“Ουδέποτε ρίξαμε χημικά στο Μετρό”

Ζητώ συγγνώμη αλλά δεν είναι δυνατόν να κρατηθώ πραγματικά

Πηγή: Το Βήμα

Μεγάλη ποσότητα χημικών από τη Θεσσαλονίκη μετέφερε αργά χθες το βράδυ η ΕΛΑΣ λόγω της πολύωρης υπερβολικής χρήσης τους κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην πλατεία Συντάγματος.
Οπως ανέφεραν χθες το βράδυ υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, «η ένταση, αλλά κυρίως η διάρκεια των επεισοδίων της Τετάρτης, ήταν πρωτοφανή γεγονότα για την ΕΛΑΣ η οποία έφτασε στα όριά της. Τις τελευταίες ημέρες είχαμε μεταφέρει μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις από την επαρχία. Η εκτεταμένη χρήση χημικών που κάναμε ήταν η μοναδική λύση για να αντιμετωπίσουμε τους ταραξίες. Δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε συλλήψεις γιατί οι αντιεξουσιαστές έμπαιναν συνεχώς στις τάξεις των αγανακτισμένων πολιτών κι ελλόχευε ο κίνδυνος αιματοχυσίας».

Οσον αφορά τις καταγγελίες για ρίψη χημικών στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ υποστήριζαν ότι «ουδέποτε οι δυνάμεις των ΜΑΤ έριξαν χημικά προς την είσοδο του Μετρό. Επιπλέον είχαμε επικοινωνία με τη διοίκηση του Μετρό και δεν είχαμε ενημέρωση για τραυματίες μέσα στον σταθμό. Εξάλλου, όπως μας είπαν, το μετρό λειτουργούσε και όσοι ήθελαν μπορούσαν να αναχωρήσουν με τους συρμούς του για άλλες περιοχές».

Σχόλιο : Δεν υπάρχει λόγος , υπάρχει? Μάλλον και οι δύο φωτογραφίες είναι μαγική εικόνα..Άντε στο διάολο ρε…

4 σκέψεις σχετικά με το ““Ουδέποτε ρίξαμε χημικά στο Μετρό”

  1. Είναι ψεύτες. Και ένοχοι.

    Κι αν ποτέ αποκατασταθεί ένα στοιχειωδώς δημοκρατικό πολίτευμα θα πρέπει να τιμωρήσουμε αυστηρά όλη την αλυσίδα ιεραρχίας, από τον υπουργό τους και την ηγεσία της ΕΛΑΣ ως τους διμοιρίτες και τον τελευταίο άνδρα σε κάθε διμοιρία, που τις δύο αυτές μέρες πήραν μέρος στο όργιο της βίας εναντίον του λαού.

    Και για τα ασφυξιογόνα, που τα απαγορεύουν και οι διεθνείς συνθήκες σχετικά με τον πόλεμο, να τους στείλουμε και στο Διεθνές Δικαστήριο για εγκληματα κατά της ανθρωπότητας.

    Δηλαδή τι να περιμένουμε να ρίξει μετά από όλα αυτά η ΕΛΑΣ;
    Χειροβομβίδες λευκού φωσφόρου;

    Θραξ Αναρμόδιος

  2. Τι περιμένουμε…; Δεν έχουμε καταλάβει τι παίζεται…; Ο Μητσοτάκης λίγες μέρες πριν είπε: «Το μεσοπρόθεσμο πρέπει να περάσει πάσει θυσία έστω και αν έχουμε μερικούς διαδηλωτές νεκρούς!» Να ποιοι δίνουν τον παλμό μαζί με την κυβέρνηση… Χθες οι κορούλα του στη βουλή είπε ότι «αξίζει ένα μπράβο στην αστυνομία που επιτέλεσε το καθήκον της…» (Για το φασιστολάος δε χρειάζεται καν σχόλιο!) Ο Λοβέρδος μυξοκλαιγόταν ότι έχουμε αστυνομικούς τραυματίες παραλείποντας να πει πώς τραυματίστηκαν και τι είδους τραύματα φέρουν, αφού είναι γνωστή η πρακτική προπαγάνδας των «κακόμοιρων» αστυνομικών που τραυματίζονται περισσότεροι από τους άοπλους και απροστάτευτους πολίτες!!! Και φυσικά γνωρίζουμε ότι και μία αμυχή αναφέρεται ως τραυματισμός αστυνομικού και μεταφέρεται στο 401!!! Επίσης ο Λοβέρδος σε ένα ακατάσχετο παραλήρημα παρουσίασε τον αυτοτραυματισμό μπάτσου από χειροβομβίδα (κρότου-λάμψης) που θα πέταγε στον κόσμο ως σοβαρό τραυματισμό του!!!
    Γνωρίζετε ότι αυτές οι χειροβομβίδες είναι φωσφόρου και επιφέρουν σοβαρά εγκαύματα…; Mπορούν ακόμη και να σκοτώσουν…;
    Η κυρία Ράικου (άλλη λέρα που σε όποια έρευνα ανέλαβε τα τελευταία χρόνια για την αστυνομία κουκούλωσε τα εγκλήματα!) δεν είδε τίποτα ύποπτο στο βίντεο που παρουσιάστηκε προβοκατόρικα από το ΑΛΤΕΡ και τον Χατζηπαπαράου (διότι επιλέχθηκε ένα στιγμιότυπο που μπορεί να αφήνει την κυβέρνηση και τη ΓΑΔΑ να λένε τις παπάρες τους) ενώ υπάρχει ολόκληρο και δεν αφήνει αμφιβολίες ότι πρόκειται για παρακρατικούς! (διαδόστε το να σπάσουμε την προπαγάνδα τους!)

    Διαβάστε και αυτό για την τύφλα της «δικαιοσύνης» http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=289303
    Το θέμα είναι ότι πλέον και ο τελευταίος πολίτης το ξέρει επισήμως… ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ! Σκοπεύουμε να κάνουμε κάτι ουσιαστικό και να τη ρίξουμε μαζί με τα μνημόνια και τα συμβόλαια θανάτου που υπογράφει για μας και την παράδοση της χώρας στα αφεντικά της, ή θα το συζητάμε και θα το διαπιστώνουμε απλώς περιμένοντας κάτι… (τι άραγε…;) Kαι, δυστυχώς, εγώ προσωπικά δε βλέπω τον Ελληνικό λαό έτοιμο για τη μάχη, ούτε να έχει αντιληφθεί τι «νομοθετήθηκε» χθες και προχθές! Αλλιώς δε θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν ούτε μία μέρα…

Σχολιάστε