Ο Βιασμός της Μνήμης από τους Κόκκινους Φασίστες (ΚΚΕ) του Δολοφονημένου Αγωνιστή δεν θα Περάσει!

Το πολλαπλό έγκλημα του ΚΚΕ στις 20 Οκτώβρη συνεχίζεται.

Όχι μόνο υπερασπίστηκε σαν νέο παρακράτος την Βουλή την μέρα που αυτή ψήφιζε την κατεδάφιση των τελευταίων εργασιακών δικαιωμάτων.

Όχι μόνο στα πλαίσια αυτής της υπεράσπισης κινήθηκε δολοφονικά κατά όλων των διαδηλωτών που ήθελαν να προσεγγίσουν τον χώρο της με άλλες διαθέσεις από τις δικές του.

Όχι μόνο κατόρθωσε να αποπροσανατολίσει την κοινωνία ως το σημείο να μιλάμε τώρα για τον δικό του ρόλο αντί για την νέα βάρβαρη επίθεση του καθεστώτος στα δικαιώματα και στις ελευθερίες μας.

Αλλά και ίσως αυτό είναι το χειρότερο από όλα, προσπαθεί με τα πιο αθέμιτα μέσα να χρεώσει την πρώτη δολοφονία διαδηλωτή από τα χημικά της αστυνομίας σε άλλο διαδηλωτή.

Χρησιμοποιώντας  ναζιστικές τεχνικές προπαγάνδας (όσο μεγαλύτερο είναι ένα ψέμμα τοσο πιο πιστευτό γίνεται και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται ένα ψέμμα τόσο θα μείνει κάτι από αυτό) θέλει να αθωώσει την αστυνομία από το έγκλημα της.

Ένα έγκλημα που το αποφύγαμε στο παρα πέντε σε άλλες περιπτώσεις (όπως στο διήμερο 28-29 Ιουνη) και για το οποίο είχαμε προειδοποιήσει ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν αφού όντως τα χημικά της αστυνομίας είναι δολοφονικά.

Το ΚΚΕ ξεδιάντροπα κυκλοφορεί ότι τα χημικά τα πέταξαν οι διαδηλωτές ξέροντας και το ίδιο ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει και ότι ποτέ δεν έχει υπάρξει ανάλογο περιστατικό.

Αν ίσχυε η κατασκευασμένη εκδοχή του ότι ο Δημήτρης Κοτζαρίδης δολοφονήθηκε από διαδηλωτή τότε αυτό θα σήμαινε ότι για πρώτη φορά σκοτώθηκε μέλος του υπερασπίζοντας το καθεστώς. Όμως κι ευτυχώς για την δική του ιστορία αυτό δεν ισχύει.

Ο άνθρωπος δεν είχε ανακατευτεί καν στην βρώμικη παρακρατική επίθεση του ΚΚΕ ενάντια στους υπόλοιπους διαδηλωτές και κανείς από αυτούς δεν τον πείραξε.

Το ΚΚΕ έφτασε στον απόλυτο ξεπεσμό να βιάζει την μνήμη του αθωώνοντας με ελαφριά καρδιά τους δολοφόνους του για να αποτρέψει την κοινωνική έκρηξη που θα έφερνε ο χαμός του χρησιμοποιώντας τον θάνατο του για να στοχοποιήσει όχι το καθεστώς αλλά αυτούς που εξεγείρονται ενάντια σε αυτό.

Αυτό δεν θα περάσει!

Χρειάζεται να κάνουμε διάκριση μεταξύ του εγκληματικού τραμπούκικου μηχανισμού αυτού του κόμματος που έδρασε στις 20 Οκτώβρη και της πολύ μεγαλύτερης βάσης του που δεν συνέπραξε με τις φασιστικές τακτικές του κόμματος του.Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη τα απλά μέλη του να καταλάβουν ότι στηρίζουν ένα κόμμα που με λογικές παρακράτους και φασιστικού ψεύδους βρίσκεται στην υπηρεσία προστασίας ενός απάνθρωπου και χρεωκοπημένου καθεστώτος ως το σημείο να αθωώνει αυτό το καθεστώς ακόμη κι όταν σκοτώνει μέλη του.

Κι αν το ΚΚΕ θέλει να μείνει αναπάντητη η κρατική δολοφονία του μέλους του εμείς έχουμε όλους τους λόγους να εξεγερθούμε ενάντια σε αυτή πολεμώντας ένα σύστημα που όχι μόνο μας εξαθλιώνει αλλά που δεν θα διστάζει ακόμη και να μας σκοτώσει για να μείνει στην θέση του.

Τιμή στον Δημήτρη Κοτζαρίδη, δολοφονημένο από τα χημικά της αστυνομίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΚΚΕ βιάζει την μνήμη αγωνιστών του( η περίπτωση Πλουμπίδη είναι χαρακτηριστική)
Είναι όμως η πρώτη φορά που το κάνει για να αθωώσει την αστυνομία και για βγάλει λάδι το καθεστώς συκοφαντώντας παράλληλα τους εξεγερμένους…

49 σκέψεις σχετικά με το “Ο Βιασμός της Μνήμης από τους Κόκκινους Φασίστες (ΚΚΕ) του Δολοφονημένου Αγωνιστή δεν θα Περάσει!

  1. Τους νεκρούς κομμουνιστές τους τιμούν όλοι, τους ζωντάνους φοβόσαστε!΄Όταν λέτε τους κομμουνιστές, μέλη και οπαδούς του ΚΚΕ, κόκκινους φασίστες…καταλαβαίνουμε τι είσαστε!
    Δεν ντρεπόσαστε!!!

  2. Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι ήταν εργατοπατέρας του ΚΚΕ και πέθανε σε από φίλια πυρά; Να μην έκανε κακές παρέες με μπατσάκια καλύτερα!

  3. «Χρειάζεται να κάνουμε διάκριση μεταξύ του εγκληματικού τραμπούκικου μηχανισμού αυτού του κόμματος που έδρασε στις 20 Οκτώβρη και της πολύ μεγαλύτερης βάσης του που δεν συνέπραξε με τις φασιστικές τακτικές του κόμματος του.Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη τα απλά μέλη του να καταλάβουν ότι στηρίζουν ένα κόμμα που με λογικές παρακράτους και φασιστικού ψεύδους βρίσκεται στην υπηρεσία προστασίας ενός απάνθρωπου και χρεωκοπημένου καθεστώτος ως το σημείο να αθωώνει αυτό το καθεστώς ακόμη κι όταν σκοτώνει μέλη του.»

    Oπότε ούτε καν διάβασες τι έγραψα συκοφαντη…

    • Πόσο προβλέψιμος είσαι ρε εαμίτη ε;
      Λάσπη και συκοφαντία μόνο μπορείς να ρίχνεις σε εντεταλμένη υπηρεσία από το κοκκινο παρακράτος;
      Ποια είναι τα δικα σου κείμενα για να τα κρίνουμε;

      Είσαι ικανοποιημένος από τα συγχαρητήρια που πήρε το κόμμα σου από τα φασιστοκάναλα και τον Άδωνι;

      Το σώσατε χτες το καθεστώς και συνεχίζετε να παριστάνετε τους αμόλυντους αγωνιστές;
      Η ιστορία έγραψε ότι το ΚΚΕ έβαλε μπροστά τους τραμπούκους του για να σώσει την βουλή και ότι αθώωσε την αστυνομία για την δολοφονία ενός ΠΑΜιτη.

      Αν είχες επίγνωση τι γερμανοτσολιάς κατάντησες…

      Και αλήτη να μην μιλάς για μισθούς σε άνεργους ανθρώπους γιατί παίζεις με τα νευρά τους.
      Ειδικά όταν καρφώνεσαι ότι εσύ παίρνεις μισθό για να υποστηρίζεις κόκκινους φασίστες…

  4. άκου Χίτη του 2011 δεν μασάει το ΚΚΕ από τυπάκια σαν και σένα ! τη δουλειά σου κάνεις και συ και τα φιλαράκια σου ( τα ίδια λένε και οι ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ στο ΙΡΑΚ και το Αφγανιστάν) αλλά το ΧΕΡΙ που πετάει πέτρες μολότοφ και μάρμαρα σε εργάτες ΚΟΒΕΤΑΙ !

    • Δεν λογοκρίνω ποτέ σχόλια αλλά το δικό σου θράσος με βάζει σε πειρασμό.
      Ρε ξεφτιλισμένε γερμανοτσολια που χτες υπεράσπιζες την ΔΝΤ βουλή ποια είναι τα ίδια που λέω εγώ και ποια είναι τα φιλαράκια μου;

      Πορωμένο καθαρμα που εσύ ή οι όμοιοι του χτες πετάγατε πέτρες μέσα στο πλήθος στην πλατεία και βαράγατε όποιον βρίσκατε μπροστά σας.
      Μισθοφόρε της τρόικας και του καθεστώτος ούτε η χρυσή η αυγή δεν θα τολμούσε να κάνει αυτά που κάνατε χτες.
      Πόση υποκρισία και αθλιότητα υπάρχει στην λογική που λέει:»είχε δικαίωμα το ΚΚΕ να περιφρουρήσει την διαδήλωση από ταραχοποιά στοιχεία» όταν αυτή η «περιφρούρηση» ξεπέρναγε σε βία ακόμη και αυτή της αστυνομίας;Τι ακριβώς περιφρουρούσε το ΚΚΕ και από ποιους και γιατί όλοι οι καθεστωτικοί πανηγυρίζουν για αυτή την «περιφρούρηση» του;Τελικά ποιος ωφελήθηκε από αυτή την «περιφρούρηση» εκτός του καθεστώτος;

      Μην σε δω μπροστά μου αλήτη γιατί χτες τα συντρόφια σου πήγαν να με σκοτώσουν πετώντας μου πυροσβεστήρα κι ενώ ως εκείνη τη στιγμή δεν είχα αγγίξει τρίχα σας.
      Δολοφόνοι και τραμπούκοι του καθεστώτος…

      • @blackpanther

        Εδώ πάντως
        http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=23/10/2011&id=13743&pageNo=6&direction=1
        φαίνεται πως τουλάχιστον ένας πυροσβεστήρας εκτοξεύθηκε και από την αντίπαλη πλευρά.

        Βέβαια το ζήτημα δεν θα το ζυγίσουμε ανάλογα με το πόσους…πυροσβεστήρες εριξε η μια πλευρά στην άλλη.

        Ούτε μπορούμε να γίνουμε όλοι μας εδώ ερευνητές ή και κριτές του ποιος «ήρξατο χειρών αδίκων» και με βάση αυτό να αποφασίσουμε και κάτι. Αλλιώς ζυγίζονται τέτοια περιστατικά.

        Θα πρέπει και οι δύο πλευρές, όσοι ψύχραιμοι έμειναν δηλαδή, να καταλάβουν πως τέτοιες συρράξεις ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ. Ειδικά τώρα. Και να προσπαθήσουν να λογικέψουν και τους θερμοκέφαλους, ένθεν και ένθεν.

        Και ειδικά οι απειλές, φανερές και κρυφές, είναι απαράδεκτες.

        Πάνω που πρέπει να συγκροτήσουμε μέτωπο ως λαός, μέτωπο ενιαίο, ομόνοιας, αλληλεγγύης και μαχητικότητας, πάνω στα κοινά που έχουμε, θα αρχίσουμε τώρα να επιτιθέμεθα και να απειλούμε ο ένας τον άλλον, κάνοντας και αναφορές στο …καρότσι με τις αμαρτίες του παρελθόντος του καθενός; Με μίση και πάθη και έχθρες παστωμένες;

        Και θέλετε κιόλας τώρα, και η μια και η άλλη πλευρά, να ρθούμε και συμμαχητές σας; Σε τι; Στο κυνήγι αντεκδίκησης;

        Θραξ Αναρμόδιος

  5. Ρε σταματήστε να τραβολογάτε ΟΛΟΙ το άψυχο σώμα του ανθρώπου κατά πως σας βολεύει…. Ντροπή σε όλους μας ρε…

    • Αυτό το άψυχο σώμα έγινε τέτοιο γιατί κάποιος το έκανε έτσι.
      Αυτό που το έκανε έτσι είναι τα χημικά των μπάτσων και αυτό είναι η ιστορική αλήθεια.

      • Και κάποιες πουλημένες ηγεσίες χρησιμοποίησαν τον κόσμο τους, και τον κόσμο γενικά, για να επιτύχουν τους σκοπούς τους – να αυξήσουν τα ποσοστά τους πατώντας ακόμη και επί πτωμάτων, και να βοηθήσουν το σύστημα όπως πάντα.

        Καλά τα λες blackpanther, και σήμερα και χθες. Δεν ήμουν κάτω, αλλά η χθεσινή περιγραφή σου ήταν ίδια με την ασθμαίνουσα περιγραφή του stopcartel. Περίμενα ότι το ΚΚΕ θα εμπόδιζε τον κόσμο, αλλά είναι άλλο να το περιμένεις και άλλο να συμβαίνει. Όμως, όταν ασκείς εξουσία, όταν θέλεις να καπελώσεις όλο τον κόσμο προστατεύοντας τη βουλή, θα δεχτείς και την αντίδραση όσων δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά με τις εξουσίες.

  6. Εαμίτη, κι εγώ διάβαζα για τον εμφύλιο τώρα και καύλωσα με το ΕΑΜ, δε λέω… Αλλά το ΚΚΕ έχει κάνει τόσες μαλακίες που δεν παλεύεται. Καταρχήν είναι παραθρησκευτική οργάνωση αν το σκεφτείς! Το Κόμμα είναι ο Θεός και η Αλέκα είναι ο προφήτης του. Όπως στην Παλαιά Διαθήκη ο Θεός σκότωνε αβέρτα, έτσι και το ΚΚΕ παλιά σκότωνε αβέρτα. Μετά με την Καινή Διαθήκη ο Χριστούλης είναι ο ίδιος θεός, αλλά καλός. Έτσι και το ΚΚΕ τώρα θα κάνει επανάσταση χωρίς να σπάσει τζάμι. Και όπως όλες οι θρησκείες, βρίσκουν κάποια κορόιδα και τα δουλεύουν… Με τις υγείες σου! Και μην ξεχνάς, όπως ο Χριστός ρίχνει και μια απειλή κόλασης σε όποιον δεν τον ακολουθήσει, έτσι κι εσύ λες για χέρια που κόβονται…

    ΚΚύριΕ ελέησον!

  7. Cunning Linguist ο από πάνω είναι σε υπηρεσία τώρα , δεν τον σχολιάζω για να διορθωθεί για να τον ξεσκεπάσω το κάνω. Οι εικόνες δείχνουν την πραγματικότητα. Τώρα πληρωμένες πένες σαν τον Πάνθηρα δεν πετυχαίνουν το σκοπό τους. Θα δει και την ip μου τώρα και θα με δώσει στα αφεντικά του. Βλέπεις βοηθάμε να βγάλουν μεροκάματο μέχρι και οι ΧΙΤΕΣ !

  8. και άλλο να διαφωνείς με το ΚΚΕ άλλο να πετάς ΠΕΤΡΕΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ με μίσος που μόνο οι ΝΑΖΙ έχουν δείξει μέχρι τώρα στην ιστορία . Για αυτό και ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ! Ναζί είναι ο άνθρωπος αλλά το παίζει αναρχικός.

    • Κατσε διαβασε ρε βλακα την ιστορία του εργατικου κινηματος και μετα ελα να μας πεις ποιος ειναι φασίστας.Ξερεις οτι με τι δικαιολογια του προβοκατορα στείλατε 30.000.000 ανθρώπους σε τοπους εκτελεσεως και στρατόπεδα συγκεντρωσης; Ξερεις οτι τη νυχτα που επικρατησαν στη μοσχα οι μποκσεβικοι 13.000 αναρχικοι εκτελεστηκαν και σταλθηκαν σε στρατοπεδα συγκεντωσης.Για τους 50.000 νεκρους στην κροστανδη θα πειτε τίποτα, για τη σφαγη της «ηγεσίας» των ουκρανων αναρχικών και την επιθεση στο γκιουλαι-πολε το 1921 θα πειτε τίποτα, για τη στάση που κρατησατε στη καταληψεις εργοστασίων στη γαλλία το 36 τι εχεις να πεις, για την προδοσία το 36 στην ισπανία και το ξεπουλημα του αγωνα τι έχεις να πεις, για τους 15.000 ανθρωπους στην γερμανια του 1953 τι εχεις να πεις.Ξερεις οτι το 1956 χιλίαδες σοβιετικα τανκς μπήκαν στην ουγγαρια και κατεσφαξαν τον ουγγρικο λαό και το μαη του 68 ο ντε γκολ αφησε την καταστολη της εξεγερσης στο ¨κ¨κγ.Εχεις ακουσει ποτε ιστορίες απο την κίνα που τα συντροφια σας εκοβαν τα κεφάλια αναρχικων στην σανγκαή κατηγορόντας τους ως προβοκάτορες.Για τους τόνους λάσπης που πεταξατε στην πρώτη διεθνη εναντιών του μπακουνιν και των αναρχικών που είχε ως αποτελεσμα τον εκδιογμώ των αναρχικών απο τη διεθνη και τη μεταφορα της στην αμερικη έχεις διαβάσει ποτέ.Μια ζωη προδοτες της επαναστασης και νεκροθαφτες της εργάτικης τάξης ήσασταν

  9. για να κλείσω Πάνθηρα 24 ώρες υπηρεσία το 24ωρο βλέπω. Αν δεν σε πληρώνουν και καλά να έρθεις να μας το πεις να διαμαρτυρηθούμε για τα δικαιώματα σου. Ούτε ένας χαφιές κακοπληρωμένος !

    • Εσύ πληρώνεσαι καλά σίγουρα.
      Τόσα επαγγελματικά στελέχη κηφήνες που έχει το κόμμα σου δεν μπορεί θα πληρώνει κι εσένα.
      Τώρα το ΠΑΣΟΚ θα σας πληρώσει καλά για την προστασία που του δώσατε και έτσι θα έχετε καλά φράγκα.

  10. οκ,χωρις να ειμαι οπαδος του ΠΑΜΕ,εχω να πω καποια πραγματα:
    1) Το παμε περιφρουρησε την βουλη γιατι το τεραστιο πληθος ηθελε να μπει μεσα ε?Μα,καλα προχτες γιατι δεν μπηκανε που δεν ειχε και παμε να την φυλαει?
    Το ΜΟΝΟ που εγινε ηταν να παιξουν πετροπολεμο οι «γνωστοι αγνωστοι» και εζησαν αυτοι καλα και εμεις… χειροτερα!
    Και αντε οκ,την φυλαγε το παμε και ενα τεραστιο πληθος ηθελε να την καταλαβει..Γιατι δεν πηγε απο ακαδημιας? μικροτερη ομαδα απο ματατζηδες θα εβρισκε εκει!
    2) κανεις δεν ειδε τους τυπους με τα μαυρα,που το καλοκαιρι κατεστρεφαν ΚΑΘΕ προσπαθεια για παλλαϊκη συκγεντρωση να ανεβαινουν απο τα Προπυλαια?
    Ολοι αυτοι ενω το καλοκαιρι εκαναν τον κοσμο να φευγει απο το Συνταγμα,τωρα μετατραπηκαν σε «λαο»,»αγωνιστες» κλπ?
    4)Το παμε εφυγε απο την πλατεια το απογευμα(6-7)ΚΑΚΩΣ..ΚΑΚΙΣΤΑ.Γιατι δεν πηγαν οι αγανακτισμενοι να καταλαβουν την βουλη?ηταν θεμα ωρας ή ειχαν να πανε σουπερμαρκετ?
    5)Ολο το καλοκαιρι δεν μιλαγε η πλατεια για αναγκη περιφρουρησης του κινηματος?εναντιον ποιανων εννοουσε,περα απο προβοκατορες,και δεξιους?
    Μηπως εννοουσε ολους αυτους που χρησιμοποιησαν το μπλοκ του «Δεν Πληρωνω» για να πλησιασουν την βουλη και να αρχισουν τα κλασικα παρε δωσε με τα ματ,πανω απο τα λουλουδαδικα?
    6)Πιστευει καποιος οτι ολοι αυτοι ηταν εκει για να διαδηλωσουν ειρηνικα και να παρουν μερος μαζι με αλλες συνιστωσες στην διαμαρτυρια κατα της τροικας/κυβερνησης/συστηματος?ΠΟΤΕ μεχρι τωρα δεν το εκαναν,γιατι να το κανουν χτες?
    Κοινως αυτη κολυμπηθρα του Σιλωαμ,που λεγεται αντι-κκε δραση ειναι τρελο και αδιανοητο να περιλαμβανει ακομα και αυτους που ΔΕΝ θελουν να μεγαλωσει το κινημα(ειναι προβοκατορες,ειναι μηδενιστες,απλα ξεκ@…νουν με την βια? δεν ξερω και τωρα δεν με ενδιαφερει).
    Αυτοι που εκαναν το καλοκαιρι μια πλατεια να διαλυθει παιζοντας πολεμο με τα ματ,εγιναν τωρα αγωνιστες και συνοδιποροι στον αγωνα!!!
    Το παμε και το κκε ειναι σταλινικα,συγκεντρωτικα,ολοκληρωτικα..αν καποιος δεν το πιστευει εχει προβλημα,ΑΛΛΑ αν νομιζετε οτι αυτο ειναι το προβλημα για την μη καταληψη των … χειμερινων ανακτορων ενα εχω να σας/μας πω:με τετοια μυαλα θα μας π….νε εσαει,συντροφοι!

  11. Μαυρε ταγματασφαλιτη, καταλαβε το καλα, ηρθε το τελος σας. Οι σκουληκαντερες σαν και του λογου σου, μονο πατημα χρειαζονται, τιποτε αλλο.

    • Έτσι να αποκαλύπτεστε πραγματικοί ταγματασφαλίτες του καθεστώτος.
      Πειράξτε μια τρίχα του πάνθηρα και δεν θα μείνει από σας ούτε πέτσα.

  12. Πω, γουστάρω αριστερούς τραμπουκισμούς! Σαν πολλή παρέα με τον Καρατζαφύρερ δεν κάνετε τώρα τελευταία;

    Το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ ρε παιδιά θέλησαν να μας καπελώσουν όλους ναι ή όχι; Μας ρώτησε όλους τους υπόλοιπους αν θέλουμε να το βάλουμε κεχαγιά στ’ αρχίδια μας; Δεν είναι προσβολή της νοημοσύνης μας να μιλάνε για περικύκλωση της Βουλής στην οποία όμως αφήνουν τους βουλευτές να μπουν μέσα; Και εν τέλει: το ΚΚΕ τι επαναστατική δράση έχει αναπτύξει τις τελευταίες δεκαετίες; Είναι ικανοποιημένο με το ποσοστό της δύναμης που του αναλογεί και ζει πουλώντας επανάσταση και αναχρονιστικά συνθήματα. Κι αν ακούσω άλλη μια φορά το «εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι», θα ξεράσω σε καμιά ντουντούκα μέσα!

  13. Κι ένα σχόλιο από μέρους μας.

    Μετά από δυό χρόνια πήγαιν – έλα του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ Ομόνοια – Στύλους Ολυμπίου Διός μέσω Πλατείας Συντάγματος, τούτη τη φορά στις 19 και 20 Οκτώβρη το ΚΚΕ αποφάσισε να κάνει περικύκλωση και αποκλεισμό της Βουλής (από όλους εμάς τους υπόλοιπους).

    Μετά από δύο χρόνια πλάκα στην πλάτη του λαού με διάσπαση και περιφρόνηση κάθε κοινωνικής διαμαρτυρίας και κάθε διαδήλωσης που δεν βρισκόταν στον έλεγχό του και ιδίως αυτών που είχαν σαν επίκεντρο την Πλατεία Συντάγματος, το περιούσιο κόμμα θεώρησε (με την άδεια φυσικά των αρχών) πως ήρθε η στιγμή να πάρει στα στιβαρά του χέρια την κεντρικής πολιτικής σημασίας πλατεία της χώρας και κυρίως το πάνω τμήμα της που γειτνιάζει με το κοινοβούλιο (μη και γίνει και καμιά σταβή από κανέναν πλανημένο λαό και τρέχουμε και δε φτάνουμε).

    Έπιασε λοιπόν πλάτη από νωρίς το πρωί στα κάγκελα της αστυνομίας και ανέλαβε στη θέση της το έργο της περιφρούρησης του κοινοβουλίου από κάθε επίδοξο «διασαλευτή της τάξης» και της καθως πρέπει ήττας του λαού. (Οι λαοί πρέπει πάντα να ηττούνται σιωπηρά και να θυσιάζονται αγόγγυστα. Έτσι λέει το ευαγγέλιο του περιούσιου που φυλάγεται στα υπόγεια του Περισσού).

    Είναι να λυπάται κανείς αυτή τη νέα εσοδεία των θρησκευόμενων Κνιτών με τα παλούκια και τα κόκκινα σημαιάκια που κορδώνονται με πλάτη τα ΜΑΤ κι έχοντας απέναντι τον εχθρό λαό.

    Ωστόσο συναισθήματα δεν χωράνε στην πολιτική (όπως θα έλεγε και ο «ατσάλινος» πατερούλης) και πολύ περισσότερο αν πρόκειται για τους πιό μάχιμους των αναρχικών που την ντροπή που όλοι μας κατάπιαμε, έ αυτοί δεν την καταπίνουν και κάτι τέτοια δεν τα σηκώνουν. Τους έδωσαν λοιπόν ένα μάθημα δημοκρατίας με μαυροκόκκινα παλούκια ενάντια σε κόκκινα παλούκια με αποτέλεσμα να γεμίσουν τα νοσοκομεία με ανοιγμένα κεφάλια και την αστυνομία να διασκεδάζει και να αναλαμβάνει κατόπιν το έργο της τελικής σάρωσης όλων μας.

    Μεγάλη Νίκη.

    Α. Και το επίμαχο Πολυνομοσχέδιο που διαλύει τις εργασιακές σχέσεις τις συλλογικές συμβάσεις και τις αμοιβές στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, πέρασε από το «κοινοβούλιο» έστω και με την διαγραφή της Λούκας Κατσέλη από τον Δον Κορλεόνε αφού δεν του ψήφισε το άρθρο 37 του νομοσχεδίου.

    έ. εσείς με τα ρόπαλα, ραντεβού στις σπηλιές.

    ΥΓ. Ο γραμματέας του Παραρτήματος Οικοδόμων Βύρωνα του ΠΑΜΕ, Δημήτρης Κοτζαρίδης έπεσε νεκρός, στη διάρκεια των συγκρούσεων, λένε. Ίσως να τον εγκατέλειψε η αδύναμη καρδιά του, λένε οι ιατροδικαστές. Ήταν όπως λένε οι πολιτικές ανακοινώσεις «άτυχος». Αλλά μαζί του, άτυχοι είμαστε με μια ορισμένη έννοια, όλοι μας. Γιατί όσο προχωράει η συντριβή της κοινωνίας συνηθίζουμε. Συνηθίζουμε τον τυχαίο θάνατο και αυτό μας προετοιμάζει να συνηθίσουμε και τον σκόπιμο φόνο. Προσοχή αδέρφια. Προσοχή.

    http://giatinkinonikiaristera.blogspot.com/2011/10/greek-parliamentary-garage-on-fire-and.html

  14. Προς θρασύδειλους ταγματασφαλίτες με τα παραπλανητικά μέηλς asl@yahoo.su και selakkorb@yahoo.com και τα παραπλανητικά ονόματα εαμίτης και Κώστας Ναρίτης

    Καταρχήν αν θέλετε να συκοφαντείτε και να απειλείτε να βάζετε πραγματικά μεηλς για να μπορώ να έρθω σε επαφή μαζί σας και να γνωριστούμε από κοντά. Και τότε θα δούμε ποιος είναι πληρωμένος πράκτορας και ποιος δεν είναι.
    Διαφορετικά είστε τζάμπα μάγκες που απειλείτε εκ του ασφαλούς.

    Κατά δεύτερο αν εσείς είστε ικανοποιημένοι με αυτό που έκανε χτες το ΚΚΕ και την στήριξη που έδωσε στο καθεστώς τότε μάλλον είστε και χορτάτοι και άνετοι. Γιατί αν είχατε πρόβλημα επιβίωσης τώρα δεν θα είχατε πρεμούρα να υπερασπίζεστε τους κόκκινους φασίστες αλλά θα είχατε γνήσια οργή κατά του καθεστώτος και των μέτρων που πέρασε…

    Κατά τρίτον πάρτε χαμπάρι ότι το κόμμα χαφιές ξόφλησε και αυτό θα το καταλάβετε πολύ σύντομα.
    Εκτός από το γυμνό μηχανισμό του που συγκροτεί ομάδες κρούσης υπεράσπισης του καθεστώτος και συνεργάζεται άμεσα με την αστυνομία κανένας υγιής άνθρωπος δεν πρόκειται στο εξής να το στηρίξει.
    Απειλείτε ανώνυμα όσο θέλετε. Έτσι επιβαρύνετε περισσότερο την θέση σας και δείχνετε το ποιόν σας.
    Δεν φοβήθηκα ούτε χρυσαυγίτες (που στο πρόσφατο παρελθόν με απειλούσαν με τον τρόπο σας), ούτε ΜΑΤ, ούτε κανέναν.

    Σε αντίθεση με σας που είστε και βολεμένοι και άνετοι δεν έχω τίποτα να χάσω και πολεμάω με λύσσα το σημερινό καθεστώς και τα τσιράκια του.Και ήταν τα τσιράκια του που χτες μου πέταξαν πυροσβεστήρα γιατί ήθελα να προσεγγίσω τον χώρο της βουλής.
    Αν έχετε λίγο τσίπα γράψτε μου εδώ gbatmarx@gmail.com που είναι το πραγματικό μέηλ μου για να συνεχίσουμε από κει την κουβεντούλα.
    Κανονίζουμε και ραντεβού συνάντησης αν θέλετε…

  15. ΚΝΑΤ, 1980, Πολυτεχνείο

    Αυτό το άρθρο περιέχει ανέκδοτες φωτογραφίες που έχω στο αρχείο μου και αναφέρονται στο μακρινό (;) 1980. Είναι μια πλήρης παρουσίαση μιας κατάστασης, συνηθισμένης τότε, όπου η ΚΝΕ ”κατέλαβε” το ΕΜΠ ώστε να μην έχουν πρόσβαση οι φοιτητές, των άλλων παρατάξεων βέβαια, και ταυτόχρονα να δημιουργηθεί μια αντιπαλότητα μεταξύ ΚΝΕ και των άλλων ώστε να κρατήσει μακριά από τα «αριστερίστικα κόλπα” τον κόσμο που επηρεάζει. Είναι μια από τις γνωστές τακτικές που κατά καιρούς βλέπουμε από την ηγεσία της ΚΝΕ και του ΚΚΕ όταν αισθάνονται ότι χάνουν το πάνω χέρι και ότι το κίνημα τους προσπερνάει.

    http://gkdata.wordpress.com/2011/10/22/%CE%BA%CE%BD%CE%B1%CF%84-1980-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF/

  16. θα μας κάνεις και μήνυση αντικαθεστωτικέ ; ή θα βάλεις τα αφεντικά σου να μας βρούνε ; το κακό με σας είναι ότι δεν μαθαίνετε από το παρελθόν ! πάλι θα τρέχετε να κρυφτείτε σε ΤΑΡΑΤΣΕΣ όπως το 80′ . Είπαμε καλός ο μισθος του μισθοφόρου αναρχοφασίστα μου αλλά… υπάρχει και ο κίνδυνος όταν πολεμάς για τα αφεντικά σου ( μαύρο σκυλί τους) να τραυματιστείς 🙂

  17. το Κόμμα νόμιζε και ο Μανιαδάκης ( ο ιδεολογικός σου πρόγονος ) ότι ξόφλησε αλλά και αυτός έλπιζε . Ακόμα και τώρα οι καθεστωτικοί φασίστες όμως την ίδια φρασεολογία έχετε !!!

    • Θρασύδειλε σου άφησα το μέηλ μου να επικοινωνήσουμε απευθείας μαζί μου αλλά εσύ νυχτιάτικα επιμένεις και προτιμάς τις ανώνυμες απειλές σου.
      Στο εξής τα σχόλια σου θα περνάνε από επεξεργασία από μένα.
      ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΌΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ να μην μου μιλάς για μισθούς γιατί εγώ μπορώ να σου αποδείξω ότι είμαι άνεργος ενώ εσύ δεν θα το μπορείς.
      Ξοφλήσατε ρε ξεφτίλες γιατί σε μια ιστορική μέρα που κρινόταν αν θα πέσει το καθεστώς ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΑΤΕ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ.
      Γι’αυτό ξοφλήσατε…

      Αυτή η προδοσία σας ξεπέρασε κι αυτή της βάρκιζας και αν θέλεις να μιλήσουμε για ιστορία του ΚΚΕ εδώ είμαι.
      Από ΚΚΕ οικογένεια είμαι και έχω όλα τα βιβλία σας όπως και ξέρω κι όλες τις μαλακίες σας.
      Οπότε ψάξε εσύ να βρεις για τα δυο ΚΚΕ επί μανιαδάκη και πώς ο εγκληματίας Ζαχαριάδης που τώρα αποκαταστήσατε είχε δώσει στήριξη στο ασφαλίτικο ΚΚΕ συκοφαντώντας το μη ασφαλίτικο.
      (και πώς χρειάστηκε το 1941 να φτιαχτεί τρίτη κεντρική επιτροπή για να αρθεί η σύγχυση)

      Οπότε καραγκιόζη ο Μανιαδάκης τότε είχε στήριξη από τον ίδιο τον γενικό σας γραμματέα. Από αυτόν που ΔΕΝ έκανε τον εμφύλιο όταν έπρεπε (1945) και τον έκανε με τους χειρότερους όρους όταν ΔΕΝ έπρεπε (1947) οδηγώντας χιλιάδες αγωνιστές στον όλεθρο. Το άτομο που όταν παραιτήθηκε από το κόμμα σου δεν έδωσε την παραίτηση του στο ΚΚΕ αλλά στο ΚΚΣΕ (έννοια σου κι έρχεται καταπέλτης άρθρο γι αυτόν που αποκαταστήσατε…Θλιβερά τσιράκια του καθεστώτος και αναίσχυντοι τραμπούκοι του…)

  18. Άκου ΕΑΜίτη (και σιγά μην είσαι ΕΑΜίτης)… Πολλά είπες και απείλησες. Ελπίζω να είσαι κι εσύ της δικής μου ηλικίας (στα 52 εγώ σήμερα) και να τα θυμηθούμε μαζί, όλα, από το 1975 (που οργανώθηκα εγώ στην ΚΝΕ) μέχρι και σήμερα, αλλά ειδικά τα των δεκαετιών του 1970 και 1980. Αν όχι, τότε να πας πρώτα να μάθεις και μετά να έρχεσαι εδώ μέσα και να ξεστομίζεις τις απειλές σου. Κι εγώ μεσαίο στέλεχος της ΚΝΕ ήμουν κλπ. και ξέρω τα πάντα και θεωρητικά και βιβλία και στέκια και πρόσωπα και καταστάσεις. Εργαζόμουν και στα γραφεία και στη χονδρική πώληση της «Σύγχρονης Εποχής» κι είχα γνωρίσει πολλά στελέχη και της ΚΝΕ και τιυ ΚΚΕ. Θες να βγάλουμε στη φόρα τα άπλυτα των πρωτοκλασσάτων σας στελεχών του τότε για τα κατορθώματά τους; Κανένα πρόβλημα. Τα ονόματα των σημερινών σας καθοδηγητών στους φασιστικούς σας τραμπουκισμούς δεν τα ξέρω αλλά είναι οι ίδιοι και απαράλλαχτοι με τους Τάκη Σέμπο και Γιάννη Μαρούκη, που ήταν οι υπεύθυνοι των ΚΝΑΤ στη Στουρνάρη στο Πολυτεχνείο του 1980. Ο δε Μαλάμης ήταν υπό ακόμα τότε…, αλλά και πολύ αρχιτραμπούκος που τον προστάτευε η κάθε ηγεσία της νεολαίας και η κομματική της καθοδήγηση. Ο αδελφός του Μαλάμη ήταν καθοδηγητής μου από τον Τομέα όταν ήμουν γραμματέας ΟΒ. Πές μας όλοι αυτοί οι λαμπρί επαναστάτες σας και άλλοι και άλλοι πού είναι σήμερα; Μήπως ιδιωτεύουν αρκετοί ή μήπως έχουν ακολουθήσει τους διάφορους ανεκδιήγητους Ανδρουλάκηδες και Δαμανάκηδες (στο διάολο, είχα πάρει και βραβειο για τα χέρια της); Κι σύ ΝΑΡίτη τι έπαθες θυμήθηκες το ξεκάθαρο σταλινικό σου παρελθόν; Ντρέπομαι για λογαριασμό σας…

  19. Κείμενα σαν κι αυτό, και συζητήσεις σαν κι αυτή, με τους χαρακτηρισμούς και τις κρυφές και φανερές απειλές που περιλαμβάνουν, ξεχειλισμένα από οργή και έχθρα, προσφέρουν μόνο στον διχασμό και στη διχόνοια. Και ουσιαστικά ρίχνουν θεμέλια για έναν ιδιότυπο εμφύλιο πόλεμο, κάνοντας και συχνές αναφορές στον πραγματικό εμφύλιο που περάσαμε.

    Κείμενα σαν κι αυτό, και συζητήσεις σαν κι αυτή δεν πρόκειται να ευεργετήσουν κανέναν. Ρίχνουν δηλητήριο στις ψυχές και μολύνουν συνειδήσεις.

    Οσοι ενδιαφέρεστε να μείνετε ψύχραιμοι και λογικοί, να παραμέίνετε δηλαδή το κατά δυνατόν ανθρώπινοι μέσα στην μπόρα που έχει ξεσπάσει, δεν έχετε να κερδίσετε πολλά, παρακολουθώντας αυτή την διένεξη.

    Εδώ ρίχνονται θεμέλια για εμφύλιο.

    Θραξ Αναρμόδιος

    • Αναρμόδιε, εγώ δεν βρίζω κανέναν χωρίς σοβαρό λόγο. Και εδώ βλέπω πάρα πολύ σοβαρό λόγο για έντονη διαμαρτυρία, είτε με βρισίδι, είτε χωρίς. Δηλαδή την ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της Εμφύλιας Βίας, επειδή τάχαμου την αξίζει το ΚΚΕ. Ντάξει, το ΚΚΕ έχει πολλά ατραβά, τα έδειξε και η ανάρτηση του Καναλιώτη και τα είπαν κι άλλοι. Εκεί δεν διαφωνώ και πολύ (αν και υπάρχουν ΚΑΙ στο ΚΚΕ αξιόλογοι άνθρωποι όπως ο Μπογιόπουλος).

      Επιμένω στη μη-βίαιη διαμαρτυρία, στην περίπτωση λαθών του ΚΚΕ, ακόμη και μεγάλων λαθών.

      Ακόμη κι ο ΓΥΠας, κάποια στιγμή που… λογικεύτηκε, είδα να παραδέχεται ότι δεν ήταν σωστό το ρίξιμο Μολότωφ σε άοπλους.ΑΝ το καταλάβει πραγματικά, αυτό θα είναι πολύ ωφέλιμο. Αν όχι, κακό δικό του και δικό τους.

      Ο εμφύλιος χτίζεται με το μίσος που νομιμοποιεί ηθικά τη δολοφονική βία.
      Ακόμη και αν οι βιαιοπραγούντες έχουν δίκιο, με αυτού του είδους βία νικημένος βγαίνει ΜΟΝΟ ο λαός στο τέλος.

  20. χαλαρώστε μωρά μου , πουθενά δεν σας απειλήσα απλά σας υπενθύμισα προστατευτικά τι μπορεί να συμβεί 🙂 τώρα αυτά τα «και η οικογένεια μου ήταν στο ΚΚΕ» τα έχουμε ακούσει πολλές φορές και από απογόνους Ταγματασφαλιτών… δεν μας ξενίζουν. Τίμα την καταγωγή σου Πάνθηρα ΕΙΠΑΜΕ τη δουλειά σου κάνεις !!!

    • Βρε εαμίτη, γιατί δεν φέρεσαι σαν κανονικός άνθρωπος; Σου απαγόρευσε κανείς να μιλήσεις; Αν θέλεις να διαφωνήσεις έντονα κάνε το, αλλά πες και κάτι εποικοδομητικό. Αυτό το υβριστικό και ειρωνικό στυλ σου δηλ. τιμά τις ιδέες σου, καθώς και του κόμματος σου (αν υποθέσουμε δηλ. ότι είσαι ειλικρινής στο πως μας παρουσιάζεις τον εαυτό σου);

  21. μπραβο σστουσ χαφιεδες του κκε που βοηθησε τη μερκελ και την τροικα να καταργησει το βασικο των 550 ευρω για ναεξισωθουν οι μισθοι τουσ με αυτουσ στον 902 και στην τυποεκδοτικη.Σεν μπορει στα κατεργα του κκε να παιρνουν400-500 ευρω και εξω ναπαιρνουν 550.Τωρα οι χαφιεδες καταφερανε νακαταργηθει ο βασικοσ.Αυτοι ειναι οι απογονοι του Γουσια και του Πεχτασιδη απο το Μπουλκες.Ιδιοι ρουφιανοι παντα και δολοφονοι.Δε ντρεπεστερε να λεει ο αδωνησ μπραβο στους εαμοβουλγαρουσ συμμοριτες του κκε που μασ προστατεψε?ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΣΙΠΑ

  22. Από τον τρόπο που μιλάς ΕΑΜίτη, νομίζω ότι τη θες τη μολότοφ σου… Ευτυχώς μυρίστηκα από μικρός τη σιχαμάρα του ΚΚΕ, από τότε που καπέλωνε τις μαθητικές πορείες ενάντια στον Αρσένη το 1998-99, άνοιξα την αλυσίδα τους και πήγα με τους αναρχικούς. Και άντε γαμηθείτε φασισταριά! Όσο παραπέμπει σε «σπίτι του λαού» το τερατούργημά σας στον Περισσό, άλλο τόσο είναι κόμμα του λαού το ΚΚΕ!

    ΥΓ. Μάλλον τρίβουν τα χέρια τους με αυτή τη διαμάχη ο Περισσός και τα αφεντικά τους οι τραπεζίτες. Πλήρης επιτυχία στην διάσπαση του αγώνα!

  23. Αμφιβαλει κανεις οτι οι

    διαδηλωτές δεν θελουν τις πρακτικές των κουκουλοφόρων ? και εκείνοι

    τους γραφουν ξερεις που,μήπως δεν εχουν τραμπουκισει το μ-λ η την

    ανταρσια .Το παμε καθαρά και ξάστερα λεει πως δεν τους θελει?εχει το

    δικαίωμα ,το παμε δεν περιφρουρούσε την βουλη αλλα τον κοσμο του.

    Αλλα και ετσι να ειναι δεν είπες ποσο φασιστικός ηταν να του απαγορεύσουν

    την παρουσία του στην περίφημη πλατεία .

    Kαι που να πήγαινε το παμε αφου πηρε πρώτο θεση και το ειχε ανακοινώσει,

    στα μπαλκόνια να εκανε συγκέντρωση,οταν φεύγει μας προδίδει οταν μενει

    καπελώνει και που να κοίταγαν τα μπλοκ του προς την βουλη με τον κώλο

    στην διαδήλωση ? σαν να έβλεπαν ταινία στον κινηματογράφο

    Η περιφρούρηση της βουλης οπως εσυ λες απο τι να την περιφρουρήσει εχει

    κινδυνεύσει ποτε απο τα ντου αγγαρεία κανουν οι μπατσοι η μονη δυσκολία

    που εχουν ειναι οι πολλές ωρες και η μασκα στην μούρη κατα τα αλλα μόλις

    κανουν μπου η προσποιηθούν πως τρέχουν τελειώνουν ολα μεχρι να επαναληφθούν.

    Η μαχη μεχρι τωρα με την καταστολή εχει στοιχίσει ακριβα μονο για πολίτες

    μαρφιν καλυδρομιου ο άτυχος οικοδόμος χωρις να βάζουμε τα «περιφερειακά»

    Οχι φιλε στοιχίζει πολυ ακριβά η «μαχη» με την καταστολή δεν μας χρειάζεται ετσι.

    Και αν δεν κατάλαβες το κρατος ρωτάει ασφάλεια η δημοκρατία (εστω αυτη)

    Υ.Γ

    και είσαι θρασύδειλος οταν κρύβεις τον πρόσωπο σου χτυπάς και εξαφανίζεσαι

    και πετάς τις Πέτρες να περάσουν πανω απο την περιφρούρηση στον κοσμο

    εχουν χτυπήσει γυναίκες και συνταξιούχοι

    Υ.Γ2

    το μπλοκ ηταν ανοιχτό για ολους απο τα πεζοδρόμια και ανακατεύονταν για

    πρώτη φορα με αλλους διαδηλωτές συζηταγαμε γνωριζόμασταν κατι που δεν

    εχει ξαναγίνει και τωρα βέβαια δεν θα επαναληφθεί .Αυτο θελατε να μην σπάσει

    η διχόνοια τον αριστερων διοτι αν τα αριστερα σχήματα τα βρουν μεταξύ τους τοτε

    ο αναρχικος χώρος θα περιθωριοποιηθεί και δεν θα μπορεί να τους εκμεταλλευτεί

    για κανει το καθήκον του να διαλύει οπως κανει παντα τις διαδηλώσεις.

    Ολα τα υπόλοιπα που προσπαθείς για να μας πείσεις ειναι για μικρά παιδια και

    τα πιστεύει μονο όποιος θελει

    Δεν σας κανει εντύπωση οτι όλοι η αριστερα που δεν εχει καλές σχέσεις με το

    κκε σας καταγγέλλει πλέον

  24. Συγχαρητήρια στους μπαχαλάκηδες. Με τη βίαιη επίθεσή σας και τα Μολότωφ σας…
    την ΚΑΛΥΤΕΡΗ διαφήμιση κάνατε στο ΚΚΕ. Ορίστε και η ΑΠΟΔΕΙΞΗ

    http://foithtikokinhma.blogspot.com/2011/10/blog-post_8499.html

    Και το 1980, όταν κατέλαβε το Πολυτεχνείο το ΚΚΕ, μη επιτρέποντας σε κανέναν να μπει ήθελε να ανεβάσει τη δημοτικότητά του. Τάχει δείξει αυτά ο Καναλιώτης… ας μη τα επαναλάβω.
    Αλλά εσείς… από ψαροντουφεκάδες καταντήσατε… ψάρια.

    • καναλιοτης ομαδεον μας χρωστά τον λογο για το χημείο

      οπως γνωρίζεις για να περιγράφει πλήρως ενα γεγονός πρέπει να

      κουμπώνει με το κίνητρο, μονη της η «μαρτύρια»δεν αρκει πόσο

      μάλλον απο εναν χρόνια εμπαθή και με πολιτικό ανταγωνισμό.

      Δηλαδη τα γνωστά με την ελε και την σακοράφα

      Υ.Γ

      Δεν αμφισβητώ πως έγινε αλλα τίποτα δεν συμβαίνει απο μονο του ομως

      βλέποντας τα προχθεσινά μου απαντήθηκαν και τα όποια ερωτηματικά

  25. ξυπνησα 3.00 το πρωι πηγε για περιφρουρηση της απεργιας σε εργασιακο χωρο και 9.00 το πρωι ημουν στο συνταγμα.. ρε αγωνισταρεδες εσεις που πηγατε για περιφρουρηση την μερα τις απεργιας, τη ωρα ηρθατε στο συνταγμα…..θα σας πω εγω περιφρουση δεν πηγατε στο συνταγμα ηρθατε στις 1.00 το μεσημερι και θελατε να ριξετε την κυβερνηση, οσο ηταν εκει το ΠΑΜΕ οταν εφυγε γιατι δεν κανατε ντου με τις χιλιαδες κοσμου που ειχατε στο πλαι σας,,, ειχατε κοσμο αραγε … μαλλον δεν ειχατε και σας ενοχλει που το πλοκ του ΠΑΜΕ συσπειρωνη χιλιαδες εργατες.. αυτο ειναι το προβλημα σας το μεγαλο γιατι δεν διαλυεται το ΚΚΕ.. Ρε μαγκες σιγα βλεπω κατι αιματα απο τα αφεντικα σας τους εργοδοτες σας ανοω τους εχετε σπασει στο ξυλο…

Σχολιάστε