Αποκαλυπτική επιστολή καθηγητριών σε διαθεσιμότητα για την υπόθεση Κατρούγκαλου: «… η συναναστροφή με τον καθηγητή κ. Κατρούγκαλο ήταν πρώτιστα ανθρώπινη και δευτερευόντως επαγγελματική. Ήταν μάθημα ζωής…»

http://wp.me/pPn6Y-ldB

Γιώργος Κατρούγκαλος

Τους λόγους που οδηγήθηκαν στο γραφείο του Γ. Κατρούγκαλου, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν αναλύουν σε ενυπόγραφη επιστολή τους καθηγήτριες του 6ου ΕΠΑΛ Ιωαννίνων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι οι επαφές που είχαν οι καθηγήτριες με τον κύριο Κατρούγκαλο ήταν συχνές μέχρι εκείνος να αναλάβει το θεσμικό του ρόλο, «Συνεπής στα λόγια του από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή. Μέχρι που ανέβαλε το θεσμικό ρόλο οπότε και δεν υπήρξε εκ νέου επικοινωνία μαζί του.»

«Η συναναστροφή με τον καθηγητή κ. Κατρούγκαλο ήταν πρώτιστα ανθρώπινη και δευτερευόντως επαγγελματική. Ήταν μάθημα ζωής…» με αυτή τη φράση περιγράφουν οι καθηγήτριες την επαφή που είχαν με τον κ. Κατρούγκαλο, στην επιστολή τους που δημοσίευσε το epirusgate.

Ολόκληρη η επιστολή των καθηγητριών:


«Είμαστε εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα και όταν συνέβη το γεγονός της διαθεσιμότητας έπρεπε να βρούμε δικηγόρο προκειμένου να προσφύγουμε σε αίτηση ακύρωσης της πράξης της διαθεσιμότητας. Μέσα σε αυτή την αναζήτηση βρήκαμε και τη δικηγορική εταιρεία του κ. Κατρούγκαλου…

Θα ήθελα να αναφέρω ότι ήταν από τα λίγα δικηγορικά γραφεία που μας ζήτησε για τα δικαστικά έξοδα και μόνο 250 ευρώ, ενώ άλλα γραφεία μας ζητούσαν γύρω στα 1.500 ευρώ και κάποια μέχρι και 3000-4000 ευρώ. Η συνεργασία και η ηθική υποστήριξη του ίδιου όσο και του επιτελείου του είναι κάτι που δεν περιγράφεται…

Συνεπής στα λόγια του από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή. Μέχρι που ανέβαλε το θεσμικό ρόλο οπότε και δεν υπήρξε εκ νέου επικοινωνία μαζί του. Στο ενδιάμεσο στάδιο όταν τέθηκε το θέμα των ασφαλιστικών μέτρων δε μας ενίσχυσε καθόλου. Μας έλεγε ότι είμαστε απολυμένοι και ότι δεν πρέπει να πετάμε τα χρήματά μας γιατί τα έχουν περισσότερη ανάγκη οι οικογένειές μας, ενώ άλλα δικηγορικά γραφεία ζητούσαν 1500 ευρώ για ατομικά ασφαλιστικά.

Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι ουδέποτε τέθηκε κάποια συζήτηση ούτε άμεσα ούτε έμμεσα για όλα αυτά που κατηγορείται τις τελευταίες ώρες. Και ουδέποτε υπογράψαμε κάποιο άλλο συμφωνητικό παρά μόνο το ιδιωτικό συμφωνητικό της εκπροσώπησής μας στην αίτηση ακύρωσης. Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι η συναναστροφή με τον καθηγητή κ. Κατρούγκαλο ήταν πρώτιστα ανθρώπινη και δευτερευόντως επαγγελματική. Ήταν μάθημα ζωής…
Οι διαθέσιμοι εκπαιδευτικοί Ιωαννίνων: Β. Κακαϊδή, Σ. Τσαγκογιάννη, Γ. Τσορώνη, Β. Τσούρη.»

Πηγές: epirusgate, kontranews.gr

*

Δείτε κι αυτό> Τώρα αρχίζει ο πόλεμος…

*

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s