Εκλογές Ιταλίας 11>Η σημασία του «ιταλικού εκλογικού χτυπήματος» στην ΕΕ, για την Ελλάδα & την Ευρώπη-ΕΕ: “Νομισματική Κυριαρχία-Εθνική Κυριαρχία”-Η Ιταλία δρομολογεί ξεκάθαρα την έξοδό της απ΄το Ευρώ. Το φαινόμενο Μπέπε Γκρίλο. Πιθανές εξελίξεις στους επόμενους 3-4 μήνες σε Ελλάδα & ΕΕ (τι μας περιμένει)

http://wp.me/pPn6Y-fPS

Ενημερωθείτε.

Εκπομπή-ηχητικό 1

Εκπομπή-ηχητικό 2 >>>

Για όσους βιάζονται: δώστε βάση στα σημεία >>>

-00:08:04 > Η Ιταλία δρομολογεί ξεκάθαρα την έξοδό της απ΄το Ευρώ

-00:08:40  ως  00:14:37

-από 00:08:04  ως 0:34:03

 1. Μικρογραφία1:17:42Παρακολουθήστε αργότερα

  2

*

2 σκέψεις σχετικά με το “Εκλογές Ιταλίας 11>Η σημασία του «ιταλικού εκλογικού χτυπήματος» στην ΕΕ, για την Ελλάδα & την Ευρώπη-ΕΕ: “Νομισματική Κυριαρχία-Εθνική Κυριαρχία”-Η Ιταλία δρομολογεί ξεκάθαρα την έξοδό της απ΄το Ευρώ. Το φαινόμενο Μπέπε Γκρίλο. Πιθανές εξελίξεις στους επόμενους 3-4 μήνες σε Ελλάδα & ΕΕ (τι μας περιμένει)

 1. Επίσης σημαντικό, πολύ πρόσφατο άρθρο…

  http://chldimos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_27.html
  «Να ενωθούν οι φωνές της Νότιας Ευρώπης» – του e-φίλου Δήμου Χλωπτσιούδη.

  H Νότια Ευρώπη αντιδρά και επαναστατεί δημοκρατικά θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του άρθρου. Η Ισπανία εδώ και μήνες είναι σε αναβρασμό καθώς οι συνεχείς κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες μονοπωλούν το δημόσιο διάλογο δίπλα στην οικονομία. Την ίδια στιγμή τα κοινωνικά κινήματα (για τα στεγαστικά ή αλληλεγγύης) απλώνονται επιθετικά έναντι των τραπεζών και των πολιτικών. Ομοίως και η Πορτογαλία σιγοβράζει κοινωνικά. Η δε Ιταλία έδειξε πώς μπορούν οι εκλογές να γίνουν μέσω έκφρασης δυσαρέσκειας των πολιτών και πώς μπορούν οι πολίτες να κουνήσουν ολόκληρη ήπειρο.
  Ο αδιαφιλονίκητος νικητής των εκλογών, ο Γκρίλο, εκφράζει ακριβώς αυτή την πολιτική στάση των γειτόνων να έρθουν στο προσκήνιο και να αναζητήσουν μία διαφορετική εκπροσώπηση μακριά από τα κομματικά συμπλέγματα του παρελθόντος. Ο Γκρίλο εκφράζει την αγωνία και την αντίθεση των Ιταλών στην πολιτική λιτότητας, στα αδιέξοδα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής (σε συνδυασμό με τον καταποντισμό του Μόντι) ειδικά σε μία χώρα με τόσο ισχυρή βιομηχανία και τόσες εξαγωγές…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s