31 Μαΐου 2010: Η σφαγή στο Mavi Marmara (σε εικόνες)

Posted by filistina on Πέμπτη, 31 Μάιος 2012,

Σαν σήμερα, στις 31 Μαΐου 2010, οι σύγχρονοι πειρατές της Μεσογείου, οι Ισραηλινοί κομμάντος,  κάνουν ρεσάλτο στα πλοία του Στόλου της Ελευθερίας,σκοτώνουν 9 Τούρκους ακτιβιστές στο Mavi Marmara, τραυματίζουν δεκάδες ακτιβιστές και απαγάγουν παράνομα  τους επιβαίνοντες όλων των πλοίων του Freedom Flotila τους οποίους και φυλακίζουν.  Το χρονικό της σφαγής στο Mavi Marmara σε εικόνες:

Το Mavi Marmara σαλπάρει για τη Γάζα

alt

Μεγάλο πλήθος συγκεντρώνεται  στην Τουρκία για να παρακολουθήσει την αναχώρηση του Mavi Marmara.

alt

Η χαρά…

alt

Τα περιστέρια..

alt

Το πλοίο σαλπάρει για τη Γάζα

Η νύχτα στο Mavi Marmara, πριν από την επίθεση

alt

Οι Αυστραλιανές   Maryam Luqman και Jerry Campbell στο πλοίο πριν από την επίθεση. Photo: Kate Geraghty


alt

Προσευχές στο πλοίο τη νύχτα πριν από την επίθεση.

alt

alt
Οι ακτιβιστές ρίχνουν προβολείς σε μια Ισραηλινή βάρκα που πλησιάζει

alt

Οι ακτιβιστές φοράνε αντιασφυξιογόνες μάσκες και κρατάνε κοντάρια για να  υπερασπιστούν το Mavi Marmara καθώς δέχεται επίθεση από τους Ισραηλινούς.


alt

Καπνοί από δακρυγόνα και εκρήξεις γεμίζουν το δεύτερο κατάστρωμα του Mavi Marmara.


alt

Οι επιβάτες του Mavi Marmara κοιτάζουν την Ισραηλινή βάρκα λίγο πριν από την επίθεση.


alt

Μια από τις πολλές Ισραηλινές βάρκες γύρω από το  Mavi Marmara


alt

Η Επίθεση

Και τότε ήρθαν οι Ισραηλινοί κομμάντος με μια λίστα θανάτου και την άδεια για να σκοτώσουν…

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

(AP Photo/Israel Defence Force)

alt

alt

alt

alt

alt

(AP Photo/IHH via APTN)

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Το Mavi Marmara μετά την επίθεση

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt


Η Γάζα θρηνεί τη σφαγή στο  Mavi Marmara

Παλαιστίνιοι και τα παιδιά τους πετάνε λουλούδια στη θάλασσα για τους δολοφονημένους ακτιβιστές  |

3 Ιουνίου 2010

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Οι Νεκροί Ακτιβιστές

Ibrahim BilgenIbrahim Bilgen

Ibrahim Bilgen | Τούρκος πολιτικός, 61 ετών, μηχανικός και ακτιβιστής ο οποίος ήταν παντρεμένος με έξι παιδιά.
Πυροβολήθηκε μια φορά στον δεξιό κρόταφο, μια φορά στην δεξιά πλευρά του στήθους, μια φορά στην πλάτη και μια φορά στο ισχύο.Ali Heyder BengiAli Heyder Bengi

Ali Heyder Bengi | 29 ετών, από το Diyarbakir. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Al-Azhar (Cairo)  στο τμήμα Αραβικής Λογοτεχνίας. Παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Πυροβολήθηκε έξι φορές.alt

Kovdit Kililar

Kovdit Kililar | 38 years old, υπεύθυνος του ιστολογίου του IHH, πυροβολήθηκε μια φορά, ανάμεσα στα μάτια, όταν σήκωσε την κάμερά του για να καταγράψει την προσγείωση των ισραηλινών κομμάντος στο Mavi Marmara.Cetin TopkoogeloCetin Topkoogelo

Cetin Topkoogelo | 54 ετών, πρώην πρωταθλητής  Taekwondo  που εργαζόταν ως προπονητής της Τουρκικής εθνικής ομάδας. Πυροβολήθηκε τρεις φορές-μια στο πίσω μέρος του κεφαλιού, μια στο μηρό και μια στην κοιλιά. Πέθανε καθώς η γυναίκα του προσπαθούσε να τον σώσει.


alt

Necdet Yildirim

Necdet Yildirim | Εργαζόταν στον ανθρωπιστικό οργανισμό IHH στην πόλη Malatya – Παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού τριών ετών. Πυροβολήθηκε δυο φορές: Στο δεξί ώμο και αριστερά στην πλάτη.alt

Vahri Yildiz

Vahri Yildiz | 43 ετών, πυροσβέστης, εργαζόταν στην πόλη  Adiyaman – Παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Χτυπήθηκε από πέντε σφαίρες, ανάμεσά τους και τη μοιραία στο στήθος.


alt

Cengiz Sunqur

Cengiz Sunqur | 47 ετώ, από την πόλη Izmir. Παντρεμένος και πατέρας επτά παιδιών. Ένας πυροβολισμός, μπροστά στο στήθος.alt

Cengiz Okez

Cengiz Okez | 41 ετών από το Iskenderun. Παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Πυροβολήθηκε τέσσερεις φορές: πίσω στο κεφάλι, δεξιά του προσώπου, στην πλάτη και στο αριστερό πόδι.


photo Furkan DoganFarrakhan Dogan – American


Farrakhan Dogan |  Αμερικανός  19 ετών, μαθητής, ήθελε και σχεδίαζε να γίνει γιατρός. Γιος του Dr. Ahmed Dogan (Βοηθού Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Irkiis). Ο Farrakhan είχε διπλή υπηκοότητα, Τουρκική και αμερικανική και είχε δυο αδέλφια dual citizenship, both Turkish and American,  and has two brothers. Πυροβολήθηκε πέντε φορές: Στα δεξιά της μύτης από κοντά, στο πίσω μέρος του κεφαλιού, στην πλάτη και δυο φορές στο αριστερό πόδι.
………………

Και το ίδιο ερώτημα επανέρχεται…Πόσους ακόμα νεκρούς Παλαιστίνιους, ακτιβιστές και μέλη αμθρωπιστικών οργανώσεων χρειάζεται να δει η διεθνής κοινότητα για να δράσει? Πόσες ακόμα βιαιότητες και παραβιάσεις των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, των Κανονισμών και του Διεθνούς Δικαίου χρειάζονται για να παρέμβει και να σταματήσουν αυτά τα εγκλήματα άπαξ και διά παντός?

ΠΗΓΗ: occupiedpalestine

Πρώτη δημοσίευση Omnia TV

10 σκέψεις σχετικά με το “31 Μαΐου 2010: Η σφαγή στο Mavi Marmara (σε εικόνες)

 1. ANATOMOΣ .. ΑΓΑΠΗΤΟΙ > , ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟ- ΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ . ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ <> OTI HTAN MIA ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΗΣ > ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ , ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ, ΕΝΕΠΛΕΞΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ , ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ , ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ , ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ , ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ . ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΕΣ, ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ , ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ <> ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ , ( ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ ( ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ) ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ , ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ‘Η ΜΗ ΕΝΕΡΓΗΣΑΝΤΕΣ . ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΡΑΛΙΝΕΣ. ΑΝΑΜΕΝΩ , ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ( ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ) , ΤΗΝ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2012 , ΤΗΝ 38η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΤΗΝ 5η ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ . ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ !!!

  • Hasta la vista…σα να λέμε κ. Σταυρίδη…
   Πάντως, αν προσέξατε, δεν υπάρχει καμμιά αναφορά στο άρθρο για το ρόλο της Τουρκίας, επειδή αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο αγώνας των ανθρώπων και των λαών και όχι τα πολιτικά παιχνίδια των ηγετών των κρατών. Από τη μια ο Ερντογάν, τρεις μέρες πριν σαλπάρουν τα πλοία, κατέβασε τους βουλευτές του από το τουρκικό πλοίο «Mavi Marmara» και από την άλλη ο Κύπριος «κομμουνιστής» Χριστόφιας εμπόδισε ευρωβουλευτές και βουλευτές να επιβιβαστούν στον στολίσκο από ελληνοκυπριακό λιμάνι και τους ωθούσε εμμέσως προς την κατεχόμενη Κύπρο (για να μην αναφέρω και την απαράδεκτη συμμαχία του με τους σιωνιστές). Το άρθρο λοιπόν, έχει να κάνει ΜΟΝΟ με την αυτοθυσία κάποιων ακτιβιστών στην προσπάθειά τους να σπάσουν τον παράνομο αποκλεισμό που έχει επιβάλλει το Ισραήλ στη Γάζα και έγινε στο όνομα της διεθνούς αλληλεγγύης και όχι στο όνομα πολιτικών συμφερόντων. Είναι ένα άρθρο αφιερωμένο στους 9 δολοφονημένους ακτιβιστές και όχι απλώς στην επέτειο, γι’ αυτό και το μόνο κείμενο που διάλεξα να περιέχει είναι κάποια στοιχεία αυτών των ανθρώπων και ο τρόπος που δολοφονήθηκαν, ενδεικτικός της βαρβαρότητας των Ισραηλινών κομμάντος.

   • ΠΡΟΣ FILISTINA … ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ KATANOHTO TO ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ 9 ΝΕΚΡΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ !!! ΚΑΙ ΕΝΤΑΦΙΑΣΑΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ .ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 5000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 1619 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ 1974 , ΑΚΟΥΣ ….. ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ !!!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ , ΑΝΕΥΡΕΘΕΝΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΚΡΑΝΙΑ . ΕΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣ ΟΤΙ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ , ΘΑ ΤΙΣ
    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ . ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ . ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

    • Andrea Stayridh esena poio einai to provlima sou kai perimeneis th Filistina sth gwnia? Mhpws theleis na ths kaneis kai allh anathesh ektos apo to afierwma sthn Kypro? Apo pou ki ws pou prokyptei h parallhlh apaithsh? Apo pou ki ws pou epeidh egrapse gia thn epithesh sto mavi marmara einai ypoxrewmenh na grapsei kai gia to 74? Yparxei kapoios sysxetismos?

     • provato…θα έχεις ήδη καταλάβει τον συσχετισμό. Ο κ.Σταυρίδης θεωρεί ότι, αφού έγραψα για ΤΟΥΡΚΟΥΣ ακτιβιστές που δολοφονήθηκαν, είναι τώρα «υποχρέωσή» μου να γράψω και για τη «ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ» (όπως έγραψε ο ίδιος με κεφαλαία).
      Με «συγκινεί» η εμμονή του στο πρόσωπό μου αλλά δεν με συγκινεί καθόλου το ύφος και ο στόχος του.
      Και έχω ήδη απαντήσει, ότι με ενδιαφέρουν οι αγώνες ανθρώπων και λαών-και μακάρι να είχα το χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο μ’ αυτό- και όχι απλώς να γράφω άρθρα για επετείους. Αυτά και δεν έχω να εξηγήσω τίποτα άλλο.

     • ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ . ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ !!! ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΒΑΡΑΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ , <> . ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ , ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΩΝ, ΕΠΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ . ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ , ΑΛΛΟ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ !!! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ , ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΛΑΟΙ , ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΔΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ , ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ . ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ, Ε- ΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΚΡΑΝΙΑ , ΔΙΟΤΙ ΑΝΗ – ΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΣ , ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΕ- ΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ <> ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕ- ΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

 2. Kai meta apo ayth thn epithesh, otan diadhlwname sthn Israhlinh presveia, to ellhniko kratos phre thesh vazontas thn astynomia tou na mas tsakisei aproklhta me xhmika. Na mhn ksexname.

  • Χημικά και ξύλο και συλλήψεις…Ήταν μόλις είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις μεταξύ ΓΑΠ και Νετανιάχου για συμμαχία σε όλα τα επίπεδα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s