Do it like Beckham: δεύτερο φεστιβάλ radical fans united

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 

ύστερα από μαραθώνιες συζητήσεις και πολύωρες συσκέψεις, η Ενωμένη Οργανωτική Επιτροπή για τη Διάσωση των Αθλοπαιδιών και της Οπαδικής Αλληλεγγύης σας ενημερώνει ότι:

α) το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 4-5-6 Ιουνίου στο λόφο του Στρέφη στα Εξάρχεια με τελετή έναρξης την Παρασκευή 4 Ιουνίου και ώρα 19:00

β) έχουμε ήδη καταλήξει στο πρόγραμμα και τη μορφή του φεστιβάλ και την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιευτεί η πλήρης μορφή του τόσο στο blog όσο και στους τοίχους της πόλης με αφίσα που θα το προπαγανδίζει

γ) όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 και μπάσκετ 3×3, στα οποία για να συμμετάσχετε με την ομάδα σας αρκεί απλά ένα e-mail (στο rfu@fan.com) με το όνομα της ομάδας και το άθλημα (ή και τα δύο αν θέλετε) που θα θέλατε να δηλώσετε συμμετοχή. 
δ) εντός ημερών θα υπάρξει και τηλέφωνο επικοινωνίας για να διευκολυνθεί τόσο η δήλωση συμμετοχών όσο και τυχόν απορίες που μπορεί να προκύψουν

Με οπαδικούς χαιρετισμούς,

Radical Fans United

ΥΓ. Όσοι και όσες παρευρεθήκατε πέρυσι σίγουρα θα έχετε κάτι για να θυμάστε από το πρώτο οπαδικό φεστιβάλ στην Ελλάδα. Θα θέλαμε λοιπόν όσοι το επιθυμείτε, να αφήσετε κάποιο σχόλιο με την εμπειρία που αποκτήσατε έτσι ώστε να δημιουργήσουμε από τώρα κλίμα ευφορίας αλλά και γνωστοποίησης του περσινού γεγονοτός σε όσους δεν κατάφεραν να έρθουν.

ΥΓ2. Επίσης, όσοι και όσες παρευρεθήκατε πέρυσι και έχετε να μας προτείνετε κάτι για την καλύτερη διεξαγωγή του φετινού φεστιβάλ, αρακαλείστε θερμά να στείλετε την κριτική και τα σχόλιά σας στο e-mail μας (rfu@fan.com).

ΥΓ3. Ορίστε και τι συνέβη πέρυσι:

http://rfu.blogspot.com/2009/06/27-286-2-rfu-festival.html
http://rfu.blogspot.com/2009/06/blog-post_25.html
http://rfu.blogspot.com/2009/06/blog-post_29.html
http://rfu.blogspot.com/2009/07/blog-post.html
http://rfu.blogspot.com/2009/07/k-k.html
http://rfu.blogspot.com/2009/07/blog-post_10.html

ΥΓ4. Περιττό να τονίσουμε ότι φέτος θα θέλαμε να δούμε πολλούς από εσάς που δεν ήρθατε πέρυσι είτε επειδή δεν το μάθετε, είτε επειδή δεν μπορέσατε, είτε επειδή διστάσατε. Σας περιμένουμε όλους! 

Όλες οι ομάδες – μπάσκετ και ποδοσφαίρου – της Αθήνας θα πρέπει να βρίσκονται στις 18.30 την Παρασκευή στο χώρο του φεστιβάλ, στο γηπεδάκι του Στρέφη. Εκεί θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων καθώς και άλλες λεπτομέρειες όσον αφορά τα τουρνουά. 

Οι ομάδες της επαρχίας θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους το Σάββατο την προγραμματισμένη ώρα (16.30).

Αύριο, θα αναρτηθούν στο blog οι κανονισμοί για τα δύο αθλήματα. Φυσικά θα υπάρχουν και στο Στρέφη. 

Για οποιαδήποτε απορία ή αίτημα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail ή μέσω του τηλεφώνου που βλέπετε στην αφίσα.

http://rfu.blogspot.com/ 

υπεύθυνος ανάρτησης το σεντερ μπακ που δένει τα κορδόνια του στην σέντρα, no_longer_safe

short link:http://wp.me/pPn6Y-1b2

10 σκέψεις σχετικά με το “Do it like Beckham: δεύτερο φεστιβάλ radical fans united

  1. για συμμετοχές στις cheerleaders..
    σε ποιον απευθυνόμεθα???

    καλή επιτυχία στο φεστιβάλ!!!
    το είχαμε ακουστά.. και μάλλον θα έχει τρελό γέλιο.. 😀

    • μερικές από τις ομάδες του προηγούμενου φεστιβάλ ακούγαν σε ονόματα όπως:

      Paralies United
      Remal Madrid
      Juvetsous FC
      Steaoua Kokoretsiou.

      Τα αναβολικά απαγορεύονται εκτός από τα επισημα εγκεκριμένα:
      1. μπύρα σε κουτάκι
      2. σουβλάκι καλαμάκι

  2. Ένσταση!
    Στο Milan – Kundera 2-0 (πρώτη photo), είναι από τον τελικό του C.L. στην Istanbul, όπου η Μίλαν προηγήθηκε 3-0 αλλά η κόκκινη αρμάδα (Liverpool) το γύρισε το ματς, και πήρε την κούπα! Να μην ξεχνιόμαστε…:)
    Στην δεύτερη photo, ο Μαρξ «ταπώνει» τον αντίπαλο του! ;P

  3. Αντιρατσιστικό φεστιβάλ με τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ αλλά και κρίκετ στον Ιταλικό νότο, στο Παλέρμο. Λιγότερο γνωστό από το Mondiali Antirazzisti αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία, σε μια περιοχή μάλιστα με έντονα ρατσιστικά φαινόμενα.

  4. Είναι φανταστικό αυτό που κάναμε. Νομίζω ότι ο νόμος είναι γεμάτος λάθη. Είναι ζημιογόνος για την κοινωνία και τις κοινωνικές μας ελευθερίες. Είναι πολύ σημαντικό να υπερασπιζόμαστε αυτά που πιστεύουμε. Σαν ομάδα σεβόμαστε και αγαπάμε όλους τους φιλάθλους μας. Το πρωτάθλημα είναι πολυπολιτισμικό. Έχουμε παίκτες από όλον τον κόσμο και ένα δυνατό λατινικό κοινό, το οποίο μας είναι πολύ σημαντικό».

    Με αυτά τα λόγια ο Στιβ Νας, παίκτης των Phoenix Suns, (στη φωτό με το νο.13) δικαιολόγησε την ομόφωνη απόφαση όλων των μελών της ομάδας να φορέσουν την πορτοκαλί εμφάνιση με το όνομα της ομάδας μεταφρασμένο στα Ισπανικά.

    Η κίνηση αυτή αποτελεί διαμαρτυρία ενάντια στο νέο μεταναστευτικό νόμο της πολιτείας της Αριζόνα που από πολλούς (μέχρι και από τον Ομπάμα) έχει κατηγορηθεί ως ρατσιστικός απέναντι στους Ισπανόφωνους κατοίκους της πολιτείας.

    Οι San Antonio Spurs, αντίπαλοι των Suns στο συγκεκριμένο παιχνίδι για τα play-off, ήθελαν και αυτοί να φορεσουν αντίστοιχα μπλουζάκια («Los Spurs») αλλά δεν πρόλαβαν να τα τυπώσουν.

    Επίσης, η κίνηση αυτή έγινε την Τετάρτη 5 Μάη, ημερομηνία που οι Μεξικανοί, οι οποίοι είναι η πλέον πολυπληθής μεταναστευτική κοινότητα στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ, γιορτάζουν την Cinco de Mayo (05/05/1862), την ανέλπιστη νίκη τους επί του γαλλικού στρατού που είχε εισβάλλει στη χώρα τους κάποιους μήνες νωρίτερα.

    Την κίνηση της ομάδας την επιδοκίμασε και ο Σύνδεσμος των Παιχτών του NBA αναφέροντας ότι «κάθε προσπάθεια ενθάρρυνσης, ανοχής ή νομιμοποίησης ενός ρατσιστικού προφίλ είναι ασύμβατη με τις βασικές έννοιες του δικαίου και της ίσης προστασίας».

    Χρειάζεται να κάνουμε σχόλιο;

    ΥΓ. Ο Στιβ Νας διαφώνησε δημόσια με την πολιτική του Μπους και την εισβολή στο Ιράκ. Εκτός από αυτό όμως είναι φανατικός οπαδός της Τότεναμ, μιας και ο πατέρας του είναι γεννημένος στο Λονδίνο, και δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του να γίνει πρόεδρός της, είναι μέτοχος της καναδικής ποδοσφαιρικής ομάδαςVancouver Whitecaps, έχει φίλους γνωστούς ποδοσφαιροαστέρες και όταν δεν παίζει μπάσκετ προπονείται με την ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Υόρκης, τους New York Red Bulls.
    ΥΓ2. Άλλα άρθρα σχετικά με το θέμα μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ

Σχολιάστε