Όλη η κτηνωδία των κολλημένων μπάτσων, των παρακρατικών και κάθε είδους σπιούνων της εξουσίας και του συστήματος, ατόφια, μπροστά στα μάτια σας! Αίσχος υπάνθρωποι!

BlackMediterraneanPirate  16-06-2011  17:00    
short link     wp.me/pPn6Y-92k
Αίσχος ξεφτίλες! Μέσα στην δημόσια πλατεία;
Την ώρα που χορεύουν και τραγουδούν απλοί άνθρωποι
που τους έχουν καταπατήσει τα όνειρα και τη ζωή τους;
Πόσα παίρνετε ρε ξεφτίλες για να κάνετε κάτι τέτοιο στα αδέρφια σας;
600; 800; 1000; 1500 με τα επιδόματα βαρέων, που τώρα θα σας τα κόψουνε κι εσάς;
Έτσι τα μετράτε όλα; Με το χρήμα; Με τις εντολές που σας δίνουν για να κρατήσετε την καρέκλα σας;
Ξέρετε, ρε, ότι, παγκοσμίως, όσοι διαχειρίζονται τέτοια χημικά πεθαίνουν πριν τα 50;
Γι΄αυτό μας ψεκάζετε; Για να πεθάνετε κι εμάς και να μην μείνει κανένας στον τόπο;
Για ποιούς ψεκάζετε; Για τους βρωμόγερους βιαστές του ΔΝΤ; Γι΄αυτούς;
Τί θα πείτε, ρε, στα παιδιά σας και τη μάνα σας;
Ότι σκοτώνετε ανθρώπους για 2 δεκάρες και 1 καρέκλα;
Τα ψυχολογικά σας μέσα… αλήτες… υπάνθρωποι… ανδρείκελα… πιόνια…
…ξεφτίλες… … …
Πηγή: Το κανάλι -YouTube

 

**************************************************************************************************************

 

BlackMediterraneanPirate

 

 

Σύντομος Σύνδεσμος           wp.me/pPn6Y-92k

4 σκέψεις σχετικά με το “Όλη η κτηνωδία των κολλημένων μπάτσων, των παρακρατικών και κάθε είδους σπιούνων της εξουσίας και του συστήματος, ατόφια, μπροστά στα μάτια σας! Αίσχος υπάνθρωποι!

  1. Όλοι με τον ένα η με τον άλλο τρόπο έχουμε στο περιβάλλον μας το ευρύτερα κοινωνικό έναν μπάτσο αστυνομικό,ασφαλίτη αν και μπορούμε να μιλήσουμε για όλες τις ιεραρχημένες κατηγορίες με την απλή λέξη «μπασκίνας» (αστειεύομαι).Γράφονται πολλά για την ψυχοπαθογένεια που είναι κοινό χαρακτηριστικό τους άσχετα με το σώμα στο οποίο ειδικά ανήκουν.Λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας μιλάω με κάποιους απο αυτούς τους ανθρώπους και τις οικογένειες τους και βεβαίως τους παρατηρώ και μέσα απο τις άλλες κοινωνικές δικτυώσεις (σχολείο,τυχαίες συναναστροφές κτλ,Τα κοινά χαρακτηριστικά των χαμηλόβαθμων(άρα αυτονοήτως και χαμηλόμισθων) είναι η αμορφωσία,ο φόβος για το οτιδήποτε καινούργιο στην κοινωνία,η απολίτικη τοποθέτηση του «τι να κάνουμε»,η λάτρεία για τη δημοσιουπαλληλική ιδιότητα,και κάμποσο συχνά η οικογενειάκη προέλευση και η καταγωγή (κάτι σαν εγώ είμαι μανιάτης ρε γαμάω και δέρνω γιατί έχω και οικογενειακή παράδοση και αναφέρω αυτο σαν παράδειγμα και μόνο).Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι πρόκειται για όλες τις αποχρώσεις του βαθέως γκρίζου της κοινωνίας έως του κατάμαυρου που βεβαίως φτάνει τα όρια ψυχικά και ηθικά άρρωστων ανθρώπων.Είναι κείνο το κομμάτι της κοινωνίας που έχει φάει την αστική προπάγάνδα με τη σέσουλα μέχρι του πλήρους εκφυλισμου(πάλι με διαβαθμίσεις γιατί δυστυχώς και η βλακεία έγινε χρήσιμο εργαλείο του αστικού κράτους καταστολής).Ωστόσο υπάρχουν και οι άλλοι οι υψηλόβαθμοι οι ασφαλίτες,οι «εγκέφαλοι» που βεβαίως αμοίβονται προνομιακά πάνω και κάτω απο το τραπέζι και ξέρουν πολύ καλά πως να τοποθετηθούν σε συζητήσεις. Οταν πρόκειται δε για συζητήσεις face to face που βεβαίως αντιλαμβάνονται την πολιτική σου προσέγγιση σου δίνουν την αίσθηση ότι ναι πρόκειται για κατασταλτικό σχέδιο με σαφή σχεδιασμό και ότι οι ακραίες πρακτικές είναι και πολύ επίκαιρες και μέσα στο μενού….Βεβαίως κανείς απο αυτούς δε διστάζει να φανεί απειλητικός (ευγενικά πάντα γιατι πρόκειται για ανθρώπους με υψηλό επίπεδο εξειδικευμένης εκπαίδευσης και καλές ικανότητες χειρισμού του λόγου).Το κίνημα οφείλει να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που έρχονται με σοβαρότητα και προσεκτικό σχεδιασμό.

  2. Θα τη διαβάσω αργότερα όλη τη συζήτηση. Από μια ματιά όμως που της έριξα, τι είναι αυτό με τους frontex-κουκουλοφόρους?

    Ναι, χρειάζεται προσεκτικός σχεδιασμός, αλλά φαντάζει τόσο δύσκολο αν λάβει κανείς υπόψη του όλες τις παραμέτρους. Όχι όμως ακατόρθωτο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s