ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ;?@#$%^&*

«Τι κάθεστε εδώ!στα κανάλια να πάτε και να τα καταλάβετε!Εχουμε χούντα και στις χούντες οι τηλεοράσεις παίζουν τον πιο βρώμικο ρόλο»
Προτροπή  διαδηλώτριας έξω από την βουλή στις 6 μάη…

Η ιδιωτική τηλεόραση από το 1989 που άρχισε να λειτουργεί σε αυτόν τον τόπο, έχει προκαλέσει πολλά δεινά και το ιστορικό μητρώο της είναι απαράδεκτο για τον ανθρώπινο πολιτισμό και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

Την εισβολή του κιτς και των καλλιστείων;Τον κατευθυνόμενο ρατσισμό και εθνικισμό που δηλητηρίασε την ελληνική κοινωνία σε εποχή κρίσης ιδεολογιών;Την προώθηση της άσκοπης κατανάλωσης και τις ατελείωτες διαφημίσεις τραπεζών και αμαξιών;Τα στημένα τηλεπαράθυρα με τις ακόμη πιο στημένες συζητήσεις;Την φρίκη τηλεπαιχνιδιών αλλά big brother και την αβάσταχτη τιποτολογία των πρωινάδικων;Τον καθαγιασμό μεγαλοαπατεώνων πολιτικών και την προβολή κυνικών μεγαλοαστών ως φιλανθρώπους;

Η λίστα δεν έχει τελειωμό…
Όμως, τους τελευταίους μήνες παρατηρούμε μια κλιμάκωση του βρώμικου ρόλου της τηλεόρασης ως το σημείο να μιλάμε για ΠΟΙΟΤΙΚΗ αλλαγή αυτού του ρόλου.
Ανατριχιαστικά πράγματα συνέβησαν αυτό το διάστημα στα τηλεοπτικά πλατό που δεν ανάγονται απλά στην γενικότερη αθλιότητα της τηλεόρασης όπως αυτή λειτουργεί παγκόσμια.
Συγκεκριμένα και από τον Μάρτη ζήσαμε:
1)Την πλήρη ταύτιση και συγχώνευση της τηλεόρασης με τις σκοτεινές δυνάμεις της ασφάλειας.
2)Την ποινικοποίηση βιβλιοθηκών, όργανων γυμναστικής και κινέζικων ρολογιών στην υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα.
3)Την εισβολή τηλεδημοσιογράφων σε λεηλατημένα από την ασφάλεια σπίτια κατηγορουμένων.
4)Την παρουσίαση μεγαλοκερδοσκόπων που ρουφούν το αίμα ολόκληρων λαών με τον ευφημισμό «αγορά που πρέπει να υπηρετήσουμε»
5)Την εκβιαστική και απρόκαλυπτη προσπάθεια επιβολής του ΔΝΤ με το επιχείρημα ότι «αν δεν δεχτούμε το ΔΝΤ δεν θα έχουμε να πληρώσουμε τις συντάξεις.»
6)Την εξαφάνιση απο τα δελτία των εργατικών κινητοποιησεων λίγες μέρες πριν τις 5 Μάη.
7)Την ανοιχτά απεργοσπαστική δράση τους στις 5 Μαη για να γυρίσουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου από τις διαδηλώσεις στα σπίτια τους
8)Την ξεδιάντροπη προσπάθεια τους να ενοχοποιησουν όλον αυτον τον κόσμο για ένα έγκλημα που δεν έκανε και την πλήρη αποσιώπηση για τις εργοδοτικές και κρατικές ευθύνες που έφερε αυτό το έγκλημα.
9)Την πρόστυχη προσπάθεια τους να εξαφανίσουν από τα δελτία τους το δράμα ελλήνων απαχθέντων αιχμαλώτων σε διεθνή ύδατα και την ακόμη πιο πρόστυχη προσπάθεια να χρεώσουν αυτό το έγκλημα σε τούρκικη προβοκάτσια.
10)Την προκλητική συγκάλυψη και ασυλία που παρέχουν στις 1000 πιο πλούσιες ελληνικές οικογένειες που κατέχουν 500δις ευρώ παράλληλα με τις εκκλήσεις σε φτωχούς και μεσαίους να δεχτούν τον οικονομικό και κοινωνικό στραγγαλισμό τους.

Σίγουρα δεν έκαναν μόνο αυτά και τα παραπάνω  είναι μόνο ενδεικτικά μιας νέας μορφής βαρβαρότητας που προωθούν τα ΜΜΕ.

Αυτά λοιπόν ευθύνονται όχι μονο για τον τρόπο ζωής που προσπαθούν να επιβάλουν στους κατοίκους αυτής της χώρας, εξυμνώντας και προβάλλοντας το είδος τον μεγαλοαπατεώνων πολιτικών που έφεραν την κατάσταση εδώ που την έφεραν, αποθεώνοντας τον κοινωνικό κανιβαλισμό, τον αναίσθητο ατομικισμό, το εύκολο χρήμα του χρηματιστηρίου και των τραπεζικών δανείων, το οφθαλμοπορνικό σεξισμό μαζί με τον εκκλησιαστικό συντηρητισμό, την τιποτολογία του αθλητικού θεάματος και τα τηλεπαιχνίδια που έθιζαν στην παρακολούθηση της ζωής άλλων ανθρώπων και  στην μονομανία του χρήματος, την παρουσίαση των διαδηλώσεων και λοιπών λαϊκών διεκδικήσεων  ως «ταλαιπωρία» για τους «οδηγούς» και τις αμέτρητες διαφημίσεις που διέγειραν τις καταναλωτικές επιθυμίες σε μια χώρα που εδώ και καιρό δεν παράγει τίποτε.
Ευθύνονται πολύ περισσότερο γιατί ΤΩΡΑ λειτουργούν ως  ο ζωτικός μηχανισμός που στηρίζει την ΧΟΥΝΤΑ ΔΝΤ-ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ-ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΩΝ πυροβολώντας ασταμάτητα τα μυαλά μας και τα αισθήματα μας πότε αποπροσανατολίζοντας μιλώντας για την γυναίκα του άδωνι και την τζούλια, πότε τρομοκρατώντας μιλώντας για μονόδρομους που πρέπει αναγκαστικά να ακολουθήσουμε, πότε στοχοποιώντας άσχετους για να μην στοχοποιηθούν οι πατρώνες τους.

Αυτό είναι μια αλήθεια που όλο και περισσοτεροι καταλαβαίνουν.
Η τεράστια διαδήλωση της 5 Μάη κατορθώθηκε να γίνει παρά το όργιο παραπληρόφορησης και εχθρικής προπαγάνδας από τα ΜΜΕ.Ο ξένος τύπος μίλα εδώ και καιρό ανοικτά για κρίση media στον ελληνικό χώρο εννοώντας ότι η τηλεόραση δεν μπορεί πλέον να πείσει και να αποκοιμίσει όπως έπειθε και αποκοίμιζε παλιότερα.

Η επανάσταση του ίντερνετ άλλαξε πλήρως τα δεδομένα. Δυστυχώς για αυτούς.Ευτυχώς για μας.
Αναρίθμητα μπλογκς (ακόμη και το τρωκτικό!) ξεσκεπάζουν καθημερινά τις ασυνέπειες, τις ανακολουθίες, τις ποταπότητες και τις ύπουλες σκοπιμότητες της τηλεόρασης.Ο θεσμός της τηλεόρασης βρίσκεται σε ανεπίστρεπτη τροχιά ανυποληψίας και απαξίωσης.
Το θέμα όμως έχει πάει παρα πέρα….
Μια πηγαία επιθυμία να ταπεινωθούν οι άρχοντες του ψεύδους, συνεχώς μεγαλώνει μέσα στο κοινωνικό σώμα.
Άνθρωποι σαν τον Πρετεντέρη, τον Καψή, τον Κώνστα έχουν γίνει κόκκινο πανί για τις διαθέσεις του κόσμου.
Μεγαλοδημοσιογράφοι που έχουν συσσωρεύσει τεράστια εισοδηματα και που τώρα ζητάνε από τον κόσμο να πεινάσει αδιαμαρτύρητα, λειτουργούν άθελα τους ως υποκινητές επαναστατικών γεγονότων.
Τους ακούς και θέλεις αυθόρμητα να λιώσεις το καπιταλιστικό σύστημα με τις αδικίες του, τις υποκρισίες του, την βρωμιά του.
Ένα:»ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!!» ανεβαίνει αυθόρμητα στο λαρύγγι κάθε φορά που αυτοί οι κύριοι ανοίγουν το στόμα τους.


Είναι γνωστή η κοινωνική επιθυμία να ταπεινωθούν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί.Λιγότερο γνωστή αλλά εξ ίσου γνήσια είναι η επιθυμία να ταπεινωθούν οι διεφθαρμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι.
Οι ίδιοι βέβαια το γνωρίζουν και προσπαθούν να στρέψουν την οργή αλλού.Παριστάνουν τις αθώες περιστέρες.Τους αντικειμενικούς επαγγελματίες!Κι ας είναι οι ευθύνες τους χειρότερες από του οποιοδήποτε πολιτικού!
Προβλέπω ότι δεν θα γλυτώσουν από την λαϊκή οργή.ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ!
Με τα υπερφουσκωμένα εγώ τους, καλοταϊσμένοι σε μεγαλοαστικά σαλόνια, με τον αέρα της έπαρσης και της αλαζονείας πίστευαν ότι μπορούν ατιμώρητα να είναι οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης υπηρετώντας τα σαλόνια που τούς δέχονταν.
ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΟΜΩΣ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ.

Έκαναν τα πάντα για να ανακόψουν την εξέγερση της 5 ΜΑΗ ενοχοποιώντας μισό εκατομμύριο κόσμο και μοιραία στο επόμενο κύμα της εξέγερσης είναι αυτοί που θα στοχοποιηθούν  χωρίς έλεος.
Παριστάνουν ακόμη τους αδιαφορους αλλά μέσα τους τρέμουν.Κοιμούνται και βλέπουν εφιάλτες ότι ο κόσμος έχει μπουκάρει στα κανάλια τους και τους ξεφτιλίζει «ζωντανά»
Οι εφιάλτες τους είναι τα δικά μας όνειρα.
Παντού συζητιέται ανοικτά ο ποταπός ρόλος τους και το αίτημα για ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ κερδίζει έδαφος καθημερινά.
Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση τους με τίποτε!Κατά βάθος τούς λυπάμαι…Όταν ο κόσμος θα ορμήξει για να τούς λυντσάρει δεν θα έχουν έναν να τούς υπερασπίσει.
Ο Σόμπολος το ξέρει αυτό και για αυτό όψιμα παρουσιάζεται ως αγωνιστής του λαού.
Αλλά κάτι Πρετεντέρηδες, Καψήδες και Κώνστες δεν σώζονται με τίποτε…
Ως τότε ας ουρλιάζουν σαν τα λυσσασμένα σκυλιά.Απλά έτσι σιγουρεύουν το βέβαιο πεπρωμένο τους…

ΥΓ Οι εξελίξεις τοπικά και διεθνώς τρεχουν με τέτοιο ιλλιγιώδη ρυθμό που ζαλίζεσαι και μονο να τις παρακολουθείς…
Επιβεβαιώνεται ότι το 2010 ((και μέχρι το 2011!)θα είναι  η ιστορικότερη χρονια της ανθρωπότητας.
Νέα χρηματηστηριακά κραχ ξεπετάγονται.Ολοκληρες χώρες βουλιάζουν σε μια μέρα.Ο καπιταλισμός βρίσκεται σε τροχιά κατάρρευσης ανάλογης του 1989 του ανατολικού μπλοκ.Το Ισραήλ ξεμπροστιάστηκε παγκόσμια.Η ΧΟΥΝΤΑ του ΔΝΤ τρεκλίζει.
Δυστυχώς θα καθυστερήσω το άρθρο μου για το Ισραήλ καθώς είμαι σε έναν αγώνα να απορροφήσω διανοητικά τις καταιγιστικές εξελίξεις προσπαθώντας να βγάλω συμπεράσματα και να δω τις προοπτικές αυτών που έρχονται.
Τα πάντα αλλάζουν.Αναγκαστικά πλέον έρχεται μια φυσιολογική ή μια αφύσικη κοινωνική αλλαγή.
Φυσιολογικά θα απελευθερωθούμε.Αφύσικα θα υποστούμε μια νέα μορφή σκλαβιάς.
Ό,τι κι αν συμβεί, ο καθενας μας έχει σήμερα τεράστιες προσωπικές και κοινωνικές ευθύνες για αυτό που θα έρθει ή δεν θα έρθει…
ΣΗΜΕΡΑ 5 ΙΟΥΝΗ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 ΜΑΗ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Βlackpanther1975

http://wp.me/pPn6Y-1eZ36 σκέψεις σχετικά με το “ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ;?@#$%^&*

 1. Χειμαρος οργης και θυμου,διαπιστωσεις των αποτελεσματων του βρωμικου παιχνιδιου της τηλεορασης που με βρισκει συμφωνη…..μονο που απευθυνεται σε μια »ελιτ» πολιτικοποιημενων ανθρωπων γιατι αυτοι πραγματικα εχουν προσδιορισει επι της ουσιας τον κατευθυνομενο ρολο που ασκει,σαν δεκανικι της καθε εξουσιας.
  Ποσοι αραγε ηταν εκεινοι που προεβλεψαν το στοχο της….»να καψει τους εγκεφαλους »των λαων ωστε να μπορει να τους χειραγωγησει αναλογα?Αυτοι που σκεφτονται πολιτικα και εχουν γνωση των μεθοδων προπαγανδας,αυτοι που εχουν θεωρητικη βαση,αυτοι που αντιστεκονται αυτοι που ειναι υποχρεωμενοι να ανοιξουν δρομο και για τους αλλους……
  Εσεις που ξερετε περισοτερα απο τεχνολογια αυτο το παγκοσμιο καναλι επικοινωνιας εχουμε τροπους να το περιφρουρησουμε?….

  • δεν είναι και τόσο «ελίτ» φίλτατη/ε γιάνκα αυτοί που έχουν καταλάβει τον βρώμικο ρόλο της τηλεόρασης!ακόμη και λαϊκοί άνθρωποι έχουν πλέον υποψιαστεί! ευτυχώς…

 2. eksairetiko keimeno, black panther.
  sumfwnw me tin kathe leksi 🙂

  «Φυσιολογικά θα απελευθερωθούμε.Αφύσικα θα υποστούμε μια νέα μορφή σκλαβιάς.»
  avti i frasi bebaia, periexei enan bathmo aisiodoksias pou den kserw an mporw na summeristw apoluta 😦

 3. Συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο.
  Πιστεύω όμως πως αποτελεσματικότερο κι απο ένα ντου, στα κανάλια θα είναι να κλείσουμε τις τηλεορασεις.
  Αυτός είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους.

  Φυσικά κι ένα χεράκι ξύλο σε μερικούς θα ικανοποιούσε και το λαϊκό αίσθημα αλλά φοβάμαι πως αυτό το αληταριό θα κατάφερνε να το χρησιμοποιήσει υπέρ του.

  • ΚΡΗΤΗ

   ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ –ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΗΤΗ

   ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ
   ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
   “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ –ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΗΤΗ”
   Η ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

   KΡHTH ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.
   ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ . ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΝΤΕΝΕΓΡΟ
   ΖΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.TAX FREE ZONE.
   ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΜΟΡΑ.
   ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.
   • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
   • ΝΑΥΤΙΛΙΑ – ΝΗΟΛΟΓΙΣΗ ΠΛΟΙΩΝ
   • ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΝΤΑΙΝΕΡ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
   • OFFSHORE ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΝΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.
   • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ.
   • ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ.
   ΜΕ ΣΥΣΡΑΤΕΥΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Η ΚΡΗΤΗ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΙΣΟΣ.
   ΑΠΗΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ – ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.
   ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΛΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΒΙΛΝΤΕΝΜΒΡΕΡΚ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ,ΥΠΟΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΚΟΣΜΙΩΣ.
   ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΗ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΛΛΟΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. Ο ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ.
   Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ.
   Η ΚΡΗΤΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ.
   ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΗΞΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΗΝΘΗΡΑΣ.
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΑΝΩΝΗΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣ.
   ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ. Η ΑΝΟΧΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
   ΧΑΡΙΝ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΙΝΑ.

   ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΟΝΟΥΝ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙΣ.
   ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

   ΑΚΟΚΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΘΗΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

   http://www.humanlife.gr/forums/index.php?showtopic=195

   ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΡΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ
   ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ.

   ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ? ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ?

   Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΔΩΣΩΜΕ ΝΟΗΜΑ.
   Η ΚΡΗΤΗ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ Α ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
   ΣΗΦΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
   sifiseleftheros@ymail.com.sg

   • «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ »

    λιγα με την κυρα-Κατίνα.. μη γίνουμε από δυο χωριά ..
    ώπα!
    εσύ θες από δυο χώρες..

    astadevil.. sta logia soy hr8a..

 4. Ενας Αμερικανος μεγαλοκαναλαρχης,σε μια συνεντευξη του, ειχε πει καποτε.
  «Θελετε μεσα σ’ενα μηνα ο μισος πλυθησμος να βαψει τα μαλλια του πρασινα;Μπορω να το κανω!»

  Ευτυχως εχουμε το προσφατο παραδειγμα της γριππης,οπου τελικα η προπαγανδα της tv δεν επιασε.Ειναι ενα αισιοδοξο μυνημα οτι ο κοσμος τελικα δεν πολυμασαει!
  Θα συμφωνησω οτι ο πιο δραστικος τροπος αντιστασης στη προπαγανδα των ΜΜΕ ειναι να κλεισουμε τις tv!Αλλα ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ, οχι λογια!!

 5. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ –ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΗΤΗ
  ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
  “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ –ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΗΤΗ”
  Η ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

  KΡHTH ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.
  ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ . ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΝΤΕΝΕΓΡΟ
  ΖΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.TAX FREE ZONE.
  ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΜΟΡΑ.
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ – ΝΗΟΛΟΓΙΣΗ ΠΛΟΙΩΝ
  • ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΝΤΑΙΝΕΡ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
  • OFFSHORE ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΝΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.
  • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ.
  • ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ.
  ΜΕ ΣΥΣΡΑΤΕΥΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Η ΚΡΗΤΗ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΙΣΟΣ.
  ΑΠΗΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ – ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΛΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΒΙΛΝΤΕΝΜΒΡΕΡΚ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ,ΥΠΟΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΚΟΣΜΙΩΣ.
  ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΗ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΛΛΟΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. Ο ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ.
  Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ.
  Η ΚΡΗΤΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ.
  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΗΞΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΗΝΘΗΡΑΣ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΑΝΩΝΗΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣ.
  ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ. Η ΑΝΟΧΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΧΑΡΙΝ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΙΝΑ.

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΟΝΟΥΝ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

  ΑΚΟΚΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΘΗΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

  http://www.humanlife.gr/forums/index.php?showtopic=195

  ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΡΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ
  ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ.

  ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ? ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ?

  Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΔΩΣΩΜΕ ΝΟΗΜΑ.
  Η ΚΡΗΤΗ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ Α ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
  ΣΗΦΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
  sifiseleftheros@ymail.com

  • SEAFISH,εγω για να παω απο τα χανια στην «πλατεια» θα χρειαζομαι διαβατηριο;
   οχι,ρωταω γιατι κατι τετοιες λεφτομερειες μας μπλοκαρουν μετα….

 6. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ –ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΗΤΗ

  ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
  “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ –ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΗΤΗ”
  Η ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

  KΡHTH ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.
  ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ . ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΝΤΕΝΕΓΡΟ
  ΖΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.TAX FREE ZONE.
  ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΜΟΡΑ.
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ – ΝΗΟΛΟΓΙΣΗ ΠΛΟΙΩΝ
  • ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΝΤΑΙΝΕΡ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
  • OFFSHORE ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΝΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.
  • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ.
  • ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ.
  ΜΕ ΣΥΣΡΑΤΕΥΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Η ΚΡΗΤΗ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΙΣΟΣ.
  ΑΠΗΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ – ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΛΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΒΙΛΝΤΕΝΜΒΡΕΡΚ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ,ΥΠΟΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΚΟΣΜΙΩΣ.
  ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΗ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΛΛΟΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. Ο ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ.
  Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ.
  Η ΚΡΗΤΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ.
  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΗΞΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΗΝΘΗΡΑΣ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΑΝΩΝΗΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣ.
  ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ. Η ΑΝΟΧΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΧΑΡΙΝ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΙΝΑ.

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΟΝΟΥΝ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

  ΑΚΟΚΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΘΗΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

  http://www.humanlife.gr/forums/index.php?showtopic=195

  ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΡΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ
  ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ.

  ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ? ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ?

  Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΔΩΣΩΜΕ ΝΟΗΜΑ.
  Η ΚΡΗΤΗ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ Α ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
  ΣΗΦΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
  sifiseleftheros@ymail.com.sg

 7. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΚΑΡΙΑ!!!
  ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ-ΕΞΑΓΩΓΕΣ
  ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ!!!!
  ΓΙΑ ΜΑΣ!!!ΚΑΙ ΕΣΑΣ
  ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ

 8. Υπάρχειπερίπτωση να μην συμφωνήσει κανείς και με τα λόγια σου αλλά κυρίως με την οργή σου; Το θέμα όμως είναι ότι αυτή η οργή απέναντι στα κανάλια, πρέπει κάπως να συνταχθεί, να στοιχηθεί,να οργανωθεί, να εξαντικειμενικοποιηθεί. Που σημαίνει ότι η επόμενη πορεία-και σας διαβεβαιώ ότι μόλις εξαγγελθεί θα μαζέψει χιλιάδες κόσμο και κυρίως νεολαία- θα κατευθυνθεί στο τάδε κανάλι. Και παράλληλα-γιά να μη θεωρηθεί ότι μπαίνει στο στόχαστρο επιλεκτικά ένα-να ανακοινωθεί ένα πρόγραμμα γιά πορείες και στα υπόλοιπα κανάλια. Η Τρέμη θάναι σαν την έντρομη Μαρία Αντουανέτα(θα σπάσουν οι ραφές της περσινής πλαστικής!)και ο Χατζηνικολάου θάναι ένας τσαλακωμένος και περιδεής Λουδοβίκος. Θα καμαρώνουμε στις οθόνες μας το φόβο τους που θα γίνουν οι μανιασμένες μας εκδικήτρες, καθώς θα εκτίθενται εκεί ταπεινωμένοι απ’το φόβο και κατουρημένοι μέσα στα σινιέ τους εσώρουχα. Σκεφθειτε τί μήνυμα ηχηρό είναι αυτό. Οχι πιά πορείες στη Βουλή, αφού και οι βουλευτές στα μίντια λογοδοτούν,από κεί αιμοδοτούνται και σ’αυτά προσβλέπουν. Εκεί να δείτε και να ζυγιάσετε και τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών και να εκτεθούν μιά γιά πάντα στη κοινωνία.
  Η διαδήλωση είναι παντα το βασικό σχήμα του αγώνα των λαών. Δεν αλλάζει αυτό. Αυτό που αλλάζει όμως είναι η απαξίωση της από κουτοπόνηρους διαστρεβλωτές των αληθινών αιτημάτων και σε ποιούς τα απευθύνουμε. Στη πραγματικότητα αυτή τη στιγμή δεν κυβερνά ούτε ο Παπανδρέου-εντολές εκτελεί ο δουλόφρονας υπηρέτης-ούτε η Βουλή αποφασίζει ή ψηφίζει. Τα κανάλια-καταχρεωμένα πρωταρχικά στις τράπεζες και από αυτές βασικά χρηματοδοτούμενα-αυτά πρέπει να γίνουν ο στόχος της οργήςμας. Εκεί βρίσκονται τα επιτελεία που κανονίζουν τις επικοινωνιακές επιθέσεις εναντίον μας γιά να μας καθηλώνουν στην αδράνεια και την παθητικότητα.
  Να το ξαναπώ λοιπόν: οι Βερσαλλίες είναι τα κανάλια και στα υπογεια αυτών των Βερσαλλιών στεγάζεται φυλακισμένη η Βαστίλλη της συνείδησης μας, της συνειδητοποίησης μας, που οφείλει και που πρέπει να εξεγερθεί.

  • Συμφωνώ με το σχόλιο σου!
   Χρειάζονται ζυμώσεις και περαιτέρω προώθηση της ιδέας για επίθεση στα κανάλια ώστε να φτάσει αυτή να είναι κοινός τόπος σε πάρα πολύ κόσμο.

   Τότε θα είναι πολύ πιο εφικτή η πραγματοποιηση αυτής της ιδέας.
   Σήμερα πολλοί το ονειρεύονται αλλά λίγοι το προτείνουν στα σοβαρά.
   Σύντομα ελπίζω αυτό να αλλάξει…

 9. Επιτέλους κάποιος βάζει το ζήτημα για συζήτηση έστω.
  Απ’ την περίοδο των μαχών για το άρθρο 16 το φωνάζω.
  Διαδηλώσεις πια μπροστά-και μέσα,και μέσα-στα κανάλια.
  Θέλει προετοιμασία αλλά δεν είναι και δύσκολο με τον
  κόσμο να βράζει γαι την τηλεοπτική χούντα.
  Μια χούφτα αδιόριστοι εκπαιδευτικοί κατάφεραν να
  μπουν στην ΕΡΤ και να ακουστούν.
  Ας σκεφτούμε τι έχει να γίνει με μερικές χιλιάδες
  κόσμο.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ
  ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
  ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΟΥΣ.

 10. Από το χθεσινό συλλαλητήριο, το βίντεο που δείχνει τα ΜΑΤ στην βουλή να εμποδίζουν το ασθενοφόρο να περάσει και να πάει στο νοσοκομείο ασθενή. Να σημειώσω ότι λίγα δευτερόλεπτα μετά (δεν φαίνεται στο βίντεο) εμποδίστηκαν από τις διμοιρίες της βουλής και δύο μοτοσυκλετιστές του ΕΚΑΒ με αναμένες σειρήνες που έρχονταν πίσω από το ασθενοφόρο, πιθανότατα για άλλο περιστατικό.

  κύριε Παπουτσή να τα χαίρεστε τα γουρούνια που έχετε ως υφιστάμενους σας, που δεν νιάζονται για τις ανθρώπινες ζωές.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s