Αεροπλάνο

http://wp.me/pPn6Y-ins  

5 σχετικά άρθρα που μας λύνουν τις απορίεςLost-Horizon

>>>

2 σενάρια «συνωμοσίας» αναφέρουν, επίσης, ότι το αεροπλάνο αυτό μπορεί, τελικά, και να μην απογειώθηκε ποτέ & να μας εμφανιστούν μετά λίγες μέρες τα δήθεν «συντρίμμια» του, «ρίχνοντάς μας στάχτη στα μάτια» & κλείνοντας οριστικά το θέμα.

Σίγουρα, πάντως, τα 5 ακόλουθα άρθρα μας λύνουν απορίες όπως

α. γιατί ΑΥΤΟ το αεροπλάνο; 

β. τι πολύτιμο περιείχε το συγκεκριμένο αεροπλάνο;

γ. τί παίζει πια μ΄αυτό το αεροπλάνο & δεν μπορούν να το βρουν με τόσα υπερσύγχρονα ραντάρ & δορυφόρους που ανιχνεύουν ακόμη και καρφίτσα; Μας δουλεύουν;

>>>

1. Τα πάντα γνωρίζουν οι Αμερικανοί για το χαμένο Μπόινγκ

του Γιώργου Δελαστίκ >>>

Θέατρο παίζει η αμερικανική μυστική υπηρεσία ηλεκτρονικής παρακολούθησης όλου του πλανήτη, η διαβόητη NSA, όταν τηρεί σιγή ιχθύος για το τι ακριβώς έχει γίνει με το χαμένο Μπόινγκ των μαλαισιανών πολιτικών αερογραμμών με τους σχεδόν τριακόσιους επιβάτες.

Θέατρο παίζει και η αμερικανική κυβέρνηση φυσικά, η οποία έχει ενημερωθεί πλήρως για τα πάντα που αφορούν το αεροπλάνο αυτό, του οποίου η τύχη υποτίθεται ότι αγνοείται.

Νοτίως της ινδικής υποηπείρου, νοτιότερα των Μαλδίβων Νήσων, βρίσκονται τα νησιά των Βρετανικών Εδαφών του Ινδικού Ωκεανού. Στο νότιο τμήμα αυτού του νησιωτικού συμπλέγματος, κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά, με τις κοντινότερες ακτές να απέχουν χιλιάδες και χιλιάδες μίλια, βρίσκεται η κολοσσιαίας στρατιωτικής σημασίας αμερικανική αεροναυτική βάση στο νησί Ντιέγκο Γκαρσία.

diego-garcia-a1

Από τη βάση αυτή οι ΗΠΑ ελέγχουν ολόκληρη τη νότια Ασία από τη Σαουδική Αραβία ως την Ινδία και τη Μαλαισία, τις ανατολικές ακτές όλης της Αφρικής και την Αυστραλία!

Από εκεί ξεκινούν με απόλυτη ασφάλεια τα αμερικανικά βομβαρδιστικά για να πλήξουν στόχους σε οποιαδήποτε χώρα της περιοχής που προαναφέραμε, αν αυτό διατάξει η Ουάσιγκτον.

Λόγω της τεράστιας στρατιωτικής σημασίας της αμερικανικής βάσης του Ντιέγκο Γκαρσία και της έλλειψης δυνατότητας λειτουργίας επίγειων σταθμών επιτήρησης της περιοχής εκ μέρους των ΗΠΑ, η ηλεκτρονική σάρωση του Ινδικού Ωκεανού από τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους της NSA είναι απείρως πυκνότερη από όσο θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος αδαής, παρατηρώντας έναν απέραντο ωκεανό σχεδόν εντελώς άδειο από νησιά.

Χωρίς να παριστάνουμε τον ειδικό, είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να πετούσε όχι έξι – επτά ώρες, αλλά ούτε ένα λεπτό ένα θηριώδες Μπόινγκ και να μην έχει εντοπιστεί από τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους της NSA!

Όχι σήμερα, αλλά πριν από δέκα και πλέον χρόνια η διακριτική ικανότητα των δορυφόρων κατασκοπείας είναι τόσο μεγάλη ώστε από το Διάστημα μπορούν να διαβάσουν την… πινακίδα κυκλοφορίας οποιουδήποτε αυτοκινήτου κινείται σε οποιονδήποτε δρόμο οποιασδήποτε πόλης ή χωριού της Γης!

Είναι απολύτως αδύνατον να πετάξει αεροσκάφος στην περιοχή και να μην είναι πλήρως καταγεγραμμένη ανά δευτερόλεπτο η πτήση του από την NSA. Τα στρατιωτικά μέσα ανίχνευσης ιπτάμενων αντικειμένων δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τα ραντάρ της πολιτικής αεροπορίας που απλώς λαμβάνουν το ειδικό σήμα που εκπέμπει διαρκώς κάθε αεροσκάφος που μεταφέρει επιβάτες για να αποφεύγονται τα ατυχήματα στον αέρα.

Τα στρατιωτικά μέσα κατασκοπείας εντοπίζουν τα αεροσκάφη οπτικά, λόγω αντανάκλασης κυμάτων, από τις θερμικές ανωμαλίες διαφοράς θερμοκρασίας ενός κινητήρα εν λειτουργία με τους -60 βαθμούς θερμοκρασίας του αέρα σε αυτά τα ύψη και με άλλες, πολύ πιο σύγχρονες μεθόδους που αποτελούν κρατικά μυστικά και φυσικά δεν είναι γνωστές στους δημοσιογράφους ή στους επιστήμονες που δεν εργάζονται στις αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες.

Αναφέρουμε αυτές τις λεπτομέρειες για να θεμελιώσουμε τον ισχυρισμό μας ότι οι Αμερικανοί γνωρίζουν τα πάντα για την πτήση και την τύχη του μαλαισιανού Μπόινγκ.

Γιατί δεν αποκαλύπτουν τι έγινε;

Τι προσπαθούν να κρύψουν;

Δεν γνωρίζουμε.

Το βέβαιο είναι ότι καλλιεργούν σκοπίμως τη σύγχυση θέτοντας σε κυκλοφορία πληθώρα σεναρίων, τα περισσότερα των οποίων είναι ηλίθια.

Μας προξένησε ομολογουμένως πολύ μεγάλη εντύπωση η διοχετευθείσα πληροφορία ότι το μαλαισιανό Μπόινγκ πετούσε έξι – επτά ώρες προς τα δυτικά, πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό και ότι είτε ακολούθησε βόρεια διαδρομή προς το Καζακστάν (πράγμα απολύτως αδύνατο χωρίς να εντοπιστεί από την ινδική αεράμυνα), είτε πέταξε σε νότια διαδρομή.

Εδώ βρίσκεται όλη η ουσία. Νότια βρίσκεται η… αμερικανική βάση του Ντιέγκο Γκαρσία!

Αν όντως είχε σημειωθεί οιασδήποτε μορφής αεροπειρατεία στο μαλαισιανό Μπόινγκ και οι αεροπειρατές δεν απαντούσαν στις απαιτήσεις προσδιορισμού της ταυτότητας του αεροσκάφους και επιπλέον ακολουθούσαν πορεία προς τον Νότιο Ινδικό Ωκεανό προσεγγίζοντας θεωρητικά τον εναέριο χώρο της αμερικανικής βάσης του Ντιέγκο Γκαρσία, η πιθανότερη εκδοχή είναι τραγική: δεν αποκλείεται καθόλου να έχει καταρριφθεί από αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη! Η στρατιωτική λογική δεν επιτρέπει ταλαντεύσεις σε τέτοιες περιπτώσεις!

Δεν είναι δυνατόν πάντως ένα επιβατικό αεροπλάνο να πετάει εκτός πορείας επί έξι ώρες και να μην έχει πλαισιωθεί από πολεμικά αεροπλάνα των ΗΠΑ ή άλλων χωρών για να δουν τι συμβαίνει και να το αναγκάσουν να προσγειωθεί εκεί που θα του υποδείκνυαν, καταρρίπτοντάς το αδίστακτα αν αρνηθεί να συμμορφωθεί.

Συνέβη όντως αυτό ή κάτι άλλο; Αγνοούμε.

Πηγή

*

2. Και το Κρεμλίνο γνωρίζει που είναι το αεροπλάνο…

641886_malaysia-airlines-flight-370-search-areas

Έκθεση του Κρεμλίνου περιπλέκει ακόμη περισσότερο το μυστήριο με το εξαφανισμένο Μπόνγκ καθώς κάνει λόγο για «ύποπτο φορτίο» που κουβαλούσε το αεροπλάνο και για εκτροπή του από τις ΗΠΑ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, η έκθεση αναφέρει ότι οι Αμερικανοί συνέλαβαν και εξέτρεψαν το αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών σε απόρρητη βάση στην ατόλη Ντιέγκο Γκαρσία του Ειρηνικού. Σύμφωνα με την έκθεση η πτήση 370 ήταν υπό επιτήρηση, λόγω αυτού ακριβώς του ύποπτου φορτίου που είχε εν πρώτοις εντοπιστεί στις Σεϋχέλλες και είχε φορτωθεί στο υπό αμερικανική σημαία πλοίο-κοντέινερ MV Maersk Alabama MV.

Δυο φρουροί νεκροί…

Η ρωσική έκθεση αναφέρει ότι αυτό το φορτίο συνοδεύτηκε κατά τη μεταφορά του με το πλοίο με προορισμό το αεροπλάνο από δύο άριστα εκπαιδευμένους SEALS του αμερικανικού ναυτικού. Αυτό οι δύο Navy Seals βρέθηκαν κατά την έκθεση ,νεκροί ανάμεσα στα κοντέινερ, μια ημέρα μετά τον ελλιμενισμό του πλοίου στις Σεϋχέλλες.

Υποστηρίζεται επίσης ότι το ύποπτο φορτίο θα φορτωνόταν στο αεροπλάνο που εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου. Μάλιστα οι Ρώσοι είχαν ειδοποιήσει τους Κινέζους οι οποίοι είχαν διαβεβαιώσει ότι θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μάθουν το περιεχόμενο αυτού του φορτίου. Σύμφωνα με την έκθεση του Κρεμλίνου, το ναυτικό των ΗΠΑ μπορούσε να εκτρέψει από απόσταση το αεροσκάφος προς τη βάση στο Ντιέγκο Γκαρσία με ηλεκτρονική διασύνδεση που επιτρέπει τον έλεγχο, όπως γίνεται σε κάθε αεροσκάφος τύπου Drone. Για να στηρίξει αυτά που θεωρεί ως στοιχεία και αποδείξεις η έκθεση αναφέρει ότι αν τα πράγματα ήταν «αθώα», τότε οι Αμερικανοί θα είχαν δώσει δορυφορικές εικόνες από την περιοχή του Ινδικού και της Νότιας Θάλασσας στην Κίνα, καθώς καλύπτουν αυτή την περιοχή μέσω του Ντιέγκο Γκαρσία. Όμως, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Η πατέντα…

Στο δημοσίευμα «παίζουν» και σενάρια βιομηχανικής κατασκοπείας, καθώς σύμφωνα με αυτό, 4 Κινέζοι επιβάτες της εξαφανισμένης πτήσης ήταν κάτοχοι μιας πατέντας που εγκρίθηκε την 4η ημέρα από την εξαφάνιση του αεροπλάνου. Σύμφωνα με τους ιδρυτικούς όρους της πατέντας, αν ένας από τους κατόχους της πεθάνει, το ποσοστό της μοιράζεται στους υπόλοιπους και σε περίπτωση που πεθάνουν και οι 4, τότε περνάει στην εταιρεία Freescale, ιδιοκτήτης της οποίας είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ντέιβιντ Ρότσιλντ.

Πηγή

*

Οι κινηματογραφικές αμερικανιές του Χόλιγουντ περνούν μηνύματα για πιθανά μελλοντικά γεγονότα, ώστε να έχει προηγηθεί κατάλληλη προετοιμασία της κοινής γνώμης; Ή, σενάρια ταινιών δίνουν ιδέες & εμπνέουν βρωμιές του συστήματος, ως αφορμές για την εξυπηρέτηση μελλοντικών στόχων;

Η Αμερική δέχτηκε διπλή ήττα από τη Ρωσία πρόσφατα, μία στη Συρία & μία στην Ουκρανία (αυτοί παίζουν κι ό κόσμος υποφέρει, βέβαια, από την άλλη πλευρά…). Γνωρίζουμε καλά ότι αναμένεται η «απάντηση» κι ότι αυτό δεν θα μείνει έτσι…

Είδαμε, επίσης, τι παίχτηκε με τους Δίδυμους Πύργους & τα πλουσιότατα σε φυσικούς πόρους Ιράκ & Αφγανιστάν, στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.

Πια , τα περιμένουμε όλα… Πιθανόν κάπως να χρησιμοποιηθεί το «σκηνικό» αυτό στο μέλλον. Αλλά και να μην χρησιμοποιηθεί, το «ράδιο-αρβύλα» που διέρρευσε ότι 20 επιστήμονες-ανώτατα στελέχη εταιρείας υψηλής τεχνολογίας που ήταν μέσα (νομίζω είπαν και για τεχνικό της IBM) & κάτι για συμβόλαια & πατέντες & εγγονούς Ροκφέλλερ ή Ροθτσάιλντ (καποιανού από δαύτους, τέλος πάντων) μπλα μπλα μπλα που ακούστηκαν, μας είναι αρκετά. Τί; Οι 230 επιβάτες; Μα η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία πια… Ποιός νοιάστηκε από δαύτους ή συγκινήθηκε για τις +/- 7000 ελληνικές αυτοκτονίες;

Οπωσδήποτε, υπάρχει και η περίπτωση να παίχτηκαν και σκηνικά στον αέρα, που δεν θα τα μάθουμε ποτέ. Όπως π.χ. να του ετοίμαζαν κάνα εκβιαστικό σκηνικό του κοντού κι αυτός να τους το΄ριξε. Ή, να ετοιμαζόταν κάνα «περίεργο σκηνικό» προς Κίνα-πλευρά∙ για πολλούς αναλυτές, άλλωστε, ο βασικός «στόχος» όλων των γεγονότων που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό δεν είναι τόσο η Ρωσία, όπως καταδεικνύουν τα φαινόμενα, αλλά η Κίνα: μέσω των «χτυπημάτων» προς Ρωσία στοχεύεται η Κίνα…

Σίγουρα, πάντως, τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ καιρό: όπως συνέβη και στην περίπτωση των Δίδυμων Πύργων (που, ήδη από την αρχή διέρρεαν διάφορα & σχεδόν όλοι είχαμε ψιλιαστεί ότι κάπου «βρωμούσε» το θέμα), αργά ή γρήγορα θ΄αρχίσουν να «σκάνε μύτη» οι πληροφορίες, είτε μέσα από αρχεία τύπου Wikileaks κλπ ή κάνας μετανοημένος ή τρελαμένος ή αγανακτισμένος θ΄αρχίσει να τα βγάζει όλα στη φόρα. Οι δράστες, βέβαια, είναι συνήθως οι ίδιοι. Και οι σκοποί τους, πάντα απαράλλαχτοι…

Αυτό, όμως, που εντυπωσιάζει είναι που μας περνάνε για αδαείς & έχουν την απαίτηση να πιστεύουμε τις βρωμιές που σκαρώνουν & τον τρόπο που μας τις σερβίρουν…

Δείτε κι αυτό >>>

3. Το χαμένο αεροπλάνο της ταινίας «Lost Horizon»

(Frank Capra, 1937)

Lost-Horizon

[…] 1935. Ο συγγραφέας, στρατιώτης, διπλωμάτης και κατόπιν υπουργός Robert Conway αναλαμβάνει ένα τελευταίο καθήκον στην Κίνα, προτού επιστρέψει στην Αγγλία: να διασώσει 90 πολίτες της Δύσης που βρίσκονται στην πόλη Μπάσκουλ.

Στο αεροπλάνο που τον μεταφέρει, εν αγνοία των επιβατών, ο πιλότος έχει αντικατασταθεί από έναν συνεργάτη αεροπειρατών, που κλέβουν το αεροσκάφος.

Η διαδρομή που ακολουθεί το κλεμμένο πλέον αεροσκάφος είναι η μια από τις δυο διαδρομές που πλέον οι αρχές υποθέτουν ότι πιθανόν να ακολούθησε το αεροσκάφος – φάντασμα της Malaysia, αυτή προς Βορράν.

Τελικά, στην προσπάθεια τους να κλέψουν το αεροσκάφος, οι αεροπειρατές δεν κάνουν καλό υπολογισμό, τα καύσιμα σώνονται και το αεροσκάφος πέφτει στα Ιμαλάια. Μόνο θύμα της πτώσης είναι ο αεροπειρατής και απαγωγέας (είπαμε κινηματογραφική αδεία όλα επιτρέπονται).

Οι επιβάτες του αεροσκάφους διασώζονται από έναν άνδρα ονόματι Τσανγκ και οδηγούνται στη Σάνγκρι- Λα (Shangri-La / όπως και η ομώνυμή της θρυλική ουτοπική πολιτεία), μια ειδυλλιακή κοιλάδα που δεν υπάρχει ποτέ το κρύο των Ιμαλαΐων, ουσιαστικά μια χώρα της ουτοπίας. Πολλοί επιβάτες γοητεύονται τόσο από τη Σάνγκρι – Λα και τα θαύματα που συμβαίνουν εκεί (μια επιβάτης με θανατηφόρο ασθένεια φαίνεται να γιατρεύεται πλήρως), που δεν θέλουν να φύγουν ποτέ.

Ο Conway έχει μια συνομιλία με το μυστηριώδη ηγέτη της Σάνγκρι – Λα τον Χάι Λάμα (High Lama), ο οποίος τους αποκαλύπτει ότι το ατύχημα τους με το αεροπλάνο, μόνον ατύχημα δεν ήταν. Ο Χάι Λάμα, παρά τις μαγικές ιδιότητες που διαθέτει, γερνά και σε λίγο καιρό θα πεθάνει. Έχοντας διαβάσει τα γραπτά του Conway, τον θεωρεί τον μόνο άξιο διάδοχό του.

Μετά από μια σειρά περιπετειών όπου ο Conway εγκαταλείπει προσωρινά τη Σάνγκρι-Λα υπό την πίεση του αδελφού του, ξαναγυρνά τελικά στην πόλη αυτή της ουτοπίας και κανείς δεν κατάφερε να τον εντοπίσει ποτέ ξανά. […]

*Όσοι μιλάτε αγγλικά και θέλετε να δείτε αυτή την ταινία, γκουγκλάρετε το όνομά της και θα την πετύχετε ολόκληρη, είτε στο YouTube, είτε σε κάποιο site που παρέχει ταινίες.

*

4. Ένα αεροπλάνο σε «μαύρη τρύπα»

20140315-084243.jpg

Σχετικά με την εταιρία υψηλής τεχνολογίας που ανήκαν τα 20 προαναφερθέντα στελέχη-επιστήμονες.

Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

*

5. Πατέντες, πατέντες, πατέντες και Πτήση 370 των Μαλαισιανών αερογραμμών.

photoshop

Σχετικά με την εταιρία υψηλής τεχνολογίας που ανήκαν τα 20 προαναφερθέντα στελέχη-επιστήμονες

+ νέες πατέντες τεχνολογίας & τους κατόχους τους.

Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

*

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Αεροπλάνο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s