Απο Ανοιχτή Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος

Απολογισμός συνέλευσης Κυριακής 11 Μαρτίου – κάλεσμα για την Τρίτη 15 Μαρτίου στην πλατεία Συντάγματος.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2011

Σήμερα συγκεντρώθηκαν άνθρωποι απο όλες τις γωνιές της Αθήνας αποτελώντας ξανά την Ανοιχτή Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος. Τραπεζι με κεράσματα στήθηκε στο κέντρο της πλατείας και η άνθρωποι της συνέλευσης συνομίλησαν με τους περαστικούς  συνανθρώπους ανταλλάσοντας σκέψεις και απόψεις. Διαφωνίες και συμφωνίες έβαλαν κι άλλο κόσμο που πέρναγε στην διαδικασία επικοινωνίας και δημιουργήθηκε ένας παλμός απο διάλογους και συνθήματα, Με κοινές της σκέψεις αποδοκιμασίας για το παιχνίδι που παίζεται πάνω στις πλάτες μας και για τους «μονόδρομους» των δανείων και της παράδοσης της χώρας μας στα χέρια κάποιων.

Έλα μαζί μας ξανά! Να γίνουμε περισσότεροι, Να δείξουμε οτι δεν φοβόμαστε αλλά μας φοβούνται.

Τρίτη 15 Μαρτίου 17:00 στην πλατεία Συντάγματος ξανά.

καποιος απο την Ανοιχτή Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος.

http://syntagmasq.wordpress.com/

Συμπλήρωμα:Να μην ξεχνάμε ότι αυτή η συνέλευση πρωτοδημιουργήθηκε στις 23 Φλεβάρη όταν κάποιοι και κάποιες αρνήθηκαν να πάνε σπίτια τους παρότι όλα τα κόμματα και τα επίσημα συνδικάτα είχαν αποχωρήσει και παρόλη την αστυνομική καταστολή που έφτασε να χτυπήσει στις 7 το απόγευμα ειρηνική καθιστική διαμαρτυρία και στις 9 το βράδυ να απομακρύνει με το ζόρι ανθρώπους που απλά κάθονταν ειρηνικά στην πλατεία.

Και αυτή η επιμονή έφερε την γέννηση ενός πολύ καινούργιου ακηδεμόνευτου κινήματος που διεκδικεί την κατάληψη της πλατείας συντάγματος (ακολουθώντας την Αιγυπτιακή εξέγερση που είχε καταλάβει την κεντρική πλατεία Ταχρίρ) και την ανατροπή του σημερινού  ΔΝΤ καθεστώτος.

Ας είμαστε λοιπόν την Τρίτη όσο περισσότεροι γίνεται!

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Απο Ανοιχτή Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος

  1. Εντάξει. Το καταλάβαμε. Ο Αλέκος είναι ακηδεμόνευτος ακόμα και απ’ τον ίδιο του τον εαυτό.
    Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά για χίλιους λόγους που αν ανοίξει η συζήτηση θα έχουμε ίσως την ευκαιρία να συζητήσουμε, όταν ίσως κάποτε ο λαός της Αθήνας καταλάβει την «πλατεία» θα βρίσκεστε άν βρίσκεστε, στην κάτω δεξιά γωνία. Α. Και το πουλάκι το ακηδεμόνευτο θα έχει τότε πετάξει ήδη γιά άλλους πιό προσοδοφόρους τόπους. Αλλά να μην σας αποκαρδιώνω! Θέλει οπωσδήποτε και μιά μεγάλη δόση θάρρους για να κάνει κανείς τη μία μ@λ@κ@α πάνω στην άλλη. Αυτό, πρέπει να σας το αναγνωρίσουμε. Καλή δύναμη!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s