ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί

http://wp.me/pPn6Y-8rx

Eτοιμάζω ένα μεγάλο κείμενο για τον ναζισμό και για το πώς μπορεί να εκμηδενιστεί.

Εκεί θα παρουσιάζεται ανατριχιαστικό υλικό για την δράση τέτοιων δολοφονικών ομάδων και θα εκτίθενται οι κινητήριες δυνάμεις αυτού του νοσηρού φαινομένου αλλά και θα παρουσιάζονται οι τρόποι που κοινωνικά και ατομικά μπορούν να ξεριζώσουν τον παραλογισμό και την αγριότητα της ναζιστικής πανούκλας.

Εδώ μόνο θα αρκεστώ σε ένα σχόλιο για την δράση της πιο προβεβλημένης ναζιστικής ομάδας της Ελλάδας, της Χρυσής Αυγής.

Λίγο πριν ξεσπάσει το ενορχυστρώμενο ρατσιστικό πογκρόμ από τους εγκέφαλους που εκμεταλλεύτηκαν  κυνικά την δολοφονία ένος ντόπιου από έναν μετανάστη (κι ενώ ο δολοφονημένος σιχαινόταν την Χρυσή Αυγή και ενώ οι δολοφονίες ντόπιων από μετανάστες είναι τόσο λιγοστές ώστε δεν εμφανίζονται καν στην στατιστική των ανθρωποκτονιών που με την σειρά της είναι από τις χαμηλότερες σε όλο τον κόσμο…)  η κυβέρνηση ήταν με την πλάτη στον τοίχο.Ο Λοβέρδος είχε βγάλει εκείνο το περίφημο διάγγελμα του που είχε φέρει το χάος μέσα στην κυβέρνηση.Η γενική αίσθηση ήταν ότι το κυβερνητικό προγραμμα ΣΟΚ είχε παταγωδώς αποτύχει και ετοίμαζαν ένα ακόμη σκληρότερο που είχε μηδενική αποδοχή από όλη την κοινωνία. Προγραμματισμένη ήταν μια γενική απεργία που αναμενόταν να εκφράσει την γενική κοινωνική οργή. Οι δυνάστες μας μαζί με το ΔΝΤ βρίσκονταν σε σύγχυση και αμηχανία…

Και τότε ήρθε η Χρυσή Αυγή…

Αλλάζοντας συνολικά την πολιτική ατζέντα, μεταμορφώνοντας ριζικά την κοινωνική ατμόσφαιρα κατόρθωσε να βγάλει το σημερινό καθεστώς από την θέση άμυνας που βρισκόταν ως το σημείο να παρουσιαστεί σαν ένας δίκαιος διαιτητής ανάμεσα σε φασίστες αντεροβγάλτες και αναρχικούς που σπάνε αδιάκριτα.Η «γκάφα» Λοβέρδου και τα νέα απάνθρωπα μέτρα εξαφανίστηκαν, η ίδια η γενική απεργία πέρασε στο ντόκου και μόνο η δολοφονική μανία κάποιων ΜΑΤατζήδων έμεινε ως γεύση της…

Ο Παπανδρέου δεν περίμενε τέτοιο δώρο!Ξαφνικά στην πολιτική ατζέντα εμφανίστηκε ως πρώτο θέμα και με τον πιο απαξιωτικό τρόπο  οι μετανάστες και ενώ εδώ και ένα χρόνο η εκροή κόσμου από την Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από την εισροή του!Ταλαίπωροι, βασανισμένοι, καταφρονεμένοι άνθρωποι βρέθηκαν να φταίνε για όλα τα κακά αυτού του τόπου και οι ναζιστές πήραν το ελεύθερο να ξυλοφορτώνουν όποιον δεν τους άρεσε με την εγκληματική ανοχή και σύμπραξη της αστυνομίας.

Πραγματικά αν δεν υπήρχαν οι σύντροφοι αναρχικοί να μπουν ανάχωμα σε αυτό το όργιο ναζιστικής βίας (εμπνεόμενης από τα ανάλογα αίσχη που γίνονται εδώ και χρόνια στην Μόσχα…) θα θρηνούσαμε πολύ περισσότερους νεκρούς.

Ζήσαμε το αίσχος που δεν έχει ανάλογο ούτε στην Μόσχα οι αστυνομικές δυνάμεις να ανέχονται και να σιγοντάρουν πογκρομς που έρχονται κατευθείαν από τον παλιό αμερικάνικο Νότο. Είδαμε να τρώνε ξύλο ποδηλάτες επείδή ήταν μελαμψοί, να τρομοκρατούνται τρίχρονα μαζί με τους γονείς τους, να κατεβάζουν κόσμο από λεωφορεία ξεδιαλέγοντας τους μετανάστες για να τους χτυπήσουν, να εισβάλουν σε σπίτια και ο κατάλογος του αίσχους δεν έχει τελειωμό…

Αυτά τα αίσχη δεν έγιναν ούτε από τους Ναζί της Γερμανίας της δεκαετίας του 30 πριν αυτοί πάρουν την εξουσία.

Και αυτός ο υπόκοσμος υπό τις διαταγές του φύρερ Μιχαλιολάκου (που αν κυκλοφορούσε ξέμπαρκος στους δρόμους και δεν αναγνωριζόταν πιθανά να έτρωγε κι αυτός  ξύλο από τους συντρόφους του καθώς είναι εξίσου μελαμψός με έναν μέσο Πακιστανό…) κατόρθωσε εκτός από το να δολοφονήσει, να τραυματήσει και να τρομοκράτησει να αλλάξει την πολιτική ατζέντα υπέρ του καθεστώτος και βέβαια υπέρ της αστυνομοκρατίας του…

Αυτό για οποιονδήποτε έχει μια σταλιά πολιτική σκέψη είναι ασυγχώρετο.Οποιοσδήποτε για τις δικές του σκοπιμότητες ενεργεί αντικειμενικα υπέρ του καθεστώτος είναι κατάπτυστος και σιχαμένος.Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για εγκληματικά σκουλήκια με μίσος στο Ανθρώπινο γένος που χτυπάνε αστέγους και το κέντρο σίτισης τους…

Τα κωλόπαιδα με την σβάστιγκα ήρθαν για να σώσουν το καθεστώς στις κρίσιμες στιγμές του, προκαλώντας τους πιο τραυματικούς διχασμούς και στοχοποιώντας τους εξαθλιωμένους αυτής της κοινωνίας…

Το έγκλημα τους είναι πολλαπλό και πολυεπίπεδο.

Και σπέρνουν το ρατσιστικό μίσος και δολοφονούν και τρομοκρατούν ΚΑΙ στηρίζουν με τον πιο ύπουλο και βρώμικο τρόπο το σημερινό καθεστώς.

Το ΠΑΣΟΚ και το ΔΝΤ μπορούν να πανηγυρίζουν.Βρήκαν τον κατάλληλο σύμμαχο την κατάλληλη στιγμή.

Όμως δεν αργεί ο καιρός που θα γκρεμιστούν μαζί.Και τότε θα απαλλαχτούμε και από ΔΝΤ και από Ναζιστές μια και καλή.

Η ανίερη συμμαχία τούς οδηγεί και τους δυο στον όλεθρο.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΌΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.

Οι ζωντανοί άνθρωποι σε αυτόν τον καθημαγμένο βιασμενο τόπο είναι μειοψηφία ακόμη.Επικρατούν οι μίζεροι, οι κακιασμένοι και οι κομπλεξικοί που ενώ εδώ και ένα χρόνο ένα συγκεκριμένο νεόκοπο καθεστώς τους γδύνει και τους βιάζει αυτοί βλέπουν ως πρόβλημα τους αλλοεθνείς που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.Η αξιοπρέπεια της καμαριέριας που αντιστάθηκε στον βιαστή Στρος Καν (το ως πρόσφατα μεγάλο αφεντικό τους) τούς είναι ξένη και ακατονόητη.

Αυτή η διαπίστωση δεν μας φοβίζει αλλά μας γεμίζει με μεγαλύτερες ευθύνες. Τώρα περισσότερο από ποτέ να είμαστε ενωμένοι , συντονισμένοι και αποφασισμένοι.Το ηθικό μας είναι ψηλά.Η οργή μας δεν αντιμετώπιζεται από μηχανικά τέρατα με στεροειδή(τόσο ανώτερη φυλή που έχουν καθημερινή ανάγκη την χημεία για να συντηρούν το ντουλαποειδές σώμα τους…), δεν κάμπτεται από το ψέμμα, δεν λυγίζει από την μικρότητα και την απανθρωπιά.Αντίθετα όλα αυτά την ενισχύουν και

Αλιμόνο τους. Αλίμονο στην δικαιοσύνη του Ζωντανού, στο αυθόρμητο πέταγμα του Ελεύθερου Ανθρώπου.Νικά και τα στεροειδή τους και τα μαχαίρια τους και τα πιστόλια τους….

Αυτά ως προκαταρκτικό στο μεγάλο κείμενο που έρχεται με τίτλο:»10 θέσεις για τη εκμηδένιση της Χρυσής Αυγής και του Ναζισμού»

Μέχρι τότε δείτε αυτό το φοβερό βίντεο για να δείτε από που εμπνέονται οι Χρυσαυγίτες και ποιους αντιγράφουν…

9 σκέψεις σχετικά με το “ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί

 1. καλημέρα…

  Όταν το γράψεις κάνε σε παρακαλώ και μία μετάφραση στα Αγγλικά. (δύσκολο?)

  Σου στέλνω επίσης 2 video από Ισπανία μου μου ήρθαν πριν από λίγο. Μπορεί να βοηθήσουν.

  Το πρώτο δεν έχει καμία διαφορά με την Ελλάδα

  Το δεύτερο παρουσιάζει τη βία πιο γενικά…

 2. Αγαπητέ φίλε Giota :
  μπράβο ρε Μάγκα!

  Φοβερά τα βίντεο!

  Όχι μόνο το 1ο, αλλά και όλα τα υπόλοιπα, σε διαβεβαιώνω, δεν έχουν καμία διαφορά απ΄την Ελλάδα !
  Ακριβώς τα ίδια ζόρια τραβάμε όλοι !

  ¡ Muchas Gracias !

  ΧΧΧ

 3. Φίλε blackpanther , θέλω να κάνω την εξής επισήμανση σε σχέση με το κείμενο σου :
  Οι βίαιες ενέργειες από πλευράς των λαθρομεταναστών είναι ένα υπαρκτό φαινόμενο και με γεωμετρική πρόοδο αυξανόμενο . Σε λίγο , αν συνεχισθεί έτσι η κατάσταση , όλοι θα έχουμε από έναν τουλάχιστον γνωστό που έχει δεχθεί κάποια επίθεση με σκοπό την κλοπή . Να σημειώσω ακόμη ότι πολλά περιστατικά δεν καταγράφονται γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι αν κάνει την καταγγελία θα υπάρξει πραχτικό αποτέλεσμα . Αν και αυτό είναι λάθος γιατί πρέπει να ενημερώνεται η βάση δεδομένων (και εγώ που το λέω , ωστόσο δεν το έκανα…).
  Επομένως , το να μιλάει κάποιος μόνο για αλληλεγγύη απέναντι στους εξαθλιωμένους , και αυτό να σημαίνει όχι κατασταλτικά μέτρα , δεν λύνει το πρόβλημα και πραχτικά σημαίνει ότι μπορούν οι εξαθλιωμένοι να συνεχίσουν τις επιθέσεις τους τόσο απέναντι σε άλλους εξαθλιωμένους , όσο και σε, για την ώρα, μη εξαθλιωμένους .
  Μπορείς φίλε blackpanther να θρέψεις , κοιμήσεις , περιθάλψεις όλους τους εξαθλιωμένους ; Αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε πολύ περορισμένη κλίμακα από σένα και από τους συντρόφους σου αυτή τη στιγμή . Ενδεχομένως θα μπορούσε να μεγαλώσει αυτή η άμεση προσπάθεια πραχτικής αλληλεγγύης στους εξαθλιωμένους . Για παράδειγμα , να ζητηθεί και η βοήθεια της εκκλησίας και να μη μας πιάνει αλλεργία – το θέμα είναι να βοηθηθούν πραχτικά εξαθλιωμένοι άνθρωποι .
  Όμως και πάλι το θέμα δεν θα λυθεί , αν σαν χώρα δεν αποκτήσουμε μεταναστευτική πολιτική . Η κυβέρνηση δεν ασχολείται . Πρέπει όμως να την κάνουμε εμείς να ασχοληθεί . Και για να γίνει αυτό πρέπει να διαμορφώσουμε εμείς προτάσεις συνεκτικές και ρεαλιστικές με βραχυπρόθεσμο , μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο ορίζοντα . Και στις προτάσεις αυτές πρέπει να αποφύγουμε τις ευκολίες στις οποίες είναι συνηθισμένος ο ευρύτερος αριστερός και αναρχικός χώρος .
  (Προσωπικά αμφισβητώ κατά πόσο ο αριστερός και ο αναρχικός χώρος θα ενδιαφερθούν για κάτι τέτοιο , γιατί ο κύριος στόχος τους είναι η προώθηση ιδεολογικών θέσεων , παρά η συγκεκριμένη βοήθεια σε ανθρώπους – μακάρι όμως να διαψευσθώ )
  Ένα συμπέρασμα : Άν δεν διαμορφώσουμε συγκεκριμένη πολιτική (η οποία βεβαίως θα έχει σαν πυρήνα της τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) , πολύ φοβάμαι ότι οι μόνοι που θα μείνουν με πραχτική εφαρμόσιμη μεταναστευτική πολιτική θα είναι οι χρυσαυγίτες – ξέρουμε αυτό τι σημαίνει – και με μαθηματική ακρίβεια θα κερδίσουν την ανοχή του κόσμου . Σ’ αυτή όμως τη περίπτωση δεν θα φταίνε ούτε ο κόσμος , ούτε οι χρυσαυγίτες . Θα φταίμε βασικά εμείς .

 4. Και κάτι ακόμη . Η εξαθλίωση απλώνεται όλο και περισσότερο στην ελληνική κοινωνία και δεν αφορά πλέον μόνο τους λαθρομετανάστες . Πρέπει να διαμορφώσουμε και γι’ αυτό πολιτική : βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη – αν πούμε ότι μακροπρόθεσμη είναι το ξεπέρασμα του καπιταλισμού .

  Ο μαύρος πειρατής είναι νομίζω καταπληχτικός ρεπόρτερ . Του προτείνω λοιπόν να έρθει σε επαφή με ανθρώπους που για διάφορους λόγους νοιώθουν μετανάστες και λαθρομετανάστες στην ίδια τους τη χώρα και να μεταφέρει τη φωνή τους – ιδίως αυτών που δεν είναι ιδεολογικοποιημένοι – που είναι πλέον οι συντριπτικά περισσότεροι . Αυτό θα κάνει καλό σε όλους μας . Ακόμα και στους ΣχΣ που είναι ένα ελεύθερο μπλόγκ που έχει συνειδητοποιήσει τη σημασία της ζύμωσης των απόψεων , ιδίως στη παρούσα φάση , και που γι’ αυτό το λόγο πρέπει να το ευχαριστήσουμε βαθειά .

 5. Ο αναρχικός χώρος είναι ένας χώρος που παρουσιάζει αύξηση τα τελευταία χρόνια . Δεν είναι τυχαίο ότι το black block είναι εκείνο το μπλόκ των διαδηλωτών με την μεγαλύτερη αύξηση συμμετοχής . Και η παρουσία νέων και πολύ νέων ανθρώπων είναι ασφαλώς ενδεικτική της δυναμικής του . Όμως σύντομα θα φτάσει στα όρια του , αν δεν έχει ήδη φτάσει . Χρειάζεται λοιπόν να ανοιχτεί πραγματικά στην κοινωνία και να τη βοηθήσει. Μόνο έτσι θα βοηθηθεί άλλωστε και το ίδιο .
  Το πρόβλημα με τους μετανάστες θα μπορούσε να είναι ένας προνομιακός χώρος για την ανάπτυξη πολιτικής για το αναρχικό κίνημα . Είναι προφανές ότι αυτό σημαίνει ότι ξεπερνάει τις απλώς αμυντικές μάχες με τους χρυσαυγίτες . Και αυτό σημαίνει επίσης ότι ξεπερνάει και τις ευκολίες στις ανιδράσεις του . Ακόμη και ότι διακινδυνεύει : κάποιος που ανοίγεται πραγματικά στη κοινωνία , ναι διακινδυνεύει τη καθαρότητα των θέσεων του και μπαίνει σε διλήμματα . Αλλά , αλλιώς δεν γίνεται . Στο κάτω κάτω της γραφής καλύτερο είναι για τους εξαθλιωμένους ανθρώπους ένα ρεφορμιστικό αναρχικό κίνημα , παρά ένα αποστεωμένο κίνημα αρχών .
  Δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς και συγκεκριμένες τεχνογνωσίες του αναρχικού κινήματος , όπως είναι η οργάνωση χώρων (λόγω των καταλήψεων χώρων που έχει κάνει).
  Αυτό που πρέπει λοιπόν να γίνει είναι ότι από τις μεμονωμένες ακτιβιστικές ενέργειες αλληλεγγύης , που έχουν φτάσει στα όρια τους , πρέπει να περάσει στη διαμόρφωση βοήθειας και πολιτικής σε επίπεδο κινήματος . Χωρίς να σημαίνει ότι θα εγκαταλειφθούν οι μεμονωμένες τοπικές ενέργειες . Οι οποίες όμως χρειάζονται περισσότερο εμπλουτισμό και ανάπτυξη , που ίσως μόνο το γενικότερο κίνημα μπορεί να προσφέρει

  • Είναι αδιανόητο να κρατάς την αναπνοή σου βγαίνοντας από την εξώπορτα σου, να κοιτάς πίσω από τη πλάτη σου διασχίζοντας τη γειτονιά σου και να σε σφάζουν κάτω από το σπίτι σου για μια κάμερα.
   Είναι αδιανόητη η εξαθλίωση που έχει συσσωρευτεί σε μια στάλα τόπο. Είναι αδιανόητο να σε λυντσάρουν, να σε μαχαιρώνουν, να εισβάλουν στο σπίτι σου, να σε δολοφονούν επειδή έτυχε να έχεις μελαψό δέρμα και γεννήθηκες μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα από εδώ. Είναι αδιανόητο κι όμως πραγματικό. Το ρατσιστικό πογκρόμ που εξαπολύθηκε με πρόσχημα τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου, εκτελέστηκε με την αγαστή συνεργασία αστυνομίας και των γνωστών παρακρατικών της χρυσής αυγής, με την ανοχή μερίδας των ντόπιων κατοίκων της περιοχής. Όσο ακραίο και να μοιάζει, στην ουσία του συμπυκνώνει τη μεταναστευτική πολιτική της τελευταίας εικοσαετίας με τους χιλιάδες δολοφονημένους στα σύνορα, τις επιχειρήσεις σκούπα, τις ταπεινώσεις και τους βιασμούς στα κατ’ ευφημισμόν «κέντρα φιλοξενίας» και στα αστυνομικά τμήματα, τα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας στη Μανωλάδα και αλλού, αλλά και τον κοινωνικό ρατσισμό με τα υποτιμητικά βλέμματα στο δρόμο, τον κοινωνικό αποκλεισμό και τα μαχαίρια των φασιστών.
   Τα προβλήματα που βιώνουν ντόπιοι και μετανάστες έχουν για κοινή μήτρα την στρατηγική του κράτους και των αφεντικών που οργανώνει την υποτίμηση της ζωής και της εργασίας όλων, που εντείνει την εκμετάλλευση και τον ασφυκτικό κοινωνικό έλεγχο, που σπέρνει την διαίρεση και τον αλληλοσπαραγμό μεταξύ των καταπιεσμένων. Όσο δεν αναγνωρίζουμε το κοινό ιστορικό και ταξικό νήμα που ενώνει ντόπιους και μετανάστες, όσο αποστρέφουμε τα μάτια από το κοινό μας παρόν και μέλλον, όσο οι επίπλαστοι διαχωρισμοί δεν αντικαθίστανται από την αλληλεγγύη, την ευγένεια, την κατανόηση, την κουβέντα, τις σχέσεις κοινότητας, τους κοινούς αγώνες, όσο δεν αναγνωρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή περισσότερο από ποτέ η επίθεση που έχει ξεκινήσει τρίζει τα δόντια σε όλους και όλες, όσο δεν καταλαβαίνουμε ότι η υποτίμηση του διπλανού δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί αλλά θα πέσει πάνω μας με όλη της δύναμη, η βαρβαρότητα και ο κανιβαλισμός θα περνιούνται για ζωή.

   Αυτό είναι το σημερίνο κείμενο που αφισσοκολήθηκε στο κέντρο της Αθήνας από την κατάληψη Σκαραμαγκά.Πόσο δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό?Τι είναι αυτό που φοβίζει και προκαλεί τρόμο , αλήθεια?
   Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ενδυναμωθούν ακριβώς οι έννοιες της κατανόησης , της πληροφορόρησης και της αλληλεγγύης μεταξύ μας.Αυτό για να έχει αποτέλεσμα πρέπει να ξεκινήσει από γειτονικό επίπεδο και δεν είναι τόσο ζήτημα κινήματος αλλά πρέπει να το κάνει ο καθένας με όποιο τρόπο μπορεί ατομικά κατά κύριο λόγο. Αν θέλουμε να έχουμε μία ελπίδα πως μπορούμε να σώσουμε κάτι…

   • «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ενδυναμωθούν ακριβώς οι έννοιες της κατανόησης , της πληροφορόρησης και της αλληλεγγύης μεταξύ μας»

    Μπορείς να θρέψεις και να περιθάλψεις με αυτά ανθρώπους που πεινάνε , στερούνται όλων των στοιχειωδών, που έχουν γίνει από τις συνθήκες της ζωής τους στη πατρίδα τους και εδώ θηρία ;
    Πρέπει κανείς φίλε arsenelupin να έχει μεγάλη και ασυγχώρητη αφέλεια για να πιστέψει ότι μπορεί να γίνει αυτό …

 6. Αγαπητέ πάνθηρα
  Είχα την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν αξιόπιστες μαρτυρίες για την καταγωγή των δραστών του αδικοχαμένου συμπολίτη μας, (καλά για καταγεγραμμένες από τις άφθονες ρουφιανοκάμερες που υπάρχουν ας μη το συζυτάμε, γιατί θα τις είχαν βγάλει στα κεραμίδια..).
  Χωρίς να επιμένω, στις εντυπώσεις μου, μήπως έχεις υπόψη σου, κάτι άλλο για να το γράφεις σαν γεγονός στην αρχή του άρθρου;

  • Φίλε έχεις δίκιο!
   Πήρα σαν δεδομένο ότι το έγκλημα έγινε από μετανάστες ενώ αυτό δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη!
   Αλλά τελικά αυτό είναι δευτερεύον…
   Η εφαρμογή της συλλογικής ευθύνης για ένα αδιευκρίνιστο έγκλημα έχει γίνει μόδα σε αυτόν τον τόπο…(βλέπε και Μαρφίν…)
   Αυτό είναι εφαρμογή ναζιστικών λογικών στους δρόμους και στα μυαλά μας…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s