Μήνυμα προς φιλοπαλαιστινιακές κυβερνήσεις και λαούς το χτύπημα στη Νορβηγία?

Είναι ο Μπρέιβνικ ένας «ψυχοπαθής δολοφόνος»? (Βίντεο με το Μανιφέστο του)

Το πορτρέτο του Μπρέιβνικ όπως σκιαγραφείται σταδιακά από τις έρευνες αποκαλύπτει έναν άνθρωπο με απόλυτη συνείδηση των πράξεών του, που μάλιστα προετοιμαζόταν εδώ και χρόνια για την ‘επιχείρησή» του.

Στο μανιφέστο του των 1500 σελίδων με τίτλο  «2083 – Μία ευρωπαϊκή διακήρυξη ανεξαρτησίας»  ο Μπρέιβικ αποκαλύπτει πως ξόδεψε οκτώ χρόνια σχεδιάζοντας τις επιθέσεις του, στα οποία μάζευε χρήματα, έκανε γυμναστική για να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση, αγόρασε όπλα (συμπεριλαμβανομένων ενός ημιαυτόμαυτου Ruger Mini-14 και ενός Glock) και υλικά για εκρηκτικούς μηχανισμούς τα οποία έκρυβε στην φάρμα του στα προάστια του Αστα Οέστ.

«Στην φόρμα παραγγελίας σημείωσα: κυνηγός ελαφιών», γράφει ο Μπρέιβνικ, «Θα ήταν πειρασμός να γράψω την αλήθεια: κατηγορία εκτέλεσης Α και Β πολιτισμικούς Μαρξιστές/πολυπολιτισμικούς προδότες, απλά για να δω την αντίδρασή τους»

Μέσα στο μανιφέστο αναφέρονται επαφές με ακριοδεξιές και αντιισλαμιστικές οργανώσεις  αλλά και κόμματα και  οργανώσεις των ευρωπαϊκών χωρών που τάσσονται κατά της μετανάστευσης.

Σύμφωνα με τον Μπρέιβικ, εκπρόσωποι από οκτώ ευρωπαϊκές χώρες συμμετείχαν σε «ιδρυτική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2002». Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, ήταν δύο Άγγλοι, και από ένας Γάλλος, Γερμανός Ολλανδός, Ρώσος, Νορβηγός (προφανώς ο ίδιος), Σέρβος και Έλληνας. Τα ονόματά τους δεν αναγράφονται για να αποφευχθούν οι «εκπολιτιστικές μαρξιστικές/πολυπολιτισμικές διώξεις», σύμφωνα με τον Μπρέιβικ.

Συγκεκριμένα για την Ελλάδα αναφέρει το Ελληνικό Μέτωπο   τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (σημειώνοντας ότι είχε ποσοστό 3,7% στις εκλογές του 2007), την Πατριωτική Συμμαχία (η οποία, όπως γράφει ο Μπρέιβικ, διαλύθηκε το 2007 αλλά η εφημερίδα της «Ελεύθερος Κόσμος» συνεχίζει να υφίσταται) την Χρυσή Αυγή  και την ηλεκτρονική ΄διεύθυνση του περιοδικού «Αντεπίθεση».  Επίσης αναφέρει στοιχεία για τον πληθυσμό των μουσουλμάνων στην Ελλάδα.
Το βίντεο στο link που ακολουθεί, το έχει φτιάξει ο ίδιος ο Μπρέιβικ και περιλαμβάνει το μανιφέστο του:

http://www.twitvid.com/EXJWW

Τα στοιχεία μας αποκαλύπτουν λοιπόν έναν άνθρωπο συγκεκριμένης πολιτικής ταυτότητας που έδρασε μετά από πολύχρονη προετοιμασία και έχοντας συγκεκριμένο στόχο υποστηριζόμενος από ακροδεξιές και αντιισλαμιστικές οργανώσεις έχοντας και συνεργούς.

Στα γραπτά του επίσης βλέπουμε πως η γλώσσα που χρησιμοποιεί και τα θέματά του είναι ανάλογα αυτών που χρησιμοποιούν οι ακροδεξιές Ισλαμοφοβικές οργανώσεις.

Τίποτα δεν αποδεικνύει λοιπόν πως ο Μπρέιβνικ έδρασε πάνω σε μια κρίση παραφροσύνης και η πράξη του καμμία ομοιότητα δεν έχει με αυτή ενός ψυχοπαθή δολοφόνου που ξαφνικά μια μέρα βγαίνει στους δρόμους και πυροβολεί όποιον βρίσκει μπροστά του.

Η φιλοπαλαιστινιακή Νορβηγία

Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι η υποστήριξη του Breivik στην Ισραηλινή δεξιά έπαιξε κανένα ρόλο στο δολοφονικό του ξεφάντωμα. Ούτε ο ίδιος φαίνεται να έχει κάποια σχέση με την ισραηλινή κυβέρνηση. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι η Νορβηγική κυβέρνηση είναι από τις χώρες που έχουν υιοθετήσει μια φιλοπαλαιστινιακή πολιτική όπως και ο λαός της Νορβηγίας έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα υποστηρικτικός απέναντι στην Παλαιστίνη.

Έτσι , το Νοέμβριο του 2010, η Ισραηλινή κυβέρνηση κατηγόρησε την κυβέρνηση της Νορβηγίας για «αντι -Ισραηλινή προτροπή» επειδή χρηματοδότησε  ένα ταξίδι για τους μαθητές της Νορβηγίας στη Νέα Υόρκη, όπου θα παρακολουθούσαν το έργο «Μονόλογοι της Γάζας» .

Στη συνέχεια,  φέτος τον Ιούλιο,δύο μέρες πριν την σφαγή στο νησί Ουτόγια  ο ηγέτης του AUF (κίνημα νεολαίας Εργατικού Κόμματος)   Eskil Pedersen έδωσε συνέντευξη στο Dagbladet, η δεύτερη μεγαλύτερη εφημερίδα της Νορβηγίας μικρού σχήματος, στην οποία αποκάλυψε ποια είναι η γνώμη του για το Ισραήλ.

Ο Pederson δήλωσε: «Η ειρηνευτική διαδικασία δεν οδηγεί πουθενά και αν και ολόκληρος ο κόσμος περιμένει από το Ισραήλ να συμμορφωθεί αυτό αρνείται να το κάνει.  Εμείς στην Εργατική Νεολαία υποστηρίζουμε  το  οικονομικό εμπάργκο του Ισραήλ από τη νορβηγική πλευρά.» 

Επίσης ο  Pedersen είπε πως πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα για πιο δραστικά μέτρα εναντίον του Ισραήλ, και   θα επιθυμούσε από τον Υπουργό  Εξωτερικών να επιβάλλει οικονομικό μποϋκοτάζ κατά της χώρας

Μία ημέρα πριν από τρομοκρατική επίθεση του Breivik- ο Υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας Jonas Gahr Stör επισκέφθηκε την κατασκήνωση της Εργατικής νεολαίας στην Utoya.  Εκεί, άκουσε τις τις απαιτήσεις  των νέων για την υποστήριξη του παγκόσμιου κινήματος BDS και για την  προσφορά κρατικής υπόστασης της Παλαιστινιακής Αρχής.

«Οι Παλαιστίνιοι πρέπει να έχουν δικό τους κράτος, η κατοχή πρέπει να τελειώσει, ο τοίχος πρέπει να κατεδαφιστεί και πρέπει να συμβεί τώρα»  δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών κερδίζοντας επευφημίες από το κοινό.

Δυο χρόνια πριν τον Σεπτέμβριο του 2009, η κυβέρνηση της Νορβηγίας  αποσύρει τις επενδύσεις της εταιρίας Elbit  στο Ισραήλ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην κατασκευή του διαχωριστικού τοίχους στην Δυτική όχθη.

«Δεν επιθυμούμε την χρηματοδότηση επιχειρήσεων συμβάλλοντας άμεσα σε παραβιάσεις του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου», δήλωσε ο υπουργός.  Οι εκκλήσεις της Ισραηλινής κυβέρνησης στην Υπουργό οικονομικών για να αναθεωρήσει την απόφασή της  δεν είχαν αποτέλεσμα.

Η υπουργός οικονομικών της Νορβηγίας Kristin Halvorsen

Και το «κερασάκι στην τούρτα» (Η βομβιστική επίθεση στο ξενοδοχείο Kind David στην Ιερουσαλήμ στις 22 Iουλίου 1946)

Η διπλή σφαγή στη Νορβηγία έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ 65 χρόνια από την βομβιστική επίθεση στο ξενοδοχείο στην Ιερουσαλήμ κατά την οποία σκοτώθηκαν 91 άτομα.

Το ξενοδοχείο χρησιμοποιούσαν οι βρετανικές αρχές ως αρχηγείο.   Στις 22 Ιουλίου 1946, η Irgun (στρατιωτική σιωνιστική οργάνωση)τοποθέτησε βόμβα, ακολουθώντας τις οδηγίες του μελλοντικού πρωθυπουργού του Ισραήλ, Menachem Begin και κατέστρεψε την νότια πτέρυγα του ξενοδοχείου, που χρησιμοποιούσαν οι Βρετανοί, σκοτώνοντας 91 άτομα: 28 Βρετανούς, 41 Άραβες, 17 Εβραίους και 5 άλλοι.

Στο βίντεο που ακολουθεί και έχει ως θέμα την βομβιστική επίθεση στο king David  o Βρετανός ηθοποιός Sir Ian McKellen – δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι Εβραίοι ήταν οι πρώτοι τρομοκράτες του 20ου αιώνα. Ο Sir Ian αναφέρει επίσης ότι οι τρομοκράτες του μέλλοντος διδάχτηκαν από το παράδειγμα που έδωσαν οι  σιωνιστές   το 1946:

http://wn.com/King_David_Hotel_bombing

*************

Πηγές: http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-14278231

http://maxblumenthal.com/2011/07/anders-behring-breivik-a-perfect-product-of-the-axis-of-islamophobia/

http://www.gilad.co.uk/writings/gilad-atzmon-was-the-massacre-in-norway-a-reaction-to-bds.html#entry12244887

http://www.haaretz.com/news/israel-summons-norway-envoy-to-protest-divestment-from-arms-firm-1.8535

http://wn.com/King_David_Hotel_bombing

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63249224

http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4645117

4 σκέψεις σχετικά με το “Μήνυμα προς φιλοπαλαιστινιακές κυβερνήσεις και λαούς το χτύπημα στη Νορβηγία?

 1. Εγω πάντως συμφωνώ με το άρθρο και θεωρώ πως πράγματι κρυβονται απο πίσω σκοποί απωτεροι ως προς το πώς θα σταθεί ο κοσμος απέναντι στο Παλαιστινιακό

 2. FALSE «FALSE FLAG»: Πρόχειρες ασπίδες (νεοχιτλερικών) από “θεωρίες συνωμοσίας”
  ~~~~~~~~~~~~~~
  Η δολοφονική ιδεολογία του «TEA PARTY» έφθασε στην Ευρώπη
  &&&
  “PRISON PLANET” @ “ANTINEWS.gr”

  http://gkdata.wordpress.com/2011/07/26/false-%E2%80%9Cfalse-flag%E2%80%9D-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%E2%80%9C%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B5/

  YΓ1. Σταθερή η στρατηγική από το 1932, η false “FALSE FLAG”: Πασάρω στο κοινό τη μούφα ότι δήθεν ο αντίπαλος διέπραξε μούφα για να εκθέσει εμένα, καλύπτομαι και αμύνομαι, προσπαθώντας να μετατρέψω την άμυνά μου σε επίθεση.
  Με το Reichstag, το κόλπο έπιασε, για 6 – 7 χρόνια (Τσάμπερλαιν, Μόναχο). Μετά, ο Ρούσβελτ και ο Τσώρτσιλ τα βρήκαν με τον Στάλιν.
  Η Οκλαχόμα απέτυχε.
  Το Όσλο; Στις 2 Αυγούστου θα ξέρουμε λίγο περισσότερα από τώρα, για το προς που πάει αυτό το πράμα.

  YΓ. «Στις 22 Ιουλίου 1946, ένα από τα πλέον άνανδρα, ψοφοειδή, ποταπά και θρασύδειλα εγκλήματα της καταγεγραμμένης Ιστορίας έλαβε χώρα. Αναφερόμαστε στην ανατίναξη του King David Hotel της Ιερουσαλήμ. Ενενήντα δυο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε αυτήν την λαθραία επίθεση και σαράντα πέντε τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων υπήρξαν πολλοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, κατώτερα στελέχη και υπαλληλικό προσωπικό, αμφοτέρων των φύλων.

  Το King David Hotel εχρησιμοποιείτο για την στέγαση της Γραμματείας της Παλαιστινιακής Κυβέρνησης και της Βρεττανικής Στρατιωτικής Διοίκησης. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε περί την μεσημβρίαν της 22ας Ιουλίου, όταν τα γραφεία ευρίσκοντο σε πλήρη δραστηριότητα. Οι επιτιθέμενοι, μεταμφιεσμένοι σαν γαλατάδες, μετέφεραν τα εκρηκτικά σε (“containers”) δοχεία- κουτιά- χαρτοκιβώτια γάλaκτος, τα τοποθέτησαν στο υπόγειο του ξενοδοχείου και ετράπησαν σε φυγή. Ο υπουργός Εσωτερικών της Παλαιστινιακής Κυβέρνησης, Sir John Shaw, δήλωσε σε τηλεγράφημά του:

  “Σαν επικεφαλής της Γραμματείας, η πλειοψηφία των νεκρών και των τραυματιών ήταν προσωπικό μου, πολλούς από τους οποίους γνώριζα προσωπικά για ένδεκα χρόνια. Ήταν κάτι περισσότερο από συνάδελφοι, Βρεττανοί, Άραβες, Εβραίοι, Έλληνες, Αμερικανοί. ανώτεροι αξιωματούχοι, αστυνομικοί, ο προσωπικός μου ακόλουθος, ο σοφέρ μου, αγγελιοφόροι, φύλακες, άνδρες και γυναίκες, νεαροί και ηλικιωμένοι, υπήρξαν φίλοι μου. Κανένας δεν θα ευχόταν να εξυπηρετείται από πιο επιμελή, πιστή και ειλικρινή ομάδα απλών και καθώς πρέπει ανθρώπων.

  Το μόνο τους έγκλημα ήταν αφοσιωμένη, ανιδιοτελής και αμερόληπτη υπηρεσία τους στην Παλαιστίνη και τον λαό της. Για όλα αυτά ανταμείφτηκαν με εν ψυχρώ ομαδική δολοφονία”. Μολονότι μέλη του Irgun Z’vai Leumi ανέλαβαν την ευθύνη για αυτό το έγκλημα, έκαναν δημοσίως γνωστό, αργότερα, ότι πήραν την συγκατάθεση και την έγκριση της Διοίκησης της Haganah (= άμυνα) και, ακολούθως, της Ιουδαϊκής Αντιπροσωπείας (: Jewish Agency)»,

  δήλωση που έγινε στην Βουλή των Κοινοτήτων, από τον Βρεττανό Πρωθυπουργό Clement Attlee, (War Office Document 261/562, Public Record Office, London]).

 3. «Τα στοιχεία μας αποκαλύπτουν λοιπόν έναν άνθρωπο συγκεκριμένης πολιτικής ταυτότητας που έδρασε μετά από πολύχρονη προετοιμασία και έχοντας συγκεκριμένο στόχο υποστηριζόμενος από ακροαριστερές και αντιισλαμιστικές οργανώσεις έχοντας και συνεργούς.»

  ακροδεξιές

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s