Ο παλαιστίνιος φοιτητής που διέκοψε την ομιλία του Ομπάμα (βίντεο)

rabee

 

Ο Παλαιστίνιος Rabee’Eid, φοιτητής του Πανεπιστημίου Aquids, διέκοψε χθες τον Ομπάμα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ιερουσαλήμ.

Ο Rabee ρώτησε τον Ομπάμα:«Ήρθες εδώ για την Ειρήνη; Ή για να δώσεις κι άλλα όπλα στο Ισραήλ;» Και επίσης τον ρώτησε: «ΠΟΙΟΣ σκότωσε τη Ρέιτσελ Κόρι;» 

O Ομπάμα «απάντησε»: «Αυτό εννούσαμε όταν λέγαμε ότι πρόκειται για ζωντανό ντιμπέιτ».

Και στη συνέχεια το «δημοκρατικό» κράτος του Ισραήλ συνέλαβε τον νεαρό φοιτητή, ο οποίος μέχρι αυτή τη στιγμή κρατείται από τις ισραηλινές αρχές.

Το βίντεο στο οποίο ακούγεται ο Rabee ‘Eid να διακόπτει την ομιλία του Ομπάμα:

5 σκέψεις σχετικά με το “Ο παλαιστίνιος φοιτητής που διέκοψε την ομιλία του Ομπάμα (βίντεο)

  1. Άξιον επαίνου το τόλμημα του νέου αν και στην ερώτηση την οποία απηύθυνε δυστυχώς είναι γνωστή η απάντηση Αλίμονο εάν φανταστούμε ότι αυτός ο καραγκιόζης πήγε εκεί έχοντας σαν σκοπό την ειρήνη και όχι την συνέχιση μίας κατάστασης η οποία από μόνη της αποτελεί μία ακόμα ντροπή για το ανθρώπινο γένος (εάν βεβαίως κάποιος έχει το θράσος να χαρακτηρίζει τα κτήνη ως μέλη του ανθρωπίνου γένους)
    Καιρό είχαμε να δούμε μία ανάρτηση από εσένα Filistina κράτησέ μας ενήμερους εάν μπορείς για την περεταίρω τύχη του Eid

    • ΑΚΜΩΝ: Ο Eid αφέθηκε ελεύθερος.Ο επικεφαλής των ισραηλινών που τον συνέλαβαν τους είπε να του φερθούν καλά γιατί τους καταγράφουν τα ΜΜΕ (…)

      Θα προσπαθήσω να ποστάρω συχνότερα (δεν προλαβαίνω δυστυχώς). Σ’ ευχαριστώ!

  2. Aς παρέμβει λοιπόν ο κ. Ομπάμα να απελευθερωθεί ο Παλαιστίνιος που τόλμησε και μπράβο του να τοποθετηθεί στην ομιλία του. Αλήθεια είναι ότι 40 δις δολάρια στρατιωτική βοήθεια οι ΗΠΑ στέλνουν στο Ισραήλ.

Σχολιάστε