Α – ΠΑ – ΠΑ!!! Πού είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ???*

Ανεβάζει ο Παύλος

Τι τραβάμε και μεις οι άντρες, όταν προκαταβολικά, όπως κανονικά πρέπει, δεν δείχνουμε πυγμή. Έτσι ακόμη και ο Νίτσε είχε πει όταν είναι να πας σε γυναίκα μην ξεχνάς να πάρεις το μαστίγιο σου. Και ιδού παρακάτω τα αποτελέσματα της έλλειψης αρσενικού μαστιγίου (εύκολα θα βρείτε στο διαδίκτυο, μην ψάχνετε μόνο αντιασφυξιογόνες μάσκες)… 🙂

Διαβάστε οπωσδήποτε και το παράρτημα… 🙂

 

«Τη βοήθεια της γερμανικής αστυνομίας ζήτησε ένας εξαντλημένος 43χρονος για να γλιτώσει από την ερωτική σύντροφό του που τον κρατούσε φυλακισμένο και απαιτούσε συνεχώς… σεξ.

Οι αστυνομικές αρχές του Μονάχου ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε γνωριστεί πρόσφατα σε μια τοπική παμπ. Τη Δευτέρα συμφώνησαν να πάνε στο σπίτι της 47χρονης γυναίκας για να κάνουν σεξ.

Όταν εκείνος κουράστηκε και θέλησε να φύγει, η απαιτητική σύντροφός του αμπάρωσε την πόρτα. 
    
Ο 43χρονος αναγκάστηκε να υποκύψει στις ορέξεις της ακόρεστης συντρόφου του, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα κατάφερνε να δραπετεύσει.

Το μόνο που μπόρεσε όμως ήταν να βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και με το κινητό του τηλέφωνο να καλέσει την αστυνομία για να τον σώσει. 
    
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι ανέφεραν ότι δέχτηκαν και οι ίδιοι «προτάσεις» από την 47χρονη.
    
Η γυναίκα συνελήφθη και αντιμετωπίζει πλέον τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης και της παράνομης κατακράτησης προσώπου. «

Πηγή: http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4711297

Και ένα σχετικό ανέκδοτο:

«Γυρνάει ένα βράδυ ο άντρας σπίτι τσακισμένος απο την κούραση οπότε βλέπει
σπίτι την γυναίκα του να έχει πέσει στο κρεβάτι με τα sexy εσώρουχα και του
λέει:
– Έλα να το κάνουμε 50 (!!!!) φορές.
– Ρε γυναίκα λέει άσε με σήμερα είμαι πτώμα.
– Όχι σήμερα θέλω..
– Αύριο όσες φορές θέλεις ,είχαμε…
πολλή δουλειά στο μαγαζί..
– Σήμερα,50 φορές ή χωρίζουμε (!)

Τι να κάνει ο άνθρωπος προκειμένου να μην χωρίσει, γδύνεται πέφτουν στο
κρεβάτι και αρχίζουν το sport..
5,10 φορές.
– Ρε γυναίκα δεν μπορώ άλλο..
– Σκάσε και συνέχισε..
15,20,25 φορές.
– Πεθαίνω, τελειώνω άσε με..
– Σκάσε και ..
30.35.40.45.48.49.50 φορές.
Πέφτει ο άντρας κάτω απο την κούραση. Την άλλη μέρα το πρωί σηκώνεται η γυναίκα, βλέπει τον άντρα της να ρίχνει ακόμα κάτι ροχαλητά ξεγυρισμένα και λέει «Να πάω να του ετοιμάσω πρωινό να τον
ευχαριστήσω τόση υπομονή έκανε ο άνθρωπος».Μετά από κάνα μισάωρο σηκώνεται και ο πολεμιστής μας χλωμός και πάει αργά-αργά προς το μπάνιο. Περνάνε 5.10.15.λεπτά.Μετά από καμιά ώρα λέει η γυναίκα του «κάτσε να πάω να δω μήπως έπαθε τίποτα. Πάει σκύβει στην κλειδαρότρυπα και βλέπει τον άντρα της μπροστά στην λεκάνη να την έχει βγάλει, να την χαϊδεύει και να λέει «Έλα ησύχασε, κατούρημα είναι» »

Παράρτημα:

Το παρακάτω είναι προαρραβωνιαίο συμβόλαιο Γυναίκας Αφέντρας προς Άντρα που έχει υποδουλώσει (!!!). Αφιερωμένο σε αυτούς που ακόμη δεν έχουν καταλάβει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα (!!!):

«Σήμερον, την ……. και ώρα ….. οι …………….. και …………….. που στο εξής θα αποκαλούνται «Αφέντρα» και «Άνδρας», συμφωνούν και αποδέχονται τους κάτωθι όρους, προκειμένου να προχωρήσουν ομαλά, στην τελετή του αρραβώνα τους. Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι σε όλες τις περιπτώσεις οι κάτωθι όροι θα τηρούνται απαρεγκλίτως, από τα συμβαλλόμενα μέρη, και οποιαδήποτε παρέκκλιση θα δίνει αυτομάτως το ηθικό και πρακτικό δικαίωμα στην «Αφέντρα» να διαλύσει τον αρραβώνα της.

Άρθρον 1ο

Το σπίτι διοικείται από την «Αφέντρα» και ο «Ανδρας» οφείλει να εφαρμόζει και να υποστηρίζει άνευ οιασδήποτε αντιρρήσεως, τις αποφάσεις και θέσεις αυτού.

Άρθρον 2ο

Οποιουδήποτε αιτήματος του «Ανδρα» θα προηγείται έγγραφο request (θα εφοδιαστεί με έντυπα request ανάλογα των περιπτώσεων).Η «Αφέντρα» οφείλει να απαντά εντός τριών (3) μηνών το πολύ).

Άρθρον 3ο

Η γκρίνια α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι. Ο «Ανδρας» οφείλει, τουλάχιστον όσες ώρες βρίσκεται στο οπτικό πεδίο της«Αφέντρας», να είναι γλυκός, χαμογελαστός και πρόσχαρος, πειθαρχώντας σε κάθε της απόφαση.

Άρθρον 4ο

Ο«Ανδρας» οφείλει να κρατάει το νοικοκυριό σε άριστη κατάσταση χρησιμοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο του, ακόμα και σε βάρος της αναπαύσεώς του – και με τα μέσα που της παραχωρεί η «Αφέντρα» – προκειμένου να προσφέρει περιβάλλον καθαρό και όμορφο στην «Αφέντρα».

Άρθρον 5ο

Οφείλει επίσης να προσφέρει φαγητό ημέρας στην «Αφέντρα», σύμφωνα με τις οδηγίες και απαιτήσεις αυτής.

Άρθρον 6ο

Ο «Ανδρας» οφείλει να παραδίδει στην «Αφέντρα» όλα τα χρήματα που βγάζει από τη δουλειά του, έχει δε το δικαίωμα να προτείνει άπαξ του τρόπου επένδυσης. Η «Αφέντρα» αποφασίζει σε διάστημα τριών (3) μηνών από την κοινοποίηση του αιτήματου του «Ανδρα». Α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι ρητά και κατηγορηματικά στον «Ανδρα» να κρίνει και κυρίως να επικρίνει τις επιλογές της «Αφέντρα».

Άρθρον 7ο

Χειροδικία προς συμμόρφωση του «Ανδρα» επιτρέπεται μόνον σε ειδικές περιπτώσεις και αφού γίνει προσπάθεια, από τον «Αφέντρα», για χειραγώγηση με λεκτικό τρόπο. Οι ειδικές περιπτώσεις θα κρίνονται και θα αξιολογούνται πάντα κατά την κρίση της «Αφέντρας».

Άρθρον 8ο

Ο «Αφέντρα» έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να διατηρήσει ποικιλία στην ερωτική της ζωή συνευρισκόμενη κατά την απόλυτο κρίση αυτής, οποτεδήποτε, οπουδήποτε και με οποιονδήποτε ερωτικό σύντροφο επιλέξει κατά προτίμηση.

Άρθρον 9ο

Η «Άνδρας» οφείλει να είναι μ ο ν ο γ α μ ι κ ό ς εκπληρώνοντας όλες τις ερωτικές επιθυμίες της «Αφέντρας» ακόμα και αν αυτές ξεπερνάν τα όρια του βίτσιου, δείχνοντας προθυμία και ευχαρίστηση.

Άρθρον 10ο

Απαγορεύεται ρητά τόσο η παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων όσο και η ακρόαση μουσικών ακουσμάτων μη εγκεκριμένων από τον «Αφέντρα».

Άρθρον 11ο

Ο «Αφέντρα» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να συμπληρώσει μ ο ν ο μ ε ρ ώ ς το παρόν συμφωνητικό, οποιαδήποτε στιγμή θεωρηθεί απαραίτητο από αυτόν.

Άρθρον 12ο

Η απόλυτη παραδοχή όλων των ως άνω όρων και από τους δύο συμβαλλομένους, αποτελεί αυτονόητη προϋπόθεση για την συνέχιση της διαδικασίας αρραβωνίσματος των»

Πηγή: http://www.dinfo.gr/%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%B9/

 * Ο τίτλος του κειμένου κάνει βέβαια αναφορά στο κείμενο Τι λέει η Χρυσή Αυγή για τις γυναίκες; , καθώς και στις απόψεις του σχολιαστή apan21, π.χ. Απριλίου 10, 2012 στις 18:37

3 σκέψεις σχετικά με το “Α – ΠΑ – ΠΑ!!! Πού είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ???*

  1. …μια φορα,ενας φανατικος σαμποτερ παει αεροδρομιο για ταξιδακι αναψυχης.Οπως περνουσε απ τις διαφορες αιθουσες και τους ελεγχους αφηνε πισω του βρωμερες αμπουλες .Μεσα σε 10 λεπτα πανικοβλητος οκοσμος ετρεχε…ο ηρωας μας αναφωνει ΧΕΧε,σαμποταζ.Στο αεροπλανο ψιλοβαριοταν ,παει λοιπον στο μπανιο ,και βαζει μια φωτιτσα…ΠΑΝΙΚΟΣ!!Φωνες,ουρλιαχτα,κι ενας καγχασμος ΧΕΧε, σαμποταζ.!Μετα απο λιγο [ησυχια δεν ειχε αυτος ο ανθρωπος]βαζει ωρολογιακες βομβες παντου….Ο ιδιος,φοραει μπουφαν,παιρνει φορα και σαλταρει εξω.!!Λιγα δευτερα μετα ΜΠοΥΟυμμ …και..ΧΕΧε,σαμποταζ..Εκει λοιπον που απολαμβανε τη διαδρομη,ακουγονται γυναικειες φωνες απ το εδαφος.Κατι ξαναμμενες αμαζονες τον ειχαν βλεφαριασει και τον περιμεναν πως και πως.Ομως,γατος ο δικος μας, το παιρνει χαμπαρι,βγαζει το σουγια, ΧΡΑΑΤΣΣ,και ΧΕΧε ΣΑΜΠΟΤΑΖ.!……

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s