Οι Νέοι Τσιφλικάδες, οι Νέοι Κολίγοι και η Ανταγωνιστικότητα: η επερχόμενη κολιγοποίηση των Ελλήνων πολιτών στο όνομα της «πληρωμής του δημόσιου χρέους» & της «αποφυγής της κρατικής χρεωκοπίας».

BlackMediterraneanPirate   10-01-2012   

short  link    wp.me/pPn6Y-cfU

Διαβάστε το και μην σας ξεφύγει ούτε οξεία…

Τί μας περιμένει… … …

Το Σύμπαν να μας φυλάει…

του αγαπητού φίλου    mazestix (toixo-toixo.blogspot.com)

Οι Νέοι Τσιφλικάδες, οι Νέοι Κολίγοι και η Ανταγωνιστικότητα

Κολιγοποίηση των Ελλήνων πολιτών.
Απ’ τον Τρικούπη στον Παπαδήμο κι απ’ το Κιλελέρ στο Δεν Πληρώνω.

Αναρωτιόμαστε συχνά για τα χαράτσια στα σπίτια που επιβάλλονται από τη μέρα που επιβλήθηκε το Μνημόνιο.
Τα χρεώνουμε συνήθως σε απλές ληστρικές επιδρομές της Κυβέρνησης και της Τρόικα ενάντια στον Έλληνα πολίτη.
Μήπως όμως τα χαράτσια σημαίνουν κάτι παραπάνω;

Διάβαζα προ ημερών στο Κουτί της Πανδώρας για «Επιστροφή στην εποχή των τσιφλικάδων».
Και τότε αίφνης μου ξανάρθε στο μυαλό η ανάμνηση από μια τηλεοπτική εμφάνιση του «συντρόφου» Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έθιγε το θέμα της υπερβολικά μεγάλης ιδιοκτησίας ακινήτων στην Ελλάδα.
Από μνήμης λοιπόν σας μεταφέρω ότι έλεγε πως είναι αδιανόητο οι Έλληνες να είναι ιδιοκτήτες των σπιτιών τους (!!!) σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70%, την ίδια ώρα που οι Γερμανοί είναι σε λιγότερο από 40%.

«Και αυτό πρέπει να το δούμε. Πρέπει να αλλάξει».
Έτσι περίπου έλεγε… (για να μιμηθώ και τη Θουκυδίδειο αφήγηση)

Κάνω λοιπόν, έστω και καθυστερημένα, τη σύνδεση χαρατσιών και ζητήματος ιδιοκτησίας και ξετυλίγω το μίτο της Αριάδνης…

 

 

Όπως αναφέρει και ο Κώστας Βαξεβάνης στην έρευνά του, επιβλήθηκαν 14 (!!!) φόροι στα ακίνητα την τελευταία διετία.

1.Αλλαγή γονικής παροχής όπου στην ουσία διπλασιάστηκαν τα έξοδα μεταβίβασης με αναδρομική ισχύ. Δηλαδή ενώ είχαν γίνει ήδη συμβόλαια μεταβίβασης -πριν ληφθεί το μέτρο-οι πολίτες αναγκάστηκαν να πληρώσουν σύμφωνα με το νέο μέτρο.

2.Επιβολή 23% ΦΠΑ στα σπίτια που δεν αποτελούν πρώτη κατοικία.

3.Αύξηση φορολογίας

4.Αύξηση στα δημοτικά τέλη

5.Ημιυπαίθριοι. Οι δήμοι έκαναν αυτοψία και φορολογούσαν τους ημιυπαίθριους

6.Ενεργιακό πιστοποιητικό.

7.Φόροι κατοχής με την μορφή έκτακτης εισφοράς

8.Αναπροσαρμογή από τους δήμους για την τιμή της κάθε Ζώνης.

9.Περιορισμοί στην εκτός σχεδίου δόμηση στα μικρά νησιά. Δηλαδή ενώ κατά την αγορά του οικοπέδου, η φορολόγηση γίνεται σαν να είναι αυτό άρτιο και οικοδομήσιμο, όταν έρχεται η ώρα της εκμετάλλευσής του, αυτό αντιμετωπίζεται ως μη άρτιο και οικοδομήσιμο.

10.ΕΤΑΚ

11.Αλλαγή του ΕΤΑΚ σε ΦΑΠ με χαμηλότερο αφορολόγητο και χωρίς να υπολογίζονται τα προστατευμένα μέλη.

13.Τέλος ακινήτου μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.

14.Τακτοποίση αυθαιρέτων

(σ’ αυτά προσθέστε και την επικείμενη αύξηση των αντικειμένικών αξιών μέσα στο 2012 και την αύξηση τεκμηρίων διατήρησης ακινήτων, καθώς και τη μείωση αφορολόγητου ορίου)

 

 

14 φόροι λοιπόν για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.
Ο στόχος;
Όχι μόνο η ληστρική επιδρομή για την άμεση συγκέντρωση εσόδων για την Κυβέρνηση-Τρόικα.
Όπως λογικά συμπεραίνω, ο στόχος ετέθη από τον «σύντροφο» Παπακωνσταντίνου, είχε αναμοχλευθεί από τον «σύντροφο» Ράιχενμπαχ και συντελείται από τη Μνημονιακή Κυβέρνηση:
το ποσοστό ιδιοκτησίας ακινήτων στην Ελλάδα!

 

 

Με απλά λόγια;
Στοχεύουν στο να γίνει ασήκωτο βάρος η ιδιοκτησία ακινήτων, ώστε οι πιθανοί αγοραστές να μην τολμήσουν πάρουν σπίτι και οι ήδη υπάρχοντες ιδιοκτήτες του σπιτιού τους να υποχρεωθούν (σε ένα ποσοστό) να τα πουλήσουν σε αυτούς που μπορούν να τα συντηρήσουν. (μαντέψτε ποιους!)

 

 

Παράλληλα, χτυπούν αλύπητα και την επιχειρησιακή μικροιδιοκτησία.
Η συνεχής επίκληση της «ανταγωνιστικότητας» εκεί στοχεύει.
«Ανταγωνιστικές» στον Νεοφιλελεύθερο Παράδεισο που στήνουν είναι φυσικά μόνο οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι πολυεθνικές κλπ.
Το μπακάλικο, το μανάβικο, το μικρό λογιστικό γραφείο, το μικρό δικηγορικό γραφείο, ο μικρός παιδικός σταθμός, ο παλιός φούρνος, το τσαγκαράδικο, το ψιλικατζίδικο, η άδεια ταξί κα φορτηγού, το φαρμακείο, το ιατρείο, το φαναρτζίδικο, το συνεργείο…
..όλα αυτά δεν είναι αρκούντως ανταγωνιστικά για τους Νεοφιλελεύθερους φωστήρες (Ε.Ε., ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΣΕΒ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, MEGA, ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1).

 

 

Το ανελέητο κυνήγι των αυτοαπασχολούμενων και των μικροεπιχειρηματιών στοχεύει στην απορρόφηση των εργασιών τους, των υπηρεσιών τους από τις μεγάλες επιχειρήσεις. Να είναι δηλαδή υπάλληλοι μιας πολυεθνικής ή έστω μιας μεγάλης εγχώριας εταιρείας. Αλλά σε καμία περίπτωση ιδιοκτήτες.

 

 

 

 

 

 

Μόλις προχθές π.χ. έριχνα μια ματιά στο θέμα των Δικηγόρων.
Αυτή τη στιγμή μπορεί μπορεί ο καθένας μας να απευθυνθεί για κάποια υπόθεσή του σε έναν αυταοαπασχολούμενο δικηγόρο, ο οποίος θα αναλάβει την υπόθεσή μας.

Ο δικηγόρος δικαιούται να αναλαμβανει υποθέσεις μόνο εντός του νομού που έχει την άδεια άσκησης του επαγγέλματος.
Οι Νεοφιλελεύθεροι φωστήρες λοιπόν, με πρόσχημα το άνοιγμα του επαγγέλματος (το οποίο προτάσσουν συνεχώς για να έχουν τη λαική σύμπνοια), σχεδιάζουν το εξής μέτρο: να επιτρέπεται η σύσταση δικηγορικών εταιρειών, χωρίς κάποιο περιορισμό που να αναλαμβάνουν υποθέσεις οπουδήποτε, ανεξαρτήτως της έδρας τους,
Δηλαδή προωθείται η δημιουργία «Super Market Δικηγόρων» τα οποία θα κλείσουν προφανώς λόγω… «ανταγωνιστικότητας» τα μικρά δικηγορικά γραφεία της γειτονιάς και θα επιβάλλουν τη συγκέντρωση της εργασίας σε 5-6 μεγάλες δικηγορικές εταιρείες οι οποίες θα ελέγχουν όλα τα νομικά θέματα εντός της επικράτειας.

 

 

Ομοίως και με τους ταξιτζήδες και τους φορτηγατζήδες και τους φαρμακοποιούς.
Όσο κι αν μου τη δινουν στα νεύρα για διάφορους λόγους οι δύο πρώτοι παραπάνω κλάδοι, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι το άνοιγμα του επαγγέλματός τους συντελείται προκειμένου να φύγουν απ’ τα χέρια μικροιδιοκτητών οι άδειες και να περάσουν στα χέρια μεγάλων εταιρειών που θα χουν η καθεμία εκατοντάδες άδειες στην κατοχή τους και θα έχουν απλώς υπαλλήλους οδηγούς και φαρμακοποιούς -με μισθούς πείνας και μισθωτής δουλείας, φυσικά- να δουλεύουν για λογαριασμό τους.

 

 

Συνδυάζοντας λοιπόν το χτύπημα στην ιδιοκτησία ακινήτων και στην επιχειρηματική μικροιδιοκτησία, φτάνω στο απλό συμπερασμα:
Επιχειρείται η Νέα Φεουδαρχία.
Σκοπός των νέων Φεουδαρχών είναι η κολιγοποίηση των Ελλήνων και των υπόλοιπων Ευραπαίων πολιτών.

 

 

Για την ιστορία, ας θυμηθούμε ότι επί Τουρκοκρατίας οι τσιφλικάδες είχαν μόνο το δικαίωμα εισπράξεως των προσόδων επί των μεγάλων εκτάσεων που κατείχαν, ενώ οι κολίγοι είχαν πατροπαράδοτα δικαιώματα επί των κοινόχρηστων χώρων του τσιφλικιού (επί της γης, των οικιών, των δασών και των βοσκοτόπων).
Δηλαδή, οι Τσιφλικάδες ήταν κάτι σαν το Κράτος που μαζεύει φόρους και οι κολίγοι επί Τουρκοκρατίας ήταν οι μικροιδιοκτήτες.

 
Όταν όμως έγινε η Απελευθέρωση (κυρίως για τη Θεσσαλία) και η διοίκηση πέρασε στα ελληνικά χέρια, τότε οι ανέκαθεν Ευρωλιγούρηδες που μας κυβερνούσαν, αντί να αφήσουν τη Γη στους κολίγους και να πάρει το Κράτος τη θέση των Τσιφλικάδων και να μαζεύει φόρους, τι έκανε;
Μα φυσικά ό,τι περίπου κάνει και τώρα:
Έδωσε στους Τσιφλικάδες δικαιώματα απόλυτης κυριότητας σε όλη την ιδιοκτησία τους, ενώ οι κολίγοι είχαν περιπέσει σε καθεστώς δουλοπαροίκου.
Και όλα αυτά γιατί;
Ο εκσυγχρονιστής Χαρίλαος Τρικούπης, που κυριαρχούσε στην πολιτική σκηνή, ήταν αντίθετος με τη διανομή της γης στους κολίγους, γιατί δεν ήθελε να χάσει τους ξένους επενδυτές και την εισροή νέων κεφαλαίων στην Ελλάδα.
Σα να λέμε…. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!

 

 

Για την Ιστορία, το θέμα αποκαταστάθηκε εν μέρει μετά από αιματηρούς αγώνες των Αγροτών στο Κιλελέρ και αλλού και μετά την ανάληψη της εξουσίας απ’ τον  Ελευθέριο Βενιζέλο όπου έγιναν κάποια πρώτα δειλά βήματα, ενώ ουσιαστικά μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή λύθηκε το πρόβλημα σε συνδυασμό με το προσφυγικό ζήτημα από την κυβέρνηση του Νικολάου Πλαστήρα.

 

 

 

 

Γιατί τα γράφω όλα αυτα;
Μα για να αντιληφθούμε τους σκοπούς των Νέων Τσιφλικάδων, το πώς σχεδιάζουν τη ζωή μας, τις πολιτικές τους καταβολές, τα επιχειρήματά τους και φυσικά το τι μπορούμε να κάνουμε.

Οι κολίγοι ήταν άνθρωποι που λόγω…. «ανταγωνιστικότητας» οδηγήθηκαν από το «εκσυγχρονιστικό» Κράτος στην υποτέλεια.
Καλλιεργούσαν μια γη που δεν τους ανήκε, για να παίρνουν ένα κομμάτι ψωμί και την υπόλοιπη παραγωγή να την εμπορεύεται ο Τσιφλικάς, ζούσαν σε σπίτια που δεν τους ανήκαν, αλλά ήταν κάτι σπιτάκια της κακιάς ώρας που τους παραχωρούσαν οι τσιφλικάδες για να μένουν εντός των κτημάτων, λειτουργώντας με αυτόν τον τρόπο και ως… αγροφύλακες!

 

 

Αυτό επιχειρούν και τώρα αγαπητοί φίλοι!
Να μην έχουμε ιδιόκτητο σπίτι και να μένουμε νοικιάζοντας διαμερισματάκια στις πολυκατοικίες που έχουν στην ιδιοκτησία τους οι τράπεζες και οι κατασκευαστικές εταιρείες.
Να μην έχουμε ιδιόκτητη επιχείρηση και να δουλεύουμε για λογαριασμό των Νέων Τσιφλικάδων, για ένα μισθό πείνας.
Να είμαστε με λίγα λόγια εξαρτώμενοι απ’ αυτούς.
Όμηροι!
Υποτελείς!

Αυτός είναι ο ένας μεγάλος πυλώνας του Μνημονίου (ο άλλος είναι η αρπαγή του Ελληνικού Εθνικού Πλούτου).

Τι λέτε;
Θα τους αφήσουμε να μας κάνουν κολίγους;

 

 

 

 

Ο Αντύπας
    (απ’ τα Αγροτικά των Μπακαλάκου, Τζεφρώνη, Παπακωνσταντίνου)
Να θυμηθούμε χωριανοί απόψε τον Αντύπα,
το φάγανε σαν το σκυλί, οι παλιοτσιφλικάδες,
το φάγανε σαν το σκυλί, οι τύραννοι φονιάδες.Κλαίγανε οι κολλήγοι, το φονικό τους τάραξε,
πέρασαν τόσα χρόνια και μόνο ο αφέντης άλλαξε.
Καβάλα στ’ άλογά σας,
πάρτε τη γη δικιά σας.Να θυμηθούμε χωριανοί του Κιλελέρ το αίμα,
το χύσανε σαν το κρασί, οι παλιοτσιφλικάδες,
το χύσανε σαν το κρασί, οι τύραννοι φονιάδες.Κλαίγανε οι κολλήγοι, το φονικό τους τάραξε,
πέρασαν τόσα χρόνια και μόνο ο αφέντης άλλαξε.
Καβάλα στ’ άλογά σας,
πάρτε τη γη δικιά σας.
(Ο Μαρίνος Αντύπας ήταν ηγέτης των αγροτικών αγώνων, σοσιαλιστής που ξεσήκωσε τους αγρότες να διεκδικήσουν τη γη τους και φυσικά δολοφονήθηκε στις 6 Μαρτίου 1907 από το γνωστό Κράτος-Παρακράτος.
Χαρακτηρίστηκε και «Ρήγας Φερραίος του Αγροτικού Διαφωτισμού».
Τελευταίες λέξεις που ψέλλισε: «Ισότης, Αδελφότης, Ελευθερία!» 
Το άγαλμά του κοσμεί το Κιλελέρ, χωριό-σύμβολο των αγροτικών κινητοποιήσεων, όπου τρία χρόνια μετά το θάνατό του έγιναν οι αιματηρές συγκρούσεις ανάμεσα στους αγρότες και τις δυνάμεις καταστολής της Κυβέρνησης «Εθνικής Ενότητας» της εποχής.)
ΥΓ.1: Ύστερα από τη δολοφονία του Αντύπα, οι Θεσσαλοί αγρότες άρχισαν έντονο αγώνα. Συγκροτήθηκε Πανθεσσαλική επιτροπή και αποφασίστηκε να γίνει συλλαλητήριο στην πόλη της Λάρισας στις 6 Μαρτίου 1910, με αίτημα την απαλλοτρίωση των τσιφλικιών.
Από το πρωί- πρωί άρχισαν να έρχονται από τα χωριά οι αγρότες. Στο σιδηροδρομικό σταθμό του Κιλελέρ (Κυψέλη) μαζεύτηκαν οι κολίγοι, για να πάρουν το τρένο και να πάνε στη Λάρισα.
Όταν έφτασε το τρένο από το Βόλο, οι κολίγοι θέλησαν να ανέβουν χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο. Τότε ο πρόεδρος των σιδηροδρόμων Πολίτης, που ταξίδευε με το τρένο, διέταξε τους στρατιώτες να τους πετάξουν έξω. Τότε οι αγρότες άρχισαν να πετούν πέτρες και οι στρατιώτες, κατόπιν διαταγής, ανταπέδωσαν τα πυρά. Σε εκείνο το σημείο έπεσαν νεκροί δυο αγρότες και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν βαριά.
Καθώς το τρένο προχωρούσε, στο σταθμό Τσουλάρ ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί αγρότες, που ζητούσαν να σταματήσει το τρένο. Μα το τρένο δε σταματάει. Νέος πετροπόλεμος, νέα πυρά, δυο ακόμα αγρότες νεκροί .Το ίδιο έγινε αργότερα και στη Λάρισα. Οι σκλάβοι της γης που αιώνες πότιζαν με τον ιδρώτα τους τη γη, την πότισαν και με το αίμα τους. Το αίμα είχε χυθεί και ποτίσει τον κάμπο. Ο αγροτισμός έγραψε μια μεγάλη σελίδα. Και το σύνθημα του αγώνα , της πάλης είχε δοθεί με το αίμα και τα κορμιά που έπεσαν.)
ΥΓ.2: Οποιαδήποτε ομοιότητα με σημερινά πρόσωπα και καταστάσεις, μόνο συμπτωματική δεν είναι…

ΥΓ.3: Να προσθέσουμε στα παραπάνω και το Νέο Διατροφικό Κώδικα που έρχεται οσονούπω και θα απαγορεύει την κατοχή, τη χρήση και τη διακίνηση αγροτικών και κτηνοτροφικών προιόντων από τον κήπο μας;
Ενώ θα επιτρέπεται η κατοχή, χρήση και διακίνηση μόνο τυποποιημένων προιόντων;
Συνδέονται όλα μεταξύ τους ή όχι;

…και η απλή λογική!
*Ευχαριστούμε τον αγαπητό μας φίλο mazestix 
για την ευγενική παραχώρηση του παρόντος άρθρου του,
από το πολύ ενδιαφέρον ιστολόγιό του

**********************************************************************************************************

 

 

BlackMediterraneanPirate

Σύντομος Σύνδεσμος              wp.me/pPn6Y-cfU

13 σκέψεις σχετικά με το “Οι Νέοι Τσιφλικάδες, οι Νέοι Κολίγοι και η Ανταγωνιστικότητα: η επερχόμενη κολιγοποίηση των Ελλήνων πολιτών στο όνομα της «πληρωμής του δημόσιου χρέους» & της «αποφυγής της κρατικής χρεωκοπίας».

 1. Super!!!

  Θυμήθηκα κι ένα υπέροχο τραγούδι του Λουκιανού

  Στίχοι: Γιάννης Νεγρεπόντης
  Μουσική: Λουκιανός Κηλαηδόνης
  Πρώτη εκτέλεση: Λουκιανός Κηλαηδόνης
  Δίσκος : Μικροαστικά 1973

  Κολλήγα γιος του πάππου μου ο παππούς
  κολλήγα γιος του πάππου μου ο πατέρας
  κι ο παππούς μου κολλήγας κι αυτός

  Και μονάχα εγώ του πατέρα μου γιος
  έναν κλήρο είχα λίγα στρέμματα βιος

  Η δουλειά στα χωράφια σκληρή
  ντελικάτος εγώ μα ξύπνιος
  τα χωράφια χτυπάω στο σφυρί
  και στην πόλη ότι βγει είμαι αστός

  Τα λεφτά απ’ τα χωράφια μι αρχή
  ένας γάμος ως προίκα καλός
  μια χαρά πήγε το μαγαζί
  είμαι πια ένας αστός σεβαστός

  Κολλήγα γιος του πάππου μου ο παππούς
  κολλήγα γιος του πάππου μου ο πατέρας
  κι ο παππούς μου κολλήγας κι αυτός

  Και μονάχα εγώ του πατέρα μου γιος
  είμαι πια ένας αστός
  είμαι πια καθεστώς

 2. Όπως τα λες είναι mazohist……δυστυχώς

  Να μη ξεχνάμε όμως και τις ευθύνες του λαού!
  Τα λέει κι ο Λουκιανός:

  «ντελικάτος εγώ μα ξύπνιος
  τα χωράφια χτυπάω στο σφυρί
  ….
  είμαι πια ένας αστός σεβαστός
  ….
  είμαι πια καθεστώς»

  Όταν δεν εκτιμάς αυτά που έχεις αυτά παθαίνεις
  η αλαζονεία είναι ύβρις
  Τρέξε τώρα ξύπνιε-μαλάκα Έλληνα !!!!

  • Γειά σου ρε γουρουνάκι, Αν-θέ-λλη-να
   Παρά λίγο να γίνεις λεμονάτο με σέλινα
   Αλλά ξέρεις πια, τα λάθη του Ελ-λη-να
   Μπερδεμένος σαν γρίφος σε έ-λυ-να…

  • Pagal, οι ευθύνες του λαού είναι γνωστές.
   Ας μην εμμένουμε σ’ αυτές άλλο.
   Αν κάποιος πάρει λάθος δρόμο, δεν του αξίζει η εν ψυχρώ εκτέλεση.
   Έχει το δικαίωμα να αλλάξει,
   Δε λέω… ας τιμωρηθεί και λίγο, μπας και στρώσει.
   Και ήδη τιμωρηθήκαμε αρκετά.

   Έχεις απόλυτο δίκιο: η αλαζονία είναι ύβρις.
   Κι ο Λουκιανός το ίδιο λέει.
   Ίσως όμως οι Ερινύες είναι πολύ άδικες μαζί μας και σαν τον Ορέστη προτίθενται να μας κυνηγούν αιωνίως.
   Ο Ορέστης βέβαια με αγώνα τις νίκησε. Οι Ερινύες-τιμωροί από μόνες τους δεν τα παρατούσαν.
   Έτρεξε, μόχθησε, σχεδίασε, έκλεψε, συνεργάστηκε, ταλαιπωρήθηκε, απογοητεύτηκε, απελπίστηκε, ενθουσιάστηκε, έχασε και κέρδισε μάχες ο Ορέστης, ώσπου πήρε τα σκήπτρα του Δία με τα οποία νίκησε τις Ερινύες.
   Μάλλον κάτι τέτοιο οφείλουμε κι εμείς να κάνουμε.

   Αν και αυτά που ζούμε δεν είναι τιμωρία.
   Παρά μόνο σχεδιαζόμενη δολοφονία από τους κεφαλαιοκράτες, με κίνητρα άσχετα του τρόπου ζωής μας.
   Δεν τους αφορά το πώς ζούσαμε, το αν πίναμε κι ένα κρασάκι παραπάνω ή το αν μάθαμε να κάνουμε και σκι.
   Έτσι κι αλλιώς κι απ’ αυτά , πάλι αυτοί κέρδιζαν τελικά, άλλο αν τη βολεύαμε κι εμείς ωραία.
   Αλλά δεν τους αφορά αυτό.
   Μόνο ο πλούτος και η δύναμη τους αφορά.
   Και ο πλούτος ο δικός τους κι ο δικός μας είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
   Για να γεμίσει το ένα πρέπει να αδειάσει το άλλο…

   Omadeon, ευχαριστώ για τα καλά λόγια, όπως και τον Αιρετικό.
   Προσπαθώ, όσο μπορώ χωρίς κραυγές, να καταθέτω σκέψεις, όσο το δυνατόν τεκμηριωμένες.
   Καμιά φορά κραυγάζω, αλλά ανθρώπινο είναι κι αυτό…
   (Καλά, το ρεφρενάκι σου έγραψε!) 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s