«Έσκασαν μύτη» οι δημοσκοπήσεις που ήδη περιγράφαμε πριν 5 ημέρες… Επιβεβαιωνόμαστε. Πρωτιές ΣΥΡΙΖΑ & Ανεξαρτήτων Ελλήνων/Π.Καμμένου στην Αττική. 21,1% ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής & στο Σύνολο Αττικής 13,7%, ενώ οι Ανεξάρτ. Έλληνες 13,6%.

Τα σχετικά μας άρθρα:

1). 2 πετυχημένες κινήσεις ΜΑΤ του Αλέξη Τσίπρα: 1. Είπε ΟΧΙ στο MEGA και τους “έγραψε” κανονικά 2. Επικεφαλής στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Μανόλης Γλέζος. Καθόλου τυχαίο το νέο που κυκλοφορεί ότι κρυμμένες δημοσκοπήσεις -που θα αποκαλυφθούν σε λίγες μέρες, υποθέτουμε- τοποθετούν το ΣΥΡΙΖΑ στην κορυφή με 20%; (24-04-2012)

2). Τρομοκράτησαν τους μνημονιακούς οι δηλώσεις καλόπιστης διάθεσης Τσίπρα-Καμμένου  (27-04-2012)

Από 2 δημοσκοπήσεις κι από στόμα σε στόμα διαδίδεται το εξής:

1η δημοσκόπηση>>>Ο ΣΥΡΙΖΑ 1ος με 21,1% σε Περιφέρεια Αττικής, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες/Π. Καμμένος δεύτεροι με 12,7%. Από την ίδια δημοσκόπηση, σε Β΄Αθήνας 2ος ο ΣΥΡΙΖΑ με 13,7 % & τρίτοι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 11,3 %, ενώ σε Α΄Πειραιά πρώτοι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με 13,8 % & 2ος ο ΣΥΡΙΖΑ με 13,4 % & στη Β’ Πειραιά, 1ος ο ΣΥΡΙΖΑ 15,4 % & δεύτεροι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 13,7 %.

Στο σύνολο της Αττικής, ΣΥΡΙΖΑ 1ος με 13,7% , δεύτεροι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με 13,6%,

3η η ΝΔ με 12, 3%, 4ο το ΠΑΣΟΚ με 9,3%, 5ο το ΚΚΕ με 9% αλλά στην ίδια θέση & οι Αναποφάσιστοι με 9%, 6η η ΧΑ με 6,6%, 7η η ΔΗΜΑΡ με 5,5%, 8οι οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ με 4%, 9ο το ΛΑΟΣ με 1,5%, 10η η Δημοκρατική Συμμαχία με 1,4%.

Από άλλη δημοσκόπηση, που και πάλι διαδίδεται από στόμα σε στόμα, μαθαίνουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει 1ος σε Α΄Αθήνας & Β΄Αθήνας, συγκεντρώνοντας αντίστοιχα ποσοστά 16% & 17%.

Γιατί δεν μας γνωστοποιούνται αυτές οι δημοσκοπήσεις; Σύντομα (σε 1 εβδομάδα από τώρα), θα γνωρίζουμε αν αποδειχτούν αληθινές ή αν απλώς ήταν «ράδιο-αρβύλα». Ο λαός, βέβαια, συνηθίζει να λέει:»όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»… Ίδωμεν. Πάντως, απ΄ότι φαίνεται, τόσο στις πολιτικές συγκεντρώσεις, όσο και στις πολιτικές συζητήσεις που βρίθουν παντού γύρω μας, τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο Πάνος Καμμένος, συγκεντρώνουν μεγάλα ποσοστά από το σύνολο των αγανακτισμένων & εξαπατημένων ψηφοφόρων της χώρας & «κονταροχτυπιούνται» «στα ίσια» με τη Νέα Δημοκρατία, που έδινε την εντύπωση ότι προηγείται.

Αναλυτικά.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

1. ΣΥΡΙΖΑ 21,1 %

2. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 12,7 %

3. ΝΔ 12,3 %

4. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,6 %

5. ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 9%

6. ΠΑΣΟΚ 5,7%

7. ΚΚΕ 4,8 %

8. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 4,8 %

9. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 3,6 %

10. ΛΑΟΣ 2,0%

11. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 0,9 %

*

Β΄ΑΘΗΝΑΣ >>>

1. Ν Δ 14%

2. ΣΥΡΙΖΑ 13,7 %

3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 11,3 %

4. ΠΑΣΟΚ    9,5%

5. ΚΚΕ   8,3%

6. ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 8%

7. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,6%

8. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 5,0%

9. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3,7%

10. ΛΑΟΣ 1,8%

11. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,4 %

-Στη Δεύτερη περιφέρεια τη Αθήνας τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η ανεργία με 28%, η διαφθορά με 25% και η φτώχεια με 20%…

*

Α΄ΑΘΗΝΑΣ

1. Ν Δ 13%

1. ΠΑΣΟΚ 13%

2. ΣΥΡΙΖΑ 12,3 %

3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 11,3 %

4. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,5%

5. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 7%

5. ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 7%

6. ΚΚΕ 7,6 %

7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2,2%

8. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2%

9. ΛΑΟΣ 1,8 %

Στην Α΄ Αθηνών το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες είναι η διαφθορά σε ποσοστό 28%

(σε λίγο τα υπόλοιπα / τσεκάρετε ενημερώσεις)

*

Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ

1. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 13,8 %

2. ΣΥΡΙΖΑ 13,4 %

3. ΝΔ 12,0 %

4. ΚΚΕ 10,7 %

5. ΠΑΣΟΚ 8,5 %

6. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 6,1 %

7. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 5,2 %

8. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,5 %

9. ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 3,0 %

10. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,4 %

11. ΛΑΟΣ 1,0 %

*

Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ

1. ΣΥΡΙΖΑ 15,4 %

2. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 13,7 %

3. ΚΚΕ 12,0%

4. ΝΔ 8,1 %

5. ΠΑΣΟΚ 7,6 %

6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,7 %

7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 6,4 %

8. ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 4%

9. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3,3 %

10. ΛΑΟΣ 1,8 %

11. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,1 %

*

ΣΥΝΟΛΟ  ΑΤΤΙΚΗΣ

1. ΣΥΡΙΖΑ 13,7 %

2. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 13,6 %

3. ΝΔ 12,3 %

4. ΠΑΣΟΚ  9,3 %

5. ΚΚΕ  9%

6. ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 9%

7. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,6 %

8. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 5,5 %

9. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ  ΠΡΑΣΙΝΟΙ  4%

10. ΛΑΟΣ 1,5 %

11. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,4 %

*

Συμπληρωματικά διαβάζουμε ότι:

Είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τις τελευταίες μέρες σε ολόκληρη την Αττική.

[…] Το γκάλοπ έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί το πραγματοποίησε ανεξάρτητος φορέας και μάλιστα σε πολύ μεγάλο δείγμα ψηφοφόρων- 3000  άτομα, όταν τα περισσότερα γκάλοπ διενεργούνται με δείγμα 1000 ατόμων…Τα αποτελέσματα όπως είδατε στην παραπάνω κάρτα είναι πραγμαγματικά τραγικά τόσο για Πασόκ και Νέα Δημοκρατία όσο και για τον Καρατζαφέρη που φαίνεται να μην μπαίνει στη Βουλή… Απο την άλλη τα αντιμνημονιακά κόμματα προελαυνουν στην κυριολεξία ενώ πολυ υψηλά ποσοστα καταγράφει και η Χρυσή Αυγή… […] η δημοσκόπηση έχει ποσοστά για όλες τις εκλογικές περιφέρειες της Αττικής… Στη μεγαλύτερη περιφέρεια αυτή της Β΄ ΑΘΗΝΑΣ το Πασόκ έρχεται τέταρτο, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ χτυπάνε στα ίσια την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας… […]

*Τα είδαμε στο  makeleio.gr & σε πολλά άλλα blogs, μιας κι έχει αρχίσει να διαδίδεται όχι μόνο από σήμερα το πρωί, αλλά από στόμα σε στόμα «ράδιο-αρβύλα» εδώ και περίπου 1 εβδομάδα…

**Είπαμε: σε 1 εβδομάδα από τώρα, θα γνωρίζουμε. Οψόμεθα.

*

17 σκέψεις σχετικά με το “«Έσκασαν μύτη» οι δημοσκοπήσεις που ήδη περιγράφαμε πριν 5 ημέρες… Επιβεβαιωνόμαστε. Πρωτιές ΣΥΡΙΖΑ & Ανεξαρτήτων Ελλήνων/Π.Καμμένου στην Αττική. 21,1% ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής & στο Σύνολο Αττικής 13,7%, ενώ οι Ανεξάρτ. Έλληνες 13,6%.

    • Ρε ρεζίληδες ΚΚΕδες δεν κοιτάτε ρε κολλημένοι που θα σας περάσει και η χρυσή αυγή στις εκλογές και ακόμη ασχολείστε με τον Σύριζα;Έχω κάνει εμετό με τις τελευταίες δηλώσεις της Παπαρήγα που αναφερόμενη σε αριστερούς είπε ότι δεν θα γίνουμε σαν τα μούτρα τους. Τα δικά της μούτρα τα έχει κοιτάξει;Πιο ύπουλη καθεστωτική από αυτήν δεν υπάρχει.Που τολμά να προδικάσει τον θρίαμβο του δικομματισμού σε περίοδο που αυτός καταποντίζεται.Θα ασχοληθεί κανένας σχολιαστής με τα τελευταία αίσχη του ΚΚΕ ή αυτό το μουμιοποιημένο κόμμα είναι στο απυρόβλητο;Ντροπή στην ηγεσία του και κρίμα στα πρόβατα που ακόμη το ακολουθούν.

  1. Ρε παιδιά, εγώ ΣΥΡΙΖΑ είμαι, αλλά δεν είναι περίεργα αυτά τα αποτελέσματα; Μην τρελαθούμε ξαφνικά και δημιουργούμε ψευδαισθήσεις. Ναι υπάρχει ρεύμα αλλά 21% στο «υπόλοιπο» Αττικής; Και στην τελική τα ποσοστά δεν βγαίνουν. Εννοώ πως στο σύνολο Αττικής οι αναποφάσιστοι πχ εμφανίζονται 9% ενώ στην πολυπληθέστερη περιφέρεια (β’αθήνας) έχουν 8 και στις υπόλοιπες ακόμα λιγότερο ενώ 9% έχουν μόνο στο «υπόλοιπο». Άρα ο μέσος όρος δεν μπορεί να είναι 9, είναι προφανές πως θα ήταν πολύ λιγότερο. Τέσπα, εδώ είμαστε, θα ψηφίσουμε στις 6 του Μάη και θα δούμε.

    • Φίλε έχεις υποτιμήσει ποσο έχει καταρρευσει το ΠΑΣΟΚ Και ποσο η αριστερη βάση του έερχεται σουμπητη στο ΣΥΡΙΖΑ

    • Δεν αποκλείεται, πάντως, να παίζει και αποπροσανατολισμός από εκείνους που απαντάνε. Δεν λέγαμε να απαντάμε άλλα αντ’ άλλων;

  2. 6ή η χρυσή αυγή με 6,6!!! (666!!!)
    Δηλαδή οι τύποι είναι σατανάδες και φαίνονται!(εντάξει πλάκα κάνω, υπάρχουν άλλα πιο σοβαρά και αληθινά που αποκαλύπτουν τι φονιάδες είναι τα σκουλήκια οι χρυσαυγίτες!) Συγγνώμη για το αστείο αλλά αυτό το ποσοστό πρέπει να πέσει κάτω από το 3 μέχρι τις 6 Μάη.
    Εγώ θα ψηφίσω ΕΕΚ αλλα σεβομαι κι οσους ψηφίσουν συρίζα.Δεν σέβομαι όμως κι εγώ το ΚΚΕ.Μέλη του τραμπούκισαν συντρόφους του ΕΕΚ και απορώ που οι σχολιαστές χωρίς σύνορα δεν το έχουν βγάλει ακόμη ειδήση.Είναι στο ιντιμίντια.

    • χαχαχα
      πολύ καλό!(αυτό με το 666 😉 )

      ΟΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ 6 ΜΑΗ. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ.

    • Καλα θα κανεις να σεβεσαι ολους οσους παλευουν για μια καινουρια Ελλαδα σε οποιο χωρο και αν ανηκουν, εκτος φυσικα αυτων που μας πουλησαν. Για να μη σου πω οτι κανονικα θα πρεπει να ΜΗΝ ψηφιστει κομμα που ειναι στη βουλη !!

  3. Εκλεκταί (αρχηγικέ) υποψηφιότητες -4: Ο συγγραφεύς Πάνος Καμμένος
    28/04/2012

    Η εγγυημένη ψήφος ανοχής στην κυβέρνηση της Ενωμένης Αριστεράς

    Κόρη του στρατιωτικού Αλέκου Κουντουρά προέδρου της «Βασιλικής Εθνικής Οργανώσως», προερχόμενη από το χόρο του μόντελινγκ, η κυρία Έλενα ρίχτηκε στον υπέρ πατρίδος (και βουλευτικής έδρας) αγώνα, κάνοντας εμβληματική πρεμιέρα με τον αρχηγό στο Δίστομο.

    Εκλεκταί υποψηφιότητες- 1+ 2 + 3

    Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

    Κύριε Ροΐδη,
    Στο ερώτημα αν αυτοί που ακολουθούσαν το βυρσοδέψη πολιτικό Κλέωνα το έκαναν μόνο από βλακεία ή του έμοιαζαν, έχει απαντήσει ο Μάνος Χατζηδάκις: «Όποιος δεν φοβάται το πρόσωπο του τέρατος, πάει να πει ότι του μοιάζει». Αυτή την εισαγωγή την κάνω γενικά και δεν αφορά πρόσωπα του παρόντος αντεθνικού αναγνώσματος.

    Κύριε Ροΐδη,
    «Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή», το επιβεβαιώνουν και οι Λατίνοι (Vultus est index animi) και η σεμνότητα του κ.Καμμένου δεν μπορεί να κρύψει τα ταλέντα του. Ένας ευτραφής, μεγαλοαστός, που εκνευρίζεται πολύ εύκολα ακόμη και με το παιχνιδιάρικο βλέμμα της κας Στάη, οργίλος, «αγανακτισμένος» με το σύστημα που τον εξέθρεψε και τον ανέδειξε, καλοζωϊσμένος, καλοπαντρεμένος, πολύ ευκατάστατος, άδραξε την ευκαιρία έστησε κι αυτός όπως κι ο Καρατζαφέρης ή παλιότερα ο Σαμαράς προσωποπαγές κόμμα για να σώσει την πατρίς, μάζεψε όσους δεξιούς πολιτευτές δεν είχαν ελπίδα εκλογής με τη ΝΔ κι όσα μέλη της Σπίθας δεν στεγάστηκαν στην ιερή παγόδα των Καζάκη-Παπαθεμελή, φούσκωσε, φώναξε, έβγαλε και κάποιο πρόγραμμα από αυτά που έχει πρόχειρο κάθε δεξιός πολιτευόμενος στο συρτάρι του, φλέρταρε λίγο το ΣΥΡΙΖΑ κι έτσι γεννήθηκε ένας παράνομος έρωτας που εκδηλώθηκε τελικά αμοιβαία. Αυτός κέρδισε εύσημα εξεγερμένης προοδευτικότητας, ο άλλος προώθησε το πατριωτικό προφίλ του και τη λήθη των δεκεμβριανών επαναστατικών μπουρμπουλήθρων του, απαραίτητη για το νέο κοινό των ψηφοφόρων, που μη μπορώντας να τους αλλάξει η Αριστερά τη συνείδηση, προσάρμοσε λίγο τη δική της στη δική τους. Κι έτσι ιδού ο «συγγραφεύς» των αντιτρομοκρατικών εγχειριδίων και υπερασπιστής των ένστολων ρατσιστών παλληκαράδων εκδρομέας στο μαρτυρικό Δίστομο με την κα Κουντουρά, για να φυσήξει την εγερτήρια σάλπιγγα στο κοινό που έφτασε εκεί με τα τζιπ του, κοινό που ήξερε το χωριό μόνο ως ταμπέλα στη διαδρομή για την πίστα της Φτερόλακας.

    Έντρομος ο Μακεδονομάχος
    http://roides.wordpress.com/2012/04/28/28apr12/

  4. Δηλαδή ΕΠΑΜ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και τα ενωμένα ΜΛ δεν υπάρχουν στην «δημοσκόπηση» του «μακελειού» .

    Ενώ τα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τόσες χιλιάδες οργανωμένους στις τοπικές τους, δεν βλέπουν ούτε την ψήφο τους.
    Το άλλο, ο Κουβέλης που χωρίς τοπικές να έχει 5,5%
    Ωραία δημοσκόπηση!

    Καλά τα λέει ο πρώτος. Εκλογομαγειρία. Για αυτό μην πανηγυρίζετε ΣΥ.ΡΙ.ΖΑΙΟΙ. Στις ευρωεκλογές του 2009 ο «δικός σας» δημοσκόπος και καλεσμένος τηλεοπτικών πάνελ σας έδινε 7% και τελικά τελικά κατέληξε στο 4,3%

    Το ιστολόγιο «μακελειό» μήπως έχει σχέση με την παλιά εκπομπή του Χίου που φιλοξενούσε τους χρυσαυγίτες;

  5. prosoxi-epeigon-simantiko:

    oloi sti megali anoixti proeklogiki sugkentrwsi tis megalis dimokratikis mas parataksis sto suntagma to apogevma tis paraskevis, 4 maiou, opou tha milisei o agwnistis tis elevtherias kai tis dimokratias kai swtiras tis omorfis xwras mas, e.venizelos.

    to PASOK de fovatai to lao, de fovatai tis megales anoixtes sugkentrwseis. na eimaste oloi ekei me tis simaies mas (de xreiazetai na fovithoume tous koummounistes tou syriza oute tous koukouloforous twn eksarxeiwn, giati i sugkentrwsi tha perifroureitai apo 32.000 mat. oloi ekei!)

    parakalw, an ginetai, valte to panw panw kentriko na to blepei o kosmos na enimerwthei

  6. http://tsak-giorgis.blogspot.com/2012/05/blog-post_6530.html

    [..Γνωστό πολιτικό blog έβγαλε δήθεν μυστική δημοσκόπηση με τίτλο «Τι δείχνει η σημερινή κυλιόμενη δημοσκόπηση του ΠΑΣΟΚ» η οποία όπως λέει έφτασε πριν από λίγο στην Ιπποκράτους. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 28,5% ΠΑΣΟΚ 20,4%ΣΥΡΙΖΑ 13,2% ΚΚΕ 12% ΔΗΜΑΡ 6,5%ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ 5,2% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,6% ΛΑΟΣ 4,1%ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3,1%ΔΗΣΥ 2,8%ΚΟΙΝΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΙΑ 1,8%ΔΡΑΣΗ 1,7%ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 8%
    Σώωωπαα!
    Αν προσθέσει κάποιος τα νούμερα

    (28,5+20,4+13,2+12+6,5+5,2+4,6+4,1+3,1+2,8+1,8+1,7+8) θα δει ότι βγάζει άθροισμα 111,9%!!! …]

Σχολιάστε