Π. Καμμένος στον Σκάι (Αυτιάς): «Η Ελλάδα τελεί υπό κατοχή. Ο Γ. Παπανδρέου έπρεπε να έχει συλληφθεί και όχι να διδάσκει τώρα στο Χάρβαρντ πως διαλύουμε μία χώρα μέσα σε δυο χρόνια». (2 βίντεο, 3 άρθρα)

wp.me/pPn6Y-eOd

Νέα Ενημέρωση: 30-09-2012  20:30

Π. Καμμένος στο Σκάι (Εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά): […] «Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή» […] «Ο κ. Παπανδρέου λειτούργησε ως μπρόκερ των διεθνών τραπεζών και ξεφτίλισε ένα περήφανο έθνος. Έπρεπε να είχε συλληφθεί και όχι να διδάσκει τώρα στο Χάρβαρντ πως διαλύουμε μία χώρα μέσα σε δυο χρόνια.» […]

Αυτά ακούστηκαν από την TV σήμερα το πρωί.

Δεν τα είδα, μου τα είπαν, γιατί πια την έχω 

ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΗ (το συνιστώ).

Το βίντεο σε λίγο

(κι εγώ περιμένω να περαστεί από κάποιον για να το δω.

Ο Σκάι ψιλοαργεί κάποιες ώρες να περάσει την εκπομπή, γενικά.

Το ίδιο και η ιστοσελίδα του κόμματος Ανεξ. Έλλ.,

δεν το έχει περάσει ακόμα (ώρα 16:40) /

οργανωτικές-επικοινωνιακές ελλείψεις;).

Τελικά, τα πέρασαν τα βίντεο,

για να μάθουμε κι εμείς οι υπόλοιποι τι ειπώθηκε. >>>

Βίντεο 1

*

Βίντεο 2>>>

*

«Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή», επανέλαβε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Ο κ. Παπανδρέου λειτούργησε ως μπρόκερ των διεθνών τραπεζών και ξεφτίλισε ένα περήφανο έθνος. Έπρεπε να είχε συλληφθεί και όχι να διδάσκει τώρα στο Χάρβαρντ πως διαλύουμε μία χώρα μέσα σε δυο χρόνια.»

«Ο κ. Σαμαράς κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία», καταγγέλλει ακόμα ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στη στάση του νυν πρωθυπουργού απέναντι στον Γ. Παπανδρέου.

«Οι πολιτικοί πρέπει να ελέγχονται ανά πάσα στιγμή», δήλωσε ερωτηθείς για τη λίστα του ΣΔΟΕ. «Όποιος κλέβει πρέπει να τιμωρείται αλλά δεν πρέπει να παίζεται πολιτικό παιχνίδι με βάση μία φερόμενη λίστα.»

Πηγή: skai.gr/news

*

*

Παρόμοιες δηλώσεις από τον Π. Καμμένο πριν 15 ημέρες,

στις 15-09-2012

Π. Καμμένος:«Οικονομικοί δολοφόνοι» οι συμπολιτευόμενοι αρχηγοί

ΣΚΑΙ 15/09/2012 | 22:10  Τελευταία Ενημέρωση: 22:10 15/09/2012

Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος

Συλλογή υπογραφών ξεκινά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της προσπάθειας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες η Ελλάδα υπάχθηκε στο Μνημόνιο.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτήρισε «οικονομικούς δολοφόνους» τους επικεφαλής των τριών κομμάτων που υποστηρίζουν την κυβέρνηση, ενώ παράλληλα ζήτησε ελαφρύνσεις στην αγορά πετρελαίου θέρμανσης για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και τους κατοίκους των ορεινών περιοχών.

Πηγή: skai.gr

*

*

Δηλώσεις Π. Καμμένου στις 27-09-2012

Πάνος Καμμένος: «Η οικογένεια Παπανδρέου φέρεται ως συμμορία»

Νέα δριμεία επίθεση σε βάρος της οικογένειας Παπανδρέου εξαπέλυσε από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Πάνος Καμμένος: «Η οικογένεια Παπανδρέου φέρεται ως συμμορία»

Σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι τα μέλη της οικογένειας Παπανδρέου φέρονται ως συμμορία και επανέλαβε ότι η εταιρεία που εργαζόταν ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, Αντρίκος Παπανδρέου, πόνταρε στην πτώχευση της Ελλάδας.

Οι νέες δηλώσεις του κ. Καμμένου έγιναν μετά την αναβολή της συζήτησης της αγωγής που έχει καταθέσει σε βάρος του ο Αντρίκος Παπανδρέου διεκδικώντας ως αποζημίωση το ποσό του ενός εκατ. ευρώ.

Η συζήτηση της αγωγής αναβλήθηκε για τις 24 Ιανουαρίου 2013 λόγω της στάσης εργασίας των δικαστικών λειτουργών.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του κ. Καμμένου:

«Για ακόμη μια φορά το μέλος της οικογένειας, που φέρεται ως συμμορία, ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου δεν προσήλθε στο δικαστήριο, δεν προσήλθε ενώπιον της Δικαιοσύνης. Δεν τολμά να μας κοιτάξει στα μάτια. Ο υπάλληλος της εταιρίας των Brockers που αγόρασαν τα CDS, δηλαδή τα ασφάλιστρα κινδύνου που πόνταραν στην πτώχευση των Ελλήνων, ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου, υπάλληλος της εταιρίας UNIGESTION, έκανε αγωγή προκειμένου να απειλήσει εμένα προσωπικά, αλλά και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για να μην μιλούμε.

Το έγκλημα που διέπραξε η οικογένειά του, ο ίδιος διέπραξε οικονομικό έγκλημα, γιατί τα ασφάλιστρα κινδύνου αυτά της εταιρίας στην οποία εργάζεται πουλήθηκαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με απόφαση του αδερφού του, πρωθυπουργού της Ελλάδος τότε Γεώργιου Παπανδρέου, ο οποίος είχε προαποφασίσει να μπει η Ελλάδα στον Μηχανισμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, γνώριζαν δηλαδή εκ των προτέρων ότι θα απογειωθούν η τιμές των spreads, άρα εκείνοι που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας θα γίνονταν δισεκατομμυριούχοι.

Έκανε αγωγή για 1 εκατομμύριο ευρώ ακριβώς το ίδιο ποσό με τον κ. Τσουκάτο, ακριβώς το ίδιο ποσό με την κυρία Ξαφά, το ίδιο ποσό με άλλους κερδοσκόπους οι οποίοι νόμιζαν ότι με 15 εκ. ευρώ αγωγές εναντίον μας θα μας κάνουν να σωπάσουμε.

Γιατί ,λέει, στεναχωρήθηκε. Δεν ήρθε να μας πει εδώ στο δικαστήριο ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τι τον στεναχώρησε. Την ίδια στιγμή, όμως να ξέρει καλά ότι αυτοί που στεναχωρούνται περισσότερο είναι οι συγγενείς των δέκα Ελλήνων που αυτοκτονούν κάθε μέρα, είναι οι συγγενείς του 1,8 εκ. ανέργων, είναι οι συγγενείς όλων των Ελλήνων που έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση απόγνωσης.

Είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει, θα έρθουν ενώπιον της δικαιοσύνης, θα έρθουν ενώπιον της ποινικής και αστικής δικαιοσύνης αλλά θα έρθουν και ενώπιον της λαϊκής δικαιοσύνης, δεν θα ξεφύγει κανείς τους.»

Πηγή: newsbomb.gr

*

9 σκέψεις σχετικά με το “Π. Καμμένος στον Σκάι (Αυτιάς): «Η Ελλάδα τελεί υπό κατοχή. Ο Γ. Παπανδρέου έπρεπε να έχει συλληφθεί και όχι να διδάσκει τώρα στο Χάρβαρντ πως διαλύουμε μία χώρα μέσα σε δυο χρόνια». (2 βίντεο, 3 άρθρα)

 1. Σε ολες τις χώρες του κοσμου μεσα στη δεξια υπαρχουν σοβαροι ανθρωποι, στην ελλάδα ολοι τους ειναι βλαμένοι. Πως γινεται να εισαι δεξιος και να εισαι εναντίων της παγκοσμιοποιησης, των τραπεζιτων(τοκογλυφων όπως τους λέει)και των αποκρατικοποιήσεων δεν μπορω να το καταλάβω.Για να τελειώνουμε με τους ηλίθιους, η σημαντικότερη αιτία της παγκοσιοποιησης ειναι ο καπιταλισμος.Ας μαθουν όλοι αυτοι οι ηλίθιοι οτι η παγκοσμιοποιηση δεν ειναι μια παγκοσμια συνωμοσία μιας αρχουσας τάξης εβραίων,σιωνιστών και νεφελιμ που σκοπο εχουν να καταστρεψουν το ελληνικό εθνος. Η παγκοσμιοποιηση ειναι η φυσικη εξέλιξη της αναπτυξης του κεφαλαιοκρατικου συστηματος, που για να επιβιώσει πρεπει να κατακτα συνεχώς νέες αγορές, διαλύοντας τα εθνικά σύνορα και τη συλογικη ταυτοτητα της κοινωνίας που είναι το εθνος. Ο σκοπος της νεοφιλελευθερης παγκοσμιοποιησης ειναι η μαζοποιησης των κοινωνιών και τη συντριβή των ιδιαιτερωτητων καθε εθνους ωστε να μπορουν να τους ελεγχουν καλύτερα. Η επιστροφη στις εθνικες οικονομίες στα πλαισια του καπιταλισμου, όπως ευαγγελιζονται γίδια σαν τον καμενο, δεν ειναι τιποτε αλλο εκτος απο ηλιθιότητες.

  • «Πως γινεται να εισαι δεξιος και να εισαι εναντίων της παγκοσμιοποιησης, των τραπεζιτων(τοκογλυφων όπως τους λέει)και των αποκρατικοποιήσεων δεν μπορω να το καταλάβω…»

   Μάλλον έχεις μπλέξει πολλά πράγματα στο μυαλό σου φίλε μου.
   Αν είσαι νέος διάβασε , μάθε, σκέψου.
   Αν δεν είσαι νέος, άστο, είσαι χαμένη υπόθεση.

  • «που για να επιβιώσει πρεπει να κατακτα συνεχώς νέες αγορές, διαλύοντας τα εθνικά σύνορα και τη συλογικη ταυτοτητα της κοινωνίας που είναι το εθνος»
   μόνος σου το βρήκες: ΕΧΕΙ λόγο ύπαρξη ό καμένος, πιάνει ενα κομμάτι της κοινωνίας που νιώθει άβολα με την αποδόμηση του έθνους – παραδοσιακούς συντηρητικούς που βλεπουν τη νδ να παιρνει νεοφιλελευθερη α-εθνικη στροφη. επισης, και σε άλλες χώρες του κόσμου υπάρχουν τέτοιες τάσεις – τρανό παράδειγμα τα συντηρητικά ευρωφοβικά κόμματα εντός ΕΕ. αυτο το κομματι του κοσμου δεν ειναι απαραιτητα στο συνολο του «με το κεφαλαιο», και μπορει κανεις, αντι να το ειρωνευεται, να προσπαθησει (δε λεω πως ειναι ευκολο) να συνδιαλλαγει μαζι του.
   για τα περι ψεκασμων, οκ – αλλα αυτο δεν ειναι θεμα της δεξιας. Τωρα που σπασανε οι βοθροι εχουν βγει τα σκατα της αμορφωσιας μας πανηγυρικα στην επιφανεια και πιανουν ολο το πολιτικο φασμα…

 2. μην εξαπτεσαι εκατομυριουχε καμμενε! απαυγασμα συντηρητισμου και βλακειας οι αν.ελ. αν διαβασετε το πολιτικο πλαισιο του καμμενου θα φριξετε!

 3. και Καμμενος λοιπον …. αλλος αμεσοδημοκρατης κι αυτος
  ετσι ετσι να παρευλανουν ενας ενας οι ηγετες του αντιμνημονιακου αγωνα
  Τερενς δεν εχει ???!!! 🙄

 4. Πώς τον λένε τον δικηγόρο της Σκορδέλη, είπαμε; Καπερνάρο; Και σε ποιο κόμμα βρίσκεται;

 5. Σε όλον τον κόσμο υπάρχουν μαλάκες στη δεξιά φιλάρα μου, μην τα λέμε όπως θέλουμε. Δεν θέλουμε σοβαρούς δεξιούς, θέλουμε ανύπαρκτους δεξιούς.

 6. Το έθνος και τα σύνορα, σου πιάνουνε το φόβο και στον μεγενθύνουνε και συ χορεύεις το χορό τους. Άιντε καμμένε που έχεις και διαφορά απ’τον κατακαημένο. Το περήφανο έθνος και άλλες εθνικοφροσύνες, προστασία της ελληνικής οικογένειας, έτσι λέμε το χαδάκι των νοικοκυραίων, πρέπει να μάθουμε επιτέλους να δίνουμε σημασία στα συμφραζόμενα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s