ΒΟΜΒΑ Πάνου Καμμένου: «Μη συνεχίζετε το bullying κατά της Ελλάδας γιατί… «

http://wp.me/pPn6Y-lpW 

*Εξαιρετική & ενωτική η χθεσινοβραδινή εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Στον Ενικό». Απέφυγε έξυπνα όλες τις παγίδες που καραδοκούσαν & πέρασε ενδιαφέροντα μηνύματα «προς τα έξω». Σχετικά βίντεο (2) μπορείτε να δείτε στο τέλος της ανάρτησης.

15220

[…]«Αυτή η χυδαία ανάμιξη στις ελληνικές εσωτερικές υποθέσεις δεν είναι απλά ανήκουστη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά είναι ανήθικη και επικίνδυνη. Αν η Ελλάδα φύγει, τότε θα τεθούν σε κίνδυνο πολλά περισσότερα από τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και το ευρώ». […]

[…] Ο υπουργός Άμυνας μίλησε για «bullying» από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο με σκοπό να αναγκάσουν την Ελλάδα σε«μια πλήρη και ολοκληρωτική οικονομική παράδοση». […]

.

[…] Ο Πάνος Καμμένος μίλησε στους Times του Λονδίνου και προειδοποίησε Βρυξέλλες και Βερολίνο ότι αν εξακολουθήσουν να επιχειρούν να διαλύσουν τον κυβερνητικό συνασπισμό στην Ελλάδα θα αποσταθεροποιήσουν την χώρα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέγξει τα σύνορά της και να κρατήσει έξω τους τζιχαντιστές που επιχειρούν να διεισδύσουν στην Ευρώπη.

Ο υπουργός Αμυνας μίλησε για «bullying» από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο με σκοπό να αναγκάσουν την Ελλάδα σε«μια πλήρη και ολοκληρωτική οικονομική παράδοση».

15220

Είπε μεταξύ άλλων: «Αυτή η χυδαία ανάμιξη στις ελληνικές εσωτερικές υποθέσεις δεν είναι απλά ανήκουστη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά είναι ανήθικη και επικίνδυνη. Αν η Ελλάδα φύγει, τότε θα τεθούν σε κίνδυνο πολλά περισσότερα από τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και το ευρώ».

Και συνέχισε: «Η Ευρώπη πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι διατηρώντας την Ελλάδα σταθερή, το μέτωπο της Δύσης κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) είναι ασφαλές. Αλλά αν εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την ευρωζώνη, κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης. Αν αυτά τα κύματα μεταναστών αυξηθούν, τότε η απειλή των εισερχόμενων εξτρεμιστικών στοιχείων δεν θα αυξηθεί μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για το σύνολο της Δύσης».

Πηγή

*

Ο Πάνος Καμμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Στον Ενικό» 06-04-2015 (Παρουσίαση-Δημοσιογραφική Επιμέλεια / Συντονισμός: Νίκος Χατζηνικολάου / Star Channel)

Μέρος Α΄

.

Μέρος Β΄

Πηγές βίντεο 1, πηγές βίντεο 2

*

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s