Πρωτοφανής αστυνομοκρατία, ελεύθεροι παρατηρητές (σκοπευτές), ένταση & επεισόδια σε κέντρο Αθήνας & μαθητική παρέλαση

«Η Ελλάδα δεν πωλείται» φώναξαν οι μαθητές –

Αγνόησαν τους επισήμους και δεν γύρισαν το κεφάλι προς το μέρος τους

Πρωτοφανής αστυνομοκρατία παντού

Εντάσεις & επεισόδια


Στην ταράτσα της Βουλής και των γύρω κτιρίων ακροβολισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές ελέγχουν κάθε κίνηση

(φωτο: makeleio.gr)

*

*

– Δάσκαλοι, καθηγητές και πολίτες που ήθελαν να περάσουν μπροστά, συγκρούστηκαν νωρίτερα με την αστυνομία
– Φρούριο το κέντρο, χιλιάδες αστυνομικοί και παντού κάγκελα!
– 23 προσαγωγές πολιτών από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ
– Κλειστοί ακόμη οι σταθμοί μετρό σε Ακρόπολη, Σύνταγμα και Ευαγγελισμό
– Επεισόδιο αστυνομικών με ρεπόρτερ του Newsit

Πρωτοφανή είναι τα μέτρα στο κέντρο της Αθήνας τόσο για την μαθητική παρέλαση που ολοκληρώθηκε ήδη,

όσο και για την στρατιωτική που θα γίνει αύριο το πρωί.

*
*
*
*

Η μαθητική παρέλαση είχε διάρκεια μόνο 40 λεπτά, με τους περισσότερους μαθητές να αγνοούν τους επισήμους και να μην γυρίζουν το κεφάλι προς το μέρος τους. Μάλιστα λόγω των μέτρων που αποφάσισε να πάρει η αστυνομία για τις παρελάσεις, οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία δεν είχαν εύκολη πρόσβαση μπροστά από την εξέδρα των επισήμων!

“Δεν πωλείται” ήταν το μήνυμα των μαθητών που παρέλασαν,μπροστά στους επισήμους.

Πάνω σε μία ελληνική σημαία ήταν γραμμένο αυτό το μήνυμα και οι μαθητές στην πλειοψηφία τους έστειλαν το δικό τους προς την εξέδρα των επισήμων στο Σύνταγμα:

δεν έστρεψαν καν το κεφάλι προς τους …ασφαλείς από τον αστυνομικό κλοιό πολιτικούς,που πλέον μόνο με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μπορούν να ανεβαίνουν σε εξέδρες…

Οι γονείς των μαθητών; Πρόλαβαν κάτι να δουν πίσω από τα κάγκελα και τις πλάτες των αστυνομικών…

Κανένας από τους επισήμους δεν αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για τα πρωτοφανή μέτρα που έχουν ληφθεί για τις παρελάσεις.

*

Καμίνης, Μπαμπινιώτης, Κεφαλογιάννη

*

*

Απο τις 8 το πρωί, με εντολή της αστυνομίας είχαν κλείσει οι σταθμοί του μετρό σε Ακρόπολη, Σύνταγμα και Ευαγγελισμό ενώ άνοιξαν γύρω στις 13:00.

Μετά το τέλος της παρέλασης μέλη της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ συνέχισαν την πορεία που έκαναν το πρωί πριν ξεκινήσει η μαθητική παρέλαση. Δάσκαλοι και καθηγητές κατέληξαν στο κτίριο της ΔΟΕ στην Φιλελλήνων.

Νωρίτερα, πριν ξεκινήσει η παρέλαση, περίπου 100 μέλη της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ έκαναν μικρή πορεία στη Σταδίου φωνάζοντας συνθήματα κατά των πολιτικών. Η αστυνομία τους σταμάτησε στη συμβολή με την Βουκουρεστίου. Προκλήθηκαν επεισόδια μεταξύ των διαδηλωτών αλλά και πολιτών με την αστυνομία που δεν τους άφηνε να περάσουν  μπροστά.

Η ένταση κράτησε λίγα λεπτά και χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Έγιναν όμως 23 προσαγωγές από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

*

Διαπληκτισμοί με αστυνομικούς

*

*

Σπρωξίματα και ένταση

*

*

Πετούν καρέκλες!

*

*

Επεισόδια στο κέντρο

*

*

Επεισόδιο με τον ρεπόρτερ του newsit

*

*

*

Ένταση στη Βουκουρεστίου

*

*

Κοντά στην πλατεία Συντάγματος δεν έλλειψαν οι διαπληκτισμοί μεταξύ ανδρών της αστυνομίας και συγγενών μαθητών που δεν τους αφήνουν να περάσουν.

*

Διαμαρτυρίες πολιτών

*

*

Εμποδίζουν κόσμο και δημοσιογράφους

*

*

Στην ταράτσα της Βουλής και των γύρω κτιρίων ακροβολισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές ελέγχουν κάθε κίνηση
Στην ταράτσα της Βουλής και των γύρω κτιρίων ακροβολισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές ελέγχουν κάθε κίνηση

*

Σε κάθε γωνια της πλατείας Συντάγματος υπάρχουν άνδρες της ΕΛΑΣ
Σε κάθε γωνια της πλατείας Συντάγματος υπάρχουν άνδρες της ΕΛΑΣ

*

Γεμάτη αστυνομικούς όλη η Πανεπιστημίου
Γεμάτη αστυνομικούς όλη η Πανεπιστημίου

*

Αστυνομικοί στην Πανεπιστημίου

*

*

Απο τις 8 το πρωί έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό
Απο τις 8 το πρωί έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό

*

Σκύλος με πυροτεχνουργό για  έλεγχο της εξέδρας των επισήμων
Σκύλος με πυροτεχνουργό για έλεγχο της εξέδρας των επισήμων

*

*

Πλατεία Συντάγματος
Πλατεία Συντάγματος

*

*

Ανοδος Συγγρού
Ανοδος Συγγρού

*

οδός Φιλελλήνων
οδός Φιλελλήνων

*

Μαθητές δημοτικού μπροστά απο αστυνομικούς
Μαθητές δημοτικού μπροστά απο αστυνομικούς

*

Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ-newsit.gr

*

*

—————————————————————————————————————————————————-

*

«Αστακός» το κέντρο της Αθήνας για τις παρελάσεις – Κάγκελα παντού και ελεύθεροι σκοπευτές που ελέγχουν τα πάντα

Παρέλαση… αστυνομικών!

*

*

– Σχέδιο φυγάδευσης των επισήμων – Πιθανότατα θα μετακινηθούν με αυτοκίνητα
– Δείτε ποιές λεωφόροι, δρόμοι και πλατείες θα απαγορεύεται να πλησιάσει ο οποιοσδήποτε
– Κλειστοί οι σταθμοί μετρό σε Σύνταγμα, Ακρόπολη και Ευαγγελισμό

Πρωτόγνωρα μέτρα που ανάλογα δεν έχουν ξαναζήσει οι αθηναίοι πολίτες, ισχύουν απο το πρωί εν όψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου τόσο για τη μαθητική παρέλαση όσο και για την στρατιωτική που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Με εντολή της αστυνομίας κλειστοί είναι από στις 8 το πρωί οι σταθμοί του Μετρό στην Ακρόπολη και το Σύνταγμα, ενώ από τις 9 το πρωί θα κλείσει και ο σταθμός στον Ευαγγελισμό. Πρόκειται για προληπτικό μέτρο της αστυνομίας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού που έχει κάνει, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια, με αφορμή την μαθητική παρέλαση.
Ήδη η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό και έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με περισσότερους από 4.000 αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός και μάλιστα να κάνουν προληπτικούς ελέγχους, αλλά και προσαγωγές σε όσους θεωρούνται ύποπτοι.

*

Δένουν τα κάγκελα μεταξύ τους
Δένουν τα κάγκελα μεταξύ τους

*

Όλο το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ δεν θα βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος μόνο κατά τις ώρες διεξαγωγής των παρελάσεων, αλλά όλο το 24ωρο μέχρι και την Κυριακή και φυσικά θα φυλάσσεται διαρκώς η εξέδρα των επισήμων, προκειμένου να μην επιχειρήσει ο οποιοσδήποτε να προκαλέσει καμία δολιοφθορά.

*

Μάλιστα, εκτός από τους εισαγγελείς που θα βρίσκονται σε όλα τα σημεία, υπάρχει η εντολή να συλλαμβάνεται άμεσα οποιοσδήποτε επιχειρήσει να μπει στο δρόμο της Λεωφόρου Αμαλίας και να κινηθεί προς την εξέδρα των επισήμων. Το ίδιο θα συμβαίνει και για όποιον προσπαθήσει να παρενοχλήσει τα άτομα που θα μετέχουν στην παρέλαση.

Γερανοί μεταφέρουν τα κάγκελα
Γερανοί μεταφέρουν τα κάγκελα

*
Σχετικά με τους επισήμους οι αξιωματικοί φαίνεται να εξετάζουν το ενδεχόμενο να μετακινηθούν από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι προς την εξέδρα με αυτοκίνητα και όχι ως συνήθως. Επιπλέον υπάρχει ειδικό σχέδιο προστασίας και διαφυγής των επισήμων σε περίπτωση που υπάρξουν επεισόδια.

Για αυτό το λόγο απέναντι από την εξέδρα με τους επίσημους θα βρίσκονται μόνο όσοι έχουν προσκλήσεις από το ΓΕΕΘΑ και φυσικά μόνο διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι για λόγους ασφαλείας. Πολίτες κοντά στην εξέδρα και απέναντι δεν θα υπάρχουν, ενώ απαγορεύεται η παραμονή και η διέλευσή τους σε όλη τη λεωφόρο Αμαλίας.

*

Κάγκελα κατά μήκος όλης της Πανεπιστημίου
Κάγκελα κατά μήκος όλης της Πανεπιστημίου

*
Σε συναγερμό θα βρίσκονται και οι ειδικές υπηρεσίες της Κρατικής Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και οι γνωστοί κοριοί της ΕΥΠ, που θα ελέγχουν τα πάντα σε μία τεράστια περίμετρο γύρω από το Σύνταγμα. Φυσικά εκτός από τα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ θα υπάρχουν ακροβολισμένοι δεκάδες ελεύθεροι σκοπευτές σε κτίρια γύρω από το Σύνταγμα που θα προσέχουν τα πάντα. 
*

Ειδικά συνεργεία ελέγχουν τα κάγκελα
Ειδικά συνεργεία ελέγχουν τα κάγκελα
*

*
Όπως σχεδιάζει η ΕΛ.ΑΣ πολίτες θα υπάρχουν μόνο στην οδό Όθωνος και στην οδό Γεωργίου Α΄, αλλά και σε κάποια σημεία της πλατείας Συντάγματος, με δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ να βρίσκονται στα συγκεκριμένα σημεία και να πραγματοποιείται ουσιαστικά ένας έλεγχος προσώπων.

Σε όλο το μήκος της παρέλασης θα υπάρχουν αστυνομικοί και εκατοντάδες κάγκελα με τους πολίτες να απαγορεύεται να τα περάσουν, με την εντολή στους αστυνομικούς να είναι σαφής, να συνεχιστεί δηλαδή με κάθε τρόπο η παρέλαση και να προστατευθούν οι επίσημοι. Κοινώς η εντολή θα είναι μηδενική ανοχή και έχει δοθεί το πράσινο φως για χρήση δακρυγόνων και κλομπ. 

*

Ακόμα και στις στάσεις των λεωφορείων υπάρχουν κάγκελα
Ακόμα και στις στάσεις των λεωφορείων υπάρχουν κάγκελα

*
Σε επίκαιρες θέσεις θα αναπτυχθούν και οι λεγόμενες ευέλικτες ομάδες της ΕΛ.ΑΣ που μπορούν να κινηθούν άμεσα όπου χρειαστεί. Μοτοσυκλετιστές δηλαδή κατά δεκάδες θα αναπτυχθούν στον εξωτερικό κύκλο του σχεδίου των μέτρων ασφάλειας από τη Συγγρού ως την Κηφισίας και από το Κολωνάκι ως την Πανεπιστημίου.

*

Ειδοποίηση από την Τροχαία στα αυτοκίνητα γύρω από το Σύνταγμα
Ειδοποίηση από την Τροχαία στα αυτοκίνητα γύρω από το Σύνταγμα

*
Σε ειδικά μέτρα έχει προχωρήσει και το Πανεπιστήμιο Αθηνών, προκειμένου να μην ξαναγίνουν οι χώροι του ορμητήρια όπως είχε συμβεί στις 12 Φεβρουαρίου. >>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Στο κέντρο, μαγαζάτορες και κάτοικοι έλεγαν ότι συνεργεία του Δήμου Αθηναίων τις βραδυνές ώρες αφαιρούσαν από τις νερατζιές, όπου υπάρχουν, γύρω από το Σύνταγμα, του καρπούς. Μάλιστα, κάποιοι έλεγαν ότι αυτά γίνονται συνοδεία της Δημοτικής Αστυνομίας. «Το κάνουν για να αφήσουν χωρίς «πολεμοφόδια» εκείνους που θα θέλουν να δημιουργήσουν επεισόδια στις 25 Μαρτίου», είπε καταστηματάρχης της περιοχής.  >>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Υπό το φόβο επεισοδίων και γενικευμένου γιαουρτώματος πολλοί Δήμοι για να προστατέψουν το θεσμό της παρέλασης αποφάσισαν να μη στήσουν εξέδρες επισήμων και να σταθούν δίπλα στους πολίτες όσοι πολιτικοί αποφασίσουν να παραστούν στις παρελάσεις. >>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΕΞΕΔΡΕΣ

Λόγω της Στρατιωτικής Παρέλασης, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, που θα πραγματοποιηθεί στη Λ. Β. Αμαλίας μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη την Κυριακή 25.3.2012, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω Λεωφόρους, Οδούς και Πλατείες:

Α) Από 06.00΄ ώρα έως πέρατος της Δοξολογίας στον Ι.Ν. Διον. Αρεοπαγίτου:
1. Σκουφά, στο τμήμα της από την οδό Σίνα έως την Πλ. Φιλικής Εταιρείας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
2. Λυκαβηττού, σε όλο το μήκος της.
3. Δημοκρίτου, στο τμήμα της από την οδό Σκουφά έως την οδό Σόλωνος.
4. Σόλωνος, στο τμήμα της από την οδό Κανάρη έως την οδό Σίνα και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
5. Ομήρου, στο τμήμα της από την οδό Σκουφά έως την οδό Ακαδημίας.
6. Σέκερη, σε όλο το μήκος της.
7. Κουμπάρη, σε όλο το μήκος της.

Β) Από 06.30΄ώρα έως πέρατος της Στρατιωτικής Παρέλασης:
1. Λ. Β. Όλγας, σε όλο το μήκος της.
2. Λ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Αμαλίας έως Λ. Βασ. Κωνσταντίνου.
3. Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της.
4. Β. Γεωργίου Β΄, σε όλο το μήκος της.
5. Β. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
6. Λ. Β. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της.
7. Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της.
8. Όθωνος, σε όλο το μήκος της.
9. Πλατεία Ομονοίας.
10. Πειραιώς, στο τμήμα της από την Πλ. Ομονοίας έως την Ιερά Οδό.
11. Αθηνάς, σε όλο το μήκος της.
12. Αγ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της.
13. Πλατεία Καραϊσκάκη.
14. Καρόλου, σε όλο το μήκος της.
15. Μάρνη, στο τμήμα της από την Πλ. Βάθη έως την οδό Καρόλου.
16. Πατησίων, στο τμήμα της από την οδό Πανεπιστημίου έως τη Λ. Αλεξάνδρας.
17. Θ. Δηλιγιάννη, στο τμήμα της από την Πλ. Καραϊσκάκη έως την οδό Ι. Μεταξά.
18. Αχιλλέως, στο τμήμα της από την Πλ. Καραϊσκάκη έως την οδό Θερμοπυλών.
19. Πλατεία Συντάγματος.
20. Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της.
21. Σταδίου, σε όλο το μήκος της .
22. Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Δ. Αρεοπαγίτου.
23. Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της.

Πηγή: Ρεπορτάζ Μιχάλης Λαγάνης-newsit.gr

*

*

—————————————————————————————————————————————————-

*

ΜΑΤ και κιγκλιδώματα και στην Πάτρα – Επίσημος ούτε για… δείγμα!

*

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα περιλαμβάνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τόσο έξω από τη Μητρόπολη, όσο και κατά μήκος της διαδρομής για την κατάθεση στεφάνων στην πλατεία εθνικής αντίστασης.

Εκατοντάδες αστυνομικοί θα επιστρατευθούν αύριο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενες αντιδράσεις πολιτών, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την πολιτική του μνημονίου και την κοινωνική εξαθλίωση.

Με δεδομένο το γεγονός πως σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών υπάρχει φόβος επεισοδίων για πρώτη φορά δυνάμεις από την Αχαΐα δεν μετακινήθηκαν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patratimes.gr, σε όλο το μήκος και σε κάθε σημείο ύπαρξης εκδηλώσεων για την 25 Μαρτίου, θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η δοξολογία, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα δημιουργήσουν ανθρώπινη αλυσίδα και θα οδηγήσουν με ισχυρή περιφρούρηση τους επισήμους, τόσο στην πλατεία όσο και στην εξέδρα των επισήμων.

Στο σημείο όπου παραδοσιακά στήνεται η εξέδρα θα έχει δημιουργηθεί νεκρή ζώνη – θα επιστρατευτούν κιγκλιδώματα- και αμέσως μετά θα έχει παραταχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη, δημιουργώντας ανθρώπινο τείχος προστασίας των επισήμων.

Σε μικρή απόσταση θα έχει παραταχθεί και δύναμη από άνδρες των ΜΑΤ.

Δεν… βρίσκουν επίσημο

>>>

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, παρά τις προσπάθειες να βρεθεί πρόσωπο το οποίο θα δεχθεί να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Πάτρα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, μέχρι στιγμής κανένας παράγοντας της πολιτικής ζωής από την κεντρική σκηνή δεν έχει δεχθεί.

Πληροφορίες θέλουν τον υφυπουργό εθνικής άμυνας Κ. Σπηλιόπουλο να έχει αρνηθεί να αναλάβει την εκπροσωπήση μετά τα όσα βίωσε αυτός και άλλοι κυβερνητικοί βουλευτές στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ηςε Οκτωβρίου.

Προληπτικοί έλεγχοι

Σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι, για πρώτη φορά στην Πάτρα η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο, να προχωρούν άνδρες της ασφάλειας σε προληπτικούς ελέγχους ατόμων, τα οποία θα προσέρχονται τόσο στο χώρο της Μητρόπολης, όσο και στην πλατεία εθνικής αντίστασης και τη διασταύρωση των οδών Αγ. Ανδρέου και Αγ. Νικολάου, σημείο όπου θεωρείται ως το πιο πιθανό για να εκδηλωθούν αντιδράσεις και να υπάρξουν διαμαρτυρίες από τους πολίτες.

Πηγή: newsit.gr

*

*

—————————————————————————————————————————————————-

*

Πύργος: Χωρίς εξέδρα αλλά με κάγκελα για τους επίσημους

Το φορτηγό του δήμου Πύργου με τα κάγκελα που θα χρησιμοποιηθούν στην παρέλαση
-φωτό από ilialive.gr
*

Συναγερμός έχει σημάνει και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην πρωτεύουσα του νομού, τον Πύργο.

Στην πόλη αν και αποφασίστηκε να μη στηθεί εξέδρα στη συμβολή της οδού Μανωλοπούλου με την οδό Γρηγορίου Ε’ και οι επίσημοι να βρίσκονται ανάμεσα στο πλήθος, τα σχοινιά που τοποθετούνταν έως τώρα για να συγκρατήσουν τον κόσμο στο πεζοδρόμιο, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr θα αντικατασταθούν από μεταλλικά κιγκλιδώματα.

Δύο σειρές από τα κάγκελα θα τοποθετηθούν νωρίς το πρωί της Κυριακής στο ύψος που θα σταθούν οι επίσημοι, εκατέρωθεν της οδού, υπό το φόβο επεισοδίων. Αναμένεται στα ίδια σημεία, αλλά και σε όλο το μήκος της παρέλασης να υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη για παν ενδεχόμενο.

Τα κάγκελα προέρχονται από τον εξοπλισμό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 που χρησιμοποιήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία και φυλάσσονται στο στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ.

Όλο το διαθέσιμο υλικό θα τοποθετηθεί στο επίκεντρο της παρέλασης για να αποφευχθούν τα έκτροπα. Εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια και τρόποι αντιμετώπισης επεισοδίων και όλοι εύχονται η παρέλαση να διεξαχθεί ομαλά χωρίς κανένα παρατράγουδο.

Πηγή:  newsit.gr

*

*

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s