Δίκη Κορκονέα Σαραλιώτη: Πορεία καταγγελίας της αστυνομικής βίας το Σάββατο 24 Απριλίου 2μμ στα Προπύλαια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΚΟΡΚΟΝΕΑ – ΣΑΡΑΛΙΩΤΗ
ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ανάρτηση απο no_longer_safe

Η περίοδος μετά την εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 έχει σημαδευτεί από τη διαρκή κατασταλτική σκλήρυνση του κράτους απέναντι στο εργατικό και λαϊκό κίνημα και την προσπάθεια εκ νέου ορισμού των ορίων της αστικής νομιμότητας εξοβελίζοντας εκτός αυτής βασικές και θεμελιώδεις πλευρές του συλλογικού εργατικού και κοινωνικού αγώνα. Ο φόβος των δυνάμεων του κεφαλαίου και των πολιτικών τους εκφραστών ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ απέναντι στη νεολαιίστικη έκρηξη δεν εκφράζει μια παρασπονδία, μια παράλληλη πραγματικότητα αλλά την άλλη όψη του νομίσματος της επίθεσης απέναντι στα εργατικά δικαιώματα.
Ιδιαίτερα τώρα, που ευρύτερα κομμάτια των εργαζομένων ασφυκτιούν ωθούμενα να ζουν στο όριο της επιβίωσης, τώρα που η βαρβαρότητα των μέτρων της κυβέρνησης με τις πλάτες ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ οξύνει την κοινωνική κατάσταση εγκυμονώντας ευρύτερες συγκρούσεις, η καταστολή έρχεται να θωρακίσει τους μηχανισμούς του κεφαλαίου απέναντι στην κλιμάκωση των εργατικών αγώνων. Στο στόχαστρο δεν είναι κάποιοι μακριά από εμάς, αλλά όλοι εμείς, όλοι όσοι αγωνίζονται.

Τα πακέτα μέτρων της νέας οικονομικής λιτότητας, το φόρτωμα του «χρέους» στις πλάτες εργαζόμενων και νέων δεν μπορούν να έρθουν σε πέρας χωρίς την βίαιη εισβολή του παράγοντα «κρατική τρομοκρατία».
Οι συλλήψεις διαδηλωτών και το χτύπημα εργατικών διαδηλώσεων, η εφαρμογή του νόμου «για την κάλυψη των χαρακτηριστικών» που «θα καταργούσε» το ΠΑΣΟΚ, αποτελούν το βασικό αντίβαρο της κυβέρνησης και του αστικού συνασπισμού εξουσίας απέναντι στη διογκούμενη λαϊκή οργή που τα αντεργατικά μέτρα φέρνουν. Η επίθεση που ξεδιπλώνεται λόγω της καπιταλιστικής κρίσης, απέναντι στα λαϊκά δικαιώματα αποτελεί προέκταση της καθημερινής ολοένα και πιο οξυμένης οικονομικής κι εργοδοτικής τρομοκρατίας και έχει σαν αναπόσπαστο στοιχείο της την καταστολή, την αυταρχική επίθεση του κράτους ενάντια σε όποιον αμφισβητεί την κυριαρχία του κεφαλαίου.

Στο παραπάνω πλαίσιο εντάσσονται μια σειρά από γεγονότα (σύλληψη και παράνομη κράτηση Μάριου Ζ, συλλήψεις «συνήθων υπόπτων» κ.α). ένα εκ των οποίων είναι και η δίκη Κορκονέα – Σαραλιώτη, ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση και το κράτος την αντιμετωπίζουν. Η όξυνση της κρατικής αυθαιρεσίας δεν έχει μόνο στόχο το κίνημα και τους αγωνιστές στο σήμερα. Στοχεύει στην απονομιμοποίηση της κοινωνικοπολιτικής δράσης από σήμερα και για το μέλλον. Βασικό της στοιχείο είναι η ανοιχτή δυνατότητα «αυθαιρεσίας» που εξασφαλίζει το κράτος στα όργανά του. Η συνεχώς διακηρυσσόμενη αμεροληψία και ανεξαρτησία της δικαιοσύνης αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ένα ισχνό κάλυμμα. Άλλωστε, οι πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις για την «υπόθεση της ζαρντινιέρας», οι παράνομες και καταχρηστικές απεργίες, οι μαζικές προφυλακίσεις συλληφθέντων του Δεκέμβρη και πρόσφατα του Μάριου Ζέρβα, όπως και η τρομο – ϋστερία των τελευταίων ημερών «μαρτυρούν» έναν πρωτίστως κατασταλτικό δικαστικό μηχανισμό. Άλλωστε, καιρό τώρα, το αστικό κράτος αναδιαρθώνει, ταχύτατα, όλους τους θεσμούς και τους μηχανισμούς του, σε κατεύθυνση ανοιχτής εχθρότητας απέναντι στην εργαζόμενη πλειοψηφία. Αυτό είναι το κλίμα μέσα στο οποίο διεξάγεται η δίκη των δολοφόνων του Αλ. Γρηγορόπουλου.
Η πρόσφατη φαρσοκωμωδία, με την υπεράσπιση του Κορκονέα υπό την ανοχή του δικαστηρίου να στοχοποιεί τους αυτόπτες μάρτυρες λόγω των πολιτικών τους φρονημάτων, στοχοποιώντας ταυτόχρονα και συκοφαντώντας πολιτικούς χώρους και αγωνιστές και με βασική μάρτυρα να αποδεικνύεται έμμισθη ή άμισθη συλλειτουργός της Κρατικής Ασφάλειας, αποτελεί ένα μόνο επεισόδιο στην σχεδιασμένη από το κράτος οριοθέτηση της απονομής ευθυνών σε αυτήν τη δίκη. Ήδη με την άσκηση της ποινικής δίωξης αφέθηκαν στο απυρόβλητο οι πολιτικά υπαίτιοι της τραγικής δολοφονίας. Η καλλιεργημένη νοοτροπία πάνοπλου σερίφη στα αστυνομικά όργανα, o αντικοινωνικός προσανατολισμός που δίνεται στην αστυνομία, βρίσκονται πια εκτός πεδίου δικαστικού ελέγχου. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φέρει ακέραια την πολιτική ευθύνη τόσο για τους όρους όσο και για την εξέλιξη της δίκης στην Άμφισσα.

Μετά την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος οι αυθαιρεσίες και η συγκάλυψη συνεχίστηκαν:
Α) Με την παραπομπή του Κορκονέα για ανθρωποκτονία με «ενδεχόμενο δόλο», με δεδομένες τις δύο ευθείες βολές του ενάντια σε μια παρέα ακίνητων παιδιών και ενώ δίπλα στο θύμα βρισκόταν και δεύτερο άτομο, πιθανός στόχος.
Β) με την απομάκρυνση της δίκης στην Άμφισσα, ενάντια στις αρχές της δημοσιότητάς της και με σκοπό την ήδη επιβεβλημένη σιωπή των ΜΜΕ, μακριά από το «φυσικό πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον της δίκης» ώστε να μπορεί να περιγράφονται τα Εξάρχεια ως «ζούγκλα- γκέτο» όπου δήθεν κινδυνεύουν οι … αστυνομικοί (!) και κανείς να μην έχει την εμπειρία της αστυνομικής κατοχής στην περιοχή, που ακολούθησε την εκλογή της κυβέρνησης.
Γ) με την απόπειρα αποκλεισμού αυτοπτών μαρτύρων κατηγορίας.
Δ) με την ανοχή της πρακτικής της υπεράσπισης να συκοφαντεί το θύμα, προσβάλλοντας τη μνήμη του και δικαιολογώντας ουσιαστικά την ανθρωποκτόνο πρόθεση του Κορκονέα
Ε)Με την ποινική αξιολόγηση των πολιτικών φρονημάτων αυτοπτών μαρτύρων και των πολιτικών οργανώσεων που αυτοί συμμετέχουν, ανοίγοντας ζητήματα «παρανομίας» της πολιτικής δράσης αγωνιστών και δυνάμεων της Αριστεράς.
Η σχεδιαζόμενη «ρίψη στα μαλακά» των δύο ειδικών φρουρών αποτελεί κομμάτι της συνολικής αντιδραστικοποίησης του κρατικού μηχανισμού και άλλη όψη της ποινικοποίησης του μαζικού κινήματος με τους τρομονόμους, την ποινικοποίηση της κάλυψης χαρακτηριστικών, τις αθρόες και εντελώς παράνομες προφυλακίσεις, τις ομαδικές προσαγωγές-απαγωγές, την ενθάρρυνση των αστυνομικών οργάνων να πυροβολούν και να σκοτώνουν «για την προάσπιση της τάξης» και τη συντεταγμένη επίθεση σε δικαιώματα όπως η ελευθερία της διαδήλωσης και το άσυλο των πανεπιστημίων.

Ακόμα περισσότερο, σήμερα, η δίκη της Άμφισσας είναι για το αστικό κράτος η δίκη του Δεκέμβρη. Η έκβαση της, σχεδιάζεται από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ως απάντηση και τιμωρία του κινήματος του Δεκέμβρη, που εξερράγη την επόμενη στιγμή της δολοφονίας. Και κυρίως για τα κινήματα που έρχονται και στις πλειοψηφικές δυνατότητες απαίτησης μιας συνολικής ανατροπής της κυρίαρχης πολιτικής. Η μαζική καταδίκη των μεθοδεύσεων στη δίκη Κορκονέα – Σαραλιώτη και το αίτημα της καταδίκης των δολοφόνων και της πολιτικής που τους οπλίζει είναι ο μόνος δρόμος να μην τους αφήσουμε να γίνουν κομμάτι της μαύρης ιστορίας που έγραψε το κράτος με το Μελίστα, τον Περίανδρο και τον Καλαμπόκα.
Η απάντηση στην επίθεση του ΠΑΣΟΚ, στην καταδίκη του Δεκέμβρη, είναι η ένταση των αγώνων της περιόδου και η συμβολή σε έναν παρατεταμένο «εργατικό Δεκέμβρη» μαζικής πολιτικής πάλης και διεκδίκησης για τα εργατικά δικαιώματα, αλλά και η διαρκής υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, απέναντι στη σαφή κατεύθυνση έντασης της καταστολής και κατατρομοκράτησης.
– Για να καταδικαστούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας.
– Για να αφοπλιστεί η αστυνομία και να καταργηθούν τα ΜΑΤ
– Για την υπεράσπιση και διεύρυνση των λαϊκών ελευθεριών και δημοκρατικών δικαιωμάτων
– Για να καταδικαστεί και να ανατραπεί η πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ που οπλίζει τα χέρια των δολοφόνων, που έχει εσωτερικό της στοιχείο την κρατική βία και καταστολή σε βάρος του κινήματος και των αγωνιστών του.

ΟΛΟΙ στην πορεία μαθητών – φοιτητών – εργαζομένων.
Σάββατο 24 Απριλίου 14:00, Προπύλαια – Βουλή

Οργανώσεις – Κινήσεις της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, Αριστερή Ανασύνθεση, ΑΡΑΣ, ΕΕΚ, ΕΚΚΕ, κκε(μ-λ), κ.ο.Ανασύνταξη, ΝΑΡ, νεολαία ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΟΕΝ, ΟΚΔΕ, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, ΣΕΚ

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1157333

http://wp.me/pPn6Y-F5

6 σκέψεις σχετικά με το “Δίκη Κορκονέα Σαραλιώτη: Πορεία καταγγελίας της αστυνομικής βίας το Σάββατο 24 Απριλίου 2μμ στα Προπύλαια

  1. Πλέον η πορεία πρέπει να πάρει χαρακτήρα παλλαϊκού συλλαλητηριου ενάντια στην πολιτική προσφυγής στο ΔΝΤ, κομμάτι της οποίας είναι και η αποθράσυνση της κρατικής καταστολής και η τρομοϋστερία.

    Διαδήλωση: Σάββατο 24/4 Προπύλαια 2μμ

    ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ

    ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

    Οργή και αγανάκτηση προκαλεί από μέρα σε μέρα, το σκάνδαλο της δίκης του δολοφόνου αστυνομικού και του συνεργού του, που το βράδυ της 6 Δεκέμβρη 2008 σκότωσαν εν ψυχρώ τον 15χρονο μαθητή Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Τη στιγμή που μια οξεία κοινωνική και πολιτική κρίση αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς στη χρεοκοπημένη καπιταλιστική Ελλάδα, η Κυβέρνηση, κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί, μπάτσοι και δικαστές, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για την συγκάλυψη της κρατικής δολοφονίας του Αλέξη.

    Η εξέλιξη της δίκης κάνει φανερό ότι όλοι οι

    «επίσημοι φορείς», επιχειρούν να κατασκευάσουν μια σκευωρία για να ρίξουν στα μαλακά το αστυνόμο-εκτελεστή, σκυλεύοντας τη μνήμη του δολοφονημένου μαθητή. Μεταφέροντας τη δίκη στην Άμφισσα για να μπορούν να κρύβονται από την «δημοσιότητα», να κρατούν ανενόχλητους τους δολοφόνους από τη λαϊκή οργή, να κουκουλώνουν τα όσα σκανδαλώδη διαδραματίζονται εκεί. Εξαπολύοντας με τη βοήθεια του Κούγια – δικηγόρου του υποκόσμου και αστέρα της τηλε-χωματερής- ένα όργιο λάσπης κατά του Αλέξανδρου και της οικογένειάς του, των φίλων του και όλων των αυτόπτων μαρτύρων στη δολοφονία, συκοφαντώντας τους για την πολιτική τους δράση. Κατασκευάζοντας με τη βοήθεια ψευδομαρτύρων αστυνομικών και άλλων, μαρτυρίες-μαϊμού, για να μην ξεκαθαριστεί η καταδικαστική για τους δολοφόνους αλήθεια. Πόσο ακόμα θα το ανεχόμαστε;

    Η Κυβέρνηση Παπανδρέου- ΔΝΤ- Ε.Ε, είναι πολιτικά υπεύθυνη για την επιχείρηση συγκάλυψης της

    κρατικής δολοφονίας, με πασιφανή στόχο τον μετριασμό της ποινής στους δολοφόνους, μια πράξη πολιτικής ρεβάνς για την εξέγερση του Δεκέμβρη και τις αντι-καθεστωτικές της παρακαταθήκες

    σήμερα. Ξέρουν ότι ο Κορκονέας αντιπροσωπεύει την αστική εξουσία στο σύνολό της. Η δολοφονία του Αλέξανδρου δεν ήταν πράξη ενός

    «τρελού μπάτσου», αλλά ο πιο αιματοβαμμένος κρίκος σε μια αλυσσίδα κρατικής καταστολής, πριν και μετά την 6η Δεκέμβρη. Ο δολοφόνος Κορκονέας, είναι όργανο του ίδιου κράτους που οργάνωσε την μανιώδη επίθεση κατά των διαδηλωτών την 6η Δεκέμβρη του 2009. Είναι ένας από τους χιλιάδες των νέων ταγματασφαλίτικων ομάδων που αλωνίζουν στους δρόμους όλης της χώρας, πρωτοστατούν στις «αντι-τρομοκρατικές εκστρατείες», κακοποιούν και δολοφονούν μετανάστες. Είναι η προσωποποίηση των αστυνόμων μπράβων ενός παρακμιακού και επικίνδυνου καπιταλιστικού καθεστώτος. Είναι η έκφραση του δολοφονικού μίσους που αισθάνεται η άρχουσα τάξη και οι υπάλληλοί της για τη νεολαία.

    Η απαίτηση για την καταδίκη των Κορκονέα-Σαραλιώτη, δεν είναι μόνο απαίτηση τιμής στη μνήμη ενός νεκρού μας. Δεν είναι μόνο μια πλευρά του αγώνα για τη δικαίωση της εξέγερσης του Δεκέμβρη. Είναι αγώνας ενάντια στην προ-φυλάκιση του Μάριου Ζέρβα και το μπαράζ συλλήψεων με την τρόμο-υστερία των ημερών μας. Είναι μια δήλωση ετοιμότητας για το παρόν των ταξικών συγκρούσεων των ημερών μας, την ανατροπή της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και του τρομο-κράτους, την εξουσία των εργαζομένων και τον ελευθεριακό κομμουνισμό.

    ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

    ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

    ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤO TΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΟΣ

    ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΔΝΤ-Ε.Ε

    ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

    ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ- ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ
    http://www.eek.gr/default.asp?pid=6&id=1117

  2. έκτακτη επικαιρότητα

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ
    ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ

    Η προσφυγή της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που οδηγείσε η κυβέρνηση την χώρα σε συμφωνία με την ΕΕ τους τραπεζίτες, είναι η ταφόπλακα που μπαίνει στο ασφαλιστικό, στις εργασιακές σχέσεις, ενώ νέοι γύροι λιτότητας και ιδιωτικοποιήσεων, που σε συνδυασμό με τις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα θα είναι τα μέτρα που θα επιδιωχθεί να παρθούν το επόμενο διάστημα, για να «υπηρετήσουν» τον «εθνικό» στόχο της «εξόδου» από την κρίση. Σε αυτή την μαύρη προοπτική για τους εργαζόμενους δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον γενικό ξεσηκωμό

    ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ.

    ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΝΤ, ΕΕ.

    ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 6΄30 ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε

    ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

  3. Ταυτίστηκα με τον Αλέξανδρο.
    Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, πάντα θα με συνοδεύει ένα συναίσθημα «ενοχής» για πάντα…:(

  4. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι μια ανάλγητη κυβέρνηση, που δεν την άγγιξε ούτε η προσωπική επιστολή που έστειλε η μητέρα του Αλέξανδρου στον πρωθυπουργό και στον Αρειο Πάγο (στον Τέντε), αναγκάζοντας τη μητέρα, που της δολοφόνηση το κράτος το παιδί της, να κάνει ταξίδι για να παρευρεθεί στη δίκη των δολοφόνων του παιδιού της.
    Ομως ο Αλέξανδρος είναι ΣΥΜΒΟΛΟ ενώ ο Κορκονέας και ο Σαραλιώτης είναι οι δολοφόνοι του και αυτό δεν πρόκειται ν’αλλάξει ΠΟΤΕ.

  5. Η οφειλόμενη ανταπόκριση από την πορεία δεν θα υπάρξει γιατί η πορεία απλά δεν έγινε.
    Ο λόγος ήταν η πολύ κακή προετοιμασία της που έγινε μόλις τις τελευταίες μέρες και που οδήγησε σε ελάχιστη προσέλευση κόσμου (κυρίως από ΝΑΡ, ΚΚΕ μλ, ΕΕΚ).
    Οι συγκεντρωμένοι έκαναν συγκέντρωση με μικροφωνική και μοίρασμα προκυρήξεων προς ενημέρωση στους περαστικούς.
    Η δίκη στην Άμφισσα έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο και είναι λάθος η υποτίμηση της από την μεγάλη πλειοψηφία του κινήματος που απέχει από τετοιες εκδηλώσεις.
    Η ίδια η απόφαση μεταφοράς της δίκης στην Άμφισσα αποσκοπεί στο να περάσει στο ντούκου η μεθόδευση με τις απειλές κατά των μαρτύρων κατηγορίας που φτανουν μέχρι την υποβολή μυνησεων και η αποκάλυψη ότι μάρτυρες υπεράσπισης των φονιάδων είναι σε αγαστή συνεργασία με τους ανακριτές της ΓΑΔΑ από την πρώτη στιγμή για να ρίξουν τον Κορκονέα στα χαμηλά.
    Φυσικά τα ΜΜΕ θάβουν την υπόθεση.

    Αυτό δεν είναι άλλοθι πάντως για μερικούς από τους διοργανωτές της προγραμματισμένης πορείας που αφού το συζήταγαν επί μέρες και αφού κότσαραν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στο κείμενο κάλεσμα, απλά δεν φάνηκαν στα Προπύλαια.
    Ας μην νομίζουν μερικοί σύντροφοι ότι μπορούν να κάνουν κίνημα δια αντιπροσώπων ή με τηλεφωνικές ενημερώσεις της τελευταίας στιγμής.

  6. nologer θα τα πουμε τη Πρωτομαγια απ’οτι φαινεται!
    Οι πιο πολλοι για μια υπογραφη ζουνε.
    Μ’αυτο το τροπο εφεραν τις αριστερες δυναμεις εδω που τις εφεραν!
    Ο κοσμος εχει βαρεθει τους προγραματισμους και τους αντιπροσωπους!!Τωρα πια μιλαει το ενστικτο!!
    (χωρις να θελω να υποτιμισω τους ανθρωπους που παλευουν με ψυχη)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s