Δελτίο Γιουχαϊσμάτων: ομαδικά κραξίματα βουλευτών σε όλη την Ελλάδα! Δεν τολμούν να εμφανιστούν πουθενά. [ενημερώνεται, γιατί έχουμε συνέχεια νέα πεσίματα σήμερα]

BlackMediterraneanPirate   04-07-2011   15:30, 16:00     short link   wp.me/pPn6Y-9pa

&

Eréndira

Επικήρυξαν τους βουλευτές

O κόσμος του Έβρου επικήρυξε τους βουλευτές

Επίθεση στον βουλευτή Λαμίας Ν. Τσώνη>>>Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι αποδοκιμασίες των πολιτών κατά των μελών του ελληνικού κοινοβουλίου, καθώς η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου έχουν πλέον ξεχειλίσει…

H αντίδραση άναψε πριν από σαράντα ημέρες στην πλατεία και μέρα με τη μέρα οι αντιδράσεις των πολιτών, που επλήγησαν και θα πληγούν στη συνέχεια από την επερχόμενη οικονομική λαίλαπα, μετά και την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, διογκώνονται κατά των πολιτικών.

Νέες αποδοκιμασίες κατά βουλευτών

Η αποστροφή του κόσμου προς το σαθρό πολιτικό σύστημα δεν περιορίζεται στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά σε όλη την περιφέρεια. Σήμερα, οι πολίτες του Έβρου και συγκεκριμένα της Αλεξανδρούπολης ξέσπασαν κατά των βουλευτών και κρέμασαν αφίσες με τις φωτογραφίες των πολιτικών της περιοχής με την επιγραφή «καταζητούνται».

Σε μία αφίσα η οποία γράφει: «καταζητούνται για εγκλήματα κατά του λαού και για νομιμοποίηση κρατικής βίας» απεικονίζονται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ντόλιος, Όλγα Ρενταρή και Ελένη Τσιαούση. Πάντως, ο πρώτος με δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πρόσωπο του και ότι συνεχίζει να περπατά στην περιοχή του, χωρίς προβλήματα.

Σε μία δεύτερη αφίσα που εξέδωσε η κίνηση ανεξάρτητων πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη «Σπίθα»

απεικονίζει την Ο. Ρενταρή, τον Γ. Ντόλιο, την Ε. Τσιαούση, τον Γ. Πεταλωτή, τον Α. Χατζηοσμάν, τον Τ. Μάντζαρη, τον Σ. Ξυνίδη και αναφέρει: «Θρακιώτη, αυτοί ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο Μνημόνιο».
Παρόμοια αφίσα κυκλοφορεί και στους δρόμους του Αγρινίου με φόντο την κα Γιαννακά και άλλους βουλευτές.

Διάχυτη η αγανάκτηση του κόσμου

Τα όργανα, βέβαια, άρχισαν την Τετάρτη, την ημέρα δηλαδή που ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο. Ο μέχρι πρότινος «πολέμιος» του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, Α. Αθανασιάδης, που αποτελεί το «κόκκινο πανί» για τους πολίτες, με μία πολιτική κωλοτούμπα της τελευταίας στιγμής, βρέθηκε τελικά ανάμεσα στους 155 βουλευτές που το ψήφισαν. Έχοντας τη συνείδησή του καθαρή, αποχώρησε από το Κοινοβούλιο και κατευθύνθηκε προς την οδό Βουκουρεστίου. Που να ήξερε όμως ότι θα τον εντοπίσουν οι διαδηλωτές και θα τον προπηλακίσουν, ρίχνοντάς του γιαούρτι.

Κ.Καρτάλης-Ροδ. Ζήση

Κ.Καρτάλης-Ροδ. Ζήση

Λίγα 24ωρα αργότερα, δηλαδή την περασμένη Παρασκευή, ήρθε η σειρά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, Ροδούλα Ζήση και Κώστα Καρτάλη, οι οποίοι έγιναν αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών, καθώς περίπου 100 άτομα πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας προς τα πολιτικά τους γραφεία.

*Η Ροδούλα Ζήση εγκλωβίστηκε στο γραφείο της και διανυκτέρευσε εκεί, μιας και δεν μπορούσε να βγει ούτε απ΄την πόρτα για να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι της.

Επίσης φέιγ βολάν και χαρτιά κόλλησαν έξω από τα γραφεία τους στην Χαλκίδα, οι «πράσινοι» βουλευτές Εύβοιας που υπερψήφισαν Μεσοπρόθεσμο και Εφαρμοστικό Νόμο.

Με απειλές και βρισιές εξέφρασαν την Κυριακή τη δυσαρέσκειά τους για την κυβερνητική πολιτική, οι «αγανακτισμένοι»

Θεόδωρος Παραστατίδης

Θεόδωρος Παραστατίδης

του Κιλκίς. Στόχος αυτή τη φορά ήταν το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Παραστατίδη.

Συγκεκριμένα, μερίδα πολιτών έγραψε διάφορα συνθήματα στην εξωτερική ταμπέλα του γραφείου του.

Επίθεση από πολίτες στη Λαμία δέχθηκε την Παρασκευή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης τη στιγμή που έβγαινε με άλλα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος από κτήριο της πόλης.
Παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη, το συγκεντρωμένο πλήθος εκτόξευσε εναντίον του βουλευτή καφέδες, νερά, ακόμη και αυγά.

Οι πολίτες εγκλώβισαν για αρκετή ώρα στο κτήριο το βουλευτή και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που, όταν επεχείρησαν να βγουν, δέχθηκαν την επίθεση με αφορμή την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.

Ο προπηλακισμός του Νίκου Τσώνη προστίθεται σε μια μακρά ακολουθία ανάλογων γεγονότων, τα οποία έχουν θορυβήσει όσους διαβαίνουν το κατώφλι της Βουλής.

Πολιτικός «αναβρασμός»

«Φωτιά» παίρνει το πολιτικό σκηνικό, με αφορμή τις επιθέσεις και τους προπηλακισμούς κατά βουλευτών.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης καταγγέλλει ευθέως ως δράστες οπαδούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με μείγμα ακροδεξιών στοιχείων -όπως αναφέρει- κατηγορώντας τους ότι «δημιουργούν συνθήκες βίας και φόβου και κινούνται ανάμεσα στα όρια του κοινοβουλευτισμού και του μπάχαλου».

Τον ΣΥΡΙΖΑ κατονόμασε ως υποκινητή των προπηλακισμών εναντίον βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και ο 

Γιώργος Πεταλωτής, λέγοντας: «Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν αγανακτισμένοι, επιτίθενται μαζί με υποτίθεται ανθρώπους που χαρακτηρίζονται ως σπίθες και ποντάρουν σαφώς στη χρεοκοπία της χώρας. Τους βολεύει αυτή η φαυλότητα για να μπορούν να επιβιώνουν και πολιτικά αλλά και προσωπικά».

Έντονη ήταν η αντίδραση του Συνασπισμού, ο οποίος τονίζει ότι δεν υιοθετεί πρακτικές βίας. «Η προσπάθεια κυβερνητικών στελεχών να στοχοποιήσουν την ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά πέφτει στο κενό και δεν μπορεί να παρακάμψει την πραγματική εικόνα της κοινωνίας που συντριπτικά αντιτίθεται στην κυβερνητική πολιτική. Η προσπάθεια τρομοκράτησης της κοινωνίας δεν θα περάσει σημειώνει ο ΣΥΝ».

Καταδικάζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης 

Τις βίαιες επιθέσεις εναντίον βουλευτών καταδίκασε η ΝΔ και όλα τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γ. Μιχελάκης σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Για μια ακόμη φορά, θέλουμε να καταδικάσουμε, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, περιστατικά βίας, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Κανείς δεν δικαιούται να βιαιοπραγεί και να αυτοδικεί με οποιοδήποτε πρόσχημα».

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ αναφέρει ότι «οι μούντζες, οι προπηλακισμοί και οι επιθέσεις κατά προσώπων δεν υπηρετούν τον αγώνα του λαού κατά του νέου και του παλιού μνημονίου, αλλά αντίθετα αξιοποιούνται από τους εχθρούς του».

«Όσο και αν είναι πιεστικά κάποια πράγματα πρέπει να προστατεύσουμε πάση θυσία τη Δημοκρατία. Οι

προπηλακισμοί και η βία κατά βουλευτών αποσαρθρώνουν τα θεμέλια της Δημοκρατίας που είναι ο Κοινοβουλευτισμός» τονίζει ο ΛΑΟΣ.

Η Δημοκρατική Αριστερά σημειώνει ότι «η αποδοκιμασία της κυβερνητικής πολιτικής είναι αποτελεσματική μόνο μέσα από ένα οργανωμένο μαζικό δημοκρατικό κίνημα και με την πάλη για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών».

Ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Δ. Ζαφειριάδης, επισημαίνει ότι «οι επιθέσεις σε βουλευτές και η απρόκλητη βία, από τραμπούκους με φασίζουσες αντιλήψεις, βάλλουν ευθέως κατά της Δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού, οδηγώντας σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις».

Πηγή βασικού κειμένου & φωτος: www.zougla.gr

——————————————————————————————————————————————————-

Έφαγαν τα ψάρια απο την πιατέλα του Πάγκαλου επειδή “μαζί τα φάγανε”

03-07-2011

Η είδηση δεν επιβεβαιώνεται αλλά είναι πολύ ενδιαφέρουσα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αν όντως συνέβη μπράβο στον μάγκα!

Συνέβη σε ψαροταβέρνα του Πειραιά, όπου ο Πάγκαλος πήγε με παρέα φίλων. Ο ταβερνιάρης του έδωσε το καλύτερο τραπέζι και η παρέα παρήγγειλε φρέσκα ψάρια.

Μετά από μισή ώρα ο σερβιτόρος χαμογελαστός εναπόθεσε στο τραπέζι τη μεγάλη πιατέλα με τα ψάρια. Ξαφνικά από το διπλανό τραπέζι των τεσσάρων ατόμων σηκώθηκε ένας, καλοντυμένος κύριος γύρω στα 35 και πήγε  στο τραπέζι του Πάγκαλου. «Συγγνώμη, εσείς δεν είστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κύριος Πάγκαλος;» Ο αντιπρόεδρος απάντησε ξερά “ναι”.

«Κύριε Πάγκαλε να σας θυμίσω ότι είπατε ‘μαζί τα φάγαμε’ συνέχισε ο καλοντυμένος κύριος και ο αντιπρόεδρος άρχισε να αισθάνεται κάπως άβολα. «Μην ξαναγυρνάμε στα ίδια» του είπε.

«Όχι κύριε Πάγκαλε, δίκιο έχετε, μαζί τα φάγαμε και μαζί θα τα φάμε! Μου επιτρέπετε σας παρακαλώ να πάρω την πιατέλα σας;», συνέχισε ο 35χρονος που χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε το δίσκο με τα ψάρια και τον πήγε στην παρέα του για να τα φάνε.

Ακολούθως αναχώρησε και ο Πάγκαλος.

Πηγές: filologos10.wordpress.comthebest.gr

——————————————————————————————————————————————————-

Η επίθεση στον βουλευτή Λαμίας Ν. Τσώνη

Η ομηρία έληξε με…ξύλο, γιαούρτια και αυγά-Δείτε το βίντεο του LamiaReport, που έπαιξε σε όλα τα κανάλια…

Πάνω από δυο ώρες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης παρέμεινε εγκλωβισμένος μετά το επεισόδιο με αγανακτισμένο πολίτη σε κεντρική πλατεία της Λαμίας.

Παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη που προσπάθησε να φυγαδεύσει τον Νίκο Τσώνη, ο βουλευτής δεν γλύτωσε από το μένος των αγανακτισμένων πολιτών.
Μόλις βγήκε άρχισαν να πέφτουν βροχή αυγά, γιαούρτια, μπουκάλια με νερό, καφέδες, ενώ δέχτηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια.
Από τα «πυρά» δεν γλύτωσαν ούτε οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν, αλλά ούτε και οι δημοσιογράφοι…

Δείτε τη στιγμή της εξόδου του βουλευτή και τι ακολούθησε:

 


——————————————————————————————————————————————————-

ΝΕΟ!

Προπηλάκισαν τον βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τ. Αντωνακόπουλο!

04-07-2011

Οι επιθέσεις εναντίον βουλευτών του ΠΑΣΟΚ τείνουν να γίνουν πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Ο βουλευτής Ηλέιας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακοπουλος ήταν το επόμενο θύμα, ο οποίος ενώ προχωρούσε πεζός στο δρόμο σήμερα το πρωί δέχθηκε φραστική επίθεση από Αγανακτισμένο πολίτη.

Ο πολίτης περνούσε με την μηχανή του και μόλις αντιλήφθηκε τον βουλευτή Ηλείας σταμάτησε την μηχανή και άρχισε να τον γιουχάρει.

Δεν έχουνε που να σταθούν οι βουλευτές του Παπανδρέου μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου!

Ο αγώνας μεταφέρεται ..στις παραλίες, αφού όταν έρθουν οι ζέστες, προβλέπεται να υπάρξουν πολλοί θερμόαιμοι!


Πηγή: axortagos.gr

——————————————————————————————————————————————————-

ΝΕΟ!

Συνθήματα έξω απ΄το πολιτικό γραφείο της βουλευτή Τόνιας Αντωνίου (ΠΑΣΟΚ).

——————————————————————————————————————————————————-

ΝΕΟ!

Γραπτά συνθήματα με σπρέι έξω από ολα τα γραφεία των βουλευτών ΠΑΣΟΚ & ΝΔ, χωρίς καμία εξαίρεση, και στα Τρίκαλα!

——————————————————————————————————————————————————-

ΝΕΟ!

Ξέσπασμα οργής στην Πάτρα. Η αστυνομία γλίτωσε τον υφυπουργό Κουτσούκο. Για “Εθνικό έγκλημα και Εθνική προδοσία” μιλούν ακόμα και οι πράσινοι συνδικαλιστές.

04-07-2011

Το ξέσπασμα της οργής έφτασε και στο προπύργιο της κυβερνητικής πλειοψηφίας, την Πάτρα. Πριν από λίγο, στο ξενοδοχείο Porto Rio, συγκεντρωμένοι, εργαζόμενοι της ΕΒΟ και πολίτες, εκδήλωσαν την έντονη αποδοκιμασία τους στον υφυπουργό εργασίας κ. Κουτσούκο, αφού ο Υπουργός κύριος Κουτρουμάνης δεν τόλμησε να εμφανιστεί! Ο Αχαιός κύριος Κουτρουμάνης, θορυβημένος από την κινητοποίηση του κόσμου εν όψει της προγραμματισμένης επίσκεψης του, έστειλε τον υφυπουργό αντ’ αυτού με αποτέλεσμα ο τελευταίος να γλιτώσει τα χειρότερα μετά την δυναμική επέμβαση της αστυνομίας. Προφανώς ο Ηλείος κύριος Κουτσούκος έκανε την “στάση” με κρύα καρδιά αφού ήταν στον δρόμο του για την Αθήνα και οπωσδήποτε το μετάνιωσε με αυτά που άκουσε.

Τις τελευταίες ημέρες άλλωστε, κινήσεις πολιτών και εργαζομένων αλλά ακόμα και η ΟΝΝΕΔ είχαν ανακοινώσει ότι ο υπουργός είναι ανεπιθύμητος! Παρά την κινητοποίηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων αλλά και ανδρών με πολιτικά που έλεγξαν εξονυχιστικά τον χώρο, ούτε ο υπουργός αλλά και ΟΥΔΕΙΣ κυβερνητικός βουλευτής δεν τόλμησε να εμφανιστεί!

“ΨΕΥΤΕΣ – ΚΛΕΦΤΕΣ” ήταν τα συνθήματα που κυριαρχούσαν, ενώ τα “γιούργια” των συγκεντρωμένων σταμάτησαν μετά την επέμβαση της προέδρου των εργαζομένων, της κυρίας Ουρανίας Μπίρμπα – συνεπούς αγωνίστριας.

Εντύπωση όμως έκανε και η ανακοίνωση του προέδρου του εργατικού κέντρου Αιγαίου, (προερχομένου από το ΠΑΣΟΚ) κ. Κόκλα που παρέδωσε ο ίδιος το ψήφισμα. Τίτλος;

“Τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα”!

Αναφέρει μεταξύ άλλων: Η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, με τις ψήφους των 4 κυβερνητικων βουλευτών της Αχαΐας, έχει ως αποτέλεσμα το ξεπούλημα της Αμυντικής βιομηχανίας. Η ΕΒΟ με την ψήφο τους βγαίνει στο σφυρί, παρά τις υποσχέσεις τους για την διατήρηση του δημοσίου χαρακτήρα της (σσΟ: Ο υφυπουργός Κώστας Σπηλιώπουλος παρά τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα, δεν έφερε αποτέλεσμα). Αποτελεί Εθνικό Έγκλημα, Εθνική Προδοσία. Κοινωνική ευαισθησία ΜΗΔΕΝ. Η ελπίδα όμως δεν σβήνει.

Ο τομεάρχης εργασίας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, που στο πρόσωπο του πλέον συσπειρώνονται ετερόκλητες πολιτικές δυνάμεις, δήλωσε: “Ήρθε να ξαναπαίξει την ίδια παράσταση, που έχουν παίξει σε όλες τις περιφέρειες της πατρίδας. Να μιλήσουν για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που το διατυμπανίζουν εδώ και μήνες. Έχω γυρίσει από περιφέρεια σε περιφέρεια, από δήμο σε δήμο. Όπου και αν πήγα στην Ελλάδα, δεν είδα ούτε μία θέση εργασίας να έχει δημιουργηθεί, αφού ακόμα τα χρήματα λιμνάζουν στην γραφειοκρατία και στην κυβερνητική ολιγωρία.

 

Πηγή:  xristos1954.wordpress.com

 

*************************************************************************************************************

BlackMediterraneanPirate      &      Eréndira


Σύντομος Σύνδεσμος       wp.me/pPn6Y-9pa

7 σκέψεις σχετικά με το “Δελτίο Γιουχαϊσμάτων: ομαδικά κραξίματα βουλευτών σε όλη την Ελλάδα! Δεν τολμούν να εμφανιστούν πουθενά. [ενημερώνεται, γιατί έχουμε συνέχεια νέα πεσίματα σήμερα]

 1. Η καταφανώς γελοία στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ ως υποκινητή των διαφόρων αναμενόμενων και δίκαιων προπηλακισμών, είναι δηλωτική της απεγνωσμένης κατάστασης στην οποία βρίσκεται μια βάναυση εξουσία που κατασκευάζει εικονικούς εχθρούς, για να καλύψει το πραγματικό ταξικό ζήτημα που ξεκάθαρα αναδεικνύεται με τα πρωτοφανούς αγριότητας μέτρα εναντίον του ελληνικού λαού. Όπως και σε άλλες εποχές, οι κομουνιστοσυμμορίτες, οι κακοί Ρώσοι και άλλες φαιδρότητες με τις οποίες ταΐζανε τον κόσμο, ήταν η απειλή της δήθεν καλής και τακτοποιημένης ζωούλας τους, έτσι και τώρα βρήκανε πιο πρόχειρο τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα αλητοπαπαγαλάκια οι δημοσιογράφοι τους καλούνε βουλευτές του και μέλη του και ουσιαστικά τους εκβιάζουν προσπαθώντας να εκμαιεύσουν μια δήλωση καταδίκης των αυθεντικών εκδηλώσεων οργής του λαού. Αίσχος και αηδία, αλλά ελπίζω δεν τσιμπάει πια κανείς, γιατί η αδικία και η επίθεση στους πολίτες είναι ωμή και απροκάλυπτη.

  • Στοχοποιούν πρωτίστως ΣΥΡΙΖΑ και δευτερευόντως ΚΚΕ, αφού οι ψήφοι του μΠΑτΣΟΚ εκεί είναι πιθανόν να διαρρεύσουν σε τέτοιες εποχές.
   Τώρα το αν ο κόσμος δεν τσιμπάει από τέτοια, επέτρεψέ μου να έχω αμφιβολίες.

 2. ο παπουτσης ηθελε να προφυλαξει τη βουλη απο ποιους απ τους ξενους εισβολεις; απο τους γερμανους κατακτητες ας πουμε .να κατεβασουν τωρα την ελληνικη σημαια για το ξεπουλημα που κανουνε εις βαρος ολων μας και κυριως των παιδιων μας

 3. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-7-2011

  Μια εβδομάδα μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, όπου όλος ο λαός βίωσε την πιο απίστευτη καταστολή, η Ανοικτή Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Κοραή, είμαστε ακόμα εδώ για να δείξουμε την αντίθεσή μας σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική.

  Ύστερα από απόφαση της Ανοικτής Λαϊκής Συνέλευσης Πειραιά (4-7-2011) οργανώθηκε σήμερα (6-7-2011) πορεία διαμαρτυρίας κατά του μνημονίου. Για να συμβολίσουμε την αντίστασή μας κατευθυνθήκαμε σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά, στο οποίο γινόταν εκδήλωση και επρόκειτο να συμμετέχει ο κύριος Καρύδης, βουλευτής Α’ Πειραιά του ΠΑΣΟΚ, ένας από τους 155.

  Ο κύριος βουλευτής, όμως, «πιστός» στην πολιτική του τοποθέτηση και σε όσα υποσχέθηκε στον πειραϊκό λαό, δεν παραβρέθηκε. Είναι κατανοητό ότι επιλέγουν να μιλήσουν μόνο σε ακροατήριο που τους αποδέχεται και κρύβονται πίσω από την κομματική τους ομπρέλα, ξεχνώντας την ατομική τους ευθύνη. Ο κύριος Καρύδης και όλοι οι βουλευτές όλων των κομμάτων, όσοι ψήφισαν το μνημόνιο και όσοι ήταν έτοιμοι να το στηρίξουν, μας βρίσκουν αντίθετους.

  Δεν θέλουν να ακούσουν την φωνή μας. Ωστόσο τους ρωτάμε: «Κ.κ. βουλευτές, έγκυρα περιοδικά όπως το Economist και το Financial Τimes χαρακτηρίζουν το μνημόνιο ως «οικονομικό βανδαλισμό». Το γνωρίζετε ή μήπως δεν έχετε σαφή γνώση του μνημονίου, μιας και ακόμα το μεταφράζετε από τα αγγλικά;».

  Δεν υποχωρούμε, αντιστεκόμαστε. Όχι στην υποδούλωση και την εξαθλίωση της ζωής μας. Σας φωνάζουμε ότι τα γκλοπς και τα χημικά σας είναι η προέκταση της ψήφου σας.

  http://aganaktismenoipirea.blogspot.com/

  Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ

  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  1. Ας θυμηθούμε όμως και τι είπε ο κ. Καρύδης κλείνοντας την ομιλία του για την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος στη βουλή:
  [Αντιλαμβάνομαι την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου ως την τελευταία πράξη για μια άλλη Ελλάδα, την Ελλάδα της δικαιοσύνης και της πραγματικής ανάπτυξης, την Ελλάδα της παραγωγής και όχι της αλόγιστης κατανάλωσης, την υπεύθυνη Ελλάδα που γυρίζει σελίδα στη φαυλοκρατία, τον «ωχαδερφισμό» και το νεοπλουτισμό.]

  2. Και ιδού τι έγραψε ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος χτες στο http://press-gr.blogspot.com/ ενόψει της απόφασης της Λαϊκής Συνέλευσης Πειραιά για την επικείμενη διαμαρτυρία (αυτή η καραμέλα με τους «μπαχαλάκηδες» δε λειώνει με τίποτα αδερφάκι μου….)

  [ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ…
  Από τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο

  Επειδή διάφοροι μπαχαλάκηδες, με την συμπαράσταση μερίδας υβριδιακού γνωστού κόμματος στον Πειραιά, αποφάσισαν να καταλάβουν τον χώρο της εκδήλωσης, οι διοργανωτές αποφάσισαν, για να μην καταστραφεί ο χώρος, να μην κατέβουν οι ομιλητές και να παρουσιάσουν το βιβλίο …οι καταληψίες! Με την υποχρέωση βέβαια να αγοράσουν από δύο αντίτυπα ο καθένας!!
  Η ομιλία μου λοιπόν στο UN NUEVO MUNDO σήμερα στον Πειραιά με τον Φ. Κουβέλη και τον Δ. Καρύδη για το βιβλίο του Ν. Ανανιάδη «Σκιές στο Νερό» ματαιώνεται.]

  3. Κι όπως καταλαβαίνετε όλοι πολύ στενοχωρηθήκαμε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s