1. Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους – 2. Υπερψηφίστηκε η πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπαγωγή στο καθεστώς των μνημονίων και της επιτήρησης

http://wp.me/pPn6Y-lpv Ενημ.: 08-04-2015  02:30
-Μπράβο σου κοπέλα μου! Προχώρα & μην κολλάς: είμαστε όλοι μαζί σου!

Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους

1.ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Συγκροτήθηκε η «Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους»

-Ομιλία της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους

Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους: Όλες/οι οι συνεδριάσεις & οι ομιλητές / 04-04 ως και 07-04-2015 εδώ 

-Συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ#1

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ#2

-O Έλληνας σοκάρεται που μετά από 200 χρόνια ραγιαδισμού με ελάχιστες εκλάμψεις, παρακολουθεί τους κυβερνώντες να κάνουν κάτι διαφορετικό από το να σκύβουν. Δεν πειράζει ραγιαδάκια. Θα το συνηθίσετε. (σχόλιο του g4freeman, δείτε όλο το ενδιαφέρον σχόλιο εδώ)

Γιατί τέτοια λύσσα εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου; [και εναντίον όλης της κυβέρνησης, θα προσθέταμε, ενώ είναι ολοφάνερο ότι αρκετοί κυβερνητικοί «ακούν», προσπαθούν να βρουν λύσεις σε πολλά θέματα & δεν αρνήθηκαν να ψηφίσουν νομοσχέδια που σχετίζονται με αιτήματα του κόσμου: λύσσα, με κάθε τρόπο, απ΄έξω κι από μέσα, με φανερούς & «μυστικούς» «αγωνιστές»… σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην οικονομικού δολοφόνου Τζον Πέρκινς, έχουμε πια περάσει στο 2ο στάδιο «πολέμου»: τις «εξεγέρσεις»… Δείτε το σχετικό άρθρο-βίντεο εδώ για να ξαναθυμηθείτε & να μην συμμετέχει κανείς στα διεθνή παιχνίδια τους. Ή, ποιά «καλούδια» έχουν χωθεί κι έχουν ταμπουρωθεί ανάμεσα στους πιο «σκληροπυρηνικούς & αδιάλλακτους» ή στα μικρά (που λόγω ηλικίας) «δε νερώνουν ποτέ το κρασί τους»; Γιατί πολύς κόσμος είναι έξω, παρακολουθεί, δείχνει ανοχή, κάνει υπομονή ακόμη, ελέγχει με κριτική & στηρίζει κάποιες προσπάθειες… ο νοών νοείτω… όποιος μπορεί, όσο μπορεί, ας συνετίσει τα πιτσιρίκια που βράζει το αίμα τους λόγω ηλικίας (και είναι κατανοητό αυτό, δεν μαζεύονται εύκολα τα μικρά, είναι η ηλικία… έχουν δίκιο κι αυτά, γιατί έχουν ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια κι αυτά κι οι γονείς τους κι οι παππούδες τους, λογικό…). Φροντίστε ρε μάγκες κάποιοι, οι πιο μεγάλοι, να ηρεμήσουν λίγο τα μικρά, για να μπορέσει, όμως, έτσι να «ξεχωρίσει η ήρα απ΄το σιτάρι» & να φανούν οι ξενόφερτοι κάγκουρες της φράου γριάς ή του καθενός νταβατζή του πλανήτη, που συνηθίζουν να «χώνονται ανάμεσα» & δεν τους παίρνει κανείς εύκολα χαμπάρι, λόγω αφέλειας ή και αθωότητας ακόμη… Έχει κάνει κι η κυβέρνηση, όμως, κάποιο λάθος & το πληρώνει τώρα: ήδη, πριν βγουν, πάρα πολλοί γράφαμε ότι είναι πάγιο αίτημα του κόσμου να καταργηθούν ομάδες καταστολής, όπως ΜΑΤ κλπ. Τι τα χρειάζεται τα ΜΑΤ μία αριστερή κυβέρνηση που προσπαθεί -υποτίθεται- για τον κόσμο; Τι φοβάται & τα κρατάει; Ή, μήπως έχει άλλους «σκοπούς» μελλοντικούς που μπορεί να τα χρειαστεί & δεν μας το αποκαλύπτει; Ελπίζουμε & πιστεύουμε πως όχι. Η παρουσία και μόνο τέτοιων ομάδων καταστολής από μία αριστερή κυβέρνηση, φανατίζει τα πλήθη & γυρνάει μπούμερανγκ εναντίον της: αυτό περιμένουν οι επιτήδειοι, να κατεβάσετε ΜΑΤ για να σας το κοπανάνε, δεν το καταλαβαίνετε γιατί σας προκαλούν, ενώ ο πρωθυπουργός έχει σημαντική συνάντηση στη Μόσχα; Δεν βλέπετε ότι παλεύουν οι «έξωθεν» με νύχια & με δόντια, με κάθε τρόπο να σας ρίξουν; Τι περιμένετε, λοιπόν; Καταργήστε τέτοιες ομάδες καταστολής που δεν χρησιμεύουν σε τίποτα ή αν δε θέλετε να τους σχολάσετε, βάλτε τους ανά 2, με μια απλή στολή για περιπολίες της υπηρεσίας «αστυνομικός της γειτονιάς». Τι τους κρατάτε μ΄αυτές τις στολές Robocop & τους χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι νταβατζήδες του πλανήτη εναντίον σας; (& εξαγριώνονται και τα πιτσιρίκια μόνο που τους βλέπουν…)]

Γιατί τέτοια λύσσα εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου;

Αν και η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, δέχεται ομαδική επίθεση από τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ των ολιγαρχών και από τα ληγμένα παπαγαλάκια τους, ανακοίνωσε τη σύσταση ειδικής επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση της αλήθειας σχετικά με τη δημιουργία και τη διόγκωση του δημόσιου χρέους, το λογιστικό έλεγχο του χρέους, η οποία θα ονομάζεται Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Προσωπικά, δεν μου κάνει καμία εντύπωση η ανελέητη επίθεση που δέχεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ήξερα πολύ καλά πως αυτός που θα έπαιρνε την πρωτοβουλία να συστήσει επιτροπή λογιστικού ελέγχου του δημοσίου χρέους θα δεχόταν επίθεση από ολόκληρο το υπάρχον σύστημα.

Δεν θέλει και πολύ μυαλό, για να αντιληφθεί κάποιος ποια ονόματα θα αποκαλυφθούν από τη στιγμή που η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους θα προχωρήσει στην έρευνα για το πώς δημιουργήθηκε το ελληνικό δημόσιο χρέος.

Θα είναι τα ονόματα των πολιτικών οικογενειών που λυμαίνονται τη χώρα για δεκαετίες, θα είναι τα ονόματα των ολιγαρχών της ντόπιας Μαφιοκρατίας και θα είναι και τα ονόματα πολλών «μεγαλοδημοσιογράφων».

Όλοι αυτοί δίνουν τώρα ένα λυσσαλέο αγώνα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Ξέρουν πως αυτή η επιτροπή μπορεί να είναι το τέλος τους.

Η λάσπη που εξαπολύουν δείχνει πόσο φοβούνται τις αποκαλύψεις αυτής της επιτροπής.

Κάθε δημοκρατικός και ελεύθερος πολίτης έχει χρέος να στηρίξει την Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

(Σήμερα το βράδυ στις 22:15, στο Κανάλι της Βουλής, το ντοκιμαντέρ του Άρη Χατζηστεφάνου, της Κατερίνας Κιτίδη και του Λεωνίδα Βατικιώτη, «Debtocracy», στο οποίο επισημάνθηκε για πρώτη φορά -το 2011- η ανάγκη δημιουργίας Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου, η οποία θα εξετάσει το ελληνικό χρέος. ) [πιτσιρίκος]

Υπερψηφίστηκε η πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής

2. Υπερψηφίστηκε η πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπαγωγή στο καθεστώς των μνημονίων και της επιτήρησης

Με 156 ψήφους (ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ) έγινε δεκτή από την Ολομέλεια η πρόταση των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπαγωγή στο καθεστώς των μνημονίων και της επιτήρησης και για κάθε άλλο θέμα που σχετίζεται με την εφαρμογή και την υλοποίηση των μνημονίων.

« Όχι» στην πρόταση ψήφισαν 72 βουλευτές (της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ). «Παρών» δήλωσαν 22 βουλευτές (από το Ποτάμι και το ΚΚΕ). Η ΧΑ απουσίασε από την ψηφοφορία.

Ψήφισαν συνολικά 250 βουλευτές, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πηγή κειμένου 2. : enikos.gr

*

Μια σκέψη σχετικά μέ το “1. Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους – 2. Υπερψηφίστηκε η πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπαγωγή στο καθεστώς των μνημονίων και της επιτήρησης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s