Χώσε 3

http://wp.me/pPn6Y-htK

4 σκέψεις σχετικά με το “Χώσε 3

 1. 1ον : Η πόλη έπεσε το 1206 , από εκεί και ύστερα τραβάμε όλοι κουπί ..

  2ον : Περιμένει έναν εχθρό , αφού όλοι όσοι ήρθαν από εκεί και ύστερα ( ιδιαίτερα μετά την νέα Φραγκοκρατία , από το 1826 και μετά με τους Βαυαρούς ) να αγαπήσει τον τόπο μας ..?? Από πότε το θύμα παρακαλά να αποκτήσει έναν «αγαπησιάρη» θύτη …??

  Αυτή η λογική είναι αυτουνού που θα τραβά για πάντα κουπί αλλά θα μπορεί να γκρινιάζει όσο θέλει για να ξεσπά … Δηλαδή δεν είσαι μόνο θύμα , αλλά είσαι και βλάκας συν τοις άλλοις .. Όσο πιο πολύ αγανακτείς και θυμώνεις , τόσο πιο πολύ δυνατά τραβάς το κουπί , αφου αυτό είναι το μόνο που έχεις στα χέρια σου και άρα μόνο σε αυτό μπορείς να ξεσπάσεις τον θυμό σου ..

  Περίμενε να σου έρθει ο ξένος που θα σε αγαπά βλήμα .. Επειδή μιλάνε Ελληνικά δεν σημαίνει πως είναι και Έλληνες , ούτε ντόπιοι .. Αν πας σπίτι τους μιλάνε όλοι την μητρική τους γλώσσα , Γαλλικά , Αγγλικά και Γερμανικά .. Ο πραγματικός ντόπιος είσαι εσύ που έχεις γίνεις δούλος των ξενόφερτων αφεντάδων που παριστάνουν τους ντόπιους και τους Έλληνες για να σε δουλεύουν ψιλό γαζί ..

  Κάτσε τώρα και κλάψε για την μοίρα σου και το κουπί που τραβάς και παρακάλα τους αφέντες σου θύμα , για να είναι πιο καλοί μαζί σου .. Μπορείς άμα θες να γίνεις και σαχλαμάρας για να διασκεδάζεις τους άλλους δίπλα σου έτσι ώστε να διασκεδάζουν και λίγο πάνω στο κουπί και να εκτονώνονται ποικιλοτρόπως .. ..

   • 13/4/1204 kατελήφθη η Πόλις….Τέλη τού 1204 καταλαμβάνουν τήν κεντρική Ελλάδα καί φυσικά τήν Αττική μέ τόν Βονιφάτιο τόν Μομφερατικό Βασιλιά τής Θεσσαλονίκης οπου σταματά μπροστά στόν Ακροκόρινθο όπου ξεκινά καί μία μακροχρονη πολιορκία,ταυτόχρονα μέ τήν πολιορκία τού Ναυπλίου ή πιό σωστά Ακροναυπλίας…..

 2. Συνολικά η Φραγκοκρατία στην Αθήνα βάστηξε 251 έτη .. Από το 1205 έως το 1311 δυνάστες ήταν τα Φραγκικά γένη των Δελαροσών και των Βριεννιών , από το 1311 έως το 1387 οι Ισπανοί Καταλανοί Βασιλείς της Αραγωνίας και της Σικελίας και από το 1387 έως το 1456 οι εκ της Φλωρεντίας Ατζαϊώλαι .. Όλη αυτή την περίοδο οι Ρωμηοί είχαν χειρότερη μοίρα και από τα σκυλιά του δρόμου ..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s