Της κοντής ψ#!ής της φταίνε οι τρίχες (ή, όταν το χιούμορ εξαφανίζεται, δίνοντας τη θέση του στο θυμό & τον πανικό… )

http://wp.me/pPn6Y-kzX

Αυτή την εικόνα παρουσίαζε το γραφείο του πρωθυπουργού που παρέλαβε ο Νίκος Παππάς

ΜΟΥΦΑNET

>>>

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Σχετικά με αθλιότητες που κατασκευάζονται και εκπορεύονται από το ΣΥΡΙΖΑ

27/01/2015 – 14:48

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με αθλιότητες που κατασκευάζονται και εκπορεύονται από το ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο τη συνεχιζόμενη αθλιότητα που κατασκευάζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από το γραφείο του κ. Αλ. Τσίπρα και κατευθύνεται στα φερέφωνά τους.
Μετά τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα της παράδοσης-παραλαβής, κατασκεύασαν και διέδωσαν ισχυρισμούς ότι δήθεν σκίστηκε ο πίνακας “η Ελλάς Ευγνωμονούσα” του Θ. Βρυζάκη, που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανατοποθέτησε εκεί.
Απέναντι στην αθλιότητα και τις ανεκδιήγητες μεθοδεύσεις του περιβάλλοντος του κ. Αλ. Τσίπρα θα σταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και την ηθική στο δημόσιο βίο».

nd.gr/deltia-tipou

.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Για τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος

27/01/2015 – 17:58

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, για τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζουμε το ολιγομελές κυβερνητικό σχήμα του κ. Τσίπρα, των 40 Υπουργών. Είναι μία κυβέρνηση χωρίς κατεύθυνση και με ισορροπίες εύθραυστες, ανάμεσα σε διαφορετικές συνιστώσες, εντός κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας ανησυχία για τη συμμετοχή προσώπων σε τομείς ευθύνης τα οποία έχουν εκφράσει επικίνδυνες θέσεις, όπως π.χ. για την ανάπτυξη, για τις  αποκρατικοποιήσεις, για την ακύρωση επενδύσεων, για την επαναφορά του ασύλου παρανομίας στα πανεπιστήμια ακόμα και για τα ανοιχτά σύνορα για κάθε παράνομο μετανάστη.

Η Νέα Δημοκρατία είναι απολύτως αντίθετη με την κατάργηση των δύο πιο σημαντικών για την ανάπτυξη Υπουργείων, των Υπουργείων Ναυτιλίας και Τουρισμού, που προσέφεραν τη μεγαλύτερη συνεισφορά στο ΑΕΠ της χώρας κατά τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Θεωρούμε επίσης αδιανόητη την υποβάθμιση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επίσης, η προτεινόμενη επιλογή για τη θέση του Προέδρου της Βουλής, ενώ θα έπρεπε να σηματοδοτεί συναινέσεις και συνθέσεις ανάμεσα σε όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, προφανώς δεν διαθέτει τα χαρακτηριστικά αυτά.

Η Νέα Δημοκρατία είναι παρούσα για να κρίνει, να αξιολογεί, αλλά και να αποτρέπει πολιτικές ζημιογόνες για τα εθνικά συμφέροντα και τους Έλληνες πολίτες, ιδιαίτερα στις κρίσιμες ώρες που έρχονται».

nd.gr/deltia-tipou

.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες για δήθεν φθορές στον πίνακα «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» στο γραφείο του Πρωθυπουργού

27/01/2015 – 17:59

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες για δήθεν φθορές στον πίνακα «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» στο γραφείο του Πρωθυπουργού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όσες ιστοσελίδες δημοσίευσαν την “πλάκα” ως πραγματικό γεγονός, οφείλουν τουλάχιστον να ζητήσουν συγνώμη και να αποκαταστήσουν την αλήθεια».

nd.gr/deltia-tipou

.

———————————————————————-

Μα πρόκειται για πλάκα!

  • Η επίμαχη φωτογραφία από το άρθρο του ΜούφαNet.

    Αυτή την εικόνα παρουσίαζε το γραφείο του πρωθυπουργού που παρέλαβε ο Νίκος Παππάς

    Η επίμαχη φωτογραφία από το άρθρο του ΜούφαNet.

Το άρθρο μπαίνει υπό την κατηγορία MούφαΝet. Στο τέλος του άρθρου σημειώνεται ότι «το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα». Κοινώς είναι πλάκα, δεν θα μπορούσαμε να το πούμε πιο καθαρά.

Τι γράφει, λοιπόν, το άρθρο; Αναφέρεται στην παραλαβή του Μαξίμου. «Εκείνο που εντυπωσίασε τον διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, μόλις μπήκε στο έρημο Μέγαρο Μαξίμου, ήταν το κομμάτι που έλειπε από τον πίνακα του Θεόδωρου Βρυζάκη «Ελλάς Ευγνωμονούσα» μπροστά στον οποίο συνήθιζε να ποζάρει ο πρώην Πρωθυπουργός, στις φωτογραφίες που δημοσίευε στο twitter ο Γιώργος Μουρούτης.»

Και ας υποθέσουμε ότι αυτό ακούγεται κάπως σοβαρό. Το άρθρο, όμως, γράφει και άλλα. Ας πούμε ότι μέσα στο Μαξίμου βρέθηκαν:

  • Ψαλιδισμένες τρίχες από το μουστάκι του Χρύσανθου Λαζαριδη
  • Ένα ηλεκτρονικό καντήλι (από το οποίο είχαν αφαιρεθεί οι δύο μπαταρίες τύπου ΑΑ) και το σύνθημα «This is MESINIAAA» γραμμένο με μαρκαδόρο στη μέσα μεριά της πόρτας της τουαλέτας.

———————————————————————————————

*(αχαχαχαχαχαχαχα! που τα σκέφτηκε… )

———————————————————————————————

Αυτό το κομμάτι έγινε viral, κοινώς δημοφιλές, από εκείνα που λέμε ότι κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Και ελπίζουμε όσοι το διάβασαν, να το διασκέδασαν. Όχι, όμως στη Συγγρού.

Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση: «Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο τη συνεχιζόμενη αθλιότητα που κατασκευάζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από το γραφείο του κ. Αλ. Τσίπρα και κατευθύνεται στα φερέφωνά τους.

Μετά τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα της παράδοσης-παραλαβής, κατασκεύασαν και διέδωσαν ισχυρισμούς ότι δήθεν σκίστηκε ο πίνακας «η Ελλάς Ευγνωμονούσα» του Θ. Βρυζάκη, που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανατοποθέτησε εκεί. Απέναντι στην αθλιότητα και τις ανεκδιήγητες μεθοδεύσεις του περιβάλλοντος του κ. Αλ. Τσίπρα θα σταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και την ηθική στο δημόσιο βίο.»

Μετά από αυτήν την ανακοίνωση ανησυχούμε. Ανησυχούμε πραγματικά, αλλά δεν ξέρουμε για ποιους περισσότερο: για εκείνους που πίστεψαν το άρθρο ή για τη ΝΔ που έφτασε να βγάλει ανακοίνωση;

protagon.gr


Ως εμπνευστής και αποκλειστικός υπεύθυνος της σατιρικής είδησης σχετικά με την εικόνα του γραφείου που -υποτίθεται- άφησε ο Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την «Ομάδα Αλήθειας» (με την ευρεία έννοια) της Νέας Δημοκρατίας.

Η ευήθεια που επέδειξαν απέναντι στο δημοσίευμα, ίσως βοηθήσει στο μέλλον άλλους συνανθρώπους μας, να αντιμετωπίζουν στο εξής, με περισσότερη δυσπιστία, ό,τι διαβάζουν στα συνωμοσιολογικά site.

Άν έστω και ένας χρήστης του διαδικτύου, αρχίσει πλέον να αμφιβάλλει αν αυτό που του «κοινοποιούν» είναι αλήθεια (ή έστω να διαβάζει μέχρι το τέλος όπου υπάρχει σαφής προειδοποίηση για τη φύση του κειμένου), η θυσία του γραφείου τύπου της Ν.Δ. να γελοιοποιηθεί έτσι, δεν θα έχει πάει χαμένη. Και θα έχουμε σημειώσει μαζί, μια νίκη ενάντια στη διαδικτυακή ασυδοσία και υστερία.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Νίκος Ζαχαριάδης

ένα άρθρο των πρωταγωνιστών

——————————————————————————-

Πριν καν ξεκινήσει κανείς να διαβάζει το άρθρο… >>>

——————————————————————————-

ΜΟΥΦΑNET 27 Ιανουαρίου 2015    Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης

———————————————————————————

>>> …κάνει «μπαμ» ότι πρόκειται περί πλάκας & χαβαλέ!

«ΜΟΥΦΑNET«

μα… το λέει μόνη της η λέξη! Χαχαχαχαχα!  🙂

———————————————————————————-

το επίμαχο άρθρο >>>

ΜΟΥΦΑNET  27 Ιανουαρίου 2015  Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης

Εικόνα-σοκ: Σε αυτή την κατάσταση άφησε το γραφείο στο Μαξίμου ο Α. Σαμαράς

Λείπει και το κομμάτι με τα νομίσματα από τα πόδια της «Ευγνωμονούσας Ελλάδας» στον πίνακα πίσω από το πρωθυπουργικό γραφείο!

Αυτή την εικόνα παρουσίαζε το γραφείο του πρωθυπουργού που παρέλαβε ο Νίκος Παππάς

Αυτή την εικόνα παρουσίαζε το γραφείο του πρωθυπουργού που παρέλαβε ο Νίκος Παππάς

———————————————————————————————-

Φίλε: η πλαστική καρέκλα & το καντήλι: τα σπάνε!!!!! 🙂

———————————————————————————————-

Δεν είναι ούτε οι πινέζες που βρέθηκαν στην άσπρη πλαστική καρέκλα που άφησε ο προκάτοχός του στο γραφείο, ούτε η σκισμένη αναμνηστική φωτογραφία με τους δύο δημοσιογράφους της ΝΕΡΙΤ ύστερα από την περίφημη συνέντευξη, ούτε οι δεκάδες σταυροί από λαμπάδες σε όλα τα κατώφλια, ούτε καν το πόδι κότας τυλιγμένο με κλωστή και με μια κατάρα γραμμένη σε άγνωστη γλώσσα που βρέθηκε σε μια γωνία ή οι ψαλιδισμένες τρίχες από το μουστάκι του Χρύσανθου Λαζαριδη που ήταν σκορπισμένες παντού.

Εκείνο που εντυπωσίασε τον διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, μόλις μπήκε στο έρημο Μέγαρο Μαξίμου, ήταν το κομμάτι που έλειπε από τον πίνακα του Θεόδωρου Βρυζάκη «Ελλάς Ευγνωμονούσα» μπροστά στον οποίο συνήθιζε να ποζάρει ο πρώην Πρωθυπουργός, στις φωτογραφίες που δημοσίευε στο twitter ο Γιώργος Μουρούτης.

Συγκεκριμένα, από τον πίνακα έχει αφαιρεθεί εκείνο το κομμάτι που δείχνει τον σωρό τον νομισμάτων, που έχουν αφήσει στα πόδια της Ελλάδας οι οπλαρχηγοί που την προσκυνούν, προκειμένου -σύμφωνα με τον ζωγράφο- να βοηθήσουν στην ανασυγκρότησή της!

Η κίνηση αυτή, ερμηνεύεται ως μια ακόμα μικροπρέπεια του περιβάλλοντος του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος  θέλει να στείλει μήνυμα στον διάδοχό του, πως χωρίς θρησκευτικό όρκο, δεν δικαιούται τα χρήματα της Πατρίδος – τα οποία ως γνωστόν, ανήκουν μόνο στους πιστούς που το φωνάζουν με κάθε τρόπο.

Επίσης, στο πρωθυπουργικό γραφείο βρέθηκε ένα ηλεκτρονικό καντήλι (από το οποίο είχαν αφαιρεθεί οι δύο μπαταρίες τύπου ΑΑ) και το σύνθημα «This is MESINIAAA» γραμμένο με μαρκαδόρο στη μέσα μεριά της πόρτας της τουαλέτας.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook  

ένα άρθρο των πρωταγωνιστών

Πηγή: protagon.gr

*

ΒΜΡ: Like Like Like Like Like Like Like Like Like 🙂

*

Και άλλοι τίτλοι άρθρων του ΜΟΥΦΑNET του οποίου είμαι fan-ατικός (όπως και των φανταστικών ιστολογίων tokoulouri  & komikotragiko

Επιβεβαιώνονται οι φήμες για Καραμανλή: Φορτηγό με Playstation, τώρα έξω από το Προεδρικό!

Νίκος Ζαχαριάδης 25/01/2015

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

δείτε κι άλλα πολλά παρόμοια & σπαρταριστά εδώ

*

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s