Τι λέει η Χρυσή Αυγή για τις γυναίκες;

Πηγή : Ξεκίνημα

Αν κανείς προσέξει τη Χρυσή Αυγή στις συγκεντρώσεις, στις πορείες, στις δράσεις και στις δημόσιες εμφανίσεις της θα παρατηρήσει ότι αυτός ο χώρος κατά τεράστια πλειοψηφία κυριαρχείται από άνδρες. Η απουσία των γυναικών από τις γραμμές τους δεν είναι τυχαία. Οι διαδικασίες στη Χρυσή Αυγή δεν είναι καθόλου δημοκρατικές –στη ΧΑ δεν υπάρχει η συζήτηση κι η ελεύθερη αντιπαράθεση, αλλά αναδεικνύονται οι τραμπούκοι, οι μπράβοι κι οι φανατικοί με το στρατό– δραστηριότητες που «αφορούν» κυρίως τους άνδρες.

Πέρα απ’ αυτό όμως, το μοντέλο της γυναίκας που οραματίζεται η Χρυσή Αυγή δεν είναι καθόλου ελκυστικό για τον γυναικείο πληθυσμό.

Η Χρυσή Αυγή, ο φασισμός κι ο ναζισμός χτυπάνε διπλά και τριπλά τη γυναίκα. Όταν οι φασίστες χτυπάνε τους εργαζόμενους κι όταν μαχαιρώνουν τους μετανάστες και τις μειονότητες, χτυπιούνται παράλληλα κι οι εργαζόμενες γυναίκες, οι μετανάστριες και οι γυναίκες των μειονοτήτων. Όμως, η ΧΑ επιφυλάσσει κι έναν ιδιαίτερο σκοταδισμό για τις γυναίκες.

Όλοι κι όλα στην υπηρεσία των Καπιταλιστών

Ένα απ’ τα πιο χαρακτηριστικά τους συνθήματα είναι το «Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή» που συνδέεται με όλη τη ναζιστική ιδεολογία τους που θεωρεί ότι το Έθνος πρέπει να λειτουργεί στην υπηρεσία του Κράτους και του Αρχηγού. Αυτό το κράτος αποδείχτηκε ιστορικά ότι είναι η πιο βάρβαρη κρατική οργάνωση των καπιταλιστών. Στα φασιστικά/ ναζιστικά καθεστώτα ολόκληρο το «έθνος» υπηρετεί τους τραπεζίτες και τους καπιταλιστές: γι’ αυτό απαγορεύτηκαν οι απεργίες, αφαιρέθηκαν τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, καταργήθηκαν όλα τα δημοκρατικά δικαιώματα, χρησιμοποιήθηκαν εργάτες-σκλάβοι1. Την ίδια ώρα σκότωναν τα ΑμεΑ (γιατί δεν μπορούσαν να δουλέψουν και να είναι παραγωγικά για τους καπιταλιστές) επέβαλλαν τη σιδερένια στρατιωτική πειθαρχεία (για να μην μπορεί να αναπτύσσεται η ανθρώπινη προσωπικότητα) και οραματίζονταν μια κοινωνία- ρομπότ!

Η θέση της γυναίκας σ’ όλα αυτά;

Σ’ αυτόν τον σχεδιασμό, λοιπόν, η γυναίκα δε θεωρείται ότι πρέπει να έχει ίσα δικαιώματα με τους άνδρες. Διβάζουμε στο site «Ιδεολογική Βιβλιοθήκη Μετώπου Γυναικών» της Χρ. Αυγής:

«Εμείς οι Ελληνίδες, μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου, έχοντας βαθύτατη συναίσθηση της καταστροφής που επιφέρει το φεμινιστικό πνεύμα της εποχής μας, είμαστε ενάντια σε κάθε λογής διακηρύξεις για την ισότητα των δύο φύλων»2.

Η γυναίκα, εξηγεί το ίδιο site, έχει μόνο μία υποχρέωση:

«Η υποτιθέμενη απελευθέρωση της γυναίκας την αποπροσανατόλισε και από την πραγματική ουσία του ύψιστου ρόλου της, την Μητρότητα. Δηλαδή την υποχρέωση και την ύπατη τιμή, να φέρει στον κόσμο και ν’ αναθρέψει τα νέα βλαστάρια στον κορμό της Φυλής, ώστε να γεφυρώσει μέσω του παρόντος, το παρελθόν και το μέλλον. Πιστεύουμε ότι η Μητρότητα είναι ένα ιερότατο καθήκον»3.

Η ΧΑ δε θεωρεί ότι η μητρότητα είναι μία επιλογή της γυναίκας, αλλά «υποχρέωση κι ύπατη τιμή», ενώ σ’ άλλο κείμενό της γράφει:

«Το πρώτιστο Καθήκον που πράττει κάποιος για το Έθνος του είναι αυτό που έχει ορίσει η Φύση και για τα δύο φύλα, δηλαδή η τεκνοποιία και την σωστή διαπαιδαγώγηση των τέκνων αυτών»4.

Άρα, η τεκνοποιία είναι «Καθήκον» κι η γυναίκα πρέπει να φτιάξει τη ζωή της σύμφωνα με τις επιταγές της «Φύσης». Να λοιπόν, πώς η γυναίκα στο όραμα της ΧΑ γίνεται ένα άβουλο ον, μια μηχανή «παραγωγής». Δεν ελέγχει η ίδια το σώμα της και τις επιλογές της. Το σώμα της είναι στα χέρια του Κράτους που αποφασίζει ποιες είναι οι «επιταγές της Φύσης» και καθορίζει την προσωπική ζωή όλων!

Εκτρώσεις: «έγκλημα κατά της φυλής»

Έτσι, αν ήταν κυβέρνηση η ΧΑ, οι μέθοδες αντισύλληψης θα ήταν απαγορευμένες κι οι εκτρώσεις παράνομες. Αν μια γυναίκα έμενε έγκυος δε θα είχε την επιλογή να κάνει έκτρωση. Στο άρθρο «Η έκτρωση είναι έγκλημα κατά της Φυλής»5 η Χ. Αυγή μας κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις της. Τι θα σήμαινε αυτό πρακτικά; Πολλές νέες γυναίκες, στην πλειοψηφία τους άνεργες, ημι-απασχολούμενες και χαμηλόμισθες, θα είχαν την επιλογή ή της απόλυτης οικογενειακής εξαθλίωσης ή την παράνομη έκτρωση με πρωτόγονα μέσα, ακόμα και με κίνδυνο της ίδιας της ζωής της γυναίκας!

«Γυναίκα – νοικοκυρά»

Αυτή είναι η θέση που θέλει να δώσει η ΧΑ στην γυναίκα. Να την κάνει μια «καλή νοικοκυρά» που θα ‘χει στις πλάτες της όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ακόμα πιο εξοργιστικό είναι το γεγονός ότι στο site του Μετώπου Γυναικών έχει ειδικό link με τίτλο «Μαγειρείο» που δίνει… συνταγές! Κι όχι βέβαια οποιεσδήποτε συνταγές αλλά ελληνικές, παραδοσιακές συνταγές!

Η γυναίκα λοιπόν έχει «Καθήκον» να γεννά, να μεγαλώνει τα παιδιά, να μαγειρεύει, να φροντίζει την τρίτη ηλικία, να αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου κι αποκλειστικά το νοικοκυριό. Στις πλάτες της γυναίκας η ΧΑ θέλει να φορτώσει όλον τον σκοταδισμό της – η γυναίκα πρέπει να είναι η πιστή και υπάκουη γυναίκα του άντρα.

Αντί για ένα τέτοιο σκοταδισμό, το γυναικείο κίνημα, αναπόσπαστο κομμάτι του εργατικού κινήματος, πρέπει να διεκδικήσει το δικαίωμα στη δουλειά και δημόσιες κοινωνικές υπηρεσίες (παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, κοινωνικά μαγειρεία, κοκ) να είναι κύριες του σώματός τους και να πετάξουν τις φασιστικές ιδέες εκεί που τους αρμόζει: στα σκουπίδια!

________________________________________

1 Η Χρυσή Αυγή, οι εργάτες και η ιστορία, από το site του «Ξ»  http://www.xekinima.org/arthra/view/article/i-xrysi-aygi-oi-ergates-kai-i-istoria/
2 Η θέση της γυναίκας στη Λαϊκή Κοινότητα, από το site ‘Ιδεολογική Βιβλιοθήκη Μετώπου Γυναικών’ της ΧΑ, http://ideology-studies.blogspot.com/2010/07/blog-post_17.html
3 Ό.π.
4 Η γυναίκα στον εθνικοσοσιαλισμό, από το site ‘ΙΒΜΓ’, http://ideology-studies.blogspot.com/2010/08/blog-post_27.html
Η έκτρωση είναι έγκλημα κατά της Φυλής,  http://whitewomenfront.blogspot.com/2007/05/blog-post_27.html.

220 σκέψεις σχετικά με το “Τι λέει η Χρυσή Αυγή για τις γυναίκες;

  1. Σκοταδισμός! απορώ με τις γυναίκες που ανήκουν στην Χ.Α. σε τι φάση βρίσκεται ο εγκέφαλός τους να δέχονται αυτές τους μεσαιωνικές και φασιστικές συνάμα ιδεοληψίες…Ας πρόσεχαν!

  2. Μα δεν απευθύνονται σε έλλογα όντα,
    αλλά σε κολλημένα μυαλά του περασμένου
    αιώνα. Αλλα ας μην κρυβόμαστε πίσω από
    το δάκτυλό μας. Ας καλοσκεφτούμε ποιον
    ωφελεί, εν τέλη, πραγματικά μία αναζωπύρωση
    φασιστικών οργανώσεων ανά τον κόσμο..
    μα όλους αυτούς που πουλάνε όπλα φυσικά!

  3. Σας ενοχλεί η αλήθεια mandam?
    H θέση των γυναικών είναι αυτή που οι Αρχαίοι Αθηναίοι και Σπαρτιώτες,αλλά και οι Ινδιάνοι πίστευαν ότι είναι
    (η ινδιάνικη λέξη για τις γυναίκες, είναι τα scoow–σκουόου), δηλαδή, ότι η φύση επέλεξε για σας.
    Στο σπίτι είναι η θέση σας, να ασχολείσθαι με την ανατροφή των τέκνων-πολεμιστών.
    Πού είναι το υποτιμητικό, δεν κατάλαβα….

    • και η δικια σου φυσικη θεση ειναι στον πατο της πηγαδας ,αλλα δεν το εχεις καταλαβει ακομα και ταλαιπωρεις δικαιους και αδικους.

        • Απειλές στέλνετε εσείς στα κρυμμένα του ιντιμίντια ότι άμα βγει η χρυσή αυγή στην βουλή τότε θα μας γαμήσετε (αναρχικούς, ιντιμίντια, αριστερούς κλπ)
          Να φοβάστε αυτό που εύχεστε!
          Γιατί αν βγειτε και αρχίσετε τις μαγκιές τότε θα δεις πώς τα παιδια του έρωτα και της ισότητας άντρας γυναίκα γαμάνε τα παιδιά του μίσους και της υποταγής της γυναίκας στο σπίτι.
          Και δεν κάνεις για μπαμπάς φίλε.
          Γι’αυτό όλο σε μπουρδέλα γαμάς και ονειρεύεσαι γυναίκες σκλάβες…
          Αλλά η εποχή σου πέρασε μετά από εκατομβες δολοφονημένων (και παιδιών…) και τώρα κρύψου γιατί σε ψάχνουμε.Κι αυτό πάρτο όπως θες…

        • Βάλε την λόγχη στον κώλο σου και πήγαινε βρες τους ταλιμπάν τους φίλους σου που έχετε τις ίδιες απόψεις για τις γυναίκες έτσι αντράκι με το σκατοάβαταρ του μεσαίωνα;Ή καλύτερα πάρε μια μηχανή του χρόνου και πήγαινε στο 1200.Σου ταιριάζει καλύτερα. Αλλά στην εποχή μας θα πάρεις τα αρχίδια μου.

        • Εσύ απείλησες τις γυναίκες εδώ!Το ξέχασες; Και υπαγόρευσες ποια είναι η θέση τους. Μας ρώτησες ρε; Θα γυρίσεις τον τροχό της ιστορίας πίσω νομίζεις; Με ποιους συμμάχους;Την χρυσή αυγή; Θα το βρείτε και από τις γυναίκες.Και γι’αυτό στον πολιτικό χώρο σας δεν έχει μια γυναίκα της προκοπής. Ποια να πάει με τα αίσχη που γράφετε και κάνετε;

      • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…καλό ….αυτό με τα κονσερβοκούτια πάντα τους τσιγκλάει…Αλλά φίλε μου με κάτι τέτοια και τέτοιους αξίζει μόνο να γελάς…

    • Να σου απαντήσω ψύχραιμα, ως γυναίκα; Τα μυαλά αυτά τα φιλοπόλεμα είναι που έχουν κάνει τον κόσμο μας όπως είναι. Η φύση του ανθρώπου δεν είναι ο πόλεμος κι ο θάνατος. Αυτά είναι κατασκευάσματα των ενηλίκων, που νομίζουν ότι έχουν βρει το νόημα της ζωής και προσπαθούν να μεταλλάξουν τα παιδιά και να τα κάνουν καθ’ ομοίωσή τους. Υποθέτω ότι δεν έχεις παιδιά ή ότι δεν συμμετείχες από νωρίς στην ανατροφή τους, γιατί διαφορετικά θα είχες αντιληφθεί πόσο δύσκολο είναι να διδάξεις την ασχήμια του κόσμου, του φιλοπόλεμου και θανατολάγνου, σε μια αγνή παιδική ψυχή. Αντί να ανατρέφουμε τέκνα πολεμιστές, καιρός θα ήταν να αρχίσουμε εμείς να ανατρεφόμαστε από τα τέκνα μας. Να τα αφήνουμε να διατηρούν την αγνότητα και την ομορφιά με την οποία γεννιούνται και να προσπαθούμε να ξανα-ανακαλύψουμε τις ρίζες μας. Τη δική μας αγνότητα και ομορφιά. Το χαμένο μας παράδεισο. Διαφορετικά, η κόλαση που κληρονομήσαμε και που με αλαζονεία τόσα χρόνια διατηρούμε, δεν θα έχει πολύ μέλλον. Σύντομα θα εξαφανιστούμε ως είδος -και καλά θα κάνουμε δηλαδή, αρκετά ταλαιπωρήσαμε τη γη που μας φιλοξενεί και τους συγκατοίκους μας.

    • Τι κάνει η αγαμία, ε κύριε angel of the time εφοπλου λόγχης;
      Κι όταν οι αγάμητοι γράφουν τέτοια γράφουν.

      • Γιατί εσύ θα κάνεις παιδί για να το θυσιάσεις στους πολέμους σου.Μετά από τόσο καιρό αγαμίας και συχνών επισκέψεων για πατσαβουρογαμήσια των μπουρδέλων αυτό θέλεις. Τόσο το αγαπάς και για τον θάνατο το προορίζεις.Λες και σου ανήκουν τα παιδιά σου αλήτη και μπορείς να τα σκοτώσεις.Ο ρε γλεντια που θα περάσουμε με τους ομοίδεάτες σου.Γράψε κι άλλα σου λέω!Μας πορώνεις!

    • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…πιο αστεία δήλωση δεν έχω ξαναδιαβάσει…Πόσο είσαστε; 5; 6; Ακόμα σας λένε παραμύθια για να κοιμηθθείτε;;;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…Αν λοιπόν (για να μιλήσουμε σοβαρά, όσο γίνεται με εσάς) η θέση της γυναίκας είναι να γεννοβολά και να είναι σπίτι, τότε στους άντρες φύλαξε αυτόν του φονιά και του αλήτη;;;;;;

    • Βγες επιτέλους απ’τη ντουλάπα. Μη μας παριστάνεις το βαρύ αρσενικό, γιατί φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά ότι το σταυρώνεις το πρόσφορο.

      • Το από πάνω σχόλιο πήγαινε στο ναζιστικό σκατό με το ψευδώνυμο «Εφ’όπλου λόγχη» ή όπως αλλιώς σκατά θέλει να λέγεται ο «άντρακλας».

    • Μεγάλε τους Σπαρτιάτες και τις Σπαρτιάτισσες μην τις πιάνεις στο στόμα σου! Αν τώρα είχες Σπαρτιάτισσα μπροστά σου με το θάρρος και τη δύναμη που είχε μέσα στην οικογένεια θα στα’ κοβε και θα στα έδινε να τα φας! Γιατί οι άντρες ανίδεε τότε μέσα στο παντελόνι τους είχαν «βάρος» και δεν είχαν ανάγκη να αποδείξουν ότι ήταν άντρες! άσχετε φαλοκράτη!

    • Στην αρχαια Αθηνα υπηρχαν κι αλλα πραγματα οπως η δουλεία και η θανατικη καταδικη για ψιλου πηδημα,μηπως να τα επαναφερουμε και αυτα;

  4. Τις γυναίκες τις ρώτησες…βαρύμαγκα;

    «Στο σπίτι είναι η θέση σας, να ασχολείσθαι με την ανατροφή των τέκνων-πολεμιστών.»
    Και ποιος σου είπε εσένα ότι τα τέκνα θέλουν να γίνουν πολεμιστές; Να πολεμήσουν ποιον;

    Άντε καλά κρασιά. Μείνε στον κόσμο σου.

  5. Υπηρχε ενα χαριτωμενο που ελεγε κατι για σφαλιαρες στις γυναικες χωρις λογους γιατι ‘αυτες ξερουν’. Πφφφφ…

    Σκατα εδω, σκατα εκει, σκατα και παραπερα,
    σφαλιαρες στους φασιστες 10 φορες την μερα

  6. Δεν ειδα κανεναν να βριζει τον χριστιαννισμο και τον ρολο των γυναικων σε αυτον (Ολα αυτα που σου λεει ο καλος παππας μικρη μου κοπελα να κανεις στο σπιτι για να εχεις τον αντρα σου και οτι αλλο ζητας). Ανταυτου βλεπω το ενα αμαρτημα πισω απο το αλλο (εκτρωσεις). Αρα ουτε χριστιαννοι να ειμαστε? Αυτο σας πειραξε? Οχι οτι τα 14χρονια γαμιουνται απο δω και απο κει και καταληγουν να κανουν εκτρωση γιατι πολυ απλα, ενα παιδακι δε μπορει να μεγαλωσει ενα αλλο… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ… μπορειτε να γινετε ανθρωποι καποια στιγμη για να εξαφανιστουν ολα τα καθικια που σπερνουν τετοιοι ειδους διχονιες?
    Το μονο που καταφερνου ανα τον χρονο ειναι να χωριζουν ανθρωπους σε χρωμματα, να καθονται μετα με τις ωρες να μετρανε το ενδιαφερον τους για την πατριδα, ποιος το εχει μεγαλυτερο, ενω ταυτοχρονως μας τρωνε αλλοι εντελως, εκ των εσω.

    Καποτε καψανε στηθοδεσμους, τωρα να δω τι σας εχει μεινει να καψετε, φανταστικες χριστιαννες….

  7. oi perissoteroi nomizo protimate tora pou oi gynaikes kata 70-80% gamiountai apo ta 15 sti kaluteri kai kataligoun na einai ena kommati kreas mexri na pethanoun.einai protimotero auto e?sumfono me ton angel of time.den yparxei isotita kai isorropia sti fusi,ara de tha yparksei kai metaksy ton 2 fulon.allos o rolos tis gynaikas,allos tou antra.i gynaika,apo complex kai mono thelise ta teleutaia 50 xronia na kanei oti kanei o antras gia na theorithei isaksia.apofasise na mpei sti paragogiki diadikasia,na kunigisei ti kariera kai ola auta ta oraia.tin pragmatiki tis aksia tin deixnei meso tis mitrotitas.oti kanei apo kei kai pera,einai mataio.alla rixnoume gamo ta gelia pantos.

  8. Ποοοοοοοοοο….Φίλε είσαι για πολλά γέλια…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ….άκου εκεί…αν δεχτούμε δλδ αυτά που λένε τα Χρυσά Αυγά δεν θα είμαστε ένα κομμάτι κρέας…Δηλαδή αν παραμείνει στο σπίτι, σαν υπάκουω ζωάκι και τρώει και καμία για να κάθεται καλά είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ…Για εξήγησέ το μας αυτό…καλά το πας…

    • fysika kai oxi.oi gunaikes thelete tautoxrona 2 pragmata:kai mexri ta 30 na zisete ti zoi,na xortasete poutso,na kanete kariera kai ola ta paromoia kai ksafnika sta 30 -35 ,otan thelisete na kanete oikogeneia,de sas thelei kaneis giati sas exoun perasei de ksero kai go posoi kai de thelete na thusiasete ti kariera sas gia xari tis oikogeneias.auta,mono sto gynaikeio myalo ginontai kai kurios sauti ti xora.kai fysika,den yparxoun antres ama fate aporispsi.

      ego leo opos kai i XA oti sti fusi ,den uparxei issoropia.ara,kai stis anthropines sxeseis.o antras einai ftiagmenos gia sygekrimena pragmata,to idio kai i gynaika.oi gynaikes,apo complex kathara kai mono,theloun na kanoun oti kanoun oi antres.oi antres,den exoun na zilepsoun tipota apo tis gynaikes.oute tous apasxolei to thema.ton kalo ston egefalo,ton exete eseis.

      o antras gia gynaika ton paidion tou thelei mia gynaika,oso ton dynaton pio agni.oxi ti teleutaia ksekoliara.

      • Eγώ λέω ότι εσυ φασιστάκο έχεις βιάσει την φύση σου και μετά παραληρείς για προκαθορισμένους φυσικούς ρόλους. Και λες και χυδαία ψέματα!
        Οι γυναίκες άνετα παντρευονται και στα 30 και στα 40 και στα 50 αφού ειδικά στην εποχή μας μένουν πιο όμορφες, νέες και δροσερές όσο ποτέ.
        Ίσως γιατί στην εποχή μας έχουν ελευθερη και κατ’επιλογή τους σεξουαλική ζωή που τις βοηθά να μένουν νέες.
        Αλλά όταν εσύ βιασμένε και βιαστή φασίστα βλέπεις το σεξ σαν κάτι βρώμικο που τρυπάει την γυναίκα και την απαξιώνει τότε τι να συζητήσουμε.
        Κοιταξε στον καθρέφτη σου την δική σου σεξουαλική αθλιότητα και μην κρύβεσαι από την ίδια την φύση σου μιλώντας ψεύτικά και με ψέμματα για αυτήν.

        • ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΤΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ 0,Ο1% ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ!

          • ο φασιστάκος με τα γκρικλις δεν είναι εδώ για να απαντήσει…Είναι η ώρα του πορνό τώρα.Το xhamster ζει δόξες…ΑΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΑΙΟΙ! Πόσο ξεφτίλες είστε και μετά θα πείτε ποια είναι η θέση τηε γυναίκας…Σάπιοι και ψεύτες…

            • pouy kollaei to όμορφες, νέες και δροσερές όσο ποτέ me to rolo tis miteras?ti pio omorfi nea kai droseri tha pantreuteis esy?i auti pou einai oso to dynaton sti katalliloteri thesi na megalosei 2 paidia..auto ennoo.pare ti pio poutana esy gia gynaika kai mitera ton paidion sou kai kalh tyxi.kaneis lathos sto oti Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. to ena epireazei to allo kai fainetai sti psuxi kai prosopikotita tis gynaikas.

              • Πάλι μαλακίες γράφεις και θα βγάλεις βρώμικες και πουτάνες τις γυναίκες επειδή απολαμβάνουν την σεξουαλικότητα τους.Εσύ δεν έχεις πρόβλημα να έχεις άσχημη κωλόγρια μάνα γιατί προφανώς η έννοια της μάνας για σενα είναι άυλη και υπερβατική.
                Σου ξαναλέω ότι ειδικά εσύ δεν έχεις καμιά θέση ουτε δύναμη ουτε λογο ούτε δίκιο να λες για το γυναικείο φύλο ποια είναι η θέση του.Και στο γράφω σαν άντρας προς άντρα που δεν πάει σε μπουρδέλα όπως εσύ και που είναι με τις καλύτερες γυναίκες στους έρωτες του.
                Άκουσες μαλακάκο που ούτε τις πουτάνες μην πιάνεις στο στόμα γιατί και αυτές είναι είναι πολύ καλύτερες από σένα.Αλλα το γνώθι για τον εαυτό σου που να το έχεις άρρωστε φαντασμένε…

                • oute se mpourdela pao,oute thelo i mana mou na einai kologria.thelo na min einai poutana apla.kai na exei aksies.opos oles oi manes tou kosmou.stin athina zo kai vlepo ti ginetai kai ti kukloforei.tora to an exo thesi ,dynami klp,asto na to ksero.esy,pantos gia na yperaspizesai tis poutanes kai tis feminismo genika,i poustis eisai i ginaika..de tha evriza alla den exeis epixeirimata,opote analoga sou apantao.

                  • Εγώ σαν γυναικα απορώ γιατί συνεχίζουμε την συζητηση με έναν φασιστοταλιμπάν που έχει αποφασίσει και θέλει να υλοποιησει με την φασιστοταλιμπανική εξουσία του να βάλει τις γυναίκες στο σπίτι (και οι άλλοι θα ‘γαμανε’ στα μπουρδέλα) κάτι που γινόταν για αιώνες και είχε φέρει τις πιο απάνθρωπες κοινωνίες.
                    Δεν γυρνάμε ούτε σε γυναικωνίτες, ούτε στα σπίτια μας.
                    Εμείς αποφασίζουμε για τα σώματα μας και τι θα τα κάνουμε και πώς θα τα ζήσουμε.Όποιοι θέλουν αυτό να το αλλάξουν και να αποφασίσουν για μας πριν από εμάς θα τα βρούνε σκούρα.
                    Και το χέρι της γυναίκας είναι βαρύ όταν πρέπει.

      • Δεν ξέρω τι παραδείγματα έχεις στον νου σου κι έχεις βγάλει αυτά τα συμπεράσματα για τις γυναίκες. Αυτή η χυδαιότητα και η κενότητα που περιγράφεις δεν μου θυμίζει τίποτα. Ίσως εκεί στην οργάνωσή σας οι τύπισσες να είναι τέτοιου στυλ ή να κακόπεσες γενικότερα και να κάνεις ανόητες και ισοπεδωτικές γενικεύσεις. Τι εννοείς αγνότητα, όταν λες ότι ο άντρας θέλει για γυναίκα των παιδιών του μια γυναίκα όσο το δυνατόν πιο αγνή; Και, αν δεν σου κάνει κόπο, πάτα alt+shift, να το γυρίσεις στα Ελληνικά, ρε πατριώτη, γιατί γράφεις που γράφεις αχαρακτήριστα, ξεστραβωνόμαστε κιόλας να τα διαβάσουμε. Δεν πειράζει, κάνε ορθογραφικά λάθη, καλύτερα παρά τα γκρίκλις.

        • den eimai organomenos sti XA alla symerizomai tis perissoteres apopseis tous.an apo ta greeklish evgales simperasma gia to an eimai patriotis…oraios.sauto pou les,ennoo oti mia gynaika i opoia gamietai mexri ta 30 kai ksafnika apofasisei na to paiksei mana,de tha mporei giati tha tin exei ftheirei o tropos zois o sygekrimenos.xanei tin agnotita tis ,ennoontas kai tin parthenia tis vevaia alla kurios olo auto de mporei na to controlarei kala.giati?giati allios antimetopizei o antras to sex kai allios i gynaika.i gynaika loipon prospathei nte kai kala na antimetopisei to sex opos o antras gia na paodeiksei sti koinonia kai ston eauto tis oti mporei kai auto na gamietai kai na min ti noiazei kai oti mporei kai auti na einai o kunigos kai oxi to thirama..e de ginetai.einai afysiko kai anomalo.

          auto leo.to paizete oloi xazoi edo mesa oti ksafnika zoume se mia normal koinonia.ta paidakia sta gymnasia gamiountai kai kanoun partouzes edo kai xronia ,exoune kukloforisei videakia,ektroseis kai diazugia auksanontai,pantremenes i gamiountai deksia kai aristera kai oloi peftete apo ta synnefa an kapoios pei tis gynaikes poutanes.ego leo oti 2 pragmata tautoxrona de ginontai to idio kala.an thelei mia gynaika na gamietai ,na ksrei oti de tha exei tis apaitoumenes proupotheseis kapoia stigmi na kanei paidia.auto.

          • άμα θέλεις τα λεμε από κοντά τι είμαι και αν είμαι πούστης ή γυναίκα.Τα δικά σου φασισταριά μπαίνουν στο youtube και λένε ότι γαμάνε αντρικούς κώλους πάντως. Και αν εδώ λες αλήθεια για το τΙ(ΔΕΝ) κάνεις και για το τι ειναι η μάνα σου πολύ αμφισβητίσιμο.Πιο πολύ σε κόβω για βιασμένο που έχει φάει ξύλο από τους γονείς του γιατί αυτοί έχουν αρχές (και με τις αρχές τους είμαστε προσκυνημένοι χιλιάδες χρόνια τώρα…), ποτέ σου δεν ερωτεύτηκες ή αν ερωτεύτηκες έφαγες χιλόπιτα και γενικά εσυ είσαι που δεν έχεις επιχειρημάτα εδώ.
            Μας περιφέρεις τα κόμπλεξ σου και νομίζεις ότι εσύ μπορείς να αποφασίσεις για το τι θα κάνουν οι γυναίκες στις ζωές τους. Σαν τα φιλαράκια σου τους ταλιμπάν αλλά εκεί τους καταγγέλεις ότι υποβιβάζουν την θέση της γυναίκας!
            Γι’αυτό σε λέω υποκριτή και φασισαίο. Γιατί αντί να κάνεις κάτι θετικό και δημιουργικό για να βγεις από το κενό και την μιζέρια σου εσύ τώρα παριστάνεις τον δικτάτορα του γυναικείου φίλου που θα αποφασίσει για αυτό.
            Κλάσε μας μια μαντρα αρχίδια και κακώς σε ανέχεται εδώ το σάιτ.
            Η συζητηση μαζί σου μόνο σε βιαιοπραγία μπορεί να καταλήξει.
            Γιατι δεν έχεις καταλαβει καν την αλφαβήτα της ζωής και της ιστορίας.
            Και ονειρεύεσαι μεσαιωνικούς στρατούς που θα φέρουν τις πιο αποκρουστικές οπισθοδρομήσεις.
            Αντι να αγωνίζεσαι για πιο ελευθερο καλύτερο κόσμο εσύ αγωνίζεσαι για πιο σκλαβωμένο και χειρότερο.
            Κι όσο για τις πουτάνες.ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΤΙ;;;ΕΣΥ τις έφερες πρώτος εδώ στην κουβέντα ή ξέχασες τι μαλακίες έχεις γράψει σε αυτή την συζητήση; Άρα ποιος ασχολείται με εμμονή μαζί τους άλλος έδειξε ποιος είναι ε φασιστάκο;

            • fobamai apo konta,asto.prepei na derneis esy.ego anefera tis poutanes giati i pleiopsifia ton gynaikon pagosmios alla kai stin ellada einai tetoies.den exo kamia emmoni alla einai anhsuxitiko to fainomeno.sou eipa den eimai sti XA.den asxoloumai kan gia ola talla.sou epanalambano,pare ti pio poutana esy gia gynaika sou kai mitera ton paidion sou kai kalh tyxi.

              • Υπόσχομαι ότι δεν θα σε δείρω. Διάλεξε ένα μέρος για καφέ ή ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΕΔΩ και ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!
                Με ρώτησες προσωπικά αν είμαι πούστης ή γυναίκα και θέλω να βρεθούμε για να δεις.Δεν δαγκώνω. ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ Ε; Αρχή μου έχω όταν συναντώ μεμονωμένα φασίστες να συζητώ μαζί τους και να τους μελετάω γιατί έγιναν τέτοιοι. Κάποιοι έχουν αλλάξει από μένα.Έιμαι και ψυχίατρος επαγγελματικά της ελεύθερης σχολής και όχι της θεσμικής ψυχιατρικής που είναι εργαλείο του κράτους και βοηθάει.
                Το τι θα πάρω εγώ για γυναίκα μου είναι δικό μου θέμα και ξέρω ότι οι γυναίκες με τις οποίες είχα ερωτικές σχέσεις ΔΕΝ είναι πουτανες.
                Όποτε μην το ξαναπείς αυτό γιατί την άλλη φορά θα βάλω χακεράδες κολλητούς μου να βρουν τα πάντα για σένα και θα σε επισκεφτώ απρόσκλητος…

                  • όπως πίστεψα και ότι η μάνα σου δεν είναι γριά δεν έχεις φάει ξύλο μικρός κλπ
                    Εσύ να μην πιστεψεις ότι εγώ φοβάμαι!

                    • egine.vale tous χακεράδες κολλητούς sou kai se perimeno.ΕDIT AΠΟ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ:
                      Αφου σου είπε ότι θα έρθει απρόσκλητος Θα τον περιμένεις όλη την ζωή σου για να μην σε τσακώσει αιφνιδιαστικά 😉 ;
                      Και αυτό στο ανέφερε όταν του έγραψες ότι η γυναίκα με την οποία είναι, είναι πουτάνα!Λέγοντας σου να μην το ξανακάνεις.
                      Άρα εσύ εδώ το έχεις μπαχαλέψει και πήγες την συζήτηση στα σκατά. Σταμάτα την κατρακύλα σου γιατί αν συνεχίσεις έτσι κόβεσαι από εδώ!’Ετσι apan21;

          • Den krinw apo ta γκρίκλις an eisai patriwtis, na me lypi8eis pou stravwnomai gia na diavasw afta pou grafeis sou zitaw!

            Κι επειδή δεν αντέχω ούτα να τα γράφω, επιστρέφω στο ελληνικό πληκτρολόγιο.

            Κατ’ αρχάς, με γυναίκα μιλάς. Για μένα, η χυδαιότητα δεν γνωρίζει φύλο. Χυδαιότητα είναι η υποκρισία. Να πηδιέσαι και να παραμυθιάζεις για έρωτες πχ. Δεν βρίσκω κάτι κακό στο να πηδιούνται σκέτα δυο άνθρωποι -εφόσον κι οι δύο γουστάρουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι χυδαίο απ’ τη μεριά της γυναίκας και όχι απ’ τη μεριά του άντρα. Απλά, προσωπικά εμένα, δεν μου φτάνει από μόνο του. Μου είναι πολύ λίγο. Μου αρέσει να πηγαίνει πακέτο με όλο το συναισθηματικό περιτύλιγμα του έρωτα. Και εκεί για μένα βρίσκεται η αγνότητα: στα συναισθήματα. Που δεν είδα να τα εμπλέκεις πουθενά. Μόνο για πούτσες μιλάς. Λες και θεωρείς το όργανό σου μυαρό. Λες και όταν πηδιόμαστε μολύνεται η ψυχή μας. Πιστεύω ότι έχεις τελείως στρεβλή εικόνα για το σεξ και γι’ αυτό το αντιμετωπίζεις έτσι. Πιθανώς ή άποψη που έχεις σχηματίσει είναι από τσόντες που δείχνουν ένα καυλί να μπαινοβγαίνει σε ένα μουνί και κάποιον να τραβάει μαλακία για να χύσει. Κι από την άλλη, η παρθένα που δέχεται ένα γεννητικό όργανο μέσα στο δικό της γεννητικό όργανο για να γίνει μια αγνή μάνα. Δηλαδή πλήρης απαξίωση για μια απόλαυση που μας έχει χαρίσει η φύση -και που, επαναλαμβάνω, είναι ασύλληπτη όταν είναι τρόπος ολοκλήρωσης του αγνού έρωτα, όταν είναι συγχρόνως συναισθηματική και σωματική ένωση (ένωση=να γίνεσαι ένα).

            Αν τα παιδιά στην εφηβεία δεν έχουν τη χαρά να βιώνουν το σεξ με την αγνότητα των συναισθημάτων, να ανακαλύπτουν το ένα το άλλο και μαζί τους εαυτούς τους, να αγαπάνε το σώμα τους, τις εκκρίσεις του, τις μυρωδιές του, αλλά και το σώμα του άλλου, με τις εκκρίσεις και τις μυρωδιές του, αν τα παιδιά πρωτογνωρίζουν το σεξ με τον τρόπο που περιγράφεις, μέσα από την απομίμηση της πορνογραφίας, είναι πολύ θλιβερό, γιατί χάνουν κάτι που δεν περιγράφεται και δεν συγκρίνεται. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα κορίτσια είναι πουτάνες -αλήθεια τα αγόρια πώς τα ονομάζεις σε αυτήν την περίπτωση; Σημαίνει ότι έχουν χάσει την ικανότητα της εξερεύνησης και της ανακάλυψης και περιορίζονται στη μίμηση φτηνών βιομηχανικών προτύπων. Και το σεξ δεν είναι το μόνο παράδειγμα. Αλλά αυτό είναι απώλεια όχι μόνο για τα κορίτσια ή για τις γυναίκες. Είναι το ίδιο μεγάλη η απώλεια και για τους άντρες. Μην βλέπεις το ένα φύλο ανταγωνιστικά σε σχέση με το άλλο. Και το να βιώνουν έτσι κουτσουρεμένα και κυνικά τον έρωτα δεν είναι λόγος για να τα κακολογεί κανείς, αλλά μάλλον για να στενοχωριέται.

            • νομιζω το χασαμε λιγο.λεω οτι οσο πιο αγνη παραμεινει μια γυναικα και δεν εχει παει με πολλους η τουλαχιστον να εχει σχεση σοβαρη με οσους παει,τοσο πιο σιγουρο ειναι να πετυχει ως μανα που ειναι ο ρολος της.εμενα το προβλημα μου εχει να κανει με τη μητροτητα.δε ειναι σε θεση μια πουτανα να μεγαλωσει παιδια.γιατι φυσικα και μολυνεται η ψυχη της οταν γαμιεται απο δω και κει.αντιθετως ,τον αντρα τον φτιαχνει αυτο το πραγμα.ειναι στο DNA του να κυνηγαει.εσυ θελεισ να αλλαξουμε το DNA!οπωσ και πολλοι εδω μεσα.ε δε γινεται.τεσπα,δε γινεται συζητηση γιατι ουτε εγω ουτε εσυ καταλαβαινουμε πωσ εννοει ο αλλος αυτα που γραφει.

              • Ευχαριστώ για το πληκτρολόγιο. Όντως δεν μπορεί να γίνει συζήτηση, γιατί δεν υπάρχει σημείο τομής σε βασικά ζητήματα, πχ η γυναίκα με όσο πιο πολλούς πάει τόσο πιο πουτάνα γίνεται (κι επομένως δεν μπορεί να γίνει καλή μάνα), ενώ ο άντρας φτιάχνεται γιατί το έχει στο dna του… Αδύνατον να συζητήσουμε! Το ‘χεις δει στραβά το πράγμα. Κοίταξε μήπως ανοίξεις λίγο την καρδιά σου κι ερωτευτείς. Δεν πειράζει αν πληγωθείς, πας παρακάτω. Αλλά ό,τι θέλεις απ’ τον άλλο, να το δίνεις κιόλας! Εύχομαι να αγαπήσεις αμοιβαία και να γυρίσει ο κόσμος σου ανάποδα! Καληνύχτα.

                • Και μια τελευταία προσπάθεια: δηλαδή δεν είναι δυνατόν το ίδιο πράγμα (το σεξ) και με τον ίδιο τρόπο (χωρίς συναίσθημα) να βρομίζει τη γυναικεία ψυχή και να φτιάχνει τον άντρα…

                  • αυτο λεω.οτι το σεξ και με τον ίδιο τρόπο (χωρίς συναίσθημα) βρομίζει τη γυναικεία ψυχή και φτιάχνει τον άντρα.και οτι δε μπορει να μεγαλωσει παιδια μια που γαμιεται εδω και κει.

                  • Τι ορμονικό, βρε συ apan21; Αυτά τα λένε άντρες, και μάλιστα ούτε καν τώρα. Τα έλεγαν κάποτε, για να δικαιολογούν το κεράτωμα εκ μέρους των αντρών και να έχουν υπό έλεγχο τις γυναίκες (άμα η γυναίκα γουστάρει το σεξ είναι πουτάνα, οπότε σεξ μόνο με τον άντρα της όποτε αυτός θέλει). Μου το ‘χε πει ένας τύπος που κεράτωνε τη γυναίκα του με ό,τι περπατούσε: εγώ δεν μπορώ ούτε μια μέρα χωρίς σεξ. Ωραία, κι η γυναίκα σου να κάνει τα ίδια όταν είσαι μακριά; Είσαι καλά; Θα τη σκοτώσω αν με κερατώσει!

                    Μας ρωτάς κι εμάς τι λένε οι ορμόνες μας; Ξέρω ασεξουαλικούς ανθρώπους και των δύο φύλων, που γουστάρουν σεξ μια φορά την εβδομάδα το πολύ, για να μην πω μια φορά τον μήνα, αλλά επίσης ξέρω και ανθρώπους που θέλουν τουλάχιστον καθημερινό, επίσης και των δύο φύλων.

                    • να αρχισω να λεω και γω για παντρεμενες?ε?θα καταλαβεις οτι το προβλημα μου εχει να κανει με τη μητροτητα?να στο πω απλα χωρις διαθεση προσβολης.φατε οσο πουτσο θελετε αλλα ¨1.μη κανετε οικογενεια γιατι θα την καταστρεψετε και 2.μη το παιζετε παρθενες μετα λεγοντας οτι ηταν επιλογης σας για τι εχουμε ισοτητα.απλα μιλαω.

                    • Μωρέ, απλά μιλάς. Λογικά δεν μιλάς. Λυπάμαι που το βλέπεις ως «τρώω» και «δίνω». Δεν έχουν λογική αυτά που λες. Τίποτα, αγάπησε να συνέλθεις… Κρίμα είναι να το βλέπεις έτσι. Εσύ χάνεις.

              • Εμένα το πρόβλημα μου πάλι είναι ότι είμαστε σε τέτοια σεξουαλική αθλιότητα που η πορνεία είναι μαζικό φαινόμενο.Και σε αυτό φταίει το το χρήμα που τα έχει εκπορνεύσει όλα. Και πρώτο από όλα εκπόρνευσε το σεξ. Εσύ πάντως apan21 Έλληνας δεν είσαι γι’αυτό έγραφες πριν με γκρικλις γιατί θα ήξερες για την Άρτεμη Θεά του κυνηγιού και της γυναικείας επιλογής στο σεξ και έτσι προσβάλεις και τον πολιτισμό μας που δεν είναι τόσο πατριαρχικός όσο αυτά τα ναζιστικά που λες.Και για το dna ξέρω ότις εμείς οι γυναίκες το έχουμε περισσότερο και ότι είναι ίδιο κατά 99% με του πίθηκου. Αν βρεις εσύ βιβλίο για dna που να υπερασπίζει την θέση σου φέρ’το εδώ να το δούμεΒλέπω πάντως μεγάλη ανοχή στον σχολιασμό των σχολιαστών για τους φασίστες. Αυτό το άτομο λέει πουτάνα και εννοεί όχι τις επαγγελματίες του πληρωμένου σεξ που πολλες εκεί είναι χωρίς την συναίνεση τους, αλλά κάθε γυναίκα που επιλέγει έναν άντρα για σεξουαλική ένωση επειδή τον γουστάρει και το γουστάρει για να μιλήσω στην γλώσσα τους.

                • Ζωή, προσωπικά με ενδιαφέρει να καταλάβω πώς σκέφτεται. Κι επειδή βλέπω ότι κι εκείνος κάνει προσπάθεια να συνεννοηθεί, και δεν μπήκε απλά και μόνο για να βρίσει, γι’ αυτό προσπαθώ κι εγώ. Είναι θέμα προσωπικής αντοχής και ανοχής.

                  • εχω αγαπησει και δεν εχω προβλημα να ξανα αγαπησω.αλλα να το παιζω στρουθοκαμηλος και να λεω οτι δεν υπαρχοθν πουτανεσ,οχι.υπαρχουν και το προβλημα μου ειναι το οτι κανουν και παιδια καποια στιγμη.

                • ενταξει,εισαι συ ελληνιδα.για την σεξουαλική αθλιότητα,φταιτε καθολου εσεις η φταινε παλι οι αντρες ως γνωστον?τωρα,περι αρτεμης και το οτι οι περισσοτερες πουτανες εκεί είναι χωρίς την συναίνεση τους…τι να απαντησω….απλα,για να κλεισω,αμα γουσταρετε ισοτητα,να την γουσταρετε σε ολα τα πραγματα ,οχι εκει που σασ συμφερει.

                  • Σε όλα τα πράγματα, όπως; Γιατί οι ριγμένες από την ισότητα είμαστε εμείς: που και δουλεύουμε και ψωνίζουμε απ’ το σούπερμαρκετ και μαγειερεύουμε και πλένουμε τα ρούχα και σιδερώνουμε και καθαρίζουμε το σπίτι και μεγαλώνουμε τα παιδιά και φροντίζουμε να είμαστε ωραίες και πάντα διαθέσιμες και τρώμε το κέρατο…

                    • τωρα,ειπαμε να μιλησουμε σοβαρα.το 50% ουτε αυγο δε ξερει να βρασει.σε παρακαλω..αθηνα ζω και βλεπω και ακουω.για ολα ταλλα ουτε λογοσ.

                    • Και ποιος τα κάνει όλα τότε; Εσείς οι άντρες; Κι εγώ Αθήνα ζω, αλλά φαίνεται έχουμε διαφορετικές παρέες. Δεν ξέρω πού τις γνώρισες τις γυναίκες που περιγράφεις, που είναι και η πλειοψηφία… Εγώ γνωρίζω απίστευτα πολλές καταπληκτικές γυναίκες όλων των ηλικιών!

      • ολοι οι χρυαυγουλοι που εχουν σκασει εδω το τελευταιο καιρο, ειναι bookcases ψυχικων και κοινωνικων τυπων..

        ο τυπος, εκτος απο το οτι δεν ξερει οτι ακομα και τωρα υπαρχουν μητριαρχικες κοινωνιες, βασικα εχει ταυτιστει με τον πατερα του. νομιζει οτι θα ειναι ευτυχισμενος ικανοποιωντας την επιθυμια του πατερα του, που ουσιαστικα βλεπει τη γυναικα του γιου του σαν μια επενδυση,

        αφου το λεει κιολας: «o antras gia gynaika ton paidion tou thelei mia gynaika,oso ton dynaton pio agni κλπ»

        η εννοια της γυναικας-εμπορευμα/επενδυση τον κανει τρωει και το σκαλωμα με τις «πουτανες’

          • «υπαρχουν επισης μητριαρχικες, μητρεστιακες και ετεροεστιακες κοινωνιες ειδικα αναμεσα στους αυτοχθονες λαους της ασιας και της αφρικης, τετοιες οπως Minangkabau, E De (Rhade), Mosuo, βερβεροι, Tuareg και στην ευρωπη ο λαος της σαρδηνιας» http://en.wikipedia.org/wiki/Matriarchy

            ο πατερας σου τι δουλεια κανει;

              • οχι ρε καμια σχεση με βρισιες, απλα σκεφτομουνα ποιος να ναι ο κοινωνικος σου περιγυρος, η οικογενεια σου κλπ

                ναι αυτη ειναι η αποδειξη για τη μητριαρχια. δεν ξερεις να διαβαζεις αγγλικα; στο γραψα και σε μεταφραση

                • μα ειρωνεθτικα γιατι το ξερω οτι υπαρχουν μητριαρχικες κοινωνιες.με ειπες ομως χρυαυγουλο που εειναι bookcases ψυχικων και κοινωνικων τυπων..και αλλα πολλα.νομιζεις θα γινει κατι αμα σε βρισω και με βρισεις?

                  • ε ενταξει, εσυ ειπες οτι εισαι χρυσοι αυγοι. το χρυσαυγουλο ειναι υποκοριστικο. και δεν ενοουσα κατι υβριστικο με το bookcases ψυχικων +κοινωνικων τυπων. απλα θα πρεπει να παραδεχτεις οτι λατρευεις μια εικονα της γυναικας η οποια πρεπει να συμφωνει με αυτην που σου υπαγορευει το ονομα του πατερα σου. δλδ θες οποια πιστευεις οτι θα ενεκρινε ο μπαμπας σου. δλδ εισαι του ειδους το χριστιανοπρεπες ατομο που εξαρτασαι παντα απο τη σχεση με τον πατερα σου, η οποια μαλιστα σε ευνουχιζει. κυριως γιατι εχει τη μαμα σου την οποια θες για σενα. γιαυτο και εχεις αυτη την εμμονη με την, και την αναγκη για, «μητρικη αγνοτητα».
                    και τα κριτιρια της νυφης ειναι επισης τελειως ωφελιμιστικα. αρα, τη γυναικα δεν μπορεις να τη δεις αλλιως παρα σαν επενδυση, και ετσι εισαι αναγκασμενος μεσα στην υστερικη ψυχωση σου να βλεπεις παντου «πουτανες». δεν ειναι κακο, και κυριως ειναι θεραπευσιμο. πρεπει να κανεις νηστεια 1 μηνα και αποχη απο αυνανισμο πανω απο τρεις φορες τη μερα, και -ιδιαιτερα- προσεχε, ποτε το πρωι! προτιμησε να ξεκινησεις τη μερα σου δημιουργικα..

                    αφου το ξερεις οτι υπαρχουν τετοιες κοινωνιες, δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι βλακεια να λες οτι η ανωτεροτητα του αντρα ειναι φυσικη;

                    υγ- trust me, i m a doctor too

                    • epeidi eisai trompas kai eipes de tha vriseis kai tora prosvaleis,kai polloi giatroi mazeuthkate edo,to oti yparxoyn mhtriarxikes koinonies,simainei oti den yparxei kati oti dipote antitheto san apopsi?ti epixeirima toy kolou itan ayto?oi perissoteres koinonies patriarxikes itan.poutanes den yparxoyn diladi?alloy zeis esy?ola ayta poy les ,peri patera kai ksero go,den isxuoun fysika.nomizeis oti epeidi eisai giatros,exeis apopsi gia ola kai gia olous.de peirazei,eipa kai ston allo giatro patre ti pio poytana gia gynaika kai mitra ton paidion sas,na tin exoyn perasei kamia 100ara atoma kai kalh tyxi.ta peri aynanismou sta epistrefo.den exeis peixeirimata kai nomizeis oti moy ta klases tora me to humour.

                    • Όταν τσατίζεσαι το γυρνάς στα γκρίκλις; Πλιζ γιουζ δε γκρικ άλφαμπετ, μπικόζ γουάτ γιου ράιτ ιζ ανρίνταμπλ. Πλιζ, χαβ μέρσι ον μι!

                      Αυτό που σου επισημάνθηκε και από άλλους είναι ότι δεν μπορεί κάποιος να κατηγορεί τις πουτάνες και να βγάζει λάδι τους πελάτες. Μην τον αναλύσω παραπάνω, γιατί έχω και δουλειές να κάνω (να καθαρίσω τζάμια και άλλα τέτοια, γυναικεία).

  9. ego eipa na dialeksei gynaika poutana kai kalh tyxi.autos arxise na vrizei protos.ego mexri pou me evrise ,elega tin apopsi mou.kai mi me kopsete apo do repaidia.de tha to antekso.eseis ,oi dimokrates.

    • Οκ, γιατί έχεις χιούμορ. Πάντως, αγόρια, θα αρχίσω κι εγώ τις γενικεύσεις για τους άντρες τώρα. Αυτοί οι λεονταρισμοί είναι βαρετοί. Άμα είναι να πλακωθείτε, κάντε το χωρίς θεατές. apan-21, θα το αλλάξεις το πληκτρολόγιο επιτέλους;

      • η πλειοψηφια των γυναικων δε κανει αυτα που λεσ αλλα τρεχει σε κομμωτηρια και μαγαζια.ενας λογος που ειναι και χαλια οι οικογενειεσ τους.

    • Εγώ άρχισα να βρίζω πρώτος; Που και πότε; Επειδή σε λέω φασιστάκο; Δεν είσαι;Τι είσαι;Αγωνιστής της ελευθερίας;Και είπα εγώ τίποτα για τις γυναίκες που πας;Ούτε τις πουτάνες κρίνω γιατι αυτές τραβάνε το ζόρι από σεξουαλικά λιγούρια και κομπλεξικούς σαν και σένα (δεν σε βρίζω!σε περιγράφω!εσένα και το συνάφι σου που συντηρείτε με ένα εκατομμύριο τακτικούς πελάτες τα μπουρδέλα,Αν όλοι είχαν την στάση την δική μου στα θέματα σεξουαλικότητας δεν θα υπήρχαν μπουρδέλα γιατί κανείς δεν θα μπέρδευε το σεξ με μια χρηματική συναλλαγή, ούτε θα νόμιζε ότι μπορεί να αγοράσει σεξ έτσι φασισστάκο;Η βρωμια σε σένα είναι και όχι σε μένα στην σεξουαλικότητα)

    • Εδώ που τα λέμε, βέβαια, το ότι σου απευθύνομαι ακόμα, και μάλιστα ευγενικά, ενώ έχεις βρίσει -με ό,τι εσύ θεωρείς βρισιά- όλο το γυναικείο φύλο, είναι μεγάλη υπέρβαση. Kai malista enw synexizeis na grafeis se γκρίκλις!

      • επαναλαμβανω οτι δε βριζω ολο το γυναικειο φυλο.για μενα,ενα μεγαλο ποσοστο ομωσ ειναι πουτανες.εγω δε πιστευω στιν ισοτητα των 2 φυλων.αυτο δε σημαινει οτι θελω η γυναικα ν απλενει πιατα και να τρωει ξυλο.αλλα πρεπει να εξυπηρετει και το ρολο της σαυτη τη κοινωνια,χωρα,πλανητη.

        • «»Ένα μεγαλο ποσοστό του είναι πουτάνες»»!!!(πόσο μεγάλο;70% ας πουμε;;)»»Δεν πιστεύω στην ισότητα!!! «»Μιλάμε για στόκο με τραύματα από το γυναικείο φύλο και αφόρητα κομπλεξικό…

              • η πιο ευκολη λυση ειναι αυτη.»αυτος για να μιλαει ετσι ,κατι του χει συμβει απο γυναικα».
                η περιπτωση του να ειναι η αποψη μου,παιζει?υεμπλοκαρετε λιγο και δειτε και την αλλη μερια του νομισματος.οχι τοι γουσταρουμε .οχι το βολικο και αυτο που πιστευοθμε.

                • Μα η άποψη από την εμπειρία βγαίνει. Κι άμα λες ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες και όλα τα υπόλοιπα, πάει να πει ότι δεν αγαπήθηκες. Ή ότι αγάπησες και πληγώθηκες. Και πάγωσες τα συναισθήματά σου, για να μην πληγωθείς ξανά. Ξεχωρίζεις το σεξ απ’ το συναίσθημα, τη γυναίκα – πουτάνα (που της αρέσει το σεξ) από τη γυναίκα – μάνα (που είναι παρθένα μέχρι να γεννήσει). Κι εσύ είσαι εκεί, νομιμοποιημένος να γαμάς τη γυναίκα πουτάνα, γιατί είναι στο dna σου και σου κάνει καλό, μέχρι να βρεις μια αγνή παρθένα και να κάνεις παιδιά -και μετά; θα την κερατώνεις, θα κάνεις σεξ μόνο για την αναπαραγωγή ή θα την παρασύρεις κι εκείνην στην αμαρτία της σεξουαλικής απόλαυσης; Δεν σε ειρωνεύομαι, αλλά αυτός είναι ο παραλογισμός που βγάζει ο λόγος σου.

                  • ειπα και πιο πανω.ειναι η αποψη μου.αυτο βλεπω.δε σημαινει οτι το χω ζησει.αλλα δεν ακουτε.δεν εχω παγωσει τιποτα.αλλα δε θα ερωτευτω πουτανα.για σενα εινα ιπαραλογισμοσ.για μενα ειανι αυτο που γινεται εδω και χιλιαδες χρονια…αλλα μαλλον τυχαιο θα ναι και αυτο..

                    • Δεν μου απάντησες, όμως, πώς θα λύσεις το πρόβλημα που προκύπτει; Τι θα κάνεις με την αγνή παρθένα που θα διαλέξεις για μάνα των παιδιών σου;

                    • Γι’αυτό χιλιάδες χρόνια είμαστε στα σκατά.
                      Αυτό θα αναπαραγεις;Κοινωνία δούλων και αφεντικών, πουτάνων και νταβατζήδων, βίας και διαιρέσεων; Αυτό να πάει στον αγύριστο. Τα σημερινά παιδιά δεν τρώνε ξυλο κι αυτό είναι μια πρόοδος.Όσο για το τι θα ερωτευτείς, εσύ το αποφασίζεις.Αν βάλεις πάντως σύνορα και χρώματα στον έρωτα σου, εσύ θα αποκρούσεις πιθανά έρωτες που θα σε πηγαίναν αλλού. Και ούτε είμαι όμως σίγουρη αν μπορείς να ερωτευτείς οποιαδήποτε γυναίκα. Το μίγμα περιφρόνησης και δέους που έχεις για μας για όλες τις γυναίκες σε κάνει ανίκανο να ερωτευτείς έστω μια απο εμάς νομίζω.
                      Εγώ από την μεριά πάντως σου λέω ότι με τίποτα δεν θα ερωτευομουν ένα άτομο σαν κι εσένα και με αυτές τις ιδέες και απόψεις.Είμαι ελεύθερος άνθρωπος όχι σκλάβα.

                    • Ναι, βρε παιδί μου, και με το σεξουαλικό τι θα κάνεις; Θα καταπιέσεις το dna σου, για να μην την εκμαυλίσεις; Ή θα πηγαίνεις παράλληλα με πουτάνες;

                • Όχι δεν παίζει γιατί αν είχες ευτυχισμένη ερωτική ζωή με μια γυναίκα τώρα δεν θα είχες ούτε την όρεξη ούτε την ενέργεια να γράφεις αυτά τα πικρόχολα και βαθιά αντιδραστικά για τις γυναίκες. Κατανοητο;

                  Αν πάλι είσαι ευτυχισμένος ερωτικά και πάλι έχεις όρεξη να γράφεις αυτά τα εμέσματα για τις γυναίκες τότε είσαι κλινική περίπτωση και να σε αναλάβει ο γιατρός σου…
                  Δώσαμε αγώνες με αίμα εμείς οι γυναίκες για να ξεφύγουμε από την πατριαρχική υποδούλωση που μας είχε σκλάβες των αντρών και εξοστρακισμένες από την πολιτική και κοινωνική ζωή. Όποιος θελει να μας τα πάρει πίσω
                  Κι ενώ έχουμε ακόμη περισσότερα να κατακτήσουμε και να φτάσουμε στην εποχή που ούτε μια γυναίκα δεν θα είναι πόρνη, δεν θα φορά μπούργκα με το ζόρι, δεν θα είναι ιδιοκτησία του άντρα της, δεν θα μεγαλώνει τα παιδιά της με στερήσεις, πείνα και ταπεινώσεις, δεν θα δολοφονείται, στιγματίζεται, φυλακίζεται, βασανίζεται γιατί ήθελε να απολαύσει το σώμα της με έναν που αγαπά; Το κατάλαβες apan21;

        • Γίνε μουσουλμάνος και μάλιστα σουφουδίτης που είναι μια αίρεση τους που λέει αυτά τα πράγματα στο Αφγανιστάν.Γιατί ούτε ο Μωάμεθ έγραψε τέτοιες μαλακίες για την γυναίκα όπως έγραψες εσύ.
          Και μετά βρίζετε τους μουσουλμάνους ότι είναι οπισθοδρομικοί; Διαλέξε σε αυτό το θέμα γιατί ρεζίλι γίνεσαι…
          Ή θα λες αυτές τις μαλακίες και θα τιμάς με συνέπεια και τους πιο συντηρητικούς μουσουλμάνους που τις κάνουν πράξη είτε θα σέβεσαι τις γυναίκες και θα είσαι ενάντια σε όποιον θέλει να τις καταπιεσει και υποβιβάσει κοινωνικά και ατομικά.Και αυτό συμπεριλαμβάνει και τους φασίστες που λένε αυτά που λες εσύ. Αλλά και τους συντηρητικούς μουσουλμάνους που στις χώρες που κυριαρχούν η νεολαία εξεγείρεται εναντίον τους… Απλά και όμορφα. Για να δεις με τι κοινωνικά στρώματα και απόψεις ταυτίζεσαι και που υλοποιούνται…

                • μα θα ναι γυναικα μου αυτη.και να την εκμαυλισω οπωσ λες,θα μαστε παντρεμενοι.δε πιανω τι θες να πεις.

                  • Οκ, οπότε εντός γάμου το σεξ είναι εντάξει. Το πρόβλημα είναι πριν αν πάει με πολλούς. Συγγνώμη, αλλά δεν έζησα τη δεκαετία του 50 και του 60, οπότε δυσκολευόμουν να αντιληφθώ αυτά που είχε φάει στη μάπα η μάνα μου, που, μόλις μια κοπέλα ξεπαρθενευόταν, οι έξυπνοι γαμιάδες αρσενικοί που το dna τους τους έκανε να φτιάχνονται με το σεξ εκτός γάμου, την έλεγαν «τρύπια». Εντάξει, τώρα τα κατάλαβα όλα.

                    • μη λες οτι θες,φαινεσαι εξυπνη.εντος του γαμου ασ κανει οτι θελει το ζευγαρι.φυσικα και Το πρόβλημα είναι πριν αν πάει με πολλούς και σου εξηγησα και το λογο.για το περιστατικο που λεσ,δε το συμμεριζομαι φυσικα.τσαμπα μαγκες ηταν αυτοι .αλλα οχι να εχει παει η καθε μια με 109 και κσαφνικα να το παιζει μανα.αυτο λεω.

                    • Κατάλαβα τι λες. Δεν έχω να πω κάτι, βρισκόμαστε σε άλλη χρονική διάσταση και δεν υπάρχει περίπτωση να πάει παρακάτω η κουβέντα. Τέλος πάντων, ευχαριστώ για την προσπάθεια. Πάω για ύπνο.

                    • ρε παιδια ,ελληνικα μιλαω.οταν λεω πουτανες,αναφερομαι στις κανονικες γυναικες που γαμιοθνται απο δω και κει.οχι στις επαγγελματιες.αυτο λεω.οτι αυτεσ που γαμιουνται με πολλουσ,δεν ειναι ικανες να κανουν παιδια.ελεος.που κολλανε οι πελατεσ?.μιλησα εγω για τις επαγγελαμτιες?

              • εγω αναπαραγω κοινωνια πουτάνων και νταβατζήδων η αυτεσ που γαμιοθνται?για να καταλαβω?θα αναλαβετε ποτε τις ευθυνες σα΅ς?ισοτητα θελατε,οριστε,περαστε.εσυ μη με ερωτευτεις,εχεις καλυτερο αντρα.και γω δε μπορω να ερωτευτω.αλλο λεω.αλλα θες να πεις τα δικα σου εσυ.

                • Οι πελάτες άντρες είναι ‘κύριε αγνέ’ περισσότεροι πολύ περισσότεροι από τις επαγγελματίες πουτάνες και είναι αυτά τα αρσενικά που τα σκανε ζεστό χρήμα για να συνεχιστεί το εμποριο σεξ. Κι εσύ υπήρξες ή υπάρχεις σαν τέτοιος κι άσε τα ψόφια σου. Τα δικά σου εσύ τα λες εδώ και τα είδαμε.Υπάρχει μητρώο στην συζήτηση. Αληθινά σε λυπάμαι. Ζεις σε έναν αφυδατωμένο βρωμισμένο ψυχικό κόσμο, μιλάς για παιδα που θα κάνεις με μια γυναίκα και ούτε καν έχεις βρει γυναίκα για να είσαι μαζί της, γενικά είσαι σε άσχημη κατάσταση. Κοίταξε να γίνεις καλύτερος και ικανος για μια σωστή γυναικα γιατί τώρα καμια σωστή γυναίκα δεν θα σε κοιτάξει apan21.Στα γράφω ευγενικά αυτά και οχι ειρωνικά και όχι για να γίνεις ακόμη χειρότερος από αυτό που είσαι.

                  • ρε συ,ασε το κυρηγμα.σθζητηση κανουμε.δεν εχω παει ποτε σε μποθρδελο.και εχω βρει και γυναικα για να κανω παιδια ,σοβαρη και μαζεμενη και οχι ξεκωλιαρα σαν αυτεσ που θαυαμζεις ςσυ και λεσ οτι ειναι πειλογη τους.γιαυτο τα λεω αυτα.γιατι εχω δει και τις 2 μεριες του νομισματοσ.σε ασχημη κατασταση εισαι εσυ που εχει θολωσει απο το complex .και σε πληροφορω με κοιτανε ολες εκτοσ απο τις κομπλεξικες.

                    • Μάλλον δεν είναι τόσο μαζεμένη ή εσύ την αφήνεις να κοιμάται μόνη της και αυτό που έχεις να γράψεις γι’αυτήν είναι τι ΔΕΝ είναι (ξεκωλιάρα)και όχι τι είναι. Τώρα κοιμάται μαζεμενα και εσύ ξενυχτάς στους σχολιαστές χωρίς σύνορα;Απο που συμπέρανες ότι σαν γυναικά μού αρέσουν οι ‘ξεκωλιάρες’;;
                      Καθόλου δεν μου αρέσουν και εσύ είσαι αυτός που τις κοιτάς σαν λιγούρης και βγάζεις σχόλια μέσα σου και έξω σου όποτε τις βλέπεις.
                      Ποιον και ποια πας να κοροϊδέψεις 3 και 20 το πρωί ρε φίλε;
                      Άστα ψόφια σού είπα!
                      Όχι δυο πλευρές δεν εχεις δει, ούτε την μια δεν έχεις δει.
                      Οι γυναίκες δεν έχουν ανάγκη να κοιτάξουν όπως κοιτά το ηδονοβλεπτικό σου μάτι.Έχουν αναγκη να είναι με σωστούς ανθρώπους και να γνωρίζουν σωστούς ανθρώπους. Κι εσύ δεν είσαι τέτοιος.

                    • εσυ τις υπερασπιζεσαι .αμα δε σαρεσουν ,να κανεισ κατι και οχι να μου λεσ οτι ειναι δικαιωμα τουσ να γαμιοθνται.αλλη ορεξη δεν εχω να σε κοροιδεψω.

    • dont be so butthurt, ειμαι ο γιατρος του ερωτα..

      τι εννοεις «den yparxei kati oti dipote antitheto san apopsi?»; παμε παλι απο την αρχη. εαν ειναι φυσικη η υπεροχη του αντρα, τοτε αυτο θα πρεπει να ισχυει παντου, οπως γινεται στη φυση. αλλα αφου υπαρχουν μητριαρχικες κοινωνιες, οπου η γυναικα δλδ εχει το πρωτο λογο, και αρα δεν ειναι παντου κυριαρχος ο αντρας, τοτε δεν ισχυει αυτο που λες. το καταλαβες τωρα;

      σε πειραξε αυτο με τον ευνουχισμο ε; σκεψου οτι εαν ξεπερασεις αυτην την αντιληψη σου για τη γυναικα δεν θα χρειαζεται να νοιωθεις ευνουχισμενος. γιατι ειναι προφανες οτι νοιωθεις ευνουχισμενος. ολη αυτη η εμμονη σου με τις «βρωμικες πουτανες» (για τις οποιες ομως σου τρεχουν τα σαλια) και τις «αγνες μητερες» (σιγα μην ειναι και ΔΕΛΤΑ δλδ) δειχνει οτι μπροστα στις γυναικες που βλεπεις ετσι, νιωθεις ευνουχισμενος.
      το προβλημα ομως οπως καταλαβαινεις δεν το εχουν οι γυναικες που τις βλεπεις ετσι, αλλα εσυ που τις βλεπεις ετσι, και νοιωθεις για αυτο ευνουχισμενος. αισθανεσαι ετσι ως αναγκη να δειξεις τον «αντρισμο» σου.
      ετσι εξηγειται και η επιλογη σου στη χρυση αυγη. αφου στη πραγματικη ζωη εισαι αναγκασμενος να αισθανεσαι ευνουχισμενος, καταφευγεις στη χρυση αυγη για υποκαταστησεις αυτη την ελλειψη απολαυσης απο τις κανονικες σχεσεις. η διαταραχη ερχεται οταν αντλεις πλεον απολαυση απο την καταπιεση σου, και αυτο νομιζω οτι σου συμβαινει. η χα μπορει μονο να επιδεινωσει τα συμπλεγματα σου, και τα συμπτωματα τους.

      με αλλα λογια δλδ, σου συμβαινει αυτο>>>

      • ε ποσες ειναι οι μητριαρχικεσ ?περισσοτερες απο τισ πατριαρχικεσ?θα μας τρελανεις?γενικα ,κουμαντο στι κοινωνια εκανε και κανει ο αντρασ.τοσα χρονια ανθρωπινης ιστοριασ τυχαια ειναι?επειδη υπαρχουν μητριαρχικεσ,σημαινει οτι ειναι ο κανονασ?δε με πειραξε τιποτα γιατρε.ουτε ευνουχισμενος νιωθω,ουτε εμμονη εχω.και γι ακαμια δε μου τρεχουν τα σαλια.μιλαω για τη μητροτητα και για το οτι δε μπορει η καθε μια να κανει οικογενιεα.ουτε στη ΧΑ ειμαι σου ειπα.βρεσ κανα επιχειρημα και ασε την ειρωνια απο μακρια.

        • Και ποια τα αξιοζήλευτα επιτέυγματα της ανδροκρατούμενης κοινωνίας; Να γεννάμε για να σκοτώνετε τα παιδιά μας στους πολέμους σας; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Δεν γέννησα το παιδί μου για να σκοτώσει και να σκοτωθεί, αλλά για να αγαπήσει και να αγαπηθεί.

        • μπορει να ειμαι πιο κοντα σου απο οσο νομιζεις, και η ειρωνια μου αλλωστε μπορει να πληγωσει μονο τα αισθηματα σου..

          δεν ειναι το θεμα ποιες ειναι περισσοτερες, το θεμα ειναι οτι ο αντρας δεν κανει γενικα κουμαντο. και επειδη εσυ δεν γνωριζεις, δεν σημαινει αυτο οτι τα πραγματα ειναι ετσι οπως πιστευεις οτι ειναι. στο αιγαιο για παραδειγμα που οι κοινωνιες ειναι μητρεστιακες (δλδ που το νεο ζευγαρι κατα παραδοση μενει σε σπιτι το οποιο ανηκει στη γυναικα) τα πραγματα δεν ειναι και τοσο καθαρα για το ποιος κανει κουμαντο. το κουμαντο που κανουν οι γυναικες μαλλον δεν εισαι σε θεση να το κατανοησεις

          οταν το παιζεις «γαμιας της γειτονιας» και «τζενεραλ φακοφ» δηλωνεις απλα οτι αισθανεσαι να σου λειπει κατι. μαντεψε τι ειναι αυτο 😉

          γιατι στη ουσια αυτο που σε πειραζει στις γυναικες που εχουν κατ εσενα ακραια σεξουαλικοτητα, ειναι οτι δεν μπορεις να την ελεγξεις. ουσιαστικα δηλωνεις δλδ την ανεπαρκεια σου, την ελλειψη σου, στο να αντεπεξελθεις σε αυτη τη σεξουαλικοτητα. παρε λόιπον αλλη μια συμβουλη απο μενα>> http://www.youtube.com/watch?v=7gsqBEPSrd0 και αν θυμασαι οτι τα παιδια που βγαινουν κατα παραγγελια, και οχι ως αποτελεσμα ερωτα, που δεν μπορει να ναι κατα παραγγελια-δεν κοιταζει δλδ εαν ο αλλος ειναι «πουτανα» ή οτι-, εχουν ολα τα κομπλεξ των γονιων τους, οπως σου εξηγησα οτι εσυ εχεις ολα τα κομπλεξ των δικων σου γονιων.

          και το κολλημα σου με την «αγνοτητα» κατ ουσια ειναι η εκφραση του φοβου σου, μηπως σε συγκρινει σεξουαλικα και σε αποριψει η γυναικα. γιαυτο και προτιμας γυναικες ουσιαστικα αφελεις, οι οποιες δεν μπορουν να σε συγκρινουν με καποιον αλλο. και η εμμονη σου στις «τακτοποιημενες» σχεσεις, δηλωνει οτι εχεις μια προσκολληση στο πρωκτικο σταδιο της σεξουαλικης ωριμανσης. ειναι αυτο που σου λενε τι ειναι κακο-βρωμικο, και πως θα πρεπει να το «διαχειριστεις».

          μπορει τελικα η κουβεντα αυτη να σε βοηθησει να γινεις αντρας -με τα δικα σου μαλιστα στανταρντ του «αντρα»-, να θυμασαι οτι, η αποτυχια σου οφειλεται στο οτι, ο φοβος σου/το αγχος σου να μην φανεις ανεπαρκης φαινεται. το να κανεις τη παπια δεν σε βοηθαει καθολου

  10. Μπορεί να μην μου αρέσει το στυλ τους και ο τρόπος που δείχνονται στο αντρικό φύλο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπερασπίζομαι το δικαίωμα τους να το κάνουν. Μακριά από μένα το επιχείρημα ότι η γυναίκα προκαλεί τον βιαστή της. Ο βιαστής είναι βιαστής όπως και αν ήταν ντυμένη η γυναίκα, Εγώ δεν είμαι τέτοια και δεν γουστάρω να δείχνω τα πόδια μου σε μαλάκες αρσενικούς σαν και σένα αλλά ξέρω ποια κοινωνία τις έκανε έτσι. Η τηλεόραση που βλέπεις, το χρήμα που αποφασίζει για τα πάντα αλλά και η αλλαγή που έχει γίνει στο σώμα μας και δεν είναι πια τόσο ταμπού όπως ήταν.Εσύ στις παραλίες χαλιέσαι για όσες βλέπεις με μπικινι και τις λες ‘ξεκωλιάρες’; Ή μόνο στην πόλη έχεις αυτή την παρόρμηση;´Ασε που δεν φορώ προκλητικά ρούχα στην πόλη για την αυτοπροστασία μου. Με τόσα λιγούρια και τόσους βιαστές που κυκλοφορούν εξώ δεν θα το ρίσκαρα.

    • θ αστο πω τελευταια φορα.ας γαμηθουνε με οσουσ θελουν,παιδια να μην κανουν.και πεσ το ρε παιδι μου απ την αρχη οτι για ολα φταινε οι αντρες και η κοινωνια.εγινε,καταλαβα.εσεις δε φταιτε πουθενα.

          • @apan21

            Ρε φίλε , συγγνώμη για την ερώτηση αλλά εκτός της θέσης των γυναικών στην κοινωνία με τι άλλο συμφωνείς με τη Χρυσή Αυγή? Έτσι από περιέργεια…

              • Δεν ξερω για σας τους ανθρώπους αλλά όταν η πανθηρίνα μου ακούει μαλακίες σαν του apam21 δαγκώνει πολύ άσχημα. Το νου του με τις γυναίκες και να τις σεβέται περισσότερο αν θέλει σεβασμό από αυτές…

                  • Πάντως, αν θέλεις να είναι καλή μάνα, να κοιτάξεις να τα πάει καλά με το σεξουαλικό. Οι πιο στριμμένοι άνθρωποι είναι οι αγάμητοι ή οι κακογαμημένοι κι όχι οι πουτάνες -είτε κατ’ επάγγελμα είτε μεταφορικά. Δεν θέλεις μια στρίγκλα για μάνα των παιδιών σου, σωστά;

                    • συμφωνω σαυτο.αλλο ομως να »τα πάει καλά με το σεξουαλικό» και αλλο την εχουνε περασει 5 δημοι.αυτο λεω αλλα το παιζετε χαζοι εδω μεσα.

                    • Αυτό που εγώ μπορώ να βρω ως αρνητικό στο «να την έχουνε περάσει 5 δήμοι», είναι ότι ενδεχομένως δεν βρίσκει συναισθηματική και σωματική ικανοποίηση και προσπαθεί να το αντισταθμίσει με την ποσότητα. Αλλά αυτό δεν ισχύει μόνο για τις γυναίκες. Το ίδιο σημαίνει και για τους άντρες που νομίζουν ότι άμα γαμήσουν 100 γκόμενες κάτι έκαναν, ενώ αν είναι με μία είναι βλάκες.

                    • οποτε ενα τετοιο ατομο ανισσοροπο,μπορει καταταλλα να κανει οικογενεια?…..ε τι να σου πω.εχεισ μια ταση να τα εξισωνεις ολα γιατι ετσι σε βολευει προφανως αλλα οπως σου εχω πει,δε γινεται .ειναι αφυσικο.

                    • Τα έγραψα και παρακάτω, apan21, αλλά επειδή μπορεί να μην τα δεις, να σε ρωτήσω ευθέως: αν δεν υπήρχαν οι «πουτάνες» που πηδιούνται με εκατό, τότε τι θα γαμούσαν οι γαμιάδες για να γίνουν μάγκες; Δεν βγαίνει η εξίσωση, πατριώτη… Ή θα πρέπει να καταπιέσετε το dna σας και να μένετε κι εσείς αγνοί παρθένοι μέχρι τον γάμο με την αγνή παρθένα που σας αντιστοιχεί -κατά προτίμηση σε νεαρή ηλικία, γιατί η μακροχρόνια αγαμία δημιουργεί προβλήματα- ή θα πρέπει να δείχνετε λίγο σεβασμό σε εκείνες που σας κάνουν μάγκες και να μην τις θεωρείτε κατώτερες από εσάς. Με λίγα λόγια, το «γυναίκα που πάει με εκατό = πουτάνα που πάει κόντρα στη φύση» δεν μπορεί να συνυπάρχει με το «άντρας που πηγαίνει με εκατό = γαμιάς και μάγκας που κάνει αυτό που του υπαγορεύει το dna του και αντρώνεται».

              • Ποια εθνικά θέματα ρε apan…
                Τράβα στα Καλάβρυτα ή στο δίστομο και κάτσε μπροστά στους τύμβους και διάβασε ονόματα και ηλικίες…
                Αν νομίζετε ότι θα υπάρξει έλεος για τους νοσταλγούς και τους θαυμαστές των ναζί είτε μπουν στην βουλή είτε «νομιμοποιηθούν» με οποιοδήποτε τρόπο , είστε γελασμένοι…
                Τα σηκωμένα χέρια του ναζιστικού χαιρετισμού θα κόβονται από τον ώμο….

                Αν είστε τούβλα -πιτσιρικάδες που σας έψησε ο «Μπάμπης» ο φουσκωτός από το γυμναστήριο ότι η ΧΑ ενδιαφέρεται για την «πατρίδα» , την «οποία αγαπάτε» κι εσείς σφοδρα , ψηφίστε καλύτερα τον Αντωνάκη τον Σαμαρα , την Ντόρα ή τον Καμένο…

                Αν έχετε έστω και λίγο μυαλό στο κεφάλι σας , διαβάστε τουλάχιστον την σύγχρονη ιστορία της πατρίδας σας …

                Είναι κρίμα να πάθετε κανένα «κακό» χωράς να καταλαβαίνετε το γιατί….

                • αν νομιζεις οτι τρομαξα με τις απειλες ….τι να σου πω….θα μιλησουμε με πειχειρηματα η θες να βαλεις τη κασετα σου?

                  • Δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα που να δικαιολογεί ναζιστικό χαιρετισμό στην Ελλάδα.
                    Αν θες να το καταλάβεις νωρίς και να ξεκόψεις , πάει καλά …
                    Αν δεν θες πάλι….

                    • φαε φασολαδα και ελα.αιντε ,βλακα.σου λεω να μιλησουμε και το παιζεισ μαγκας.

              • Ποια «εθνικά» θέματα ρε φίλε? Πες ξεκάθαρα τι εννοείς? Για τους μετανάστες? Να πάρουμε την Πόλη? Να πάρουμε πίσω την Κύπρο? Σε όλα? Για να καταλάβω δηλαδή αφού δεν είσαι χρυσαυγίτης όπως και καλά λες πόσο απόγονος αρχαιοελλήνων είσαι….

                  • Εσύ θας πας να τα πάρεις αυτά ή θα πάνε και οι άλλοι χρυσαυγίτες με πρώτο τον Μιχαλολιάκο? Α , μιας και δεν το ξέρεις μάλλον υπάρχει σχέδιο επαναπροώθησης μεταναστών και επιστροφής ελλήνων του εξωτερικού . Να δω τι θα λες μετά χωράνε αυτοί ? μυρίζουν? Είναι αδέσποτοι?

                    Πες το ξεκάθαρα ντε πως τους μόνους ξένους θες είναι οι πλούσιοι (πλούσιος=καλός) αλλιώς πήγαινε πάλι για μάθημα και ξαναέλα.

                    • φυσικα εγω θα παω.εσυ θα πας?δεν ειμια ΧΑ ειπα.που κολλαει σχέδιο επαναπροώθησης μεταναστών και επιστροφής ελλήνων του εξωτερικού?κανενασ ξενος δε χωραει πλεον.αν αυτο εννοεισ.

                      κανενα πλουσιο ξενο δε θελω.οτι να λετε εδω μεσα.κασετοφωνα ειστε ολοι.θελετε να πειτα τα δικα σασ και αυτο ειναι ολο.

                    • Τους Έλληνες του εξωτερικού τους ρώτησες αν θέλουν να επιστρέψουν; Γιατί, προς το παρόν, οι Έλληνες του εσωτερικού θέλουμε να φύγουμε.

                      Είπες ότι συμφωνείς με τη χιτλερική αυγή στα εθνικά θέματα -και στο θέμα των γυναικών. Δεν είναι και μικρή η ταύτισή σου. Και μην αρπάζεσαι τόσο εύκολα, με το που θα σου πει μια κουβέντα κάποιος, γιατί αν ήμασταν κι άλλες εδώ μέσα τόσο εύθικτες, αυτή τη στιγμή θα σε είχαμε σκυλοβρίσει γι’ αυτά που καταλογίζεις στις γυναίκες αντί να σου μιλάμε.

                      Αυτό που σου είπαν με τρόπο που σε ενόχλησε και δεν απάντησες ήταν ότι δεν μπορεί να λέει κάποιος ότι είναι πατριώτης και συγχρόνως να υποστηρίζει μια χιτλερική οργάνωση, απ’ τη στιγμή που οι ναζί ξεκλήρισαν τον τόπο.

  11. Sorry gia ta greeklish, exw thema sto mhxanhma.

    apan21, ti akribws einai xeirotero se mia gynaika pou exei kanei sex me 100 antres apo mia pou exei kanei sex me 5? Giati «poutana»? Enas antras pou exei kanei sex me 100 gynaikes einai zigkolo?

    H periodos ths sexoualikhs apeley8erwshs exei perasei edw kai kairo, einai ligo arga twra pou to anakalypteis. Phda ligo na isiwseis. Genika oi xrysaygoyloi thelete sex, fainetai h agamhsia. Otan eisai agamhtos pas na vgaleis to axti sou kapou allou. Proswpikh protash einai na traviksete kamia omadikh na kselampikarete. Meta isws thymitheite poioi itan oi nazi kai ti kanane sto kosmo.

    • για σενα εχει περασει.μια χαρα πηδαω,δεν ειμαι χρυσαυγιτης,εχω απαντησει πιο πανω σαυτα που ρωτας.βρες κανα επιχειρημα και κοψε εσυ την ομαδικη.

    • Η γυναίκα που έχει πάει με εκατό είναι πουτάνα και ο άντρας που έχει πάει με εκατό είναι γαμιάς, δηλαδή μεγάλος μάγκας. Δεν μου το εξήγησε, το συμπέρανα από τα γραφόμενά του. Τώρα πώς γίνεται να έχουμε γαμιάδες χωρίς να έχουμε πουτάνες, δεν ξέρω. Δηλαδή τι θα γαμάνε οι γαμιάδες για να γίνουν μάγκες; Άμα θέλει να υπάρχουν μόνο αγνές παρθένες, δυνάμει μητέρες, τότε θα πρέπει να υπάρχουν και μόνο αγνοί παρθένοι, δυνάμει πατεράδες. Απλά πράγματα. Οπότε, μάλλον θα πρέπει να λέει κι ευχαριστώ στις πουτάνες που κάθονται στους γαμιάδες και τους κάνουν μάγκες, γιατί διαφορετικά, το dna τους θα διαμαρτυρόταν.!

          • μη πιασουμε τα ιστορικα.εδο δε συννενοουμαστε σε αλλα.ο εθνικοσοσιαλισμος ειναι πολιτικη ιδεολογια οπωσ ο κομμουνισμοσ που σιγουρα οι περισσοτεροι εστερνιζεστε εδω μεσα και δολοφονισε 60.000.000 κοσμο απο το 19 μεχρι το 45.

            θιγομαι γιατι δεν εχω βρισει μεχρι που με βρισαμε.η μιλαμε η να κανουμε τιποτα αλλο.γαμω τις μαγκιες να βριζεισ η να βαζεισ κασετα και να λεσ τα δικα σου.δεν απανταω στο οτι ο ναζισμοσ ξεκληρισε το τοπο και τα λοιπα.ειναι μεγαλο θεμα .ασε που εδω επικρατει το δογμα «μονο η βια της αριστερας δικαιολογειται».

            • Χαλάρωσε apan, όλα καλά πάνε. Σκέψου μόνο θετικά. Καλά τα περνάμε. Να λέμε Θεέ μου χάρισε μου σε παρακαλώ και την αυριανή ημέρα για να δω τον ήλιο.

      • κουραστηκα,πραγματικα.το παιζετε χαζοι εδω μεσα.ειπα,πουτανα και μητροτητα δε πανε μαζι,αυτο ειπα.αμα θελει να γαμιεται,ασ γαμιεται,παιδια να μην κανει.τι δε καταλαβαινετε?τον αντρα δε τον επηρεαζει μια τετοια ζωη,την γυναικα την επηρεαζει.στο ανθρωπινο dna ,αυτο ειναι γραμμενο.ο αντρασ ειναι ο κυνηγος γιατι εχει εκεινα τα χαρακτηριστικα για να ειναι κυνηγος και η γυναικα το θηραμα.σας ειπα,αλλαξτε τη φυση εσεις αμα δεν σαρεσει.

          • μα σου απαντησα.να υπαρχουν πουτανες αλλα οχι σαν το σημερινο χαλι,οχι τοσες πολλες.πρεπει οι πουτανες να ειναι η πλειοψηφια?τι μου βαζεισ και τελειεσ?

                • άντε πάλι τα γκρίκλις! Οπότε μιας χρήσεως, η ύπαρξη τους προορισμένη για να αντρώσει τους γαμιάδες και μετά να ψοφήσουν. Χμ, κάτι τέτοια πίστευε ο άνθρωπος στην ιστορία για διάφορες ομάδες, φυλετικές, φύλου, επαγγελματικές, ζωικής συνομοταξίας… Άσε, πάω στη φασίνα μου καλύτερα. Να νιώσω και χρήσιμη.

  12. Ε ,ρε ο apan …
    Ο σερνικός , ο σωστός , ο κυνηγός που το έχει στο …DNA…
    Θα πάρει , λέει , και την Πόλη…
    Εδώ , με λίγη γραπτή πίεση είπε τρεις φορές απεταξαμην την ΧΑ…
    Άμα ακούσει και καμία ντουφεκιά , τον βλέπω στο μπλε τζαμί να κάνει την σεβας χανουμ – θήραμα…

  13. Ερέντιρα, λυπάμαι που η κουβέντα σου με τον τύπο αυτό πήρε μια τροπή δημοκρατική , και καλά αντρες vs γυναίκες. Και μου έρχεται να ξεράσω που αφήνεις έναν ψευταρά νεο-ναζί να διασπείρει την ανωμαλία του κι από δω μέσα.

    Η θέση των γυναικών στο ναζισμό, επαναλαμβάνω, ιστορικά προήρθε όχι από άντρακλες , όπως θέλει
    να το παίζει ο από πληκτρολογίου δήθεν γαμιάς της γειτονιάς, αλλά από αδύναμα ανθρωπάκια (δες τον Χίμλερ και τη δεσποινίδα Ραίμ), ασεξουαλικούς, (δες Αδόλφο) και κυρίως από κρυφούς (που το κρύβουν από τον εαυτό τους) γκαίη (δες Ραίμ, Λίμπεφελς, τα SA κλπ).

    Πριν καιρό κάτι νεο-ναζί πήγαν εκεί, στη πλατεία Δημαρχείου, και δείραν κάποιες μαύρες πουτάνες.

    Ε, πείτε μου, αυτή τώρα είναι συμπεριφορά φυσιολογικού άντρα; (Και να μην τα μπλέκουμε,για μένα ένας γκαίη είναι φυσιολογικός.Αυτός που θα δείρει μια γυναίκα για λόγους «ιδεολογικούς» δεν είναι). Εν τω μεταξύ, πολλές απ΄αυτές που κάνουν πιάτσα είναι πολύ όμορφες και μικρές και ταλαίπωρες( λέγεται οτι τις φοβίζουν με βουντού). Είναι, λοιπόν, πολύ αντρας αυτός που θα τις δείρει, έτσι, για αγνό εθνικο-σοσιαλισμό; π.χ. ο ομοιδεάτης αυτουνού που γράφει εδώ, οτι …»οι άντρες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις γυναίκες»; Τι θα πει δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν; Αν όποιος το λέει είναι πάνω από 10 χρονώ, αυτή είναι μια ψιλοανώμαλη σκέψη.

    Άλλωστε και το μίσος του νεο-ναζί απέναντι στους γκαίη προέρχεται από ίδιους βαθειούς φόβους (ή σιγουριές) δικές του, που αφορούν ένα καταπιεσμένο κομμάτι του εαυτού του. Αλλιώς, δεν καταλαβαίνω, ένα φυσιολογικό άτομο, τι το νοιάζει (καλή ώρα), αν κάποιος ή κάποια πηδιέται πολύ ή λίγο;

  14. Πάντως, η ταύτιση Αριστεράς και Ναζισμού στις πλατείες έθρεψαν το νεο-ναζιστικό τέρας. Το βλέπει κανείς στο πως ξεφεύγει ο χιτλερικός από την ουσία του θέματος. Αν δεν μπει ένα ΠΟΛΥ ΣΑΦΕΣ ΟΡΙΟ ποιοί είναι Έμείς» και ποιοί είναι «Αυτοί» , άσχημα τα πράματα.

    Δεν νομίζεις Ερέντιρα οτι το μπλογκ παραβρώμησε από ναζιστικό βόθρο; Επι τέλους υπάρχουν και ψυχίατροι.

  15. Κατάλαβες τα αρχίδια μου. Αν σου πω κι αυτό τι θα καταλάβεις;
    יהי רצון מלפניך ה׳ א‑להי וא‑להי אבותי, שתהי חשובה מצות ציצת לפניך כאלו קימתיה בכל פרטיה ודקדוקי וכונותיה ותריג מצות התלוים בה, אמן סלה.

    Κόφτονα ρε συ, Ερέντιρα, έλεος , θα κάνεις και προεκλογικό αγώνα για τους ανώμαλους ναζιστές;

    • sphaeragroup, δεν είναι δική μου η δημοσίευση, για να κάνω moderation. Η δημοσίευση είναι του arsenelupin και επαφίεται σε εκείνον να κρατήσει ή να σβήσει ό,τι θέλει.

      Πάντως, τα σχόλια του apan21 δεν θεωρώ ότι συμβάλλουν θετικά στον προεκλογικό αγώνα των ομοϊδεατών του, το αντίθετο θα έλεγα.

        • «Ομοϊδεάτες» είπα, δεν είπα ότι είσαι μέλος της Χιτλερικής Αυγής. Ομοϊδεάτες σίγουρα έχεις -ελπίζω όχι πολλούς- κι από διάφορους πολιτικούς χώρους. Ότι σε πολλά ταυτίζεσαι με τη Χιτλερική Αυγή είναι εμφανές, και το είπες κι εσύ. Κατά τα άλλα, είσαι σαφής: οι περισσότερες γυναίκες είναι πουτάνες. Αυτές είναι απαραίτητες, γιατί μέσω αυτών κάνετε αυτό που επιτάσσει το dna σας (γαμάτε πολλές γυναίκες) και αντρώνεστε. Από την άλλη υπάρχουν και οι αγνές παρθένες που είναι άξιες για μητέρες των παιδιών σας. Οι άλλες, απλώς δεν πρέπει να κάνουν παιδιά. Πρέπει να κάνετε παιδιά, για να γίνουν πολεμιστές και να διατηρηθεί το έθνος. Τέλος, δεν είσαι μέλος της Χιτλερικής Αυγής. Δεν είναι δα και καμιά περίπλοκη θεωρία, σε τρεις γραμμές συνοψίζεται. Τα οξύμωρα αυτής σου τα επισήμανε πολύς κόσμος και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αλλά παραπέρα δεν πήγε η κουβέντα. Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να ανακυκλώνουμε τα ίδια.

  16. Μόνο με αριστερούς βριζόσαστε Ερέντιρα, εδώ που ήρθε η ίδια η σαπίλα του χρηματο-ναζιστικού βόθρου, εσείς το παίζετε Βερσαλίες. Εύγε.

    -Και συ, άπαν, ά πάνε και γαμήσου , και μετά δώσε ένα μακροβούτι στην Πηγάδα να βρείς τους παππούδες σου τους Δοσίλογους Ναζιστές και ταγματασφαλήτες.

    Και ακολούθα τον αρχηγό σου. Αυτοκτόνα να σε κάψουμε.

  17. Άντε ρε μαλάκα και βάλε κωλοδάχτυλο να ψοφήσεις από άδηλο αναπνοή, που θα κάνεις και προεκλογικό αγώνα, ανωμαλάρα.

    Εντάξει σταματάω, δε μου αρέσει να τρέφω το τέρας.

    (Εσύ, ακόμα δώ είσαι; Ο Μελιγαλάς σε περιμένει, άργησες χιτλερίσκο της πούτσας, άντε, θυσιάσου για τον Horst Vessel και συ μια φορά,άντε να ξεβρωμίσει αυτη η χώρα, ουστ!)

  18. Χρώμα,τα πάνω ήτανγια τον νεοναζί.
    Με Ταλιμπάν, όχι δε μιλάω, βρίζω καμμιά φορά. Δηλαδή στο Χίτλερ πως θα μίλαγες;

    Αλλά τώρα σταματάω, γιατί δεν προάγεται η σκέψη όταν μιλάς μ΄αυτούς, μάλλον πίσω πάει και το έθνος, και ο λαός και τα μπλογκ.

    • Το ξέρω, καλά έκανες με δαύτον – βαρέθηκα να μπαίνω σήμερα/χθες εδώ μέσα και να τον τρώω στη μάπα. [Για το ταλιμπάν πλάκα σου έκανα, επειδή με είχες πει εμένα ταλιμπάν.}

  19. περι «πουτανας» η συζητηση….

    και επειδη πολλα διαβαζουμε, και απο πασιφανη τρολ και απο δηθεν ριζοσπαστες που τσιμπανε ασυστολα, ας βαλουμε τα πραγματα στην κανονικη τους διασταση

    ολοι πουτανες ειμαστε μαγκες, πραγμα το οποιο σημαινει οτι ολοι εκπορνευουμε την εργατικη μας δυναμη και οτι ολοι ειμαστε εκβιαζομενοι

    αλλος εκπορνευει το σωμα του, αλλος το μυαλο του, αλλος τα χερια του και εχει το νταβατζη του ο οποιος αποκομιζει την υπεραξια απο το κερδος του προϊοντος που εχουμε παραξει εμεις οι πουτανες

    και ειναι η χριστιανικη/εργατιστικη ηθικη, υποκεινουμενη απο τα πανω, εκεινη η οποια οριζει, οτι η εκπορνευση του σωματος ειναι κατι το «κακο» ενω η εκπορνευση των χεριων πχ στα χωραφια ειναι κατι το «καλο»

    • @apan21 : «gia poion milaS?»

      Για τις απόψεις που εκφράστηκαν για την γυναίκα μιλάω, όπως το περιγράφει η ανάρτηση, αλλά και για κάποια δικά σου σχόλια που είδα επί τροχάδην, για τις γυναίκες, τον καταμερισμό εργασίας ανάμεσα στα δυο φύλα, τον εφηβικό έρωτα, τα περί ηθικής και αγνότητας και τα παρόμοια. Μια φρίκη ωραιότατη είναι. Ελπίζω να δικαιούμαι να έχω άποψη.

      Θραξ Αναρμόδιος

      • «ta sxolia kai to epipedo ton allon ,pos sou fainontai?»

        Για ένα διάστημα (λολ) δεν θα κατηγορήσω κανέναν για το ότι ξέφυγε από τα όρια ενός ευγενικού διαλόγου, διότι κι εγώ τελευταία ξέφυγα κάποια στιγμή και το παράκανα μάλιστα. Οπότε για ένα διάστημα ξαναλέω (λολ) είμαι ο τελευταίος που δικαιούται να κρίνει την ευπρέπεια των άλλων.

        Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει και ένιωσα φρίκη εδώ, δεν είναι το «επίπεδο» των σχολίων («ωχ ωχ ωχ! έπεσε το επίπεδο και με χτύπησε στο πόδι») αλλά οι ιδέες που παρουσιάστηκαν σχετικά με τις γυναίκες.

        Ξεκάθαρα ΔΕΝ συμφωνώ με τις ιδέες αυτές.

        Κι ας προσθέσω πως έχω την γνώμη πως στο κέντρο των προβλημάτων μας, που εμφανίζονται ως πολιτικά, οικονομικά, ταξικά κλπ κλπ, κρύβεται το πρόβλημα της σχέσης μας με το άλλο φύλο, το σώμα μας, την ερωτική πράξη και ικανοποίηση, την μορφή της οικογένειας και τους κανόνες που διέπουν την λειτουργία της, αλλά ακόμη ακόμη και το «συνταγματικό» πλαίσιο μιας οποιασδήποτε ερωτικής σχέσης ανάμεσα σε έναν άντρα και σε μια γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας κλπ κλπ. Γενικά ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνίες τα σχετικά με το φαινόμενο του έρωτα, είτε ως πράξη είτε ως συναίσθημα (εκεί να δεις μυθολόγηση και παραμύθα!)

        Εν ολίγοις τα μεγάλα μας πολιτικά προβλήματα έχουν μια ψυχολογική ρίζα και φύτρα. Ετσι πιστεύω. Και πως κοινωνίες που καθηλώνουν και περιορίζουν τον ανθρώπινο ερωτισμό, ή τον ενοχοποιούν ή τον μεταχειρίζονται κάπως τέλος πάντων αλλά με τρόπο που ΔΕΝ του αξίζει, δημιουργούν χαρακτήρες προβληματικούς, οι οποίοι με την σειρά τους δημιουργούν ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβλήματα στις κοινωνίες όταν ενηλικιώνονται και γίνονται από ταξιτζήδες μέχρι δάσκαλοι κι από γιατροί μέχρι πρωθυπουργοί.

        Αυτά και δεν θα …επεκταθώ (λολ) άλλο στο θέμα.

        Αλλος εξάλλου είναι ο …τομέας μου (ξανα-λολ)

        Θραξ Αναρμόδιος

  20. apan21 το γάμησες και ψόφησε…
    Έχεις μπει σε αυτή την κουβέντα 100 φορές. Υπάρχει και ένα όριο.Σου απάντησαν ευγενικά, σου απάντησαν με όλων των ειδών τα επιχειρήματα και στο τέλος η συζήτηση εκφυλίστηκε σε ροζ γραμμη.
    Υπεύθυνος αυτής της δημοσίευσης είναι ο arsenelupin . Aυτός κάνει το moderation εδώ και αυτός αποφασίζει για το τι θα μεινει ή θα φύγει.
    Απλά σημειώνω ότι μετά το 100ο σχόλιο περίπου η κουβέντα ξέφυγε εντελώς.
    Δεν πείραζει από την άλλη.
    Συμβαίνει σε κάποιες δημοσιεύσεις να γίνεται αυτό και αρκεί ένας με 100 σχόλια για να το κάνει.
    Δεν θα είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία.
    Υπήρχε μια εποχή στους σχολιαστές που αυτό γινόταν σχεδόν στις μισες δημοσιεύσεις τους. Άρα έχουμε βελτιωθεί 😉

      • exeis epipedo pantos.kana nyxi prosexe mi spaseis pano sta neyra sou. Aυτό είναι ένα από τα εκατό σου σχόλια εδώ πριν εμφανιστεί ο dimi και μου λες για επίπεδο; Έχεις προκαλέσει τόσο θόρυβο στην συζήτηση όσο δεν πάει, έχεις γράψει πάνω από 100 φορές λες και είναι εδώ κανένα chat room, οι περισσότερες από τις παρεμβάσεις σου είναι στο στυλ του σχολίου που έβαλα. Θες να προκαλέσεις θόρυβο και παράσιτα για να μην φαίνονται οι γελοίες απόψεις σου ή ακόμη χειρότερα για να μην φαίνονται οι απόψεις της χρυσής αυγής πάνω στο θέμα; Όπως είπα για αυτή την δημοσίευση άλλος είναι υπεύθυνος και αυτός αποφασίζει τι θα μείνει (ούτε η ερέντιρα μπορεί να το κάνει!Μόνο ο arsenelupin!) Aλλά για μένα αυτή η συζήτηση έχει βγάλει ό,τι μπορεί να βγει. Τα άλλα είναι θόρυβος και μηνυματάκια που ούτε για το facebook δεν αξίζουν…Δεν σου ξαναπαντώ, Έχω να γράψω άλλα και πολύ ασχολήθηκα.
        Κακώς υπερασχολήθηκαν μαζί σου. Αντι να το εκτιμήσεις αυτό εσύ τους κοροϊδεύεις κιόλας…
        Με την ευχή να πάψεις μια μέρα να είσαι φασίστας.

        • kala,diavase oli ti suzitisi kai tha deis poios ksekinise na vrizei.alli oreksi den exo para na prokaleso thorybo.me tin erendira kai tin zoi mia xara milaga mexri pou arxisan merikoi kai milane gia pigades kai ta gnosta.irthe kai oi alli kai arxise gia ta strapon kai mou les emena gia epipedo?de pate kala edo mesa.na euxitho kai go na anoiksete ena magazi me kasetofona .tha kanete xryses douleies.

  21. Αρκέστηκα μονάχα να βρίσω μερικά πολύ υβριστικά σχόλια διότι είχε παραγίνει το όλο θέμα αν και γενικά δεν είμαι υπέρ κανενός ψαλιδιού.

  22. Επίσης τώρα που το ξανασκέφτηκα πιο σε βάθος, νομίζω πως η σύγχρονη τεχνολογία θα μας βοηθούσε να κοιμόμαστε σίγουροι σχετικά με την αγνότητα των συζύγων και των θυγατέρων μας (όσοι έχουμε το ένα ή και τα δυο αυτά …προβλήματα στην ζωή μας).

    Φαντάζομαι πως θα μπορούσαμε να τις ζητήσουμε, ευγενικά πάντα και με τρόπο που δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν, να φοράνε διαρκώς μια μοντέρνα ζώνη αγνότητας, με συναγερμό. Ούτως ώστε όποιος κερατάς αποπειραθεί να τις πιάσει το …πράμα (μετά συγχωρήσεως) ή και τον …πισινό, να βουϊζει ο συναγερμός και να αναγκάζεται να κάνει πίσω.

    Προτείνω μάλιστα να βάλουμε, εξτρα αξεσουάρ, στον συναγερμό αυτόν της ζώνης αγνότητας ΚΑΙ φωτορυθμικό. Ούτως ώστε όλες αυτές οι αμαρτωλές Μαγδαληνές να γίνονται ρεζίλι, από την κοινωνία που πάντα ως φιλοθεάμον κοινό γουστάρει κάργα τέτοια θέματα και θεάματα, ακόμα και στην παραμικρή απόπειρα να παραβούν τις συζυγικές ή πατρικές εντολές.

    Μια τέτοια μέθοδος θα διατηρούσε ακέραια και την ηθική των γυναικών μας και το δικό μας μέτωπο, αλλά και τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό μας.

    Θραξ Αναρμόδιος

  23. Νομίζω πως τη μεγαλύτερη αλήθεια την έγραψε μεταξύ -πιθανώς σοβαρού κι αστείου- η κ.κ. παραπάνω.
    «Δεν ήξερα οτι λέει αυτά η Χρυσή Αυγή για τις γυναίκες. Μόλις κατάλαβα οτι όλοι οι άντρες είναι χρυσαυγίτες.»

    Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, πάνω-κάτω οι άντρες έχουμε τέτοιου είδους αντιλήψεις επί προσωπικού ακόμη κι αν δε συμφωνούμε θεωρητικά. Και άλλοτε το αντίθετο: συμφωνούμε θεωρητικά αλλά πράττουμε αντιθέτως!

    Στην καθημερινότητα οι γυναίκες-νοικοκυρές προσεκλύουν περισσότερο τους άντρες, όταν τουλάχιστον έρχεται η ώρα που σκεφτόμαστε γάμους, οικογένειες και παιδιά.
    Ας μην εθελοτυφλούμε, μπορεί η εντυπωσιακά όμορφη ή γοητεύτική γυναίκα να μας ελκύει περισσότερο για ερωτική σχέση και σεξ, αλλά όταν πρόκειται για οικογένεια -κακά τα ψέματα- τα κοιτάμε αυτά τα θέματα (νοικοκυρά, καταλληλότητα για τεκνοποίηση κλπ)

    Άλλες φορές βέβαια η πραγματικότητα τα φέρνει αλλιώς.
    Δηλαδή μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας το πρότυπο «γυναίκα-νοικοκυρά που έχει πάει με λίγους», αλλά στο μεταξύ να ερωτευτούμε μία γυναίκα που αντιπροσωπεύει τα αντίθετα, κι όλες οι επ’αυτού θεωρίες μας να πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων.

    Γενικά πιστεύω πως όλοι πολλά λέμε γι αυτά τα θέματα, αλλά τελικά η τύχη και οι συγκυρίες ορίζουν το τι θα πράξουμε στην πορεία της ζωής μας.
    Ανάλογα με τη γυναίκα που θα τύχει να ερωτευτούμε κάθε φορά, υιοθετούμε και ανάλογο μοντέλο συμπεριφοράς και απόψεων.

    Προσωπικά δεν τραβάω κανένα ζόρι με την «ηθική» της γυναίκας, όπως τουλάχιστον την εννοούν οι νοσταλγοί του Μεσαίωνα.
    Όταν γνωρίστηκα με τη γυναίκα που είμαστε σήμερα μαζί, μου εκμυστηρεύτηκε ντροπαλά τον αριθμό των αντρών με τους οποίους έχει «πάει».
    Όταν της είπα κι εγώ τον αριθμό των γυναικών που έχω «πάει», χαμογέλασα γιατί ήταν μικρότερος από τον δικό της.
    Κι όταν με ρώτησε γεμάτη απορία «καλά, δε σε πειράζει;», εγώ της απάντησα «γιατί να με πειράζει; μαγκιά σου…»

    Εκ των υστέρων μου εξήγησε ότι τον προηγούμενο τον ενοχλούσε πολύ αυτό το γεγονός και γι αυτό εξεπλάγη από τη χαλαρή μου στάση απέναντι στο θέμα.
    Ας σημειώσουμε εδώ ότι ο προηγούμενος προτίθεται να ψηφίσει Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες εκλογές.
    Α, και να σημειώσουμε εδώ ότι ο προηγούμενος αρεσκόταν σε φετιχισμούς κλπ στο σεξ και γενικώς του αρέσανε «άλλα κόλπα».
    Γιατί όπου ακούς πολλά ηθικοπλαστικά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι…

  24. Φανταζομαι τις φαπες, τις χυλοπιτες και τα κερατα που πρεπει να εχει φαει ενας αντρας για να καταληξει στη Χρηση Αυγη. Δεν υπαρχει αλλος λογος να σκεφτεται κανεις ετσι πλεον (εκτος και αν κατεβηκε χτες απο καμια σπηλια οπου ζουσε με την μανα του που τον κακοποιουσε σεξουαλικα).

  25. Πάντως έχουν πολύ γέλιο όλοι αυτοί που νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι ό,τι καλύτερο έχει τύχει στην ανθρωπότητα, αλλά γράφουν σε greeklish ή τελείως ανορθόγραφα. Δεν έχουν ούτε την πιο στοιχειώδη συνέπεια μεταξύ πεποίθησης και πράξης.

    Λες και είναι αμόρφωτα ανθρωπάκια που τους εκμεταλλεύονται διάφοροι για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους…

  26. Δεν σέβονται ούτε την ίδια τους την μάνα φανταστείτε με τη θρασίμια και τέρατα έχουμε να κάνουμε? όπως και να το κάνουμε δεν μπορείς να πας ενάντια στη φύση και δεν έχεις δικαίωμα να καταπατάς δικαιώματα και ελευθερίες ανθρώπων αντρών γυναικών παιδιών γενικώς?

  27. Και κατι ακομα….Επειδη εχω μιλησει με χρυσαυγητες θα ηθελα να κανω μια διευκρινηση σχετικα με την εννοια της λεξης εθνικισμος επειδη εχω παρατηρησει οτι ολοι τους την εχουν κανει καραμελα ενω δεν ξερουν τι σημαινει…Τις προαλλες λοιπον μαλωνα με ενα παιδι που ασπαζεται τις ιδεες της χρυσης αυγης και ενω του επισημαινα πολλες φορες τι σημαινει στα αληθεια εθνικισμος εκεινος επεμενε να τον ταυτιζει με τον εθνισμο….
    Ας κανουμε λοιπον ενα μαθημα στοιχειωδους γλωσσολογιας (δεν το παιζω ειδικος τριτη λυκειου παω αλλα πιστευω το συγκεκριμενο οφειλουν να το ξερουν ολοι ειδικα αυτοι που το παιζουν λατρεις του ελληνικου πνευματος αρα μαλλον υποχρεωνονται να γνωριζουν καποια βασικα πραγματα της γλωσσας τους)
    Εθνικισμος: Η παθολογικη προσηλωση στο εθνος και στα εθνικα ιδεωδη και οταν ακομα αυτα πραγματωνονται σε βαρος των αλλων εθνων. Χωριζει τα εθνη σε ανωτερα και κατωτερα και δηλωνει επεκτατικες προθεσεις (σχεδον συνωνυμο του ναζισμου δηλαδη)
    Εθνισμος: Δηλωνει τον αγνο πατριωτισμο ,τη φιλοπατρια, τη συνειδηση οτι ανηκουμε σε καποιο εθνος και μαζι το πατριωτικο αισθημα που εκπηγαζει απο αυτην τη συνειδηση . Γνωρισμα του βασικο ειναι η προσηλωση στα ιδεωδη ενος εθνους χωρις ωστοσο να περιφρονουνται ως υποδεεστερα τα αλλα εθνη
    Μαθετε λοιπον τη διαφορα επιτελους και σταματειστε να τα χρησιμοποιειτε σαν να ειναι το ενα και το αυτο…Λετε οτι δεν ειστε ναζιστες αλλα εθνικιστες ενω στην ουσια ειναι το ιδιο πραγμα….Να ξερετε τουλαχιστον τι λετε…

    • Οι ορισμοί που έδωσες Mairh είναι απ τα τελευταία κόλπα-τερτίπια των συριζάδων και λοιπών προδοτών, στα πλαίσια της αποδόμησης των πάντων που επιχειρείται συστηματικά τα τελευταία χρόνια (μέχρι πρότινος με επιτυχία) , πάντα με την ευγενική χορηγία διαφόρων σκοτεινών κέντρων (Σόρος, Λόμπι της δραχμής κ.λ.π.)

      Στην πραγματικότητα ο ορισμός που έδωσες για τον λεγόμενο «Εθνισμό» (όρος-συριζοεφεύρημα φτιαγμένος για να συσκοτίσει) είναι ο ορισμός του Εθνικισμού !
      Ενώ αυτό που όρισες ως Εθνικισμό είναι, περισσότερο, ο ορισμός του Ιμπεριαλισμού ή και του Σοβινισμού

      • Αυτο ακριβως εννοουσα πριν…Συγνωμη αλλα εγω αποδιδω τις εννοιες οπως ειναι γραμμενες στα λεξικα εσυ που το στηριζεις αυτο που λες

Σχολιάστε