Αεροδιακομιδή παιδιού-«Γέφυρα ζωής» για τη σωτηρία του το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

http://wp.me/pPn6Y-laU

*Αλέξη, Νίκο Παππά & Γαβριήλ: μπράβο σας ρε μάγκες! Εσείς πετάξατε οικονομική για να πάτε να τα βάλετε με τα «θηρία» χωρίς ανάσα μέχρι τις 03:30 τα χαράματα (ώρα Ελλάδας, 1 ώρα πίσω οι Βόρειοι-Κεντρικοί & οι Δυτικοί) & το αεροπλάνο που όφειλε να σας μεταφέρει, μετέφερε τελικά το άρρωστο παιδάκι στο Ανόβερο. Το σημειώνουμε αυτό το θετικό, οπωσδήποτε. 

[…] Μπορεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να ταξίδεψε στις Βρυξέλλες με το αεροπλάνο της γραμμής, το πρωθυπουργικό αεροπλάνο όμως δεν έμεινε ανενεργό. Αντιθέτως, όπως ενημερώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» χρησιμοποιήθηκε για να γίνει η επείγουσα διακομιδή ενός παιδιού από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας, σύμφωνα με τις επίσημες πηγές και τις δημοσιεύσεις.

Πιο αναλυτικά, στο κείμενο σημειώνονται τα εξής:

«”Το Χαμόγελο του Παιδιού” σε συνεργασία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού, το ΕΚΑΒ και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γίνει η επείγουσα διακομιδή της μικρής Δέσποινας από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας.»Η 12χρονη Δέσποινα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έχει προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο.

»Η κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, συνεχής και συντονισμένη με κύριο μέλημα να βρεθεί η ασφαλέστερη λύση για να ταξιδέψει η μικρή. Κάτω από την πίεση του χρόνου και των έντονων συναισθημάτων, τη λύση έδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχωρώντας το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει η Δέσποινα στη Γερμανία.

Σήμερα είναι το χειρουργείο της. Ζητάμε τις ευχές όλων σας ώστε να έχει επιτυχία και να γυρίσει σύντομα στο σπίτι της!» καταλήγει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Πηγή

*

Advertisements

One thought on “Αεροδιακομιδή παιδιού-«Γέφυρα ζωής» για τη σωτηρία του το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s