Η Φραγκιά & οι Έλληνες, παλιά ξινά σταφύλια…>Ο Γ. Βαρουφάκης ξεμπροστιάζει τους «εταίρους»: «Ήμουν έτοιμος να υπογράψω, αλλά μου έφεραν άλλο κείμενο».

http://wp.me/pPn6Y-kPk

16-02-2015  23:20

Παρακολουθήστε το βίντεο προσεκτικά & θα σας λυθούν όλες οι απορίες. Τα γεγονότα ξετυλίγονται ξεκάθαρα. Το θράσος των αποικιοκρατών απαράδεκτο. Δείτε κι αυτο> Το 50% κερδοφοριας ( απο ΤΟΚΟΥΣ ) της ΕΚΤ απο Ελλαδα! «Tο 2012 η ΕΚΤ ειχε: καθαρούς τόκους-έσοδα ύψους1.108 εκατ. ευρώ (2011: 1.003 εκατ. ευρώ) από τίτλους που αποκτήθηκαν στο πλαίσιο του Προγράμματος για τις Αγορές Τίτλων εκ των οποίων 555 εκατ. ευρώ (2011: 654 εκατ. ευρώ) από ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου που διακρατεί η ΕΚΤ στο πλαίσιο του ως άνω προγράμματος.» (όλο το άρθρο εδώ)

-Επίσης: Πολ Κρούγκμαν / New York Times «Athenae Delenda Est»  [«Η Αθήνα πρέπει να καταστραφεί», παραλλαγή της ρήσης του Ρωμαίου πολιτικού Κάτωνα του πρεσβύτερου «Carthago delenda est» («Η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί»)] : «Υποθέτω ότι είναι πιθανό να είναι απλά ανόητοι, ότι δεν καταλαβαίνουν πως η Ελλάδα του 2015 δεν είναι η Ιρλανδία του 2010, και ότι αυτό το είδος του εκφοβισμού (bullying) δεν θα λειτουργήσει», έγραψε, ασκώντας σκληρή κριτική στην Ευρωπαϊκή Ενωση για το ναυάγιο στο Eurogroup της Δευτέρας. (όλο, εδώ)

Kammenos tweet

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s