-Κείμενα-2-

Ήρθε στη γη των προγόνων του με σκοπό να μην ξαναταξιδέψει έξω από τον ΚΥΚΛΟ να εργαστείσαν εξερευνητής και να συντηρήσει εκείνη την εποχή την πολύ μακρινή που η τέχνη ήταν το ασχημάτιστο σώμα ενός υπόγειου Θεού που προσπαθούσε να βγει στο φως.

Οι εικόνες είχαν ξεκινήσει σαν υπόσχεση ενός ξέφρενου υπόκωφου βόμβου και για άγνωστους λόγους μέχρι σήμερα είχαν θρυμματιστεί μετά την αναμέτρησή τους με την διαλεκτική της παραγόμενης ψευδαίσθησης και τις σκέψεις του υποκειμένου που ξεπήδησε μέσα από τον ήχο της σιωπής.

Ό,τι πρωτόλειο δαιμονοποιούσε τον μύθο απέκτησε τη φήμη του απόντος από τη ζωή του αυτοσαρκασμούκαι της συνειδητής επιλογής μιας γραφής που οι αυτοσχεδιασμοί της αδιαφορούσαν για τους νεκρούςοργανισμούς που έφτιαχναν ανθρώπινους χαρακτήρες και τους έβαζαν στο λευκό χαρτίπιστεύοντας ότι θα αναπνεύσουν και η ανάσα τους θα διώξει την απόρριψη.

Η  ημέρα καθώς ρουφούσε άπληστα το υποτονικό φως της ανασκαφής συγκέντρωνε γύρω τηςτις διαφορετικές αφηγήσεις και την γυμνή αίσθηση μιας ματαιοδοξίας που η συνύπαρξή της με την ΜΝΗΜΗ διασφάλιζε την συνέχεια της πλοκής που αδίκως είχε κατηγορηθεί από την καλλιτεχνικήκοινότητα.

Αιφνιδιασμένοι οι θεατές με το τέλος της αρχής ασχολούνταν με την χορογραφία της ανατροπής και  τους ακροβάτες του χρόνου.Της φυσικής τους σχέσης με μια οικεία νοσταλγία ποτισμένης από την μετάνοιακαι την επίπλαστη ευημερία της ενσωμάτωσης.Ήταν οι ίδοι που παλιότερα εξόρισαν την δημιουργικότητα και αποκάλυψαν το θέατρο του φθαρτούτου αδέξια ανθρώπινου και φυλακισμένου για χρόνια πολλά στον ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ.

2 σκέψεις σχετικά με το “-Κείμενα-2-

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s