Παρευρισκόμενος

http://wp.me/pPn6Y-gSi

[…] Το Ηρώδειο σείστηκε από τις αποδοκιμασίες! Το μικρό βιντεάκι ούτε στο παραμικρό δεν μπόρεσε να αποτυπώσει το τι έγινε!

Οι ελληνόφωνοι σύνεδροι, κι όχι μόνο, αποδοκίμασαν εντονότατα όχι μόνο τον Υπουργό πολιτισμού, αλλά στο σύνολό της την Κυβέρνηση, και τον παρευρισκόμενο βεβαίως Υφυπουργό Παιδείας, και ιδιαιτέρως τον Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά!

Σε ένα συνέδριο με τίτλο “Η φιλοσοφία ως έρευνα και τρόπος ζωής”, ο τρόπος ζωής των μνημονίων, των απολύσεων, του ψεύδους και της ευτέλειας απορρίφθηκε όχι μόνο μέσω φιλοσοφικών εισηγήσεων, αλλά επίσης μέσω και των εν λόγω αποδοκιμασιών και σφυριγμάτων, και με ηχηρές παραινέσεις, όπως: “πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από εδώ”! Στο χώρο βρίσκονταν αποκλειστικά σύνεδροι. Ήταν συγκινητικό ότι ο κόσμος της φιλοσοφίας ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ αποδοκίμασε την πολιτική ευτέλεια, στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια!

 [παρευρισκόμενος] […]

Σχόλιο στην ανάρτηση

Δελτίο Γιουχαισμάτων: Πάνος

(Εκδήλωση έναρξης-23ο Παγκόσμιο Συνέδριο Φιλοσοφίας-Ηρώδειο)

http://wp.me/pPn6Y-gRN

( 05/08/2013 )

Έντονες αποδοκιμασίες ακούστηκαν χθες στο Ηρώδειο στην εκδήλωση έναρξης του 23ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Φιλοσοφίας την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή για την ομιλία του ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Κάποιοι από το κοινό αντέδρασαν την ώρα που ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είπε ότι «οι Έλληνες μπορούν να ζουν και με λίγα», «βοηθήστε να γίνει ο κόσμος μας πιο ανθρώπινος και δίκαιος» καθώς και όταν αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο & την κυβέρνηση.

(bankwars.gr)

*

Συνολική Πηγή: sxoliastesxwrissynora

*

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s