Τιποτολογίας συνέχεια…

…ή (ακόμα) ένα ακροδεξιό μπουμπούκι στη Νέα Δημοκρατία

Είμαι αντίθετη στο να δίνουμε δημοσιότητα στο τίποτα, όμως λόγω των επικείμενων εκλογών είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα τίποτα που είναι υποψήφια για να αποφασίζουν για τις ζωές μας. Αυτή τη φορά ο λόγος για κάποια Χριστίνα Σιδέρη, τομεάρχη Β3 της Νέας Δημοκρατίας. Διάβασα, λοιπόν, ότι η εν λόγω κυρία, πέρα απ’ το ότι επικροτεί τη θρασύδειλη και άνανδρη επίθεση Κασιδιάρη εναντίον δύο γυναικών χαρακτηρίζοντάς τες «κομμούνια», ζητάει να δικαστούν οι γονείς του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου για «παραμέληση εποπτείας ανηλίκου». Συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο την έμμεση προσβολή της μνήμης του νεκρού, που επιχειρήθηκε και στη διάρκεια της δίκης όταν προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι το θύμα έφταιγε γιατί ήταν… αλήτης.

Το κείμενο που ακολουθεί είναι από το theinsider.gr

To… ακροδεξιό «μπουμπούκι» της Νέας Δημοκρατίας, η περίφημη πια Χριστίνα Σιδέρη τομεάρχης Β3 του κόμματος, μετά την συγκλονιστική της δήλωση για την επίθεση Κασιδιάρη εναντίον της Λ. Κανέλλη και της Ρένας Δούρου («Εμ κοριτσάρες μου εσείς και όλα τα κομμούνια ξεκινήσατε το πανηγύρι»), ξαναχτυπάει μέσω Facebook ζητώντας την σύλληψη των γονιών του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η Χριστίνα Σιδέρη  ήταν ανάμεσα στους 29 ακροδεξιούς προσαχθέντες του Αγίου Παντελεήμονα στις 24 Φεβρουαρίου του 2010. Την προσαγωγή παρουσιάζει μάλιστα η ίδια αγανακτισμένη μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα και το κείμενο της που αναδημοσιεύει και το επίσημο site της «Χρυσής Αυγής».

Σε κάποιο σημείο του κειμένου στο οποίο περιγράφει τις στιγμές της προσαγωγής της αναφέρει: «[…] Πίνουμε καφεδάκι με φίλους, στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, σε παρακείμενη καφετέρια. Μερικά λεπτά αργότερα, λίγα ακόμα παιδιά από τη γειτονιά προστίθενται στην παρέα μας.

Είναι φίλοι και μέρες πριν έχουν ζητήσει την παρουσία μας, στη διαμαρτυρία που διοργανώνουν οι κάτοικοι για τις απαράδεκτες συνθήκες της ζωής τους […]».

Οι «φίλοι» όπως αναφέρει η κ. Σιδέρη στο κείμενο της αλλά και «τα παιδιά από τη γειτονιά» που προστέθηκαν στην παρέα τους και της είχαν ζητήσει την παρουσία της στη «συγκέντρωση διαμαρτυρίας» ήταν και οι 29 προσαχθέντες του Αγ. Παντελεήμωνα.

Ανάμεσα σε αυτούς αναγνωρίζονται σύμφωνα και με το site της «Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας» οι Ηλίας Λέντζος, Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της «Δημοκρατικής Αναγέννησης», Τάσος Χατζηπαράσχου από την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, Σάββας Χατζηπαρασκευάς, εκδότης της εφημερίδας «Στόχος» (ο οποίος τελικά συνελήφθη γιατί εκκρεμούσε εις βάρος του καταδικαστική απόφαση), «κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και ηγετικά στελέχη από ανένταχτους Πατριώτες».

Σύντομος σύνδεσμος http://wp.me/pPn6Y-e8g

9 σκέψεις σχετικά με το “Τιποτολογίας συνέχεια…

  1. Ε , καλά τώρα που ανακαλύψαμε πως υπάρχουν φασίστες στη Ν.Δ . Εδώ ο ένας και μοναδικός νομάρχης τους χαρακτήρισε ¨αδελφό κόμμα» με τους νεοναζί της Χ.Α.

  2. a. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΡΑΧΙΚΟ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ?
    b.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΝΔ.

  3. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΗΜΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΓΚΑΛΛΟΠ ΦΕΡΟΥΝ, ΛΕΕΙ, 3ο ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΟΧΙ 3ο ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΧΙ, ΟΧΙ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ.

  4. «και ηγετικά στελέχη από ανένταχτους Πατριώτες»

    Πώς μπορεί ένας ανένταχτος να είναι ηγετικό στέλεχος; Τίνος στέλεχος είναι αφού είναι ανένταχτος;

Σχολιάστε