Ο Μιχαλολιάκος (φύρερ της χρυσής αυγής) συνιδιοκτήτης με τη συζυγό του ροζ ξεχοδοχείου newdream στην Πλ. Αττικης

Απο χθες το βραδυ αναπαράγεται απο ακρη σε ακρη του διαδικτύου με αδιασειστα στοιχεία η ειδηση οτι το 2007 ο Μιχαλολιακος με την Ζαρούλια (την γυναίκα του) και τον αδερφό της πήραν άδεια για τη λειτουργία του ροζ ξενοδοχείου new dream στην πλ. Αττικης. Μαλιστα βασει του ΦΕΚ φαινεται το Δ.Σ. στο οποιο ειναι μελος να εχει ισχυ μεχρι και 27/5/2012. Πρόεδρος είναι η υποψηφια της Χρυσης Αυγης, Ελένη Ζαρούλια και αντιπρόεδρος ο αδερφός της. Το ξενοδοχείο είναι στη Λιοσίων, στην πλατεια αττικής και βάσει δημοσιευση της ΕΛΑΣ σε ληστεια που είχε γίνει στο χώρο ο «ληστής ακινητοποιησε τον…αλλοδαπό υπάλληλο και του απέσπασε 600 ευρω απο το ταμείο» …και ο νοών νοείτω…

Αντιγράφω απο ένα μπλογκ που βρήκα μαζεμένο υλικό αναδημοσιεύσεων, ονόματι papaflesa.blogspot.com

 Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ-ΖΑΡΟΥΛΙΑ (ΛΙΟΣΙΩΝ 121)

http://www.hotelnewdream.gr/
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ.
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕΠΟΛΙΩΝ 14-16.

ΓΙ’ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ Φ.Ε.Κ.ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(1)
Ανακοίνωση καταχώρησης στο Μητρώο Ανωνύμων Εται−
ρειών στοιχείων της Ανώνυμης Εταιρείας με την
επωνυμία «ΛΥΔΙΑ − Ξενοδοχειακές και Τουριστικές
Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρεία».

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Την 27.8.2007 καταχωρήθηκαν στο Μητρώο Ανωνύμων
Εταιρειών της Υπηρεσίας μας τα κατωτέρω στοιχεία
της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΛΥΔΙΑ − Ξε−
νοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανώνυμος
Εταιρεία» και αριθμό Μητρώου 14415/01/Β/86/6124:
1) Προσάρτημα, έκθεση διαχείρισης Διοικητικού Συμ−
βουλίου και έκθεση ελεγκτών για τη χρήση 2006.
2) Το από 27.5.2007 πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης
των μετόχων με το οποίο ορίστηκαν ελεγκτές χρήσης
1.1.−31.12.2007 οι εξής:

Τακτικοί:
α) ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με αριθμό αδείας Ο.Ε.
9901062498.
β) ΖΑΧΟΣ ΜΑΡΚΟΣ με αριθμό αδείας Ο.Ε.
999228068.
Αναπληρωματικοί:
α) ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ με αριθμό αδείας Ο.Ε.
9996016720.
β) ΤΣΙΚΑΛΑ ΜΑΡΙΑ με αριθμό αδείας Ο.Ε.
9901062767.
Αθήνα, 27 Αυγούστου 2007
Με εντολή Νομάρχη
Ο Διευθυντής
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΒΑΙΟΣ
F
(2)
Ανακοίνωση καταχώρησης στο Μητρώο Ανωνύμων Εται−
ρειών στοιχείων της Ανώνυμης Εταιρείας με την
επωνυμία «ΛΥΔΙΑ − Ξενοδοχειακές και Τουριστικές
Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρεία».
Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Την 29.8.2007 καταχωρήθηκαν στο Μητρώο Ανωνύμων
Εταιρειών της Υπηρεσίας μας το από 27.5.2007 πρακτικό
Γενικής Συνέλευσης καθώς και το από 1.6.2007 πρακτικό
του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με
την επωνυμία «ΛΥΔΙΑ − Ξενοδοχειακές και Τουριστικές
Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρεία» και αριθμό Μητρώου
14415/01/Β/86/6124 που εδρεύει στο Δήμο ΑΘΗΝΑ (Λι−
οσίων 121) από το οποίο προκύπτει ότι το Διοικητικό
Συμβούλιο που εκλέχθηκε από την παραπάνω Γ.Σ. και
θα διοικήσει την εταιρεία μέχρι 27.5.2012 συγκροτήθηκε
σε σώμα ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Ζαρούλιας Αθανά−
σιος του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών οδός Λιοσίων 121
ΤΚ 10445 Αθήνα με ΑΦΜ 019728363 και AΔT X−168414.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζαρούλια Ελένη του Βασιλείου, με
ΑΔΤ Χ−578508, κάτοικος Πεύκης Αργυροκάστρου 26, ΤΚ
15121, με ΑΦΜ: 020425435.
ΜΕΛΟΣ: Μιχαλολιάκος Νικόλαος του Γεωργίου, με ΑΔΤ
ΑΕ−045250, κάτοικος Πεύκης, Αργυροκάστρου 26 Πεύκη
15121, με ΑΦΜ: 040002097.

ΜΕΛΟΣ: Μαρτίνος Σωτήριος του Γεωργίου, με ΑΔΤ
Φ−149692, κάτοικος Γαλατσίου οδός Μεσσηνίας 8, με
ΑΦΜ 045640350.
ΜΕΛΟΣ: Δανέλλη Αλεξάνδρα του Γεωργίου με ΑΔΤ
Ι−001732, κάτοικος Αθηνών οδός Καλλιρρόης 24, με ΑΦΜ
008366182.
ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο αναθέτει στον πρόεδρο και
Διευθύνοντα Σύμβουλο Ζαρούλια Αθανάσιο όπως εκ−
προσωπεί και δεσμεύει την εταιρεία.
Αθήνα, 29 Αυγούστου 2007
Με εντολή Νομάρχη
Ο Διευθυντής
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΒΑΙΟΣ

http://to-fresko.blogspot.com/2012/04/121.html

Άγνωστα στοιχεία για το πορνοξενοδοχείο Μιχαλολιάκου με αλλοδαπούς υπαλλήλους!

Παρουσίαση υποψηφίων: Ο ροζ ξενοδόχος
Αναρτήθηκε από iteanet


Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο από την πολιτική του δράση ως αρχηγό της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Σβάστικες, ξυλοδαρμοί, παγανισμός κ.λπ. Ο Μιχαλολιάκος όμως δεν είναι ένας ψυχρός και αδίστακτος πολιτικός. Έχει και την ανθρώπινη πλευρά του. Αυτή η πλευρά πρέπει να γίνει γνωστή εν όψει των εκλογών, ώστε να αγγίξει τις ψυχές (και τις ψήφους) όλων των Ελλήνων, ειδικά των ερωτευμένων. Ο λόγος περί του ροζ ξενοδοχείου «New Dream» στο κέντρο της Αθήνας (Λιοσίων 121, πλατεία Αττικής). Το ξενοδοχείο ανήκει στην ανώνυμη εταιρία «Λύδια», στην οποία είναι μέλος του Δ.Σ. ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αντιπρόεδρος η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια και πρόεδρος ο γυναικάδελφος του Αθανάσιος Ζαρούλιας, όπως φαίνεται από το …
ακόλουθο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.
Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: «Το ξενοδοχείο «New Dream» είναι από τα πιο προσεγμένα ξενοδοχεία ημιδιαμονής στην Αθήνα, τόσο στο κομμάτι της διακόσμησης, όσο και στο θέμα των τιμών και της διακριτικότητας. Έχει 38 δωμάτια και σουίτες, τα οποία είναι διακοσμημένα με ζεστά αισθησιακά χρώματα στις αποχρώσεις του κόκκινου (βλ. και την σημαία της Χρυσής Αυγής), του μωβ και του ροζ. Όλα τα δωμάτια έχουν λιτή και λειτουργική επίπλωση, αλλά και άψογη διακόσμηση, που τονίζεται από τα στρογγυλά κρεβάτια, τους πολλούς καθρέπτες, τα black lights, τις μεγάλες αναπαυτικές πολυθρόνες και τους πολλούς αισθησιακού περιεχομένου πίνακες». Μία επιχείρηση που προσφέρει δηλαδή πολύτιμες υπηρεσίες στα ερωτευμένα ζευγαράκια, αλλά και στις ιερόδουλες, που θέλουν να «κάνουν την δουλειά» τους μακρυά από τα ενοχλητικά βλέμματα των αδιάκριτων. Πώς να μην συμπαθήσει κανείς τον Νίκο Μιχαλολιάκο για αυτή την κοινωνική του προσφορά;
Μία προσφορά που δεν περιορίζεται στους Έλληνες, αλλά αγκαλιάζει και τους αλλοδαπούς μετανάστες, παρά τις δυσκολίες που συναντά λόγω της εγκληματικότητας. Όπως μαθαίνουμε από το αστυνομικό δελτίο: «Δύο δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο επί της οδού Λιοσίων 121 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο που βρισκόταν στην reception, άρπαξαν 600 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσυκλέτες». Αλλοδαπός ο υπάλληλος στο ροζ ξενοδοχείο του Μιχαλολιάκου! Αυτό και αν είναι χτύπημα στον ρατσισμό και την ξενοφοβία από τον ίδιο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ειδικά όταν υπάρχουν 1 εκατομμύριο Έλληνες άνεργοι. Πως έλεγε το σύνθημα «Κάθε ξένος εργάτης, ένας Έλληνας άνεργος»; Ξεχάστε το!
Όσοι θέλουν να στηρίξουν οικονομικώς τον Μιχαλολιάκο, αλλά έχουν προβλήματα κοινωνικής αναγνώρισης, δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς το ξενοδοχείο έχει και δεύτερη διακριτικότερη είσοδο από την οδό Σεπολίων. Προσοχή: Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ως πρόεδρος του κόμματος δεν χρειάζεται σταυρό στην Β’ Αθηνών, όπου είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής. Καλό βόλι!
http://xa-watch.blogspot.com/2012/04/blog-post_28.html
Φυλής Λιοσίων Αγ. παντελεήμονας , νταβατζηλίκια προστασία ναρκωτικά ο βασικός ζωτικός χώρος του παρακράτους. Δεν είναι και περίεργο…

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1395646

 

Συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής

 

Παράλληλες… δραστηριότητες αναπτύσσει ο αρχηγός της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», καθώς αποδεικνύεται και συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου. Εκτός από την «προστασία» που παρέχει η οργάνωσή του σε ηλικιωμένους, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποδεικνύεται και… «προστάτης» του έρωτα, αφού στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής της οδού Λιοσίων βρίσκουν καταφύγιο πολλά παράνομα ζευγάρια και… επαγγελματίες του σεξ. Μάλιστα, στην επιχείρηση απασχολούνται και αλλοδαποί εργαζόμενοι!

Το ξενοδοχείο, που φέρει το όνομα «New Dream» στην πλατεία Αττικής, είναι γνωστό σε όσους συνηθίζουν να περνούν λίγες ώρες χαλάρωσης με τρυφερή συντροφιά. Ως υπεύθυνη διαχείρισής του φέρεται η εταιρεία «ΛΥΔΙΑ – Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρεία», η οποία δηλώνει ως έδρα το ίδιο κτίριο της οδού Λιοσίων 121.

Συγκεκριμένα, όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (κοινώς ΦΕΚ) κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που εξελέγη από γενική συνέλευση και θα διοικούσε την εταιρεία μέχρι τις 27/5/2012 είναι το εξής: πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών, αντιπρόεδρος η Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου κάτοικος Πεύκης και μέλος ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης.

Συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Πρόκειται για τον ίδιο τον αρχηγό της «Χρυσής Αυγής», τη σύζυγό του και τον αδερφό της, όλοι τους μέλη του ΔΣ διοίκησης του «ροζ» ξενοδοχείου. Μάλιστα, ο πρόεδρος της εταιρείας έχει δηλώσει ως διεύθυνση αυτή της επιχείρησης. Το ζευγάρι έχει δηλώσει την ίδια διεύθυνση στην Πεύκη. Ως είθισται, την εταιρεία εκπροσωπεί και δεσμεύει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΣ της ανώνυμης εταιρείας.

Αλλά οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ. Τον Αύγουστο του 2010, στο ξενοδοχείο είχε σημειωθεί ληστεία σε βάρος του ρεσεψιονίστ που είχε βάρδια. Στο επίσημο αστυνομικό δελτίο της επόμενης μέρας (25 Αυγούστου 2010) σημειώνεται: «Δύο δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο επί της οδού Λιοσίων 121 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο που βρισκόταν στην reception, άρπαξαν 600 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσικλέτες».

Από το δελτίο της ΕΛΑΣ δεν φαίνεται αν ο συγκεκριμένος αλλοδαπός απασχολούνταν με ή χωρίς χαρτιά στην επιχείρηση ή ποιας εθνικότητας ήταν…

Στην ιστοσελίδα του το ξενοδοχείο υπόσχεται «ερωτική και ευχάριστη προδιάθεση που είναι διάχυτη σε όλα τα δωμάτια διακοσμημένα στις αισθησιακές αποχρώσεις των ροζ, μοβ και κόκκινων χρωμάτων, από τα οποία ο πελάτης μπορεί να διαλέξει αυτό που τον αντιπροσωπεύει». Διαθέτει 38 δωμάτια, η τρίωρη διαμονή κοστίζει 20 ευρώ και διαθέτει διακριτική είσοδο από την οδό Σεπολίων 14-16.

Δεν είναι τυχαίο που το ξενοδοχείο έχει κερδίσει την «έγκριση» των πελατών του που σε γνωστή ιστοσελίδα για οίκους ανοχής αναφέρουν πως: «για τα λεφτά του καλό είναι… δεν θα πήγαινα όμως εκεί με τη φίλη μου…»

 

Σε λίγο σκάει το μεγάλο κείμενο μου με τίτλο:» Ο εκμηδενισμός της χιτλερικής αυγής(aka χρυσής αυγής), η φύση του σημερινού καθεστώτος και η Ζωή» που εκεί θα αναλύεται το ναζιστικό φαινόμενο και ο τρόπος εκμηδενισμού του. Το καθυστέρησα κάποιες μέρες αλλά ελπίζω ότι θα αποζημιώσει για την καθυστέρηση του το περιεχόμενο του κειμένου…
Η δημοσίευση αυτή δεν προσφέρει κάτι περισσότερο σε αυτά που έγραφα (και ούτε θα χρησιμοποιηθεί σαν λινκ) πέρα από τον τονισμό της αφόρητης υποκρισίας που είναι ενδημική στον ναζισμό…

7 σκέψεις σχετικά με το “Ο Μιχαλολιάκος (φύρερ της χρυσής αυγής) συνιδιοκτήτης με τη συζυγό του ροζ ξεχοδοχείου newdream στην Πλ. Αττικης

 1. Ούτε τo πορνοξενοδοχείο δεν εμποδίζει να συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς από εκκλησιαστικούς κύκλους η προσπάθεια ξεπλύματος της «Χρυσής Αυγής» από το σατανιστικό της παρελθόν ώστε να ενθαρρυνθούν να την ψηφίσουν οι πιστοί που διστάζουν.
  Έτσι η ευσεβής Romfea αναδημοσιεύει δια χειρός του ιδιοκτήτη της, χωρίς να σχολιάζει τα παρακάτω:

  N. Μιχαλολιάκος: «Όλοι οι Μητροπολίτες πρέπει να γίνουν Παπαφλέσσες»

  Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2012
  Συντάχθηκε από τον/την Romfea.gr – 15.11

  Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

  «Λασπολογία» χαρακτήρισε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» Ν. Μιχαλολιάκος όσα καταλογίζουν στο κόμμα του ότι είναι κατά της Εκκλησίας.

  Σε συνέντευξή του στο Protothema.gr ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε πως είναι κατά του χωρισμού Κράτους και Εκκλησίας. «Η Ορθοδοξία θα πρέπει να πάρει τον εθνικά κυρίαρχο ρόλο της και οι Μητροπολίτες να γίνουν Παπαφλέσσες» είπε χαρακτηριστικά.

  «Δεν πληρώνει το κράτος την Εκκλησία. Η Εκκλησία και το κράτος είναι το ένα και το αυτό» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ενώ για την προσφορά της Εκκλησίας στην οικονομική κρίση δήλωσε πως «στα μέτρα των δυνατοτήτων της έχει βοηθήσει αλλά πιστεύω πως είναι λίγο. Όλοι οι μητροπολίτες θα έπρεπε να γίνουν Παπαφλέσσες γιατί έχει καταλυθεί η εθνική κυριαρχία».

  • «Μετά από όλα αυτά, απορεί κανείς πώς πέτυχε η Επανάσταση, η οποία ήταν έργο, με πρωτεργάτη τη Φιλική Εταιρεία και εθνεγέρτη τον Παπαφλέσσα, μονάχα του ΛΑΟΥ που ο Π.Π. Γερμανός αποκαλούσε «χυδαίο, απαίδευτο, άπειρο, φτωχό, ποταπό, που …κατήντησε εις αχαλίνωτον ενθουσιασμόν».

   Εχοντας υπ’ όψιν όλα τα παραπάνω, αλλά και μύριες άλλες αθλιότητες και προδοσίες του ανώτατου κλήρου και των μισητών κοτζαμπάσηδων, των χριστιανών πασάδων, όπως ήταν πιο γνωστοί, ο «Σύλλογος Ελλήνων Επιστημόνων Σουηδίας» απέστειλε τον Μάρτιο του 1982 υπόμνημα στον τότε πρωθυπουργό, Ανδρέα Παπανδρέου, και τον καλούσε να ενεργήσει τα δέοντα ώστε η Εκκλησία της Ελλάδος να άρει τον αφορισμό της Επανάστασης του ’21 και να ζητήσει συγγνώμη από τους αφορισμένους μυστακοφόρους του αγώνα.»

   ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΒΡΩΜΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ.θΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ Ο ΠΙΟ ΑΓΡΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ.
   Ναι ήταν και μέθυσος και γυναικάς και ψεύτης αλλα είχε μια άλλη αγνότητα που δεν μπορούν να φανταστούν οι ναζί.
   Δυστυχώς είναι τόσο ξετσιπτωτοι οι σημερινοί γερμανοτσολιάδες που πάνε να οικειοποιηθούν τον Παπαφλέσσα ενώ γλύφουν τον κλήρο που τον ατίμωσε!
   Και σιγά μην τους ξέφευγε και ο Νίτσε. Αυτόν τον είχαν βεβηλώσει ήδη οι πρόγονοι τους ναζί από το 1930 όπως ο Στάλιν βεβήλωσε τον Μαρξ…

 2. Αυτές τις τακτικές, να προσπαθούμε να δημιούργησουμε μιά αρνητική εικόνα για κάποιον, με φθηνά επιχειρήματα τέτοιου τύπου, να ξέρετε κύριε διαχειριστά πως οι υγειώς σκεπτόμενοι και από παντού βαλλόμενοι, ακομμάτιστοι πλέον Ελληνες, δεν τις θέλουν. Ο δρόμος της φθηνής συκοφαντίας που έχετε χαράξει ως πολιτική άποψη θα σας απομονώσει..

 3. Κάτι μου λέει οτι είναι ικανοί οι Δεξιοί αν τους λείπουν βουλευτές να τους δανείσει ο Μιχαλολιάκος. Αυτό σκέφτηκα όταν είδα αυτή τη φωτογραφία. Ο μαχαιροβγάλτης στους ρακένδυτους Αφγανούς- δουλικότατος στους δούλους του Χριστοφοράκου…

  Κε Κακαρούγκα, ακομμάτιστες είναι μόνο οι κακαράτζες σας. Γιατί εσείς ο ίδιος σίγουρα ανήκετε σε κάποιο από τα ακρο-δεξιά κόμματα ή συμμορίες. Αρκετά το παραμυθάκι με τους «ακομμάτιστους» χρυσαυγίτες. Ακόμα και εδώ δεν περνάει (σε όλους).

  Και αν θέλετε μια αληθινή πληροφορία για τους ήρωές σας (πλην των προδοτών Ταγματασφσαλιτών και χιτών) με τους οποίους ως ανθέλληνες δεν έχετε καμμία σχέση, ακούστε :

  Δεν ήταν φυσικά ο Κολοκοτρώνης …γκαίη. Από που κι ως που και με τι στοιχεία.
  Γκαίη ήταν ο Οδυσέας Ανδρούτσος. Μεγαλωμένος στην αυλή του Αλή Πασά, είχε πάρει τις Οθωμανικές συνήθειες. «Ητο θηλυμανής» λέει η ιστορία , αλλά έσερνε μαζί του και χαρέμι εκφύλων νέων. Και είχε βιάσει και τον άντρα μιας ελληνίδας που την ήθελε. Γνωστά αυτά.

 4. Εννοώ πως οι Ταγματασφαλίτες (Δεξιοί) είναι οι ήρωές σας, αλλά συμφωνώ με Παπαφλεσσικό, ότι με τους ήρωες του ’21 δεν έχετε σχέση. Η μόνη συνέχεια του 21 ήταν ο ΕΛΑΣ. Φουστανέλες, κλαρίτες κλπ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s