Όταν Γερμανοί ακροδεξιοί δέρνουν ελληνογερμανίδα γιατί κρατούσε ελληνική σημαία…

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μας στη Γερμανία έχει αναπτυχθεί ένα ιδιότυπο ρατσιστικό κλίμα σε βάρος των Ελλήνων που θεωρούνται ο ορισμός του αναξιόπιστου και ακαμάτη ανθρώπου, που εξαιτίας των μεγάλων και εκνευριστικών ελαττωμάτων του έχει βάλει σε κίνδυνο την ευημερία όλης της Ευρώπης και ιδίως της Γερμανίας. Έτσι οι Γερμανοί, για παράδειγμα, δεν νοικιάζουν σπίτια σε Έλληνες ή για να νοικιάσουν πρέπει να προκαταβάλλει ο Έλληνας τα νοίκια ενός χρόνου! Έχει υπάρξει περίπτωση που σε ξενοδοχείο και παρότι θα προκατέβαλλε ο συγκεκριμένος Έλληνας την αξία της διαμονής του, παρ’ όλα αυτά αρνήθηκαν να του κάνουν τη κράτηση! Άραγε τα «ελαττώματα» μας είναι κολλητικά;

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκείνο που συγκρατεί τη δημοτικότητα της Μέρκελ από τη μεγάλη κατρακύλα είναι η σκληρή στάση της απέναντι στον Ευρωπαικό Νότο και ιδαίτερα απέναντι στην Ελλάδα. Είναι διαπιστωμένο ότι κάθε φορά που η Μέρκελ κάνει σκληρές δηλώσεις απέναντι στην Ελλάδα και επιβάλλει νέα μέτρα η δημοφιλία της αυξάνει. Οι Γερμανοί σε όλες τις δημοσκοπήσεις και σε ποσοστά πάνω από 70% απαιτούν σκληρή συμπεριφορά απέναντι στην Ελλάδα. Τον Φλεβάρη σε ποσοστό 75% ήθελαν Γερμανό επίτροπο στην Ελλάδα με αυξημένες αρμοδιότητες. Όλα αυτά τη στιγμή που οι σοβαροί Γερμανοί παραδέχονται ότι οι Γερμανοί πολίτες επωφελούνται από την κρίση στην Ελλάδα. Το Σπίγκελ έγραψε χαρακτηριστικά ότι το κράτος πρόνοιας στη Γερμανία ζεί από τη διάλυση της πρόνοιας στις χώρες του Νότου και ανεξάρτητο γερμανικό ινστιτούτο αποτίμησε την οικονομική ωφέλεια της Γερμανίας, μόνο από τα μειωμένα επιτόκια των κρατικών ομολόγων της, εξαιτίας των αναξιόπιστων του Νότου, τουλάχιστον σε 16 δισ. ευρώ. Πρόσφατα οι Γερμανοί δημ. υπάλληλοι πήραν αυξήσεις.

Η παραπάνω συμπεριφορά των Γερμανών πολιτών, συμπεριφορά με ρατσιστικές αποχρώσεις, έχει τις εξηγήσεις της: Τόνοι προπαγάνδας ΜΜΕ τύπου Bild και Focus, σιγοντάρισμα με δηλώσεις από Γερμανούς επισήμους, αλλά ακόμη και Έλληνες (τύπου Παπανδρέου), τη διάθεση πολλών ανθρώπων να βλέπουν στα δεινά τους ή στα υποτιθέμενα «δεινά» τους τις αιτίες σε αλλοεθνείς παράγοντες και βέβαια την επανακάμπτουσα (και καταπιεσμένη μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο) γερμανική αίσθηση της υπεροχής. Ένα τέτοιο κλίμα πάντως είναι βούτυρο στο ψωμί Γερμανών ρατσιστών και ακροδεξιών που επωφελούνται και προβαίνουν σε βιαιότητες όπως η παρακάτω :

«Την ημέρα του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας – Γερμανίας, η Ανγκελίνα Λ., ελληνογερμανίδα, ετών 19, είχε πάει να παρακολουθήσει τον αγώνα στην κεντρική γιγαντοοθόνη στην πύλη του Βρανδεμβούργου, κρατώντας μια ελληνική και μια γερμανική σημαία. Ήδη από το τρένο είχε δεχτεί φραστικές επιθέσεις από «περήφανους» Γερμανούς, αντίστοιχους ελληνάρες που επιτίθενται τα βράδια με μαχαίρια σε μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα. Μόλις έγινε το 4-2 και οι φίλοι της Ανγκελίνας είχαν πάει να φέρουν μπίρα, εμφανίζεται κάποιος άγνωστος και της ρίχνει μία πολύ δυνατή μπουνιά στο μάτι, με αποτέλεσμα η κοπέλα να λιποθυμήσει. Μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο, όπου η διάγνωση έδειξε ότι τα οστά γύρω από το μάτι της είχαν γίνει θρύψαλα. Στο χειρουργείο της έβαλαν μεταλλική λάμα γύρω από το μάτι, την οποία θα κρατήσει για όλη της τη ζωή.

Οι αντίστοιχοι εγχώριοι εγκληματίες και οι χειροκροτητές τους έχουν επομένως να γιορτάσουν ακόμη έναν ξυλοδαρμό, λίγους μόνο μήνες αργότερα από την αποκάλυψη της ακροδεξιάς νεοναζιστικής οργάνωσης National Sozialistischer Untergrund, υπεύθυνης για μια σειρά στυγνές, ανεξιχνίαστες δολοφονίες που είχαν απασχολήσει για περισσότερο από μια δεκαετία τη γερμανική κοινωνία και τις αρχές. Μεταξύ των θυμάτων των νεοναζιστών και ο Έλληνας καταστηματάρχης Θεόδωρος Βουλγαρίδης που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο κατάστημά του στο Μόναχο, τον Ιούνιο του 2005″

Πηγη: http://www.left.gr/article.php?id=3512#.T-28D9jbmzk.facebook

Πηγή αναδημοσίευσης: https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1410482

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

Σύντομος δικός μας σύνδεσμος:  http://wp.me/pPn6Y-ehS

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Όταν Γερμανοί ακροδεξιοί δέρνουν ελληνογερμανίδα γιατί κρατούσε ελληνική σημαία…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s