Κανένα δημοψήφισμα της κοροϊδίας! Ουστ! Έξω όλοι οι άχρηστοι ξιπασμένοι! Σπίτια τους! (και στα παλιά που είχαν, όχι τα καινούρια που έκλεψαν)… Λαϊκή κυριαρχία με Λαϊκή Εθνοσυνέλευση, σε συνδυασμό με εκλογές ή με κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας/ενότητας από πραγματικά αξιόλογους ανθρώπους και δήμευση περιουσιών των πουλημένων από το 1974 και μετά, καθώς και πέρασμά τους από δίκες. Να δεις τότε για πότε γεμίζουν τα (άδεια) ταμεία. Δεν θα παίζουν αυτοί με τις τύχες, τις ζωές και τα όνειρά μας.

BlackMediterraneanPirate  02-11-2011    08:05

short  link   wp.me/pPn6Y-b5n

Έχουμε φορτωθεί στην πλάτη τους 300 χλιδάτους, πακέτο με τους χιλιάδες παρατρεχάμενους & «συμβούλους» τους της συμφοράς (κάτι 20χρονα, που ούτε καν έχουν τελειώσει ΑΕΙ και τα πληρώνουμε αδρά, από 3000€ και πάνω κάθε μήνα, επειδή οι γονείς τους κολλούσαν φακελάκια στις τοπικές της κάθε γειτονιάς∙ ολόκληρες ορδές ψηφοφόρων∙ ορδές!).

Ποιό δημοψήφισμα και πράσινα άλογα;

Αυτό, που όπως είπε και το BBC «είναι σα να βάζουν τις γαλοπούλες να ψηφίσουν, με ποιόν τρόπο θέλουν να τις ψήσουν τα Χριστούγεννα»;

Γιατί  «θα ψηθούν» έτσι κι αλλιώς οι «γαλοπούλες». Όλοι εμείς, δηλαδή.

Δημοψήφισμα; Τώρα; Κατόπιν εορτής;

Μιλάμε για τρελό δούλεμα.

Δημοψήφισμα έπρεπε να γίνει πριν την ένταξη στο ΔΝΤ, πριν την ψήφιση του Μνημονίου, πριν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, πριν την ψήφιση κάθε εξοντωτικού & αυθαίρετα εφαρμοσμένου μέτρου.

Τώρα; Δημοψήφισμα;

Απορώ πως βγαίνουν κάποιοι και το υποστηρίζουν.

Κανένα δημοψήφισμα της κοροϊδίας!

Άλλωστε το δήλωσε και μόνος του: «Ας ανεξαρτητοποιηθούν όσοι θέλουν κι ας με ρίξουν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής».

Ακριβώς αυτό. Όποιος/α, τουλάχιστον θέλει να περισώσει την πολιτική του/της καριέρα, ή ότι απέμεινε μέσα στα ερείπια.

Οπότε: να τσακιστούν να πάνε σπίτια τους οι άχρηστοι χλιδάτοι και να μας αδειάσουν τη γωνιά, για να δούμε τί θα κάνουμε.

Λαϊκή κυριαρχία με Λαϊκή Εθνοσυνέλευση, σε συνδυασμό με


1. Ή απ΄ευθείας εκλογές

(με προσοχή για πιθανές νοθείες, από ορδές δύστυχων Πακιστανών ή Αλβανών μεταναστών, που το Σύστημα τους έδωσε «χαρτιά» για να τους χρησιμοποιήσει γι΄αυτόν τον λόγο, σε περίπτωση εκλογών, δηλαδή, ως ψηφοφόρους της συμφοράς, ενώ περιμένουν τα ίδια πολυπόθητα χαρτιά πολύ περισσότεροι,  χρόνια μόνιμοι κάτοικοι της χώρας, χιλιάδες άλλοι μετανάστες Ρώσοι, Αλβανοί, Αφρικανοί, που ζουν πάνω από 30 χρόνια στη χώρα κι επειδή δεν χτύπησαν την πόρτα κάποιου κόμματος, ποτέ κανείς δεν ενδιαφέρθηκε γι΄αυτούς∙ ειδικά για όσους έχουν γεννηθεί στη χώρα)

ή

2. κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας/ενότητας από αξιόλογους ανθρώπους, ειδικούς στον κάθε τομέα και με πραγματική διεθνή αναγνώριση,

γιατί σιχαθήκαμε πια τις κοροϊδίες και τα νταραβέρια τους.  Η δεύτερη, φυσικά (κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας/ενότητας) χωρίς τους γνωστούς παρατρεχάμενους βολεψάκηδες των γνωστών κομμάτων.

 

Κανένα δημοψήφισμα κατόπιν εορτής, που θα το τιγκάρουν στη νοθεία.

 

Να πάρουν τον π@ύλ@ και να μας αδειάσουν τη γωνιά ομαδικώς οι άχρηστοι, καλύτερα.

 

Τους έδιωξε ήδη ο κόσμος την 28η Οκτωβρίου 2011, δηλώνοντάς το σε κάθε πόλη ή χωριό του τόπου. Τους πήρε στο κυνήγι με αυγά και ντομάτες στις εξέδρες των «επισήμων».

 

Λαϊκή κυριαρχία, εκλογές ή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας/ενότητας από πραγματικά αξιόλογους ανθρώπους και δήμευση περιουσιών των πουλημένων από το 1974 και μετά, καθώς και πέρασμά τους από δίκες.

 

Να δεις τότε για πότε γεμίζουν τα (άδεια) ταμεία.

 

Δεν θα παίζουν αυτοί με τις τύχες, τις ζωές και τα όνειρά μας.

 

Τους πληρώναμε για να διοικούν. Αφού δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, να τσακιστούν να φύγουν και να πάνε σπίτια τους.

 

Τον  π@ύλ@ και γρήγορα.

Και να γυρίσουν πίσω τα κλεμένα.

 

Το βρήκαμε τώρα… ο κάθε ξυπόλυτος και ξεβράκωτος βρέθηκε με βίλες, σκάφη, πισίνες και χλιδές, ενώ στο χωριό του δεν είχε ούτε παπούτσια να φορέσει.

 

Πού τα βρήκε; Από το 5χίλιαρο που τον πληρώναμε για να παριστάνει τον βουλευτή;

 

Ούστ! Έξω όλοι οι άχρηστοι ξιπασμένοι! Σπίτια τους! (και στα παλιά που είχαν, όχι τα καινούρια που έκλεψαν)…

 

«Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει »…

Αυτός ο πανέμορφος τόπος δεν αξίζει τέτοια άσχημη τύχη.

 

Οι κάτοικοι του τόπου αυτού, δεν αξίζουν τέτοια άσχημη τύχη και στυγνή εκμετάλλευση από τους απανταχού ναζιστές και αποικιοκράτες της Υφηλίου.

 

Οι τύχες μας στα χέρια τα δικά μας!

 

Εμείς θα αποφασίσουμε για το μέλλον μας! Όχι αυτοί!

 

Ψηλά το κεφάλι! Όρθιοι όλοι!

 

Να φύγουν οι κατακτητές και οι πουλημένοι απ΄τον τόπο που ζούμε και να εκδιωχθούν νομικά για τα εγκλήματά τους σε βάρος μας!

Θέλουμε όλα τα κεκτημένα ανθρώπινα δικαιώματά μας πίσω!

 

Δεν τρώμε πια κουτόχορτο!

 

Ούστ!

 

 

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Όταν ο λαός μίλησε (28-10-2011), σε κάθε πόλη και χωριό του τόπου

*******************************************************************************************************************************************

BlackMediterraneanPirate  

Σύντομος Σύνδεσμος    wp.me/pPn6Y-b5n

32 σκέψεις σχετικά με το “Κανένα δημοψήφισμα της κοροϊδίας! Ουστ! Έξω όλοι οι άχρηστοι ξιπασμένοι! Σπίτια τους! (και στα παλιά που είχαν, όχι τα καινούρια που έκλεψαν)… Λαϊκή κυριαρχία με Λαϊκή Εθνοσυνέλευση, σε συνδυασμό με εκλογές ή με κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας/ενότητας από πραγματικά αξιόλογους ανθρώπους και δήμευση περιουσιών των πουλημένων από το 1974 και μετά, καθώς και πέρασμά τους από δίκες. Να δεις τότε για πότε γεμίζουν τα (άδεια) ταμεία. Δεν θα παίζουν αυτοί με τις τύχες, τις ζωές και τα όνειρά μας.

 1. Προσεγγίζεις το ζήτημα συναισθηματικά…εν θερμώ…με αποτέλεσμα οι «προτάσεις» σου να φαίνονται…αφελείς

  * «..από ορδές δύστυχων Πακιστανών ή Αλβανών μεταναστών, που το Σύστημα τους έδωσε “χαρτιά”..»
  Αυτό καταφέρατε οι προοδευτικοί διεθνιστές..τι φωνάζεις τώρα?

 2. Δεν είμαι διεθνιστής!

  Δεν είμαι ΤΙΠΟΤΑ!

  ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!

  ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ & Ο ΚΑΘΕ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΗΣ!

  ΘΕΛΩ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ!

  ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ!

  ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!

  ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ!

  ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟ!

  ΥΓ: pagal>>Ξύπνα επιτέλους και ξεκόλλα απ΄τα μικροσυμφέροντά σου τα κομματικά. Αλλιώς θα ΄ρθει σύντομα κι εσένα η σειρά σου! Μαζί με όλους αυτούς που μας ξεπουλούσαν, όλα αυτά χρόνια!
  Ένας απλός άνθρωπος είσαι κι εσύ. Μην το ξεχνάς αυτό!
  Ζήσε με αξιοπρέπεια και σταμάτα επιτέλους να σκέφτεσαι μόνο πως θα γεμίσεις την κοιλιά σου!
  Ενώσου με όλους εμάς, τον κόσμο και σταμάτα να εξυπηρετείς τα συμφέροντα όλων αυτών των πουλημένων!

  ***Να φύγουν οι κατακτητές και οι πουλημένοι απ΄τον τόπο που ζούμε και να εκδιωχθούν νομικά για τα εγκλήματά τους σε βάρος μας! Θέλουμε όλα τα κεκτημένα ανθρώπινα δικαιώματά μας πίσω!
  Δεν τρώμε πια κουτόχορτο!
  Ούστ!

  • «Ενώσου με όλους εμάς, τον κόσμο….»
   Το 1% των αριστεριστών και οι μερικές εκατοντάδες «βαρεμένοι» των Εξαρχείων δεν είναι ο κόσμος…είναι ο κοσμος ΣΟΥ…μπερδεύτηκες (πάλι)

   «…ξεκόλλα απ΄τα μικροσυμφέροντά σου τα κομματικά»
   «…σκέφτεσαι μόνο πως θα γεμίσεις την κοιλιά σου!»
   «…σταμάτα να εξυπηρετείς τα συμφέροντα…»
   Με μπέρδεψες με άλλον?????

   • Όχι, έχω πλήρη συνείδηση του ποιός είσαι.

    Ακριβώς αυτό που απεικονίζει το avatar σου∙ ένα χοιρινό: δεν ξεκολλάς με τίποτα εσύ!

    Συνέχισε έτσι και σύντομα έλα να κλαφτείς, όταν θα σου έχουν αφαιρεθεί τα «αξιώματά» σου του χοιροστασίου.

    Θα σε ακούσουμε με συμπόνοια και τότε, αφού φας 1-2 μούτζες για το συμφεροντολογικό (σε βάρος όλων εμάς) παρελθόν σου.

    Ποτέ δεν είναι αργά…

    ΥΓ: μη συνεχίσεις να προσπαθείς να με εντάσσεις κομματικά.
    Στο ξεκαθάρισα: ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ.
    ΕΙΜΑΙ, ΑΠΛΩΣ, Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ.

    ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ & ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΓΝΩΣΗ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ (ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

   • Γιατί αφήνεις τον Πειρατή να τσιμπάει; Πες του οτι είσαι πειραχτήρι, εξάλλου όλη την ώρα εδώ είσαι, που σημαίνει ότι σ’ αρέσει αυτή η παρέα 🙂

 3. Διάβασα τις πολύ ενδιαφέρουσες αναρτήσεις εδώ σχετικά με το δημοψήφισμα, καθώς και την άποψη του Καζάκη.

  Ένα πράγμα βασικό είναι πως δεν γνωρίζουμε οι περισσότεροι ποια είναι η πραγματικότητα. Δηλαδή, αυτό που λέει ο Ελευθερούδης στην ανάρτηση του Arsenelupin, δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς τα οικονομικά παιχνίδια που παίζονται διεθνώς και τα επιμέρους, ποια συμφέροντα συγκρούονται, ποιος εξυπηρετεί ποια από αυτά. Ο Παπανδρέου δεν είναι φυσικά ένας απλός άνθρωπος που δρα από μόνος του, ούτε και άλλα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, της κυβέρνησης του, και όχι μόνο. Για όλα αυτά έχουμε ασαφή εικόνα, μερική πληροφόρηση από όσα βγαίνουν στο φως, αλλά σίγουρα μπορούμε να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.

  Ένα ερώτημα λοιπόν που δεν μου απαντήθηκε είναι γιατί ο Παπανδρέου παίζει τώρα αυτό το χαρτί. Ο Καζάκης λέει για να κερδίσει χρόνο και μου φαίνεται πειστική απάντηση. Να λάβουμε υπόψη ότι όλο αυτό τον καιρό, δυο χρόνια τώρα που εμείς συζητάμε, οι αγορές, οι χρηματιστές, αγοράζουν και πουλάνε, μετακινούνται κεφάλαια με μια νομοτέλεια που προσωπικά δεν γνωρίζω. Δηλαδή όσο η κοινωνία τώρα είναι στο τρυπάκι ναι ή όχι στο δημοψήφισμα, κάποιοι αλωνίζουν ανενόχλητοι στα σκοτεινά και στα μουγκά. Άλλοι λένε ότι ο Παπανδρέου είναι άνθρωπος όσων θέλουν να διαλυθεί το ευρώ.

  Το άλλο θέμα είναι κατά πόσο μας αφορά τελικά το γιατί το βάζει, εφόσον όπως λέει ο Πειρατής, βιώνουμε τον ευτελισμό της ζωής μας και εφόσον έχουμε λύσεις για τους εαυτούς μας.

  Λοιπόν, να γίνουμε ουσιαστικά ο κυρίαρχος λαός. Να δρομολογήσουμε αυτό. Θεωρητικά ένα δημοψήφισμα μπορούσε να είναι ένα εργαλείο καταγραφής της γνώμης της πλειοψηφίας, αλλά πάνω σε ένα ερώτημα που ο κυρίαρχος λαός θα διατυπώσει, όχι ένας καραγκιόζης εντολοδόχος, και τη χρονική, ιστορική στιγμή που θα το κρίνει. Πρέπει να βρούμε τρόπους να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Εκλογές πρέπει να γίνουν τώρα, γιατί δεν είναι δυνατό να διαχειρίζονται τα της κεντρικής εξουσίας αυτοί οι άρρωστοι και ύποπτοι. Αλλά και οι εκλογές πρέπει να γίνουν με όρους ενεργοποίησης των πολιτών, ενημέρωσης τους, ουσιαστικής συζήτησης, ώστε οι κάλπες να μη βγάλουν πάλι ένα τέρας προϊόν απάτης, παραπληροφόρησης από τα γνωστά μμε, στρεβλώσεων που κουβαλά στο κεφάλι του ο καθένας εξαιτίας όλου αυτού του συρφετού που κυβερνά τις ζωές μας. Και ένα δημοψήφισμα με τέτοιους όρους πρέπει να γίνει, πραγματικής δημοκρατίας, όπου ο καθένας έχει πρόσβαση στη γνώση και την πληροφορία, και αυτές κυκλοφορούν ελεύθερες σε όλα τα κανάλια ενημέρωσης και επικοινωνίας, ηλεκτρονικά, έντυπα, και χώρους φυσικής επαφής των ανθρώπων.

  Με λίγα λόγια, αν δεν ξεκαθαρίζουμε συνεχώς τα πράγματα, αν δεν συζητάμε, αν δεν διακινείται η γνώση και η πληροφορία, αν δεν γίνονται ουσιαστικές ζυμώσεις στην κοινωνία και είμαστε απλώς θεατές και άβουλα πιόνια, δεν μπορεί να έρχεται ένα ύποπτο υποκείμενο, ούτε διάφοροι παρατρεχάμενοι καραγκιόζηδες– Καιλή, Αποστολάκη, που γιατί άραγε τώρα;;;; – όποτε του καπνίσει και να λέει τώρα θα ψηφίσετε αν θέλετε άσπρο ή μαύρο. Δηλαδή μας βαράνε το ζουρνά και χορεύουμε σαν τις αρκούδες με το χαλκά στη μύτη. Ναι, να γίνει και δημοψήφισμα και εκλογές, αλλά με τους όρους μας. Τώρα και με τους όρους μας. Να εκβιάσουμε εμείς το τσίρκο της κυβέρνησης Παπανδρέου.

 4. επιτελους ο ησιοδος και η θεογονια δικαιωνονται

  “εν αρχη ην το χαος”

  σημερινος τιτλος Λιμπερασιον

 5. Πειρατη δεν καταλαβαινω που θα βρεθουν οι ικανοι για κυβερνηση εθνικης σωτηριας και τι ειδους σωτηρια θα ειναι αυτη.Τα πολιτικα υποκειμενα ειναι εντελως συγκεκριμενα και οχι αφηρημενες εννοιες σε καποιο αλλο ιδεατο χωροχρονο.Απο την αλλη ουτε τις διαρκεις ζυμωσεις μεχρι να βρει η κοινωνια μια ιδεαλιστικη αυτογνωσια την οποια και ποτε δεν προκειται να αποκτησει γιατι δεν ειναι μια ενιαια μαζα ανθρωπων που βγηκε απο καποιο φωτοτυπικο,μπορω να κατανοησω ,την ωρα που εχουμε ενα υπαρκτο χρεος να πιεζει προς καταστασεις φτωχιας και ενα γραφειοκρατικο ευρωπαικο τερας ετοιμο να μας κατασπαραξει.Οι λυσεις πρεπει να συγκεκριμενες και στην σωστη κατευθυνση.Ωρα για πειραματα ευρεσης χαμενης αυτογνωσιας και εσωτερικης ανατασης ,δεν μας εχει απομεινει.

 6. Αυτή η κυβέρνηση ΔΕΝ πρέπει να διενεργήσει κανένα δημοψήφισμα.
  Διότι αυτό θα την νομιμοποιούσε έμμεσα. Νομιμοποιώντας και σχεδόν οτι έχει κάνει.
  Αυτή η κυβέρνηση ΔΕΝ πρέπει να αναγνωριστεί ως νόμιμη αρχή ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ.

  Να γίνουν εκλογές ή κάποιου τύπου υπηρεσιακή κυβέρνηση και εκείνη η κυβέρνηση να διενεργήσει τα απαραίτητα δημοψηφίσματα.

  Αυτοί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

  Εχουν δημοσιεύσει τα ερωτήμα που θα περιλαμβάνει το δημοψήφισμα; Την διατύπωσή τους;
  ΟΧΙ.

  Ε, ας μας αδειάσουν τη γωνιά.

  Η θέση τους είναι στο μπουντρούμι και όχι να παριστάνουν και την νόμιμη κυβέρνηση που δικαιούται να διενεργεί και δημοψηφίσματα.

  Θραξ Αναρμόδιος

 7. Συγνώμη αλλά δε σας καταλαβαίνω.
  Λέτε οτι η Κυβέρνηση θα νομιμοποιηθεί με το Δημοψήφισμα.
  Άρα έχετε προεξοφλήσει το ΝΑΙ;;;
  Ε τότε να πάμε να γα…θούμε όλοι μας!
  Αν ο λαός δεν έχει τα άντερα να ψηφίσει ένα όχι, τότε πω΄ς πιστεύετε ότι θα βρει τα @@ να κατακτήσει και λαική εξουσία;;;

  Λέμε, φωνάζουμε τόσο καιρό για το πολιτικό σύστημα που παίρνει αποφάσεις για μας χωρίς εμα΄ς και μπλα μπλα μπλα.
  Ορίστε λοιπόν!
  Ανεξαρτήτως προθέσεων, ο ΓΑΠ αποφάσισε Δημοψήφισμα και μας δίνει τη μία και μοναδική ευκαιρία να στείλουμε από κει που ‘ρθαν και τον ίδιο, και το Μνημόνιο και το ΔΝΤ και την ΕΕ!
  Άρα γιατί δεν το θέλουμε;

  Εάν δε γίνει το Δημοψήφισμα και γίνουν εκλογές μόνο, τότε βγει ο Σαμαράς που δεδομένα θα συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική.
  Άρα γιατί να θέλουμε σε αυτή τη φάση περισσότερο τις εκλογές από ένα δημοψήφισμα;

  Δε σας καταλαβαίνω!
  Φωνάζουμε τόσο καιρό για αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και τώρα που βρισκόμαστε για πρώτη φορά ενώπιον της κατ’ εξοχήν αμεσοδημοκρατικής διαδικασίας, του Δημοψηφίσματος, εμείς το απορρίπτουμε για αστείους λόγους.

  Προτιμάμε μήπως να γίνουν εκλογές και να αποφασίσει για μας χωρίς εμας ο Σαμαράς;
  Και να εκφρα΄ζει το ΟΧΙ για μας χωρίς εμάς και καλά το ΚΚΕ και ο Συριζα;;;

  ο ΓΑΠ πήρε αυτήν την απόφαση για να μας εκβιάσει και να μας κάνει είτε συνενόχους στήν Κατοχή αν πούμε ΝΑΙ είτε ενόχους για τις όποιες συνέπειες του ΟΧΙ.

  Αλλά όπως και να χει, εμείς δε χτυπιόμαστε τόσο καιρό για να γινει Δημοψήφισμα και να εκφραστεί ο Λαός διώχνοντας από τη χώρα την Τρόικα και τους εν Ελλάδι εντολοδόχους της;

  Εφόσον πιστεύουμε ότι υπάρχει αλλος δρόμος, τώρα αυτός ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά (της εξουσίας)… λυμένα!

  Εφόσον πιστεύουμε σ αυτόν τον άλλο δρόμο, τότε θεωρώ ότι μας δίνεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποτινάξουμε τον ζυγό.

  Ο ΓΑΠ ίσως θεωρεί ότι έτσι θα μας καταστήσει «ενόχους» με το ενδεχόμενο ΟΧΙ.

  Επειδή όμως θεωρώ ότι το ΟΧΙ είναι η απαρχή της σωτηρίας, δεν έχω κανενα πρόβλημα να θεωρηθώ ένοχος σωτηρίας!

  Και για να μη σεντονιάζω άλλο, όποιος δε βαριέται, μπορεί να διαβάσει όλη την άποψή μου στο http://toixo-toixo.blogspot.com/2011/11/blog-post_02.html?showComment=1320236264152#c6214485912115711103
  («Ποιος φοβάται το Δημοψήφισμα;;;»)

  • @mazestix (toixo-toixo.blogspot.com)

   Το καθεστώς εξυπηρετείται από τις εκλογές. Και ΔΕΝ θέλει δημοψηφίσματα. Γενικά έτσι είναι το πράγμα. Διότι κινδυνεύει να δεθούν τα χέρια του από την ετυμηγορία ενός δημοψηφίσματος. Και μια τρέχουσα κυβέρνηση που θα κάνει το δημοψήφισμα αλλά και η επόμενη ή οι επόμενες. Γι’ αυτό λοιπόν το καθεστώς ΔΕΝ θέλει δημοψηφίσματα. Διότι στα δημοψηφίσματα παίρνονται ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ αποφάσεις. Ενώ στις εκλογές θα πράγματα είναι μια θολούρα σκέτη.

   Δηλαδή αν με ένα δημοψήφισμα ο λαός αποφασίσει κάτι για ένα συγκεκριμένο ζήτημα τότε καμμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει πως ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

   Αρα, το να θέλει ο Παπανδρέου δημοψήφισμα είναι ύποπτο καταρχήν. Για να βγάλουμε συμπέρασμα και να πούμε ναι ή όχι δημοψήφισμα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥΣ πρώτα. Και μετά….

   Πιο «συνεπής» καθεστωτικά θέση είναι αυτή του Σαμαρά και της ΝΔ που λένε όχι στο δημοψήφισμα διότι δεν θέλουν να τους δέσει τα χέρια μια λαϊκή απόφαση που θα παρθεί με δημοψήφισμα τώρα, έστω κιαν το κάνει μια κυβέρνηση του ΠαΣοΚ. Ωστε μετά όταν έρθουν στην εξουσία οι του Σαμαρά, να έχουν τα χέρια τους λυμένα, ανεξάρτητα από κάθε ψεύτικη υπόσχεση που θα έχουν δώσει προεκλογικά.

   Εμένα με ξέρετε. «Ταλιμπάν της δημοκρατίας», λολ. Κι όμως έχω ενδοιασμούς μήπως αυτή η περί δημοψηφίσματος ιδέα από αυτή την κυβέρνηση της λεηλασίας, μας γυρίσει μπούμεραγκ.

   Τι να κάνω; Να μην έχω επιφυλάξεις; Μ’ αυτούς;

   Να κάνουμε δημοψήφισμα. Ναι. Να κάνουμε. Αλλά τα ερωτήματα και οι διατυπώσεις τους να προέλθουν από μια συζήτηση και διαβούλευση όλου του λαού. Με κάθε μέσο. Διαδίκτυο, τηλεόραση, συγκεντρώσεις, κλπ κλπ. Που θα τα συγκεντρώσει μετά μια ανεξάρτητη επιτροπή, όσο ανεξάρτητη γίνεται, και θα τα θέσει στην κρίση του λαού.

   Οχι όμως να κάτσουν ο Παπανδρέος με τον Βενιζέλο και τον Παπουτσή να μιας «φτιάξουν δημοψήφισμα» οι δημοκράταροι. Αυτοί κατ’ αρχήν έχουν εγκληματίσει σε τέτοιο βαθμό που μια στάλα να λειτουργούσε η δικαιοσύνη θα έπρεπε να είναι στο μπουντρούμι. Οχι που μου θέλουν να κάνουν και δημοψήφισμα.

   Διαβάστε το Συμβόλαιο με το λαό του ΠαΣοΚ του 1980-τόσο και θα δείτε πως έχουν υποσχεθεί δημοψηφίσματα για σοβαρώτατα θέματα που δεν έκαναν ποτέ (πχ για παραμονή στην τότε ΕΟΚ).

   Αν τους κόβει ο πόνος για τη δημοκρατία γιατί δεν έκαναν δημοψήφισμα για το Μνημόνιο, το Μεσοπρόθεσμο κλπ κλπ;

   Γιατί;

   Και γιατί θέλουν ΤΩΡΑ δημοψήφισμα, χωρίς μάλιστα να ανακοινώνουν το ακριβές περιεχόμενό του;

   Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

   Θραξ Αναρμόδιος

   • Συμφωνώ με τις λογικές διαπιστώσεις σου να έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας στο θέμα των ερωτημάτων.
    Αλλά αυτό που λες ότι «τα ερωτήματα και οι διατυπώσεις τους να προέλθουν από μια συζήτηση και διαβούλευση όλου του λαού. Με κάθε μέσο. Διαδίκτυο, τηλεόραση, συγκεντρώσεις» είναι στην παρούσα φάση ανέφικτο.
    Και ποιος θα διορίσει αυτές τις «Ανεξάρτητες αρχές»;

    Για να λειτουργήσουν όλα αυτά που λες, πρέπει να γίνουν δημοψηφίσματα πρώτα τα οποία προς το παρόν μπορούν να αποφασιστούν μόνο από «πάνω».

    Νομίζω ότι παρά τις λεπτομέρειες που ίσως μπορέι να κρύβουν και το Διάβολο, το ερώτημα ΝΑΙ ή ΟΧΙ στη Δανειακη Σύμβαση είναι αρκετό για να μετρηθούν οι φιλομνημονιακές και οι αντιμνημονιακές δυνάμεις.

    Όλες οι λεπτομέρειες είναι για να χουμε να λέμε, πιστεύω και θα έχουν ισχύ μόνο αν ο ελληνικός λαός ψηφίσει ΝΑΙ. (τότε θα αυτοεξοριστώ)
    Όποιος πιστεύει ότι υπάρχει άλλος δρόμος θα πάει και θα ψηφίσει ΟΧΙ.
    Και αν όλα πάνε καλά και το ΟΧΙ επικρατήσει, τότε αυτό το πλειοψηφικό ρεύμα του ΟΧΙ θα έχει και όλο το έδαφος δικό του μετά για να επικρατήσει πολιτικά -με οποιονδήποτε τρόπο- στα πράγματα.

    Αν δε γίνει εξέγερση, να πάρουμε τα καλάσνικοφ, τα μπαζούκας και τους καταπέλτες για να τους ρίξουμε, τότε η μόνη έννομη διαδικασία ανατροπής της Μνημονιακής πολιτικης είναι το εκπεφρασμένο μέσω του Δημοψηφίσματος ΟΧΙ του ελληνικού λαού.

    • εγω γιατι εχω την υποψια πως το ερωτημα δεν θα ειναι το διλλημα «δανειακη συμβαση ή οχι»,αλλα μισθοι και συνταξεις ή οχι;Επισης φοβαμαι πως η απαντηση θα ειναι ΝΑΙ.Δεχομαι στοιχηματα παντως.

  • Θα σου πω αυτό που πιστεύω εγώ ως άλλο δρόμο.
   1)Μονομερής διαγραφή του Χρέους, ως παράνομο προιόν τοκογλυφίας.
   2)Αποδέσμευση από την Ευρωπαική Ένωση και τους ληστρικούς-τοκογλυφικούς οργανισμούς της.
   3)Κοινωνικοποίηση μέσων παραγωγής στους στρατηγικούς τομείς: Ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, πλουτοπαραγωγικές πηγές.
   (Η Ελλάδα διαθέτει αξιόλογες πλουτοπαραγωγικές πηγές, ικανοποιητικό επίπεδο συγκέντρωσης μέσων παραγωγής, έμπειρο και μορφωμένο εργατικό δυναμικό, μπορεί να καλύψει σε αγροτικά-κτηνοτροφικά προιόντα το λαό της κλπ κλπ)
   4)Λαική εξουσία (μέσω Άμεσης Δημοκρατίας) άμεσα ανακλητή. Ναι στις θυσίες με αποτέλεσμα στην πραγματική οικονομία και όχι στις τοκογλυφικές τσέπες.

   Πάρα πολλοί άλλοι έχουν και άλλες ιδέες, άλλοι κάτι παραπάνω, άλλοι κάτι παρακάτω.
   Άλλος δρόμος υπάρχει.
   Κάθε πραγματικότητα έχει ένα δίπολο.
   Όταν υπάρχει ο ένας πόλος (π.χ. Μνημόνια κλπ) τότε υπάρχει και ο άλλος.

   Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος;
   Καταλαβαίνεις ότι είναι άδικο αυτό που μας συμβαίνει, αλλά είναι αναπόφευκτο;
   Αν ναι… κρίμα!

   • Δεν εχω αντιρρησεις επι της ουσιας(σηκωνουν σοβαρο αντιλογο παντως οι προτασεις σου),αλλα γιατι εχω την εντυπωση πως η πλειοψηφια δεν θελει δραχμη και εξοδο;

    • Κι εγώ έχω το φόβο πως ίσως η πλειοψηφία να μη θέλει.
     Εχω βέβαια και την ελπίδα πως μπορεί να θέλει.

     Αλά αν δε θέλει και τώρα, να πάει να γα**θεί.
     Και εγώ θα πάω να γίνω ανθρακωρύχος στο Βέλγιο και μην ξανακούσω για Ελλάδα.

     Αν και τώρα δεν ειπωθεί το μεγάλο ΟΧΙ, τότε τι να κάνουμε;
     Να καθόμαστε να περιμένουμε τη Θεάι Φώτιση του Λαού;
     Ή τώρα ή ποτέ!

     Ας πάρουμε το ρίσκο και βλέπουμε…

     • Φυσικά και η πλειοψηφία των πολιτών θέλει ναι…το συζητάς????
      Αυτός είναι και ο λόγος που η αριστερά «ανέκρουσε πρύμνας»

 8. Σε περίπτωση δημοψηφίσματος (εξαρτάται και από την ερώτηση, βεβαίως, αλλά έχουν αυτοί τους τρόπους να θέσουν την ερώτηση που θα τους βολεύει) πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να βγει ΝΑΙ. Ο κόσμος δέχεται καταιγισμό προπαγάνδας από τα ΜΜΕ. Κι αν παραπλανηθεί, θα λέμε ότι είναι άξιος της μοίρα του;

  Στόχος των εκλογών είναι να εκτονώσουν και να καλουπώσουν τη λαική οργή με τις γνωστές άθλιες συνταγές (πασόκ, νδ, κκε, σύριζα κλπ.). Η παραπλάνηση με τη «βοήθεια» και πάλι των ΜΜΕ.

  Άσ’ τα να πάνε δηλαδή…

  ΥΓ. Πειρατή, πώς στην ευχή θα μπορούσαν να βρεθούν προσωπικότητες που να γίνουν αποδεχτές και που δε θα έχουν ήδη συμμετάσχει σε αυτό το άθλιο θέατρο σκιών του κοινοβουλευτισμού και των συνεργατών του; Που θα ενδιαφερθούν για τα συμφέροντα του κόσμου και όχι για την τσέπη τους; Μια τέτοια προσπάθεια έχει απέναντί της ΜΜΕ, κόμματα, επιχειρηματίες κάθε είδους κλπ. κλπ.

 9. @ αnarmodios & mazestix

  Ε, άμα είναι να φτιάξουμε μέσω διαδικτύου το ερώτημα του δημοψηφίσματος, δε φτιάχνουμε και νέο σύνταγμα (όπως οι ισλανδοί), δε φτιάχνουμε και μια άμεσα ανακλητή κυβέρνηση προσωπικοτήτων που λέει ο πειρατής; (Να τους ρωτήσουμε όμως πρώτα αν θέλουν, μη διαλέξουμε όλους τους αντεξουσιαστές!!!)

  • @xroma anemou

   Μπορούμε να φτιαξουμε ένα wiki κάπου και να καλέσουμε όσους θέλουν να γίνουν μέλη (με όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, αριθ. ταυτότητας, τηλ. και μέηλ) με σκοπό μέσω ψηφισμάτων κατά άρθρο και παράγραφο να φτιάξουμε ένα Σύνταγμα μιας υποθετικής δημοκρατίας. Και να καλέσουμε όσους περισσότερους μπορούμε.

   Η τεχνολογία είναι ΚΑΙ με το μέρος μας. Και όλο αυτό το πρότζεκτ μπορεί να γίνει είτε τζάμπα είτε με ελάχιστα έξοδα. Δηλαδή να συστήσουμε μια ηλεκτρονική δηλαδή διαδικτυακή γενική συνέλευση πολιτών, με συγκεκριμένο έργο: να γράψει ένα Σύνταγμα μιας δημοκρατίας.

   Δεν χρειάζεται να είμαστε συνταγματολόγοι. Ο πολίτης είναι ο μόνος ειδικός προκειμένου περί πολιτικών ζητημάτων. Εξάλλου δεν θα αποφασίσει κανένας μόνος του τίποτε. Ολοι μαζί. Κάθε διατύπωση θα μπαίνει σε ψήφισμα. Και κάθε ιδέα.

   Οσο περισσότεροι αποφασίζουν τόσο μικραίνει ο κίνδυνος να πάρουν λάθος απόφαση

   Θραξ Αναρμόδιος

  • Πιστεύω ότι ο λαός πρώτα πρέπει να γευτεί τη γεύση του Δημοψηφίσματος, να αντιληφθεί τη δύναμή του και το ρόλο του και στη συνέχεια θα μπορέσει να δημιουργήσει τις προυποθέσεις για αυτό που αναφέρει ο Θραξ.
   Έχουν γίνει άλλωστε κάποιες ανάλογες προσπάθειες μέσω διαδικτύου πριν αρκετό ακιρό, αλλά δεν ευόδωσαν, καθώς συμμετείχαμε μόνο μερικοί «καμμένοι»… 🙂
   Και για να εχουν ισχύ τέτοιου είδους προσπάθειες θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον κάποιες δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες στη διαδικασία.

   ΥΓ.: Χρώμα, αν είναι «Αντεξουσιαστές στην εξουσία» αλά ΓΑΠ, να μας λείπει καλύτερα! 😉

   • Μα αυτό εννοούσα mazestix! Οι αντεξουσιαστές ακούν εξουσία (έστω και ανακλητή) και βγάζουν φλύκταινες. Οι «αντεξουσιαστές αλά ΓΑΠ» μια χαρά τα καταφέρνουν με την εξουσία – τα κάνουν όλα ρημαδιό και φεύγουν (πότε;;;). Οπότε… οι πρώτοι δε θα θέλουν οι ίδιοι, τους δεύτερους δεν τους θέλει κανένας!!!

 10. Παντως ενα χαμογελο το εσκασα με το καζο που επαθε ο φασιστας Σαρκοζι και η αυταρχικη Μερκελ.Αντε γιατι πολυ μας τα ειχαν πρηξει.

  Τα γαλλικα spread στο θεο και τα χρηματιστηρια σε καθοδο.Ρε μπας και ο ΓΑΠ ειναι πραγματι αντεξουσιαστης και θα ριξει τον καπιταλισμο;

  http://tvxs.gr/news/kosmos/se-epipedo-rekor-ta-spread-ton-gallikon-omologon

 11. ολοι να τρέξουμε να δουμε τη ταινία «Παρασκευή και 4 :Panic in the Agora» made in Greece by Anefthinoi Polites kai kamari mas Productions Ltd…και τώρα που οι βενιζελικοί κάναν τη κίνηση να ρίξουν τον ΓΚΑΠ να διαβάσουμε το βιβλίο του Μπένυ «Ειναι το δημοψήφισμα, ρε ηλίθιε»!…νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι..σκατά αντιεξουσιαστής είναι κάνει μπλοφα μεγάλο εκβιαστικο ρελάνς ποντάροντας στον ελληνικο συντηρητισμό προσπαθώντας να βάλει το διλημμα «η ευρώ η εξω απο το ευρώ και δεν εχω να σας πληρώνω μισθους και συντάξεις» ωστε να κερδίσει αυτο που τώρα φαίνεται οτι έχει χάσει…

 12. και να ο παγκαλ έχει δίκιο…ο κόσμος δεν ειμαστε εμείς το 1% ειναι ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ….στο δίνω το δικιο πάρε και την γνωμάτευση ομως

 13. Αρχίζω να πιστεύω πως η αναγγελία του δημοψηφίσματος είχε σκοπό την εκβίαση της βουλής ώστε να κυρώσει την συμφωνία των βρυξελλών.

  Η αναγγελία από μόνη της δημιούργησε ένα ντόμινο, περίπου πανικόβαλλε τους Μερκελ-Σαρκοζυ και λοιπούς, κι έτσι εψες είδαμε τους ευρωπαίους ηγέτες να πιέζουν την ελληνική βουλή και το ελληνικό πολιτικό σύστημα να κυρώσει την συμφωνία (ενώ ακόμη ΔΕΝ υπάρχει η δανειακή που προβλέπει).

  Παίζοντας τα ρέστα του αυτός που σκέφτηκε ολο αυτό το κόλπο (μπορεί να μην είναι ο ΓΑΠ, διότι ως κόλπο μου φαίνετα εξαιρετικά πολυσύνθετο), ζήτησε και ψήφο εμπιστοσύνης ώστε να συνδεθούν τα δύο: κύρωση και ψήφος εμπιστοσύνης.

  Παράλληλα έβγαλαν ορισμένοι που είχαν εσωτερική πληροφόρηση για το δημοψήφισμα ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, προφανώς ημέτεροι.

  Η κίνηση αυτή πανικόβαλλε και τους εγχώριους εφοπλιστές + τραπεζίτες (γι’ αυτό και το ΣΚΑΙ σήκωσε μπαϊράκι). Προφανώς ο ΓΑΠ και οι περί αυτόν παίζουν αποκλειστικά δικό τους χαρτί τώρα.

  Η πρόσφατη κίνηση αλλαγής ηγεσίας στην ΕΛΑΣ και στον στρατό δείχνει πως η κυβέρνηση πιάνει τα πόστα ώστε να μην απειληθεί σε καμμιά περίπτωση, δείγμα του ότι δεν έχει κανέναν σκοπό να φύγει. Δηλαδή είναι μάλλον σίγουρη πως και την ψήφο εμπιστοσύνης θα την πάρει, και η συμφωνία (χωρίς την δανειακή παρακαλώ) θα κυρωθεί από τη βουλή (Σαρκοζυ και Μερκελ ψες ζητούσαν επιτακτικα να κυρωθεί Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ που ακόμα δεν συντάχθηκε), και μάλλον περιμένει να κερδίσει και το δημοψήφισμα. Αν το κάνει τελικά.

  Αν ισχύει αυτό το σενάριο, δηλαδή της εκβίασης των πολιτικών εξελίξεων μέσω πίεσης από ΕΕ-ΔΝΤ, πρόκειται για πολύ έξυπνο πράγματι.

  Νομίζω πάντως πως ακόμα είναι νωρίς για να βγάλουμε τελικό συμπέρασμα για ποιο λόγο έγινε αυτή η αναγγελία του δημοψηφίσματος.

  Να θυμόμαστε όμως πάντα πως στις κοινοβουλευτικές ολιγαρχίες ΔΕΝ συμφέρουν τα δημοψηφίσματα ΚΑΘΟΛΟΥ. Μόνο οι εκλογές. Το να θέλει μια κυβέρνηση να κάνει δημοψήφισμα, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ, σημαίνει πως πιστεύει πως βρήκε τρόπο να το κάνει να λειτουργήσει υπέρ του σχεδιασμού και των συμφερόντων της.

  Ιδωμεν.

  Θραξ Αναρμόδιος

 14. εγω ενα εχω να πω

  Αυτο το ανθρωπακι ο ΓΑΠ που και για να φτερνιστει ζηταγε αδεια απ την Ευρωπη, για λογους αδιευκρινηστους εν πολλοις , προκρινε Δημοψηφισμα για την νεα δανειακη συμβαση, που ουσιαστικα (εκβιαστικα η οχι) ζητουσε τοποθετηση του πολιτικου προσωπικου και του λαου στο διλλημα

  » Ευρω και κωλοδαχτυλο VS Δραχμη ανεξαρτησια αλλα με φτωχια και μουτζουρα»

  Αυτο που ακολουθησε ηταν ενα συλλογικο ΟΧΙ,ολων των ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ, στη προθεση δημοψηφισματος
  Ολα υποτιθεται επιτρεπονται στην ελληνικη δημοκρατια, εκτος απ το να διανοηθει ολαος να φυγει απ την ζωνη του ευρω, την ΕΕ και την ψευτοευρωπαικη προοπτικη της χωρας.

  Οι ευρωπαιοι εταιροι ηταν σαφεις :

  – Το μονο ερώτημα που μπορει να αφορά το δημοψήφισμα είναι αν η Ελλάδα θέλει να παραμείνει στο ευρώ ή όχι, δήλωσαν Σαρκοζί και Μέρκελ.
  – Δεν εχετε καμμια αλλη επιλογη, εκτος απ το να σκυψετε το κεφαλι .
  – Ο ελληνικός λαός είναι έξυπνος και ώριμος για να λάβει τη σωστή απόφαση

  Οι ποντικοι συμμορφωθηκαν
  Ενας ενας,μια μια πηδανε απ το καραβι … αναμενομενο τα ποντικια παντα ετσι εκαναν
  Τα παπαγαλακια,οι χρονιοι γλυφτες καθε εξουσιας και καθε γκαουλαιτερ επελεξαν αφεντικο
  Οσοι γλυφανε μεχρι πριν λιγες ωρες τον προικισμενο και λαοπροβλητο ηγετη ΓΑΠ, σερνονται σαν υαινες και τον κομματιαζουν … αναμενομενο η ρουφιανια εχει παροδοση

  Κοντα σ αυτους και η «αριστερα», ολη η κοινοβουλευτικη πιτσαρια , αυτο το απροκαλυπτα πιο σημαντικο κομματι του εξουσιαστικου πλαζ, το τελειο αλλοθι του, που φωναζε εκ του ασφαλους ολους αυτους τους μηνες:
  «Οχι στα μνημονια», «να μεινουμε κριτικα και αγωνιστικα στην ΕΕ» … οι αθλιοι λουστροι καθε αφεντικου,οι σφιγγοκωλαριοι καθε εξουσιας , η «να φυγουμε απ το ευρω», «να παμε δραχμη,δεν κωλονουμε «, «να εθνικοποιησουμε και τραπεζες,αμα λαχει» , » να ανταλασσουμε τοματες με πετρελαιο νιγηριας» … οι φτηνομαγαζατορες, απατεωνες, λαικιστες και ψευτες ,εγιναν λαγοι και κρυφτηκαν πισω απ την ευκολια της αρνησης του δημοψηφισματος ,συντασσομενοι σε ενα μετωπο με ολες τις δυναμεις της μαυριλας

  Το δημοψηφισμα μοιαζει παρελθον και αν θα γινει , θα γινει την ημερα που προκυρησσουν τα ευρωπαια αφεντικα και με μοναδικο ερωτημα αυτο που επιβαλλεται εξωθεν
  Μερκελ, Σαρκοζυ και αλλα ευρωπαικα τσιρακια τραβηξαν το αυτι και δεν επιτρεπουν ουτε να διανοηθουμε να κανουμε κατι που να ειναι εναντια στις Διαταγες τους
  Η δανειακη συμβαση θα ψηφιστει απ το «ελληνικο» «κοινοβουλιο»,διχως ανασα
  Ολοι αυτοι οι λουστροι, οι σημαιοφοροι της ανεξαρτησιας και του πατριωτισμου, νιωθουν αραγε περηφανοι???

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s