Δημόσια απάντηση μου προς τον rising galaxy-και ας επιστρέψουμε επιτέλους στα ουσιώδη…

blackpanther          http://wp.me/pPn6Y-75f

Ο rising galaxy έγραψε δημόσια κάτι ευγενικό προς εμένα λέγοντας ότι αυτό είναι το τελευταίο του σχόλιο σε αυτό τον μπλογκ και  στο οποίο βγάζει μια ανθρωπιά που δεν υπήρχε στα άλλα κείμενα του προς εμένα.

Γιαυτόν τον λόγο του απαντάω δημόσια.

Γιατί αλήθεια όταν μου γράφουν με ανθρώπινο τρόπο και όχι με βρισιές, απειλές ή τρολαρίσματα τότε θέλω να απαντάω.

Δεν έχω λοιπόν καμιά πρόθεση να ξεκινήσω περαιτέρω διαμάχη μαζί σου ούτε να κάνω φλέιμινγκ.Το αντίθετο! Ό,τι του γράφω είναι φιλικό και μόνο φιλικό.

Kαι προβληματίστηκα αν πρέπει να του γράψω εδώ δημόσια γιατί ήδη έχει κουραστεί ο κόσμος με όλο αυτόν τον πακτωλό δημοσιευσεων αποχώρησης, τρολς, χυδαιότητας, κακίας και εμπάθειας που τελικά δεν αφορύν κανέναν εκτός των άμεσα εμπλεκόμενων κι όταν τόσα τρομερά και φοβερά συμβαίνουν γύρω μας, στην χώρα μας και στις αραβικές χώρες.

Μου έγραψε λοιπόν τα εξής:
Δυστυχώς αισθάνομαι ότι η εμπιστοσύνη που έδειξα στο άτομο σου, πάνθηρα, προδόθηκε. Δεν είναι που σε έπαιρνα πάντα τηλ για όποιο πρόβλημα υπήρχε, ούτε που όποτε κάποιος-α με ρώτησε στο facebook αν σε ξέρω, του είπα τα καλύτερα λόγια για τη στάση σου το Δεκέμβρη του 08, με τους διαδικτυακούς φασίστες, όπου και γνωριστήκαμε πολύ πριν το tvxs.Ούτε που έλεγα από την αρχή ότι εφόσον το ξεκινήσαμε όλοι μαζί θα έπρεπε να το συνεχίσουμε όλοι μαζί. Δεν είναι καν το γεγονός ότι αισθάνομαι υπεύθυνος για τη σπίλωση ανθρώπων εδώ μέσα, στους οποίους προσωπικά εγγυήθηκα για το άτομο σου λόγω της προ-υπάρχουσας γνωριμίας μας.

Αυτό που με πειράζει είναι ότι ισχυρίστηκες πως την ημέρα της γενικής απεργίας ήμουν στο καναπέ μου μαζί με άλλους και “ετοίμαζα τη διαγραφή σου”, τη στιγμή που πούλαγα την εφημερίδα της οργάνωσης μου ενώ ταυτόχρονα έκανα ανταποκρίσεις στο twitter για την συλλογική προσπάθεια που αναλάβαμε με άλλους blogger για την κάλυψη της απεργίας.

Με πειράζει που εδώ μέσα ισχυρίζεσαι ότι είμαι φασίστας, ναζιστής και “λογοκριτής”.
Με πειράζει που κάνεις δίκη προθέσεων ενώ εγώ δεν εξέτασα ποτέ τις προθέσεις σου στο παρελθόν
Με πειράζει που ενώ σε όλους τους τόνους τονίζαμε ότι δεν θέλουμε να γίνουμε ένα αριστερό-αναρχικό-εναλλακτικό τρωκτικό, αυτά για τα οποία μας κατηγορείς είναι για τη πολιτική μας στάση λες και είμαστε κάποιου είδους συλλογικότητα. Άλλο η πολιτική συλλογικότητα και άλλο η παρέα ανθρώπων που παίρνει συλλογικά αποφάσεις για τα λειτουργικά της.

Εγώ παραμένοντας -με δυσκολία- πιστός στο να θεωρώ αυτή τη φάση όχι πρωτίστως πολιτική αλλά διαπροσωπική θα ήθελα να σε ρωτήσω αν θα ήθελες να βγούμε για καφέ να με κοιτάξεις στα μάτια και να μου πεις :

1ον) Ότι την ημέρα της γενικής απεργίας δεν ήμουν κάτω στη πορεία.
2ον) Ότι είμαι φασίστας και ναζιστής.
3ον) Ότι είμαι λογοκριτής.

Με κατηγόρησες δημόσια, το κάνω δημόσια.

Το blog feleki σε ένα άκρως λαικίστικο άρθρο του “ανέλυε” το πόσο κοστίζει σε φράγκα να είναι κανείς “αναρχικός” , και καλά κράνος, γάντια, μάσκα και άλλα τέτοια χαζά. Αυτό που δεν μας λέει το φελέκι και κανένα φελέκι είναι το πόσο μπορεί να κοστίζει να είσαι 20 χρονών και να πας για κακούργημα η να σε στείλει μια μηχανή στο νοσοκομείο επειδή εσύ διάλεξες να είσαι στο δρόμο με αυτό το τρόπο. Η να σε προφυλακίσουν με αποδεικτικό στοιχείο επειδή διάβαζες “κακά” βιβλία. Γιατί στο φελεκι δεν κοστίζει τίποτα η σελίδα. Η απόψεις τζάμπα είναι.

Το έμπρακτο θάρρος της γνώμης είναι που μετράει.

Αυτό θα το δεχτώ.
Να έρθεις και να μου πεις στα ίσα:
**Είσαι φασίστας, είσαι ναζιστής , δεν ήσουν κάτω την ημέρα της απεργίας και να πας να κοιταχτείς γιατί υποφέρεις από “συναισθηματικές πανούκλες” και επειδή “είμαι καλός άνθρωπος και δεν κρατάω κακίες” για αυτό και σου τα λέω…**

Αυτά είχα να πω.
Ευχαριστώ για το χώρο που μου έδωσες ως ιδιοκτήτης πλέον αυτής της διεύθυνσης.»»»

Λοιπόν αυτά τα έγραψες με βάση δύο κείμενα μου.Ένα υστερόγραφο που έβαλα στην ανταπόκριση μου για τις 23 Φλεβάρη όταν γύρισα από κει μετά απο 18 ώρες στον δρόμο και χωρίς να ξέρω την πρωτοβουλία της Ερέντιρα και βλέποντας το μπλογκ να ασχολείται με τα εσωτερικά του αντί για τις 23 Φλεβάρη

http://wp.me/pPn6Y-6NX

ΥΓ Καποιοι απο εδώ καναπεδάκηδες και παρτάκηδες αντί να κατέβουν σήμερα κάτω να αγωνιστούν με τον λαό τους και τους μετανάστες του, έμειναν σπίτια τους ασχολούμενοι με το πόσους θα ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ από το μπλοκ ενω πριν πιξέλιαζαν φωτογρσφίες άρθρου μου που έδειχνε τα ναζιστικά εγκλήματα του Καντάφι!Σαν να πιξελιάζεις  φωτο που δειχνει τις ναζιστικες θηριωδίες της Γερμανίας!

Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και τους ξεμπρόστιασε σαν αυτό που είναι. Κλίκα της συμφοράς που ήθελε θέση admin για να λογοκρινει κειμενα και να διαγράφει αλα κουλογλου συνχολιαστές τους.

Έφυγαν από admin οπως έφυγα και γω. Η μικρότητα, η εξουσιομανία τους, και η γελοιοτητα τους έχει γίνει βούκινο σε κάθε σπεπτόμενο άνθρωπο.

Έφτασαν να απειλήσουν την ιδρύτρια του μπλοκ, να την βρίσουν χυδαία και να δειξουν τον βόθρο τους.

Ας κάνουν ότι θέλουν. Η αναγέννηση του μπλοκ θα είναι τόσο σαρωτική που θα τους αποστομώσει.

Πήξαμε στις αναδημοσιεύσεις τους που έκλεβαν από αλλού γιατί οι ίδιοι (με λιγοστές εξαιρέσεις) ήταν ανίκανοι να δημιουργησουν δικά τους κείμενα αλλά ικανοι να λογοκρινουν κειμενα αυθαιντικα συνχολιαστών τους.

Και μετά από αυτό κι όταν θέλατε να αποσύρετε το υλικό σας από το μπλογκ έγραψα:

Στοιχείου του ναζισμού είναι η αυτοκαταστροφή.Ας διαλυθούν ολα και ας μην μείνει τίποτα αρκεί ο “εχθρός” να μην επικρατήσει…

Αυτη η ψυχολογία επικράτησε σε αυτους που χωρίς κανένα λόγο πέρα από το ότι τους αφαιρεθηκε η διαχειριστική εξουσία σε δημοσιευσεις άλλων, προέβησαν σε αυτοκαταστροφή των δημοσιευσεων τους (και του σχολιασμου τους!) στο μπλογκ που ήταν και από το οποιο κανείς δεν τους έδιωξε μόνο και μόνο για να δείξουν σε αυτην την ερεντιρα ότι ήταν δικά τους αυτα εκει και επομένως εχουν το δικαίωμα να τα εξαφανίσουν.

Αυτό γενικά είναι αντίθετο με το ήθος του ίντερνετ που λέει οτι τιποτα απο πουθενα δεν πρέπει να σβήνεται ειδικα για μπλογκς αντιπληροφορησης και εναλλακτικης αποψης όπως οι σχολιαστές.

Αυτό το σβήσιμο προσβάλει καταρχήν όσους σχολιασαν σε εκεινες τις δημοσιεύσεις και μάλιστα το σβήσιμο συνεχίζεται ακόμη και για δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την εξίσωση όλων των μελών του μπλογκ!

Ναι είναι δουλειά τους αυτες οι δημοσιεύσεις.Κανείς δεν αντιλέγει.Αλλά έτσι σέβονται αυτην την δουλεία;Με το να την σβήνουν από τον χωρο που την πρωτοδημοσίευσαν;Τι θα παθαιναν αν ήταν εκει και σε άλλα 100 σάιτς;Δηλαδή απαγορευεται πλεον να αναδημοσιεύονται δουλειές τους στους σχολιαστές;Εκεί φτάσαμε;
Η πράξη δεν έχει λογική, είναι ενάντια στην διαδόση των κειμένων τους και καθαρα εκδικητική.

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να βρίσκω κείμενα μου οπουδήποτε στο νετ και από κανένα σάιτ δεν θα ζήταγα να τα κατεβάσει.
Τό ότι έφτασαν να κάνουν τετοιο φάουλ δείχνει ότι δεν σκέφτοναι νηφάλια και όμορφα αλλα έχουν κυριευτεί από εμπάθεια, μίσος και εκδικητική μανία.
Να θεωρούν βασικό τους εχθρό εμένα και την ερέντιρα (κι έτσι να φτανει καποιος από αυτους να γραφει εκει δημόσια”ψόφα μωρη καριόλα” που δεν θα το έλεγα ούτε σε φασίστα αυτό στο νετ…), να καταναλώνουν όλη την ψυχική τους ενέργεια για αυτό το θέμα, να νιώθουν μνησικακοι και όργιλοι.
Και γιατί;
Γιατί γίναμε όλοι συγγραφείς!
Βαρυ αυτό για τον ναζισμό αλλα όταν λένε χούντα αυτό που έκανε η ερέντιρα τότε αντίστοιχα η δική τους συμπεριφορά είναι ναζιστική.
Γενικα αυτό λέγεται έκρηξη συναισθηματικής πανούκλας.

Κρατάει καποιο διάστημα και μετά περνάει.
Και μετα τα πράγματα πηγαίνουν στις σωστές διαστάσεις τους, στις σωστές αναλογίες στις σωστές αντιδράσεις και γινονται όλα πολιτισμένα…

Αυτά γράφονται ενώ οι μεταναστες απεργοι πεινας είναι στο όριο και ενω χιλιάδες σφάζονται στην Λιβύη αυτήν την ώρα…

Αυτό εννοώ ότι καπου το όλο πράγμα ξέφυγε πέρα από καθε λογική, αναλογία, συσχετισμό.
Και βέβαια δεν προσαπτω σε κανέναν πρώην ότι είναι ναζιστής! ΔΕΝ είναι.

Α ρε Ζαφοντ που μου την έλεγες γιατί χρησιμοποιω την λέξη χουντα για το σημερινό καθεστώς (με το επιχειρημα ότι δεν αρμόζει μια τετοια βαριά λέξη για το σήμερα) αλλά δέχεσαι την λέξη χούντα για ό,τι έκανε η ερέντιρα…

Καλή συνέχεια σε όλους.

Λοιπόν ξεκινάω:

1)Απο που στο υστερόγραφο συνάγεται ότι μιλάω για σένα;Αναφερόμουν σε άλλους χωρίς να έχω εσένα στο μυαλό μου.Και από το κείμενο που θεώρησες ότι σε αποκαλώ ναζιστή ρητά γραφω ότι κανέναν πρώην δεν θεωρώ ναζιστή.

Απο που κι ως που είμαι ιδιοκτήτης του μπλογκ όντας απλός συγγραφέας του όπως όλοι εδώ;(με το επιχείρημα ότι είμαι με την Ερέντιρα;Το αστείο φίλε είναι ότι ήμουν δύο μήνες χωρισμένος μαζί της και είμασταν απλά φίλοι και λόγω των γεγονότων και της χυδαιότητας που δέχτηκε τα ξαναβρήκαμε…)

Απο που κι ως που υπάρχει θέμα ιδιοκτησίας σε ένα μπλογκ που όλοι είναι συγγραφείς και η μόνη διαχειριστρια του έχει δεσμευτεί ρητά να συμπεριφέρεται και αυτη σαν συγγραφέας του  και ότι ποτέ δεν θα παρέμβει σε δημοσιευση άλλου συγγραφέα.(κι ενώ πριν ΠΟΤΕ ούτως ή αλλως δεν είχε παρέμβει αλλά άλλοι που δεν ήταν υπερδιαχειριστές είχαν παρέμβει ωμά και ξεκάθαρα…)Κι ενώ ήδη το έχει αποδείξει αυτό αφήνοντας αλογοκριτο όλον τον οχετό ύβρεων και χυδαιότητας που δέχτηκε που καθόλου εσύ δεν θα τον ανεχόσουν…

Υπήρχαν όμως ή όχι τετοιοι ΑΛΛΟΙ καναπεδάκηδες που αναφέρω που μέρα γενικής απεργίας ασχολιόντουσαν στο φόρουμ με το θέμα διαγραφών;Θα απαντήσεις σε αυτό;

Που τέτοια μέρα αυτοι καίγονταν να διαγράψουν κόσμο του μπλογκ αντί να ασχολούνται με τα γεγονότα;

2) Πριν την απεργία και ό,τι γίνει εδώ είχες γράψει:         http://wp.me/pPn6Y-6s2

risinggalaxy

23/02/2011 στις 02:10 (Επεξεργασία) Αναφερόμενος σε μένα:

Μόλις ξύπνησα και σας βλέπω να ασχολέιστε ακόμα με το τύπο. Όσο θα ασχολείστε με τον τύπο τόσο θα βγαίνει και από επάνω. Μην ασχολείστε.

Tότε είχες ή όχι εμπιστοσύνη σε μένα;Γιατί εδώ το αντίθετο φαίνεται.

Αυτό το έγραψες για μένα πριν ανακύψει το θέμα των διαγραφών στην δημοσιευση μου για την Λιβύη και την σοκαριστική φώτο.

Πιο πριν ο ιγκουάνα έγραφε

Αμα γουστάρεις τόσο τη σελίδα σου γιατι δεν φτιάχνεις και μία δικια σου να εχεις να παίζεις με τα κουβαδάκια σου;;Εκεί δεν του απάντησες ότι αυτό που γράφει είναι απαράδεκτο και ότι με καλουσε δημόσια να φύγω από δω.

Μετά την πρωτοβουλία της Ερέντιρα έγραψες:

risinggalaxy

πάνθηρα ξεκινα να πατας f5 γιαι το μπλογκ απο τωρα μεχρι το πρωι , ξέρεις εσυ, αντε παλιομαλακα σου καναμε και τη χαρη.

Ποια χάρη μου έκανες;Και ποιος εδώ πάταγε το f5;Για τα χιτς έχω τοποθετηθεί και δημόσια και ιδιωτικά ότι δεν με ενδιαφέρουν και μόνο μια φορά αναφέρθηκα στο φόρουμ σε αυτά λέγοντας ότι οι δημοισεύσεις μου είναι δημοφιλείς μόνο και μόνο γιατί τότε καποιοι αμφισβήτησαν την συνεισφορά μου σε αυτό. Τα κειμενα μου τα γράφω ανεξάρτητα αν τα διαβάσει ένας ή εκατομμύρια.

3)Τι έχεις να πεις για το εξωφρενικό κλείδωμα του φόρουμ που καθόλου δεν είναι αναλογο με αυτό που έκανε η ερέντιρα;Η ερέντιρα εδώ δεν απόκλεισε κανένα και όλοι μπορούσαν να γράφουν ό,τι ήθελαν παντού. Σε κλειδωμένο φόρουμ απλά δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτα, να γράψουμε τίποτε και όταν επαναλειμμένα ζητήσαμε μπακ απ του απλά αγνοηθήκαμε.

Και όταν γράφεις:»κανεις δεν μιλησε για διαγραφες , υπαρχουν ολα τα κειμενα απο το φορουμ με χρονικη σειρα. οποιος λεει οτι μιλουσαμε για διαγραφες λεει ψεμματα.» πώς ανέχτηκες να κλειδωθεί τότε το φόρουμ; Ξέρεις καλά ότι για διαγραφές ΜΙΛΑΓΑΝ εκει ανοιχτά και ξάστερα.Γιατί ψεύδεσαι τόσο ασύστολα τότε και ΓΙΑΤΙ ως αναρχικός ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΣ το κλέιδωμα αυτό να μην γίνει;

Όμως κοίτα από δημόσια λόγια σου που γράφτηκαν πριν την πρωτοβουλία της Ερέντιρα τι προκύπτει:

4)Είπες στον Μαρξ Φάκτορ σε δημοσίευση του που αφορούσε την γενική απεργία σε μέρα γενικής απεργίας και ενώ εγώ ήμουν ακόμη στον δρόμο:https://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2011/02/23/%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CF%83/

Μαθηματα αναρχιας, επαναστασης , κομμουνισμου,δημοκρατιας, απο συριζαιους που παριστανουν τους αναρχοκομμουνιστες.
Κάντο και εσυ εκει που σε παιρνει γιατι σε ανεχονται επειδη δεν γουσταρουν διαγραφες.
Νιωσε και εσυ την ενταση της εκσπερματωσης.και

Οι χαμαλικες τελειωσαν συριζαιε, οπως και ο εισοδισμος σου σε μπλογκ που το εστησαν ανθρωποι με μερακι και οχι με τη μαλακια να τους δερνει στο μυαλο οτι θα το κανουν δευτερο indymedia. αμα θέλεις στήσε ένα μόνος εκει που εισαι και μη μας τα πρήζεις. δεν βγάλαμε 20 άτομα ολη τη δουλεια για να μας γραφετε οι 4 στα παπαρια σας .

ΑΠο ποτε οι 4 στους 30 δηομκρατια και οι υπολοιποι ειναι κλικα ρε ?

Αυτα τα έγραφες δημόσια σε ποστ του μαρξ φάκτορ την μέρα της απεργίας.Αφήνω τους αναγνώστες να σκεφτούν τι γραφόταν ιδιωτικά στο κλειδωμένο τώρα φόρουμ. Λοιπόν σύντροφε δημόσια ζήταγες διαγραφή και όχι μόνο εδώ.

4)Πριν η Ερέντιρα πάρει την πρωτοβουλία να σώσει το μπλογκ από λογοκρισίες και διαγραφές είχες πάει σε άλλη δημοσίεσυση συνχολιαστή σου και έλεγες:

Νομιζω οτι ειναι σοβαρο inflammatory. Εγω προσωπικα αυριο το βραδυ αν δεν ξεκαθαριστει τα θεματα παιρνω το υλικο μου και φευγω. Ουτε πλακες, ουτε τρολιες ουτε τιποτα. Οσο για τον αλανιαρη κλεισαμε ραντεβου.

Ώστε λοιπόν για ένα ποστ που ήταν χιουμοριστικό και δεν απευθυνόταν σε σένα προσωπικά ήθελες να φύγεις από εδώ αν δεν κατέβαινε;

Και μιλάμε αν εδώ υπήρχαν ωμές ΛΟΓΟΚΡΙΤΙΚΕΣ παρεμβάσεις σε κείμενα διαχειριστών και μάλιστα ΔΗΜΟΣΙΑ;

Εσύ το έκανες φίλε και κάποιοι άλλοι εδώ που καταστρατηγώντας εντελώς ένα απλό καταστατικό που έλεγε για κάθε δημοσίευση είναι υπευθυνος ο συγγραφέας του έγραφαν:

 

+εγω λέω να κατέβει

ΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΥΝΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ και μάλιστα δημόσια;

Και μετά αναρωτιούνται ακόμη κάποιοι γιατί πηρε την πρωτοβουλία η Ερέντιρα να σώσει τον ελεύθερο αλογόκριτο χαρακτήρα του μπλογκ.Κι αν υπήρχε λογοκριτική κλίκα που είχε βιάσει το απλό καταστατικό του μπλογκ;

5)Μετά την διασωση του μπλογκ από ωμές λογοκριτικές επεμβάσεις και επικείμενες διαγραφές μού γράφεις στο facebook:

Μαθε πρωτα ρε λαχανο να μη λες ψεμματα για τους ανθρωπους που ετρεχαν για την αντιπληροφορηση στο μπλογκ και μετα τράβα και παρε κανα ψυχοφαρμακο.

Σου απάντησα οργισμένα και αποσύρω τους χαρακτηρισμούς που σου απεύθυνα αλλά ήδη τότε η κλικα σου είχε γράψει ΤΑ ΑΙΣΧΗ,ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ για μένα και άλλους. (όπως ξύλο θελετε, ψώφα μωρή καριόλα για την ερέντιρα κλπ)

Τραμπούκε έχεις ξεφύγει και μιλάς σαν αλήτης που θέλει να σκοτώσει κόσμο;Με απειλείς με φυσική βία;

Ψυχοφάρμακα δεν παίρνω και ούτε τα έχω ανάγκη.Ενας ψυχίατρος θα έλεγε ότι εσύ τα έχεις ανάγκη.Εγώ πάντως και πάλι δεν στα συνιστώ.Χειρότερος θα γίνεις έστω και πιο άκακος…

Και καταρχήν ρε καραγκιόζη ανάφερα εδώ κανένα σχολιαστή;
Θα πεις εσύ για αντιπληροφόρηση που ανεβάζω δεκάδες κειμενα και σχόλια στο ιντιμίντια κάθε βδομαδα;Και γιαυτό μάλλον δεν το γουστάρεις…Τόσο κομπλεξικός είσαι..
Αλλά επειδή εγώ δεν είμαι ψώνιο και δήθεν σαν και σένα για ναδείχνομαι και έτσι μπορώ να γράφω με δεκάδες διαφορετικά ψευδώνυμα εκεί γιατί δεν με ενδιέφεραν τα εύσημα και τα μπραβο αντιπληροφορησης.Εσύ έχεις αναγκη από εύσημα και μπράβο και γιαυτό αλληλογλείφεσαι με τσατσους αλά αλούκα.Η Ιντερνετική παρουσια στο σχσ είναι το 10% αυτω που γράφω στο ΝΕΤ.Εσυ θα μιλησεις ρε δηθενά που σε μια δημοσίευση-σχόλο σου έκανες διαφήμιση για την apple και σε ένα άλλο ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ είχες την κακοήθεια για τις 5 Μάη να μου πεις ότι δεν σεβάστηκα τους νεκρούς!!!και με έβγαλες και μηδενιστή..
Εγώ για την apple δεν σου είπα τότε τίποτα παρότι με εξόργισες.
Σε σεβάστηκα.
Αλλά εσύ και η narrator που αυτή είχε κανει διαφημιση cosmote κανατε με αυτα τις μεγαλύτερες ξεφτιλες για ενα κατεξοχήν αντιεμπορικό πολυμπλογκ.
ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
Είδες με έκανες με την παρέμβαση σου ΤΩΡΑ να μιλήσω…

Και όσον αφορά για την αλληλεγγύη που έδειξες στον αδερφό μου όταν απολύθηκε από τον 902 μπορώ να σου πώ ότι όχι μόνο ήταν ανύπαρκτη αλλά ουσιαστικά και εχθρική.
Με άφησες με τον αλούκα που έκανε εκεινη την μπινιά να αμφισβητήσει δημόσια κείμενο απολυμενων του 902 ότι είναι ψεύτικο και χαλκευμένο που το είχε γράψει ο αδερφός μου και το είχαν εγκρίνει άλλοι 6 εργαζόμενοι ή απολυμενοι του 902 και με άφησες όχι μονο ακάλυπτο αλλά ο Αλούκα είναι και αρχιτσάτσος σου.Να ξέρεις ότι γιαυτό και μόνο ο αδερφός μου και άλλοι 6 εκεί σε έχουν άχτι…
Και η δημοσιεύση κατέβηκε για τον 902 γιατί με πήραν όλοι αυτοί τηλεφωνο γιατί μου είπαν «κατέβασε ΤΩΡΑ το γραμμα μας από το ρουφιανοσάιτ σου γιατί θα γαμήσουμε και σένα» 

Αντιλαμβάνεσαι ρε άψυχε κλικαδόρε, ματαιόδοξε, φαλλονάρκισσε, τι ήταν αυτό;
Και γιατί τα είχα πάρει μέσα στο μπλογκ και έβριζα στο φόρουμ;
Γιατί ο ΑΛούκα έφυγε ΑΜΕΣΩΣ από το facebook μου και σβήστηκε, και γιατί έλεγα ότι αυτό που έκανε ο αλούκα είναι και για διαγραφή του από εδώ;(αυτό το αχάριστο κωλοπαιδο μπηκες στους σχολιαστες απο την Ερέντιρα και τώρα την βρίζει χυδαία…)

Αυτό δεν στο λέω για να σε φοβίσω αλλά γιατί είναι η πραγματικότητα.
Φρικτές μαλακίες έχεις κάνει σε μένα και τωρά ζητάς και τα ρέστα γιατί έχασες την εξουσία.Ως author δεν μπορείς να γράφεις;Δεν έχεις την σελίδα σου;Τι σε εμποδίζει;
Αλλά αυτό δεν θελάτε.Να είναι ο καθένας υπευθυνος για την σελίδα του.Εσεις θελετε παρεμβάσεις και λογοκρισιες και να ανακατεύεστε στα ποστς του άλλου.Και όπως ξέρεις ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ δημοσιεύσεις παρεμβήκατε πολλές φορές ενω εγώ στις δικές σας(87% αναδημοσιεύσεις) ΠΟΤΕ.
Και ζητάς και ρέστα τώρα;
Λύθηκε επιτελους ο φόβος του νομικού.
Τώρα για ό,τι μαλακια γινεται στο μπλογκ ΜΟΝΟ Η ΕΡΕΝΤΙΡΑ θα την πληρώσει.
Και είχαμε πολλους χέστηδες εκει τι θα γινει αν φάει μήνυση το μπλογκ κλπ
Εισαι και αχαριστος λοιπον…

χέστηδες που πολλες φορές είχαν θέσει το θέμα κάπως να αυτοπεριοριζόμαστε γιατί είναι επικινδυνο στους καιρούς που είμαστε να είμαστε εντελώς χύμα, αναρωτιόντουσταν το μπλογκ ή τι θα γίνει αν φάει μήνυση ή ποιοι θα την πληρώσουν αν το κράτος πάει νομικά κατά του μπλογκ κλπΤώρα η ερέντιρα έχει
την μόνη νομική ευθύνη.
Οι χέστηδες ας ηρεμήσουν. Δεν θα πάθουν τίποτα.Και δεν λέω εσένα χέστη αλλά άλλους εκει…
Και τέλος πάντων ΚΑΙ εγώ ΚΑΙ εσύ είμαστε εκει το ίδιο.
Αuthors.Δεν καβάτζωσα εκεί καμιά θέση admin και έγινα author όπως εσύ.Επομένως ποιο είναι το ζόρι σου με μένα και βρίζεις σαν νταλικιέρης της κακιάς ώρα εδώ και αλλού για μένα;
Θες να σου απαντάω σε αναλογο ύφος;Δεν θα πέσω στο επίπεδο σου…
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ η απάντηση σου ήταν όχι μόνο να με βγάλεις απο φίλο σου στο facebook αλλά να με μπλοκάρεις κιόλας ώστε να μην βλέπω τι γράφεις και να μην βλέπεις τι γράφω εκεί.Το ίδιο έκανες και στην φιλιστινα που είχε αναρτήσει στον τοίχο της αν επρεπε να βάλω την φωτο από Λιβύη και κει όλοι εκτός εσού έλεγαν ότι αυτονόητα έπρεπε να μπει γιατί ξεσκεπάζει ναζιστική θηριωδία….
6)Γνωριστήκαμε στο facebook όταν εκεί δεχόμουν την πιο εμετική επίθεση από φασίστες τον Δεκέμβρη του 2008 κι όταν αυτοί χρησιμοποιούσαν ύπουλες τεχνικές να αντιποιούν την ταυτότητα μου, εμετικές βρισιές και απειλές και άλλα ανάλογα. Είδαμε αυτά να γίνονται αυτές τις μέρες ίδια και απαράλλαχτα από τους ανθρώπους που αποχώρησαν ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ και όχι μονο να μην τα καταγγέλεις αλλά να τα σιγοντάρεις γράφοντας σε γυναίκα «κκκκκκκλασε μου τα αρχίδια» και άλλα ανάλογα.Ανάμεσα σε αυτούς που κάνουν τέτοια είναι άτομα που ήταν πριν διαχειριστές…
Τι έχεις να πεις αυτά;Τι έχεις να πεις σε αυτόν που μου έγραψε ότι θελω ξύλο; Τι έχεις να πεις για όλη αυτην την επίθεση που δέχτηκε το νευρικό μου σύστημα που αν εσύ την είχες ζήσει θα είχες φρικάρει (και δικαιολογημένα) όσο ποτέ αλλοτε;
7)Στις πορείες πορευόμασταν κάποιες φορές μαζί. Έχουμε πάει και για έναν καφέ μαζί.Για ποια εμπιστοσύνη μου μιλάς όταν σε μια τέτοια πορεία με άφησες στα κρύα του λουτρού για να πας με κούλα και ζακού χωρίς καν να μου πεις ότι φεύγεις και θα είσαι με αυτές;Ναι σε έψαχνα σαν μαλάκας μετά γιατί θεώρησα ότι απλά χαθήκαμε.Απλά όμως με είχες γράψει.
Όπως με έγραψες και με τον 902, όπως με έγραψες στην αρχη όταν θέλαν απαράδεκτα να λογοκρίνουν αυτό http://wp.me/pPn6Y-6P (από πέρυσι τον μάρτη)
(κι όχι μόνο με έγραψες γιαυτό αλλα μήνες μετά το χρησιμοποιησες φρικτά στο φόρουμ για να δικαιολογήσεις το σούπερ καπέλωμα που έκαναν εδώ καποιοι να βάλουν ξεχωριστό μπάνερ με όνομα σχολιαστες χωρίς σύνορα για να προβάλουν ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ δουλειά και όχι όλων των σχολιαστών) όπως με έγραψες και σε άλλες περιπτώσεις…
Ανέχτηκες ακόμη και αντιποίηση ταυτοτήτων συνχολιαστών  και ακόμη χειρότερα να βάζουν εδώ για λίγο χρόνο δημοσιεύσεις που φαίνονταν να είναι της ερέντιρας και στα οποία ψευδώς αυτή παρουσιάζοταν να κάνει διαγγέλματα ως υπερδιαχειρίστρια.
8)Τα υπολοιπα να τα πούμε σε καφέ αν θέλεις και αυτό δεν στο γράφω απειλητικά όπως εσύ το έγραψες στον Κιχώτη (μα τον Κιχώτη βρήκες να απειλήσεις; Δεν υπάρχει πιο άκακος άνθρωπος από αυτόν…) αλλά φιλικά.
Αν λές αλήθεια και όντως είχες εμπιστοσύνη σε μένα και όντως έλεγες καλά λόγια για μένα τότε σίγουρα θα βρούμε τρόπο να ξαναποκαταστήσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη.
Το μπλογκ είναι πιο ελεύθερο, ακηδεμόνευτο και αλογόκριτο από ποτέ και σένα σαν αναρχικός μια τέτοια δομή θα έπρεπε να σου αρέσει.
Διαχείριση δεν υπάρχει και όλοι γράφουν  αυτα που θέλουν με την συχνότητα που θέλουν και με τον τρόπο που θέλουν.
Και επιτέλους έγινε ανοιχτό για νέες πένες χωρίς γραφειοκρατίες που τους αποθαρρύνουν να γίνουν νέα  μέλη.
Άρα κακώς αποχώρησες και ο χρόνος θα στο αποδείξει αυτό.
Χειρότερα όμως από αυτό, κακώς συμμετείχες και ανέχτηκες  τέτοιες χυδαίες επιθέσεις που δεν αξίζουν να γίνονται ούτε για τους χειρότερους εχθρούς μας…
Φιλικά.
ΥΓ Κλειδώσατε το φόρουμ, κλειδώσατε και το μέηλ των σχολιαστών;
Και μιλάτε για ιδιοκτησιακές σχέσεις και αυθαιρεσίες;
Καινούργιο μέηλ λοιπόν θα φτιαχτεί για τους σχολιαστές.

 


 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Δημόσια απάντηση μου προς τον rising galaxy-και ας επιστρέψουμε επιτέλους στα ουσιώδη…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s