Τι (πραγματικά) συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα. Αντιδράσεις & αντανάκλαση από τα διεθνή «συμφέροντα» & τις γειτονικές χώρες. Ενημερώσου & λύσε τις απορίες σου, για να μην σε κοροιδεύει κανείς.

http://wp.me/pPn6Y-lFw

*Από τα λεγόμενα του 1ου ομιλητή (γεωπολιτική ανάλυση των προβλημάτων όλης της περιοχής & των «περιχώρων» μας), θα καταλάβετε πως & γιατί μας εκβιάζουν. Ο κίνδυνος της άτακτης χρεοκοπίας είναι το λιγότερο. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να μας εκδικηθούν αποσπώντας μας κομμάτια… Όπως, άλλωστε, έκαναν και σε άλλες χώρες, στο παρελθόν… ο νοών, νοείτω…

Τα ιστορικά άρθρα, λίγο παρακάτω στην παρούσα σελίδα, δεν είναι καθόλου τυχαία επιλεγμένα. Σχετίζονται με εθνοτικά (πια) προβλήματα των γειτόνων & ανοιχτές πληγές τους. Και δικές μας, βέβαια… Αλλά και κινδύνους που καραδοκούν, τόσο για εκείνους, όσο και για μας.

Ο 2ος ομιλητής μας εξηγεί τι παίζεται αυτή τη στιγμή στα οικονομικά θέματα & αναφέρει, με πολύ απλά & κατανοητά λόγια, λύσεις πιθανής αποφυγής κάθε κακοτοπιάς & πιθανής ανάκαμψης σε περίπτωση ρήξης, κάτι που ωστόσο επιθυμεί αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ποσοστό του λαού μας (με σκοπό -επιτέλους πια!- τη λαϊκή & εθνική μας κυριαρχία), παρά τις γνωστές και μη εξαιρετέες «δημοσκοπήσεις» παντός τύπου, που βεβαιώνουν το αντίθετο & κάνουν λόγο για δήθεν «έντιμους συμβιβασμούς» σκλαβιάς & εσαεί ατέρμονης δουλείας.

Α΄μέρος > εδώ

Β΄μέρος > εδώ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s