EΠΕΙΓΟΝ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 4,ΠΩΣ ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ…!

blackpanther1975

Τα κρυμμένα βγαίνουν στην φόρα, ο κώδικας τους έσπασε…

Δεν διεκδικώ καμια πατρότητα για σπάσιμο αυτού του κώδικα και ούτε ισχυρίζομαι ότι μπορώ να τον διαβάσω καλύτερα από άλλους τώρα που είναι ανοικτός.Πέρα από κάθε αμφιβολία, κάθε άποψη…

Το κείμενο αυτό κλείνει την τριλογία των κειμένων μου (τα άλλα δύο είναι εδώ: http://wp.me/pPn6Y-Q6 και http://wp.me/pPn6Y-NM ) για την αγρια δολοφονια 4 υπαρξεων την μέρα της μεγαλύτερης Εξέγερσης της Ελληνικής Ιστορίας, την Εξέγερση της 5 Μάη 2010.Μια εξέγερση που έχουν πέσει λυτοί και δεμένοι, με λύσσα και πονηριά, κατευθυνόμενοι ή κατευθύνοντας να την φάνε όπως το αγέννητο μωρό της Παρασκευής Ζούλια, σκοτώνοντας δηλαδή με τον πιο επαχθή τρόπο το έμβρυο μιας νέας κοινωνίας που κυοφορούταν στην παλιά και σκοτώνοντας και την ίδια την κοινωνία, οδηγώντας την στη μετανάστευση, στον αλληλοσπαραγμό, στον εμφύλιο, στην καταθλιπτική ενδοσκόπηση (κι όχι στη δημιουργική!), στην παράλυση, στην αυτοενοχοποίηση, στους τσακωμούς, στις κακίες, στο «ο σώζων εαυτόν σωθείτο», στις δολοφονίες,… στο θάνατο.

Και τα τρία αυτά κείμενα μπορεί να τα πάρει ο καθένας και να τα κάνει ό,τι θέλει, αρκεί όταν θα τα αλλοιώσει να ισχυριστεί ότι είναι δικά του και όχι δικά μου.(edit!:είδα ότι αυτό το είχα γράψει ανάποδα με εντελώς αντίθετο νόημα!καμιά φορά όταν γράφεις μεγάλα κείμενα με ψυχολογία επείγοντος και δεν τα ξανατσεκάρεις μπορείς να γράψεις απίστευτες μαλακίες και να αναποδογυρίσεις αυτό που θέλεις να πεις!Ελπίζω να μην υπάρχουν ανάλογα ολισθήματα στο κείμενο…)

Η αλήθεια να διαδοθεί παντού χωρις περιορισμούς και αποκλειστικά δικαιώματα, όπως δηλαδή είναι το opensource και το gnu/linux…

Στο πρώτο κείμενο της τριλογίας προβλήθηκαν οι εγκληματικές και δολοφονικές ευθύνες ενός μεγαλοαφεντκού που κλείδωσε έγκυο εργαζομένη του σε μια τράπεζα χωρίς πυρασφάλεια, εξόδους κινδύνου, με  θωρακισμένη πόρτα, σε μέρα που ξεκίναγε η μεγαλυτερη Εξέγερση. Επιπλέον έκανε δραματική έκκληση να μην εφαρμόζεται από κανέναν η ναζιστική τακτική της συλλογικής ευθύνης που βολεύει και τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς του στυγερού εγκλήματος.

Στο δεύτερο μέρος αποκαλύφτηκε ότι η τακτική που είχε ο Βγενόπολους να κλειδώνονται εργαζομενοι  στο κέντρο, καθόλου δεν περιορίστηκε στην καταραμένη τράπεζα της μαρφίν αλλά έγινε και σε πολλά άλλα σημεία από άλλα μεγαλοαφεντικά ακόμη κι από το ίδιο το κράτος! Επίσης εκτίθενται περισσότερο οι εγκληματικές ευθύνες του κράτους που, ενώ ήξερε ότι υπάρχουν κλειδωμένοι άνθρωποι ΠΡΙΝ από τις 12.30 που ξεκίνησε την επίθεση του στην τεράστια μάζα των επαναστατημένων διαδηλωτών, πυροσβεστικό δεν έστειλε ακόμη κι όταν είχε ξεσπάσει εκεί η φωτιά, δεν προθυμοποιήθηκε κανένας ΜΑΤατζής (ή κανείς δεν παράκουσε την εντολή που του δόθηκε) να δώσει την αντιασφυξιογονα μάσκες του…), κανένας ΜΑΤατζής, ΔΕΛΤΑΣ, ΔΙΑΣ, Ε.ΑΝ, ΟΠΚΕ δεν συνέλαβε αυτούς που έβαλαν την φωτιά με κόσμο μέσα αλλά αντίθετα αυτοί ΟΛΟΙ επικεντρώθηκαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο να εξαπολύουν χημικό πόλεμο στους διαδηλωτές κάνοντας ακόμη πιο αβίωτη τη ΖΩΗ των 20 που είχαν εγκλωβιστεί στη μαρφίν και σε πολλά άλλα άτομα που ήταν εγκλωβισμένα αλλού.

Επίσης εκεί αποκαλύφτηκε ποιες είναι οι τρεις απόψεις που προωθεί απεγνωσμένα η συναισθηματική πανούκλα για να σώσει το τομάρι της και να μην αποκαλυφτεί ως τέτοια, βάζοντας υποβολιμιαία, ασυνείδητα και άκριτα να προωθούνται και από ανθρώπους που δεν είναι πανουκλιασμένοι αλλά σοκαρισμένοι, παραλυμένοι, με ενεργοποιημένο ένα εγκάθετο αυτοενοχικό σύνδρομο, που είναι καρπός μιας προμελετημένης, προσχεδιασμένης και ασταμάτητης ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, με κέντρο του τα χουντοΜΜΕ και περιφέρειά του πληρωμένα μπλογκς, την κατάληψη του indymedia από τη ΧΟΥΝΤΑ και αμέτρητη στρατιά μισθωμένων σπάμερς που λένε με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους, εντάσεις, εμφάσεις τα εξής:

1)Ότι για ένα ανήκουστο στυγερό έγκλημα με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ σε μια επαναστατική διαδήλωση μισού εκατομμύρίου φταίμε όλοι μας.

Αριστεροί, προσεκτικοί (με την εμπειρία της φωτιάς του Δεκέμβρη που δεν έκαψε κανέναν παρά μόνο άψυχη ιδιοκτησία) μπάχαλοι,αναρχικοί, αριστεροί εξωκοινοβουλευτικοί, απολίτικοι που κατέβαιναν πρωτη φορα σε διαδήλωση, οπαδοί της ΑΕΚ,ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ και πόσοι άλλοι δεν βίωσαν την ναζιστική εφαρμογή της συλλογικής ευθύνης που εφαρμόστηκε σε μισό εκατομμύριο διαδηλωτές τη μέρα που έπεφτε το μπουρδέλο η βουλή.

Ότι αυτό που ζήσαμε ως γεγονός προκύπτει από τα προηγούμενα γεγονότα και δεν ήταν ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ-ΣΟΚ όσα ξετυλίχτηκαν. Ότι τώρα πρέπει όλοι να κάνουμε αυτοκριτική, γιατί όλοι ευθυνόμαστε για ένα έγκλημα με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ, απλά και μόνο γιατί κανένας μας δεν μπόρεσε να το αποτρέψει και ότι την 8 Δεκέμβρη 2008 δεν είχαμε περισσότερους νεκρούς «κατά τύχη», και να ξανακοιτάξουμε γιατί φωνάζαμε τόσο καιρό και να πού οδήγησαν οι διαδηλώσεις και ας τα αφήσουμε αυτά που ξέρουκε και ήρθε η ώρα να κάτσουμε μαγιάτικα σπίτια μας και να μην τολμήσουμε να ξαναμιλήσουμε για ΕΞΕΓΕΡΣΗ, γιατί θα έρθει χάος με χιλιάδες νεκρούς και ας είμαστε πιο υπεύθυνοι ΤΩΡΑ κι ας αρχίσουμε τη γιόγκα και να κατηγορούμε αδιάκριτα αναρχικά κείμενα και ανθρώπους, αριστερούς και ΚΚΕεδες ότι αυτοί φταίνε που έκαψαν τους 3 και ΤΩΡΑ να κάτσουν καλά γιατί θα τους λιανίσουμε αν θέλουν και ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΑ 500ΔΙΣ $ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΟΥΚΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!

Καταφεραν με μεθόδους διχασμού και αλληλοκατηγοριών, οι αριστεροί να βρίζουν τους αναρχικούς, οι αναρχικοί να βρίζουν τους μπάχαλους, οι μπάχαλοι να βρίζουν τους τρελούς μπάχαλους, οι τρελοί μπάχαλοι να βρίζουν όλους τους άλλους, οι αριστεροί να τσακώνονται μεταξύ τους, οι αναρχικοί να τσακώνονται μεταξύ τους, οι απολίτικοι που ξύπνησαν πάλι να τσακώνονται μεταξύ τους σε ένα όργιο αλληλοκατηγοριών και απόδοσης ευθυνών ΜΕΤΑΞΥ ανθρώπων που κανένας δεν ήταν ούτε ηθικός ούτε φυσικός αυτουργός.

Όλα αυτά τη στιγμή που η ΧΟΥΝΤΑ του ΔΝΤ πέρασε και τα κεφάλια από πάνω χαίρονται για το χάος που προκάλεσαν οι ενέργειες τους αλλά  και την τρομερή διάσπαση που έφεραν σε ένα τρομερά, ως τότε, ενωμένο επαναστατικό κίνημα.

ΛΟΙΠΟΝ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΑΡΚΕΤΑ, και ξέρουμε πολύ καλά πού αποσκοπούσε αυτή η εκστρατεία απόδοσης συλλογικών ευθυνών, ποιους προστατεύει και τι θέλει να αποτρέψει.

2)Η συναισθηματική πανούκλα προβάλλει υποβολιμιαία την άποψη ότι οι νεκροί είναι 3 και όχι 4 και ότι αυτοί συνιστούν κάποια παράπλευρη απώλεια. Προωθεί αυτήν τη μισανθρωπική άποψη ως άποψη του αναρχικού χώρου, ώστε να τον χρωματίσει ως ένα χώρο αμετανόητων δολοφόνων που δεν σέβεται ούτε τις έγκυες. Τέτοιες απόψεις είχαν εκφραστεί μόνο από την παρακρατική ΣΕΚΤΑ, ομάδα που φτιάχτηκε μετά την εξέγερση του Δεκέμβρη ώστε να μπορεί να προωθήσει αυτές τις μισανθρωπικές και ξεκάθαρα φασιστικές απόψεις ως ιδεολογική κληρονομιά του αναρχικού χώρου. Ούτε ο Νετσάγιεφ, το χειρότερο μισανθρωπικό σκουλήκι που κάποιοι ακόμη θέλουν να τον χρεώσουν στον αναρχικό χώρο, δεν έγραφε τις υπερφασιστικές αηδίες της ΣΕΚΤΑΣ. (Το κείμενο είναι ήδη τεράστιο κι έτσι επιφυλλάσσομαι να δημοσιεύσω άλλη φορά ένα παλιό κείμενο μου που αποδεικνύει ότι αυτοί είναι παρακρατικοί του αισχίστου είδους…)

ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ του ΔΕΚΕΜΒΡΗ δεν δικαιολογεί το κάψιμο κτιρίων με ανθωπους μέσα, και ακριβώς για αυτό δεν είχαμε νεκρούς τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ -και όχι τυχαία όπως τώρα ύποπτα και υποβολιμιαία ισχυρίζονται κάποιοι.

Όταν εμφανίστηκαν ασυνείδητοι και ύποπτοι που πήγαν να πράξουν έτσι τότε, ήταν οι αναρχικοί που έσωσαν κόσμο από τις ενέργειές τους, κι όσοι δεν το ξέρουν αυτό ως μάρτυρες και βιωματικά ΤΟΤΕ να το βουλώσουν που σήμερα μιλάνε για τυχαιότητες.

Όσοι τώρα γράφουν ότι «από έμβρυο(!!!) 1:00πμ, Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Μη περνάτε το ζήτημα της έκτρωσης απ’ το παράθυρο. Ότι και να ‘χει να πει κανείς για τα γεγονότα στη Μαρφίν, όσο και να αγανακτεί δικαίως, ε πως να το κάνουμε. Το έμβρυο είναι αναπόσπαστο κομμάτι του γυναικείου σώματος μέχρι να γεννηθεί. Αυτό σημαίνει πως κάθε γυναίκα έχει η ίδια το δικαίωμα να αποφασίζει για το πως και αν θα το γεννήσει. Κοιτάξτε λίγο τα κινήματα του παρελθόντος, φεμινισμός δε σήμαινε καμμένα σουτιέν στο Σύνταγμα.»»»

να σκεφτούν σοβαρά την αηδία που έγραψαν και πώς εξισώνουν ένα έκτρωμα που η μάνα του ήθελε να αποβάλει με μια δολοφονημένη ζωή σε μια κοιλιά που σκοτώθηκε μαζί με την μάνα του! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!

Και επειδή ήρθε η ώρα ΟΛΕΣ οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ να ειπωθούν μακριά από ιδεολογήματα που πετιούνται αφηρημένα, ας θυμίσουμε σε αυτούς που λένε ότι οι νεκροί είναι 3 κι όχι 4 με το επιχείρημα ότι, αν υπολογίζουμε και το έμβρυο, αυτό σημαίνει ότι είμαστε κατά των εκτρώσεων, ας τους θυμίσουμε ότι αδιάλλακτος  υπέρμαχος των εκτρώσεων για όποτε τις θέλει η γυναίκα, υπήρξε ο Βίλχελμ Ράιχ σε εποχή που οι εκτρώσεις ήταν καραπαράνομες, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΖΩΗ (αλλά χρησιμοποιώντας το πολύ πιο δόκιμο επιχείρημα ότι όταν μια μάνα δεν θέλει να γεννήσει το παιδί της είναι καλύτερα για όλους να κάνει έκτρωση-αλλιώς θα γεννηθεί ένα παιδί που βιοενεργειακά και από την μήτρα θα έχει δεχτεί το ΟΧΙ και την απόρριψη κι ότι σε τελική ανάλυση μια αληθινά ελεύθερη κοινωνία θα γεννιούνται τα παιδιά που θέλουν οι μανάδες τους κι όχι αυτά που είναι καρπός «ατυχίας», ή βιασμών).

Ρωτήστε μια οποιαδήποτε έγκυο που δεν θέλει να κάνει έκτρωση αν αυτό που νιώθει στην κοιλιά της να μεγαλώνει έχει ζωή ή όχι, ρε ξεφτίλες που θίγεστε όταν μιλάμε για 4 και όχι για 3 νεκρούς, και χρησιμοποιείται αυτό το θέμα για να μειώσετε τον αριθμό των νεκρών και να κάνετε μαθήματα «φεμινισμού».

Ένας επιπλέον λόγος που εγώ μιλάω για 4 είναι γιατί δεν θέλω ποτέ να ξεχαστεί ότι δολοφονήθηκε έγκυος…

Απο κει και πέρα το υποβολιμαίο επιχείρημα των «παράπλευρων απωλειών» έχει και μια άλλη ύπουλη λειτουργία: να χρεώσει τους νεκρούς σε άλλη πλευρά ενώ αυτοί είναι δικοι μας νεκροι, που έσκυψαν το κεφάλι κάτω από αφόρητες πιέσεις και εγκλωβίστηκαν κλειδωμένοι σε μια προμελετημένη παγίδα θανάτου.

3)Το τρίτο επιχείρημα που χρησιμοποιεί η πανούκλα και με περισσότερο μένος από τα άλλα δύο (γιατί εδώ παίζονται τα μεγάλα κεφάλια και οι ευθύνες τους) είναι ότι για το στυγερό έγκλημα φταίνε όλοι πέρα από τον μεγαλοαστο Βγενόπουλο και την τάξη του.

Στο χουντικό ιντιμίντια υπάρχουν στα φανερά του, αναρίθμητες παραλλαγές αυτής της άποψης που σε κάνουν να γελάς σε εποχή που κανείς δεν έχει όρεξη για γέλια.Αυτήν την άποψη στηρίζουν πληρωμένοι φασίστες που θέλουν να προκαλέσουν εμφύλιο στην κοινωνία, αυτήν την άποψη στηρίζει το κράτος που ΑΚΟΜΗ να κινηθεί αυταπάγγελτα ενάντια στη διοίκηση της μαρφίν για το έγκλημα της, αυτήν την άποψη στηρίζουν τα κανάλια και οι πληρωμένοι σπάμερς και τρολς των μεγαλοαστών.

Είναι ευτυχώς μια άποψη που κάθε μέρα που περνά έχει όλο και λιγότερους οπαδούς και όλο και περισσότερο εκτίθενται αυτοί που την  στηρίζουν.

Είναι ο αναποδογυρισμός της πραγματικότητας που θελουν να επιβάλουν. Ότι, όσο πιο ψηλά βρίσκεται κάποιος, τόσο πιο αθώος και ανεύθυνος είναι για τα εγκλήματα και τις παραλείψεις του. Αυτό, όχι τυχαία, είναι και η προμετωπίδα του ΔΝΤ που συγκαλύπτει ενισχύοντας τους ισχυρούς κι ενοχοποιώντας και στοχεύοντας τους αδύναμους.

Στο δεύτερο κείμενο επίσης έγιναν οι πρώτες αποκαλύψεις για τη χουντική διάβρωση του ίντι αυτές τις μέρες και κατατέθηκαν προτάσεις (με πρώτη να γίνει ανοικτή συνέλευση) ώστε το ίντι να γυρίσει πίσω στον κόσμο της Εξέγερσης και της Επανάστασης.

Και στα δύο πρώτα κείμενα υπάρχουν πολλά για τον Άνθρωπο, τις αξίες του, τις λειτουργίες του, την υπέρβαση του χρήματος.

Ερχόμαστε τώρα στο τρίτο κείμενο που προαναγγέλλεται ως το πιο σπαρακτικό και επείγον από όλα. Στην κορύφωση των αποκαλύψεων, των Ευθυνών, των προοπτικών…

Η τριλογία των κειμένων μου  είναι καρπός της δικιάς μου συμμετοχής στα γεγονοτα μαζί με εκατονταδες χιλιάδες άλλους, πολλών συνομιλιών μου με ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους ή που δεν ανήκουν πουθενά, διαρκούς αναζήτησης στο λογοκριμένο ΤΩΡΑ ελληνικό ίντερνετ, κοπιαστικής έρευνας σε αναρίθμητα μπλογκς, φόρουμς, δημοσιεύματα, σε μαρτυρίες που μου έστειλε κόσμος όταν άφησα το μέηλ μου ζητώντας στοιχεία που δεν τολμά η ελληνική αστυνομία να δημοσιεύσει, πολλής αϋπνίας, σκέψης και στοχασμού.

Μετά από αυτην τη δημοσίευση θα ακολουθήσω τις συντροφικές συμβουλές πολλων, να κάνω ένα μικρό διάλειμμα με πολύ ύπνο και ερωτική ένωση με τη γυναίκα μου και μετά θα κατέβω στην συγκέντρωση ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ που έχει λογοκριθεί από χουντοΜΜΕ και χουντοσάιτς.

Καταθέτοντας αυτό το κείμενο νιώθω ότι έκανα ό,τι μπορούσα για να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ, κόντρα σε ένα οργανωμένο ψεύδος που χρησιμοποιεί όλα τα πλοκάμια του συμπαρασύροντας και ανυποψίαστους ώστε να λιώσει την Εξέγερση και να παγιώσει το πραξικόπημα που έκανε στις 5 ΜΑΗ σε διαρκή και ακλόνητη ΧΟΥΝΤΑ.

Ε, αυτό όσο αναπνέω δεν θα αφήσω να περάσει, αφού όταν η γενιά μου είχε σκεφτεί τι θα έκανε σε περίπτωση ΧΟΥΝΤΑΣ, η απάντηση της δεν ήταν ποτέ ότι θα έμενε αδρανής, φοβισμένη και αυτοενοχική.

ΛΟΙΠΟΝ, εδώ υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία, ακλόνητες αποδείξεις και συγκλονιστικές μαρτυρίες ότι η ομάδα που έκαψε τους εργαζομενους στην μαρφίν κινήθηκε σε συνεργασία και με προστασία από το επίσημο κράτος και συνιστά μια νέου τύπου ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Έπρεπε να ξεδιαλυθεί το κουβάρι των αναμνήσεων, να διασταυρωθούν πολλαπλά πολλαπλές μαρτυρίες, να ψάξω με επιμονή και μεθοδικά όλα τα κρυμμένα του ίντι ώστε να έρθει αυτή η απόδειξη.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για την δράση αυτής της παρακρατικής ομάδας.

Είναι η ίδια που έριξε μολότωφ σε μαγαζιά μεταναστών, η ίδια που έκαψε ρουχάδικο όταν οι διαθέσεις του κόσμου ήταν για απαλλοτριώσεις και όχι για καψίματα, η ίδια που έκαψε σουπερμάρκετ με υπαλλήλους μέσα όταν ο κόσμος ζήταγε νερά και αναψυκτικά, η ίδια που έκαψε μεγαλοβιβλιοπωλείο όταν ο κόσμος δεν θέλει καμμένα βιβλία αλλά διψά να μάθει, η ίδια που έκαψε την μαρφίν με κόσμο μέσα, η ίδια που έκαψε τουρκικό βαν και αποπειράθηκε να κάψει πυροσβεστικό όταν αυτό πήγε να σβήσει πυρκαγιές.

Αυτή η ομάδα με τις στοχεύσεις της (όχι να απαλλοτριώνει σουπερμάρκετ όπως είναι η ΠΑΓΙΑ τακτική των Αναρχικών που τους έχει καταξιώσει στην λαϊκή συνείδηση, αλλά να καιει τα εμπορεύματα τους με τους εργαζόμενους της μέσα, όχι να μοιράζει βιβλία στον κόσμο όπως είναι πάλι η παγια τακτική των αναρχικών σε μεγαλοβιβλιοπωλεία και όπως καλά ξέρει το βιβλιοπωλείο παπασωτηρίου από παλιές ενέργεις των Αναρχικών να απαλλοτριώνουν βιβλία και να τα μοιράζουν στον κόσμο αλλά να ΚΑΕΙ βιβλία προσπαθώντας να κάψει και βιβλιοϋπάλληλο!!!, όχι να προστατεύει τα μαγαζιά μεταναστών αλλά να τα καίει κλπ) όχι μονο δεν έχει σχέση με καμιά αναρχική παράδοση αλλά οι δράσεις της προέρχονται από τις πιο μαύρες σελίδες του ΝΑΖΙΣΜΟΥ που έκαιγε βιβλία, έκαιγε την τροφή του κόσμου, έκαιγε έγκυες.

Τα ντοκουμέντα που θα αποκαλυφτούν για αυτό το στυγερό έγκλημα ΚΡΑΤΟΥΣ-ΜΕΓΑΛΟΑΦΕΝΤΙΚΩΝ-ΔΝΤ-ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ θα είναι διδακτικά για όλους όσοι αφέθηκαν να παρασυρθούν από την οργανωμένη πανούκλα και ιδιαίτερα αγωνιώδη και τρομακτικά για την ίδια την οργανωμένη πανούκλα.

Λοιπόν εν όψει της Ελληνικής Επανάστασης, ο κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του και οι πραγματικοί δολοφονοι, κλέφτες και απατεώνες θα ξεμπροστιαστούν ανελέητα.

Πρώτα και κύρια η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, της μόνης ομάδας που σε αυτήν την αιμοδιψή ΧΟΥΝΤΑ έχει το θράσος να βγαίνει έξω να διαδηλώνει στηρίζοντας αυτήν την ΧΟΥΝΤΑ, μιλώντας για μαρξιστές δολοφόνους, μεθοδεύοντας εμφύλιο με τους αναρχικούς και αριστερούς και που αθώωνει ΤΩΡΑ τα μεγαλοαφεντικά, τα τσιράκια τους και τους παρακρατικούς ασφαλίτες.

Μιχαλιολάκο, θα ανοίξει και σένα ο φάκελος σου και θα σε φάνε τα ίδια τα μέλη σου. Αυτά που ΤΩΡΑ αναρωτιούνται γιατί βγάζεις λάδι τους μεγαλοτραπεζίτες, γιατί κάνεις μόκο για τις συνθηκες που δολοφονήθηκαν οι 4, αυτοί που σε βλέπουν να γίνεσαι το πιο εμετικό δεκανίκι της ΧΟΥΝΤΑΣ και ο πιο βρωμερός προστάτης της. Αυτοί που αναρωτιούνται γιατί ΤΩΡΑ μιλάς για δολοφονους μαρξιστές και αναρχικούς όταν ΑΥΤΟΙ με πολλούς άλλους ήταν στους δρόμους για να ματαιώσουν την ΧΟΥΝΤΑ κι η ομαδουλα των φονιάδων σου είχε κρυφτεί (ποιος ξέρει πού;).

Η προσπάθειά σου να φέρεις εμφύλιο στους Έλληνες όταν αυτοί επιτέλους πάνε να ενωθούν απέναντι σε έναν πανίσχυρο ανελέητο εχθρό, όχι μονο θα πέσει στο κενό, αλλά θα σε παρασύρει και σένα σε αυτό. (Κοιτάξτε πανω, τους αμετανόητους ναζιστές που έχουν το απύθμενο θρασος να μιλάνε για καμμένους, όταν το καθεστώς που στηρίζουν έκαψε τους πιο πολλούς ανθρώπους στην Ιστορία…)

Αρχιασφαλίτη ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ και για σένα και για ΟΛΟΥΣ τους ασφαλίτες του κράτους που δραστηριοποιούνται σε ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς χώρους. Η ξεφτίλα της φασιστοομάδας σου να βαράει ανελέητα και αδιάκριτα μετανάστες, παρά το γεγονός ότι αυτοί ΜΟΝΟ προσπάθησαν σοβαρά να σώσουν τους 4 από τον θάνατο, θα μείνει μνημείο πολιτικής αλητείας και απανθρωπιάς χαρακτηριστικής της δολοφονικής συμμορίας σου, μνημείο της χειροτερης προσβολής στην μνήμη των 4. (Δεν διαδήλωσες μόνο εσύ αλλά και οι νεοφiλελευθεροι του Μάνου! Έχετε το ίδιο θράσος να καπηλεύεστε κρατικές δολοφονίες…)

Σε εγκαταλείπουν ό,τι αγνά μέλη έχεις, όπως εγκαταλείπουν και τον Καρατζαφέρη και είναι τα πρώην μέλη σου που θα σε στήσουν στον τοίχο.

Αρκετά με σένα απολειφάδι της φασιστικής τρομοκρατίας και θα μάθουμε αν υπήρχαν πρώην ή νυν μέλη σου στην παρακρατική ομάδα που έδρασε, και να ανησυχείς για αυτό.

Πάντως Αναρχικοί δεν καίνε ποτέ μαγαζιά μεταναστών, ούτε τουρκικα βαν. Οι δικοί σου νιώθουν όμορφα με τέτοιες πράξεις.

Βέβαια ο Μιχαλιολάκος είναι  μόνο η κορυφή του παγόβουνου της πανούκλας και καθόλου η πιο σημαντική και ψηλή κορυφή από τα τόσα παγοβουνα.

Απο κάτω, δίπλα και πάνω του υπάρχει ολοκληρη στρατιά.

Αυτή η στρατιά που θέλει ΤΩΡΑ να φέρει εμφύλιο πόλεμο ή/και πόλεμο με την Τουρκία, ώστε να σώσει τις ελάχιστες κεφαλές που έχουν ολο τον πλούτο και την εξουσία και που ΤΩΡΑ με την Ελληνική Επανάσταση τρέμουν και αγωνιούν.

Λοιπόν το κράτος μετά την εξέγερση του Δεκέμβρη και την ήττα του στους δρόμους, εκμεταλλευόμενο τρελές αψυχολογητες ενέργειες ανθρωπων που για καιρό παρακολουθούσε, προχώρησε σε χουντική αντεπίθεση.

Ο Καραμανλής, πριν φύγει, πρόλαβε να φτιάξει νέες κατασταλτικές ομάδες ΔΕΛΤΑ, να οργανώσει αλλιώς το παρακράτος (Δες ΣΕΚΤΑ) και να περάσει χουντονόμους που ποινικοποιούσαν τις αντιασφυξιογόνες μάσκες ως κουκούλες τρομοκρατών και το βρισίδι στους μπάτσους ως ποινικό έγκλημα.

Με αυτό το οπλοστάσιο ο ΧΡΥΣΟΝΑΖΙΔΗΣ (πόσο δικαιώνομαι που από την αρχή αποκαλώ έτσι τον χιμλεράκο του καθεστώτος…) πήρε αυτά και τα έκανε ακόμη χειρότερα. Έφτιαξε μια ομάδα ΔΙΑΣ με ανθρώπους του υπόκοσμου, έστειλε από την αρχή στα Εξάρχεια στρατό κατοχής, έκανε την πρόβα ΧΟΥΝΤΑΣ στην επέτειο του Γρηγορόπουλου και χειρότερα, πολύ χειρότερα από κάθε προηγουμενο υπουργό δημόσιας τάξης, εξαπόλυσε υπερφασιστική παρακρατική ομάδα σε πλήθος μισού εκατομμυρίου για να προκαλέσει μαζικά δολοφονίες εγκλωβισμένων από τα αφεντικά.

Σαστίζει ο νους σου να το σκέφτεσαι αυτό, ανατριχιάζεις με τις μεθόδους μιας ΧΟΥΝΤΑΣ που ξεπερνάει κατά πολύ την χούντα του παπαδόπουλου.

ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ!

Το ΚΚΕ έχει δίκιο να μιλά για παρακρατική ομάδα κι ας είχε άδικο όλες τις άλλες φορές. Κράτησε πολύ μεγαλύτερη ωριμότητα από τσογλάνια του δεξιού ρεύματος του σύριζα που μίλησαν για «αυτοκριτική» και απογαλακτισμό του ΣΥΡΙΖΑ από αναρχικούς. Κι ας θυμηθούμε ότι το ΚΚΕ πολύ εύκολα θα μπορούσε να μιλήσει για κουκουλοφόρους από τον αναρχικό χώρο, όπως έχει κάνει (άθλια) σε άλλες περιπτώσεις. Δεν το έκανε γιατί κι αυτό έχει τα συγκεκριμένα στοιχεία του και γιατί ΤΩΡΑ αυτό θα ήταν το πιο εγκληματικό ψεύδος.

Το ΚΚΕ βέβαια, ως μη επαναστατικό κόμμα, με παγιωμένη και άκαμπτη γραφειοκρατία είπε και απίστευτες  μαλακίες για τους εξεγερμένους που βρέθηκαν στα μπλόκα του, βαφτίζοντας κι αυτούς προβοκάτορες και η Κανέλλη είχε βγει «περήφανη» στα χουντοΜΜΕ την 5 ΜΑΗ δηλώνοντας ότι «ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ»

Αν ήξεραν πόσο επαχθές ακούγεται αυτό ΤΩΡΑ στον πολύ κόσμο με την αιμοσταγή ΧΟΥΝΤΑ να βασιλεύει και τους μεγαλοαστούς να συνεχίζουν να πλιατσικολογούν τα τεράστια πακέτα «οικονομικής βοήθειας»…

Επιστρέφουμε όμως στην απόδειξη για το ότι στις 5 ΜΑΗ έδρασε πρώτη φορά στην ιστορία μια υπερδολοφονική παρακρατική ομάδα που δεν σεβάστηκε ούτε εγκυο.

Υπάρχουν πολλαπλές μαρτυρίες ότι αυτή η ομάδα γλυστρούσε σαν χέλι μέσα από πολλά μπλοκς και καθολου δεν έμενε στάσιμη σε κάποιο σημείο.

Γι’αυτό άλλοι την χρεώνουν στα μπλοκα της ΑΚΟΑ, άλλοι σε αυτά του ΠΑΜΕ, άλλοι σε αναρχικά μπλόκα…

Ως ομάδα εμφανίστηκε σε όλα αυτά χωρίς κανένα από αυτά τα μπλοκα να τους θέλει και χωρίς κανένα να συνεργαστεί μαζί τους.

Της δίνω το συμβόλικο όνομα ΩΜΕΓΑ , για πολλούς λόγους. Πρώτα γιατί αρέσει στο κράτος να δίνει ονόματα του ελληνικού αλφαβήτου σε μονάδες του.

ΩΜΕΓΑ ως απόσταση από τις αξίες της αναρχίας και της αριστεράς όσο το άλφα από το ωμέγα!

ΩΜΕΓΑ ως την τελική λύση καταστολής που εφάρμοσαν οι Ισχυροί για να καταστείλουν μια εξέγερση που με διαφορετικά μέσα δεν καταστελόταν.

Τελική λύση με τον συμβολισμό της τελικης λύσης. Να κάψει τροφιμα, ρούχα, βιβλία και να μην σεβαστεί ούτε εγκυμοσύνες.

Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι και το κράτος και τα μεγαλοαφεντικά γνώριζαν από πριν για αυτήν την ομάδα, αφού ακριβώς με την συνεργασία των δύο φτιάχτηκε.

Ας υποθέσουμε πως από κρυμμένο μικρόφωνο στην μυστική συνεδρίασή τους μάθαμε τα εξής. (Δεν θα μπορούσε βέβαια να είναι έτσι, γιατί αυτοί κεκλεισμένων των θυρών τα λένε πολύ πιο άγρια!) Εκεί που βρίσκονταν διακεκριμένοι λεφτάδες του κόσμου, μεγαλοτραπεζίτες και πολλοί έλληνες Ισχυροί:(πιο επίκαιρη ταινία αυτή την εποχή είναι το banlieu13 ultimatum

Β:Πώς θα αντιμετώπισουμε την επερχόμενη εξέγερση των ελληνων. Φτάνουν τα μέσα; Είναι επιτυχημένη η καμπάνια μας από τα ΜΜΕ;

Α:Καταρχήν όσον αφορά τα ΜΜΕ έχουμε δώσει τα ρέστα μας. Οι από κάτω έχουν τρομοκρατηθεί ότι σε μια βδομάδα δεν θα υπάρχει ευρώ για τις συντάξεις και μισθούς και ότι αν ΤΩΡΑ δεν συναινέσουν θα είναι προδοτες του έθνους που το πάνε στην καταστροφή. Ποτέ δεν είχαμε ασκήσει τόση ψυχολογική τρομοκρατία για να μην κατέβει ο κόσμος στους δρόμους.

Γ:Ναι αλλά ακούμε για χιλιάδες μπλογκς που δεν υποτάσσονται, για κείνο το ιντιμίντια που δεν δαμάζεται, για δυσπιστία του κόσμου στα ΜΜΕ ΜΑΣ.

Α:Έχουμε στείλει και ολόκληρη στρατιά «σχολιαστών» και εγκαθετων μας στο νετ που σπέρνουν την ηττοπάθεια, τον φόβο και την ανασφάλεια.Ας μην υπερτιμάμε τους κοινούς θνητούς, κοπάδια τους έχουμε τόσα χρόνια που χειραγωγούμε τα αισθήματα και τις διαθέσεις τους.

Β:Δηλαδή ο στόχος μας να κατέβουν το πολύ 36.οοο (σ.μ έχουν και υπερεργαλεία που νομίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιούν βάζοντας τόσο συγκεκριμένους στόχους!…τρομάρα τους…) είναι στα πλαίσια του εφικτόυ;

Δ:Εγώ αυτά δεν τα αφήνω στην τύχη και έχω δει κι άλλη φορά να μην μπορούμε να ελέγξουμε τον όχλο. Τι θα γίνει αν κατέβουν πολύ περισσότεροι; Αν οι αγκτιτάτορες και ακτιβιστές τους καταφέρουν να διαπεράσουν τις μεθόδους προπαγάνδας μας;

Χ:Μα έχουμε φτιάξει τόσα πολλά κρατικά σώματα αστυνομευσης. Είμαστε σε επείγουσα επιφυλακή. Έχουμε και τον ΔΙΑΣ! Ακόμη ανησυχείτε;

Λ:Ρε παιδάκι μου, εδώ έχουμε στήσει το κόλπο γκρόσο. Να μην μας το χαλάσει μια Ανεξέλγκτη Αναρχική Εξέγερση… Για την ομάδα ΩΜΕΓΑ τι θα γίνει;

Χ:Είναι η τελική μας λύση αν τελικά κατέβουν πολλοί και δεν μπορούμε αλλιώς να τους ελέγξουμε. Πάντως μακάρι να μην χρειαστεί γιατί ούτε γω νιώθω καλά με την δημιουργία αυτής της ομάδας…

Β:Άφησε τους συναισθηματισμούς Χ και να είσαι ανελέητος. Γι´αυτό σε βάλαμε εκεί.

Χ:Είναι ανάγκη να βάλουμε εργαζόμενους εκείνη την μέρα να είναι κλειδωμένοι; Με ομάδα ΩΜΕΓΑ σημαίνει… Αλλά και χωρίς αυτήν πάλι θα κινδυνεύσει κόσμος…

Β:ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ!ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΑΣ ΤΩΡΑ; Ή ΠΑΛΙ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ;

Χ:Συγγνώμη! Ξέρετε απλά… αυτά γίνονται για πρώτη φορά και… ΣΥΓΓΝΩΜΗ!ΘΑ ανταποκριθώ στο ακέραιο και ανελέητα. Θα δουν τι σημαίνει κράτος και δεν θα ξέρουν από πού τους ήρθε!

Α:Έτσι μπράβο! ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ για να μπορείς να είσαι εδώ.Έχουμε κι άλλους αν δεν θέλεις εσύ αλλά εγώ συνεχίζω να σου έχω εμπιστοσύνη.

——————————————————————————————–Επείγον τηλέφωνο του Α στον Χ:

Α:Τι γίνεται; Εδώ λένε σεισμός και τσάμπα έδρασαν τα ΜΜΕ ΜΑΣ.

Β:Και μεις δεν το περιμέναμε…είναι όλοι έξω στους δρόμους…

Α:ΟΜΑΔΑ ΩΜΕΓΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ!

Χ:ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΥΡΙΕ…

Α:ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ!ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΝΕΚΡΟΥΣ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΜΑΣ!

Χ:ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ 26 ΜΕΣΑ ΚΥΡΙΕ…ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΩΜΕΓΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Α:ΩΡΑΙΑ!Δίνω απο τώρα σήμα στο μπλουμπεργκ να μιλήσει για τουλάχιστον 20 νεκρούς. Δώσε στους ΩΜΕΓΑ και κανένα χαπάκι (ξέρεις ποιο) για να είναι όσο πιο αποτελεσματικοί και ανελεητοι γίνεται. ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ. ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ SHOCK AND STORM ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ. Α!ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΥΛΙΚΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΧΝΗ!

Χ:ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΑΣ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ SHOCK AND STORM ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.

Α:ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ!

Χ:ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.

Α:ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΝ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ SHOCK AND STORM?

X:AMEΣΩΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ.

Α:ΩΡΑΙΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ! Το ξέρεις ότι σήμερα έλυσες το πρόβλημα της ζωής σου για 1000 χρόνια έτσι δεν είναι Χ; Πήρες τα πιο πολλά από όλους τους πολιτικούς αλλά άξιζαν! Τέτοιο μαντρόσκυλο ψάχναμε για χρόνια να βρούμε στον τόπο σας.

Χ:Με κολακευετε κύριε Α.Εγώ απλά είμαι άθρωπος του καθήκοντος και της τιμής!

Α:Έτσι σε θέλω, σεμνό και ταπεινό. Να ξέρεις ποια είναι η θέση σου. Άντε πήγαινε τώρα να ηγηθείς!Το καθήκον σε καλεί….

——————————————————————————————–

το βράδυ…………………….

Α:τι έγινε;μόνο 3 τελικά;ρεζίλι έγινε το μπλούμπεργκ που είπε από την αρχή για 20…ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ

Χ:Μα είναι και έγκυος η μία! Δεν είναι και τόσο μικρό…

Α:Να σκάσεις που θα πεις ΣΕ ΕΜΕΝΑ αν είναι μικρό. Λέγε τι έγινε;

Χ:Η ομάδα ΩΜΕΓΑ δεν μπορεσε να ρίξει το εύφλεκτο υλικό από την αρχή.Χάσαμε 40 λεπτά στην κλειδωμένη τράπεζα…

Α:ΓΙΑΤΙ;

Χ:Έπεσε σε μπλοκ αναρχικών και διακπληκτίστηκε άσχημα με αυτούς. Τα ΜΑΤ που έπρεπε να τους προστατέψουν εγκλωβίστηκαν σε μια πάροδο. Οι μπάχαλοι σήμερα ήταν πολύ σοβαροί και πήγαν στην βουλή.Όλα πήγαν στραβά, αλλα καταφέραμε και πολλά…

Α:Όπως;

Χ:Ο κόσμος είναι στις ενοχές του και κλαίει, οι αναρχικοί με δράση των ασφαλιτών μας αυτοοικτίρονται και σπαράσσονται μεταξύ τους, το τηλεοπτικό μας μήνυμα είναι ότι το έκαναν αυτοί.Οι αριστεροί νιώθουν αποσβολωμένοι και παραλυμένοι, οι παρακρατικές συμμορίες μας δημιουργούν εμφυλιακό κλίμα για να φάμε αναρχικούς και αριστερους, ο καθένας κατηγορεί τον δίπλα του και νιώθει ένοχα για την δράση της ομάδας ΩΜΕΓΑ σαν να είναι αυτός που ήταν σε αυτήν την ομάδα.

Α:Δεν ακόγουνται άσχημα αυτά. Θα τα προωθήσουμε και έξω!

Χ:Και δεν σου είπα το καλύτερο! Το ιντιμίντια, το κάστρο τους, το έχουμε εμείς! Το χρησιμοποιούμε για να δημιουργούμε ενοχικά στους αναρχικούς, για να κρύψουμε τις ευθύνες μας, για να δώσουμε ΟΛΑ τα επιχειρήματα στους παρακρατικους φασίστες μας να δημιουργήσουν κλίμα λιντσαρίσματος τους!

Α:ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ. Αλλά πόσο θα κρατήσει αυτό;

Χ:Μα για όσο χρειαστεί!Αυτός ο λαός να ξέρετε είναι αφελής, παραδόπιστος και εύπλαστος. Θα τον δαμάσουμε εύκολα.

Α:Εγώ δεν έχω δει να δαμάζεται εύκολα. Άσε τα γλυψίματα στον προϊστάμενο και πες τι έρχεται μετα!

Χ:Η ομάδα ΩΜΕΓΑ θα αποπειραθεί να ξαναβγεί.Η Αστυνομία θα είναι πιο ανελέητη από ποτέ.Τα κανάλια θα δημιουργούν κλίμα ευφορίας γιατί το χρηματιστήριο ΜΑΣ θα ανεβαίνει και πώς να μην ανέβει με τόσα χρήματα που πήραμε!

Α:Επόμενη συγκέντρωση που θα πάει να χτυπήσει το κάστρο μας;

Χ:Προσπαθούν να προωθήσουν γενική απεργία ΠΑΛΙ!

Α:ΣΟΒΑΡΑ; ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!

Χ:Μα αστειεύστε; ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ είναι ο πιο πιστός σύμμαχος. Αφού ήρθαν και άνθρωποι μας από κει στην συνάντηση!

Α:Πρόσεξε Χ παίζεις το κεφάλι σου ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Αν αποκαλυφτείς, εμείς δεν σου δίνουμε καλυψη! Είναι μέρος της συμφωνιάς!

Χ:Το ξέρω και θα πράξω αναλόγως. Ή ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ. ΣΧΕΔΙΟ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.

——————————————————————————————–

Ψάχνω ακόμη τον άνθρωπο που θα πιστοποιήσει το περιεχομενο του παραπάνω διαλόγου και θα σπάσει την ομερτά τους.

Ως διαόλογος προκύπτει από αυτά που ζήσαμε, αυτά που είδαμε, τις πρωτοφανείς μεθόδους ΣΟΚ που υποστήκαμε.

Ξέρουμε ότι αυτοί (ΔΝΤ-ΚΡΑΤΟΣ-ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ-ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ) συνεδρίαζαν κεκλεισμένων των θυρών για μέρες και είχαμε ακούσει για προειδοποιήσεις τους ΠΡΙΝ τις 5 ΜΑΗ ότι δεν θα ανεχτούν για πολύ τις αντιδράσεις του δρόμου.

Στο σάιτ των μεγαλοαστών (ναυτεμπορική) είχα δει συγκλονισμένος μια προειδοποιηση τους στον στημένο ανοιχτό διάλογο που είχε στήσει αυτο το σάιτ για τους «υπεύθυνους» της κρίσης. ΙΔΟΥ:

Βασίλης4/5/2010 16:49

Ακόμα για αγώνες και διεκδικήσεις μιλάς αλάνι; Δεν είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα των αγώνων τις τελευταίες δεκαετίες; θέλεις κι άλλα; Τι ακριβώς θέλεις δηλαδή; Να κάψουμε και την υπόλοιπη Αθήνα; Να κόψουμε τα πόδια των τουριστών που θα έρθουν αντί να τους κρατήσουμε μία μόνο μέρα; Να μην κλείσουμε μόνο Εθνική οδό, παράπλευρους δρόμους, σιδηροδρομική γραμμή και λιμάνια αλλά να κλείσουεμ και το κάθε σοκάκι της Αθήνας; Να μην δυσφημίσουμε διεθνώς τον πολιτισμό μας με ένα πανό στην ακρόπολη αλλά να βάψουμε επαναστατικά τον κάθε κίονα;Πες μας επιτέλους τι θέλεις γιατί μπορεί οι πολιτικοί να είναι ρεζίληδες και να μην στέλνουν αστυνομία και στρατό αλλά που ξέρεις αν εκφράσετε τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ σας προθέσεις μπορεί να ξυπνήσει ο κόσμος και να σας λιανίσει όπως σας αξίζει. Αν πάλι ο κόσμος είναι τόσο ύπνος που δεν αντιδρά τότε είναι που χρειαζόμαστε το ΔΝΤ για ΠΑΝΤΑ.»!!!!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΕ ΤΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ! Αν αυτό δεν είναι προαναγγελία τρομακτικής προβοκάτσιας που κηρύττει τον εμφύλιο πόλεμο και αντιμετωπίζει τον «κόσμο» ως χειραγωγούμενο όχλο που θα λιανίσει αυτούς που είναι κατά του ΔΝΤ αφού πρώτα τους έχει συκοφαντήσει με ΨΕΥΤΙΚΕΣ προθέσεις που δεν είναι δικές του, τότε αναρωτιέμαι τι είναι!

Και κοιτάχτειτε αυτα τα υπερπλούσια τομάρια πώς αντιμετωπίζουν ανοιχτά την αλήθεια ότι εδώ έφεραν σιδηρούν παραπέτασμα μήνες πριν τα τρομερά εγκλημα τα τους στις 5 ΜΑΗ:

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ και μείνετε στην ουσία κι όχι στον τύπο ότι πρόκειται για έναν συντηρητικό βουλευτή. Είμαστε τώρα σε χώρα και σε εποχή που η αλήθεια προκύπτει από παντού.

ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΨΙΜΑ ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ!

(άφησαν και φωτογραφία στο ημερολογίο που έλεγε ότι οι αναρχικοί σκότωσαν τους ανθρώπους των 600 ευρώ!)

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΚΡΥΨΑΝ!

«ΣΟ σας ξέρω (μερικούς δηλαδή) και με ξέρετε αλλά και εγώ και άλλοι σύντροφοι αισθανομαστε μεγάλη απογοήτευση γιατί σβήνετε σχόλια ανθρώπων που είδαν τι μαλακίες έκαναν τα αυτά τα καλόπαιδα που δίπλα μας έσπαγαν κι εκαιγαν αδιάκριτα, χτυπώντας και τρομοκρατώντας συντρόφους και φήνετε διαβάζουμε εδώ ένα σωρό αηδίες βλαμένων που θέλουν να μοιραστούμε μαζί τους τις κανιβαλικές και δολοφονικές πραξεις τους(ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ!!!)»

«ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΤΩ;

ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ;Γιατι αφού τους χαιδεύετε(ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ Ι ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΟ ΠΙΑ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ…) θα γίνει κι αυτό..

αλλα και αυτό:

***********************

ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΡΕ?ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΟΧΟΙ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΛΑΚΕΔΕΣ

***********************

πλάτες στους κάφρους και στους βιαστές του κινήματος?

Δεν ήμουν μπροστά για να ξέρω αλλά συμπερασματικά απ όσα διαβάζω είναι αδύνατον να μην πέρασε απο το κεφάλι των δραστών ότι υπήρχαν πιθανότητες (όχι μικρές) να ήταν άνθρωποι εντός του κτιρίου. Άλλωστε αυτό στη περίπτωση του βιβλιοπωλείου δεν τους πτόησε στο παραμικρό.Δεν έχω καταλάβει αν γνώριζαν ότι ουσιαστικά οι τραπεζοϋπάλληλοι ήταν κλειδωμένοι. Αν και αυτό πέρασε  απο το κεφάλι του/τους μιλάμε για δολοφόνους  τύπου Κορκονέα.Αλλά και έτσι να μην σκέφτηκαν έβαλαν σε κίνδυνο ανθώπινες ζωές και χτύπησαν διαδηλωτές που προσπάθησαν να τους λογικέψουν.Τι άλλο μπορεί να είναι εκτός απο κάφροι με επαναστατικό μανδύα και πότε επιτέλους θα οργανωθεί κάτι για να αποτραπούν καφριλίκια που έφτασαν σε σημείο να κοστίζουν νεκρούς;»!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ!:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ξυλο στους φασιστες ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ….

ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ «ΚΑΘΑΡΣΗΣ» ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ»). ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΡΙΚΑΚΙΑ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ) ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ WRC ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΟΜΠΛΕ ΠΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΜΗΝ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΦΤΑΙΧΤΕΣ (ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ). ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. Ο ΧΩΡΟΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ / ΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ.

***********************

Έχετε κόψει της παναγιάς τα μάτια και κάτι χυδαίοι τύποι σαν τον «acab-riot» που έχει εξαπολύσει τους πιο βρώμικους χαρακτηρισμούς προς πάσα κατεύθυνση και δυναμιτίζει έναν κρίσιμο διάλογο, όχι μόνο τον αφήνετε στη θέση του αλλά κόβετε και σχόλια που του απαντούν.

Κάνει να του απαντήσουμε τελικά ή όχι;


***********************

Το αναρχικό – αντιεξουσιαστικό κίνημα δεν είναι δολοφόνοι όσο και να επιμένουν τα ΜΜΕ.

Δολοφόνοι είναι το κράτος και το κεφάλαιο.

Πρέπει να απαντήσουμε μαζικά με μια συγκέντρωση στο σημείο.

Να μη φοβάται ο κόσμος τους αγωνιστές αλλά τα αφεντικά.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στόχαστρο του κάθε ρουφιάνου.

Κι επειδή η σιωπή είναι συνενοχή, ας βγούμε στους δρόμους, όλοι κάτω από ένα πανό.

Τα αντανακλαστικά μας θα πρέπει να λειτουργήσουν άμεσα.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα πλέον. Αυτοί όμως έχουν.

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΕΣ»

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΕΧΟΥΝ:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ!»Δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω έχουν να συνεισφέρουν οι προσωπικές μαρτυρίες του καθενός για μια υπόθεση που όλοι ψάχνουμε να βρούμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΔΩ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΕΣΒΗΣΕ ΑΡΧΕΙΑ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ!

Αλλά κοιτάχτε και αυτό!

!!!!!!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!Ο ΤΡΟΛΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΤΕΙ!»Το άρθρο θα μεινε, δεν υπάρχει λόγος να βγει!!!»Αποκαλεί τους ασφαλίτες που ελέγχουν ΤΩΡΑ την ΣΟ λογικά συντρόφους του.

Κάποιοι που υπογράφουν ως φάλαγγα και που χωρίς να παίρνουν ευθύνη για ό,τι έγινε γράφουν !!!!!»Φυσικα και δεν καταδικαζουμε το χτυπημα στην τραπεζα,αλλα ουτε συμφωνουμε με τον θανατο των 3«!!!!!και » το λαθος των τριων να μην προσπαθησουν να βγουν εξω λογω φοβου αλλα να ανεβουν στους πανω οροφους και να εγκλωβιστουν» μέρες αφότου γνωρίζουμε για έλλειψη εξόδου κινδύνου, πυρόσβεσης ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ!

Επιπλεον αυτή η τρολ ασφαλίτικη ομάδα ανακατεύει τα ονόματα Μαζιώτη, Βούτση και πόσων άλλων με τον πιο σιχαμερό και συκοφαντικό τρόπο και έχει και το ύφος των 1000 καρδιναλίων ότι δεν θα κοπεί από το ίντι!!!

Κοιτάχτε κι αυτό που αποδίδει συλλογικές ευθύνες σε όλους και γράφει «απειλητικά» ξέρουμε από πού ήταν αυτοί. (αν πραγματικά τους ξέρεις να μας τους πει και μας με ονόματα και διευθύνσεις γιατί τους ψάχνουμε!!!):

Ο Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ.Κι έτσι μένει αναπάντητος αυτός ο αλήτης που κυκλοφορεί στα φανερα ότι οι αναρχικοί βγάζουν «λάδι» τους παρακρατικους ενώ φροντίζει να ρίξει και την χολή του στον Δεκέμβρη που θεωρεί κι αυτός «τυχαίο» ότι δεν είχαμε νεκρούς! (θα το θέλατε από τότε ασφαλιτάκια ε; αλλά δεν σας κάναμε την χάρη κι ούτε θα σας ξανακάνουμε άλλη χάρη!)

Κοιτάξτε άλλο ένα από τα αφαλίτικα που έβαλαν στα φανερά:»

ΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΠΑΖΑΝ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΕΓΚΥΟ, ΒΙΒΛΙΑ, ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ!ΡΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΤΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ!

ΩΣΤΕ Η ΔΡΑΣΗ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ;;;;

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;

Κατεβαίνω σε διαδηλώσεις από το 1989 από 14 χρόνων, έχω κατέβει κυριολεκτικα σε εκατοντάδες διαδηλώσεις μαθητικές, φοιτητικές, αντιπολεμικές, αντιρατσιστικές, πανεργατικές, παλλαϊκές…Μέχρι το 2003 κατέβαινα με την αριστερά φλερτάροντας πάντα με τον αναρχικό χώρο κι από το 2003 κατεβαίνω είτε ως ανένταχτος είτε με τους αναρχικούς. ΠΟΤΕ δεν βίωσα την δράση τέτοιας παρακρατικής ομάδας με τέτοια υπερφασιστική μισανθρωπική νοοτροπία.

Μέσα στο χάος της τεράστιας διαδήλωσης, τους παρατήρησα για πρώτη φορά όταν πήγαν να κάψουν!!!το σούπερμαρκετ.Πίστευα ότι ήταν μια ομάδα από αυτές του Δεκέμβρη που θα έσπαζε το σουπερμάρκετ για να γίνει εύκολα η απαλλοτρίωση του.

Εκείνη την στιγμή ο κόσμος βλέποντας τι κάνουν, ζήταγε νερά και αναψυκτικά.

Αργότερα έμαθα ότι όλοι πάγωσαν όταν αντί να απαλλοτριώσουν αυτοί έκαψαν!!!!το σουπερμαρκει με ό,τι πολύτιμο για τον κοσμο υπήρχε σε αυτό και με ανθρώπους μέσα. (Αργότερα έμαθα ότι οι ίδιοι είχαν ρίξε μολότωφ σε μαγαζιά μεταναστών προηγούμενα…)

Δεν κοντοστάθηκα να πάρω νερό όπως ζήταγε η γυναίκα μου γιατί ακόμη ήμουν τρομερά ανυποψίαστος και ήθελα να φτάσουμε Σύνταγμα το γρηγορότερο.

Μετά αυτους τους ξανάδα να καίνει ρουχάδικο (που ήταν ενέργεια που με φρίκαρε γιατί πάλι από τις παραδόσεις του Δεκέμβρη είχα μάθει ότι δεν καίμε μαγαζιά με ρούχα αλλά τα απαλλοτριώνουμε). Τότε εμφανίζονται 2 διμοιρίες που αρχίζουν να ρίχνουν αδιάκριτα χημικα στον κόσμο. Αυτοι που φόραγαν μάσκες και είχαν τρομερό εξοπλισμό όχι μόνο δεν τους αντιμετώπισαν αλλά βρήκαν ευκαιρία στο χάος να φύγουν μπροστά σε άλλα μπλόκα και βέβαια ούτε οι μπάτσοι πήγαν σε αυτούς αλλά έριχναν χημικά στον απλό κόσμο.

(Ανασύρω με τρομερό πόνο τις αναμνήσεις μου γιατί όταν συνεβαιναν αυτά τα τρομερά γεγονότα εγώ ακομη δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι λειτουργούσε ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ σε συνεργασία με το άλλο κράτος.)

Έριχναν λοιπόν οι μπάτσοι χημικά σαν να ήθελαν να καθαρίσουν τον δρόμο για την ομάδα ΩΜΕΓΑ και να κάνουν πιο εύκολο τον δρόμο τους.

Μετά, όσο εμείς είχαμε κοντοσταθεί προσπαθώντας να κρατήσουμε το μπλοκ, αυτοί είχαν φύγει σαν λαγοί μπροστά στον ΙΑΝΟ και στην ΜΑΡΦΙΝ και έκαναν τα αίσχη τους.

Εκεί αν δεν ήταν κάποιοι αναρχικοί που, σύμφωνα με μαρτυρίες τους, πλακώθηκαν μαζί τους μπροστά στην μαρφίν αυτοί θα είχαν κάψει 20 ανθρώπους ρίχνοντας από τότε το υγρό τους.

Αργοτερα έμαθα από άλλους μάρτυρες ότι η ομάδα ΩΜΕΓΑ πήγε να κάψει κι αλλού ζωντανό κόσμο, έριξε μολότωφ σε πυροσβεστικα και έκαψε το τουρκικό βαν πάντα έξω από μπλόκα, πάντα αντιμετωπίζοντας τους διαδηλωτές, είτε αριστερους είτε αναρχικούς, ως εχθρούς τους οποίους επίσης θα έκαιγαν αν αντιδρούσαν στο ολέθριο έργο τους.

Στη σταδίου ήταν πότε αριστερά και ποτε δεξιά, κάποιες φορές διασπασμένοι σε δύο ομάδες που σε κάποια σημεία ενώνονταν.

«Φασίστες δεν έβαλαν φωτιά στο υπόγειο τζαμί θέτοντας σε κύνδυνο όλους τους κατοίκους της πολυκατοικίας;

Φασίστες δεν έκαψαν τον καταυλισμό στην Πάτρα που κινδύνεψαν να καούν οικογένειες;

Φασίστες δεν έριχναν μολότωφ στον Παντελεήμονα πέρσι;

Τώρα το παίζουν «καθαρά χέρια»;»

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΙΝΤΙ!

***********************

«της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ σκέψης. Τι σημαίνει ρε την ευθύνη την έχουμε όλοι μας; Πρακτικά τι σημαίνει έχω την ευθύνη για το θάνατο 3 ανθρώπων, επειδή κι εγώ έχω πετάξει μολότωφ; ότι δεν πρόκειται να ξαναπετάξω μολότωφ. κάτι άλλο; τι; αυτό θέλεις; ή νομίζεις ότι θεωρούμε όλοι μας τους 3 νεκρούς παράπλευρες απώλειες;»

κι άλλο ένα!

***********************

«o.(και μοναδικό). Προς acab-riot: μην ανησυχείς ο ψυχοπαθής Μιχαλακής δεν πρόκειται να κλείσει κάποιον φυλακή για την δολοφονία. Τους χρειάζεται (όπως και αγράμματους υποστηρικτές τους σαν του λόγου σου) για να επιτίθεται στους πραγματικούς αγώνιστές. Σχέδιο του η ολοκληρωτική εξόντωση όσων αντιστέκονται ενάντια στην εξουσία. (βλέπε οργουελιανή σκευωρία εις βάρος του Αρη. Σ.)

ΧΟΥΝΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΙΝΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΕΡ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΥΝΤΟΕΜΠ!

ΟΙ δεξιοί ήταν πολύ πιο τίμιοι που ήθελαν να το κλείσουν από σας που το οικειοποοείστε όπως ο Στάλιν οικειοπειηθηκε τον Μαρξ.»

κοψαν κι αυτό:

***********************

«ειμαι ελευθεριακος κομμουνιστης να ξεκαθαρισω την θεση μου για τυχον παρεξηγησεις……το τι ειναι και τι δεν ειναι επαναστατικη πραξη καθοριζεται απο ενα κανονα….τι παει μπροστα την επαναστατικη ανατροπη του συστηματος και τι την παει πισω……….ομαδες ανυπαρκτων ψευτο-αναρχικων μπαχαλακιδων που κανουν αυτοσκοπο το καψιμο επειδη γουσταρουν τη φωτια…ουτε επαναστατες ειναι ουτε συντροφοι ουτε αγωνιστες…και πανε το αντιεξουσιαστικο εργατικο κινημα πισω….συνηθως η ασφαλεια τους κανει πληροφοριοδοτες με απειλες του στυλ θα σε παω φυλακη και ξερω τον dealer σου…..ομοιοι με φασιστες βοηθουν επαξια το συστημα………αλλο το εργατικο σαμποταζ που πληγωνει το κεφαλαιο και συσπειρωνει στο κινημα και αλλο οι φωτιες………δεν ξερω τι σκατα εχετε στο κεφαλι σας ….αλλα οσο το κινημα μεγαλωνει μεσα στις συνθηκες καπιταλιστικης κρισης και ξεπερνα τα μικροαστικα υπολειματα …ΘΑ ΦΑΤΕ ΞΥΛΟ οσο προσπαθειτε να ειστε μαλακες……την τεταρτη ζησαμε εξεγερσιακα γεγονοτα…..ενα εργατικο δεκεμβρη……οποιοσδηποτε και να σταθει εμποδιο στην οργη του λαου….με οποιδηποτε τροπο ειτε η κρατικη τρομοκρατια και προπαγανδα ειτε ο ρεφορμισμος και σεχταρισμος (συν/συριζα -κκε) ειτε οι χαοτικοι μπαχαλοι …θα ειναι εχθροι δικοι μου και θελω να πιστευω και δικοι σας..…..»

(μα να μιλά για εξέγερση σε μέρες ΧΟΥΝΤΑΣ;ΤΣ,ΤΣ,ΤΣ πώς το είχαν δει το ίντι κάποιοι εδώ λέει ο ασφαλίτης που τον έκοψε…)

ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΟΨΑΝ:

«Επιτέλους, κάποιος είπε και έδειξε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Ευτυχως, γιατί με διάφορα που διαβάζω στο μέσο εδώ και δυο ημέρες, νόμιζα ότι τελικά μας αρέσει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να το πιπιλάμε.

Δεν ξέρω κατά πόσον κάποιοι τους θεωρούν συντρόφους αυτούς, απλά αναρωτιέμαι, αν σαν αναρχικοί αυτό που μας διέπει, που μας βοηθά να σπάμε τις αλυσίδες που μας κρατάνε δέσμιους και δεν είναι άλλο από τη συνείδησή μας… τότε θα περίμενα μια απάντηση ποια συνείδηση διέπει αυτά τα άτομα; Ποια; Μπορεί να μου απαντήσει κανείς;

Με ποια συνείδηση πετάς μολότοφ σε ένα σούπερ μάρκετ με εύφλεκτα υλικά (αποσμητικά – αεροζόλ-χαρτιά-γκαζάκια- κτλ), την ώρα που καταναγκαστικά σε αυτό υπάρχουν εργαζόμενοι; την ώρα που η πορεία περνάει δίπλα από αυτό;

Με ποια συνείδηση, βρίζεις, κάνεις χειρονομίες, απειλείς αγωνιζόμενα άτομα, επειδή αγωνίζονται για τη ζωή και όχι το θάνατο που δεν σε ενδιαφέρει αν σπείρεις αδιακρίτως, μηδενίζοντάς την με τα λόγια σου:

Μηδενιστική Στρατιά, φώναζες και τις ανεύθυνες πράξεις σου; Ναι, μιλάω για ευθύνη γιατί όταν αναζητάς, ονειρεύεσαι, αγωνίζεσαι στο δρόμο για κάτι ανθρωποκεντρικό, τότε αυτό απαιτεί υπευθυνότητα από εμάς. Την μεγαλύτερη.

Με ποια συνείδηση, πετάς τις μολότοφ στο πεζοδρόμιο χωρίς να υπάρχει σύγκρουση, στόχος, κάτι που να δικαιολογεί την πράξη σου, λες και παίζεις μπουγέλο μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα;

Με ποια συνείδηση σπας και προσπαθείς να πυρπολήσεις μικρομάγαζα ή μαγαζιά μεταναστών στη Σταδίου;

Με ποια συνείδηση και ενώ γνωρίζεις ότι στον Ιανό υπάρχουν 15 άτομα και κάποιοι από αυτά σου φωνάζουν:

– σπάστα όλα αλλά μην πετάς μολότοφ, εσύ τους αγνοείς, αδιαφορείς, απειλείς ότι θα τους κάψεις ζωντανούς, τους λες απεργοσπάστες όταν και στο παρελθόν έχουν κρατήσει μαι αξιοπρεπή στάση και απέναντι σε συντρόφους και εν τέλη προσπαθείς να κάνεις τα λόγια σου πράξη;

Με ποια συνείδηση στοχοποιείς, απειλείς, βρίζεις και προσπαθείς να ξυλοφορτώσεις συντρόφους με τα παλούκια και τις βαριοπούλες που έχεις μαζί σου;

Με ποια συνείδηση, όταν ξεσπούν συγκρούσεις στο Σύνταγμα αφήνεις τους υπόλοιπους να βγάλουν το φίδι απ’ την τρύπα, ενώ πριν λίγο το έπαιζες ατρόμητος μηδενιστής επαναστάτης;

Με ποια συνείδηση αφήνεις τον αντιεξουσιασμό σου (υπάρχει αλήθεια); έρμαιο στα χέρια κάποιων που σου υποδεικνύουν ή σε ανασυντάσουν;

Με ποια συνείδηση, επιτίθεσαι σε συντρόφους που είχες στοχοποιήσει πιο πριν στον Ιανό, επειδή προσπάθησαν να αποτρέψουν τις δολοφονικές τους απόπειρες; τα χουλιγκανιλίκια σου;

Με ποια συνείδηση κοιμάσαι, γνωρίζοντας ότι μπορεί να αφαίρεσες το σημαντικότερο αγαθό; Αυτό που έχει πραγματική αξία- τη ζωή, κάποιων;

Με ποια συνείδηση, βγαίνεις από το σπίτι και το παίζεις άνετος;

Μπορείτε κάποιοι να απαντήσετε σε αυτά τα προχθεσινά βιώματα που είχαμε πολλοί στα α/α μπλοκ και στα ρημάδια τα γιατί;

Για εμένα, προφανώς δεν έχουν συνείδηση αυτά τα άτομα. Δυστυχώς, σε τίποτα. Ούτε αναρχικοί είναι (εξάλλου ποτέ δεν νομίζω να δήλωναν κάτι τέτοιο), ούτε σύντροφοι.

Είναι εχθροί και δεν χρειάζονται κι άλλα τέτοια (τραγικότητα) παραδείγματα για να το διαπιστώσουμε.

Καμμία ανοχή, πλέον.

ΥΓ: Όταν κατηγορούμε τον μικροαστισμό και την ένοχη σιωπή του:

» Η σιωπή σας είναι η συνενοχή σας», δεν ξέρω σε τι οφελεί να σωπαίνουμε κι εμείς, τέτοιες ώρες.»

Πλέον δεν κρατάνε κανένα πρόσχημα ότι η ασφάλεια ελέγχει το ίντι και κόψαν και αυτό:»

***********************

«Ας ενημερωνουν εδω οι συντροφοι τι κατασταση επικρατει Εξαρχεια σημερα.«!!!!!(σιγά μην αφήνουν οι ασφαλίτες τέτοιες μέρες να έχουμε ενημέρωση από εξάρχεια…)

Και βέβαια σιγά μην αφήνουν οι ασφαλίτες αυτό:

«Δεν ξερω ποιος το εκανε ουτε και θα μαθω ποτε..ισως και να μην εχει και σημασια. Τρομοκρατια στον εργαζομενο και τον εργατη δεν χωραει στο αναρχικο κινημα και μυαλο. Το κρατος ειναι ο μονος τρομοκρατης του λαου και οχι ενας αλυσοδεμενος εργαζομενος του καθε Βιενοπουλου. Δεν βρισκομαστε σε επαναστατικη διαδικασια ουτε πολιτικα ουτε κοινωνικα. Δε γινεται να απομονωμαστε απο την κοινωνια, πρεπει να μαστε ενα με αυτην. Μονο ετσι ισως να κερδισει ο λαος μια μερα..

Και σιγά μην αφήσουν να εκφραστεί εκεί ο επαναστημένος έλληνας έστω με τα κολλήματα του.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΠΗΚΕ (αυτό ειδικά θα κοβόταν γιατί εκφράζει τον μέσο αφυπνισμένο κατοικο αυτής της χώρας και αυτό το τρέμει περισσοτερο από όλους η ΧΟΥΝΤΑ του ΔΝΤ:

***********************

«»Ανήκω κι εγώ στο σπάνιο πλέον είδος των Ελλήνων, που εργάζεται  έντιμα, φιλότιμα και σκληρά για τα προς το ζην, που δεν υπερκαταναλώνει, που δεν αισχροκερδεί, δεν κλέβει, που πληρώνει ανελλιπώς τους φόρους του και στέκεται υπομονετικά στην ουρά και δεν παραμυθιάζεται από τα τηλεοπτικά και έντυπα σκουπίδια, που αντιστέκεται στην καθημερινή πλύση εγκεφάλου και που  θλίβεται αφάνταστα για το χάλι και την κατάντια εδώ και δεκαετίες της χώρας μας , αλλά ΚΥΡΙΩΣ, την κατάντια των ανθρώπων της.

Όλα στον βωμό του εύκολου κέρδους. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΑ.

Σαν ενεργός και σκεπτόμενος γηγενής πολίτης  αυτής της χώρας, συμμετείχα στις

5 και στις 6/5/10 στις δύο πορείες διαμαρτυρίας, εναντίον των μέτρων και δέχτηκα σε διαφορετικά σημεία του κέντρου της Αθήνας  (Πανεπιστημίου, Σταδίου, Σύνταγμα), χημικά και δακρυγόνα. Έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας  και θύμα παλαιότερα, χρήσης χημικών και προπηλακισμών εναντίων εγκυμονούσας γυναίκας, γιατί απλά, διαμαρτυρότανε. Έχω δει στις ειδήσεις και στο διαδίκτυο, χρήση χημικών και βίας σε ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά, καθώς επίσης πρόσφατα, στον Γιάννη Γλέζο κι έχω θυμώσει πάρα πολύ.

Έχω θυμώσει και δεν μπορώ να επιτρέπω πια να με φιμώνουν με χημικά και δακρυγόνα, κάποιοι Πασίγνωστοι-Γνωστοί, όταν νοιώθουν ότι απειλείται η κλεμμένη από τον Ελληνικό λαό περιουσία ΤΟΥΣ και τα δικά ΤΟΥΣ «κεκτημένα».

Αν ήταν δίκαιοι, θα ήξεραν πως ένας δίκαιος κυβερνήτης, δεν απειλείται ποτέ από τον ΛΑΟ του. Ποτέ! Αντιθέτως προστατεύεται απ’ αυτόν.

Κι αν δει, ότι ο λαός του δεν τον θέλει κι αντιδρά, παραιτείται. Σαν πολίτης ενός λαού 11.000.000 ανθρώπων, δεν έχω ούτε την υπομονή ούτε το ανεξάντλητο του πληθυσμού των 800.000.000 Ινδών του Γκάντι, για να διώξω όλους αυτούς, τους φανερούς και κρυφούς που με την επιβολή ωμής βίας, θέλουν να μας κατσικωθούν στον σβέρκο και να μας κάνουν με το ζόρι αναλώσιμους, με αριθμό, βούλα και ημερομηνία λήξεως, σε μια τεράστια μηχανή αλέσεως ανθρώπινου κιμά.

Αντιδρώ εναντίον αυτής της βίας με έξυπνο τρόπο, κάνοντας ΑΚΙΝΔΥΝΟ το μοναδικό τους όπλο, τους ανεγκέφαλους συμπατριώτες μας, μπάτσους.

Κι επειδή όλοι αυτοί οι φτωχοί σε μυαλό ηλίθιοι, είναι πατεράδες μας, παιδιά μας, συγγενείς μας, φίλοι μας, γνωστοί μας, συμμαθητές μας, γείτονές μας, ΔΕΝ επιθυμώ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΡΟΠΟ, το κακό τους.

Θέλω όμως να τους ντροπιάσω, για να τους κάνω να σκεφτούν, ότι βάλλουν εναντίον λάθος ανθρώπων.

Ο πραγματικός εχθρός τους είναι άλλος και κρύβεται φοβισμένος και τρομαγμένος από πίσω τους και δεν είναι ο μπροστά τους φανερός, περήφανος αλλά οργισμένος λαός.

Δεν έχω διαβάσει ποτέ αναρχικά έντυπα, ούτε ξέρω και δεν με ενδιαφέρει πως φτιάχνεται μια μολότοφ. Θεωρώ όσους πράττουν έτσι, το ίδιο ανεγκέφαλους. Αλλά είναι κι αυτοί συμπατριώτες μας. Κάποια στιγμή πρέπει να μονιάσουμε. Μας ενώνουν πιο πολλά απ’ αυτά που μας χωρίζουν. Ας τα δούμε επιτέλους.  Σκέφτομαι και αντιδρώ εναντίον όλων αυτών που υπονομεύουν το παρόν και το μέλλον μας Σκέφτηκα  αυτή την μέθοδο ΜΗ βίαιης αντίδρασης, την οποία ονόμασα,

«Διαδραστική Αφηρημένη Ζωγραφική με λαδομπογιά, σε κινούμενο καμβά » , ή για συντομία, «ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ»

Αφιερώνω αυτήν την μέθοδο στα παιδιά μου πρώτα απ’ όλα, γιατί θα ντρέπομαι όταν με ρωτήσουν «ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ» να τους απαντήσω, ότι απλά φώναξα λίγο, διαμαρτυρήθηκα λίγο, αλλά τελικά συνέχισα στον δρόμο που μου επέβαλλαν με το στανιό άλλοι. Την χαρίζω στον λαό της Ελλάδας και σε κάθε άλλο καταπιεσμένο από τους παγκοσμιοκράτες και πλουτοκράτες, λαό της γης.

Παρακαλώ σεβαστείτε την επιθυμία μου ως ένδειξη εκτίμησης σ’ αυτό που σας προσφέρεται μέσα απ’ αυτή την ιδέα και ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε κανενός είδους βία εναντίον των  Ελλήνων αστυνομικών. Την Ευρωπαϊκή αστυνομική δύναμη  που θα μας  φέρουν, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ. Στους δικούς μας όμως, δώστε τους την ευκαιρία να σταθούν μαζί μας, δίπλα μας εναντίον αυτού του σάπιου συστήματος, στις επόμενες πορείες. Προφυλάξτε τους  από τους «αγανακτισμένους» πολίτες, όταν θα είναι ανήμποροι να υπερασπίσουν τον εαυτό τους. Δώστε τους το χέρι να σηκωθούν. Δώστε τους την ευκαιρία να γίνουν οι αστυνομικοί  μιας αστυνομίας δίκαιης που θα προστατεύει τον πολίτη από τον πολιτικό κι όχι το αντίθετο. Επιθυμούμε κάθαρση, δεν επιθυμούμε αίμα. Θέλουμε να ξαναποκτήσουμε το χαμόγελο και όλα τα υπόλοιπα κλεμμένα μας. Θέλουμε να ξαναβρούμε την καρδιά μας και την καλοσύνη μας. Να ξαναγίνουμε αυτό που χάσαμε. Ας δείξουμε σ’ όλο τον κόσμο, ότι το ρητό «η βία φέρνει βία», ο Έλληνας μπορεί να το αλλάξει και να το κάνει «η βία οδηγεί σε κάθαρση»

Ας δείξουμε σ’ όλο τον κόσμο ότι ο Έλληνας στα δύσκολα, γίνεται ΕΝΑ και παράγει ακόμα πολιτισμό, σε αντίθεση με την βαρβαρότητα που μας επιβάλλεται και στην αποχαύνωση που μας οδηγούν με κάθε τρόπο τα γνωστά κέντρα εξουσίας , G4, G7, Τριμερής, Λέσχη Μπιλντεμπεργκ, Ίδρυμα Ροκφέλερ και τόσα μα τόσα άλλα που ο ανυποψίαστος πολίτης αγνοεί. Η μυστική παγκόσμια κυβέρνηση κάποια στιγμή πρέπει να ξεσκεπαστεί και να πέσει σαν ντόμινο.

Ας κάνουμε σαφές στην κυβέρνηση, ότι  με το ζόρι δεν θα μας επιβάλλουν τίποτε.

Η αλήθεια για το ΔΝΤ δεν βρίσκεται πίσω από τα ψέματα που μας σερβίρει ο ΓΑΠ (ενας πολιτικός που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας λέγοντας  μόνο ψέματα κατά την προεκλογική του εκστρατεία. Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πασοκ στο youtube και δείτε τα σποτ  του κόμματος  και τα ψέματα του ΓΑΠ στην τηλεόραση) Κι όμως αυτόν τον ΑΛΗΤΗ τον έχουμε Πρωθυπουργό. Αποτελούν ντροπή και αίσχος για την Ελλάδα και τον λαό της , τα κόμματα και ιδιαιτέρως οι βουλευτές που ψήφισαν υπέρ του ΔΝΤ ακολουθώντας την πολιτική γραμμή που τους επιβλήθηκε, ΟΧΙ από την συνείδησή τους, ΟΧΙ από την καρδιά τους, ΟΧΙ από το μυαλό τους, αλλά από το προσωπικό τους συμφέρον. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες άλλαξαν πρόσωπο και πολιτικές θέσεις, κόμματα και βουλευτές. Πάντα για το προσωπικό τους συμφέρον. Σε όλους  που ψήφισαν ναι στο ΔΝΤ,  τους αξίζει ισόβια φυλάκιση, δήμευση της δικής τους περιουσίας αλλά κι αυτής των συγγενών τους πρώτου βαθμού,  ώστε να ξέρουν μέσα από τη  φυλακή ότι οι οικογένειές τους θα πεινάσουν αν δεν δουλέψουν και  τέλος, να λησμονηθεί εντελώς το όνομά τους από την μνήμη των ανθρώπων.

Η ιστορία να τους καταγράψει σαν τους σύγχρονους  Εφιάλτες της πατρίδας μας, όχι με τα ονόματά τους αλλά με τον χαρακτηρισμό ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ. Την ίδια κατάληξη  επιβάλλεται να έχουν μεγαλοεκδότες καναλάρχες και δημοσιογράφοι που, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ  του νόμου, παρακίνησαν τον κόσμο να αποδεχτεί τα μέτρα, καθώς και όσοι πολιτικοί από άλλα κόμματα έκλεψαν, ή πήραν μίζα, αλλά και όσοι Έλληνες μεσολάβησαν, ή τους την προσέφεραν.

Δεν γίνεται ενώ υπάρχει το παράδειγμα της Αργεντινής, να βγαίνουν οικονομικοί αναλυτές και οικονομολόγοι του εξωτερικού και να εκλιπαρούν τους Έλληνες πολίτες να μην δεχτούν τα μέτρα και οι πολιτικοί μας να προσπαθούν να μας πείσουν ότι το ΔΝΤ είναι η σωτηρία μας. Τα blogs και η ανεξάρτητη δημοσιογραφία, βρίθει από άρθρα. Δεν υπάρχει για κανέναν τους  το ελαφρυντικό. ‘δεν ήξερα, δεν φανταζόμουνα’.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ.

Υπάρχουν ένα σωρό εναλλακτικές απόψεις για  επίλυση και ξεπέρασμα της κρίσης.

Η Ελλάδα πρέπει να καταλάβουν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ την επιβουλεύονται, ότι ανήκει ΜΟΝΟ στους Έλληνες.  Δεν ανήκει ούτε σε Αμερικανούς, ούτε σε Γερμανούς, ούτε σε Εβραίους, Τούρκους, Αφρικανούς, Σκοπιανούς, Αλβανούς Πακιστανούς.. Μπορούμε να τους φιλοξενούμε όλους αυτούς εδώ, όσο σέβονται και τιμούν αυτά που βρήκαν εδώ και δεν είχαν στην πατρίδα τους. Σε όσους δεν τους αρέσει, τα σύνορα είναι ανοιχτά ΚΑΙ προς τα έξω. Το ίδιο όμως πρέπει να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι Έλληνες τηρώντας τους νόμους και πετώντας στο καλάθι των αχρήστων τα τόσα παραθυράκια διαφυγής των πονηρών.»»

***********************

ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ ΡΕ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ!

Γελάω και με το πρηγούμενο και με αυτό που φαντάζομαι τον τρόμο του ασφαλίτη όταν το διάβασε και το έκρυψε ακαριαία:

***********************

«λοιπον επειδη με απασχολει καιρο τωρα και καιρο αυτο το ζητημα ασ αρχισουμε να το σηζηταμε.(ολα αφτα επιφυλακτικα,επισεισ δεν χρειαζετε να τα πουμε ολα εδω.)

τροφη για σκεψη.

1)οταν μπαινουν κουκουλοφορει μπατσοι στη πορεια σιγουρα πρεπει να εχουνε ενα κωδικο επικοινονιασ με τουσ ΜΑΤ.αλλιωσ δεν 8α τρωγανε ξυλο και αφτοι?

2)σε κα8ε πορεια παιζει να αλλαζουν αφτο το κωδικο αλλα λογικα πρεπει η να φορανε κατι ιδιο ολοι η να εχουν καποιο οπτικο σημα,πχ.δειχουν 3 δακτυλα η σηκονουν ενα χερι και οχι 2 οταν σκανε κατα πανω τουσ η τσεοι.

3)αφτοσ ο κωδικοσ πρεπει να να ειναι απλωσ για να μπορουν ολοι να το καταλαβαινουν,λογο τοθ οτι ειναι πολυ οι ΜΑΤ.εκτοσ βεβαια αν ειναι παντα η ιδιεσ διμοιριεσ που κανουν αφτη τη δουλεια

αφτα τα λεω για να αρχιζοθμε να καταλαβαινοθμε τισ τακτικεσ τουσ καλητερα

καποιοσ πριν καποιο καιρο ειχε ανεβασει εναν οδηγο για το πωσ αναγνωριζονται οι μπατσοι στισ ΗΠΑ και πωσ αναγνωριζεισ κολλαδικα καμουφλαριζμενα κτλ.

λογικα οι μπατσοι εδω εκπαιδευονται με τισ ιδιεσ με8οδουσ.ασε αρχισουμε λοιπον να πρωσεχουμε στισ ποριεσ για αφτεσ τισ υποπτεσ κινησεισ να μα8αινουμε.

αφταπαιδια σορυ για ορ8ογραφια,και αμα εχει ξανα σηζητη8ει και παλι σορρυ.«

Τι σόρρυ μεγάλε που δεν ήξερες πού το έστελνες!!! Όπως κι εσύ που έγραψες στους ασφαλίτες και στο έκρυψαν:

***********************

«όταν πια είχαν σβήσει οι φλόγες και υπήρχαν μόνο καπνοί. Μόνο? Όχι μόνο. Και μια τρελαμένη υπάλληλος -«απεργοσπάστρια» και αυτή- κλαίγοντας και με τις συναδέλφους της να προσπαθούν να την καλμάρουν.

Δεν πίστευα στα μάτια μου και τα αυτιά μου! Εκεί άρχισα να ψιλιάζομαι ότι κάτι άσχημο παίζεται σήμερα. Είπα αφελώς «οι κάφροι αρχίσαν πάλι τις μαλακίες». Ας ελπίσουμε το όποιο μπλοκ να τους σταματήσει έγκαιρα. Είχα επιλέξει την συγκεκριμένη μέρα να περιδιαβαίνω την πορεία μπρος-πισω. Δεν μπορούσα με τπτ να φανταστώ όμως αυτό που συνέβει αργότερα.Όχι, αυτοί οι άνθρωποι(?) δεν είναι απλώς καθάρματα. Είναι ΤΑΞΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ. Τελεία και παύλα. Και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται από δω και μπρος..

***********************

Και βέβαια και αυτό έκοψαν

***********************

«ο κοσμος ήταν ο πραγματικός κίνδυνος για το καθεστώς, απειλώντας ακόμα και εισβολή στη Βουλή, κι όχι βάβαια οι «επαναστατικές» αυτιστικές διαθέσεις μιας αγέλης 30 ατόμων τα οποία οδηγώντας στο θάνατο 3 τραπεζοϋπάλληλους και σε βαριούς τραυματισμούς αρκετούς άλλους έκαναν το καλύτερο δώρο στο κράτος στην πιο δύσκολη στιγμή του

Στη φωτό στιγμιότυπο από την επίθεση με ρίψη χημικών στην πορεία  ενώ στο βαθος οι πυκνοί μαύροι καπνοί είναι από την μοιραία πυρκαγιά«

***********************

Κι αυτή η αλήθεια έπρεπε να μείνει κρυφή στο ατιμασμένο και χουντοκαταλλειμένο ίντι:

***********************

«Εγώ απορώ πως είναι δυνατόν ακόμα και τώρα να λέει κάποιος «σιγά τη φωτιά» και «δεν είχε ανθρώπους μέσα«(αναφέρεται σε ασφαλίτικα σχόλια!)

«Και αυτοί που δολοφόνησαν τους εργαζόμενους στη μαρφίν θα νόμιζαν πως δεν είχε κόσμο μέσα. Πρέπει να καταλάβουν αυτά τα άτομα πως τα πράγματα δεν είναι απλά πετάω μια μολότοφ και περνάω καλά. Αφενός όπως αποδείχθηκε υπάρχει πάντα η πιθανότητα να αφαιρέσεις ζωή. Αφαιτέρου κάθε φορά που το κάνεις ουσιαστικά αποδυναμώνεις το κίνημα.

Αν το γεγονός στη μαρφίν δεν είχε γίνει τότε πιστεύω η έκβαση της πορείας θα ήταν διαφορετική. Σίγουρα ο κόσμος έξω απο τη βουλή θα έμενε πολύ παραπάνω και θα συνέχιζε να συγκρούεται...»

***********************

Και να τι άλλο έκρυψαν:

***********************

«φυσικά και δεν είμαι σύντροφος των μισάνθρωπων φονιάδων που ρίχνουν μολότωφ μέσα σε σουπερμάρκετ και μαγαζιά γεμάτα ανθρώπους και πυρπολούν μια τραπεζα την ώρα που ο κόσμος της διαδήλωσης και οι υπάλληλοί της κρεμασμένοι από τα μπαλκόνια τους ζητάνε να σταματήσουν«

***********************

ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΙΝΤΙ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΩΝ;

Και βέβαια κρύβοντας κι αυτό:

***********************

«Τόσα άρθρα σας έχω διαβάσει για τις κρατικές δολοφονίες και τώρα γράφετε «»Με αφορμή μια -τραγικά εκ του αποτελέσματος- επιπόλαιη πράξη»; Επιπόλαιη; Φονική καλύτερα να λέτε παιδιά. Ο επιπόλαιος μπορεί και να καταλάβει το λάθος του. Τούτοι οι τραμπούκοι κομματάκι δύσκολο (και φυσικά υπολογίζω και την μικρή πιθανότητα της παρακρατικής προβοκάτσιας) . Όλος ο χώρος τους κράζει. Στα τέτοια της κοινωνίας για την τράπεζα για τους ανθρώπους γίνεται η φασαρία. Κι εσείς τα πάντα για την πολιτική σκοπιμότητα μην μας παρεξηγήσουν τα παιδιά; Οι σταλινικοί και οι κάθε λογής  εξουσιαστές λειτουργούν έτσι, οι αναρχικοί ποτέ.»»

***********************

Και βέβαια κρυψαν και αυτό για να αποτρέψουν την συζήτηση τι είναι αναρχία!:

***********************

«Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος/οι τι θα γίνει σε ένα κράτος (π.χ. Ελλάδα) αν επικρατήσει η ιδεολογία της Αναρχίας? Εννοώ απτά πράματα για να μπορέσω να τα εξηγήσω σε μικρά παιδιά και σε ηλικιωμένους. Όχι θεωρητικά περισπούδαστα κατεβατά παρακαλώ. Εννοώ, τι θα γίνει με την οικονομία? Κατανοώ ότι θα καταργηθεί ο καπιταλισμός και θα αντικατασταθεί με κομμουνισμο? Οι εισαγωγές πρώτων υλών π.χ. πετρελαίου πως θα γίνουν? Τι θα γίνει με την ασφάλεια του κινήματος? Πως η ιδεολογία της Α θα προστατευτεί από π.χ. εισβολή ξένων δυνάμεων? Εικάζω ότι με πορείες στους δρόμους δεν πολεμάς Tanks και F-16. Αν μπορέσει κάποιος να δώσει απαντήσεις θα του ήμουν πραγματικά ευγνώμον

***********************

Εξαντλητική η παράθεση των παραδειγμάτων αλλά αναγκαία για να δούμε τι συμβαίνει ΤΩΡΑ στο ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.

Τα μηνύματα που βρίσκονται στα κρυμμένα είναι βέβαια πολύ περισσότερα από αυτά και εγώ απλά έκανα μια ενδεικτική παράθεση. (Και δεν ξέρω αν τώρα είναι εκεί γιατί εχτές η χούντα στο ίντι προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και σβήνει και κρυμμένα.!!!!!)

Όταν είδα στα κρυμμένα αυτήν την δημοσίευση:


απάντησα αυτό:

«Ποιος εκτοξευει τετοιες απειλες και πού και υπογραφει μάλιστα ως ασφαλίτης;
Τι συμβαίνει αυτήν την στιγμή στο ίντι;
Έχει η ΧΟΥΝΤΑ καταλάβει το πολυτεχνείο και ελέγχει το ίντι;
Η ΣΟ υπάρχει;
Οι φοιτητές τι κάνουν;
Τι γίνεται;
Ισχύει τελικά ότι στις 6 ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΙΟΥ έχει συγκέντρωση στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ;
ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΕΓΚΥΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ;«
Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ.
Πηγαίνοντας στα κρυμμένα σχόλια (πατας πρώτα επιλογή να βλεπεις στα κρυμμένα και σχόλια και τις δημοσιεύσεις και κάνεις edit στο σχόλιο το βλέπεις σε φυσιολογικές συνθήκες!) είδα αυτό και ανατρίχιασα:

ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ! ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ!

Απίστευτο το θράσος τους!

Αφήνουν αυτό :

ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ!!!! (ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΜΑΔΑ SHOCK AND STORM!!!!) και μάλιστα αποκλειστικούς υπεύθυνους χωρίς να κατανομάζει άλλους και καλεί σε παράλυση που θα παγιώσει την ΧΟΥΝΤΑ.

και κρύβουν αυτά:

«!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εδώ οι ασφαλίτες δεν κράτησαν καν λεηλατημένα προσχήματα!»

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ:

«NA ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΙΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ!!»

Το ίντι όπως έχω γράψει το παρακολουθώ από την γέννηση του και είχα φτιάξει και μια ομάδα στο φέισμπουκ στο καμίνι του Δεκέμβρη υπερασπίζοντας το με τίμημα τις χειρότερες δολοφονικές απειλές που έχω δεχτεί στην ζωή μου.

Τρελαίνομαι να το βλέπω πού κατάντησε και σε ποιανών τα χέρια είναι.

Δημοσιεύω μια τελευταία κρυμμένη επιστολή σε αυτό που τώρα μπορεί να έχει εξαφανιστεί και από τα κρυμμένα:

***********************

«Πάμε λοιπόν: Σίγουρα έχετε λογοκρίνει χιλιάδες χρήστες. Άλλες φορές σωστά άλλες δίκαια. Γνωρίζω καλά ότι πρέπει να υπάρχει προσοχή.  Το τελευταίο όμως διάστημα υπάρχει μόνο πολιτική σκοπιμότητα (παρόμοια με των αριστεριστών!). Με το πρόσχημα της παραβίασης της πολιτικής δημοσίευσης κόβονται κείμενα που εκφράζουν ξεκάθαρες πολιτικές απόψεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση εξέφρασα την άποψη να κοπεί το συγκεκριμένο ποστ. Σας ξεκαθαρίζω ότοι στα αρχίδια μου τι θα γίνει με τους τύπους (αυτοκτονία ή κατάθλιψη, πλήρης περιφρόνηση από τον χώρο) έκαναν το «λάθος» σύμφωνα με εσάς,»Αναρχικούς φαλλαγγίτες» (καλά θυμάμαι ότι φάλαγγες φτιάχνουν οι φασίστες;..) και μια σειρά ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ σχολιαστές που ειρωνεύονται για «κλάψες» και τα ρέστα. Άλλοι πιστεύουν και ΕΠΩΝΥΜΑ ότι είναι δολοφονίες. Ας μη πω ανώνυμα τα απερίγραπτα αυτά που είδαν τα ματάκια μου (σε συγκεκριμένα περιστατικά) αλλά ας σας ξεκαθαρίσω ότι πιστεύω απόλυτα την Συσπείρωση Αναρχικών ή τον «Λαϊκιστή» (και όχι μόνο αυτούς) που μιλούν για παρακρατικές συμμορίες (όποιον ιδεολογικό μανδύα και να έχουν) και δολοφόνους. Μπορεί να διαφωνώ μαζί τους σε πολλά αλλά αναγνωρίζω την αξιοπρέπεια και το ήθος τους. Την έντιμη στάση τους. Δεν θα περίμεναν ποτέ να χαθούν τις τρεις ανθρώπινες ζωές για να διαμαρτυρηθούν για τα κάτεργα της Marfin. Όλη τους την ζωή ενάντια σ’αυτά τα κάτεργα μάχονται. Όπως και άλλοι. Ο καθένας όπως μπορούσε, ο καθένας με τις δυνάμεις του (από ποιον να αρχίσεις και σε ποιον να τελειώσεις, και κάποιοι τολμούν να χρησιμοποιούν νεκρούς για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολογητα). Τι γελοίο… Να προσπαθείς να μιλήσεις για τα αυτονόητα και να σε σβήνουν συνέχεια (έχετε βαρεθεί το ξέρω). Το σίγουρο είναι ότι κάποιους εξυπηρετεί πολιτικά να πάει το θέμα στο θέμα της βίας. Οι βίαιοι μηδενιστές και οι φλώροι χίπιδες. Παπάρια. Όταν η πολιτική βία δεν χτυπάει το κράτος αλλά και τους ανυποψίαστους τρεις νεκρούς και τραυματίζει άλλους διαδηλωτές (μέχρι συντρόφους αναρχικούς) αυτό είναι φασισμός. Ειναι φασίστας, δε πα να το ιδεολογικοποιεί όπως θέλει. Όποια εξεγερτική σοφιστεία και να σκαρφιστεί. Τέρμα. Πάει και τελείωσε. Τέλος. Σπιλώνει τους πάντες. Από το ένοπλο μέχρι τους εκατοντάδες αγνώστους που έχουν κάψει αντίστοιχες ΑΔΕΙΕΣ τράπεζες. Οι τύποι που μιλούν για «λάθος» είναι μπάτσοι και δεν το ξέρουν. Παίζουν το παιχνίδι της αστυνομίας και του Χρυσοχοϊδη. Κι αυτό είναι μια ξεκάθαρη πολιτική άποψη. Δεν την βαφτίζω αναρχική (όπως οι φαλαγγίτες). Στο μυαλό μου την συμπληρώνω και με μια σειρά άλλες λεπτομέρειες που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Δεν με ενδιαφέρει αν θα την κόψετε. Αν δεν βολεύει την πολιτική σας σκοπιμότητα. Η αξιοπιστία του μέσου έχει χαθεί. Η μπάλα έχει χαθεί. Το ερωτημά μου είναι ξεκάθαρο: την ξέρετε την «Αναρχική Φάλαγγα»; Επειδή έχει κάνει άλλη μία δημοσίευση βεβαιώνετε σίγουρα ότι είναι υπαρκτή συλλογικότητα και γι’αυτό την νομιμοποιείτε στους χρήστες του μέσου; (γιατί αν όντως είναι αληθινοί υπάρχει πρόβλημα, πως λέμε «Ζουν Αναμεσά μας;», που ζουν και πολλοί δυστυχώς…). Τέλως πάντων και γω ΑΝΩΝΥΜΟΣ είμαι. Όπως και εκείνοι που μιλούν για «πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης στο σύστημα» αναφερόμενοι για ΕΠΩΝΥΜΕΣ ανακοινώσεις. Πάντα θα ελπίζω οι διαχειριστές να επανέρθουν στις αρχές και αξίες που ευαγγελίζονται ότι έχουν. Κόψτο λοιπόν. Έχω κρατήσει αντίγραφο. Ζωντανή απόδειξη της λογοκρισίας των… ΜΜΕ.»

***********************

Αυτή την στιγμή το ίντι δεν υπάρχει κι ας το μάθουν ΟΛΟΙ αυτό αυτές τις μέρες.

Κοιτάχτε πόσα λίγα σχόλια άφησαν μια μέρα που ο κόσμος έστελνε εκατονταδες ίσως και χιλιάδες σχολια:»

Ελάχιστα σχόλια δημοσιευμένα και αυτά ακόμη είναι τα χειρότερα από όσα έχουν γραφτεί και κατέληξαν στην λογοκρισία…

Ακόμη υπάρχουν εκεί για ξεκάρφωμα κάποιες σωστές δημοσιεύσεις που όσο περνάνε οι μέρες είναι όλο και λιγότερες.

Τώρα το ίντι χρησιμοποιεί φανερά και τις τρεις όψεις της συναισθηματικής πανούκλας για να ατιμώσει διαδηλωτές, να τους διχάσει και να τους παραλύσει.

Όπως αποδείξαμε, στα φανερά μπαίνουν πλέον μονο ό,τι αποδίδει συλλογική ευθύνη στους διαδηλωτές και καλεί σε παράλυση στο όνομα της συλλογικής ευθύνης, μπαινουν μόνο μισανθρωπικά σχόλια που ονομάζουν παράπλευρες απώλειες τους δολοφονημένους και χρησιμοποιούν τις ίδιες αξίες με τον αντίπαλο (ότι δηλαδή η ζωή δεν είναι το άπαν, παρά μονο μέσο επίτευξης κάποιων ψηλών ιστορικων στόχων) και εγκρίνονται τα σχόλια που καλούν ΤΩΡΑ να μην δούμε τις ευθύνες των μεγαλοαστών και του κράτους αλλά ΤΩΡΑ να δούμε οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτό.

Οτιδήποτε άλλο λογοκρίνεται ανελέητα και καταλήγει να σβηστεί ακόμη κι από τα κρυμμένα. Αλλά να κρύψουν ΚΑΙ αυτό!!!:

«ΙΔΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ

ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ (ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡEΘΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΗΣ MARFIN

BANK-ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ).

Νιώθω υποχρέωση απέναντι στους αδικοχαμένους

συναδέρφους μου να πω αυτές τις

αντικειμενικές αλήθειες. Στέλνω αυτό το

μήνυμα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλα τα

ενημερωτικά sites. Όποιος έχει ακόμα συνείδηση,

ας το δημοσιεύσει. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν

να παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης.

● Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δώσει

έγγραφη άδεια για το συγκεκριμένο κτίριο, η

συμφωνία ήταν κάτω από το τραπέζι, όπως

άλλωστε γίνεται πρακτικά με όλες τις

επιχειρήσεις και τις εταιρείες στην Ελλάδα.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δε διαθέτει

πυρασφάλεια και πυροπροστασία, ούτε μελέτη

ούτε εγκατάσταση, δηλαδή ψεκαστήρες οροφής,

εξόδους διαφυγής, πυροσβεστικές φωλιές. Μόνο

φορητούς πυροσβεστήρες, οι οποίοι φυσικά δε

μπορούν να αντιμετωπίσουν μια εκτεταμένη

πυρκαγιά σε ένα κτίριο φτιαγμένο με προ πολλού

ξεπερασμένες προδιαγραφές ασφαλείας.

● Κανένα κατάστημα της τράπεζας δε διαθέτει

προσωπικό εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση

πυρκαγιών. Ούτε καν στη χρήση των λιγοστών

πυροσβεστήρων. Η διοίκηση προφασίζεται πάντα

το κόστος και δεν κάνει ούτε στοιχειώδεις

κινήσεις για να προφυλάξει το προσωπικό.

● Ποτέ δεν έχει γίνει άσκηση εκκένωσης

οποιουδήποτε κτιρίου από τους εργαζόμενους

της τράπεζας ούτε έχει γίνει σεμινάριο από

πυροσβέστες, ώστε να δοθούν οδηγίες για

τέτοιες καταστάσεις. Οι μόνες ασκήσεις που

έχουν γίνει στη Mafrin Bank είναι για σενάρια

τρομοκρατικών ενεργειών και διαφυγή των

μεγάλων κεφαλιών της τράπεζας από τα γραφεία

τους.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε ειδική

πρόβλεψη για φωτιά, παρόλο που λόγω η

κατασκευή του είναι πολύ ευαίσθητη κάτω από

τέτοιες συνθήκες και παρόλο που ήταν γεμάτο με

υλικά από πάνω μέχρι κάτω. Υλικά που παίρνουν

φωτιά πολύ εύκολα, όπως χαρτί, πλαστικά,

καλώδια, έπιπλα. Το κτίριο αυτό αντικειμενικά

είναι ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα λόγω

της κατασκευής του.

● Καμία ομάδα προσωπικού ασφαλείας δεν έχει

γνώση πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης, παρόλο

που πρακτικά του ανατίθεται με προφορική

εντολή κάθε φορά να προστατέψει το κατάστημα.

Οι τραπεζικοί υπάλληλοι καλούνται να γίνουν

πυροσβέστες και σεκιούριτι ανάλογα με τις

επιθυμίες του κάθε κ.Βγενόπουλου.

● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα

και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να

φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν

επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους

εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και

επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα

του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο

για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους

έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο

για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.

● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία

στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με

την προφορική προσφορά «ή δουλεύεις ή

απολύεσαι».

● Οι δύο αστυνομικοί της ασφάλειας που

δουλεύουν στο συγκεκριμένο κατάστημα για τις

ληστείες δεν εμφανίστηκαν σήμερα, παρόλο που

τα στελέχη είχαν υποσχεθεί προφορικά ότι θα

τους φέρουν εκεί.

Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας

και σταματήστε να περιφέρεστε παριστάνοντας

τους σοκαρισμένους. Είστε οι υπεύθυνοι για

αυτό που έγινε σήμερα και σε κάποιο

ευνομούμενο κράτος (σαν κι αυτά που κατά

καιρούς χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα από

τηλεοράσεως) θα ήσασταν ήδη κρατούμενοι για

τις παραπάνω πράξεις. Με δόλο έχασαν τη ζωή

τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της

τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου προσωπικά, που

έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει

αύριο στο γραφείο.»!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήδη μια αναρχική συλλογικότητα έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται και τους έστειλε αυτό:

(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ!)

***********************

«ανακόίνωση σε σχέση με το indymedia και τα τελευταία γεγονότα

Οι ευθύνες της Σ.Ο. του athensindymedia

Ο φόνος των τριών εργαζομένων στην Marfinάνοιξε στα πλαίσια του χώρου έναν σοβαρό διάλογο ο οποίοςπροσπάθησε να βάλει το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρανε οι σύντροφοι της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ. Συλλογικότητες, αλλά και μεμονωμένοι σύντροφοι/ ισσες προσπάθησαν να καταθέσουν τις απόψεις τους και μέσα από το athensindymedia, χωρίς τα κείμενα τους να παραβιάζουν την πολιτική δημοσίευσης του μέσου. Αντίθετα η ίδια η Σ.Ο. λειτούργησε ενάντια στην ίδια την πολιτική δημοσίευσης κόβοντας κατ’ εξακολούθησηκείμενα ακόμα και συλλογικοτήτων (πχ της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ) και άλλων συντρόφων/ ισσών, όχι γιατί παραβίαζαν την πολιτική δημοσίευσης, αλλά γιατί είχαν μια συγκεκριμένη οπτική πάνω στο θέμα. Μας είναι δύσκολο να αποδεχτούμε ότι οι σύντροφοι της Σ.Ο. θέλησαν να χειραγωγήσουν ένα μέσο ανοικτής δημοσίευσης.

Είμαστε από αυτούς που έχουν υπερασπιστεί το athensindymediaως ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του κινήματος, όμως καλούμε την Σ.Ο. να αναλάβει τις ευθύνες της.

Αυτόνομο Στέκι«

***********************

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ…

Αναφέρομαι στο ίντι, όχι μόνο γιατί το έχω στηρίξει από την γεννηση του, την εποχή που η αριστερά το έβλεπε είτε καχύποπτα είτε σεκταριστικά χρησιμοποιώντας το για τους τσακωμούς της με άλλα κομμάτια της αριστεράς, αλλά γιατί ΤΩΡΑ, αν ήταν ελεύθερο, θα είχε επιδράσει στα γεγονότα, τις εξελίξεις και την ενημέρωση με έναν ριζοσπαστικό τρόπο που θα έδινε διεξόδους και προτάσεις. ΤΩΡΑ θα ζούσε την καλύτερη εποχή του και θα είχε κατακλυστεί με χιλιάδες σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, αναλύσεις, προτάσεις, εγχειρήματα.

Θα συνεχίσουμε όμως όπως φαίνεται χωρίς αυτό ελπίζοντας σε μια γρήγορη ανατροπή της κατάστασης (από φοιτητικές καταλήψεις που θα διασφαλίσουν τον χώρο του ΕΜΠ).

Ο κώδικας της άγριας δολοφονίας έσπασε χάρη στα κρυμμένα του και όχι στα φανερά του. Η αλήθεια βγήκε, όχι χάρη στις δημοσιεύσεις του, αλλα παρά την παραπληροφορηση του.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΝΤ-ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ, ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, ΤΟΣΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .

Δεν τους αρκούσαν τα ΜΑΤ και ο διαρκής χημικός πόλεμος με 5 είδη χημικών που κάποια απο αυτά ρίχτηκαν για πρώτη φορά.

Δεν τους αρκούσε ο τρομερός ψυχολογικός πόλεμος των ΧΟΥΝΤΟΜΜΕ που εκβίαζαν καθημερινά και αδιάκοπα τον κόσμο ότι, αν δεν αποδεχτεί την αυτοκτονία του, θα πεθάνει στην πείνα.

Δεν τους αρκούσαν οι τρομακτικές για κοινοβουλευτικό καθεστώς μονάδες καταστολής πλήθους, όπως είναι τα ΔΕΛΤΑ και ο ΔΙΑΣ.

Δεν τους αρκούσε η εγκληματική διαταγή τους να κλειδώσουν σε κλειστούς χώρους εργαζόμενους στο κέντρο της αθήνας χρησιμοποιώντας τις πιο εκβιαστικές τακτικές (αφήνοντάς τους στο έλεος του κάθε μανιακού πυρομανή που θα εμφανιζόταν σε 500.000 -και πόσο όμορφο ήταν αυτο το πλήθος ώστε ούτε ένας τέτοιος δεν εμφανίστηκε…)

Δεν τους αρκούσε ότι είχαν εξαπολύσει όλους τους ασφαλίτες τους, με την μίζερη κακιά ενέργεια τους που κοιτούσε καχύποπτα το πλήθος.

Όταν είδαν ότι αυτός ο λαός, μαζί με τους μετανάστες του, πέτυχε τη μεγαλυτερη δυνατή ενότητα σε έναν κοινό εχθρό και ήταν έτοιμος να καταλύσει την αιμοσταγή χούντα τους και να θέσει τις βάσεις για μια άλλη κοινωνία, τότε έκαναν το αδιανοήτο. Αυτό που η αριστερά σαν τσοπάνης προειδοποιούσε αμετρητες φορές ότι συμβαίνει, και τη φορά που συνέβη κάλεσε τους υπολοιπους σε παράλυση και αυτοκριτική. Αυτό που πολλοι αναρχικοί αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι μπορεί να συμβεί και που ακόμη κάποιοι από αυτούς το ανάγουν σε κοινούς τρελούς και μανιακούς του μηδενισμου.

ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ!

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΑΔΙΣΤΕΣ ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ Ο,ΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ.

Έδειξαν με τον τρόπο τους τι σημαίνει το ΔΝΤ, πώς καίει τα τροφιμα μας στα σουπερμαρκετ, πως καιει τα ρουχα, τα βιβλια μας, τα μικραμαγαζια βιοπαλαιστων μεταναστων και ντοπιων, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΟΥ.

Κατεβάζοντας μια τέτοια ομάδα της κολάσεως, προσπαθώντας να στείλουν ΟΛΗ την κόλαση στην Ελληνική Επανάσταση του Μαη, κατάφεραν να φέρουν  μισό εκατομμύριο σε απόγνωση, σε θλίψη, σε ενδοσκόπηση, σε αυτοενοχοποίηση, σε διχόνοια και αλληλοκατηγορίες, σε ΕΜΦΥΛΙΟ.

Και ενώ νιώσαμε για λιγοστές ώρες, πριν έρθουν οι ΛΥΚΟΙ, ότι  μπορούσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ να κάνουμε πέρα μια γκαγκστερική ΧΟΥΝΤΑ που εξυπηρετεί μια δράκα υπερπλουσίων και να φέρουμε ΟΛΟΙ μαζί κάτι καινούργιο, πιο αληθινό, πιο αλληλεγγυο πιο ανθρώπινο.

Ακόμη και τα τσιράκια των υπερπλουσίων σκέφτονταν σε μια τέτοια ενωτική ατμόσφαιρα να λιποτακτήσουν κι αυτό τούς τρόμαξε περισσότερο.

Καταφεραν ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ να συντρίψουν αυτήν την μεγαλειωδη ενότητα, να κάνουν όλες αυτές τις εκατοντάδες χιλιάδες φωτεινά, αποφασισμένα, οργισμένα πρόσωπα να γυρίσουν σπίτια τους θλιμμένα, ηττημένα, απογοητευμένα, μια μέρα που ξεκίνησε ως γιορτή, νίκη, ενθουσιασμός.

Το κατάφεραν φυτεύοντας στα κεφάλια τους τις πιο παράλογες ενοχές, το μεγαλύτερο ΣΟΚ, την παραλυτική σύγχυση, την ηλίθια ανευθυνότητα που κατηγορεί τους άλλους και χάνει την γενική εικόνα μπροστά στο μερικό και ανεξιχνίαστο.

Ευτυχώς αυτή η επανάσταση συμβαίνει στον 21ο αιώνα, με όρους, τεχνικές, δυνατότητες και μεγαλεία 21ου αιώνα. Τίποτε δεν μένει ανεξιχνίαστο για πολύ και η λογοκρισία, απο όπου κι αν προέρχεται, έχει κοντά ποδάρια.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΚ που είχε προαναγγελθεί φέρνει τα αντίθετα αποτελεσματα από τα αναμενόμενα για αυτούς.

Οι επαναστάτες ψυχολογοι που έχουμε δίπλα μας με τα κείμενα τους, είναι απείρως καλύτεροι από τους cameron που κάνουν ηλεκτροσόκ και νομίζουν ότι με αυτά θα μας αδειάσουν το μυαλό και την ψυχή και θα μας κάνουν ό,τι θέλουν.

Οι δικοί μας (wilhelm reich, thomas szasz, david  couper, ronald laing κλπ) έχουν πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα τους τις ζωές και τις ανάγκες της, ενώ οι δικοί τους το χρήμα και την συμμόρφωση στις ανάγκες του.

Λίγοι το γνωρίζουν, αλλά αυτός ο σαδιστής ψυχίατρος με τα ηλεκτροσοκ, που είχε στενή σχέση με τα μυστικά πειράματα των ΗΠΑ του 50 και που αναφέρει με ανατριχιαστικό τρόπο η ναόμι κλάιν στο shock doctrine, είναι ο ίδιος που έκανε τα πάντα ώστε ο βίλχελμ ράιχ να βρεθεί στην φυλακή δολοφονημένος. Αναρωτιέμαι αν το ξέρει αυτό και η ίδια η κλάιν.

Επίσης όταν μιλάμε για βίλχελμ ράιχ ας έχουμε υπόψη και το εξής:

Ότι αυτοί που έχουν αναλάβει ως επίγονοι, το έργο του και την προώθηση του είναι πουλημένοι, υπερασπιστές του αμερικανικου ιμπεριαλισμου και ένα κλειστό ιερατείο.

Αυτοί κρατάνε ΑΚΟΜΗ εκατό αδημοσίευτους τόμους του στο σκοτάδι, αυτοί κατηγορούν όποιον τους ξεσκεπάζει, σαν ύποπτους πανουκλιασμένους, όπως οι σταλινικοί αποκαλούσαν τους αντιπάλους τους που ασπάζονταν τον μαρξισμό ταξικούς εχθρούς και πράκτορες.

Τον Μάρτη είχε έρθει ένας από το ιερατείο τους στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει χωρίς να το περιμένει μια κατάμεστη αίθουσα διαλέξεων στο ευγενίδειο στην συγγρού.

Όταν ρώτησα αυτό το κύριο γιατί δεν κάνουν copyleft τα ήδη δημοσιευμένα έργα του, έκανε πώς δεν κατάλαβε την ερώτηση μου και άρχισε να μιλαει για τους μόχθους της πνευματικής εργασίας. Όταν του τόνισα ότι μιλάμε για έργα ενος δολοφονημένου εδώ και 53 χρόνια, κι όχι για έργα ενός ζωντανού, και ότι δεν κάνω αφηρημένη συζήτηση για copyleft (που πάγια το υποστηρίζω) αυτός έχασε την γλώσσα του.

Τέτοιοι κύριοι κρατάνε κλειδωμένο το αδημοσιευτο έργο του Βίλχελμ  Ράιχ, όταν αυτός ρητά είχε δώσει εντολή αυτό το αδημοσίευτο έργο να βγει 50 χρόνια από τον θάνατο του, το κρατάνε κλειδωμένο και κρυφό με το επιχείρημα ότι εκεί υπάρχουν πατέντες και copyright! Aυτοί οι κύριοι επίσης μοίραζαν προκηρύξεις για το έργο με σήμανση copyright που έλεγε κι ότι για όλα τα έργα του ΑΥΤΟΙ  έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής και μεταφράσης.

Γιατί το λέω αυτό; Γιατί δείχνει ότι δεν υπάρχει ιδεολογία, κοσμοθεωρία και άποψη που στα χέρια κακών, μικρόψυχων και φιλοχρήματων ανθρώπων να μην μετατραπεί στο αντίθετο της.

Όσο καλή κι αν είναι η θεωρία, όσο σωστά και αναλυτικά κι αν εκθέτει τις ανθρώπινες λειτουργίες, ανάγκες και αισθήματα, πάντα εμφανίζεται στο τέλος ο συγκεκριμένος άνθρωπος που θα μεταπλάσει αυτήν την θεωρία σε πράξη, σε βίωμα. Τι σημαίνει ΑΝΑΡΧΙΑ χωρίς την ΖΩΗ στο κέντρο της, τι σημαίνει ΜΑΡΞ χωρίς τον άνθρωπο και την προσωπικότητα του;

Στο τέλος, πίσω από ιδεολογίες και θεωρητικές φιοριτούρες, βρίσκεται το ΖΩΟ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ με τις ζωτικές ανάγκες του, την αναπνοή του, τον ερωτισμό του, τις σκέψεις και το γλωσσικό του ένστικτο, τη φαντασία και τα όνειρα του, το φαΐ, τη στέγη και τον ύπνο του.

Η Πολιτική μέχρι τώρα μίλησε για το φαΐ και τα βασικα και στάθηκε με δέος και υποκρισία απέναντι σε όλα τα άλλα. Πρόσφερε Ηγέτες που άνοιγαν δρόμους και καλουσαν τους άλλους να ακολουθήσουν. Ποτέ της δεν αναρωτήθηκε σοβαρά πώς θα γίνει ο άνθρωπος αυτεξούσιος, υπεύθυνος, αυθόρμητα αλληλεγγυος, αυθόρμητα ελεύθερος και όμορφα ερωτικός. Ποτέ δεν έψαξε στο βάθος γιατί ο άνθρωπος εξακολουθούσε για αιώνες να είναι υποτακτικός, μισαλλοδόξος, πρόθυμος να θυσιαστεί για Ισχυρούς αλλά τόσο απρόθυμος και πανικόβλητος να παλέψει για την ίδια τη ζωή του.

Όταν κάποιος πήγε να θέσει αυτά τα ζητήματα πετάχτηκε με τον πιο  εχθρικό τρόπο έξω από την οργανωμένη πολιτική, κατηγορήθηκε (!) σαν τρελός, δολοφονήθηκε σε μια αμερικάνικη φυλακή και τα έργα του κάηκαν!!! αλλεπάλληλες φορές και μέχρι 10 χρόνια μετά τον θάνατο του. Αυτός είναι ο Βίλχελμ Ράιχ που τώρα η ελληνική και η παγκόσμια κοινωνία τον έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη και που επιτέλους ο αναρχικός και αριστερός χώρος οφείλει να διεκδικίσει το έργο του από ένα σάπιο κερδοσκοπικό ιερατείο που κρατά κλειδωμένο το έργο του.

Δοκιμάστε να διαβάσετε ΤΩΡΑ την μαζική ψυχολογία του φασισμού, την αναλυση του χαραχτήρα, τον αιθέρα θεό και διάβολο, το άνθρωποι σε μπελάδες, τη λειτουργία του οργασμού και, ακόμη περισσότερο, το πολιτικό παράρτημα της δολοφονίας του Χριστού και «τα παιδιά του μέλλοντος» και δείτε πώς θα επιδράσει στο μυαλό, στην ψυχή, στο σώμα σας!

Όσοι έχουν τα έργα του στην βιβλιοθήκη τους και έχουν και σκάνερ ας τα κανουν τόρεντς κι ας τα δώσουν σε όλους (με προτίμηση να είναι ocr ώστε να μπορεί κάποιος να αναζητήσει λέξεις στο κείμενο και να είναι πιο ευανάγνωστα!)

Μέσα σε αυτά υπάρχει η Ζωή, υπάρχουν Αλήθειες, υπάρχουν Ευθύνες, υπάρχουν δρομοι Ελευθερίας και γνήσιου Έρωτα.

Το κείμενο είναι ήδη τεραστιο και ακόμη νιώθω ότι έχω να γράψω πολλά.

Γράφοντάς το δεν έχω στο μυαλό μου αυτούς που εδώ και καιρό ανακατεύονται με την Πολιτική με τον ένα ή άλλο τρόπο.

Έχω στο μυαλό μου την τεράστια μαζα των ανθρώπων που επιτέλους αποφάσισε να μην είναι πρόβατα αλλά υπεύθυνοι Άνθρωποι, τους ανθρώπους που ως τώρα είχαν λουστεί στην τιποτολογία, στην αποφυγή του ουσιώδους, που αναζητούσε «εύκολες» λύσεις, ηγέτες να χειροκροτήσει και διεφθαρμένες συναλλαγές για να ζήσει.

Αυτήν που πήγαν να ενοχοποιήσουν για όλα τα δεινά που έφερε η απίστευτη απληστία λίγων ισχυρών που, αφού τους χρησιμοποιησε όπως ήθελε, τώρα τους στερεί και το κόκκαλο, για να είναι αυτοί οι 1000 ακόμη πιο πλούσιοι, ακόμη πιο ασύδοτοι, ακόμη πιο απάνθρωποι.

Σε αυτήν την μάζα ΚΥΡΙΩΣ εφαρμόζουν τώρα τις θεραπείες shock and storm προσπαθώντας να την κλείσουν πάλι στο σπίτι της.

Λοιπόν αυτή η μάζα ΤΩΡΑ είναι πολύ πιο μπροστά από όλους τους πολιτικούς χώρους και λιγότερο λαβωμένη από όλους τους πολιτικούς χώρους που τώρα σπαράσσονται σε διχόνοιες και αλληλοκατηγορίες.

Όταν τη μέρα του μεγάλου τρόμου (6 ΜΑΗ) συνάντησα 60χρονη (ψήφισα καρατζαφέρη να μου κοπεί το χέρι!) να φωνάζει να καεί το μπουρδελο την βουλή και πρόθυμη να βρίσει τον Βγενόπουλο αντί για αόρατους εχθρούς, τότε κατάλαβα για τα καλά ότι και λόγω ίντερνετ συντελείται ΕΔΩ μια συνειδησιακή επανάσταση που καμιά θεραπεία ΣΟΚ και καμιά τεχνική shock and storm δεν μπορεί να την ελέγξει.

Δεκάδες χιλιάδες μπλογκς μεταδίδουν πια αλήθειες, γνήσιες ανησυχίες, πραγματική οργή, ελπίδες για κάτι καινούργιο. Αυτό είναι ήδη μια πρώτη ΝΙΚΗ της Ελληνικής Επανάστασης στον μεγάλο δρόμο που έχει να διαβεί για να ξαναγεννήσει την ΖΩΗ.

Ήδη η ελληνική επανάσταση κατάφερε να στρέψει προς τα αριστερά το πιο συντηρητικό κρατίδιο της Γερμανίας και να ξεφτιλίσει το μεγάλο ψέμμα τους ότι δεν υπάρχουν λεφτά.

Ως δια μαγείας βρέθηκαν εκατοντάδες δισεκατομμύρια για τους τραπεζίτες οταν το ιερατείο της ΕΕ έλεγε ότι δεν υπάρχει φράγκο!

Και πού πάνε αυτά τα λεφτά; Στον κόσμο; ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!

Τα όρνια έδωσαν τόσα λεφτά με τη ρήτρα ότι εδώ θα συνεχίσουν να μας εξαθλιώνουν. Με τη ρήτρα ότι τίποτε (ούτε καν τα 200 ψωροευρώ που προόριζαν για τους άπορους!) δεν θα πάει στους φτωχούς. ΟΛΑ θα πάνε σε μεγαλοτραπεζίτες και μεγαλοαστούς που έχουν αγοράσει ελληνικά ομόλογα! Με τη ρήτρα η επίθεση στο βιοτικό επίπεδο των πολλών να επιταχυνθεί!

Αυτό είναι η πιο σάπια κοινωνική ταξη της παγκόσμιας ιστορίας που ζει στον δικό της κόσμο, σαν άλλο ανθρώπινο είδος, (έβγαλαν 2.5 τρισεκατομμύρια ευρώ σε έναν χρόνο οι χιλιοι μεγαλύτεροι από αυτούς!) κοιτώντας από ψηλά τους πολλούς σαν κατσαρίδες που μπορούν να ψεκάζουν με χημικό πόλεμο και ενίοτε να τις καίνε στα κλειδωμένα μαγαζιά τους….

Αυτή η τάξη με το ΔΝΤ αντιμετωπίζει τον πλανήτη σαν βίντεο γκέιμ όπου αυξάνει αμύθυτα τα ήδη αμύθητα πλούτη τους ερημώνοντας, καταστρέφοντας, βιάζοντας, εξανδραποδίζοντας δισεκατομμύρια συνανθρωπους μας.

Τώρα ξέρουμε  ότι όταν έγιναν πουτάνες οι ανατολικές, όταν πείνασε σε γενοκτονικό επίπεδο η Αφρική, όταν ήρθαν οι φαβέλες στην λατινική αμερική, τελικα σε όλα αυτά ήταν  το στυγερό εργαλείο του ΔΝΤ που είχε βάλει το χέρι του.

Πλεόν ξέρουμε – κι ας κλάψουμε- τι έκαναν σε όλους αυτούς τους λαούς και μεις δεν είχαμε πάρει χαμπαρι μιλώντας αοριστα για χουντες στην λατινικη αμερική, μιλώντας αοριστα για την πείνα στην αφρική, μιλώντας αόριστα για το χάος που ήρθε στην ανατολική ευρώπη.

ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.

Εκεί που βρίσκεται τώρα η ΓΣΕΕ (ας μάθουμε ότι στη Βολιβία όταν μπήκε το ΔΝΤ είχαν απαγάγει την εκει ΓΣΕΕ για έναν μήνα! και την είχαν σε μυστική τοποθεσία με τον εκει κοινοβουλευτισμο να λειτουργει τυπικα, όπως εδώ) είχε το θάρρος να βγάλει συγκέντρωση αύριο Τετάρτη 6 το απόγευμα κλαυθμώνος (τι συμβολικο!)

Όσο και να  βρίζω τον Παναγόπουλο κι όσο κι αν έχω ουρλιάξει με άλλους:»αλήτες λέρες εργατοπατέρες!» τούτη την στιγμή δεν είναι η ΓΣΕΕ ο εχθρός μας και όλοι έχουν ακόμη και την ύστατη στιγμή μια ευκαιρία εξιλεωσης.

Σε αυτές τις στιγμές η διάθεση του κόσμου να κατέβει είναι μεγαλύτερη και πιο γνήσια στον πρώην απολίτικο κόσμο που νοερά έβαζε τον εαυτο του κάπου πολιτικά ή δεν τον έβαζε καθόλου.

Την στιγμη που όλο τον αναρχικό χώρο τον έχει πιάσει μια υποβολιμαία τάση αυτοκριτικής και αυτοενοχοποίησης, οι απλοί ανένταχτοι άνθρωποι που πρόσφατα παράτησαν τα κόμματα που βρίσκονταν και θέλουν να διαλύσουν όλους εκείνους που τον έφεραν σε αυτήν την κατάσταση, θέλουν επιτέλους να βγουν από την Ανευθυνότητα, την αφασία, την αδράνεια τους.

Αλλά γιατί να απολογηθεί ο αναρχικός χώρος; Ο πιο σκληροπηρυνικός από αυτούς, ο Δημητράκης, προτίμησε να συλληφθεί και να σαπίζει εδώ και χρόνια στη φυλακή για να μην σκοτώσει αθώο. Ο Βούτσης που σαπίζει κι αυτός χρόνια στην φυλακή πήγε να ληστέψει τράπεζα με ποδήλατο και ένα καναρίνι! Ναι! Τόσο βίαιοι κι απανθρωποι είναι!

Ο πιο φανατικός τρελός από αυτούς, ο Μαζιώτης, δεν έχει σκοτώσει ακόμη άνθρωπο και η μεγαλύτερη μαλακία του ήταν ότι έβγαλε τα πολυβόλα στα εξάρχεια, χωρίς τελικά να σκοτώσει κανέναν. ΝΑΙ! Εκείνη η ενέργεια έφερε σε παρακμή την εξέγερση του Δεκέμβρη, αλλά πόσο μικρή φαίνεται σήμερα αυτή η εξέγερση ώστε να σβήσει με μια τέτοια ενέργεια. Κοιτάξτε τα παρακρατικά κόλπα που μας κάνουν σήμερα και ο Δεκέμβρης φαίνεται Παράδεισος απο αποψης κρατικής καταστολής(κι ας είχαμε εμείς εκατοντάδες τραυματίες αλλά κι αυτοι δεν πήγαν πίσω)

Στον Μαζιώτη, κι ενώ χρόνια ήξεραν ότι τους έπαιζε τον τρελό και τον είχαν στον χέρι να τον πιάσουν όποτε ήθελαν, αποφάσισαν να τον πιάσουν με την έλευση της ΧΟΥΝΤΑΣ γιατί οταν έρχεται ΧΟΥΝΤΑ δεν αφήνει τέτοιες εκκρεμότητες.

Ενώ η σύλληψη του θα μπορούσε να είναι απλή και ξάστερη, αυτοί προτίμησαν μια χουντική ιεροτελεστία όπου τα ΧΟΥΝΤΟΜΜΕ ποινικοποίησαν βιβλιοθήκες και όργανα γυμναστικής, δεν σεβάστηκαν έγκυο γυναίκα και ομολογησαν ότι τον Φούντα τον έφαγαν έτσι για πλάκα, για να αρχίσουν να εξασκούνται ως κράτος στις πισώπλατες δολοφονίες.

Όσο μαλάκας κι αν είναι ο Μαζιώτης, εκ των υστέρων βλέπεις αλλιώς τις μεθοδεύσεις τους και πώς έθισαν τον κόσμο σε χουντικές τελετουργίες.

Αν ήταν έξω με την ομάδα του θα τα έβαζε με την ομάδα ΩΜΕΓΑ και σε καμιά περίπτωση δεν θα την ανεχόταν, άλλος ένας λόγος γιατι έπρεπε να μπει στην φυλακή.

Εδώ βέβαια κάνω μόνο υποθέσεις, αλλά, αφού μισό εκατομμύριο δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε την ΩΜΕΓΑ και δεν δώσαμε τη δέουσα προσοχή για τον ρόλο της και την δράση της ΕΓΚΑΙΡΑ, το μυαλό μου έχει δικαίωμα να φαντάζεται τι θα έκανε η ομάδα Μαζιώτη στους υπερφασίστες παρακρατικούς. Ο ίδιος και τα κείμενα του ποτέ του δεν ήταν μηδενιστικα και μισανθρωπικά σαν της παρακρατικής ΣΕΚΤΑΣ.

Τέλος πάντων!Ας ξέρουν ΟΛΟΙ ότι και οι πιο τρελοί μπάχαλοι που εμφανίστηκαν 5 ΜΑΗ δεν έχουν καμια σχέση με την ομάδα ΩΜΕΓΑ, κι αν αυτοί οι μπαχαλοι θέλουν τώρα να κάνουν την αυτοκριτική τους για το ότι συνήθισαν να είναι ανεύθυνοι και εντελώς ανέτοιμοι για τα νέα δεδομένα, και είναι ευκαιρία και για αυτούς να γίνουν πιο σοβαροί, αυτό είναι ευπροσδεκτο. ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΙ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ, ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ.

Σε μια εποχή που το ζητούμενο πάντως είναι η πιο ευρεία ενότητα ανεξάρτητα από πολιτικές διαφορές και προηγούμενες στάσεις, θα ήταν τραγικό και αυτοκαταστροφικό ο αναρχικός χώρος να διαιρεθεί και να αλληλομισηθεί. (Και η Ιστορία έχει δείξει ότι όταν αναρχικοι πλάκωνονται μεταξύ τους, πέφτει το χειρότερο ξύλο…).

Είτε ο αναρχικός χώρος θα βρει πάλι τον βηματισμό του, την ηθική του υπεροχή, τη συντροφικότητα του -και σε ένα επίπεδο μάλιστα που ποτέ δεν το έχει καταφέρει ως τώρα- είτε θα παρακμάσει ως οργανωμένη δύναμη καταλήγοντας σε αλληλοκατηγορίες και μίση  και θα προσπεραστεί από τον επαναστατημένο κόσμο γρήγορα…

Το θέμα λοιπόν τώρα είναι ΟΛΟΙ να βρούμε τον βηματισμό, την ηθική υπεροχή ως άνθρωποι που δεν είμαστε δούλοι μεγαλοαφεντικών και του χρήματος, τη συντροφικότητα μας σε ένα επίπεδο που δεν το έχουμε καταφέρει ως τώρα ή αλλιώς η ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ  βάζοντάς μας να αλληλομισηθούμε, να αλληλοσπαραχτούμε, να οδηγηθούμε σε βέβαιη καταστροφή και Θάνατο. Το δράμα του Αναρχικού χώρου είναι λοιπόν σε μια μικροκλίμακα το δράμα όλης της κοινωνίας μπροστά στην ΚΑΤΟΧΗ και την ΧΟΥΝΤΑ του ΔΝΤ.

Λοιπον,  στις επόμενες διαδηλώσεις κανείς να μην φορά κουκούλα πέρα από μάσκες και τα προστατευτικα από τη δολοφονική χημεία τους.

Κανείς να μην ρίξει μολότωφ σε κτίριο, ακόμη κι άδειο, παρά μόνο αν θέλει να πολεμήσει – -και όχι να καταστρέψει -τους ρομποκοπ μπάτσους που τρομοκρατουν τον κόσμο. Κι αυτές, όχι στο άσχετο, αλλά σε άμυνα ή σε επίθεση.

Χορτάσαμε από τις φωτιές του Δεκέμβρη και προετοιμαστήκαμε όσο γινόταν για αυτήν την εξέγερση χωρίς απωθημένα καταστροφής και υπερθεάματα φωτιάς.

ΤΩΡΑ σε σένα απολιτικε το λέω που ξύπνησες απότομα θα διαφωνήσω μαζί σου με το να καεί να καεί η πουτάνα η βουλή γιατί λέω να μην καεί, να μην καεί για να γίνει η κατάληψη η καλή!

Τα θέλουμε τα κτίρια! Είναι δικά μας! Τα υπουργεία τους, τις υπηρεσίες τους. Τώρα ΑΥΤΟΙ θέλουν να τα κάψουν για να εξαφανίσουν τα πειστήρια της ενοχής τους.

Θέλουμε ΤΩΡΑ καταλήψεις παντού! Σε σχολές και υπουργεία, σε θεατρα και σκυλάδικα, σε άδεια σπίτια (που είναι εκατοντάδες χιλιάδες στην ελλάδα ενω εσύ παλεύεις για το νοίκι ή κινδυνευεις να σου πάρει το σπίτι η τράπεζα!), σε τράπεζες, σε εφορίες και σε εγκαταλειμμένες από πανικοβλητους μεγαλοαστους επαύλεις.

Η Επανάσταση είναι ακόμη στην αρχή της και κανένα αμερικανόπνευστο σχέδιο shock and storm δεν μπορεί να την σταματησει, παρά μόνο να την καθυστερήσει και να την κάνει πιο βίαιη.

Το πόσο θα καθυστερησει το ξετύλιγμα της Επανάστασης της Ζωής εξαρτάται από σένα! Από το επίπεδο της συνείδησης και της αποφασιστικότητάς σου. Από την ικανότητά σου να ξεπεράσες γρήγορα το προσχεδιασμένο ΣΟΚ που ήθελε, όπως γράφει και το φανερό του ασφαλίτη στο ίντι, να ενοχοποιήσει ΚΑΘΕ διαδηλωτή που κατέβηκε στις 5 Μάη και να τον κλείσει καταθλιπτικά στο σπίτι του….

Αλλά ΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΓΙΑΤΙΚΑ;

Αύριο είναι Τετάρη 12 ΜΑΗ…

Η ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ 6 Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Διάβασε τα από πάνω και σκέψου…

Ήμασταν πριν μια βδομάδα μια υπέροχη ενωμένη παρέα μισού εκατομμυρίου…

Σε έστειλαν σπίτι σου γιατί σου είπαν το μεγαλύτερο ΨΕΜΜΑ.

Δεν γύρισες πίσω γιατί φοβήθηκες τους μπάτσους, ή γιατί κουράστηκες…

Γύρισες όπως κι εγώ γιατί σου είπαν ένα τεράστιο ΨΕΜΜΑ.

Ότι το πιο στυγερό έγκλημα σε εξεγερσιακή διαδήλωση το έκαναν «κάποιοι’ διαδηλωτές.

Τώρα ο κώδικάς τους έσπασε και το ψέμμα καταρρέει εκκωφαντικά.

ΣΟΚ ΣΤΟ ΣΟΚ….

Σκέψου… Σκέψου ξανά και ξανανιώσε… Σκέψου… Τι σου έστησαν, με τι δυνάμεις της κόλασης σε έβαλαν χωρίς να το ξέρεις, τι σου σκηνοθέτησαν…ποιον ενοχοποιησαν…

Σκέψου…Και σκέψου ξανά ότι σε αυτό το προμελητημένο σχέδιό τους σκότωσαν ένα αγέννητο μωρό και μια έγκυο, κλειδωμένη σε μια τράπεζα, χωρίς εξοδους κινδύνου… χωρίς πυρασφάλεια… με θωρακισμένη πόρτα… που ο μεγαλοαστός αφεντικός της που σήμερα πήρε πολλά λεφτά επιπλέον από την «οικονομική βοήθεια» την εκβίασε ότι αν δεν έρθει για δουλειά σήμερα  θα απολυθεί….check this out in English: a big boss blackmailed a pregnant employee:  if you don’t come to work today (the day of the great Greek revolt…) then you are fired…

Όποιος μαλάκας γέλασε με το αγγλικό είναι μικρόψυχος και καθόλου δεν έχει καταλάβει τι έγινε…Όρεξη για γέλια δεν έχω αυτές τις μέρες, ουτε για ανέκδοτα…Σε μια τρομερή τραγωδία έχουμε μπλέξει όλοι και η μεγαλύτερη τραγωδία θα ήταν το προσχεδιαμένο shock and storm τους να μας παραλύσει και να μας κλείσει στους εαυτούς μας.

Αλλά τώρα ξέρεις… Ο κώδικας έσπασε…

6 το απόγευμα Τετάρτη θα κατέβω στους δρόμους φωνάζοντας φασίστες….

Δεν περιμένω από κανέναν ΤΩΡΑ να ξυπνήσει, η θεραπεία ΣΟΚ που εφαρμόστηκε ήταν τοσο πρωτοφανής στην ελληνική ιστορία που δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για τον μέσο έλληνα ότι θα την ξεπεράσει και θα την γυρίσει ανάποδα. Εδώ μια μαλακία του Μαζιώτη τον Γενάρη έσβησε μια εξέγερση που οσο κράτησε την σεβομουν πολύ και είχα παθιαστεί μαζί της.

Τώρα με τέτοια συντονισμένα δολοφονικά κόλπα κράτους και παρακράτους και εξελιγμένες τεχνικές μαζικής ψυχολογίας και χειραγώγησης δεν αποκλείω καθόλου ο μαλάκας ο Ελληνας που πάντα έψαχνε υπεκφυγές, άλλοθι και ευκολίες να έχει τρομάξει τόσο που να μην έχει αξιοπρέπεια πια. Αυτό ήθελαν κι αυτό έκαναν. Να μην μείνει αξιοπρέπεια, τσίπα, να ξαναγυρίσει στον αδιάφορο ατομισμό του και στην ζητιανιά όπως το είχαν τοσο καιρό.

Ναι… Αλλά τώρα ξέρεις… Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πια… μόνο εσύ και η γαμημένη συνείδησή σου, τα λεηλατημένα αισθήματα σου.. η μπουκιά που σου πήραν από το στόμα…

Και στο βάθος των απωθημένων αναμνήσεων παραμονεύει πάντα μια κλειδωμένη έγκυος γυναίκα σε μια προμελετημένη παγίδα Θανάτου…Την έβαλαν έγκυο σε κλειστο χώρο ενώ έξω οι μπάτσοι έρχιχναν συνεχώς χημικα…, την αφησαν κλειδωμένη… μαζί με 20 άλλους/ες και παραπάνω… το αφεντικό της που την κλείδωσε δεν έχυσε ένα δάκρυ… έστω θεατρικό… αυτος που σήμερα πήρε δισεκατομμύρια αντί να είναι φυλακή… για αυτόν που πανηγυρίζουν τα κανάλια ότι οι μετοχές του ανεβηκαν 10% σε μια μέρα… και οι άποροι ακόμη να δουν τα 200 ψωροευρώ, γιατί θυσιάστηκαν για την «πατρίδα»…

Αλλά εσύ είσαι ακόμη σε ΣΟΚ ό,τι κι αν διαβάζεις. Σαν με κάποιο τρόπο να έχασες πάλι το αυτόβουλό σου, και βλέπεις πάλι τηλεόραση και βλέπεις πάλι αθλητικα…

Ναι…Αλλά τώρα ξέρεις…

Ξανασκέψου…άρχισες να το κάνεις τις τελευταίες μέρες, μην χαρίσεις αυτήν την ικανοτητα σου σε καμιά αποχαύνωση σε τίποτε κενό και έυπεπτο, μην γυρίσεις πάλι στα παλιά σου, ξέρεις καλά πώς ήταν…

Ξέρεις, το καθήκον του νέου ηγέτη στην εποχή μας είναι να αρνηθεί να γίνει ηγέτης!

Ας βρει ο καθένας τον δρόμο του, όχι γιατί τον πιέζει κανείς, αλλά γιατί μπορεί να τον βρει μονος του. Σε αυτή του την προσπαθεια ομως έχει να αντιμετωπίσει το οργανωμένο ψεύδος που  θέλει και να τον πιεσει και να τον κσθοδηγήσει. Η μόνη άμυνα στο οργανωμένο ψεύδος είναι η Αληθεια που το ξεσκεπάζει και η προσωπική και κοινωνική ευθύνη που το αναιρεί στην πραξη.

Ευθύνη… Πόσο δύσκολη λέξη που πολλοί συνειρμικά την συσχετίζουν με την πειθαρχία αλλά που ουσιαστικα είναι αντίθετα. Ο υπεύθυνος δεν σηκώνει πειθαρχία αλλά αυτορυθμίζεται μέσα στις ανάγκες της ευθύνης του.

Μπορείς; Ή ήδη λούφαξες και αρχίζεις να ξεχνάς ότι για κάποιες ώρες εσύ ήσουν ο πιο υπεύθυνος και θαρραλέος;

Λοιπόν εγώ είμαι αθεράπευτα αισιόδοξος, ακόμη και μετά από τόσες απογοητεύσεις που έζησα στα χρόνια…

Βλεπω μια υπόγεια αναγέννηση που γίνεται ασταμάτητη, βλέπω επιτέλους να νοιάζεσαι, να αγωνιας, να ενδιαφέρεσαι. Τελικά ίσως να κατέβεις αύριο. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; Πόσοι θα είμαστε τελικα; Ποσοι κρατάνε ακόμη αξιοπρέπεια σε συνθηκες άγριας ΧΟΥΝΤΑΣ; Πόσοι δεν θα φοβηθούν, δεν θα αδιαφορήσουν, δεν θα κρυφτούν;

ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΤΩΡΑ;

Εσύ μόνο ξέρεις! Κι αύριο θα δω τι απάντησες!

Ο Κώδικας έσπασε. Η έγκυος και άλλοι 2 δολοφονηθηκαν προμελετημένα από την χειρότερη παρακρατική ομάδα που έχει εμφανιστεί στην εδώ Ιστορία μέσα σε εργασικές συνθήκες που ήταν προσχεδιασμένες να κάνουν αυτό το έγκλημα σίγουρο. Ενώ εμείς πέρναμε την βουλή, η ΩΜΕΓΑ αποτελείωνε το έργο της.

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΣΠΑΣΕ! ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ/Η!

http://wp.me/pPn6Y-RI

Advertisements

93 thoughts on “EΠΕΙΓΟΝ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 4,ΠΩΣ ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ…!

 1. «Από κρυμμένο μικρόφωνο στην μυστική συνεδρίαη τους μάθαμε τα εξής.(δεν θα μπορούσε βέβαια να είναι έτσι γιατί αυτοί κεκλεισμένων των θυρών τα λένε πολύ πιο άγρια!)»

  ??????????? Συγγνωμη,
  λες ότι αυτά που γραφεις αμέσως μετά .. δηλαδή ο «διάλογος» μεταξύ Α, Χ κλπ..
  για τον οποίο «Ψάχνεις ακόμη τον άνθρωπο που θα πιστοποιήσει το περιεχομενο του παραπάνω διαλόγου και θα σπάσει την ομερτά τους»

  είναι αληθινά? μαγνητοφωνημένα? με κρυμμένο μικρόφωνο??

  γιατί παραείναι γελοίοι.. για διάλογοι..

 2. Κούλα, δεν έχω διαβάσει ακόμα το κείμενο, μόνο το σημείο για το οποίο έχεις απορία. Την απορία σου τη λύνει το ίδιο το κείμενο: «δεν θα μπορούσε βέβαια να είναι έτσι γιατί αυτοί κεκλεισμένων των θυρών τα λένε πολύ πιο άγρια!»

  Πρόκειται δηλαδή για κάτι φανταστικό, fiction, που λέμε και στη γλώσσα μας.

  • erendira,

   σε ενα ποστ, που διαλαλει οτι υπαρχουν αποδειξεις..
   ειναι πολυ σημαντικο να μην αναγραφεται η φραση «Από κρυμμένο μικρόφωνο στην μυστική συνεδρίαη τους μάθαμε τα εξής.»

   γιατι αφηνει να εννοηθει το λογικό..
   ότι υπάρχει μικροφωνο κρυμμενο που κατεγραψε τον διάλογο.. και άρα δεν είναι fiction.. ο διάλογος που ακολουθεί..

   • Βρε συ, Κούλα, αφού αμέσως δίπλα γράφει ότι δεν θα μπορούσε να είναι έτσι, δεν καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ έτσι; Να το διευκρινίσω αν είναι συμπληρώνοντας την προηγούμενη πρόταση.

    • βρε συ erendira

     εχει συνεχομενα δυο αλληλοαναιρουμενες φρασεις..

     και ζητησα διευκρινιση.. για το ποια ισχύει.. δεν το καταλαβαίνεις??

     ίσως δεν έπρεπε να ρωτησω καν.. για μενα ήταν ξεκάθαρα ανύπαρκτοι οι διάλογοι..

 3. Διαβάζοντας το πρώτο μισό του πρώτου κειμένου σου – που πέτυχα στο tvxs – αναρωτήθηκα εάν θα ξεπεράσεις ποτέ την αγωνία με την οποία πήγες για ύπνο (`γιατί δεν είχαμε βρει από πριν αυτους τους ανθρώπους’ κτλ.). Ξεκινώντας το δεύτερο μισό – που μ’έκανε να σε διαγράψω για πάντα από τον κόσμο με τον οποίο θα μπορούσα να πω το ο,τιδήποτε, εκτός ίσως από αυτά που σου γράφω τώρα – είδα ότι το επόμενο πρωί ο εγκέφαλος σου είχε επιστρέψει στα κανονικά του μονοπάτια. (Φταιν όλοι οι άλλοι, & όλοι είναι ανθρωπάκια.) Διαβάζοντας αποψε αυτό το νέο κείμενο, σκέφτομαι ότι ίσως έκανα λάθος: ίσως τελικά να βασανίζεσαι ακόμη έντονα από αγωνία & ενοχές (οι οποίες βασανίζουν κάποιους φίλους αντιεξουσιαστές με τους οποίους μιλήσα μετά την Τετάρτη, όπως βασάνισαν & εμένα για μέρες). Γιατί δεν αναζητάς βοήθεια από κάποιον επαγγελματία του κλάδου ψυχικής υγείας; Το μυαλό σου φαίνεται να παίρνει πολύ περίεργα μονοπάτια ώστε να μην σκεφτεί το εξής: ό,τι απ’όπου & αν προήλθε η φονική επίθεση, η νομιμοποίηση της δώθηκε de facto (_όχι_ de jure) από τον αναρχικό χώρο. Τόσο με την ανοχή, όσο & με το μετέπειτα σκύλεμα των νεκρών από ένα σωρό υπερεπαναστάτες.

  • Τι να σου πω εγώ πάντως τους θεωρώ μακελάρηδες όλους αυτούς.

   Ένας υψηλός πυρετός συνοδεύεται απο μία ή και δύο νύχτες έντονου ιδρώτα ώσπου να σε βρει η επόμενη ημέρα πιο «υγιή» από ποτέ και σε μία κανονικότητα εντελώς προσωπική και ιδιαίτερη.

  • τα δικά σου κείμενα αυτές τις μέρες ποια είναι ρε αζ να τα κρίνουμε;
   μόνο στων άλλων ξέρες να μπαίνεις και να κάνεις κρίσεις;
   εσύ τι έγραψες αυτές τις μέρες;
   που είδες για ενοχες ρε ;
   ποιος σκυλεύει τους νεκρούς ρε ;
   τα χουντοΜΜΕ και η χρυσή αυγή ή εγω;
   εσύ που ήσουν όταν 500.000 ήταν στους δρόμους για να έχεις δικιά σου μαρτυρία;
   πότε αναρχικοί ρε έκαψαν σπουπερμαρκετ, τουρκικά βαν και μαγαζιά μεταναστών;

   • όταν γράφεις δημόσια πρέπει να είσαι έτοιμος & σίγουρος για την κριτική. Αν δεν την αντέχεις καλύτερα μην γράφεις…
    Αν κάποιος δεν γράφει έκθεση ιδεών με τις απόψεις του, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κρίνει ή ότι δεν έχει άποψη!!

     • Με αυτήν την νοοτροπία τα ολοκληρωτικά καθεστώτα έκλειναν διανοούμενους σε ψυχιατρεία όταν δεν τους άρεσαν αυτά που πρέσβευαν οι διανοοούμενοι που ζούσαν στα καθεστώτα τους.
      Αν αυτό το δεχτούμε ως «κριτική» τότε η λέξη έχει στερηθεί κάθε αξία.

      • δεν είμαι στο μυαλό του az, αλλά δεν ζούμε σε τέτοιο καθεστώς και η φράση μπορεί να θεωρηθεί ως υπερβολή της διαφωνίας… σαν να λέμε «τρελλός είσαι?». και ο χλευασμός ακόμα μορφή κριτικής είναι… τεσπα, κακώς μπήκα στη μέση… γράψε λάθος.

        • τώρα με τσιγκλάς να σου απαντήσω… δλδ συγγνώμη, θεωρείς ότι από λεπτό σε λεπτό θα αρχίσουν να μαζεύουν τους διανοούμενους σε ψυχιατρεία και κινδυνεύεις??

        • και κάτι άλλο για τα τρία μεγάλα κείμενα μου που έβγαλα μετά τις 5 Μάη.
         Αν κάποιος βρει σε αυτά αντιφάσεις και αλληλοαναιρέσεις τότε αυτος να πάει να κοιταχτεί σε ειδικό.
         Φυσικά δεν το εννοώ αυτό και κανέναν δεν θα έστελνα σε τρελογιατρό που μπουκώνει με κατασταλτικές χημείες τον οργανισμό και νομίζει ότι έτσι τον «θεραπεύει».(και βέβαια υπάρχουν ως μειοψηφία σωστοί ψυχίατροι Άνθρωποι που κάνουν κάτι περισσότερο από αυτό και είναι πραγματικοί Γιατροι).
         Τα 3 κειμενα μου αλληλοσυμπληρώνονται και αλληλοενισχύονται.
         Απλά σε καθένα από αυτά υπάρχουν διαφορετικές εμφάσεις και στοχεύσεις και καθένα που ακολουθεί είναι πιο ενημερωμένο σε μαρτυρίες και απόψεις.
         Το τρίτο και τελευταίο είναι φυσιολογικά πιο εστιασμένο στους ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ και πώς αυτοί είναι κομμάτι του χειρότερου ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

       • blackpanther, δε διάβασα κάπου στο σχόλιο του αζ να αναφέρεται σε κάψιμο σουπερμάρκετ από αναρχικούς, τουρκικά βαν ή σπίτια μεταναστών ή σε ενοχές εξαιτίας αυτών αλλά σε ενοχές σχετικά με το θάνατο των 3-4… φαίνεται να του φορτώνεις κάτι που δεν είπε και από πάνω τραβάς και πιστόλι…

        πιστόλι μπορούν να τραβήξουν κι άλλοι όμως. έχει νόημα να γινει της πουτάνας εδώ μέσα; λάθος, σβήστε το της πουτάνας και αντικαταστήστε με «του tvxs»…

        άμα είναι να γίνει του tvxs καλύτερα να πάμε εκεί, που μπορούν και να μας διαγράψουν, γιατί αλλιώς δεν έχει πλάκα…

        • κριτική που χρησιμοποιεί το :»“Γιατί δεν αναζητάς βοήθεια από κάποιον επαγγελματία του κλάδου ψυχικής υγείας;”
         δεν είναι κριτική αλλά αίσχος.
         Δες και τα από πάνω που έγραψα…

         • και αυτός σου είπε Το μυαλό σου φαίνεται να παίρνει πολύ περίεργα μονοπάτια ώστε να μην σκεφτεί το εξής: ό,τι απ’όπου & αν προήλθε η φονική επίθεση, η νομιμοποίηση της δώθηκε de facto (_όχι_ de jure) από τον αναρχικό χώρο. Τόσο με την ανοχή, όσο & με το μετέπειτα σκύλεμα των νεκρών από ένα σωρό υπερεπαναστάτες.

          αυτή είναι η άποψή του επί του θέματος…

          δε χρειαζόταν να ρίξει και αυτός την πιστολιά αλλά με τον κλάδο ψυχικής υγείας θεωρεί προφανώς ότι βλέπεις πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν…
          δε χρειάζονται οι προσωποποιήσεις αλλά κι εσύ είδες σκουλήκια, αλήτες, ξεφτίλες κτλ…

          οι εκατέρωθεν πιστολιές δε θα οδηγήσουν πουθενά, τουλάχιστον ποτέ σε κάτι γόνιμο…
          και το κυριότερο… όταν παίζουμε πιστολιές είναι σαν να ξεχνάμε ότι είμαστε σε ένα δημόσιο χώρο που υπάρχουν κι άλλοι…
          ειναι σαν να τους διαγράφουμε απο το κάδρο…

          • τι να κάνουμε κυρία κούλα… πού να βαράμε; αφού είμαστε δηλωμένοι φαν του -παρακρατικού- πράκτορος ΘουΒου…

          • Το μυαλό σου φαίνεται να παίρνει πολύ περίεργα μονοπάτια ώστε να μην σκεφτεί το εξής: ό,τι απ’όπου & αν προήλθε η φονική επίθεση, η νομιμοποίηση της δώθηκε de facto (_όχι_ de jure) από τον αναρχικό χώρο. Τόσο με την ανοχή, όσο & με το μετέπειτα σκύλεμα των νεκρών από ένα σωρό υπερεπαναστάτες.»»»»

           Πότε ο αναρχικός χώρος νομιμοποίησε ντε φάκτο να καις τράπεζες όταν υπάρχει κόσμος μέσα?
           και πότε νομιμοποιησε να περιλούζεις βιβλιοϋπαλλήλους με βενζίνη, να καις μαγαζιά μεταναστών και τούρκικα βαν;για να μην αναφέρω πότε νομιμοποίησε να ΚΑΙΣ σουπερμάρκετ αντί να τα απαλλοτριωνεις;
           ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…
           Όλα αυτά ανήκουν στην φασιστική παράδοση που καίει ζωντανούς ανθρώπους και δεν αναγνωρίζει καμιά αξία στην ανθρώπινη ζωή…

          • τον διαγράφουμε κι οι δύο να το φχαριστηθεί… δεν είναι θέμα…

          • μα δεν μπορείτε να διαγράψετε κάποιον που ποτέ δεν έγινε μέλος…
           αχαχαχαχχ

           αυτά είναι όμως… φτιάξαμε ένα μπλογκ και νομίσαμε ότι γίναμε coolογλου…

           κυκλοφορείτε και με υβριδικό lexus suv, κυρία κούλα;

          • ποια γράμματα κυρία κουλα; γιατί το suv βγαίνει από το suvlucky…
           αχαχαχαχ

          • Παλι με το σουβλατζίδικό μου ασχολείστε; Μήπως θέλετε να το απαλωτριώσετε κι αυτό; Αίσχος…
           😛

   • έκανα έντιτ το παραπάνω σχόλιο και αφαίρεσα απαράδεκτους χαρακτηρισμούς παρόλο που ήταν απαράδεκτη η απάντηση του Αζ.
    Δεν νιώθω ωραία να χαρακτηρίζω άσχημα συνομιλητές μου και τώρα που είμαι πιο ήρεμος δεν μου άρεσαν οι βρισιές που εκτόξευσα…

    • blackpanther

     θα ήταν προτιμότερο.. αντί για έντιτ.. να έγραφες ότι τους παίρνεις πίσω τους χαρακτηρισμούς..

     γιατί πολύ απλά δε μπορούν όλοι να κάνουν έντιτ στα σχόλιά τους.

 4. Ουφ το διαβασα!!!
  ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ…….
  στη χουντα του Παπαδοπουλου δεν ειχε ιντερνετ και στο καθε οικοδομικο τετραγωνο,τηλεφωνο και τηλεορασεις,ειχαν δυο-τρεις ,παρ’ολ’αυτα η χουντα επεσε!
  (αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ειμαι και υπερ της λογοκρισιας των μεσων)

 5. Δεν ξερω που ανηκουν οι δολοφονοι.Ποιοι εχουν ευθυνες και ποιοι οχι.Αν τελικα εγινε κατευθυνομενο ολο αυτο(θελω να το πιστεψω) η αν απλα «ετυχε».
  Με την παρεα μου την Τεταρτη και την Πεμπτη πιασαμε μια ναλογη κουβεντα.Δεν αντεχαμε να την συνεχισουμε κι αλλη μερα.Αλλα πηραμε μια αποφαση.Δεν αφηνουμε κανεναν αβοηθητο στον δρομο,και δεν επιτρεπουμε σε κανεναν απο οπου και αν προερχεται να βλαψει ανθρωπους.
  Στα φρυδια μας οι ιδεολογιες,και οι αξιες και ολα.Η ανθρωπινη ζωη ειναι πλεον και επισημα η κινητηριος δυναμη μας.
  Ελεος με τις αναλυσεις επι αναλυσεων(δεν εναφερομαι σε σενα πανθηρα.)
  Οτι εγινε εγινε.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.Και μαθαινω.Και διατηρω την αξια της ελευθερης ζωης ως υπερτατη.Στην επομενη πορεια που θα κατευει η παρεα μου και εγω θα εχουμε στον νου μας δυο φορες τον διπλανο μας.ΚΑι δεν θα ειμαστε οι μονοι.

  Χαμογελατε…

 6. Απο την παρενθεση «(δεν θα μπορούσε βέβαια να είναι έτσι γιατί αυτοί κεκλεισμένων των θυρών τα λένε πολύ πιο άγρια!)» ειναι φανερο οτι ειναι υποθετικος ο διαλογος

 7. πωπω κοιτα ποστ που μαζευτηκαν! μαλλον διαβαζω αργα αφου η απαντηση μου ηταν για το 1ο ποστ της κουλας 😀

 8. Ρε τον «χώρο», ούτε κόμμα να ήταν, μακελάρηδες ο ένας, «νομιμοποίηση» ο άλλος. Που να μην έβγαζαν ανακοινώσεις οι περισσότερες συλλογικότητες και με αρκετή αυτοκριτική μάλιστα… τότε μάλλον θα τις γράφανε άλλοι για το χώρο και με το ζόρι.. Σουρεαλισμός γενικότερα.. Για να μη μιλήσω για τα αδιάβαστα και αστοιχείωτα της «επανάστασης»… ο κακός χαμός..
  Προβοκάτορες από εδώ, εργατικό ατύχημα από εκεί, απώλειες πολέμου παρακάτω… έχουν χάσει πλέον και οι έννοιες την αυθεντική σημασία τους..

  Ζούμε τη δικτατορία της σκοπιμότητας. Άλλος από εδώ άλλος από εκεί. Ότι ακριβώς θα ήθελε τη δεδομένη στιγμή το ΔΝΤ. Πάλι καλά που το κοινό σύνθημα λέει «λαός ενωμένος ποτέ νικημένος.»

  Πάντως είναι «παρήγορο» που μέσα σε όλο το μπάχαλο -των μπάχαλων- υπάρχουν και κάποια σημεία που οι απόψεις εφάπτονται. Οι αναρχικοί φταίνε για όλα τελικά.Όχι απλά οι αναρχικοί. ΟΛΟΙ οι αναρχικοί. Χτύπα και εσύ έναν αναρχικό ακόμα και όταν κάνει μόνος του τη αυτοκριτική του. Μπορείς. Είναι διαχρονικά επίκαιρο, δεν κοστίζει τίποτα και δεν υπάρχει περίπτωση να σου ζητήσει κανείς το λόγο αύριο μεθαύριο. Όταν μας συμφέρει πολιτικά οι αναρχικοί «είναι πολύ σκόρπιοι» δεν είναι ένα ενιαίο σύνολο και «δεν έχουν συγκρότηση». Όταν μας συμφέρει αλλιώς τότε φταίνε όλοι ανεξαιρέτως γιατί ανήκουν στο κόμμα της αναρχίας ένα πράμα.
  Αντί η κουβέντα να γίνεται με όρους πολιτικής για τους στόχους του ευρύτερου κινήματος αλλά και της κίνησης στο δρόμο, ακούμε αριστερά και δεξιά από θεωρίες συνωμοσίας και Μπογιοτοπουλισμούς μέχρι Νετσαγεφισμούς β΄διαλογής με οσμή σάπιου δεινόσαυρου και όψη Φρέντυ Κρούγκερ στα θρανία.

  Πάντως καλά τα κατάφεραν τα «παλικάρια».
  Ακόμα ένα δυο τέτοια και τέλος ο Αναρχισμός στη χερσόνησο του Αιγαίου..

  «Είναι πιο δύσκολο να ζήσεις ως επαναστάτης παρά να πεθάνεις ως τέτοιος»..

  λόγια συντρόφου

  Ο Μπακούνιν είχε πει ότι «ο άνθρωπος είναι πραγματικά ελεύθερος μόνο όταν βρίσκεται ανάμεσα σε ίσους ανθρώπους το ίδιο με αυτόν.»

  Αν επιλέξει κανείς το θάνατο ο ίδιος, μπορεί να είναι και πράξη ελευθερίας. Αν όμως δεν επιλέγει ο ίδιος να πεθάνει και αυτό γίνεται -χωρίς π.χ. να είναι άρρωστος- τότε πολύ απλά είναι εξουσιαζόμενος από αυτόν που του προκαλεί τον θάνατο. Όταν είναι κάποιος νεκρός είναι απλά νεκρός. Ούτε παράδεισος, ούτε βλέπει από κάπου ψηλά ούτε τίποτα. Απλά νεκρός.
  Τα «παλικάρια» δεν είχαν καμιά ελευθερία στο μυαλό τους και για κανέναν. Είναι μάλιστα να αναρωτιέται κανείς για το αν είναι τελικά και οι ίδιοι «ελεύθεροι».
  Το τραγικό είναι ότι οι ελάχιστοι υπερ-Νετσαγιεφολάγνοι καταφεύγουν εδώ και μια εβδομάδα στα επιχειρήματα όχι συντρόφων αναρχικών αλλά του Ριζοσπάστη και κάποιων αρθρογράφων όπως είναι ο δικός μας Πάνθηρας, οι οποίοι δεν προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.
  Σύμπτωση? Η απλά νομοτέλεια λόγω έλλειψης επιχειρημάτων? Ο καλός ο Μπολσεβίκος τα αλέθει όλα λέω εγώ..
  Ευτυχώς για το αναρχικό κίνημα που υπάρχουν και οι σύντροφοι των συλλογικοτήτων που απέδειξαν με τη στάση τους ότι το κίνημα έχει και θέλει να έχει επαφή και με το κόσμο και με τις πραγματικότητες του.

  «Όσο περισσότερη βία, τόση λιγότερη επανάσταση»

  και ούτε και θυμάμαι ποιος το είπε…κάποιος Γάλλος ..χέστηκα κιόλας, δίκιο είχε..

  • Επανάσταση σημαίνει καταρχήν να μην αφήσεις ιδοκτησία στις τράπεζες, στην ενέργεια, τις τηλεπικοινωνίες, το νερό, τι μεγάλες κατασκευές, τα πλοία.
   Για να μην αφήσεις αυτή την εξουσία στους αστούς μπορεί να χρειαστεί να την πάρεις στα δικά σου χέρια, ασχέτως με τον τρόπο που εσύ θα δομήσεις τη λειτουργία αυτών των βασικών τομέων του κεφαλαίου, δηλαδή των τραπεζών, της ενέργειας, των τηλεπικοινωνίων, του νερού, των πλοίων κλπ.

   Αυτό μπορεί να χρειαστεί από καθόλου βία μέχρι
   εμφύλιο πόλεμο. Εξαρτάται από τις ιστορικές συγκυρίες και από το πόσο είναι διατεθιμένοι οι αστοί να αφήσουν τα παραπάνω που ανέφερα από τα χέρια τους.

   Το κίνημα δυστυχώς έχει βάψει τα χέρια του με αίμα. Και είναι φυσικό αυτό να μας οδηγήσει στην περισυλλογή. Τι κόσμο θέλουμε να χτίσουμε;

   Κι ένα σοβαρό πρόβλημα που μπαίνει θεωρητικά και πρακτικά είναι το εξής: Αν υποθέσουμε ότι οι συνιστώσες του κινήματος δεν είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους και αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο στον αναρχικό χώρο, τι γίνεται μετά από αυτό το περιστατικό;
   Τι γίνεται δηλαδή με τις μηδενιστικές συνιστώσες του κινήματος, οι οποίες έχουν τη βία και την καταστροφή ως αυτοσκοπό;
   Πέρα από τις όποιες συλλογικές αυτοκριτικές, οι άνθρωποι σαν τον Hit and Run που έγραψαν εδώ μέσα τελευταία μήπως άλλαξαν γνώμη για τη βία και τις καταστροφές;

   • ρε συ Κιχώτη…
    «το κίνημα δυστυχώς έχει βάψει τα χέρια του με αίμα…»
    ούτε ο Πρετεντέρης δηλαδή τέτοια δήλωση…
    Βέβαια για σένα κίνημα μπορεί να είναι και το «αντάρτικό πόλεων» που λένε και μερικοί, οπότε πάω πάσο…
    Κανένας νηφάλιος έχει απομείνει ή όλοι ή του ύψους ή του βάθους;;;;;;
    Σας λέω, κάντε διάλλειμα,καμιά φορά χρειάζεται απόσταση για να κρίνεις τα γεγονότα και να καταλήξεις σε πολιτικά συμπεράσματα…

    • Δεν ξέρω ρε Jaquou, αλλά νομίζω αυτή είναι η πραγματικότητα.
     Εντάξει τον Πρεντεντέρη αν καίγανε ζωντανό δε θα έγραφα τέτοια ατάκα.

     Θες με κάθε τρόπο να πιστεύεις ότι αυτοί που έκαψαν την τράπεζα δεν είχαν καμία σχέση με το κίνημα και ότι πρέπει να αποποιηθούμε κάθε ευθύνη, γιατί δεν ήμασταν εμείς.
     Εμ, εγώ το αντίθετο ακριβώς λέω: ότι αυτοί που κάψανε την τράπεζα ήταν μέσα στο κίνημα.

     • Το πρόβλημά Κιχώτη είναι ότι έχεις μπερδέψει το κίνημα με τα αυτιστικά μηδενιστικά μπαχαλάκια… αυτοί ποτέ δεν ήταν το κίνημα… Αλλά μιας και παίξαν κατά καιρούς στις πλάτες μας θα πρέπει να κάνουμε κάποια στιγμή πολιτική κριτική στο κριτήριο που αφελώς τους θεωρούσε εν δυνάμει συμμάχους… Τέλος πάντων, έχω ψιλοκουραστεί… Το κίνημα εκτός από τον καθένα μας είναι τόσες συλλογικότητες, οργανώσεις, κόμματα που έγραψαν τόσες και τόσες ανακοινώσεις με προσπάθεια πολιτικής κριτικής και αυτοκιριτικής αλλά και ανάλυσης της πολιτικής κατάστασης και πρότασης για τη συνέχιση του αγώνα… Αν νομίζεις ότι θα καταλήξω να αποδεχτώ για σύμμαχο και μέρος του κινήματος τον κάθε χουλιγκάνο επειδή μιλάει στο όνομα της «επανάστασης» κάνεις λάθος. Δηλαδή ή θα έχουμε συλλογική ευθύνη ή θα είναι φασίστες παρακρατικοί Ωμέγα; Την περίπτωση να υπάρχει και άλλος δρόμος στη συζήτηση, πολιτικα πιο νηφάλιος και αποτελεσματικός, δεν την έχει σκεφτεί κανείς;

      • Δεν ξερω αν βοηθαω στην συζητηση,αλλα θεωρω τελειως διαφορετικο το σπασιμο της τραπεζας απο «καποιον» ο οποιος περιδιαβαινει διπλα σε μπλοκ,και με το που κυνηγηθει τσουπ,μπαινει μεσα στο μπλοκ,και μετα παλι εξω,και τελειως διαφορετικο το σπασιμο που εχω επενειλειμενως βιωσει,οπου αφηνεται η πορεια να προχωρησει και μια ομαδα επιδιδεται(καμια φορα ισως υπρερβολικα) σε σπασιμο «στοχων».

       Στην πρωτη περιπτωση διακρινω απλα διαθεση για μπαχαλεμα,ενω στην δευτερη μπορω ανετα να δικαιολογησω πολιτικη σταση.

       Χαμογελατε…

     • λοιπόν δεν είχαν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το κίνημα κι αν είχες κάνει μια μεγαλύτερη έρευνα θα το ήξερες ήδη…Συμβαίνει κάποιες φορές ξέρεις να λειτουργεί και το παρακράτος όταν το κάστρο του συστήματος πολιορκείται…

      • αυτό απάντησα στον κιχότη.
       τώρα απαντώ στην ζακού:
       στην αρχή και γω νόμιζα ότι ήταν αντικοινωνικοί μηδενιστές που σε μια εξέγερση μισού εκατομμυρίου έκαναν το κομμάτι τους και με δεδομένη την φρίκη ότι υπήρχαν άνθρωποι κλειδωμένοι,χωρίς εξοδους κινδύνου και χωρίς πυρασφάλεια αυτοί κατάφεραν και έκαψαν κόσμο.
       Τώρα είμαι σίγουρος ότι είναι παρακράτος και αν ο αναρχικός χώρος δεν θέλει να αντιμετωπίσει ΣΟΒΑΡΑ αυτήν την πιθανότητα τοσο το χειρότερο για αυτόν.
       Πάντως 20 ΜΑΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ…

    • Αποστασιοποίηση, περιφρούρηση, ξύλο αν χρειαστεί.

     Με αυτό εννοώ ότι τη διαφοροποίηση την κάνουμε ΤΩΡΑ.

     Πριν ήμασταν μαζί, τώρα όχι.

     Αυτή είναι η τοποθέτηση που κάνω και η διαφωνία μου με τη Jaquou.

   • «Το κίνημα δυστυχώς έχει βάψει τα χέρια του με αίμα»
    Στα είπε και η ζακού αλλά θα σου τονίσω κι εγώ ότι δεν απολογούμαι για κανένα παρακράτος και για κανέναν μισάνθρωπο αντικοινωνικό μηδενιστή που δεν σέβεται ζωές.
    Όχι μόνο δεν απολογούμαι αλλά την επόμενη φορά που θα συναντήσω τέτοιους θα είμαι ανελέητος.(και πίστεψε με ξέρω -και με την εμπειρία της 5 ΜΑΗ-να κάνω διάκριση μεταξύ «αθώων» μπάχαλων που έχουν δράσει χρόνια ολοκληρα χωρίς να κινδυνεύσουν ζωές και παρακρατικών ή δολοφόνων μηδενιστών…)

  • Να σε πω Γαλαξία, άσε κάτω τους Μπολσεβίκους, τι σου φταίνε κι αυτοί; Βλέπεις κανέναν εδώ γύρω; αν είναι να τον δείρουμε 😛
   Εγώ πάλι λέω να το γυρίσουμε στην τέχνη για καμπόσους μήνες, μπας και ξελαμπικάρουμε λίγο 😉

  • Αν εννοείς εμένα για τον όρο μακελάρηδες εννοούσα μεγάλη μερίδα ψυχολόγων και την αντίληψη που έχουν πάνω στη ψυχική υγεία. Αν ήσουν πιο προσεκτικός και δε βιαζόσουν να βγάλεις συμπεράσματα θα έβλεπες πως απαντούσαν στον az.

   Το τι γίνεται στον χώρο των αντιεξουσιαστών εξ’ αφορμής της δολφονίας δεν είναι δικό μου ζήτημα κι ασφαλώς δεν θα κάτσω να μοιράζω δεξιά κι αριστερά συμβουλές και γιατροσόφια.

   Για να ξέρουμε και τι λέμε…

  • «Το τραγικό είναι ότι οι ελάχιστοι υπερ-Νετσαγιεφολάγνοι καταφεύγουν εδώ και μια εβδομάδα στα επιχειρήματα όχι συντρόφων αναρχικών αλλά του Ριζοσπάστη και κάποιων αρθρογράφων όπως είναι ο δικός μας Πάνθηρας, οι οποίοι δεν προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο»

   Θα μου δώσεις παραδείγματα;
   Έχω κάνει ανελέητη κριτική στον Νετσάγιεφ από πολύ παλιά όταν κάποιοι του «χώρου» τον θεωρούσαν σύντροφο τους και αγωνιστή της Αναρχίας.
   Τον νετσάγιεφ τον θεωρώ πρωτοφασιστική φιγουρα και τον έχω ξεμπροστιάσει όσο κανένας άλλος ξεσκεπάζοντας τα δικά του κείμενα.
   Εσύ θα με χαρακτηρίσεις πολιτικά και θα πεις από που προέρχομαι;Τώρα πρόσεξα τι έγραψες και έχω φρικάρει!Σε έχω χαρακτηρίσει ποτέ μου πολιτικά και έχω πει ότι δεν είσαι αναρχικός ή αντεξουσιαστής;Εσύ με ποιο δικαίωμα το κάνεις;
   Θα ήθελα να απαντησεις σε αυτά…
   ΦΙΛΙΚΑ

   • ΚΑΙ έχω και μια υποψία ότι δεν διαβάζεις προσεκτικά και όπως πρέπει τα κείμενα μου αλλά επιπόλαια και διαγώνια.
    Αλλιώς δεν θα έγραφες αυτά που έγραψες.
    Θα σε παρακαλούσα να διαβάζεις πιο προσεκτικά τι γράφω πριν παρεμβαίνεις στην κουβέντα για να μου πεις ότι τροφοδοτώ υπερνετσαγιεφικούς.
    Αν εσύ θέλεις να αποκλείσεις την πιθανότητα ότι 5 ΜΑΗ έδρασε παρακράτος είναι δικαιωμα σου αλλα μην προσβάλεις έτσι ανθρώπους που έχουν κάνει τεράστια έρευνα ώστε στο τρίτο κείμενο τους να το προβάλουν ως βεβαιότητα.

    • και θέλω να μου εκθέσεις και ποια είναι τα επιχειρημάτα «των συντρόφων αναρχικών»
     Να αθωώσουν τον Βγενόπουλο;
     Να αποδώσουν συλλογικές ευθύνες ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ;
     Να μιλάνε για «παράπλευρες απώλειες»
     (ΤΑ 3 ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΓΩΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…)
     Ποιά είναι επιτέλους αυτά τα επιχείρηματα των συντρόφων αναρχικών που αναφέρεις γενικόλογα;
     Η ανακοίνωση της ΑΚ που ξεκινά με:
     αλήθεια νο1 οι διαδηλωτές δολοφόνησαν εργαζόμενους!!!!!!?????;;;;;;

     Θέλω να μάθω γιατί πηγαίνοντας προχτες στην συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ πήρα αναρχικές προκηρύξεις που ήταν στο πνεύμα των κειμένων μου.
     Πες συγκεκριμενα γιατί η συζήτηση είναι πολύ συγκεκριμένη…

      • και να στο πω κι αλλιώς για όλους αυτούς που κάνουν ΑΦΗΡΗΜΕΝΕΣ αναλύσεις για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ γεγονότα:όποιος πιστεύει ότι σε συνθήκες παλλαϊκής εξέγερσης δεν δρά το παρακράτος τότε είναι τρομερά αφελής και ανιστόρητος.
       Όποιος πάει να απομονώσει την δολοφονία των ανθρώπων που ήταν κλειδωμένοι στην μαρφίν από το γενικότερο σχέδιο αντιεξέγερσης τότε δεν ξέρει τι είναι ΔΝΤ-Μεγαλοτραπεζίτες.
       Όποιος τώρα κανει αφηρημένες αναλύσεις για συγκεκριμένα γεγονότα τότε δεν είχε επαφή με τα συγκεκριμένα γεγονότα.
       Όποιος ακόμη δεν μπορεί να ξεχωρίσει παρακρατικούς από τρελομπαχαλους τότε δεν έχει ιδέα από παρακράτος και τρελομπάχαλους…
       Αυτοί που τώρα κάνουν αναθεώρηση της Ιστορίας της εξέγερσης του Δεκέμβρη και λένε ότι «τυχαία» τότε δεν είχαμε νεκρούς όπως τώρα να τους θυμίσω ότι στην στατιστική όταν ένα ζάρι φέρνει εξάρες 5.000 φορές συνεχόμενα τοτε δεν έχουμε τύχη αλλά ειδικα διαμορφωμένο ζάρι.
       Αν οι ίδιοι τώρα θεωρούν ότι «τυχαία» ήρθε εκείνη η ζαριά που αποφύγαμε τον Δεκέμβρη σε μέρα που πολιορκόταν η βουλή, υποτιμάνε πώς σκέφτεται μια άρχουσα τάξη , πόσο δολοφονική μπορεί να γίνει για να προστατεύσει τα συμφεροντα της και πόσο αυτή η άρχουσα τάξη προσδοκούσε να υπάρχουν νεκροί για να αποφύγει την κλιμάκωση της εξέγερσης.
       Με τους τρελομπάχαλους δεν έχω σχέση και ούτε ποτέ μου πάω στο γήπεδο για να τους ξέρω.
       Τον μηδενισμό ως άποψη τον παλεύω παθιασμένα εδώ και χρόνια αλλά να είμαστε συγκεκριμένοι για συγκεκριμένα γεγόνοτα!Αυτό απαιτείται τώρα αν θέλουμε να προχωρήσουμε και όχι να αφήσουμε την ηθική και πραγματική πρωτοβουλία στους δήμιους μας…

 9. ουφ!
  αμαν, blackpanther, καταφερα και το διαβασα ολο επιτελους… 🙂

  ειναι καλο κειμενο, πολυ καλο, γεματο αγαπη για την εξεγερση και παθος, ισως υπερβολικο παθος, αλλα μια χαρα, αλλωστε…τι ειναι η υπερβολη στο παθος, υπαρχει υπερβολη σ αυτο; μηπως το παθος δεν ειναι απο μονο του μια «υπερβολη» (για τους συνηθισμενους ανθρωπους)… 🙂

  πολυ καλο λοιπον το κειμενο, θα μπορουσες παντως να το συμπτυξεις καπως, ωστε να μην ειναι τοσο μεγαλο και να διαβαζεται ευκολοτερα 😉

  απο την πρωτη στιγμη, σκεφτηκαμε πολλοι οτι ειναι παρα πολυ πιθανο (το πιθανοτερο!) να ειναι προβοκατσια. βεβαιο δεν ειναι ομως και μαλλον δε θα μαθουμε ποτε.

  λες πολυ σωστα:
  «Καταφεραν ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ να συντρίψουν αυτήν την μεγαλειωδη ενότητα, να κάνουν όλες αυτές τις εκατοντάδες χιλιάδες φωτεινά, αποφασισμένα, οργισμένα πρόσωπα να γυρίσουν σπίτια τους θλιμμένα, ηττημένα, απογοητευμένα, μια μέρα που ξεκίνησε ως γιορτή, νίκη, ενθουσιασμός»
  δυστυχως ετσι ακριβως ειναι και χειροτερα…

  λες παρακατω:
  «Τώρα με τέτοια συντονισμένα δολοφονικά κόλπα κράτους και παρακράτους και εξελιγμένες τεχνικές μαζικής ψυχολογίας και χειραγώγησης δεν αποκλείω καθόλου ο μαλάκας ο Ελληνας που πάντα έψαχνε υπεκφυγές, άλλοθι και ευκολίες να έχει τρομάξει τόσο που να μην έχει αξιοπρέπεια πια. Αυτό ήθελαν κι αυτό έκαναν. Να μην μείνει αξιοπρέπεια, τσίπα, να ξαναγυρίσει στον αδιάφορο ατομισμό του και στην ζητιανιά όπως το είχαν τοσο καιρό»
  !!!!! ειναι αυτο ακριβως που σκεφτηκαμε (και φοβομαστε) πολλοι… 😦

  τωρα, οσον αφορα στο indymedia… … …
  δεν ξερω τι να πω. δεν ξερω τι γινεται. αρχικα μου φανηκαν υπερβολες αυτα που λες. και μαλλον ειναι. ομως… … …

  παντως, αν θες να δεις τι γινεται, πηγαινε σ αυτη την ερμη τη συνελευση τους (νομιζω, γινεται καθε κυριακη; γινεται ακομα; ιδεα δεν εχω…)

  ειναι οντως περιεργο που κοβονται τοσο πολλα και μαλιστα σωστα και καλα και χρησιμα και νηφαλια σχολια και αφηνονται ΜΟΝΟ αυτα που στρεφονται προς ορισμενη κατευθυνση και εκφραζουν συγκεκριμενη αποψη (με διαφορες παραλλαγες). εχω παντως μια εξηγηση -που δεν εχει να κανει με την υποτιθεμενη χουντοποιηση του- αλλα δεν μπορω να την αναφερω εδω.

  την τελευταια φορα παντως που εγραψα εγω σχολιο, ηταν την…πρωτομαγια (πριν δηλαδη τη μεγαλειωδη πορεια και τα τραγικα γεγονοτα) για ενα ασχετο και πρακτικο ζητημα και μου το…εκοψαν. απορησα, γιατι…
  xmmmmmmmm….
  αν θες, σου λεω τι ηταν…

  κατα τα αλλα, επιμενεις -και δικαιωμα σου- οτι οι νεκροι ηταν 4, ενω και ο νομος και η λογικη μιλουν για 3.

  για το κινημα παντως, μετα απο ολα αυτα, εγω δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη. νομιζω οτι αυτο που ηθελαν το πετυχαν. μακαρι να κανω λαθος.

  • η ΖΩΗ λέει ότι ήταν 4 και όπως έγραψα εγώ δεν θα σβήσω το γεγονός ότι δολοφονηθηκε έγκυος που δεν ήθελε να κάνει έκτρωση στο παιδί της…
   Απο κει και πέρα όλα είναι ρευστά και η μαζική ψυχολογία αλλάζει από ώρα σε ώρα.
   Όταν ο κόσμος καταλάβει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τι του έστησαν στις 5 Μάη και πώς τον γύρισαν πίσω, τότε δεν τους σώζει τίποτε…

 10. Blackpanther δεν το διαβασα όλο αλλά θα το κρατήσω γιατί φαίνεται να αποτελεί ένα αναλυτικό χρονολόγιο και θα έχει σημαντική ιστορική αξία.

  Εν συντομία στασχόλια ξεχώρισα και συμφωνώ με τον Draluca kai μετά με τον rising galaxy. O kixwths μπορεί να «παρεξηγηθεί» αρχικά .. ελπίζω στο τέλος να «συμφωνεί» μ’ αυτό που είχα γράψει κι εγώ ..αρχικά «παγωμένος»:

  ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΛΙΑΣΩ…
  ΘΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΩ,
  ΘΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΩ
  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ,
  ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩ.

  πιστευω ότι και την ανθρωπινη αξιοπρέπεια υπερασπίζομαι και την μαχητικοτητα απεναντι σε τρομοκρατικές ενεργειες, που θετουν σε κινδυνο ζωές, μοχθο, και κοινούς στόχους για τις ανάγκες των πολλών..

  • Ώπα… για μισό, διευκρίνιση…
   θα βγάλεις κουκούλα και θα φωτογραφίσεις κάποιον που πετά μολότοφ και πέτρες στα ΜΑΤ στο Σύνταγμα;
   αυτόν που στήνει οδοφράγματα;
   πως θα καταλάβω ότι εσύ δεν είσαι ασφαλίτης;

   • μμμμ
    οντως….αυτο με την «αποκαλυψη»
    ειναι επικινδυνο παιχνιδι….
    Μπορει ευκολα να παρεξηγηθει.

    Χαμογελατε….

  • Ήρθε η ώρα να πέσουν οι κουκούλες σε μια φάση που πίσω από κουκούλες κρύβονται παρακρατικοί.
   Ας είμαστε στις 20 Μάη 1 εκατομμύριο και τότε κανείς δεν έχει ανάγκη από κουκούλες εκτός από το παρακράτος (και δεν εννοοώ την προστασία από χημικά κουκούλες…)
   Με τα πρόσωπα μας να καταλάβουμε την βουλή όπως με τα πρόσωπα μας πήγαμε να καταλάβουμε την χουντοβουλή στις 5 Μάη.
   Σύνταγμα δεν ισχύει στην ελλάδα, ούτε αυτό το συντηρητικό σύνταγμα που ίσχυε…

 11. H 5η Μάη ήταν αρχή – εμπρός για Γενική Απεργία διαρκή!

  Καμία συναίνεση με τους εμπρηστές της ζωής μας- Έξω το ΔΝΤ, η ΕΕ και η κυβέρνηση των λακέδων τους – Να διαγραφεί το εξωτερικό χρέος

  Οι εργάτες στην εξουσία – επαναστατική σοσιαλιστική διέξοδος από την κρίση

  Tίποτα δεν είναι ίδιο μετά τη Γενική Απεργία της 5ης Μάη και τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις μετά την πτώση της χούντας στην Αθήνα και σε όλες τις πόλεις της χώρας.
  Κυβέρνηση, ΔΝΤ, ΕΕ και διεθνείς Τραπεζίτες έλαβαν μια πρώτη, αλλά πρωτοφανή για τα τελευταία 30 χρόνια, μαζική και μαχητική εργατική απάντηση ενάντια στα αλλεπάλληλα πακέτα αντιλαϊκών μέτρων που επιβάλλει το άτυπο ελληνικό χρεοστάσιο.
  Γι’ αυτό την επόμενη ημέρα:

  Η “διεθνής” του κεφαλαίου έσπευσε να προλάβει τη “μετάδοση” του ελληνικού χρεοστασίου στα άλλα υπερχρεωμένα κράτη της Ευρώπης και όλου του κόσμου, συστήνοντας στην ευρω-ζώνη ένα γιγάντιο μηχανισμό διάσωσης του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου καπιταλισμού που εισέρχεται σε μια νέα φάση κρίσης, πολύ μεγαλύτερης από την προηγούμενη.

  ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, αφού τυμβωρύχησαν σε βάρος των αδικοχαμένων υπαλλήλων της Marfin, συγκρότησαν ένα εντελώς εύθραυστο Διευθυντήριο “εθνικής συναίνεσης” που στο όνομα της ανάκτησης της χαμένης πολιτικής “αξιοπιστίας” της σαπισμένης δημοκρατίας τους, δολοφονούν όσα δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων απέμειναν και βάζουν πλάτη για την εφαρμογή όλων των αντιλαϊκών μέτρων που ζητούν το ΔΝΤ, η ΕΕ και οι Έλληνες καπιταλιστές, οι πραγματικοί εμπρηστές της ζωής μας.

  Καμία ευρωπαϊκή ή διεθνής “γραμμή άμυνας στην κερδοσκοπία” στα πλαίσια αυτού του συστήματος δεν μπορεί να εμποδίσει την ορμή της γενικευμένης καπιταλιστικής χρεοκοπίας και την καταστρεπτική δυναμική της στις εργατικές κατακτήσεις στη δουλειά, την υγεία, την ασφάλιση και τις λαϊκές ελευθερίες, αλλά και στο “δημοκρατικό” καθεστώς που οικοδομήθηκε μαζί με το “κοινωνικό κράτος”.
  Το βάθεμα της ύφεσης στην Ελλάδα, η εκτόξευση της ανεργίας πάνω από 15% και του εξωτερικού χρέους στο 150% του ΑΕΠ τα επόμενα δύο χρόνια -παρά τις λαϊκές θυσίες και τα γιγάντια δάνεια του ΔΝΤ και της ΕΕ- οδηγούν σε ένα χειρότερο χρεοστάσιο από εκείνο που “αποφεύχθη”, μαζί και στον κίνδυνο κυβερνήσεων “εκτάκτου ανάγκης” με δικτατορικού τύπου εξουσίες πάνω στη ζωή του λαού.
  Απάντηση στην κρίση δεν είναι ένα “λαϊκό” ή “αριστερό” δια-ταξικό μέτωπο με στόχο μια άλλη “φιλολαϊκή” ή “προοδευτική” κυβέρνηση στο έδαφος αυτού του καπιταλιστικού συστήματος που θα “επαναδιαπραγματευθεί το χρέος”, θα διαχειριστεί δηλαδή την χρεοκοπία του χωρίς να θίγει το σύστημα που χρεοκόπησε.
  Η εργατική τάξη δεν χρωστά τίποτα στους διεθνείς δανειστές-τοκογλύφους, ούτε στους βιομηχάνους και οποιουσδήποτε καπιταλιστές, ενώ το μόνο χρέος που έχει είναι η απαλλοτρίωση του κεφαλαίου και η πλήρης κοινωνική χειραφέτηση.
  Μόνο με την ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης και κάθε άλλης αστικής κυβέρνησης, τη συντριβή του κράτους και την απαλλοτρίωση του μεγάλου κεφαλαίου, με την κατάκτηση της πολιτικής εξουσίας από τους εργάτες, μέσα από τη μαζική και αυτο-οργανωμένη δράση τους μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για τη μόνη φιλολαϊκή λύση:

  Τη διαγραφή ολόκληρου του εξωτερικού χρέους, την εθνικοποίηση των τραπεζών και όλων των βασικών πυλώνων της οικονομίας, χωρίς αποζημίωση, κάτω από εργατικό έλεγχο και την αναδιοργάνωση της κοινωνίας σε νέες, σοσιαλιστικές βάσεις
  Την έξοδο από την ιμπεριαλιστική ΕΕ και την ΟΝΕ που καταρρέουν, την διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης των καπιτα-ληστών, για τις Ενωμένες Σοσιαλιστικές Πολιτείες της Ευρώπης και όλου του κόσμου!

  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
  EEK-Τροτσκιστές / http://www.eek.gr / eek@ath.forthnet.gr

  ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 28-29 ΜΑΗ – ΝΟΜΙΚΗ Αθήνας
  “Παγκόσμια καπιταλιστική κρίση & Ελλάδα”
  Παρασκευή 28/5, 7 μμ & Σαββάτο 29/5, 11 πμ
  διοργάνωση: ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ – εφημερίδα του ΕΕΚ – CRITIQUE – journal for socialist theory

 12. gia blackpanther1975
  diavasa OLO to keimeno kai ola ta sxolia…i prosopiki apopsi einai oti sto terastio mialo sou de xoraei o sapios mikrokosmos mas.se katalaveno kai eimai mazi sou se ola.Tora to poios thelei i de thelei psixiatriki ipostiriksi mporeis na to katalaveis opote mi xaneis to dromo sou kai asxolise me mikrotites…
  de ksero an einai to sosto meros gia na dimosiefseis kati tetoio, oute poio einai to sosto genikotera, alla tha ithela na paro kapoia komatia autou tou megaliodous (kai to leo me oli ti varitita tis leksis autis)keimenou kai na ta valo se kapoia blogs mipos kai ksestravothoun kapoioi…
  mono mia <> : prokite gia to indy pou ksafniastikes me tin antimetopisi ton diaxiriston tou.pisteveis oti i koinonia exei tin idia entimotita me sena?pisteveis oti apo tin imera pou ksekinise den to parakolouthousan?pisteveis oti den ikseran pote-pou kai ti tha ginei?lipame an sou gkremizo ta oneira alla akoma kai to indy einai allos enas <> tous. athela tou vevea alla EINAI. sto web na ksereis oti parakolouthite to kathe ti kai to sigkekrimeno apokliete na tous ksefevge kai auto sto leo apo piges dikes mou (oso feregio mporei na einai auto) kai oxi apo vlakies pou diavasa kapoiou athnikisti…
  KEEP WALKING BLACKPANTHER!!!
  kai se opoion den aresei as allaksei kanali…

  me ektimisi
  i psixanalitria tou
  (:D plaka kano P)

  • όπως ήδη έγραψα μπορείς να πάρεις ό,τι θέλεις και να το ποστάρεις οπου θέλεις όσον αφορά τα κειμενα μου…
   από κει και πέρα αυτό το διάστημα γράφω πολύ και τα κείμενα μου δεν έχουν την δομή που θα ήθελα να έχουν…
   όμως γράφω σε ατμόσφαιρα κατ’επείγοντος και δεν έχω ούτε την άνεση ουτε τον χρόνο να τα διαμορφώσω όπως θέλω…
   ίσως αργότερα όταν όλα θα είναι πιο ήρεμα…

 13. blackpanther, θα επαναδιατυπώσω τη διαφωνία μου όχι επειδή έχει σημασία ο αριθμός των νεκρών αλλά γιατί η αιτιολόγησή σου μπορεί να κρύβει κινδύνους.
  Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το έμβρυο είναι άνθρωπος, επειδή είναι ζωντανό και άρα όταν κάποιος σκοτώνει ένα έμβρυο σκοτώνει άνθρωπο. Μπορώ να το καταλάβω αυτό… Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς χάνει την ανθρώπινη ιδιότητά του, όταν θέλει να το σκοτώσει η ίδια η μάνα… Είναι σαν να μου λες ότι η έγκυος αποφασίζει πότε το έμβρυο αποτελεί άνθρωπο και πότε όχι… δλδ ποιος εξουσιοδοτεί την έγκυο να αποφασίζει πότε αυτό που κουβαλάει μέσα της είναι άνθρωπος ή όχι;

  Εδώ έχουμε καταργήσει τη θανατική ποινή -και σε καιρό πολέμου όχι μόνο σε περίοδο ειρήνης- πώς είναι δυνατόν τη μια να λέμε ότι το έμβρυο είναι άνθρωπος και μετά να λέμε ότι το έμβρυο επειδή δεν το θέλει η έγκυος χάνει την ανθρώπινη υπόσταση;

  Κινείσαι σε 2 αντίθετα άκρα, το έμβρυο ή άνθρωπος, όταν το θέλει η έγκυος, ή τίποτα όταν δεν το θέλει. Η ευκολία με την οποία ένας άνθρωπος μπορεί να γίνει τίποτα επειδή το αποφάσισε μια έγκυος ξέρεις πολυ καλά τι μου θυμίζει έτσι;

  Το έμβρυο είναι ζωντανό αλλά κάθε τι ζωντανό δε σημαίνει ότι είναι άνθρωπος. Αυτός που σκοτώνει μια έγκυο, δεν τιμωρείται για 2 ανθρωποκτονίες αλλά για 1 ανθρωποκτονία (=ισόβια κάθειρξη) και μια τεχνητή διακοπή κύησης(=θάνατος εμβρύου ποινή από 5 έως 20 χρόνια).

  Αυτή η διαφοροποίηση δεν υπάρχει ανάμεσα στο γεννημένο άνθρωπο και στον αγέννητο, ας πούμε, ούτε για να διευκολύνονται οι εκτρώσεις ούτε για να διευκολύνεται η δολοφονία εγκύων.

  Το επιχείρημα να ρωτήσουμε την έγκυο θυμίζει επιχειρήματα του τύπου να ρωτήσουμε τους γονείς της Αμαλίας Γκινάκη ή των θυμάτων του Πάσσαρη αν είναι υπέρ της θανατικής ποινής ή όχι… να ρωτήσουμε τους γονείς των παιδιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη αν ο οδηγός της νταλίκας πρέπει να τιμωρηθεί για ανθρωποκτονία με πρόθεση ή από αμέλεια, ο κατάλογος είναι ατελείωτος…

  ο αναρχικός χώρος δεν είναι κλαμπ να γράφονται τα μέλη του και να παίρνουν και καρτούλα μέλους… το ότι έχει προσπαθήσει η ασφάλεια να εισχωρήσει για να παρακολουθεί η να τον αλώσει είναι δεδομένο -γιατί αυτές είναι οι τακτικές της ασφάλειας- όπως είναι γνωστό ότι έχουν κυκλοφορήσει και μέσα στα πανεπιστήμια με σκουλαρικάκι στο αφτί, ολίγον τι αξύριστοι κτλ…

  Κανείς δεν αμφισβητεί ότι μπορεί να είναι προβοκάτσια. Τι θα γίνει όμως αν εμφανιστούν 3 δεκαοχτάχρονα και ομολογήσουν ότι το έκαναν; -με ή ανευ καθοδηγητή που μπορεί αυτός να είναι ο προβοκάτορας στην τελική.
  Θα τους πιστέψεις ή έχεις εναλλακτικό σενάριο και για αυτό το ενδεχόμενο; ή μήπως δε χρειάζεται το εναλλακτικό σενάριο γιατί δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να έχει συμβεί κάτι άλλο από το οποίο περιγράφεις ότι έγινε;
  Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο αυτοί που έβαλαν τη φωτιά να μην πρόσεξαν ότι υπήρχαν άνθρωποι μέσα γιατί μετά την πρώτη μολότοφ οι εντός του καταστήματος ανέβηκαν στους πάνω ορόφους και δε φαίνονταν πλέον όταν έχυνε μέσα στην τράπεζα το υγρό από το μπουκάλι;

  Δλδ έχουμε 2 σενάρια το πολύ, ή την τράπεζα έκαψε προβοκάτορας που ήθελε νεκρούς για να κατηγορηθεί το κίνημα ή την έβαλε όχι προβοκάτορας αλλά δεν πρόσεξε ότι υπήρχαν άτομα μέσα…

  το θέμα είναι ότι οι μπαχαλάκηδες μπορεί να είναι μόνο υποκινούμενοι από προβοκάτορες; αποκλείεται να μην είναι αλλά να είναι 15χρονα που με μηδενική πολιτική συγκρότηση τα έχουν κάνει μέσα στο μυαλό τους όλα άνω-κάτω και πιστεύουν ότι κάνουν έτσι επανάσταση; ικανοποιώντας τις ναρκισιστικές τους διαθέσεις και μόνο; σκέφτηκε κανείς ότι γιατί τέτοια άτομα ενώ δεν είναι αναρχικοί πραγματικά στην ιδεολογία θέλουν να αυτο-αποκαλούνται ή να φαίνονται ως τέτοιοι; ή μήπως τέτοια ερωτήματα ή αναζητήσεις έχουν απώτερο σκοπό τον αποπροσανατολισμό του κινήματος;

  Φυσικά και δεν ευθύνεσαι ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος αν κάποιοι μέσα στο μυαλό τους έχουν κάνει κάποια πράγματα άνω κατω…

  Μήπως όμως μερικές φορές επειδή δε θέλουμε να δεχτούμε ή να πιστέψουμε κάποια πράγματα, φτιάχνουμε σενάρια που είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα μας;

  Και μετά όποιον εγείρει ερωτήματα επειδή δεν διακατέχεται από βεβαιότητες -που μοιάζουν θρησκοληπτικού τύπου- τον κατηγορούμε ως ηττοπαθή και διάφορα άλλα;

  Γιατί και κάποιος μπορεί να σου πει ότι αυτά που γράφεις είναι κομμένα και ραμμένα ώστε να αποτιναχθεί αυτή η τάση-αίσθηση ηττοπάθειας ή αυτοενοχοποίησης που έχει δημιουργηθεί από το θάνατο των 3 υπαλλήλων και του εμβρύου.

  Και προφανώς κάποιοι έχουν τη αίσθηση οτι εξηγούμε τα γεγονότα ξεκινώντας από το σκοπό στον οποίο θέλουμε να πετύχουμε. Έχουμε φτιάξει ένα μικρόκοσμο για το πώς «πρέπει» να είναι τα πράγματα και μετά υιοθετούμε μόνο τα σενάρια που δικαιολογούν τα πιστεύω μας.

  Για μένα είναι πολύ δύσκολο να βγει ένας άνθρωπος έξω από το ιδεολογικό του πλαίσιο και να μπορεί να δει τα πράγματα και έξω από αυτό, όταν προσπαθεί να ερμηνεύσει γεγονότα και καταστάσεις που δε γνωρίζει από πρώτο χέρι. Εγώ δεν μπορώ να το πετύχω, αλλά τουλάχιστον προσπαθώ να αφήνω και ένα παράθυρο ανοιχτό -δεν εννοώ τον loophole…

  Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι διαθέσεις του τύπου ή έγινε λάθος, δεν ήξεραν τα παιδιά που έβαλαν τη φωτιά οτι υπάρχουν άνθρωποι μέσα, άρα ήταν δυστύχημα, μια κακή στιγμή, το ξεχνάμε γρήγορα για να μην ζημιωθεί η ψυχολογία του κινήματος κτλ που για μένα είναι μικροκομματική λογική του θεαθήναι και των πολιτικάντηδων αισχίστου είδους ή ήταν παρακρατικοί και άρα καθαρίσαμε…

  Και εγώ σου λέω ότι τη φωτιά την έβαλα εγώ, για να πω μετά ότι την έβαλαν παρακρατικοί -βγενόπουλος και κράτος μαζί…

  να υπήρχε δόλος και να μην ήταν παρακρατικοί αλλά μπαχαλάκηδες που το μυαλό τους είναι σούπα αποκλείεται; Και είναι απορίας άξιον πώς έγινε ή οι ποιοι τους έκαναν το μυαλό τους σούπα…

  οσο πιο γρήγορα ξεχαστεί το γεγονός, τόσο πιο γρήγορα θα ξανακλειδωθούν οι εργαζόμενοι σε κάποια άλλη τράπεζα στην επόμενη απεργία, τόσο πιο γρήγορα δε θα γίνει κανένας έλεγχος πυρασφάλειας στα κτίρια και τόσα άλλα…

   • μου αρέσει όπως γράφεις και καλά κανεις και θέτεις αυτά τα ζητήματα.
    Θα παρατήρησες ότι υποστήριξα την άποψη ότι είναι παρακρατικοί στο τρίτο κείμενο μου και όχι στα δύο πρώτα.
    Σε αυτά εστιάσα στις ευθύνες της εργοδοσίας και πώς μεθόδευσε και οργάνωσε τις συνθήκες ώστε ο κάθε αντικοινωνικός μηδενιστής να μπορεί να κάψει ανθρωπους.(κλειδωμένες πόρτες, απουσία πυρασφάλειας, απουσία εξόδων κινδύνου, εύφλεκτα υλικά κλπ) ΣΕ ΜΕΡΑ ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ όπου η ενέργεια του πλήθους είναι ανεξέλεγκτη.
    Σε αυτό και μετά από πολύ έρευνα, πολλές συζητήσεις, πολλές διασταυρωμένες μαρτυρίες κατέληξα ότι είναι παρακρατική ενέργεια νέου τύπου.
    Εμφανίστηκαν ομάδες (όχι με 15χρονα ή 18χρονα!) που με επαγγελματικό τρόπο έκαναν ό,τι έκαναν.
    Πρόσεξε αυτήν την λεπτομέρεια απο μαρτυρία 50χρονης:όταν είδε αυτήν την ομάδα της φάνηκε περίεργη και παρατήρησε ότι είχαν μια ενέργεια διαφορετική από τρελομπάχαλους.
    Όταν τους ρώτησε:»γίνεται τίποτε;θα κάνετε κάτι;» αυτοί απάντησαν:»δεν γίνεται τίποτε, κοίτα την δουλειά σου…»
    Ένας τρελομπάχαλος απαντά φυσιολογικά(και το έχω δει αυτό να γίνεται πολλές φορές τον Δεκέμβρη!):»εσύ τι θέλεις τώρα!ποιους υπερασπίζεσαι?ρε θα τα διαλύσουμε όλα σημερα και μην μιλάς!»
    Επίσης υπάρχουν στοιχεία ότι η αστυνομία ΕΦΕΥΓΕ όταν αυτή η ομάδα πήγαινε να κάνει τα δικά της.
    Τα βίντεο των διεθνών πρακτορείων γιατί τα κατέσχεσαν, γιατί έσβησαν πολύτιμο δημοσιογραφικό υλικό και έσπασαν κάμερες;
    Η ομάδα που έδρασε ήταν πολύ καλά οργανωμένη αλλά όχι ως καλά οργανώμενη ομάδα αναρχικών που κάνει μπάχαλα.
    Όταν κάποιοι τούς είπαν μην ρίξετε μολότωφ στην τράπεζα, ένας από αυτούς έδειξε τους όρχεις του.
    Αν συνδυάσεις αυτά με περίεργες φωτιές σε υπουργεία, καψίματα μαγαζιών μεταναστών και αποπειρα καψίματος βιβλιουπαλλήλου (και για μένα το πιο απίστευτο ήταν η φωτιά σε σουπερμάρκετ όταν μέσα υπήρχουν υπάλληλοι και όταν όλος ο κόσμος δίψαγε για νερό και προσδοκούσε όχι κάψιμο αλλά απαλλοτρίωση…)
    και αν συνδυάσεις τον πανικό μιας εξουσίας που δεν μπορούσε να επιβάλει την χούντα της και έβλεπε να χάνει το μεγάλο παιχνίδι της με την πολιορκία του κάστρου της, κι αν συνδυάσεις ότι αυτή η ομάδα καθόλου δεν συμμετείχε στην μάχη της βουλής αλλά εξαφανίστηκε, κι αν συνδυάσεις ότι κανείς δεν τους έχει αναγνωρίσει από τον αναρχικό χώρο κι αν συνδυάσεις την αγωνία των ασφαλιτών να φορτώσουν αυτήν την ομάδα με προκηρύξεις τρολ αναρχικής φάλαγγας κι αν συνδυάσεις την τρομερή εχθρότητα που αυτή η ομάδα έδειχνε σε ΟΛΟΥΣ τους διαδηλωτές (αφύσικο γιατί και οι διαδηλωτές ήταν εξεγερμένοι…) κι αν συνδυάσεις το υπερκουκουλωμα που είχε αυτή η ομάδα σε μέρα που μπορεί να έπεφτε η βουλή κι αν συνδυάσεις μαρτυρίες που είδαν αυτήν την ομάδα να καίει τουρκικο βαν κι αν συνδυάσεις το απίστευτο σπάσιμο της απεργίας των ΜΜΕ ΟΧΙ για να δείξουν την εισβολή στην βουλή αλλά για να φέρουν τον κόσμο πίσω χρεώνοντας του ΑΜΕΣΑ ευθύνη για τις δολοφονίες κι αν συνδυάσεις ότι το μπλουμπεργκ βιάστηκε να μιλήσει για 20 νεκρούς κι αν συνδυάσεις ότι τέτοιου είδους τυφλή βία δεν είχε ο Δεκέμβρης που τα έκαψε όλα κι αν συνδυάσεις ότι ακόμη δεν έχουν πιάσει κανένα και οι αναρχομπάχαλοι που στοχοποιηθηκαν είχαν το κούτελο να εμφανιστούν προχτες στην συγκέντρωση κι αν συνδυάσεις ότι το ΚΚΕ που άνετα έχει κατηγορήσει στο παρελθόν αναρχικούς για μικρότερα ΤΩΡΑ δεν το έκανε κι αν συνδυάσεις ότι ήρθε η ΧΟΥΝΤΑ-ΔΝΤ κι αλλιώς δεν θα ερχόταν ΤΟΤΕ βάσιμα μπορεί να πει κανείς ότι εδώ έδρασε πρωτη φορά παρακράτος με τέτοια αγριοτητα και ευτυχώς δεν είχαμε περισσότερους νεκρούς…

    • Τώρα όσον αφορά αν το έμβρυο παύει να είναι ζωντανό αν δεν το θέλει η μάνα του και αν είναι μόνο ζωντανό αν το θέλει θα σου πω τα εξής πέρα απο νομικά και συμβάσεις αλλά με όρους Ζωής:
     Ναι ακομη κι όταν η μάνα θέλει να κάνει έκτρωση, το έμβρυο που θα αποβάλει είναι ΖΩΝΤΑΝΟ μέχρι την θανάτωση του.
     Αλλά για μένα δεν τίθεται ζήτημα για μια μανα που δεν θέλει το έμβρυο που έχει ΖΩΝΤΑΝΟ μέσα της να της απαγορευτεί να το σκοτώσει.
     Όλος ο ταξικός και ιεραρχικός πολιτισμός βασίστηκε στην ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της μάνας να σκοτώσει το έμβρυο της όταν δεν το θέλει και τα αποτελέσματα ήταν ολέθρια για την κοινωνία.
     Ο Βίλχελμ Ράιχ (υπέρμαχος των εκτρωσεων κσι ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος υπέρμαχος των παιδιών)
     απέδειξε βιοφυσικά ότι τα ανεπιθύμητα παιδιά έρχονται στον κόσμο με συρρικνωμένη και παραμορφωμένη βιοενέργεια, καθώς η άρνηση ακόμη και το μίσος μιας μάνας που δεν θέλει να γεννήσει και το κάνει με το ζόρι μεταβιβάζεται στο ίδιο το έμβρυο.
     Για αυτό άλλα τα παιδιά του βιασμού κι άλλα του έρωτα.
     Εκατοντάδες μελέτες μετά από αυτόν το έδειξαν.
     Αν ένας πολιτισμός δεν βασιστεί στο να γεννά παιδιά του έρωτα κι όχι του βιασμου ή της ψυχρότητας τότε αυτός ο πολιτισμός δεν έχει μέλλον.
     Και ατελείωτες γενιές ανθρώπων που προέκυψαν από ένωση ψυχρότητας ή βιασμού έφεραν το διηνεκές της ταξικής και πολιτισμικής βαρβαρότητας.
     Αυτό το θέμα είναι ταμπού στην αναρχία ή στην αριστερά και μολις τωρα τολμάται να τεθεί(κι όχι τυχαία γιατί επιτέλους τα παιδιά του έρωτα έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο και δεν έχουν πρόβλημα να το θέσουν…τα άλλα έχουν κρυφά τραύματα που μόνο με υπερπροσπάθεια και διαδοχικές υπερβάσεις τα ξεπερνούν…)

     Το θέμα είναι μεγάλο.
     Πάντως η ουσία είναι ότι διαφορετικά αντιμετωπίζω ένα έμβρυο που δεν προοριζόταν για έκτρωση και το ήθελε η μάνα και διαφορετικά ένα άλλο που δεν θα το ήθελε και ετοιμαζόταν για έκτρωση.
     Η ίδια η εγκυμοσύνη είναι μια σχέση μάνας-αναπτυσσόμενης ΖΩΗΣ.
     Είναι δικαίωμα της μάνας να μην το θέλει για λόγους που ήδη ανέφερα και καλύτερα για ΟΛΟΥΣ παιδιά που δεν τα θέλουν οι ίδιες οι μάνες τους (για Χ λόγους) να μην γεννιούνται.
     Γιατί σκέψου κι αυτό:ένα ανεπιθύμητο παιδί που γεννιέται θελει φυσιολογικά θηλασμό για ένα μεγάλο διάστημα.
     Ο θηλασμός έχει αποδειχτεί επίσης αναντικατάστατος για την φυσιολογική εξέλιξη του παιδιού.
     Πώς θα το θηλάσει η μάνα όμως αν δεν το θέλει;με ψυχρή ρόγα που δεν μεταβιβάζει καμιά θετική ενέργεια στο βρέφος;ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΕΙ!
     Σκέψου λοιπόν ένα ανεπιθυμητο παιδί που δεν δοκιμάζει ούτε την ρόγα της μάνας του και από την αρχή έχει νιώσει το μεγάλο ΟΧΙ.
     Πιθανά έχεις μια πρωτογενή εξήγηση τι δυστυχισμένη, ανικανοποιητη ύπαρξη θα είναι και πώς θα συνεισφέρει στην γενική κοινωνική δυστυχία…
     Ακροθιγώς στα λέω και υπάρχουν βέβαια πολύ περισσότερα…

  • Αγαπητέ agent provocateur, θέτεις με ωραίο τρόπο ενδιαφέροντα ζητήματα και με βάζεις στον πειρασμό να παρέμβω.

   Κατ’ αρχάς όσον αφορά το έμβρυο: Πέρα από τη νομική άποψη, το έμβρυο ΕΙΝΑΙ ζωντανό. Και ως εκ τούτου, όταν το σκοτώνεις είναι φόνος. Ξέρω ότι η λέξη ακούγεται βαριά, αλλά σκέψου ότι στην περίπτωση της έκτρωσης σε προχωρημένη εγκυμοσύνη γίνεται ένεση στο έμβρυο για να πεθάνει και στη συνέχεια η γυναίκα το γεννάει. Και για μια μητέρα που βρίσκεται στη δύσκολη θέση να αποφασίσει αν θα τερματίσει την κυοφορία ενός άρρωστου εμβρύου, η απόφαση δεν είναι εύκολη ούτε ανώδυνη. Απλώς πρόκειται για μια μορφή φόνου που σε πολλές σύγχρονες κοινωνίες είναι αποδεκτή, όπως επίσης είναι αποδεκτό να σκοτώνεις ένα ζώο για να το φας ή για να κάνεις ιατρικά πειράματα, όχι όμως από απλή δολοφονική διαστροφή. Στην περίπτωση της έκτρωσης, είναι αποδεκτός γιατί θεωρείται προτιμότερος από τις άλλες εναλλακτικές (κι εδώ χωράει αρκετή κουβέντα). Επιπλέον -και γι’ αυτό τον θεωρώ πιο έντιμο από το φόνο ζώων με σκοπό τη διατροφή μας- γίνεται με κίνητρο και το «καλό» του εμβρύου (να μη γεννηθεί ένας άνθρωπος με γενετική ανωμαλία ή ανεπιθύμητος ή…). Βολεύει να βρίσκουμε δικαιολογίες του τύπου «δεν είναι ζωντανό», «διαφέρει από το γεννημένο βρέφος» κτλ κτλ, γιατί η ηθική νομιμοποίηση του φόνου συγκρούεται με την κρατούσα ηθική. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου η αντιμετώπιση αυτή δείχνει στρουθοκαμηλισμό. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, γιατί προτιμώ να γράψω κάτι ξεχωριστό για το θέμα που έχει προκύψει.

   Όσον αφορά το αν η δολοφονία των εργαζομένων στη μαρφίν ήταν εσκεμμένη ή ατύχημα. Αναμφισβήτητα ήταν εσκεμμένη, αφού εκτός από αυτήν υπήρξαν άλλες δύο απόπειρες: ο εμπρησμός του σούπερμαρκετ Bazaar την ώρα που μέσα βρίσκονταν εργαζόμενοι και ο εμπρησμός του βιβλιοπωλείου Ιανός, όπου όχι μόνο υπήρχαν άνθρωποι μέσα, αλλά επιπλέον έναν από αυτούς τον περιέλουσαν με βενζίνη. Επίσης αυτόπτες μάρτυρες, θύματα των επιθέσεων αυτών, μίλησαν για «επαγγελματική» δουλειά λέγοντας ότι δεν επρόκειτο για τους γνωστούς αναρχικούς, αλλά για μια πρωτοφανή ομάδα που έδρασε γρήγορα, συγκροτημένα και αποφασισμένα και ότι δεν επρόκειτο για δεκαπεντάχρονα πιτσιρίκια ή μπαχαλάκια.

   Από την άλλη, τίθεται πράγματι ένα ζήτημα που αφορά τη στάση όλων μας. Είναι γεγονός ότι είμαστε ανεκτικοί σε σπασίματα και καψίματα (αν και τα τελευταία προσωπικά ποτέ δεν τα αποδέχτηκα, γιατί προτιμώ τη δημιουργία από την καταστροφή και γιατί η φωτιά είναι κάτι το ανεξέλεγκτο), δεδομένου ότι ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα ήταν δυνατόν να εξελιχθούν σε δολοφονικές επιθέσεις. Όταν πχ σπάστηκε το σούπερμαρκετ, ο κόσμος χειροκροτούσε και φώναζε «φέρτε νερά, να πιούμε». Κανείς δεν φαντάστηκε ότι κάποιοι θα προχωρούσαν στην πυρπόλησή του, και μάλιστα ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ.

   Κι επειδή πιστεύω ότι πρέπει να εκμεταλλευόμαστε την πραγματικότητα για να μαθαίνουμε, τώρα πια που μάθαμε με τόσο πικρό τρόπο ότι ανάμεσά μας μπορούν άνετα να χωθούν και δολοφόνοι, πιστεύω πως είναι καιρός να αναθεωρήσουμε στάσεις και δράσεις, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα. Ανάμεσά μας να μη χωράνε ούτε δολοφόνοι, αλλά ούτε ακόμα μπαχαλάκηδες με το μυαλό σούπα (όπως λες).

 14. Θλιβομαι πραγματικά απο το μεγεθος της βλακειας που σε δερνει. Θυμιζεις Λεβέντη σε στιγμές κεντρωας εξαρσης

  Διαμαρτυρήσου βλακα για την χουντα του ΔΝΤ οταν το γαμημενο κομματοσκυλο συνδικα-ληστής εχει εισόδημα 90 χιλιάρικα το χρονο χωρις να δουλεύει. Αβανταρησε τον οσο μπορείς μαλάκα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s