Να θυμηθούμε λοιπόν φασίστες της ΝΔ την 5 Μάη 2010? Καμιά αντίρρηση!

Λοιπόν για να το ξεκαθαρίζουμε. Αν αυτοί (φασιστική ΝΔ, μιντιακός βόθρος, χρυσή αυγή κλπ) θέλουν να μας θυμίζουν με το ζόρι την 5 Μάη 2010 με τον δικό τους προπαγανδίστικό τρόπο για τις δικές τους φασιστικές σκοπιμότητες καιρός να θυμηθούμε και να θυμίσουμε και σε αυτούς τι ήταν αυτή η 5 Μάη 2010 που μας την πετάνε στα μούτρα:
5 Μάη 2010 Η πιο πετυχημένη γενική απεργία όλων των εποχών, εκατοντάδες χιλιάδες (ίσως και πάνω από εκατομμύριο) στον δρόμο σε Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, οι μεγαλύτερες συγκρούσεις με τα ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ, ΔΙΑΣ, διαδοχικοί έφοδοι από ανεξέλεγκτα κύματα εξεγερμένων στην βουλή για να μην περάσει η χούντα ΔΝΤ και τρόικας, de facto ενωση των πορειών ΠΑΜΕ και υπολοίπων -συμπεριλαμβανόμενων και των αναρχικών μπλοκς- κι ένα κατάφωρο εργοδοτικό και κρατικό έγκλημα που σκότωσε και μια έγγυος γυναίκα με την γκαιμπελίστικη μάλιστα διάθεση και το θράσος της συλλογικής ευθύνης να φορτωθεί αυτό το έγκλημα στους εκατοντάδες χιλιάδες ξεσηκωμένους διαδηλωτές.

Αυτά θέλουν να μας θυμίσουν; Καιρός να τα θυμηθούμε! Γιατί τελικά αυτό το έκτρωμα των φαήληδων δεν έχει καταλάβει πόσο παίζει με την φωτιά αναδεικνύοντας με τέτοιο θράσος και δολοφονία της ιστορικής μνήμης εκείνη την μέρα σαν πολιορκητικό κροιό ενάντια στους αγωνιστές. Και του αξίζει να του έρθει στα μούτρα άλλη μια 5 Μάη 2010 τούτη την φορά άτρωτη σε ψυχολογικές επιχειρήσεις μαζικής ενοχοποίησης των ξεσηκωμένων.
Η 5 Μάη 2010 έπρεπε να είναι ο τάφος σας φαήληδες. Θα έρθει μια νέα που θα γίνει για σας, δεν γλυτώνετε…

Και όχι δεν παριστάνω τον μετά Χριστό προφήτη. Από τότε με είχε οργίσει πολλαπλά εκείνη η μέρα και η άποψη μου από τότε δεν άλλαξε. Ξαναφέρνω το κείμενο που είχα γράψει τότε, για εκείνη την μέρα που σήμερα τα κωλόπαιδα του φασισμού θέλουν ακόμη να μας την χρεώσουν ενοχικά θέλοντας και να ισοφαρίσουν αναδρομικά (αν είναι δυνατόν!) το ναζιστικό έγκλημα που πήρε τον Παύλο στο Κερατσίνι…
https://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2010/05/06/to-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1/

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Να θυμηθούμε λοιπόν φασίστες της ΝΔ την 5 Μάη 2010? Καμιά αντίρρηση!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s