Πεθαίνοντας στην Τεχεράνη της πλειοψηφίας

Στην αρχή ήταν οι ιερόδουλες οροθετικές των οποίων τα πρόσωπα έγιναν δημόσιο θέαμα προς τέρψη της δημόσιας υγείας. Αυτό δεν ενόχλησε,γιατί τα αποδεκτά από την πλειοψηφία ήθη και έθιμα, επιτρέπουν την επιλεκτική διαπόμπευση των παραβατών αν πρόκειται για το επιλεκτικό καλό της πλειοψηφίας.Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Άλλωστε οι εκδιδόμενες δεν ήταν Ελληνίδες νοικοκυρές παρά αλλοδαπές βρωμιάρες που εκπατρίστηκαν από τις σιχαμερές κωλοχώρες τους ,για να μολύνουν τα ελληνικά αρσενικά και να διαβάλουν τον ιερό θεσμό της οικογένειας μέσα στη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό!

Μετά από λίγο καιρό η κοινή γνώμη ασχολήθηκε με το live ξυλοφόρτωμα της κομμουνίστριας Λ.Κανέλη από τον ναζιστή Η.Κασιδιάρη.Η ετυμηγορία της πλειοψηφίας ήταν:«Καλά να πάθει η άθεη αθυρόστομη.Δε φτάνει που ταΐζουμε από την τσέπη μας το κομμούνι,βγάζει και γλώσσα αντί να πεθάνει από ντροπή για τα χάλια της οικονομίας και την άνοδο της χρυσής αυγής.»

Ακολούθησε η διαπόμπευση διαδηλωτών νεαρής κυρίως ηλικίας. Ορθώς συναίβει και αυτό ,γιατί οι κουκουλοφόροι διαδηλωτές είναι φορείς θολών και εθνομηδενιστικών ιδεών τις οποίες η πλειοψηφία δεν δέχεται και επουδενί δεν πρέπει να κινδυνεύει η εθνική συνοχή σε αυτούς τους δύσκολους για την πατρίδα καιρούς.

Την σκυτάλη πήρε ο γέρων παστίτσιος. Ποιο είναι αυτό το άθεο ανθρωπάκι που τολμάει να κοροϊδέψει το αποδεκτό από την πλειοψηφία θρησκευτικό αίσθημα;Τι ανάστημα έχει αυτός ο κοντοπίθαρος  δίπλα δίπλα σε αυτό του γίγαντα γέροντα Παίσιου;Πως τολμάει να προσβάλει την ιερή και αδιαμφισβήτητη  πίστη των πολλών;

Ακολούθησαν τα βασανιστήρια μέσα στα κρατητήρια της Γ.Α.Δ.Α,των αντιφασιστών της εγκληματικής μοτοπορείας.«Καλά τα έκαναν τα αναρχικά τσογλάνια για να βάλουν και λίγο μυαλό» απεφάνθει η πλειοψηφία. Το έθνος κινδυνεύει από τους λαθρομετανάστες και άσκοπες πράξεις σαν και αυτές οδηγούν την πλειοψηφία με μαθηματική ακρίβεια στην αγκαλιά των ναζιστών.

Μετά ακολούθησε η βλάσφημη παράσταση Corpus Cristi.Τι στο διάολο θέλουν επιτέλους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι σκυλευτές της ορθοδοξίας να πετύχουν;Δάκτυλος των εχθρών της ορθόδοξης πλειοψηφίας για να περάσουν τα βάρβαρα μέτρα με ευκολία· αλλιώς ο λαός θα επαναστατούσε και θα χρειαζόντουσαν οι προδότες του έθνους ελικόπτερο για να ξεφύγουν.Ευτυχώς που υπάρχει η χρυσή αυγή και βάζει στη θέση τους τους υβριστές της πίστης.

Σε κάποιο χωριό κάπου στον κοντινό χωροχρόνο, πιάσανε στα πράσα δυο αγόρια να φιλιούνται. Αφού τα έδεσαν πίσω από ένα αγροτικό και τα έσυραν ως λάφυρα,τα πέταξαν σε μια χαράδρα. Η ομοφυλοφιλία ποτέ δεν ταίριαξε με την αισθητική της πλειοψηφίας και τα αγόρια είχαν τελικά την τύχη που τους άξιζε·ο τρόπος ήταν λιγουλάκι βάρβαρος.Μπορεί η πλειοψηφία τελικά να μη συμφωνεί με τις πράξεις αυτοδικίας ,όμως οι παραδόσεις του έθνους δεν χωράνε τον ξενόφερτο πολιτισμό των κουνιατράμπαλων.

Σε μια ασκούπιστη-ακόμα-από λαθρομετανάστες συνοιικία  της Αθήνας,η χρυσή αυγή έσφαξε πέντε και βασάνισε άλλους πέντε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Όποιος δεν έχει χαρτιά ,αλλά ακόμα κι αν έχει ,έχει διαφορετικό χρώμα, ή διαφορετικό θρήσκευμα ,δε χωράει στην πατρίδα. Η πλειοψηφία(δεν είναι ρατσιστές,έγιναν με το ζόρι)για μια στιγμή δίστασε βλέποντας το αποτρόπαιο θέαμα, αλλά πάντα στο τέλος τα οικονομικά οφέλη από μια τέτοια πράξη είναι πολλαπλά και γέρνουν την πολιτιστική ζυγαριά στη μεριά του εθνικιστικού καλού.Οι δουλειές σιγά σιγά επιστρέφουν στους Έλληνες και οι γειτονιές μία μία ξεβρομίζουν.

Σε ένα εμπορικό δρόμο κάποιας μεγαλούπολης, ένα παιδάκι έκλεψε από την ταμιακή ενός καταστήματος δέκα ευρώ γιατί δεν είχε να φάει. Ο ιδιοκτήτης το κυνήγησε και το εκτέλεσε με μια κυνηγετική καραμπίνα.Ορθώς απαλλάχτηκε των κατηγοριών,γιατί αφενός βρίσκονταν σε νόμιμη άμυνα, αφετέρου, το παιδάκι θα μπορούσε να βρει μια δουλειά και να βγάζει τα προς το ζην τίμια όπως πράττει και η πλειοψηφία της κοινωνίας.Τόσο απλά!

Σειρά πήρε το περιστατικό που προς στιγμή δίχασε την κοινή γνώμη και απασχόλησε τα μέσα για πολύ καιρό. Η Μακρόνησος άνοιξε για να υποδεχτεί ξανά τους εχθρούς του έθνους.«Χωράνε σε μια δημοκρατία τα άκρα;» ήταν το καυτό θέμα των συζητήσεων για μήνες. Η χρυσή αυγή σίγουρα χωράει γιατί κάνει εθνικά έργα και δεν μένει στα λόγια και τα «θα» των προδοτών πολιτικών. Το άλλο άκρο, τι το καλό έχει προσφέρει στο έθνος εκτός από το να καίει και να σπάει την Αθήνα όποτε γουστάρει;Άσε που στη Μακρόνησο θα έχει την ευκαιρία να εξασκηθεί πρακτικά στην σκληρή εργασία.

Λίγο καιρό αργότερα, η κοινή γνώμη απαλλαγμένη από τα βαρίδια των εθνομηδενιστών, διχάστηκε εκ νέου με ένα ακόμα ηθικό ζήτημα. Μια -όπως αποδέιχθει εκ των υστέρων-όχι και τόσο γνήσια Ελληνίδα νοικοκυρά, πιάστηκε να απατάει τον σύζυγο της μέσα στο ίδιο του το σπίτι!Η εκκλησία δεν ανέχεται την μοιχεία και η παραβάτης έπρεπε να τιμωρηθεί, όποτε ορθώς η τοπική κοινωνία αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια της και να την λιθοβολήσει στη μέση της πλατείας.Μολονότι ο δημόσιος λιθοβολισμός φαντάζει αναχρονιστικός και δεν έχει θέση στη γενέτηρα της δημοκρατίας ,η μοιχαλίδα πήρε το μαθημά της και δε θα τολμήσει να ξανακυλήσει στο ίδιο αμάρτημα.

3 σκέψεις σχετικά με το “Πεθαίνοντας στην Τεχεράνη της πλειοψηφίας

  1. Ξεδιπλώνεις μερικές από τις πλέον εξόφθαλμες υποκριτικές στάσεις της ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι λιγότερο υποκριτές απ’ αυτούς που ψηφίζουν, με τα 14, ή 17 ακίνητα ο καθένας, τα 8 μαγαζιά (ο μιχαλόβλακας με τα καθαρά χέρια) και τις περιουσίες, που όμως θέλουν να μας σώσουν βυθίζοντάς μας στη φτώχια, το φασισμό, τις επιτεταγμένες φοβίες, χωρίζοντάς μας σαν ζώα σε κοπάδι, σε μαρκαρισμένα ως καλά και σε άλλα, ανεπιθύμητα που πρέπει να μπουν σε καραντίνα,έχουμε νέους ύμνους στην «παραγωγικότητα» από πολλές πλευρές, λες και είμαστε μηχανές και πρέπει για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε να βγάζουμε δουλειά τόση που θα μας βαφτίσει εκ νέου άξιους ανθρώπους.

    Η κοινωνία αυτή έμεινε αιώνες μέσα στις αλυσίδες της θρησκείας, έχουμε εσωτερικεύσει μπόλικη lgbtqi-φοβία, ενώ ακόμη το κράτος βυθίζει το νου παιδιών στο σκοτάδι του εθνικισμού. Από τις σημαιοστολισμένες εκκλησιές, που στις εορτάς η μνήμη του βυζαντίου καίει τα μάτια των πιστών αλλά και θέλοντας και μη κάθε περαστικού, ως τας εθνικάς επετείους, ενώ οι «αλύτρωτες πατρίδες» υπάρχουν ακόμη στις μνήμες των ανθρώπων και κάποιοι του της ξαναθυμίζουν θέλει δε θέλει, τα σχολειά παρελαύνουν μπροστά σε ανεγκέφαλους εγκληματικούς «επισήμους», ο τιμημένος γιος της τιμημένης ελληνίδας μάνας πρέπει να είναι υπερήφανος ως έλλην άνδρας (χέζω τη σημαία και την περηφάνια τους ολονών), τι έχει αφομοιώσει και τι αφομοιώνει ο τηλεθεατής πολίτης καθημερινά? ΦΟΒΟ, ΒΙΤΡΙΝΑ, ΛΑΙΦΣΤΑΙΛ, ΨΕΥΤΟΠΕΡΗΦΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΚΡΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΕΣ.
    Αυτά ενσωματώνει στο συναίσθημά του, το οποίο χειρίζονται οι εξουσιαστές, αυτά διαπλάθουν την ηθική του, τι δεν είναι ανταγωνιστικό? Τι δε σε σπρώχνει να ανταγωνίζεσαι, να έχεις έναν κατώτερο για να είσαι ανώτερός του?

    Αν αυτό το λένε πολιτισμό τα νεοναζί κωθώνια/ασπόνδυλα δηλαδή, τότε να τον χαίρονται. Κάπου αλλού έχουμε ταξίδι να πάμε. Πρέπει να απομακρυνθούμε από τόση ψευτιά. Ή αλλιώτικα, πρέπει να την ξεμπροστιάζουμε με κόστος, και να προτάσσουμε κάτι άλλο που να έχει μέσα του αλήθεια, ανθρωπιά, ομορφιά και δικαιοσύνη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s