Η εξέγερση είναι γενικευμένη – σκηνές από την εξέγερση στην Πάτρα

Ένας φίλος από την Πάτρα μας πληροφόρησε ότι υπήρχε κλίμα κανονικής εξέγερσης την 28η Οκτωβρίου στην Πάτρα και μας παρέπεμψε στο ακόλουθο βίντεο:

Σύντομος σύνδεσμος: http://wp.me/pPn6Y-b2S

12 σκέψεις σχετικά με το “Η εξέγερση είναι γενικευμένη – σκηνές από την εξέγερση στην Πάτρα

  1. ή εισαι παντελως βλακας ή το κανεις επιτηδες για να προκαλεσεις

    σε ποια εξεγερση αναφερεσαι; σε ποιο πλανητη; και κυριως, σε ποιο ηλιακο συστημα;

    • Αμάν αυτός ο έρωτας πια! Το καταλάβαμε, κάθε φορά φροντίζεις να «ανεβάζεις» το σχολιασμό στις αναρτήσεις του. Ε, εντάξει, βγάζει μάτι πλέον! Συγκρατήσου και λίγο!

        • Τώρα, άμα πω ότι ζηλεύω, δεν θα με πιστέψει κανείς. 🙂 🙂 🙂 🙂

          ΥΓ: Προσφέρομαι για κουμπαριά∙μάρτυρας, δηλαδή, σε «σύμφωνο συμβίωσης»∙ σιγά μην μπλέξουμε με το παπαδαριό.

          ΥΓ2: βέβαια, ο λαός λέει πολύ σοφά>>>»ο κουμπάρος κι η κουμπάρα, 3 φορές την εβδομάδα» [αυτοπροτείνομαι και για 7 ή 14 ή και 21, Πειρατής γαρ (=θερμόαιμος, από τις θάλασσες της Μεσογείου, που «βράζουν»)]. Το ξεκαθαρίζω∙ εκεί στοχεύω. Για να μην έχουμε τίποτα παρεξηγήσεις.

          Εγώ, πάντως, τη θέση μου την ξεκαθάρισα._

      • κ.κ.
        αλλά και εγώ είμαι πολύ εντάξει… όποτε την πηγαίνω σε μαγαζιά της νύχτας, κάνω μεγάλες ζημιές… … Ολόκληρη φυτεία από γαρούφαλλα για χάρη της, κάθε φορά…

        Υπάρχει ένα ερώτημα όμως που με βασανίζει σε σχέση μ’ αυτή την αγάπη:

  2. Τι να σε λεω φιλεναδα.Της πουτανας γινεται.Επαναστοσκονη εχει καλυψει ολοκληρο τον ελλαδικο χωρο.Καρεκλες και τραπεζια εκτοξευονται ,ο κοσμος εχει κατακλυσει τους δρομους και τα πεζοδρομια και χορευει σε παραδοσιακους ρυθμους,τα σοκακια και ολες οι λεωφοροι εχουν αποκλειστει απο οδοφραγματινα γλεντια.Τα λιμανια και τα αεροδρομια ειναι νεκρα,τα χωρια και οι πολεις φλεγονται απο ασβεστο κοκορετσικο παθος .Η Αννα Βισση ακυρωσε τις παραστασεις στο ρεξ,και ο πρωθυπουργος δεν καταναλωσε τροφη απο την στεναχωρια.Η Γιαννα Αγγελοπουλου εκαψε τρεις ντεμοντε τουαλετες απο τα νευρα της και η Μαριαννα πηγε για ψωνια στην Νεα Υορκη για να ξεπλενει την καταθληψη.Ακυρωθηκε η επιδειξη καδροποιημενου τραχανα στο αρχαιολογικο μουσειο της ακροπολης απο την Γλυκατζη-Αρβελερ και ο jigger ανατιναξε την ferrari enzo για να μην την απαλλοτριωσουν οι επαναστατες.

  3. Το αν αυτό είναι εξέγερση ή όχι συζητιέται.
    Σίγουρα είναι υπερβολικά μεγάλος αριθμός κόσμου σε υπερβολικά μεγάλο αριθμό πόλεων που διαμαρτύρεται με… υπερβολικά εκφραστικό τρόπο.

    Π.χ. ΚΑΙ στα γήπεδα, τρίζουν οι κερκίδες από το νέο σύνθημα

    «50% κούρεμα,
    κάντε σε κάνα γίδι
    από μάς θα πάρετε,
    έ-να αρ-χίδι !»
    http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16204:the-revolt-of-golf-50-hair-cut-then-in-a-couple-of-goats-from-us-will-get-a-no&catid=34:football&Itemid=88

  4. Πάντως αν πρόκειται για παρελάσεις, αν είναι να παρελαύνουμε όπως οι κινέζοι χαλάλι.

    Όσο για την ΚΟΑ, δίπλα από την ανακοίνωση για τις παρελάσεις, είχε κάτι για τον θάνατο του Μάο με μία φωτογραφία του να κηρύσσει την ίδρυση της Λαικής Δημοκρατίας, σχεδόν η μόνη φορα που μίλησε στα πλήθη (δεν τόχε και χέστηκε για τον κόσμο, γι αυτό καθάρισε μερικές δεκάδες εκατομύρια κινέζους).

    Στο βίντεο, μετά την παρέλαση των Κινέζων στον Πειραιά υπάρχει και η ΑΛΗΘΙΝΗ μετάφραση εκείνου του λόγου:

Σχολιάστε