Η απολαυστική συνομιλία Κασιδιάρη – Μπαλτάκου

Αναδημοσιεύει ο Παύλος

….

Χωρίς σχόλια…

 

Διάλογος

«ΚΑΣ.: Όταν κατ’ αρχήν όταν βγήκα εγώ τι έπαθε ο Σαμαράς, μπορείς να μου πεις;
ΜΠΑ.: Ήταν στην Αμερική τότε.
ΚΑΣ.: Ναι, ήταν στην Αμερική, αλλά εγώ έχω μάθει ότι έπαθε εγκεφαλικά.
ΜΠΑ.: Σοκ και δέος! Χαμός έγινε, της πουτάνας… δεν με πήρε εμένα, του ’χα πει ότι αυτά που κάνεις… του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε εμένα γι’ αυτό το πράγμα. Πήρε τους άλλους δυο και τους γάμησε τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια: «με κοροϊδέψατε, μ ε δουλέψατε, τι είναι αυτά ξεφτιλίστικα». Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι: «τελείωσε, τους έδεσα, τους έδεσα γειά σας!» και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς.
ΚΑΣ.: Με τους ανακριτές που μας αφήσανε, εκεί στο επίμαχο στάδιο, τι έγινε; Γιατί αυτοί το γυρίσανε κωλοτούμπα μετά, αφ’ ότου αφήσανε εμάς, μετά που πήρανε τους άλλους το γυρίσανε κωλοτούμπα.

ΜΠΑ.: Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.
ΚΑΣ.: Ναι, ωραία δεν υπήρχε τίποτα.
ΜΠΑ.: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο… όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο: «ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;» Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! ΚΑΝΕΝΑ!
ΚΑΣ.: Ούτε για τους άλλους είχε όμως…
ΜΠΑ.: Μα με τους άλλους ήτανε… (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας).ΚΑΣ.: Ποιος την έκανε τη ζημιά εκεί;

ΜΠΑ.: Και οι δυο.

ΚΑΣ.: Δένδιας, Αθανασίου;
ΜΠΑ.: Ποιος άλλος να το κάνει…
ΚΑΣ.: Και τι λέει ο Σαμαράς γι’ αυτά; Έχει συναίσθηση του τι γίνεται;
ΜΠΑ.: Όχι, στην αρχή δεν είχε… τώρα όμως που είδε τα γκάλοπ… αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα αυτά τα τρομερά «2% – μου λέει – θα πάνε»… του λέω: «εγώ σου λέω 20% θα πάνε». Μου λέει: «Είσαι μαλάκας».
ΚΑΣ.: Ποιος του ’πε να τα κάνει αυτά;
ΜΠΑ.: Πρώτ’ απ’ όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ’ το να έχει προβάδισμα από το Σύριζα.ΚΑΣ.: Κόβει ψήφους ’ντάξει;

ΜΠΑ.: Είναι λογικό.

ΚΑΣ.: Κι επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή;

ΜΠΑ.: Τον πούστη… απίστευτο πράγμα, απίστευτο.

ΚΑΣ.: Κι αυτά που είπε ο Ρουπακιώτης;
ΜΠΑ.: Αυτό είναι σίγουρο, αφού το ’κανε την εβδομάδα που θα πήγαινε εκεί.
ΚΑΣ.: Η Γκουτζαμάνη, αυτά τα πράγαμτα που έκανε, που εγώ πράγματι είχα τις πληροφορίες ότι ήτανε δεξιά και με το γράμμα του νόμου.
ΜΠΑ.: (κάνει τον σταυρό του).
ΚΑΣ.: Θεούσα.ΜΠΑ.: Ναι.

ΚΑΣ.: Πώς τα ’κανε αυτά τα αίσχη με τον Βουρλιώτη και με το στήσιμο αυτού του πορίσματος;

ΜΠΑ.: Την πείσανε ότι: «είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και ότι είναι αντίθετιο με τον Χριστιανισμό».

ΚΑΣ.: Ποιος την έπεισε γι’ αυτά τα πράγματα;

ΜΠΑ.: Ο Αθανασίου κι ο Δένδιας.

ΚΑΣ.: Να πας στον Εισαγγελέα και να πεις ποιοι έστησαν όλη αυτή την σκευωρία: ότι ο Αθανασίου έδωσε εντολή στην Γκουτζαμάνη, ότι ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή στον Αθανασίου και όλοι αυτοί να πάνε να δικαστούνε. Αν είσαι δίκαιος άνθρωπος αυτό πρέπει να κάνεις.

ΜΠΑ.: Άμα το κάνω αυτό τώρα θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα την βάλει στο αρχείο.

ΚΑΣ.: Λες ε;

ΜΠΑ.: Ε, βέβαια! Με κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; Σε ποιον εισαγγελέα θα πάω; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Γκουτζαμάνη. Θα πάω να καταγγείλω την Γκουτζαμάνη στον εαυτό της;
ΚΑΣ.: Πώς μπήκε η Γκουτζαμάνη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;
ΜΠΑ.: Αφού είναι απ’ το ίδιο χωριό.
ΚΑΣ.: Άρα τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο.
ΜΠΑ.: Ναι, είναι από το ίδιο χωριό. Δηλαδή δεν είναι απ’ το ίδιο χωριό είναι από απέναντι χωριά, έτσι. Αλλά έχουν μπει στον ίδιο διαγωνισμό, είναι συνομίληκιο σχεδόν. Είναι συντοπίτες, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε.»
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

7 σκέψεις σχετικά με το “Η απολαυστική συνομιλία Κασιδιάρη – Μπαλτάκου

 1. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει τίποτα …

  Το μονό που αποδεικνύει αυτό το βίντεο είναι την σχέση της κυβέρνησης με την χα .. Του ότι δηλαδή είχανε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και βάση αυτής της καλής σχέσης και συνεργασίας ο Μπαλτάκος λέει τα όσα λέει στον ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ Κασιδιάρη , γιατί αν δεν τον θεωρούσε ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ δεν θα έλεγε τα όσα είπε , ούτε κανείς ( εκτός από αυτούς που θέλουν για τους δικούς τους λόγους συμφέροντος ) πιστεύει πως θα μπορούσε ο Μπαλτάκος να κάτσει να πει τα όσα είπε αν δεν υπήρχε σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τους ..

  Ο φοβισμένος όμως Κλασιδιάρης , μπροστά στο μέλλον που του έχουν ετοιμάσει τα αφεντικά του ( η ΝΔ ) τρόμαξε ( δεν την σηκώνει την φυλακή το παλικάρι ) και παγίδευσε το φιλαράκι του και εντολέα του τον Μπαλτάκο καθώς του ζητούσε εξηγήσεις για το τι έγινε πίσω από την κουρτίνα στο παρασκήνιο και που φυσικά ο Μπαλτάκος αφού γνωρίζει ότι μιλά σε άνθρωπο της εμπιστοσύνης του , του τα λέει ΟΛΑ χαρτί και καλαμάρι ..

  Αυτό το βίντεο δεν αθωώνει την χα , ούτε τους κάνει μάγκες .. Το αντίθετο μάλιστα , αποδεικνύει την διαπλοκή της χα με το σύστημα και τους τινάζει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ στην αέρα .. Με λίγα αέρα ο Κασιδιάρης τους πείρε όλους τους μαζί του …

  Η κυβέρνηση μετά από αυτό θα πέσει , αφού το σύστημα αποκαλύφθηκε και η εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη κλονίστηκε και ΟΛΟΙ οι αστοί της χώρας θα αποσύρουν την ανοχή από πάνω της και αν επιμένει να συνεχίσει να κυβερνά μόνο δικτατορικά θα μπορεί (?) να κυβερνά ..

  Η διαπλοκή ΧΑ – ΝΔ αποκαλύφθηκε και αφού αποκαλύφθηκε το σύστημα τινάχτηκε στον αέρα .. Με λίγα λόγια ο Κλασιδιάρης το έκανε «Κιούγκι» το μαγαζί ..

 2. @salamandras: «Αντε να το δοσεις να το καταλβει το σιχαμενο ελληναριό»

  Σε χαλάνε οι έλληνες. Σε καταλαβαίνω. Είσαι τόσο αντι-ρατσιστής και οι έλληνες είναι τόσο ρατσιστές…

  Νομίζω πως ο αντι-εξουσιαστικός χώρος πρέπει να ανακυρήξει τους έλληνες ως ανεπιθύμητους στον πλανήτη γη, ως όνειδος του ανθρωπίνου είδους και ως μή άξιους να ζουν και να υπάρχουν.

  Επισήμως να γίνει αυτό το ανάθεμα από τον αντι-εξουσιαστικό χώρο. Για να μην χρειάζεται να το κάνει ένας ένας μόνος του ο κάθε αντι-εξουσιαστής αντι-ρατσιστής κάθε φορά.

  Και ίσως θα ήταν και καλό επικοινωνιακό τρυκ να μοιραστούν κονκάρδες στα μέλη του χώρου που θα αναγράφουν: εξοντώστε τους σιχαμένους έλληνες.

  Θραξ Αναρμόδιος

  • Το 90% του λαού σου ειναι ενα συνονθύλευμα αμόρφωτων και αγραμματων ηλιθίων, ενας ακροδεξιος βοθρος φασιστων, ρατσιστών και θρησκόληπτων πιθηκοειδών.Αυτα τα ΔΟΥΛΟΦΡΟΝΑ(χειροτεροι και απο δουλοι) δίποδα θα μας οδηγουσουν σε εμφυλιο με την ηλιθιοτητα που τους δερνει, αλλα θα το καταλαβεις οταν θα αρχισουν να σερνουν στους δρομους ανθρωπους γιατι υποτιθεται βρομιζουν την καθαρη κοινωνιουλα τους.Τοσο αχρηστοι που ουτε γαλα δεν μπορουν να παραξουν για να ταισουν τα παιδια τους, που αναγκαζονται να γινονται υποχειρια ενος σακατη βρωμογερου και μιας σκυλας που μοιαζει με μπολντοκ πρωην κομμουνας και των αφεντικών τους.Οκτω χιλιαδες χρόνια αθλιότητας και εμετου εξαιτιας αυτων των ζώων με τους βρωμοθεους τους και τη σιχαμενη την πιστη τους.Τους -ισμους τους και τα ηλιθια ιδανικα τους, τους μαζισμους τους και τις αγελες τους που ονομασαν πατριδα.Ολοι αυτοι οι πανιβλακες που εχουν κατστρεψει τα ομορφοτερα πραγματα σε αυτη τη ζωή για να βρουν νοημα εκει που δεν υπαρχει.Τους βλεπω και μου θυμιζουν τους πιθηκους στη οδυσσεια του διαστηματος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s