ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

1. Ο γελών πληρώνει: Οι  Ελληνες πρέπει να σταματήσουν να  κυκλοφορούν μ΄ αυτό το ηλίθιο χαμόγελο στα χείλη: Προδίδει μια παράλογη αισιοδοξία για το μέλλον, η οποία είναι ασύμβατη με τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Στο εξής όλοι οι υπήκοοι της Επιτηρούμενης Ζώνης θα πρέπει να διάγουν ζωή περίκλειστη, να είναι, να δείχνουν, αλλά και να συμπεριφέρονται ως τρομερά στενοχωρημένοι. Κάθε απόκλιση από τη διαταγή αυτή θα θεωρείται προσβολή προς τους Επιτηρητές και θα φορολογείται αναλόγως.

2. Μετά την κατάργηση του Δώρου Πάσχα, καταργείται και το Πάσχα: Ο Χριστός θα σταυρώνεται κανονικά, αλλά δεν θα.. ανασταίνεται. Έτσι οι επιτηρούμενοι θα μπορούμε να τη βγάζουν με λαχανίδα και ταχινόσουπα σε βάθος χρόνου, ενώ περικόπτονται τα ενοχλητικά έξοδα για γλέντια, συναθροίσεις και σπληνάντερα μετά μουσικής που ανέκαθεν ενοχλούσαν τους Επιτηρητές με τη βαρβαρότητά τους.

3. Κάθε αργία που βγάζει τριήμερο μετατίθεται αυτομάτως σε άλλη, εργάσιμη μέρα, σε απόσταση ασφαλείας από την κοντινότερη σχόλη. Από μελέτες προκύπτει ότι τίποτα δεν σπάει τα ούμπαλα του Ελληνα περισσότερο από να του τσακίσεις τη λεγόμενη «γέφυρα», τύπου «συρταρώνω την -Πρωτομαγιά -με -το -Πάσχα-και μην τον είδατε». 

4. Οι Επιτηρούμενοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν θυσίες. Για να εντυπωθεί το μήνυμα, κάθε μήνα θα θυσιάζεται τελετουργικά, σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση, ένας Δημόσιος Υπάλληλος, μαζί με τα ένσημα και τα επιδόματά του. Αυτή είναι και η μόνη μαζική ψυχαγωγία που επιτρέπεται και εγκρίνουν οι Επιτηρητές.

5. Επιγραφές και συνθήματα τα οποία παραφράζουν τις μητρικές γλώσσες των Επιτηρητών όπως π.χ. «Κλάϊν μάϊν πούτς», «τέϊκ μάϊ θρί»» και «βουλεβού κουσέ αβέκ μουά Κάρλα;» θα τιμωρούνται με ραγδαίες ανατιμήσεις στα βασικά είδη διατροφής.

6. Επιβάλλεται από πρώτης τρέχοντος ο Φόρος του Μαλάκα: Κάθε Έλληνας θα φορολογείται με 0,35 λεπτά του ευρώ κάθε φορά που θα λέει τη λέξη «μαλάκας». Σύμφωνα με μακροοικονομικές προβλέψεις, με το ρυθμό αυτό το έλλειμμα του ΑΕΠ θα συρρικνωθεί σημαντικά μέσα σε τρεις μόνο εβδομάδες, ενώ στο χρόνο απάνω, θα έχουνε και κέρδος, οι μαλάκες.

7. Αναβάλλεται η έλευσις της Ανοίξεως, καταργείται η θερινή ώρα και απαγορεύονται τα θαλάσσια μπάνια, οι Πανσέληνοι και οι διακοπές παντός είδους. Ως γνωστόν, οι Επιτηρούμενοι παρουσιάζουν τάσεις ευτυχίας κατά τους θερινούς μήνες, και αυτό οι Επιτηρητές δεν μπορούν πλέον να το ανεχθούν. Επιπροσθέτως, οι Επιτηρούμενοι υποχρεούνται να συνεχίσουν να φορούν χειμωνιάτικα ρούχα, σκουφιά και κασκόλ καθ’όλον το διάστημα του έτους, για να μην τους μπαίνουν ιδέες τύπου νησιά, κραιπάλες και άλλες αηδίες.

8. Τα όνειρα μεγαλείου θα λογοκρίνονται: Εξαιρούνται αυτά των Παναθηναϊκών, που έχουν στιγμιαία διάρκεια.

9. Τα λαϊκά  είδωλα θα πρέπει να ζητούν και να λαμβάνουν την άδεια των Επιτηρητών πριν προβούν σε εντυπωσιακές κινήσεις (γάμοι, βαπτίσεις, διαζύγια κλπ), διότι οι λεπτομέρειες του βίου τους δύνανται να καλλιεργήσουν εις τους επιτηρούμενους ατμόσφαιρα φαιδρότητος και χάχανου (βλέπε μέτρο 1).

10. Η τήρησις των ανωτέρω μέτρων σαφώς δεν επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.

Σκύψτε, ευλογημένοι!

Για το clopi-right… Α.Γ.ιος

(Τα εύσημα στον σύντεκνο Ανκαν)

14 σκέψεις σχετικά με το “ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

 1. Μετά την κατάργηση του Δώρου Πάσχα, καταργείται και το Πάσχα!
  Ο Χριστός θα σταυρώνεται κανονικά, αλλά δεν θα.. ανασταίνεται!

  …μιλάμε για ρηξικέλευθα μέτρα, ειδικά αυτά τα δυο είναι που θα πονέσουν περισσότερο

 2. 😀 Καλό!
  Το 6 μου θυμίζει ο «Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας» του Πανούση!
  Το 8 πάλι, μόνο γαύρος θα το έγραφε. Αυτό αξίζει «αγώνα» για να καταργηθεί!

  • ήντα κάνς?
   πού χαθήκατε οι crete-zens? 🙂

   «άνοιξε ο καιρός».. και απολαμβάνετε το «παλιοκλίμα» σας, ε?
   😛

 3. «Ακούστε
  Εγώ είμαι ο γκρεμιστής,γιατί είμ εγώ κι ο χτίστης
  ο διαλεχτός της άρνησης κι ο ακριβογιός της πίστης
  κ θέλει κ το γκρέμισμα,νού κ καρδιά κ χέρι»

  • Αν το χαμόγελό σου ήταν Ευρώ, θα είχαμε λύσει όλο μας το οικονομικό… :ΡΡ

   (Κι αν με πλήρωναν με τα χιλιόμετρα, θα ήμουν… Ωνάσης!!! :ΡΡΡΡΡ)

   • Χαχαχαχα
    Καλημερα Α.Γ.ιε…

    ΕΠιδη ομως δεν ειναι ετσι τα πραγματα γι αυτο ας κανουμε οτι ξερουμε καλυτερα. 😉

    Χαμογελατε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s