Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη για διπλή δολοφονία

Αν μπήκες σε αυτό το κείμενο, ψάχνοντας ποιον χρυσαυγίτη να ψηφίσεις, και ΔΕΝ είσαι ναζιστής, κάνε τον κόπο να διαβάσεις και τα άλλα κείμενα που προτείνονται στο κείμενο και αφορούν την παράταξη που σκέφτεσαι να ψηφίσεις.

Ο Χρήστος Ρήγας, υποψήφιος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη για τη δολοφονία του Μιλτιάδη Μουτάφη, καθηγητή αστρολογίας, και την Παρασκευή Γκέζου, ιδιοκτήτρια εταιρίας πώλησης καλλυντικών μέσω Ίντερνετ, που συστεγαζόταν στο ίδιο χώρο με τον αστρολόγο, η οποία έγινε στις 26 Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι. Η διπλή δολοφονία εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής.

Στόχος του δράστη ήταν ο καθηγητής Αστρολογίας, αλλά σκότωσε και τη γυναίκα, που βρισκόταν στον ίδιο χώρο τη μοιραία στιγμή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χρήστος Ρήγας κατηγορείται για ποινικά αδικήματα. Αυτό δεν είναι κάτι που προκαλεί έκπληξη, μια και η Χρυσή Αυγή είναι γνωστό φυτώριο μαχαιροβγαλτών. Αυτό που γεννά ερωτηματικά, όμως, είναι πώς επιτρέπεται τέτοια άτομα να βάζουν υποψηφιότητα στις βουλευτικές -και όχι μόνο- εκλογές. Όπως είναι γνωστό, ο Χρήστος Ρήγας δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος της Χρυσής Αυγής με λερωμένο ποινικό μητρώο. Αλλά, ενώ σε άλλες χώρες όσοι κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα δικάζονται, η Ελλάδα φαίνεται ότι τους επιφυλάσσει λαμπρές πολιτικές καριέρες. Είμαστε στο λίκνο του πολιτισμού και τη γενέτειρα της δημοκρατίας, γι’ αυτό..

Για να μην πάμε μακριά, άλλη μία υποψήφια της Χρυσής Αυγής, η διαβόητη ξανθιά που έγινε γνωστή από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις ως «κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα», Θέμις Σκορδέλη κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε ομάδα που μαχαίρωσε Αφγανό. Το δικαστήριο είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά η κ. Σκορδέλη παρουσίασε βεβαίωση ότι πάσχει από «κατάθλιψη και τάσεις αυτοκαταστροφής» και η υπόθεση αναβλήθηκε για τρίτη φορά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η υποψήφια της Χρυσής Αυγής κατηγορούταν για επίθεση.

Παράλληλα, οι Χρυσαυγίτες που πέταξαν καφέδες στον Ευθυμίου συνοδεύονταν απο 2 ευρωπαϊκά τηλεοπτικά συνεργεία, δεν συνελήφθη κανείς τους, ένας επώνυμα έδωσε συνέντευξη στο ΜΕΓΚΑ και ο Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι ο καιρός ήταν καλός και τους δροσίσανε. Και όλα αυτά χωρίς προσαγωγές ή διώξεις, σε αντίθεση με τις προληπτικές προσαγωγές χωρίς αφορμή που εφαρμόζονται κατά το δοκούν και ανάλογα με τον χώρο στον οποίο ανήκει ή μοιάζει να ανήκει κανείς. (Συμπέρασμα: η καράφλα και η χρυσή αυγή σώζουν!)

Και, μια και το ‘φερε η κουβέντα, η κυρία Σκορδέλη, εκτός από υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή, πρωταγωνιστεί σε πολλά βίντεο, που αποκαλύπτουν έναν εκρηκτικό και δυναμικό χαρακτήρα που κάθε άλλο παρά αρμόζει σε μια γυναίκα, σύμφωνα με τα πρότυπα της παράταξής της. Πώς επιτρέπει η παράταξη τη συμμετοχή γυναικών στην πολιτική; Δεν θα έπρεπε να είναι κλεισμένες στο σπίτι και να φροντίζουν για την ανατροφή των πολεμιστών που θα υπερασπιστούν την καθαρότητα του έθνους μας;

Πηγές: tvxsindymedia, kokkino, left-news και πάλι indymedia

Από τους προσκείμενους στη Χρυσή Αυγή αναγνώστες ζητώ συγγνώμη που έγραψα με το ελληνικό αλφάβητο και όχι σε γκρίκλις.

Σύντομος σύνδεσμος http://wp.me/pPn6Y-dDM

Για τα έργα και τις ημέρες της Χρυσής Αυγής, διαβάστε και τα παρακάτω, ιδίως αν σκέφτεστε να την ψηφίσετε. Για να διαβάσετε, κάνετε κλικ στον τίτλο:

Τι λέει η Χρυσή Αυγή για τις γυναίκες

Τα παιδιά του Χίτλερ με στολή «Χρυσής Αυγής» (η ναζιστική φύση της Χρυσής Αυγής)

Φάκελος Χρυσή Αυγή (εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη μελέτη πάνω στην ιστορία και τις πεποιθήσεις που επιμελώς κρύβει η Χρυσή Αυγή για να κερδίσει ψήφους)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24/4: 

Ενσωματώνω στο κείμενο σχόλιο οπαδού της χρυσής αυγής στη δημοσίευση.

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣΑπρ 24, 1:20 πμ

ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΙΣΟΤΗΤΑ, Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕς ΑΥΤΕς ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΕΡΜΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!! ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

Απάντηση: Πανέξυπνε Έλληνα, άξιε εκπρόσωπε της Άρειας Φυλής και φορέα του γνήσιου ελληνικού dna, ευχαριστούμε για την ιστορική πληροφορία ότι «Η ΙΣΟΤΗΤΑ, Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ» είναι «ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ»!  Για πες μας για ποιο παρελθόν είσαι περήφανος! Για τον ναζισμό του Χίτλερ; Αυτός είναι ο Έλληνας για τον πολιτισμό του οποίου είσαι υπερήφανος;

Διόρθωση: η είδηση στο tvxs έχει ημερομηνία 18/4/2011. Παρότι δεν είναι φρέσκια, παραμένει επίκαιρη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 26/4

Περισσότερο υλικό για τη χρυσή χιτλερική αυγή:

Το βιβλίο “Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής” από πρώην χρυσαυγίτη
http://www.mediafire.com/?3u3da57cuu8n813

και δύο άρθρα:

Ένα από τον ΙΟ
http://www.iospress.gr/ios2006/ios20061008.htm

και ένα από το INDYMEDIA με “αλληλοκαρφώματα” ακόμα και υπόνοιες για “ροζ-παρεκλίσεις” από νυν-πρώην χρυσαυγίτες και από άλλους ακροδεξιούς χωρούς..

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=149283

28 σκέψεις σχετικά με το “Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη για διπλή δολοφονία

  1. «οι Χρυσαυγίτες που πέταξαν καφέδες στον Ευθυμίου συνοδεύονταν απο 2 ευρωπαϊκά τηλεοπτικά συνεργεία»

    α, ήταν τόσο αυθόρμητα δηλαδή όλα…

    «Δεν θα έπρεπε να είναι κλεισμένες στο σπίτι και να φροντίζουν για την ανατροφή των πολεμιστών που θα υπερασπιστούν την καθαρότητα του έθνους μας;»

    Τα κοινοβουλευτικά μας κόμματα θα μπορούσαν αν ήθελαν με μια απλή, αλλά ΚΟΙΝΗ, ανακοίνωση τύπου, να απομακρύνουν τον μισό, που λέει ο λόγος, κίνδυνο από την ΧΑ, απλά και μόνο αναφέροντας δύο τρία πράγματα. Δυστυχώς δεν…

    «Από τους προσκείμενους στη Χρυσή Αυγή αναγνώστες ζητώ συγγνώμη που έγραψα με το ελληνικό αλφάβητο και όχι σε γκρίκλις.»

    Αυτό ομολογώ δεν το ήξερα. Οι προσκείμενοι στην ΧΑ προτιμούν γρίκλις; Ισχύει όντως ή πρόκειται για πλάκα; Και αν ναι υπάρχει κάποια ερμηνεία;

    Ο φασισμός σηκώνει κεφάλι σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Ζούμε κάτι αντίστοιχο με την περίοδο του μεσοπολέμου. Και τα κόμματα των κοινοβουλίων, δεξιά κι αριστερά, με πράξεις και παραλείψεις, παίζουν και πάλι με την φωτιά, στο θέμα αυτό.

    Θραξ Αναρμόδιος

    • για τα γκρικλις και βέβαια ισχύει! Ξέχασες φίλε αναρμόδιε τον φασίστα εδώ στην κουβέντα για τις γυναίκες και πώς έγραφε; Και γενικά έτσι γράφουν. Είναι ένας τρόπος να μην φαίνονται τα παιδαριώδη ορθογραφικά τους λάθη που δεν μπορούν να τα διορθώσουν ούτε οι αυτόματοι διορθωτές! Αν κάνεις μια βόλτα σε διάφορα βίντεο του youtube θα βρεις τεράστιο δείγμα γκρικλις από φασίστες.

  2. Μια συνηθισμένη μικροαστική κριτική με πολίτικη μυωπία για τα
    ορθογραφικά λαθη που δεν υπάρχουν με καποιο μεταφυσικό τρόπο τυχαία
    και δεν αφορα μονο τους Χ.Α
    Αλλο πράγμα τα πολίτικα ζητήματα και αλλο ο ρατσισμός στην περίπτωση μας κοινωνικός

  3. Μερικά από τα ψέμματα της ΧΑ. Και τα ψέμματα αυτά πρέπει να απαντηθούν. Δεν έχουν όλοι οι πολίτες ούτε πολιτική εμπειρία, ούτε ιστορική γνώση. Το «κάνω πως δεν υπάρχουν» είναι επιζήμιο.

  4. ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΙΣΟΤΗΤΑ, Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕς ΑΥΤΕς ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΕΡΜΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!! ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    • Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτησή σου και την ενσωμάτωσα στο κείμενο μαζί με την απάντησή μου, που επαναλαμβάνω κι εδώ. Αν δεν σου κάνει κόπο, απάντησέ μου σε παρακαλώ ευγενικέ μου πατριώτη, πανέξυπνε Έλληνα, άξιε εκπρόσωπε της Άριας Φυλής και φορέα του γνήσιου ελληνικού dna, ευχαριστούμε για την ιστορική πληροφορία ότι «Η ΙΣΟΤΗΤΑ, Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ» είναι «ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ»! Για πες μας για ποιο παρελθόν είσαι περήφανος! Για τον ναζισμό του Χίτλερ; Αυτός είναι ο Έλληνας για τον πολιτισμό του οποίου είσαι υπερήφανος;

    • «Η ΙΣΟΤΗΤΑ, Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» δεν είναι μαλακίες των αριστερών, αλλά της αρχαίας Ελλάδας. Αντίθετα η Αριστερά κατά συντριπτική πλειοψηφία καταπάτησε αυτές τις αρχές. Εσύ, εκτός από ακραίος αριστερός, μήπως υποστηρίζεις ταυτόχρονα αυτούς που τότε, την περίοδο της Κλασσικής Ελλάδας, έτρωγαν βελανίδια στα δέντρα; (Συγχωρείστε με ώ Δρυίδες 🙂 )

  5. «Η ΙΣΟΤΗΤΑ, Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕς ΑΥΤΕς ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΕΡΜΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…»

    Κακώς επιτίθεται η ΧΑ στην δημοκρατία. Είναι τουλάχιστον …αντιοικονομικό.

    Μια και η πρόσφατη επίθεση της ΧΑ στον Ευθυμίου έχει τόσο μα τόσο αβαντάρει το ΠαΣοΚ, αβάντα σε βαθμό σκανδάλου δηλαδή, ίσως θα μπορούσε και η ΧΑ να διδαχθεί από τον μεγάλο της αντίπαλο, το ΠαΣοΚ, που διοργανώνει στο Σύνταγμα συγκέντρωση για «την προστασία της δημοκρατίας και των θεσμών».

    Ως οργάνωση νομίζω έχει και μια τεχνογνωσία στην προστασία. Και στις μέρες μας το αποδοτικώτερο επάγγελμα πάει να γίνει ακριβώς αυτό: «προστάτης της δημοκρατίας και των θεσμών». Οχι διώκτης.

    Διώκτης της δημοκρατίας σημαίνει αβαντάρω το ΠαΣοΚ και την ΝΔ και τα άλλα παιδιά. Και τους βοηθάω διώκοντάς τους να επανεκλεγούν και να συνεχίσουν να ταϊζουν τους διεθνείς τραπεζίτες τοκογλύφους, που υποτίθεται πως λόγω και εβραϊκής καταγωγής είναι μέγιστοι εχθροί της ΧΑ.

    Αυτό θέλει η ΧΑ;

    Θραξ Αναρμόδιος

    • Η λίστα του forbes πάντως βγάζει τόσους εβραίους όσους και έλληνες στους 1000 πιο πλούσιους.
      Πρώην αρχηγός της cia ήταν έλληνας και έλληνας θα ήταν ένας παραλιγο προεδρος των ΗΠΑ (Δουκάκης) Ένας άλλος (Στεφανοπουλος) είναι υψηλόβαθμος σύμβουλος αμερικανών προέδρων.
      ΑΝ χρησιμοποιησουμε την μεθοδολογία της ΧΑ τότε και οι έλληνες βγαίνουν και αυτοί μεγαλες βδέλες των εθνών!

      Αλλα αυτα είναι μπουρδες.
      Οι υπερπλούσιοι είναι από όλες τις εθνικότητες και τώρα ανερχόμενοι μάλιστα είναι ινδοι και κινέζοι!
      Οι παλαιστίνοι υποφέρουν από τους ισραηλινους (γιατί εβραιος είναι θρήσκευμα!) και όχι όλος ο πλανήτης.
      Κι εδώ μας έχουν αναλάβει οι διεθνεις τραπεζίτες κάποιοι από αυτούς και έλληνες και όχι οι ισραηλινοί(αν και αγοράζουμε τα χημικά τους!)…

  6. Για το ΚΙΝΗΤΡΟ της δολοφονίας γράφτηκε τίποτα?

    Τον Μιλιτάδη Μουτάφη τον είχα γνωρίσει κάποτε, τυχαία, σαν φίλο ενός φίλου. Είχαμε μιλήσει 5-6 φορές κι είμασταν επισης…. σχεδόν γείτονες (αρχές/μέσα δεκαετίας 90).

    Μου είχε κάνει εντύπωση ένα πράμα (αν και δεν πιστεύω στην αστρολογία).
    Οτι ήταν φίλος και του αστρολόγου της Μιμής (Λιάνη) Θωμαδάκη.
    (ΟΛΟΙ ένα κύκλωμα ήταν…. με πάρα πολλούς πολιτικούς σαν πελάτες, οι αστρολόγοι του κύκλου του).
    Μήπως… ‘ήξερε πολλά’?

    Εχθρός ή αντίπαλος κανενός, δεν νομίζω να ήταν.
    Γιατι να τον βάλει στόχο η Χρυσή Αυγή?
    Μάλλον εξυπηρετούσε άλλον ο (πλκηρωμένος?) δολοφόνος.

    Ευτυχώς που έφυγα από τη γειτονιά τους εγκαίρως (1995). Λόγω της κοινής φιλίας με κάποιον άλλο, δεν αποκλείεται νάτρωγα κι εγώ καμμιά σφαίρα, κάποτε (αν όχι… ροπαλιά από Χρυσαύγουλο)

  7. γαμώ το χριστό σας χρυσαυγιτες μουνόπανα και τη μάνα σας παλιοαρχίδια !!! ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ !!!!!!!!

    • η μάνα τους δεν φταίει! κοιλοπόνησε πολύ για να βγάλει το τέρας και μια γυναικούλα είναι που όλο έλεγε ναι στον άντρα της κι έτρωγε και ξύλο…

  8. Το βιβλίο «Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής» από πρώην χρυσαυγίτη
    http://www.mediafire.com/?3u3da57cuu8n813

    και δύο άρθρα:

    Ένα από τον ΙΟ
    http://www.iospress.gr/ios2006/ios20061008.htm

    και ένα από το INDYMEDIA με «αλληλοκαρφώματα» ακόμα και υπόνοιες για «ροζ-παρεκλίσεις» από νυν-πρώην χρυσαυγίτες και από άλλους ακροδεξιούς χωρούς..

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=149283

  9. Μήν ψαρώνετε ρε με τα μαλακισμένα.Αυτά έχουν αναγάγει σε τέχνη τις επικοινωνιακές μπούρδες σε κάθε γωνιά του διαδικτύου.Αφήστε τους να μαλακίζονται τώρα που η μαλακία των νεοελλήνων τους έφερε στο προσκήνιο απο το πουθενά.Έ κάποια στιγμή στα σκατά θα πάνε και πάλι.
    Και φυσικά άν χρειαστεί θα τους στείλουμε και πάλι όπως κάνανε και οι πρόγονοί μας.

    ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑΖΙΣΤΗ!!!

Σχολιάστε