Ηχητικά ντοκουμέντα δείχνουν το ποιόν των στελεχών της Χρυσής Αυγής

Αναδημοσιεύει ο Παύλος

….

 

1. Παραδοχή, μέσω θριαμβολογιών ότι η Χ. Α. έδειρε τα μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα

 

Σημείωση: Η «Εφημερίδα των Συντακτών» παρουσίασε πρώτη το ηχητικό ντοκουμέντο

 

Η τηλεφωνική συνομιλία του Γιάννη Λαγού με τοπικό στέλεχος της Χ.Α. αμέσως μετά την αιματηρή ενέδρα στο Πέραμα αποτελεί κυνική ομολογία για τη δολοφονική επίθεση εναντίον μελών του ΠΑΜΕ.

Ειδικότερα, μια συνομιλία του βουλευτή και τομεάρχη Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού, με το στέλεχος του κόμματος και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Πειραιά με την Ελληνική Αυγή, Σωτήρη Δεβελέκο, αποκαλύπτει πως την επίθεση πραγματοποίησε ένα «τάγμα εφόδου» του νεοναζιστικού μορφώματος, αποτελούμενο από περίπου 20 άτομα.

Η συγκεκριμένη συνομιλία, από την οποία αποδεικνύεται ο καθοδηγητικός ρόλος του Γιάννη Λαγού, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 12ης προς 13η Σεπτεμβρίου του 2013 και ώρα 00:37. Σ’ αυτήν οι δύο άνδρες μιλούν με… καμάρι για την επίθεση που πραγματοποίησε μια ομάδα χρυσαυγιτών εναντίον 45 ατόμων που είχαν βγει για αφισοκόλληση, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου, Σωτήρης Πουλικογιάννης.

Στο τέλος της κουβέντας των δύο ανδρών φαίνεται και η εκ των άνωθεν καθοδήγηση που υπήρχε στο κόμμα, καθώς ο Λαγός διέταξε το τάγμα εφόδου να διαλυθεί και να πάει ο καθένας στο σπίτι του, ενώ ο συνομιλητής του (ο οποίος σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή) συμφώνησε λέγοντας: «Ε, μην τσιμπήσουν και κάνα δικό μας και έχουμε άσχημο τέλος»

 

Η συνομιλία

«-Λαγός: … Βγήκανε για να σβήσουνε συνθήματα και τους πετύχανε φίλε. Δέκα αυτοκίνητα με 4 και με 5 άτομα, ισοπεδοθήκανε και τα 45 άτομα που ήτανε εκεί πέρα, τους λιώσανε, τους λιώσανε.

-Δεβελέκος: Ε, ρε που… μου.

-Λαγός: Ήτανε και ο πρόεδρος της Ζώνης κάτω που το παίζει εκεί πέρα ξέρειςο πρόεδρος και καλά της Ναυπηγοεπισκευαστικής της Ζώνης, τον λιώσανε και αυτόν και του λέει ο Τάσος: άντε μείνε στο σπίτι σου την επόμενη φορά για να τελειώνουμε. Αυτά που ξέρατε τελειώσανε…Τους λιώσανε φίλε, 45 άτομα, δεν ξέρανε λέει από που να φύγουνε, τους βαράγανε 10 λεπτά. … και όπως ήταν ένα κομβόι δέκα αυτοκίνητα τους κατεβάσανε κάτω απ’ τα αυτοκίνητα και τους ισοπεδώνανε, τους σπάγαν τα αμάξια, τους βαράγανε.

-Δεβελέκος: Ω, ρε φίλε, τι λες τώρα.

-Λαγός: φάγανε πολύ, πολύ ματσούκι. Και χτύπησε μονάχα ο Αντωνάκης από εμάς που είναι στο πενταμελές, έφαγε μια πέτρα λέει από μακριά που του ρίξανε, τίποτα άλλο, ούτε χέρια ούτε τίποτα.

-Δεβελέκος: Πω, πω ρε που… Και Νίκαια;

-Λαγός: …Εντάξει Νίκαια δεν ήταν σοβαρό, είχαν βγει 6-7 άτομα, τους πήραν οι δικοί μας από πίσω, παράτησαν τις μπογιές και τρέχανε οι άλλοι… Το πολύ έγινε εδώ στο Πέραμα, έγινε Κόλαση σου λέω φίλε, έγινε ισοπέδωση, ισοπέδωση…

….

-Δεβελέκος: για να σβήσουνε συνθήματα τώρα βγήκανε 45 άτομα, α ρε…

-Λαγός: Και βγήκανε οι δικοί μας 18, 18-20 πόσοι ήτανε και τους λιώσανε, τους λιώσανε.

-Λαγός: Να πούνε να φύγουνε τώρα εντάξει;

-Δεβελέκος: Ε, μην τσιμπήσουν και κάνα δικό μας και έχουμε άσχημο τέλος.»

 

Ολόκληρη η συνομιλία:

 

 

Πηγές: http://www.efsyn.gr/?p=233120

και

http://tvxs.gr/news/ellada/epibebaionetai-oti-i-xa-briskotan-piso-apo-tin-epithesi-sti-perama

 

 

2. Χυδαίο βρίσιμο και χλευασμός του νεκρού Π. Φύσσα

Δυο ακόμη τηλεφωνικές συνομιλίες, που συμπεριλαμβάνονται στην δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έρχονται στο φως.

Στις συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν δυο μέρες μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο οδηγός και σωματοφύλακας του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου, Σωτήρης Δεβελέκας συνομιλεί με δυο μέλη της ΧΑ έναν άντρα και μια γυναίκα. Σύμφωνα με το ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το Κόκκινο 105,5 οι συνομιλητές λένε αναφερόμενοι στον Π. Φύσσα«Τραγούδα τώρα π…στη απο εκεί που είσαι!»

Ο Σωτήρης Δεβελέκας, που ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, αφού βρίζει χυδαία τον νεκρό, συνομιλώντας με την Χρυσαυγίτισα τηλεφωνεί σε έναν Χρυσαυγίτη με τον οποίο επίσης χλευάζουν τον Παύλο Φύσσα για την συμμετοχή του νεκρού σε σατιρική εκπομπή λέγοντας: «τώρα θα κάνει εκπομπή από το παράδεισο».

Ακούστε εδώ το ηχητικό ντοκουμέντο:

http://tvxs.gr/news/ellada/xa-gia-fyssa-tragoyda-tora-psti-apo-ekei-poy-eisai

 

 

3. Χυδαιολογία και χλευασμός για τον δολοφονημένο Α. Γρηγορόπουλο

Ηχητικό αρχείο είχε στο κινητό του ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, στο οποίο ακούγονται μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης 7 ημέρες μετά την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008 να τραγουδούν ένα χλευαστικό και χυδαίο τραγούδι. 

 Σύμφωνα με το Έθνος που έχει στην κατοχή του το ηχητικό ντοκουμέντο, οι χρυσαυγίτες λένε:

Στα μαθητικά σου τα βιβλία/πίσω από τις λέξεις, χ…κε ο Αλέξης/μες των Εξαρχείων την πλατεία/κι από την μπόχα ήρθε η Αστυνομία/Κάθισε στον π…ο μου λιγάκι/να μου τον αρμέξεις/ψόφησε ο Αλέξης/και στο σάπιο του το κ…κι/άναψε κι εσύ ένα κεράκι./Η μαμά του βγήκε στο μπαλκόνι/δεν μπορεί ν’ αντέξει/την μπόχα του Αλέξη/σάπισε το άτυχο πρεζόνι/δεν θα ξεχάσουμε ρε παλιοπου…νι.

Στην καταγραφή του αποσπάσματος ακούγονται γέλια και σύμφωνα με την εφημερίδα η αστυνομία εκτιμά ότι είναι του Κασιδιάρη και του Παναγιώτη Ηλιόπουλου. Αυτό γιατί στο κινητό του βρέθηκαν πολλά κοινά τους βίντεο και ηχογραφήσεις. Το συγκεκριμένο αρχείο βρίσκεται στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τη δίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.

Σημειώνεται ότι στο ένταλμα προφυλάκισης του Κασιδιάρη, το αίτημα αποφυλάκισης του οποίου απορρίφθηκε, οι ανακρίτριες έκαναν εκτενή αναφορά στα ηλεκτρονικά αρχεία που βρέθηκαν στο κινητό του, τονίζοντας το κομμάτι που αφορούσε τα όπλα. Οπως ανέφεραν, στα ηλεκτρονικά πειστήρια βρέθηκε καταχωρισμένος μεγάλος αριθμός φωτογραφιών και βίντεο του κατηγορουμένου, μέσα από τα οποία ο Κασιδιάρης έχει καταγραφεί να κάνει χρήση όπλων σε μη οργανωμένους χώρους σκόπευσης, βάλλοντας ενίοτε σε προσομοιώσεις μαχών.

 

Πηγή: http://tvxs.gr/news/ellada/o-kasidiaris-xleyaze-ton-thanato-toy-aleksi-grigoropoyloy

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Σύντομος σύνδεσμος: http://wp.me/pPn6Y-jAy

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Για επικοινωνία: ormithiella@hotmail.gr

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s