ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Προσοχή φίλοι μη την πατήσετε και ψηφίσετε το νέο παράρτημα του ΠΑΣΟΚ, το πολλά υποσχόμενο. Είναι πουλημένοι, είναι αντιπερισπασμός, είναι κίνηση αποπροσανατολισμού των αριστερών δυνάμεων, άλλη μια προσπάθεια διάσπασης του κόσμου, άλλο ένα παιχνίδι της εξουσίας στην πλάτη του λαού. Το ότι είναι τόσο προβαλλόμενη η προσπάθειά τους από τα ΜΜΕ, βρομάει από χιλιόμετρα. Η εξουσία με νύχια και με δόντια θέλει να κρατήσει το σάπιο της πολίτευμα. Ξεπετάγονται νέα κόμματα και θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε τι παίζουν στην πλάτη μας.
Η βρόμικη δημοκρατία τους θα πρέπει να πέσει. Όχι άλλες φρούδες ελπίδες, όχι άλλη κοροϊδία. Φτάνει πια.
Μόνο με Άμεση Δημοκρατία και μικρές αυτό-οργανωμένες κοινότητες μπορούμε να πάμε μπροστά. Παραγωγή και συνεταιρισμοί, οργάνωση και όχι κεντρική εξουσία. Όλοι άμεσα τις αποφάσεις για όλους.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ.

Και για να εξηγούμαστε, δεν είμαι Σύριζα.
Θα πρέπει όλες οι υγιείς δυνάμεις να συσπειρωθούμε, μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η ανατροπή και η εξουσία στο λαό!

Θα πρέπει να ξεχάσουμε το αριστερό παρόν ως έχει. Θα πρέπει να οργανωθεί η κάθε γειτονιά με επιτροπές πολιτών. Θα πρέπει να είμαστε κοντά στα κέντρα των αποφάσεων, τουλάχιστο σε τοπικό επίπεδο, στα συμβούλια, στα επιμελητήρια, παντού και να πιέζουμε. Δε θα πρέπει να τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Να γίνει ζύμωση και ένα ανθρώπινο όραμα για το αύριο. Ο λόγος μας θα πρέπει να έιναι πολιτικός παντού. Στα καφενεία, στις πλατείες, παντού εκτός από τα κρεβάτια μας.

Αυτό το πολιτικό παιχνίδι  που παίχτηκε στην πλάτη του Σύριζα,  αφορά όλο τον αριστερό κόσμο, που συνεχώς τον κατακερματίζουν σε μικρές ομάδες για να μην έχει δύναμη.
Μην ελπίζετε σε Κουβέλιδες και Θεοδωράκιδες.
Φτάνουν πια τα προϊστορικά απολιθώματα.
Η δύναμη του λαού μόνο στα χέρια του λαού.
Φτάνουν τα παιχνίδια, η κοροϊδία και η εκμετάλευση.

2 σκέψεις σχετικά με το “ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

  1. Γιατί, ποιος είπε ότι οι καημένοι, συγχυσμένοι στο μυαλό πολιτικάντηδες του ΔΗΑΡΙού έχουν οποιαδήποτε ουσιαστική σχέση με την Αριστερά (ή έστω την Κεντροαριστερά); Με τον… Ομπάμα έχουν πιο πολύ σχέση!

Σχολιάστε