Ο τ. πρόεδρος του Αρείου Πάγου Β. Κόκκινος προτείνει την τιμωρία του πρωθυπουργού…!!!

BlackMediterraneanPirate   15-10-2011  

shortlink   wp.me/pPn6Y-aOr

 

«ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ… 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ…!!!

Όπως πάντα βαρυσήμαντο το άρθρο του Β. Κόκκινου π. Προέδρου του Αρείου Πάγου στην εφημερίδα “Αξία”.

Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Πρωθυπουργού γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγκενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι «εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση, παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του… Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού.

Για την παραπομπή του δε, δεν απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών πού μπορούν να ζητήσουν…την άσκηση… ποινικής δίωξης …!!!

Κάνοντας κλικ επάνω στις φωτός έχετε την άνεση να το διαβάσετε, όσοι δεν το έχετε ήδη διαβάσει ή δεν προλάβατε μέχρι τώρα.

Ενημερωθείτε σχετικά.

Το υπόλοιπο >>>

 

 

 

Πηγές: Εφημερίδα «ΑΞΙΑ»  & lalipouli.blogspot.com  ( http://lalipouli.blogspot.com/2011/10/blog-post_4242.html )

 

 

*******************************************************************************************************************************************

 

 

BlackMediterraneanPirate

 

Σύντομος Σύνδεσμος    wp.me/pPn6Y-aOr

3 σκέψεις σχετικά με το “Ο τ. πρόεδρος του Αρείου Πάγου Β. Κόκκινος προτείνει την τιμωρία του πρωθυπουργού…!!!

  1. Μην εντυπωσιάζεστε..

    Ο Κόκκινος δεν βλέπει τα πράγματα απ’την πλευρά των εργαζομένων,των ανέργων,της πλειοψηφίας του λαού.Ανήκει σε εκείνους τους «τεχνοκράτες» του αστικού συστήματος παλαιάς κοπής,που έχοντας πλήρη συναίσθηση των κινδύνων που θα αντιμετωπίσει η τάξη του τα επόμενα χρόνια,κράζει τον Παπανδρέου για τους λάθος χειρισμούς του.

    Αν ήταν στο χέρι του,δε θα είχε κανένα ηθικό ενδοιασμό να στείλει από ΜΑΤ μέχρι και τεθωρακισμένα στη χωματερή της Φυλής,ή όπου αλλού διαισθανόταν τον κίνδυνο για την δικιά του τάξη πραγμάτων.

    Ας βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους!

  2. 30 Βουλευτές έχουν η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ μαζί. Μας κοροιδεύει τελικά η κοινοβουλευτική αριστερά; Γιατί δε ζητούν την ποινική του δίωξη;

Σχολιάστε