ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ (απο Marx Factor)

Ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση στη ΓΑΔΑ των μελών του ΕΑ παράλληλα συμπληρώθηκε και η έκθεση των σημαντικών ευρημάτων της Αντιτρομοκρατικής και τα δύο μαζί αποτέλεσαν το 500,000 σελίδων αρχείο που παραδόθηκε σε zipαρισμένη μορφή στην ανεξάντλητη ελληνική δικαιοσύνη. Η δικογραφία συμπτήχθηκε για λόγους εύκολης παρουσίασης σε Power Point δικόγραφο με οπτικοακουστικό υλικό που θεωρήθηκε απόρρητο. Η σοβαρότητα των κατηγοριών και η βαρύτητα των άφθονων στοιχείων υποχρέωσε τις προανακριτικές αρχές να μην τα κοινοποιήσουνε ούτε στην υπεράσπιση προσπαθώντας να προστατέψουν τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των τρομοκρατών απο διαρροή στο τύπο.

Υπάρχουν βάσιμοι φόβοι για ανεξέλεγκτες δυναμικές αντιδράσεις αγανακτισμένων πολιτών που είδαν τα τελευταία 7 χρόνια δράσης του ΕΑ το εισόδημά τους να εξανεμίζεται, τις ελευθερίες τους να περιορίζονται, τις διαδηλώσεις τους να ερημώνουνε, τα πανό τους να ξεθωριάζουνε και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες αγανακτισμένοι γιατροί και νοσοκόμες αποφάσισαν να επιτεθούν στην ενοπλη συνοδεία αστυνομικών που προστατεύουν τους τρομοκράτες για να τους εμβολιάσουνε με τα ελάχιστα απομείναντα εμβόλια της γρίππης των χοίρων.

Μετά απο αυτά , μας αναφέρει ο ταξίαρχος της ΕΣΗΕΛΑΣ κύριος Κάτω Σόμπολος οτι η υπεράσπιση συγκινημένη απο την απόκρυψη της δικογραφίας για τους λόγους που προαναφέραμε αποφάσισε να σχηματίσει υπεράσπιση εθνικής ενότητας με την εισαγγελεία και την ΕΛΑΣ. Είναι πρώτη φορά που η δημοκρατία και το προδεδικασμένο σύστημα της πατρίδας μας πετυχαίνει τέτοια νίκη κατά των δυνάμεων της ανωμαλίας των κερδοσκόπων και όλων αυτών που θέλουν να βλάψουν το ευρώ.

Χαρακτηριστικά μας αναφέρει σε αποκλειστική συνεύρεση το διαφημιστικό υπουργου κος Χρυσοχοίδης οτι ήταν τόση η επιμέλεια και οργάνωση των τρομοκρατών ωστε εξαφάνισαν εκτός απο όλα τα Καλάσνικοφ του ΕΑ και το 45αρι της 17 Νοέμβρη ενω καταφεραν να αφαιρέσουνε απο την δικογραφία της τελευταίας σημαντική μαρτυρία του Σάββα Ξηρού που μετά απο πολύωρο χαπάκωμα έσπασε και απαρίθμησε πόσες φορές είχε υπνοβατήσει μέχρι το πάρκο Ναυαρίνου προσπαθώντας μάταια να δώσει χειρόγραφες προκυρήξεις της 17 Νοέμβρη στον ΕΑ για να συμπληρώσουνε την ύλη που έχασαν λόγω της κατάληψης του Πολυτεχνείου. Την χαμένη κατάθεση του Ξηρού ευτυχώς ήρθε να επιβεβαιώσει η δια βίου Διαμαντοπούλου που προσκόμισε γραπτά φοιτητών που δείχνουν το απαράδεκτα χαμηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης.

Ανάκριση διενεργεί και το Λιμενικό μετά απο σοβαρές ενδείξεις οτι οι τρομοκράτες απουσίαζαν απο την καθέλκυση του «Σάμινα» με αποτέλεσμα το τελευταίο να παρουσιάσει πρόβλημα μετατόπισης φορτίου λόγω πλημμελλούς κατασκευής και να βυθιστεί. Το πλημέλλημα μετατράπηκε σε κακούργημα στον ανακριτή όταν αποκαλύφθηκε οτι η γυναίκα τρομοκράτης ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ εκείνη την περίοδο αρα απουσίαζε αδικαιολόγητα απο την καθέλκυση.

Υποπτη κρίνεται η συνεχής συμμετοχή των τρομοκρατών σε διαδηλώσεις αντιεξουσιαστών και η άρνησή τους να κάνουν παρέλαση την 25η Μαρτίου ενω εξετάζονται απο την Αντιτρομοκρατική μέλη των ΟΥΚ που δεν θυμούνται τους κατηγορούμενους τρομοκράτες να προσέρχονται τακτικά -ως όφειλαν-στις εθελοντικές δερμοδοσίες που διοργάνωνε το σώμα αυτό τακτικά σε γειτονιές μεταναστών.

Τέλος βρέθηκαν σκίτσα του Αρκά δείχνοντας 3 ψηλά σπρεντ να στέκονται στις Αρτας το Γεφύρι. Ο γνωστός σκιτσογράφος καταζητείται και πληροφορίες του συνεργάτη μας ταξίαρχου Πρετεντέρη αναφέρουν οτι κατέφυγε στη Γουώλ Στρητ οπου η οργάνωση διατηρεί γιάφκα οικονομικού εγκλήματος.

Η προκλητική απουσία οπλων η απαράδεκτη κατάσταση των καλύκων εκεί ψηλά στον Υμηττό, η καλή ψυχολογική κατάσταση των τρομοκρατών και η επιμελής καταστροφή αποδεικτικού υλικού συνιστά «εγκλημα κατά της εννομης τάξης και ευημερίας των πολιτών» δήλωσε αποκλειστικά στην αποχέτευσή μας…συγγνώμη ..στο κανάλι μας ο υπουργός εξωτερικών με αρμοδιότητες πρωθυπουργού GAP. O GAP συνεχάρη τον τηλεοπτικό υπουργό προστασίας του ταγματασφαλίτη κύριο Χρυσοχοίδη και του απένειμε το παράσημο της «Χαράς του Δημοσιογράφου».

Οταν συνέλθουμε από την τηλεβλάκωση θάχουμε άδειες τσέπες αλυσίδες γύρω μας κάμερες στο διάβα μας ανεργία στο προσκέφαλό μας , τα παιδιά μας θα μας φτύνουν για την δειλία, βλακεία και νομιμοφροσύνη που δείχνουμε στους πραγματικούς τρομοκράτες. Το Κράτος και το Κεφάλαιο. Μόλις μας έδωσε τα κλειδιά της φυλακής αυτών που στάθηκαν ελεύθεροι απέναντί τους και μεις τα πήραμε με χαρά…μας τρέχουνε ακόμα τα σάλια…ας τους καταδικάσουμε όλοι μαζί δυνατά…να μας ακούσει κι ο Καρατζαφέρης…ΟΧΙ ΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ!

Marx Factor

short link :     http://wp.me/pPn6Y-yH

8 σκέψεις σχετικά με το “ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ (απο Marx Factor)

  1. είμαι λίγο νεατερνταλ στα ηλεκτρονικά και αυτό είναι το καλύτερο που μπόρεσα να κάνω..ελεύθερα αν ξέρεις διάδωσέ το..εγω είμαι στα όρια των δυνατοτήτων μου…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s