«Νοικιάζεται» ο Γ. Παπανδρέου για… μια ομιλία!

Αναδημοσιεύουμε από το star με μια απορία:

Έναρξη στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) έχει κάνει ο κύριος;

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στο 22% των ανέργων φαίνεται πώς ανήκει ο πρώην πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, ο οποίος μετά την απομάκρυνση του από το ΠΑΣΟΚ έβαλε… αγγελία για δουλειά!!!

Όπως μπορείτε να δείτε στο site του πρακτορείου «The Harry Walker Agency» ο κ. Παπανδρέου «νοικιάζεται» για ομιλίες.

Το εν λόγω πρακτορείο είναι πρακτορείο δημοσίων σχέσεων, που προτείνει ομιλητές σε όσους θέλουν να διοργανώσουν ένα event – συζήτηση.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα: «Ο κ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Καθώς έχει συμπεριληφθεί από το περιοδικό Foreign Policy στη λίστα με τους «100 κορυφαίους διανοητές» για το 2010 και «κάνοντας το καλύτερο κατά τη διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας», μιλά για την παρούσα κατάσταση της ευρωζώνης και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον κ. Παπανδρέου, που μπορούν να ρίξουν μια διορατική ματιά στην οικονομική κρίση, χωρίς να ξεχνούν το πού πηγαίνουμε».

Αυτά και άλλα πολλά γράφει το «διαφημιστικό του σποτ», ενώ τονίζεται ότι τα «δυνατά του σημεία» είναι «δημόσιες ομιλίες, πολιτικές εκστρατείες ή ομιλίες κινήτρων*». [*το τελευταίο μοιάζει μάλλον με ατυχή απόδοση του motivational speech]

Παρόλο που δεν αναφέρεται τιμή στο site ακούγεται ότι γενικώς για πρώην πρωθυπουργούς οι τιμές κυμαίνονται στις 50.000 δολάρια για την Αμερική και στις 25.000 ευρώ για την Ευρώπη για μια ομιλία. Εξαρτάται βέβαια πόσο «δυνατό» όνομα είσαι...

Σύντομος σύνδεσμος http://wp.me/pPn6Y-ezp

Τι σου είναι τα βιογραφικά! «he speaks with authority on the state of the Eurozone today and the future of the European Union. In these tumultuous times, few are better placed than Prime Minister Papandreou not only to provide insights into the fiscal crisis, but also to look forward – to where we are going.»

Για όσους ενδιαφέρονται για τον υποψήφιο, λεπτομέρειες εδώ

2 σκέψεις σχετικά με το “«Νοικιάζεται» ο Γ. Παπανδρέου για… μια ομιλία!

  1. Ακουσα ότι τον θέλει για κλόουν κι ένα τσίρκο, προσφέρει 66 χιλιάδες αλλά υπό τον όρο να αντέχει και τα λιοντάρια εκτός κλουβιού.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s