Οι θερμοκέφαλοι που παρασύρονται από τους προβοκάτορες, είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ επικίνδυνοι για τα λαϊκά συμφέροντα, από τους ίδιους τους προβοκάτορες

Είκοσι τόσες μέρες πέρασε πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμος και δεν άνοιξε μύτη. Και χθες, την πιο κρίσιμη μέρα, είδαμε να εφαρμόζεται από την πλευρά της αστυνομίας ένα επιτελικό σχέδιο, με την βοήθεια προβοκάτσιας, τέλεια οργανωμένο από επιχειρισιακή πλευρά, με σκοπό να διαλύσει την συγκέντρωση.

Η “επίθεση” και η “σύγκρουση” προβοκατόρων-ΜΑΤ ξεκίνησε σε ένα σημείο της περιφέρειας της συγκέντρωσης, όπου δεν μπορούσε να έχει γρήγορη πρόσβαση η ομάδα “ψυχραιμίας”, και γενικώς μακριά από τους διοργανωτές.

Η “επίθεση” αυτή, ξεκαθάρισε σιγά σιγά, με στημένες “συγκρούσεις” μεταξύ προβοκατόρων-ΜΑΤ, στις οποίες ΦΥΣΙΚΑ και πήραν μέρος και ανόητοι θερμοκέφαλοι, ΟΛΗ την περιφέρεια της συγκέντρωσης. Δηλαδή έθεσε “εκτός μάχης” ξεφλουδίζοντας σαν κρεμμύδι, τις “ουρές” της συγκέντρωσης. Και αφού το επέτυχε αυτό, μετά επιτέθηκε με σφοδρότητα στην καρδιά της αποδυναμωμένης πια συγκέντρωσης. Και μάλιστα για να αποκόψει την εμφάνιση εφεδρειών, χτύπησε και τις μπούκες του μετρό. Τέλειο.

Οποιος δεν βλέπει το σχέδιο, δεν βλέπει.

Το σχέδιο επαναλαμβάνω ήταν στρατιωτικού τύπου (φαντάζομαι πως σίγουρα περιλαμβάνεται σε κάποιο εσωτερικό εγχειρίδιο) και οι εγκάθετοι προβοκάτορες έδωσαν την απαιτούμενη αφορμή για να μπει σε εφαρμογή.

Αλλά τζάμπα χαλάμε τα λόγια μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν αυτοί που δεν μπορούν να καταλάβουν ούτως ή άλλως. Θα επιμείνουν στην βεντέτα τους με τα ΜΑΤ, (την ανάφλεξη της οποίας προκαλούν εγκάθετοι προβοκάτορες,) ακόμη κι αν αυτή η βεντέτα, μπορεί να γίνει αφορμή να ακυρωθεί ο αγώνας ενός ολόκληρου λαού.

Και νομίζω πως αυτοί οι θερμοκέφαλοι που παρασύρονται από τους εγκάθετους-προβοκάτορες, είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ επικίνδυνοι για τα λαϊκά συμφέροντα, από τους ίδιους τους εγκάθετους. Το καταλαβαίνουν δεν το καταλαβαίνουν.

Θραξ Αναρμόδιος

ΥΓ. Ιδού τι λέει και ο πιτσιρίκος για τα χθεσινά, ως αυτόπτης μάρτυς.

ΥΓ2. Απίστευτο ντοκουμέντο: Ο κόσμος χορεύει, τραγουδά, διαδηλώνει ΕΙΡΗΝΙΚΑ και τα ΜΑΤ ψεκάζουν εξ επαφής στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος.

http://wp.me/pPn6Y-92g

5 σκέψεις σχετικά με το “Οι θερμοκέφαλοι που παρασύρονται από τους προβοκάτορες, είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ επικίνδυνοι για τα λαϊκά συμφέροντα, από τους ίδιους τους προβοκάτορες

 1. Τα ρυάκια της άμεσης δημοκρατίας που γίνανε ποτάμι, δε γυρίζουν(ει) πίσω. Θα φτάσουν(ει) μέχρι τους ανοιχτούς ορίζοντες της θάλασσας.
  Αυτό που επιχειρήθηκε χτες στη συγκέντρωση και διαμαρτυρία εκατοντάδων χιλιάδων με την περικύκλωση της βο(υ)λής από τους παρακρατικούς-ασφαλιτότσουρμο και μερικούς ανεγκέφαλους που επιχείρησαν να εκβιάσουν καταστάσεις, δεν πέρασε και δεν πρόκειται να περάσει.
  Αφού οι κρατούντες για ένα μικρό χρονικό διάστημα “ανέχτηκαν” την ειρηνική διαμαρτυρία των “αγανακτισμένων”, ενώ στην πραγματικότητα με κάθε τρόπο τους υπονόμευαν συνεπικουρούμενοι από τους γκεμπελίσκους των ΜΜΕ, κομματικούς και παραταξιακούς ινστρούχτορες και άλλους καλοθελητές, με την ελπίδα ότι θα ξεφουσκώσει, και θα γυρίσουν στα σπίτια τους, βάλαν πάλι μπροστά τα μεγάλα μέσα της τρομοκρατίας, με τα χημικά, τους ψεκασμούς, τις προσαγωγές και τις συλλήψεις, το παρακράτος-ασφαλιτότσουρμο.
  Είναι βαθιά νυχτωμένοι.
  Το κίνημα σε πρώτη φάση πέτυχε ένα μικρό στόχο. Να μην επιτρέψει τη συζήτηση στο κυ(οι)νοβούλιο του μεσοπρόθεσμου.
  Με την περικύκλωση της βο(υ)λής , μόνο τριάντα περίπου βο(υ)λευτές κατόρθωσαν με ελικόπτερα ή μασκαρεμένοι, ή την ισχυρή παρουσία των ΜΑΤ να προσέλθουν.
  Πέρα από αυτό τα καραγκιοζλίκια του ΓΑΠ και των άλλων παρατρεχάμενων της ΝΔ, ΛΑΟΣ κ.α. έδειξαν (σ’ αυτό η συνεισφορά του κινήματος είναι πασιφανής) ότι οι τάχα ισχυροί είναι φτερό στον άνεμο και τη διάλυση. Μπροστά στον πανικό τους ο,τι και να μαγειρεύουν από οικουμενικές, κυβερνήσεις “προσωπικοτήτων” και εκλογές, δεν πρόκειται να τους βγει ο χυλός της κομματοκρατίας.
  Η αντιπροσωπευτική αστική δημοκρατία της ολιγαρχίας και του ολοκληρωτισμού, μας τέλειωσε. Αυτή που υπηρέτησε πιστά τις επιταγές του χρηματοπιστωτικού και χρηματιστηριακού κεφαλαίου και που οδήγησε στα σημερινά δεινά και “αδιέξοδα” το πόπολο.
  Δε μένει παρά η ανατροπή της, η νέα χάρτα δικαιωμάτων και θεσμών άμεσης δημοκρατίας, με την ενεργή συμμετοχή όλων (η σύγχρονη τεχνολογία μας παρέχει αυτή τη δυνατότητα), η αυτό-οργανωση με ανακλητότητα των εκπροσώπων παντού, στις γειτονιές, τους δήμους, τις πόλεις, στα χωριά, στους τόπους δουλειάς, τα σωματεία, τα συνδικάτα. Για μια κοινωνία ισότητας, αλληλεγγύης και πάνω από όλα ελευθερίας.
  ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ-ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ και ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΟΥΣ-ΣΚΛΑΒΟΥΣ.
  Το κίνημα θεωρώ ότι θα συνεχίσει με τα πίσω γυρίσματα του να ωθείται μπροστά, να δυναμώνει και να ενεργεί δρώντας σ’ αυτή την κατεύθυνση.
  Άλλωστε είναι αυτό το ίδιο που μέσα από βασανιστικές διαδικασίες θα χαράξει το δρόμο του, ως μαζικό κίνημα όλου του λαού.
  ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
  Όταν θέλουν και έχουν γνώση οι πολλοί ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.

 2. Εντάξει , προβοκάτσια….
  Εντάξει , να μην «τσιμπάμε» στην προβοκάτσια…
  Εντάξει…. Ψυχραιμία …..

  ΑΛΛΑ…. Άμα βλέπεις να ρίχνουν χημικά αδιακρίτως , να επελευνουν επάνω μας με μοτοσικλέτες , να βαραν όποιον βρουν στον δρόμο τους…. Ε ,νομίζω ότι πρέπει να είσαι ο Γκαντι για να κρατήσεις την οργή σου ….

  Για τα χθεσινά συμφωνώ στα περισσότερα μ αυτά που είδε ο πιτσιρίκος …
  Όμως ,όταν άδειασαν την πλατεία και την είχαν περικυκλώσει , θα μπορούσαν άνετα με συνεχή χρήση χημικών και βίας να την κρατήσουν ….
  Πράγματι , ηταν συγκινητικές οι προσπάθειες προσέγγισης της πλατειάς απ το πλήθος που δεν υποχωρούσε , αλλά νομίζω ότι την διαφορά την έκανε η ταυτόχρονη κατάρρευση της κυβέρνησης και η αναδίπλωση της υπό το βάρος φυσικά των όσων συνέβαινα στην πλατεία και την επιμονή του κόσμου ….

  Εν πάση περιπτώσει , χθες πραγματικά κερδήθηκε μια πολύ μεγάλη μάχη απ όλους μας ….. έπεται και συνέχεια…

 3. ααα… ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ στην πλατεία ….. οι Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα συνεδριάζουν σχεδόν ταυτόχρονα το απόγευμα….

 4. ελεος με τις αναλυσεις..
  ημουν εκει. κ στην «προβοκατσια» κ αργοτερα απο κατω στην φιλελληνων.
  για να τελειωνουμε.
  δν εχει σημασια αν ηταν ή οχι προβοκατσια, αλλα το αποτελεσμα.
  ο κοσμος δν μασησε, διεκδικησε, στεκοταν κ ετρωγε τα χημικα. κυνηγησε διμοιρια, ωθησε αλλες 3 σε φυγη(εστω κ προσωρινα).
  κ μετα , εγινε ανακαταληψη της πλατειας.
  το βραδυ υπηρχαν χαμογελα, κ αισιοδοξια.
  το χρειαζομασταν ολο αυτο, κυριως ψυχολογικα.
  κ μετα που μαθαιναμε, κυριως απο συγγενεις μεσω τηλεφωνων, τους οτινανισμους της κυβερνησης κ των πολιτικων, η αισιοδοξια μας , μεγαλωνε.
  ηταν μια μικρη νικη, οπως κ να το δεις.

 5. Γιατι περιφρονείτε την απλη λογική ? και εξηγούμε

  καταρχήν δεν ειμαι λάτρης αυτου του κινήματος

  γιατι βρίσκονται στο σημείο που ηταν πριν δεκαετίες

  και σιγα σιγα έγιναν κόμματα επιτροπές κινήσεις κτλ.

  και σωστά διοτι ανακάλυψαν να συγκεκριμενοποιούν

  τα ζητήματα και απο τι καταλαβαίνει η εξουσία ωστε να

  γινει ουσιαστική η δραση τους

  στο θεμα τωρα

  Γιατι τοσες μερες δεν χτύπησαν τι διαφορετικό εγινε εχτες ?

  οι νεοναζι με τα μαυρα «αναρχικοι».

  Και μια διαβολεμένη «σύμπτωση»

  Αυτο το «κίνημα» απο την αρχη του απο τον μπακουνιν και

  τον νετσαγιεφε ως σήμερα αυτες οι παρενέργειες ειναι παντα

  εδω !!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s