ΕΠΕΙΓΟΝ: Αυτοκτόνησε ο ιστορικός του μέλλοντος, αρνούμενος να καταγράψει όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα

http://wp.me/pPn6Y-kdK

Όλες οι σχετικές τελευταίες εξελίξεις στα πολιτικά γεγονότα του τόπου, από το εξαιρετικά ενημερωμένο & έγκυρο ιστολόγιο tokoulouri

images

Σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση της αυτοκτονίας του ιστορικού του μέλλοντος, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του, έχοντας καταναλώσει τεράστιες ποσότητες γραφικής μελάνης.

Αν και τις πρώτες ώρες οι πληροφορίες σχετικά με τις αιτίες του απονενοημένου διαβήματος του ιστορικού ήταν συγκεχυμένες, το σημείωμα αυτοκτονίας που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του ήρθε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Σε αυτό, ο ιστορικός του μέλλοντος κάνει λόγο για καταστάσεις απίστευτης γελοιότητας στην Ελλάδα τις οποίες και ντρέπεται να καταγράψει, με αποτέλεσμα να προτιμήσει τη λύση της αυτοκτονίας.

«Κατά τη διάρκεια των εκατομμυρίων χρόνων στα οποία καταγράφω την ιστορία, έχω αναγκαστεί να χαρίσω την αιωνιότητα σε αρκετά ντροπιαστικά γεγονότα. Κυνήγι μαγισσών, πόλεμοι για λόγους θρησκείας, τζιν σορτσάκια, είναι μερικά μόνο από αυτά τα οποία κατέγραψα με αρκετή δόση ντροπής. Υπάρχει όμως και ένα όριο. Το να καταγράψω όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας είναι κάτι που απλά δεν καταδέχομαι. Δεν μπορώ να επιτρέψω οι μελλοντικές γενιές να διαβάσουν ότι ο Παύλος ο Χαϊκάλης υπήρξε ρυθμιστής των εξελίξεων στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, αναφέροντας στην ίδια πρόταση ονόματα όπως ο Πάνος Καμμένος κι ο Λάκης Λαζόπουλος. Ξεκινάω να γράψω τη λέξη «Χαϊκάλης-Gate» και δεν πάει το χέρι μου. Ήδη έκανα υποχωρήσεις καταγράφοντας όσα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες με τα βρώμικα παγκάκια και την απεργία πείνας του κυρίου Μιχελογιαννάκη, πλέον θα πρέπει να βάλω μια τελεία», αναφέρει σε δραματικό τόνο ο ιστορικός και συνεχίζει:

«Απ’ το να αλλοιώσω την ιστορία, κάτι για το οποίο έχω ήδη κατηγορηθεί στο παρελθόν, προτιμώ να δώσω ένα τέλος στη ζωή μου με αξιοπρέπεια. Άλλωστε ποιος ξέρει τι θα πρέπει να καταγράψω στο μέλλον γι’ αυτή τη χώρα, δεν τολμώ να ζήσω και να το ρισκάρω».

Πλέον, όλος ο πλανήτης παρακολουθεί παγωμένος τις εξελίξεις, με το ερώτημα που προκύπτει να είναι το ποιος θα καταγράφει στο εξής την ιστορία. Ενδιαφέρον για τη θέση που έμεινε «ορφανή» φέρεται να έχει εκδηλώσει ήδη η «ομάδα αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Γιώργο Μουρούτη, με τις φήμες προς το παρόν να μην επιβεβαιώνονται.

Πηγή: από το εξαιρετικά ενημερωμένο & έγκυρο ιστολόγιο  tokoulouri

 

Advertisements

One thought on “ΕΠΕΙΓΟΝ: Αυτοκτόνησε ο ιστορικός του μέλλοντος, αρνούμενος να καταγράψει όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s