Κι άλλος εναντίον των blogs…

BlackMediterraneanPirate      29-04-2011   04:45  (χωρίς σχόλια)

Ενημέρωση  29-04-2011  07:00  (με σχόλια)


         

φωτο: korinthix

φωτο: korinthionpolitia

Video 1:

http://www.youtube.com/user/va8ikokkino#p/a/u/0/W1GZpk1c8Hw

Πηγή: Το κανάλι του ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ  στο YouTube  (ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ   tsak-giorgis.blogspot.com)

—————————————————————————————————————————————————

Video 2:

http://www.youtube.com/watch?v=QkjUbWcLDVs&feature=player_embedded#at=93

—————————————————————————————————————————————————

Τί παίχτηκε:

>>>>>

—————————————————————————————————————————————————

Αναδημοσιέυση από :

http://www.parakato.gr/2011/04/ti-blog-korinthix.html ,

http://www.sfedona.gr

KOYRDISTO PORTOKALI

http://fimotro.blogspot.com/2011/04/e-blog.html

ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ BLOGS
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ!

Πήρε φόρα ο Μπεγλίτης, μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Πάγκαλου για τα blogs και άρχισε τις μηνύσεις και τις αγωγές κατά ιστολογίων στην περιοχή της Κορίνθου που δεν του είναι αρεστά. Η αρχή έγινε με το γνωστό blog  korinthix.blogspot.com/ για το οποίο ο… αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας ζητά εισαγγελική παρέμβαση, ενώ ενημέρωσε και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: http://fimotro.blogspot.com/2011/04/e-blog.html

————————————————————————————————————————————————-

Πηγές: http://www.parakato.gr/2011/04/ti-blog-korinthix.html , http://www.sfedona.grKOYRDISTO PORTOKALI


ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΜΕ TIΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ BLOG “KORINTHIX”

cebccf80ceb5ceb3cebbceb9cf84ceb7cf83 cf80ceb1cebdcebfcf831 ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΜΕ TIΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ BLOG KORINTHIX
Κύριε Υπουργέ,
Πιθανότατα να σας προβληματίσουμε με την δημόσια αυτή τοποθέτησή μας και τις καθαρές θέσεις μας αλλά πιστεύουμε ότι στην δικαστική και αστυνομική συνδρομή που ζητήσατε εναντίον του Κορινθιακού blog “korinthix” έχετε ξεκάθαρα άδικο.
Εμείς ως το πρώτο οργανωμένο και επώνυμο ηλεκτρονικό μέσον ενημέρωσης στο τόπο μας , που υπηρετούμε με δεδηλωμένη πίστη την ελεύθερη και αδέσμευτη ενημέρωση και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών ,πρέπει να σταθούμε στο πλευρό του “korinthix” και να υπερασπιστούμε το δικαίωμα του να εκφράζεται ελεύθερα όπως αυτός επέλεξε χωρίς ονοματεπώνυμο και λοιπά στοιχεία από την στιγμή που δεν διαπράττει το αδίκημα της εξύβρισης ή της συκοφαντικής δυσφήμησης.
Πολλά έχουν ακουστεί στους δημοσιογραφικούς και πολιτικούς κύκλους της Κορινθίας για τον πιθανό ή τους πιθανούς διαχειριστές του εν λόγω blog ακόμα και για πιθανές σχέσεις του με άλλο γνωστό επώνυμο δημοσιογραφικό blog . Είναι λοιπόν πολλοί αυτοί που από περιέργεια τουλάχιστον -ανάμεσά του και εμείς- θα θέλαμε να μάθουμε ποιος είναι ο “korinthix”.
Σε καμία όμως περίπτωση δεν συμφωνούμε με τον τρόπο αυτό που επιλέξατε κ.Υπουργέ.
Ο “korinthix” έχει το δικαίωμα στην ανωνυμία από την στιγμή που δεν διέπραξε ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ !
Στην πρώτη ανάρτησή του έγραφε τα εξής:

“Συγκρατήστε δύο νούμερα :2,2 εκατομμύρια δολάρια -5,3 εκατομμύρια δολάρια
Και κάτι άλλο …Πάνε σε κάτι τέτοια Παναή πριν από τον Υπουργό ;”
Και στην δεύτερη ανάρτησή του τα εξής:

“Πως ήταν στη … Defence Παναή ; Σερβίρισαν καφεδάκι ;”
Πέρα από τον ξεχωριστό πολιτικά πικάντικο τρόπο με τον οποίο γράφει ο “korinthix” πέρα από την εκπεφρασμένη Νεοδημοκρατική ιδεολογία του και άσχετα με το γεγονός αν συμφωνεί κανείς πολιτικά μαζί του , δεν βλέπουμε που υπάρχει “η φασίζουσα και εκβιαστική πρακτική”, ή “οι γκρίζες και φασίζουσες πρακτικές” ή “αναρτημένες αθλιότητες και συκοφαντίες τους, εις βάρος μου.” όπως επικαλείται ο συμπατριώτης μας Υπουργός.
Αν το γράφαμε εμείς μπορεί να μην γράφαμε για “καφεδάκι “αλλά σίγουρα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα αφήναμε μια πολιτική αιχμή για την συνάντηση με τον MISTER OΛΥΜΠΙΑΚΟ ή “εθνικό μας προμηθευτή”! Σκεφτείτε μόνο τι ντόρος γίνεται κ.Υπουργέ το τελευταίο διάστημα ακόμα και από πολλούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ συναδέλφους σας για το φιλέτο που θα πάρουν κάποιοι(!!) από τα φρουτάκια!
Μη μας πείτε τώρα κ.Υπουργέ ότι σας πονήρεψε ο “korinthix” και δεν έχετε ακούσει μέχρι σήμερα τι λέει και τι σχολιάζει όλη η Ελλάδα στο άκουσμα του συγκεκριμένου κυρίου και της γνωστής εταιρίας του! ( σχέσεις με ΟΠΑΠ -ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ κ,λ,π).
Η μήπως μας πείτε ότι δεν έχετε ιδέα για τις αναθέσεις προμηθειών και έργων δισ ευρώ!
Πολύ πριν τον “korinthix” είχαν γράψει τα πολύ γνωστότερα πανελλαδικά blog “tsiliadoros” και “troktiko” για το ίδιο θέμα τα εξής:

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011
Συνάντηση Μπεγλίτη- Κόκκαλη
Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;;;
Στις εγκαταστάσεις της Intracom  βρέθηκε σήμερα ο Πάνος Μπεγλίτης.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε την συγκεκριμένη κίνηση, στο πλαίσιο επισκέψεων που κάνει στις αμυντικές βιομηχανίες.
Ο κ. Μπεγλίτης συναντήθηκε με τον …
Πρόεδρο της INTRACOM κ. Σ. Κόκκαλη, όπου και τον ενημέρωσε αναλυτικά…για τα της εταιρείας
Και επίσης το γνωστό site KOYRDISTO PORTOKALI :

Πριν ο Κόκκαλης δει τον Βενιζέλο, ο Πάνος Μπεγλίτης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE.
Φοβεροί αυτοί οι Πασόκοι, με την μανία τους για πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής.
Τους εκλιπαρούμε να κάνουν λίγο κράτει με τη κάθαρση γιατί η χώρα δεν αντέχει τόση Διαύγεια, τόση Διαφάνεια.
Θυμίζουμε λοιπόν πως της πρόσφατης επίσκεψης του Σωκράτη Κόκκαλη στο υπ. Εθνικής Άμυνας, προηγήθηκε η επίσκεψη του Αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Μπεγλίτη,  στην έδρα της INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS, η οποία πραγματοποιήθηκε τη 1η Μαρτίου αλλά πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων:
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Π. Μπεγλίτης, στο πλαίσιο επισκέψεων στις αμυντικές βιομηχανίες, πραγματοποίησε,, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS. Ο κ. Μπεγλίτης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της INTRACOM κ. Σ. Κόκκαλη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γ. Τρουλλινό, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τις παραγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας, και περιηγήθηκε στις μονάδες παραγωγής, όπου συνομίλησε με στελέχη και εργαζόμενους.
Η  εταιρία Northrop Grumman (NYSE: NOC)υπέγραψε συμφωνία με την  INTRACOM Defense Electronics για την παραγωγή ηλεκτρονικών συγκροτημάτων του ραντάρ AN/APG-68(V)9 των αεροσκαφών F-16 για την κάλυψη αναγκών της παγκόσμιας αγοράς.
Η νέα ανάθεση στην INTRACOM Defense Electronics, αφορά σε έργο ύψους 2,2 εκατ. δολ. ΗΠΑ και θα υλοποιηθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012. Στην ίδια συμφωνία προβλέπεται η επέκταση της συνεργασίας μέχρι το τέλος του 2012 με περαιτέρω αύξηση του έργου σε 5,3 εκατ. δολ. ΗΠΑ, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική εταιρία βασιζόμενη στην υψηλής τεχνογνωσίας υποδομή της και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της έχει καθιερωθεί ως ανταγωνιστικός και αξιόπιστος εταίρος βιομηχανιών-ηγετών στο χώρο της άμυνας.
KOYRDISTO PORTOKALI
————————————————————

Για τους ίδιους λόγους που επικαλείσθε σήμερα κ. Υπουργέ θα μπορούσατε να είχατε προσφύγει σε Δικαιοσύνη και ΕΛ.ΑΣ τότε!
Και μη μου πείτε ότι το” τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι” και “Φοβεροί αυτοί οι Πασόκοι, με την μανία τους για πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής. Τους εκλιπαρούμε να κάνουν λίγο κράτει με τη κάθαρση γιατί η χώρα δεν αντέχει τόση Διαύγεια, τόση Διαφάνεια.” , είναι πολύ πιο αθώα από το “καφεδάκι”;!
Γιατί δεν το πράξατε τότε και μάλιστα εναντίον του Γολιάθ και το πράττεται σήμερα εναντίον του Δαυίδ;!!
Κύριε Υπουργέ αυτά που σκέπτεται και συζητάει όλη Ελλάδα για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων από τις οποίες έκαναν περιουσίες κάποιοι ,τα καταγγείλατε πρώτος εσείς και με τον πιο επίσημο τρόπο μέσα από συνέντευξή σας.
Υπενθυμίζουμε τις συγκεκριμένες φράσεις σας:«γύρω από τους αμυντικούς εξοπλισμούς είχε στηθεί ένα ολόκληρο πανηγύρι, χωρίς να υπάρχει η στοιχειώδης ανταποδοτικότητα»,
«γύρω από τους αμυντικούς εξοπλισμούς φτιάχτηκαν περιουσίες, ενδεχομένως και πολιτικές καριέρες και αυτά πρέπει να τα πούμε».
Αγαπητέ κ.Υπουργέ Προσωπικά εμείς δεν αμφισβητούμε το ήθος,την αξιοπρέπεια και την εντιμότητά σας.
Και πιστεύουμε ότι δεν έχετε δώσει το δικαίωμα για κάτι τέτοιο.
Πιστεύουμε επίσης ότι η απόφασή σας αυτή να προσφύγετε εναντίον του Κορινθιακού blog ή έχει ληφθεί εν θερμώ ή αποτελεί συμβουλή κακών συμβούλων!
Σας γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε την ίδια πολιτική ιδεολογία και τα ίδια πολιτικά κίνητρα με τον “korinthix” για να ασκούμε πυκνά-συχνά πικάντικη κριτική στο πρόσωπό σας και στον πολιτικό σας χώρο. Και όπως προείπαμε δεν συμφωνούμε πάντα κατ’ανάγκη με αυτά που γράφει το συγκεκριμένο Κορινθιακό blog.
Αμφισβητούμε όμως -και σας το λέμε ευθέως- την πρόθεσή σας να “πνίξεται” μια ελεύθερη μορφή έκφρασης από τον διαδικτυακό χώρο .
Και σε αυτή την ενέργειά θα είμαστε σταθερά απέναντι σας και δίπλα στον “korinthix”
Ξεκάθαρη , συνειδητή και έντιμη στάση μας απέναντί σας.
Υ.Γ Και για την ιστορία αγαπητέ συμπατριώτη Πάνο Μπεγλίτη μη φοβάσαι αυτά τα ΜΜΕ που με καθαρή πρόθεση σου ασκούν κριτική πάντα μέσα στα πλαίσια της δεοντολογίας και του απαραίτητου ελέγχου της εξουσίας. Δεν κινδυνεύεις από , τη “sfedona.gr”, τον “korinthix” και το “parakato.gr”!
Από τους κάθε λογής “γλύφτες” της εξουσίας κινδυνεύεις! Ειδικότερα στο χώρο των ΜΜΕ να φοβάσαι αυτά που συναγωνίζονται το ένα το άλλο ποιος θα πει και θα γράψει πιο πολλές φορές την λέξη “Υπουργέ μου” και μόλις συναντιόσαστε κάθε φορά “τρελαινόσαστε” στους ασπασμούς λες και έχετε να βρεθείτε από την πρώτη επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη!
Τα ίδια έκαναν και στον Αναστάση Παπαληγούρα και πιο παλιά στον Ποτάκη , τον Δήμα ,τον Ριζόγιαννη, τον Κοτσώνη,τον αείμνηστο Ματζίκο, την Αβούρη , τον Μανωλάκη, τον Ταγαρά κ.α πολλούς ………….Υπουργέ μου !
Διότι ως γνωστόν “μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου …ουδέν λάθος αναγνωρίζεται”!
Λάκης Γιαννιδάκης
Σ.Σ Παρακαλούμε τους φίλους blogers σε όλη την Ελλάδα που συμφωνούν με τις απόψεις μας αυτές , να αναμεταδώσουν το άρθρο , στέλνοντας με τον τρόπο αυτό ένα μήνυμα συμπαράστασης στον “korinthix”, αλλά και ένα μήνυμα αδιαπραγμάτευτης πίστης και προσήλωσης στην ελεύθερη-αδέσμευτη έκφραση και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών μέσα από το διαδίκτιο.
Όχι στους εκφοβισμούς και την ψυχολογική βία από την κάθε μορφής εξουσία!

Πηγές  / Αναδημοσιέυση από :

http://www.parakato.gr/2011/04/ti-blog-korinthix.html ,

http://www.sfedona.gr

KOYRDISTO PORTOKALI

http://fimotro.blogspot.com/2011/04/e-blog.html

—————————————————————————————————————————————————

Πηγές  / Αναδημοσιέυση από :

http://www.sfedona.gr/2011/04/28/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-ti%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84/

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π.ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ BLOG “KORINTHIX”

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Κορινθίας κ. Πάνος Μπεγλίτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Σήμερα σε blog της Κορίνθου με το όνομα Korinthix αναρτήθηκε ένα άθλιο και συκοφαντικό δημοσίευμα που με το γνωστό «γκεμπελίστικο» τρόπο και με μισόλογα και υπονοούμενα επιχειρεί να πλήξει την πολιτική, προσωπική και ηθική αξιοπρέπεια και εντιμότητά μου. Είναι προφανές ότι αυτή η φασίζουσα και εκβιαστική πρακτική δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη από την πλευρά μου.
Στην πολιτική μου διαδρομή σέβομαι τους δημοσιογράφους και τα Μέσα Ενημέρωσης στον δημοκρατικά κατοχυρωμένο ελεγκτικό και κριτικό τους λόγο και ρόλο. Είτε ως απλός βουλευτής, είτε με τη θεσμική μου ιδιότητα ως Υπουργός, ουδέποτε επεζήτησα να βρεθώ εκτός του ελέγχου και της κριτικής, στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης και των δημοκρατικών κανόνων της πολιτικής μας ζωής.
Αυτή όμως τη συνειδητή πολιτική μου στάση και συμπεριφορά ορισμένοι «ανώνυμοι» κύκλοι του διαδικτύου, την εξέλαβαν, προφανώς, ως αδυναμία, ώστε να διαβούν τα όρια της δημοσιογραφικής και πολιτικής δεοντολογίας και ελευθερίας και να προχωρήσουν στις αναρτημένες αθλιότητες και συκοφαντίες τους, εις βάρος μου.
Όμως τόσο αυτά τα ενεργούμενα, όσο και οι πολιτικοί τους πάτρωνες έκαναν το μοιραίο λάθος, το οποίο και θα πληρώσουν πολύ ακριβά, αποκαλυπτόμενοι σε λίγο στους πολίτες της Κορινθίας και αποκαλύπτοντας τους πραγματικούς τους στόχους.
Θέλω να τους διαμηνύσω, όπως το έχω κάνει μέχρι τώρα με την πολιτική μου δράση, ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ότι στην Κυβέρνησή μας, στην οποία έχω την τιμή να είμαι μέλος, υπερασπιζόμαστε με συνέπεια και αποφασιστικότητα το δημόσιο συμφέρον, κάτω από τον καθημερινό δημοκρατικό έλεγχο της Βουλής, με θεσμούς που για πρώτη φορά κατοχυρώνουν τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και τα συμφέροντα της πατρίδας μας. Ότι έχουμε τη δύναμη των αρχών και των αξιών μας για να αντισταθούμε και θα αντισταθούμε με όλους τους νόμιμους δημοκρατικούς τρόπους στην επιχειρούμενη απαξίωση και ισοπέδωση του συλλογικού πολιτικού μας βίου και των θεσμών, μέσα από τις γκρίζες και φασίζουσες πρακτικές τους.
Η απάντηση θα είναι άμεση και αμείλικτη.
Ζήτησα, ήδη, από τον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση και αγωγή. Ενημέρωσα, συγχρόνως, τον Εισαγγελέα Κορίνθου, ώστε να ασκήσει τις εκ του νόμου προβλεπόμενες αρμοδιότητές του. Παράλληλα απέστειλα το δημοσίευμα στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ. Οικονόμου για τις δικές του ενέργειες.
Η αθλιότητα των «κουκουλοφόρων» του διαδικτύου δεν θα περάσει.”

Σχετικά άρθρα:

  1. Ο KORINTHIX ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙ “ΛΙΤΗΣ ΖΩΗΣ” ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ
  2. Ο KORINTHIX, O ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ, Η ΠΕΣΚΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΤΖΑΡΑ!
  3. ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΣΙΜΗΣ : ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΙΑΧΕΣ ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ !

Πηγές  / Αναδημοσιέυση από :

http://www.sfedona.gr/2011/04/28/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-ti%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84/

—————————————————————————————————————————————————

Τί γράφτηκε:

(ενδιαφέροντα κουτσομπολιά για την φτωχή μας τσέπη, που τρύπησε, αλλά συνεχίζει να πληρώνει τα σπασμένα της εξουσίας, της κάθε εξουσίας)

>>>>>>>>>

—————————————————————————————————————————————————

Πηγές  / Αναδημοσιέυση από :  http://dexiextrem.blogspot.com/2011/04/o-blog.html

28 Απριλίου 2011

Θα τρελαθούμε τελείως; O Μπεγλίτης τα ‘βαλε με το blog και όχι με τον δημοσιογράφο….

Έγινε και αυτό !

Στον εισαγγελέα και στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. θα πάει,
σύμφωνα με ολόκληρη ανακοίνωση, ο ΑΝΥΕΘΑ
για το korinthix.blogspot.com !
Θα ασχοληθούμε με το θέμα το απόγευμα και αύριο το πρωί
θα κάνουμε ανάρτηση για να λυθεί η όλη ιστορία.Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα :

Ποια είναι η συκοφαντία Υπουργέ ;

Τι γράψαμε ;

Εμείς κάναμε μερική αναδημοσίευση ανάρτησης που υπάρχει εδώ
[Δεξί εξτρέμ: Φίλε korinthix, ο άλλος όμως που έγραψε την είδηση που εσύ αναδημοσίευσες είναι δημοσιογράφος και κολλητός του Ραγκούση-Νταλάρα οπότε μπορεί να γράφει ότι θέλει και ο Παναγής δεν τολμά να τον ακουμπήσει…
ενώ εσύ είσαι απλός πολίτης και πρέπει να τρομοκρατηθείς για να το
«βουλώσεις» 😉 γκεκε;]
και δεν είχαμε κανένα σκοπό να την αναδημοσιεύσουμε έτσι
γιατί έχουμε λίγο διαφορετική άποψη και οπτική γωνία.

Και εμείς ήμασταν και πολύ πιο μαλακοί και ουδέτεροι !

Και αύριο σκοπεύαμε να γράψουμε ακριβώς αυτό :

Ότι δηλαδή προηγήθηκε η επίσκεψη του ΑΝΥΕΘΑ από εκείνη του Υπουργού

και ότι την ώρα που κόβονται μισθοί και συντάξεις, συνεχίζονται
οι παραγγελίες ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ στους εξοπλισμούς !

Εμείς ούτε καν που τολμήσαμε να πούμε αυτό που έχει πει ο ίδιος ο ΑΝΥΕΘΑ
στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash τον Σεπτέμβριο του 2010.

Οι ακριβείς δηλώσεις του ΑΝΥΕΘΑ στο ραδιόφωνο :

Είμαστε ευτυχώς ή δυστυχώς μια μικρή χώρα που γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.

Γύρω από τους αμυντικούς εξοπλισμούς φτιάχτηκαν περιουσίες, ενδεχομένως και
πολιτικές καριέρες και αυτά πρέπει να τα πούμε.

Γύρω από τους αμυντικούς εξοπλισμούς είχε στηθεί ένα ολόκληρο πανηγύρι,
χωρίς να υπάρχει η στοιχειώδης ανταποδοτικότητα.

Εμείς ούτε που τολμήσαμε να υπονοήσουμε τέτοια πράγματα.

Ποιος εισαγγελέας και ποια αστυνομία παρενέβη μετά τις δηλώσεις αυτές του ΑΝΥΕΘΑ ;

Που θίξαμε εμείς την εντιμότητα του Αναπληρωτή Παναή ;

Ποια είναι η ανωνυμία ;
Έχουμε εξηγήσει πολλές φορές ότι αν στοιχειοθετηθεί έκνομη πράξη,
όπως εκβιασμός, οι κάτοχοι των blogs βρίσκονται αμέσως.

Μόνο με τα ανώνυμα σχόλια υπάρχει θολό τοπίο,
αλλά αν χρειαστεί βρίσκονται και αυτά.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε αύριο …

Υστερόγραφο :

Για τα κορινθιακά blogs και ιστοσελίδες που έσπευσαν να μιλήσουν
για «ορθή ενέργεια» του ΑΝΥΕΘΑ, θα τα πούμε τις επόμενες ημέρες.

Γιατί, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τιμή μας πάντως που γίναμε και ανακοίνωση γραμμένη σε χαρτί
με το λογότυπο της Βουλής …

————————————————————————————————————————————————–

Μπεγλίτης: “Με τα εξοπλιστικά κάποιοι έφτιαξαν περιουσίες και πολιτικές καριέρες”!

Μπεγλίτης: “Με τα εξοπλιστικά κάποιοι έφτιαξαν περιουσίες και πολιτικές καριέρες”!
Σοκ προκαλεί η καταγγελία του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Μπεγλίτη, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Φλας”. «Είμαστε ευτυχώς ή δυστυχώς μια μικρή χώρα που γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας», είπε ο κ. Μπεγλίτης, προσθέτοντας πως «γύρω από τους αμυντικούς εξοπλισμούς φτιάχτηκαν περιουσίες, ενδεχομένως και πολιτικές καριέρες και αυτά πρέπει να τα πούμε».
Ο κ. Μπεγλίτης υπογράμμισε μάλιστα ότι «γύρω από τους αμυντικούς εξοπλισμούς είχε στηθεί ένα ολόκληρο πανηγύρι, χωρίς να υπάρχει η στοιχειώδης ανταποδοτικότητα», προκαλώντας το δημοσιογράφο που λάμβανε τη συνέντευξη να αναρωτηθεί αν ο υπουργός έχει πιει τον ορό της αλήθειας!
Μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, έπειτα από θητεία 12 μηνών στο Πεντάγωνο υποστήριξε ότι από τις αγορές όπλων δεν υπήρξαν μετρήσιμα οφέλη, «με αποτέλεσμα να δαπανούμε πόρους εθνικούς για κάτι, το οποίο δεν είχε ανταπόκριση επιχειρησιακή ή αμυντική».

Σχετικά Άρθρα:

————————————————————————————————————————————————–

28.4.11

ΤΟ AIGIO.ORG ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ KORINTHIX!

Απαράδεκτη η ενέργεια του ΑΝΥΕΘΑ Πάνου Μπεγλιτη να μηνύσει το κορινθιακό μπλογκKorinthix επειδή τόλμησε να αναδημοσιεύσει και να σχολιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την επίσκεψη του υφυπουργού στις εγκαταστάσεις της ΙΝΤΡΑΚΟΜ.Στοιχειώδης νομικός και πολιτικός πολιτισμός επιβάλλει πρώτα την επικοινωνία του θιγόμενου με το μέσο και ύστερα την προσφυγή σε ένδικα μέσα.

Τέτοιες πρακτικές εφαρμόζουν όσοι νομίζουν ότι θα καταφέρουν να νομοθετήσουν, με μοναδικό σκοπό την χειραγώγηση των ελληνων μπλογκερς.

Είστε βαθιά νυχτωμένοι κύριοι.

————————————————————————————————————————————————

28/4/11

Παρενέργειες…

Τι έγινε ρε μάγκες;
Κάποιοι από μας λείπαμε.
Μόλις γυρίσαμε  είδαμε αυτή τη γάτα που γέλαγε κάπου στο πάρκο δίπλα σε ένα παπού.
»Γιατί γελάει το γατί;» ρωτήσαμε  ένα γεράκο στο πάρκο.
-»Ξέρω και γω παιδιά, κάτι  είπαν αλλά το ξέχασα »
-»Τι είπαν , παπου;»
-»Κάτι για απέναντι στο Δικαστήριο»
-»Για τους ΑΠΕΝΑΝΤΙ;» ξαναρωτήσαμε εμείς με ένα στόμα
– »Οχι, απέναντι  ένας βουλευτής  θα κάνει μήνυση στον Μπλοκ»
-»Στον  Μπλοκ ;»
-»Ναι , έτσι τον λένε, Μπλοκ  δεν είναι από εδώ, ξένος είναι»
-»Μήπως σου είπανε »Μπλογκ Κορινθίξ»
-»Οχι, ρε παιδιά  στον Μπλοκ. Θα έρθω αύριο να δω κόσμο. Σαν τους γάμους του πρίγκηπα θα έχει κόσμο και δημοσιογράφους»
Μετά διαβάσαμε και μάθαμε.
Τι καταλάβαμε:
Το πολύ κοκορέτσι έχει παρενέργειες.
(Εμείς γελάμε το ίδιο με το γατί. Γιατί κάνουμε χιούμορ και το ευχαριστιόμαστε το γέλιο.
Αφήνουμε το κλάμα σε όσους κάνουν πολιτική, κοντή, μεσαία ή ψηλή)
Κορινθίξ no pasaran, βρε. Μη μασάς.

—————————————————————————————————————————————————

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

KORINTHIX – ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ 2-0 ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΟΣ

Η ενέργεια του ΑΝΥΕΘΑ να προβεί σε δικαστική δίωξη κατά του Korinthix, αυτόματα μείωσε κατακόρυφα την όποια εκτίμηση είχε απομείνει στους Κορίνθιους για το πρόσωπο του Μπεγλίτη. Μάλλον η απώλεια της ψυχραιμίας είχε σαν αποτέλεσμα, ένας πολιτικός της εμβέλειας του, να εμπλακεί σε ένα άνισο αγώνα εναντίον ενός μπλόγκερ, για ένα σχόλιο σαν αυτά που γράφονται κατά δεκάδες. Δεν κατάλαβε οτι αυτή η εμπλοκή θα σημάνει τη δυσμενή αντιμετώπιση του από τα blogs της επικράτειας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πολιτική του υστεροφημία. Εμείς είμαστε κάθετα αντίθετοι στην ενέργεια του και στηρίζουμε απόλυτα τον Korinthix.
Περιμένουμε από τον ΑΝΥΕΘΑ μεγαλύτερη διορατικότητα αλλά κυρίως ενασχόληση με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και όχι επικοινωνιακά τεχνάσματα όπως αυτό με τη σχολή μηχανικού, όπου για να δικαιολογηθεί που η Κόρινθος χάνει 2000 άτομα εμπορική δύναμη λόγω κλεισίματος του 6ου ΣΠ, το αντιπαρατάσσει με ένα μειωμένα τάγμα 100 ατόμων, που τον περισσότερο καιρό θα απουσιάζουν και εκτός νομού λόγω της αποστολής τους.

————————————————————————————————————————————————–
————————————————————————————————————————————————–

Πηγές  / Αναδημοσιέυση από :

http://korinthix.blogspot.com/2011/04/blog-post_849.html

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Γιατί τέτοιο μένος Υπουργέ ;


Σήμερα σε είδαμε κε Υπουργέ
να εξέρχεσαι από το
Δικαστικό Μέγαρο της Κορίνθου,
ασκώντας το δικαίωμά σου να υποβάλεις
μήνυση κατά παντός υπευθύνου,
αντιμετωπίζοντας με το συγκεκριμένο τρόπο
τις τυχόν απορίες που δημιουργούνται
σε κάθε σκεπτόμενο πολίτη αυτής της Χώρας
για την επίσκεψή σου στις εγκαταστάσεις
της συγκεκριμένης εταιρίας.

Ξέχασες ότι σε τέτοιους πονηρούς καιρούς,
με βάση και τις δικές σου δηλώσεις
για δημιουργία περιουσιών από τα εξοπλιστικά,
δεν είναι πολιτικά ορθό να επισκέπτεται
ένας Υπουργός οικονομικούς παράγοντες
στις εγκαταστάσεις τους,
αλλά αν θέλουν εκείνοι, δε θα πρέπει σεβόμενοι
το θεσμικό ρόλο και τη θέση σου
να προγραμματίζουν συνάντηση
μαζί σου στο Υπουργείο ;

Δεν ακολουθείτε
το πρωτόκολλο στην Κυβέρνηση ;

Πρόσφατες είναι οι αρνητικές εντυπώσεις
που άφησε
παρόμοιου τύπου
επίσκεψη,
εκτός πρωτοκόλλου,
του συναδέλφου σου
και Υπουργού, Παπακωνσταντίνου,
στην πρεσβεία των Η.Π.Α..

Ενδεικτικό είναι το σχετικό άρθρο
του κ. Κόκκινου.

Μήπως δεν κατάλαβες ότι το σχόλιο
που αναρτήθηκε δεν είχε σκοπό
να σε συκοφαντήσει αλλά να σου δείξει
ότι τέτοιες ενέργειες δημιουργούν
αρνητικές εντυπώσεις στον κόσμο ;

Έχασες την ψυχραιμία σου Υπουργέ
και η κίνησή σου αυτή δείχνει
ότι δεν αποδέχεσαι την κριτική,
έστω και αν αυτή μπορεί να είναι σκληρή.

Σκληρή μεν, κριτική δε,
αυστηρώς πολιτική πάντοτε
και oυδεμία σχέση έχει με την εντιμότητά σου
αλλά με την επιλογή σου
για την συγκεκριμένη επίσκεψη.

Θα μπορούσες να μας είχες στείλει
μια διευκρινιστική επιστολή
την οποία ευχαρίστως θα δημοσιεύαμε
στο πλαίσιο ενός
απλού και λιτού
πολιτικού διαλόγου
έστω και αν αυτός γίνεται
μεταξύ ενός Υπουργού
και ενός τοπικού ιστολογίου
και αναλογίσου απλώς
ΚΑΙ σε αυτήν την περίπτωση
ποιος είναι ο ισχυρός.

Είναι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη
και στις διωκτικές Αρχές
η ενδεδειγμένη επιλογή;

*********************************************************************************************************

BlackMediterraneanPirate  


Σύντομος Σύνδεσμος   http://wp.me/pPn6Y-82b

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s